Za područje

  Drvene kuće, brvnare, cena

  Koliko može da košta drvena kuća? U zavisnosti od dostupnosti, kvaliteta i vrste drvne građe, drvene kuće zaista mogu biti mnogo prijatnije za život od zidanih. Drvene kuće su i inače zdravije od drugih vrsta i tipova objekata. U brvnari je vrlo prijatno već na 18°C te je i manje energije potrebno za grejanje nego u klasičnoj kući. Prednost je svakako i brzina gradnje. Ako želite drvenu i u kratkom roku useljivu kuću, odlučite se za montažnu. Možete od tesara naručiti i potpuno unikatnu. Cene brvnare s mansardom i unutrašnjom izolacijom kreću se između 450 i 700 EUR/m2.

  Kome poveriti pravljenje drvene kuće? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim graditeljima drvenih kuća u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena brvnare


  Cena brvnare s unutrašnjom izolacijom. Cena za brvnaru s potkrovljem, izolovanu s unutrašnje strane.

  450.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  696.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Drvene kuće, brvnare

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Drvene kuće - sve što treba da znate

  1. Drvene kuće - šta sve treba da znate?

  Život u drvenoj kući je iskustvo koje se ne može porediti ni sa jednim drugim. Drveni stambeni objekti omogućavaju opuštanje i uživanje u zdravoj sredini. Bilo da je u naselju ili, još bolje, usred nekog idiličnog pejzaža, drvo samo po sebi ima osobine koje su vrlo korisne za ljude. Ovaj smo tekst posvetili toj temi.

  Drvene kuće su otpornije na vremenske uticaje i druge prirodne elemente, dugotrajne su, energetski efikasne i neškodljive po okolinu, pa stoga nude sve preduslove za miran, srećan i zdrav životni ambijent.

  Drvene kuće
  Drvene kuće su otporne na vremenske i druge uticaje, dugotrajne su, energetski i troškovno efikasne, a svakako odlične i za prirodnu sredinu

  1.1. Prirodna izolacija

  Drvo je odličan prirodni izolator. Čak i kada je napolju vrlo hladno u kući od punog drveta temperatura je ujednačena. Iznenadni padovi ili skokovi spoljne temperature nemaju bezmalo nikakav uticaj na unutrašnjost drvenog objekta. Nasuprot tome, svako kolebanje spoljnih uticaja ostavlja itekakve posledice na zidane objekte. Boravak u ambijentu stabilne temperature je vrlo prijatan i udoban, a isto toliko i zdrav.

  1.2. Drvenu kuću odlikuju odlične izolacija i klima

  Drvo je poznato i po odličnim izolacionim karakteristikama. Na druge građevinske materijale poput betona, cementa i metala temperature itekako utiču. Većina tih materijala se širi na visokim temperaturama a skuplja na niskim, i drvo u tome nije uzuzetak; međutim, promene ne menjaju čvrstinu, strukturu niti teksturu drveta kako to čine s drugim materijalima, nanoseći im štetu. Drvo „diše“, širi se i skuplja, ali se kvalitativno ne menja. Ako vremenski uslovi i prouzrokuju neko oštećenje ono će svakako biti manje nego na zidanoj kući. Drveni objekti su zato i dugotrajniji. Osim toga, drvo je samo po sebi i odličan regulator vlage.

  1.3. Akustične prednosti drvene kuće

  Mnogi muzički instrumenti su napravljeni od drveta zbog njegovih akustičkih kvaliteta. Iz istog razloga koncertne dvorane se oblažu drvetom. Drvo upija zvuk, smanjuje buku i eho. Sve ove kvalitete dobija i kuća napravljena od drvne građe, obezbeđujući ukućanima mirno i tiho okruženje.

  1.4. Energetska efikasnost drvene kuće

  Drveni objekti su energetski zaista efikasni. Zbog svih prirodnih izolacionih svojstava drvenu kuću zimi treba manje zagrevati, a leti manje hladiti. Rekli smo da je temperatura unutrašnjosti relativno stabilna ma kakva da je u spoljnoj sredini. Ta stabilnost omogućava i manju zavisnost od grejnih i rashladnih tela, odnosno, klimatizacije, koja troši mnogo struje.

  1.5. Zaštita od struje

  Drvene kuće su sigurnije od drugih i kada je u pitanju električna energija, pošto drvo nije električni provodnik. Isto tako, vrlo je malo verovatno da u drvenoj kući izbije požar zbog kratkog spoja. Jednako male šanse ima i udar groma.

  1.6. Drvene kuće su lepe

  Kuća od drveta je i na prvi pogled prijatnija i lepša od drugih zgrada. Prirodan oblik i struktura drveta čine kuću privlačnom i zanimljivom. Čini se da one samom svojom pojavom deluju opuštajuće, primamljivo i gostoljubivo. Drveno pokućstvo i umetnički predmeti samo naglašavaju estetiku i stil dizajna koliko i same arhitekture.

  1.7. Drvene kuće su dobre za prirodnu sredinu

  Zbog ekonomičnije upotrebe energije drvene kuće stvaraju i manje ugljen-monoksida. Ljudi koji se brinu o zaštiti prirodne sredine često se odlučuju za ovakav dom. Uz to, drvo kao dugotrajan građevinski materijal pomaže u očuvanju sigurne, čiste i zdrave okoline.

  1.8. Prirodna sredina

  Drvene su kuće posebno pogodne za ruralno okruženje ili okruženje u blizini šuma, daleko od zagađenih i bučnih urbanih područja. Život u takvim domovima donosi i velike zdravstvene benefite.

  1.9. Lako i jednostavno postavljanje

  Drvo je lagan materijal koji se vrlo lako i lepo oblikuje. Isporuka i montaža drvene kuće je stoga brza i jednostavna, a svakako i povoljne cene, naročito u poređenju s klasičnom betonskom gradnjom. U slučaju i da dođe do nekog oštećenja, menja se samo taj deo bez ikakvog uticaja na ostatak građevine.

  1.10. Drvene kuće su dugotrajne

  Drvo ne podleže oksidaciji. Oksidacija je razlog pojave korozije i oštećenja na svakoj metalnoj konstrukciji. Ako je, pak, konstrukcija drvena, trajaće duže, manje će pokazivati znake starenja i habanja, a svakako će se lakše održavati i, eventualno, popravljati.

  2. Izaberite kvalitetnog ponuđača ili graditelja

  2.1. Stepen završenosti kuće

  Pre nego što rešite da potražite nekoga ko će vam izgraditi drvenu kuću, treba da odlučite i to do koje građevinske faze ćete ići. Ponuđači i graditelji uglavnom nude tri stepena završenosti objekta:

  - spolja završen objekat: kuća ima krov, stolariju i fasadu;

  - delimični „ključ u ruke“: kuća izgleda kao prava kuća, spolja završena, a unutra su gotovi grubi radovi postavljanja instalacija, postavljene su gipsano-kartonske oplate zidova i plafona, završeni podovi;

  - „ključ u ruke“: objekat je sasvim završen, spreman za unos pokućstva i useljenje stanara.

  Ukoliko se prvi put nalazite u ovakvoj situaciji da podižete kuću te nemate iskustva ili vremena da se bavite tehnikalijama izgradnje koliko i s izvođačima radova i pružaocima usluga, preporučujemo da se opredelite za varijantu „ključ u ruke“. Tako će put do sopstvenog doma biti brži, sigurniji, jeftiniji, ali i definitivno manje stresan. Sarađivaćete samo s jednim izvođačem radova koji će brinuti o svim detaljima i garantovati za materijal, rad i usluge.

  2.2. Prikupljanje ponuda

  Kada izbor ponuđača ili izvođača suzite na dva ili tri, možete početi i s traženjem ponuda. Ponude će biti onoliko obimne i detaljne koliko budu i vaši zahtevi. Vrlo je važno da svim firmama zadate iste parametre plana. Videćete da će se ponude razlikovati i ako postavite iste uslove. Boljom možete smatrati onu ponudu koja bude opširnija, detaljnija i s taksativno navedenim neophodnim poslovima, uslugama i materijalima. Dobra ponuda je i ona koja sadrži tačno navedene radove koji ne ulaze u datu cenu.

  Iskreno govoreći, razlike u ponudama izvođača ili ponuđača identičnih proizvoda, razlikovaće se u nekoliko hiljada. Ako su razlike baš velike, znajte da su isto tolike i u kvalitetu. Često ponuđači mogu da ponude nižu cenu birajući jeftiniju opremu; tako se nađe PVC stolarija bez senila, radijatorsko grejanje na plinsku peć, minimalna izolacija i tako dalje. Toga radi, vrlo pažljivo i stavku po stavku proučite predlog, pre no što potpišete ugovor. Nižu cenu ponude izvođači umeju lako da nadoknade skupljim naknadnim radovima koji nisu bili uvršteni u ponudu, a koji će morati da budu izvršeni.

  Savetujemo i da, ukoliko nemate nikakvog iskustva s ovakvim stvarima, obezbedite stručnu pomoć kao što je nadzornik gradnje koji će ponude razmotriti i, eventualno, pregovarati umesto vas.

  2.3. Tražite iskusne izvođače s dobrim referencama!

  Predlažemo da izvođače i ponuđače koji nude vrlo niske cene sasvim zaobiđete. To su uglavnom početnici koji ubrzo ustanove da sa takvom zaradom neće uspeti da pokriju ni sopstvene rashode, a kamoli da nešto zarade. Neki bankrotiraju, neki zatvore firmu i nestanu ili otvore drugu i tome slično. U svakom slučaju, najgore prođe naručilac. Svega ovoga radi, savetujemo da se opredelite za preduzeće s višegodišnjim iskustvom i odličnim referencama. Svakako proverite u javno dostupnim informacijama i njihovo poslovanje prethodnih godina. Ako se u takve poslove ne razumete, angažujte stručnjaka koji to zna. Trošak stručnjaka i nadzornika gradnje biće zanemarljiv u odnosu na vrednost investicije, pa se nemojte izlagati riziku.

  2.4. Garancija i profesionalnost

  Na kraju krajeva, odluka o tome koga ćete angažovati zavisi i od toga kako lično doživite i ocenite nečiju profesionalnost, stručnost i iskrenost, ali i od toga koliko vam se svide referentni objekti. Naravno, ni cena nije manje važna stavka. Kada se sve poklopi, znajte da ste našli svog graditelja. Profesionalnost se najbolje vidi po načinu i ozbiljnosti na koje je ponuda sastavljena, a stručnost po tome kakvi su saveti i predlozi ili primedbe na eventualne nedostatke u nacrtima i planovima za projekat. Ne manje bitne su garancija nepromenljivosti cene, potrebno osiguranje, sertifikati, stručnost majstora, dugoročna saradnja s podizvođačima i kontinuirano pozitivno poslovanje firme. Niska cena koja znači nekvalitetne materijale, rad i usluge na kraju će se pretvoriti u svoju suprotnost. Ipak, morate biti svesni da ni garancije ne mogu biti stopostotne. Ponuđači uglavnom nude garantni rok od oko 30 godina na konstrukciju i zaista vrlo retko dolazi do problema takvog tipa. Mnogo su češće i opasnije greške kod radova za koje se daje dvogodišnja garancija, mada se one skoro nikad ne pokažu u tom roku. Zbog toga su toliko važni iskustvo, stručnost i profesionalnost izvođača radova i kvalitet materijala. Takve stvari će najlakše videti stručnjak pri razgledanju referentnog objekta.

  3. Drvena kuća - montažna, skeletna ili masivna?

  3.1. Montažna kuća

  Najraširenija varijanta drvenih kuća na našim prostorima je montažna drvena kuća kojoj se u pogonu naprave čitave stranice. To znači da se u fabrici izrade stranice kuće i svakoj ugrade prozori i prozorske daske, izolacioni i fasadni sloj te unutrašnje obloge. Pripreme se i oblože i plafonski elementi. Konstrukcija je drveni okvir s odgovarajućim stubovima te donjom i gornjom prirubnicom. Stabilnost takvog skeleta obezbeđuje se postavljanjem drveno-cementnih, OSB ili gipsano-vlaknenih ploča s obe strane konstrukcije. Te ploče su istovremeno i zaštita od oluja ili zemljotresa. Prostor između ploča popunjava se termoizolacijom od mineralne vune. Sa spoljne strane preko toga dolazi sloj stiropora i tankoslojne fasade. Unutrašnja strana se uglavnom oblaže gipsano-kartonskim pločama. Kvalitetniji tipovi ovakvih kuća imaju izolaciju i za instalacione vodove. Slabost montažnih kuća su parne membrane (polivinilna folija), zbog kojih kuća ne može da „diše“ i kojima se poništavaju svi pozitivni efekti drvne građe. Kod izrade ovakvih objekata valja znati da promene, odnosno, prepravke nisu više moguće kad kuća uđe u proizvodnju. Otud proizilazi da kuća mora biti planirana krajnje pažljivo i definisana do poslednjeg detalja. Ako hoćete da kuća bude zaštićena od zemljotresa proveru projekta mora da obavi i inženjer-statičar koji će odrediti način kotvljenja i povezivanja konstrukcije. Dakako, biće neophodno i da se izvođači radova striktno drže takvih odredbi.

  3.2. Skeletna kuća

  Razvojem savremenih tehnologija skeletna drvena gradnja, koja postoji već stotinama godina, stupila je u novo razdoblje. Skeletna izgradnja zapravo znači da je ram kuće skelet (na stubovima) koji stoji samostalno bez upotrebe ploča. Ovi stubovi omogućavaju dijagonalno i unakrsno povezivanje i ne dozvoljavaju da se objekat pomera niti prevrne. Izrada moderne skeletne drvene kuće počinje kompjuterskim planovima, proračunima i nacrtima za izvođenje koji se gotovi prenose u kompjuterske mašine za obradu drveta (CNC mašine). Ove mašine seku i obrađuju sve neophodne delove tačno prema nacrtima. Gotove komponente se na kraju isporučuju na gradilište gde ih iskusni majstori slažu i sastavljaju. Prvo se sastavlja konstrukcija kuće, potom noseći i pregradni zidovi. Drveni elementi od kojih su spoljni zidovi najčešće su pravougaonog preseka 8x18 cm. Sa spoljne strane skeletne konstrukcije uglavnom se postavljaju drveno-vlaknaste ploče, a s unutrašnje lepljene, OSB ploče. Međuprostor se puni izolacijom od celuloznih vlakana ili nekom drugom vrstom termoizolacije. S unutrašnje strane ostaje još šupalj instalacioni sloj koji se zatvara gipsano-kartonskim pločama. Unutrašnji zidovi su kod skeletne gradnje zapravo noseći i zato se sastavljaju od drvenih elemenata većeg preseka, onih za spoljne zidove.

  Odlike skeletne kuće su stabilnost konstrukcije i otpornost tako da je ona u stanju da podnese i olujno nevreme i zemljotres. Budući da nema parne membrane, i u samoj kući ambijent i atmosfera su izuzetni za boravak. Izgradnja skeletnih objekata je svojevrstan izazov, pošto zahteva vrlo precizno planiranje i tačno konstruisanje, besprekornu nepropusnost, svestranu zaštitu od oštećenja i još mnogo toga, pa je se zato prihvataju isključivo najveštiji profesionalci.

  3.3. Masivna drvena kuća

  3.3.1. Drvena kuća od unakrsno lepljenih ploča

  Ta tehnologija se danas koristi koliko pri gradnji privatnih kuća toliko i za zahtevne objekte kakvi su hotelske ili stambene zgrade kao i svojevrsni javni objekti.

  Izgradnja ovog tipa omogućava podizanje spoljnih zidova bez postavljanja parne membrane i bez lepljenja lepljivim trakama. Na taj način objekat postaje nepropustan, ali istovremeno je otvoren i može da diše. Osnovni građevinski materijal za ovakve masivne drvene kuće je troslojna, unakrsno lepljena ploča debljine 10 cm. U poređenju sa skeletnim zidovima, volumen drveta u unakrsno lepljenim zidovima je 4 puta veći. Na spoljnim zidovima je sloj izolacije (mineralna vuna, drvena vlakna ili pluta) presvučen tankim malterom. S unutrašnje strane je šupalj sloj kroz koji prolaze instalacije i zatvoren gipsano-kartonskim pločama. Međuetažne ploče su sastavljene od unakrsno postavljenih armiranih ploča u više slojeva tako da im ukupna debljina bude 14-24 cm. Mnogi se investitori odlučuju za otvorenu drvenu tavanicu koja se kasnije može zatvoriti gipsano-kartonskim pločama, ako zatreba. Drveni objekti od unakrsno lepljenih ploča imaju odlične statičke karakteristike i veoma su otporni na oštećenja koja izazivaju zemljotres i požar. Uz sve to, nude i velike mogućnosti oblikovanja i zahtevnosti konstrukcija. Montaža je brza i jednostavna. U poređenju sa skeletnom gradnjom izolacija na spoju sa zidanim podrumom ili temeljnom pločom je deblja. Mogu se postaviti i skrivena senila i tako izbeći metalni nosači. Na zidanom podrumu je izolacija deblja, a i sakrivena senila se lakše ugrađuju. Drveni objekti od unakrsno lepljenih ploča imaju još bolje toplotne karakteristike od skeletnih. I prenos zvuka kroz prostor je slabiji. Objekti od unakrsno lepljenih ploča su dugotrajniji od svih ostalih sistema gradnje drvetom.

  3.3.2. Brvnara

  Brvnare se danas grade uglavnom kao vikendice. Nisu primerene za stalan život pošto ne ispunjavaju energetske zahteve postavljene savremenim standardima. Da bi postale energetski efikasne trebalo bi ih dodatno izolovati i spolja i iznutra. Postavljanjem parnih membrana radi nepropusnosti u svakom slučaju bi se narušile prirodne odlike brvnare i suštinski bi se promenili njen izgled i boravišni ambijent. Međutim, tehnologije u građevinarstvu su danas znatno uznapredovale te omogućavaju neka manje drastična rešenja. Recimo, da bi se sprečilo stujanje vazduha između balvana mogle bi da se upotrebe određene zaptivne smese. Istinu govoreći, sada se brvnare prave i od lepljenih ploča čiji se spojevi kompjuterski projektuju, a prave ih CNC mašine.

  4. Postupak sastavljanja montažne drvene kuće

  Kupovina drvene montažne kuće obično podrazumeva isporuku i sklapanje na gradilištu. Ukoliko se sklopi takva vrsta pogodbe, isti izvođač radova može da se pobrine i za sve pripremne građevinske radove koji prethode podizanju kuće - iskop građevinske jame, izradu temelja, razvod vodova i komunalne priključke kao i sve druge poslove. Naravno, obavljanje svih tih radova možete prepustiti i nekom drugom građevinskom preduzeću. Sastavni moduli montažne kuće prave se u kontrolisanom fabričkom okruženju što praktično znači da će biti gotovi u dogovorenom roku i odgovarajućeg kvaliteta za koje proizvođač garantuje.

  4.1. Transport

  Kada se sve komponente završe tovare se na teretnjake po unapred osmišljenom planu utovara i transporta. Taj plan se, pak, pravi prema redosledu montaže elemenata, tako da oni na gradilište stižu u pravilnom redosledu i tačno na vreme.

  4.2. Montaža drvene kuće

  Montažni objekat uvek sastavljaju dobro obučeni i uigrani majstori čime se osigurava da će sve biti urađeno tačno prema projektu. Zahvaljujući savremenim i efikasnim tehnologijama rada drvena kuća se može montirati u sasvim kratkom roku. Zajedno s završnim radovima, montaža prosečne porodične kuće traje između jednog i tri meseca, u zavisnosti od zahtevnosti i obima radova.

  4.3. Završni radovi

  Kada se objekat sastavi, počinju završni radovi: postavljanje krovnog pokrivača, završnog sloja fasade, ugradnja unutrašnje opreme, elektroinstalacija, vodovodni i kanalizacioni vodovi, grejanje i ventilacija. Tu su još unutrašnji zavšni radovi, a kakvi i u kom obimu zavisi od dogovorenog sa kupcem.

  4.4. Montaža drvene kuće na kompaktnim gradilištima

  Tehnologija montaže danas omogućava izvođenje radova čak i na srazmerno malim, kompaktnim gradilištima, odnosno, u vrlo skučenom prostoru. U tom slučaju se moduli direktno sa teretnjaka postavljaju na svoje mesto u objektu. Na taj se način izbegava gomilanje elemenata na gradilištu čime bi se prostor još više suzio, a manipulisanje mašinama sasvim otežalo.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Mala brvnara drvena

  Potrebna mala brvnara sa visokim krovom da moze da ima 2 sprata, 1 kupatilo i kihinjicu cca 20m2. 1270080 € do 2116800 €

  ........

  Izrada brvnara etno stil - tipska

  Potrebna izrada tipskih brvnara 5 kom cca 40 m2, kako bih napravio etno selo na porodičnom imanju radi bavljenja turizmom. Imanje mi se nalazi na 500 metara nadmorske visine.

  Molim kontakt putem whats app aplikacije. 12277440 € do 20462400 €

  ........

  Izgradnja brvnara

  Potrebna izgradnja brvnare ili kuce od drveta cca 100m2. 6138720 € do 10231200 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Brvnara, cca 55m2
  Drvene kuće, brvnare, Jagodina

  27000 € do 45000 €

  Cena, Montažna kuća, A-frame brvnara, cca 55 m2
  Drvene kuće, brvnare, Zlatibor

  27000 € do 45000 €

  Cena, Drvena kućica ,hoblice, Oko 40m2
  Drvene kuće, brvnare, Takovo

  18000 € do 30000 €

  Cena, A - frame brvnara - izvođenje radova Kolašin Crna Gora, Do 50m2
  Drvene kuće, brvnare, Ivanjica

  27000 € do 45000 €

  Cena, Izgradnja brvnare- vikendice, cca 56 m2
  Drvene kuće, brvnare, Odžaci

  23400 € do 39000 €

  Cena, Drvena radionica (za Sloveniju), cca 105m2
  Drvene kuće, brvnare, Beograd

  9000 € do 15000 €

  Cena, Izgradnja brvnare od balvana, 100 m2
  Drvene kuće, brvnare, Kamenica (Valjevo)

  49500 € do 82500 €

  Cena, Građa za brvnaru, cca 70m2
  Drvene kuće, brvnare, Beograd

  13500 € do 22500 €

  Cena, Kuća od drveta, cca 120 m2
  Drvene kuće, brvnare, Zlatibor

  62640 € do 104400 €

  Cena, Izrada vikend kuće od drveta na Tari, 107 m2
  Drvene kuće, brvnare, Bajina Bašta

  45000 € do 75000 €

  Cena, Izrada brvnara A oblika, cca 45 m2
  Drvene kuće, brvnare, Bajina Bašta

  45000 € do 75000 €

  Cena, Zastita brvnare spolja lak/vosak, cca 100m
  Drvene kuće, brvnare, Ripanj

  540 € do 900 €

  Cena, Zatvaranje terase na brvnari, cca 30m2
  Drvene kuće, brvnare, Gruža

  1800 € do 3000 €

  Cena, Izrada drvene nadstrešnice, cca 100 m2
  Drvene kuće, brvnare, Aleksinac

  2250 € do 3750 €

  Cena, Brvnara, cca 5 x 5m2
  Drvene kuće, brvnare, Zrenjanin

  22500 € do 37500 €

  Cena, Planinska vila, 100-120m2
  Drvene kuće, brvnare, Sopot

  45000 € do 75000 €

  Cena, Sanacija postojeće drvene barake, cca 100 m2
  Drvene kuće, brvnare, Pećinci

  630 € do 1050 €

  Cena, Prizemna drvena vikendica sa terasom, cca 50 m2
  Drvene kuće, brvnare, Irig

  27000 € do 45000 €

  Cena, Izrada drvene kuće na placu u Požarevcu, 40m2
  Drvene kuće, brvnare, Požarevac

  20700 € do 34500 €

  Cena, Izgradnja 3 bungalova, 30m2
  Drvene kuće, brvnare, Brus

  45000 € do 75000 €

  Cena, Letnjikovac, cca 3 x 3m
  Drvene kuće, brvnare, Ribare

  2700 € do 4500 €

  Cena, Izgradnja drvenog montažnog objekta, sportske hale, cca 150m2
  Drvene kuće, brvnare, Kovačica

  13500 € do 22500 €

  Cena, Izrada temelja i montaža objekta - podizvođači, 100 m2
  Drvene kuće, brvnare, Valjevo

  5220 € do 8700 €

  Cena, Izrada drvene kuće, 70 m2
  Drvene kuće, brvnare, Čačak

  22500 € do 37500 €

  Cena, Izrada male brvnare, 13 m2
  Drvene kuće, brvnare, Sokobanja

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izrada kuće od drveta, 36 m2
  Drvene kuće, brvnare, Valjevo

  18000 € do 30000 €

  Cena, Drvena kućica, cca 10m2
  Drvene kuće, brvnare, Niš

  1080 € do 1800 €

  Cena, Drvena kuća pod kosinom, cca 20 m2
  Drvene kuće, brvnare, Čačak

  22500 € do 37500 €

  Cena, Rekonstrukcija i sanacija drvene kuće na moru u Crnoj Gori, cca 120 m2
  Drvene kuće, brvnare, Prijepolje

  9000 € do 15000 €

  Cena, Drvena nastrešnica, cca 25m2
  Drvene kuće, brvnare, Rogača

  1080 € do 1800 €

  Cena, Brvnara, drvena vikendica po našem projektu, cca 62m2
  Drvene kuće, brvnare, Zlatibor

  45000 € do 75000 €

  Cena, Popravka krova baštenske kućice tegola, cca 9m2
  Drvene kuće, brvnare, Obrenovac

  270 € do 450 €

  Cena, Kućica u šumi, cca 5 x 5 m
  Drvene kuće, brvnare, Smederevo

  18000 € do 30000 €

  Cena, Drvena terasa I dvorište, cca 60 m2
  Drvene kuće, brvnare, Boleč

  3150 € do 5250 €

  Cena, Drvena vikendica brvnara, cca 50 m2
  Drvene kuće, brvnare, Ljubovija

  22500 € do 37500 €

  Cena, Mala brvnara, cca 12m2 plus terasa 12m2
  Drvene kuće, brvnare, Niš

  13500 € do 22500 €  Tražite dobre izvođače radova za područje Drvene kuće, brvnare?
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Drvene kuće, brvnare cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  659+ Preduzeća za Drvene kuće, brvnare
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana