Za područje
    B2C

    DaiBau.com - prva regionalna građevinska platforma

    Članak je pregledalo čak 554+ korisnika
    Pronalaženje izvođača radova je problem - kako u zemlji tako i u inostranstvu. Daibau je prva integrisana platforma na evropskom tržištu koja okuplja sve relevantne kompanije u građevinskoj industriji i pomaže investitorima da pronađu pouzdane i kvalitetne ponuđače. Daibau platforma, poznata u Sloveniji pod nazivom MojMojster, već niz godina posluje uspešno na čak 12 tržišta širom sveta.
    Stručni članak 554
    daibau mojmojster
    Imamo čak 2444 izvođača radova za područje Arhitektura, arhitekta:

    1. Daibau platforma - MojMojster: sve informacije o izgradnji na jednom mestu

    Tražite li izvođača radova ili pružaoca usluga za svoj privatni projekt ili podizvođača za učešće na većem državnom tenderu, pronalaženje odgovarajućih građevinskih firmi i ponuđača jeste izazov svoje vrste. Pogotovo ako želite da pronađete partnere u inostranstvu, što je gotovo nemoguć zadatak bez odgovarajuće mreže i veza. To će u budućnosti biti mnogo lakše sa međunarodnom građevinskom platformom DaiBau.com, a korisnicima u Sloveniji poznatijom pod nazivom MojMojster. Ne samo da platforma objedinjuje informacije i detalje o firmama, zanatlijama i proizvođačima materijala, već ih čini dostupnim svim korisnicima na lokalnim jezicima.

    2. Sa portalom MojMojster do najboljih izvođača i ponuđača

    Daibau platforma, u Sloveniji poznata pod nazivom MojMojster, ima ogromnu bazu izvođača i ponuđača za sve moguće građevinske radove i propratne usluge. Izvođača pronalazite tako što na portalu pošaljete upit s informacijama o vrsti usluge koju želite. Pored toga, unosite finansijska sredstva koja imate na raspolaganju za planiran projekt, rokove ili vremenski raspored (kada želite da se radovi na objektu izvode) i lokaciju vašeg placa ili zgrade. Sistem za pretragu izvođača na platformi MojMojster zasniva se na slanju upita više registrovanih izvođača ili ponuđača, od kojih dobijate povratne ponude i reference.

    3. Verifikovani Daibau izvođači

    Verovatno se pitate kako na internetu proceniti da li će izvođač kvalitetno obaviti posao i da li je vredan vašeg poverenja? Firme ili zanatlije koje vam Daibau predlaže ocenjuju i komentarišu prethodni korisnici platforme koji su sarađivali sa tim istim izvođačima ili ponuđačima. Procena zasnovana na konkretnim iskustvima više korisnika ili klijenata pruža realan i tačan uvid u kvalitet njihovih usluga i olakšava vam donošenje odluke. Procena izvođača koju daju korisnici (investitori) nakon završenih radova je razlog da se i firme i majstori trude da posluju pošteno, kvalitetno i pouzdano. Loš rejting znači loš publicitet, a to nijedan profesionalac ne želi.

    4. Međunarodni projekti platforme DaiBau

    Širenje poslovanja u lokalnoj sredini je lako, jer se dobar glas poput munje širi posredstvom preporuka zadovoljnih kupaca. Drugačije je s akvizicijom projekata u inostranstvu, koja se najčešće odvija preko posrednika, agenata i drugih upitnih praksi. Međunarodna platforma Daibau je već prisutna na 12 tržišta širom sveta, a planiraju se i dalja proširenja u budućnosti.

    5. DaiBau povezuje

    Pored informacija i projekata, omogućavamo i traženje radne snage, a u budućnosti i razmenu građevinske mehanizacije, mašina i opreme te drugih važnih informacija. Stvaramo zajednicu svih onih koji grade ili svojim uslugama kvalitetno oblikuju evropski građevinski prostor.

    Pozovite nas ako želite da budete deo međunarodne priče platforme DaiBau.com, u Sloveniji poznate kao MojMojster!
    Stručni članak 554
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Arhitektura, arhitekta?

    Imamo čak 2444 izvođača radova za područje Arhitektura, arhitekta:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 2444 izvođača radova za područje Arhitektura, arhitekta
    9.1
    0

    Architaur


    9.6
    0

    PR PROJEKTNI BIRO ARCHITEHNA


    8.7
    0

    NCEngineer


    8.8
    0

    DESIGN STUDIO SANDRA OJDANIC


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana