Renoviranje kupatila Cena

Koliko košta potpuno renoviranje kupatila? Cena renoviranja kupatila zavisi od obima potrebnih radova koji mogu biti skidanje pločica i sanitarija, odvoz šuta, grubi vodoinstalaterski i zidarski radovi, priprema poda i zidova te postavljanje keramičkih pločica, fugovanje i poslovi suve montaže. Po želji, u toku renoviranja postavlja se i podno grejanje koje, naravno, povećava izdatke. Adaptacija kupatila je, gledano iz ugla renoviranja celog stambenog prostora, najskuplji deo, zbog instalacija i sanitarija, a pogotovu ako moraju da se izmeštaju odvodi ili cevi. Tako izlazi da renoviranje kupatila može da košta od 2.000 do čak 6.000 EUR. Pri tom, cena ne raste geometrijskom progresijom, već naprotiv – opada: manje kupatilo ispada skuplje po m2. Potpuno renoviranje kupatila uključuje zamenu keramike, instalacija i sanitarija, a ako sav materijal izvođač radova nabavlja sam, onda i cena može da varira no, sve u svemu, izlazi između 300 i 500 EUR/m2.

Kome poveriti renoviranje kupatila? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim građevincima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena renoviranja kupatila


Cena potpunog renoviranja kupatila: zamena keramičkih pločica, instalacija i sanitarija.

300.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
480.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Renoviranje kupatila Cena

DETALJNIJE CENE ZA Renoviranje kupatila

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Demontaža stare sanitarne opreme€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl
potražnja>

Krečenje zidova i plafona u kupatilu:€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2
potražnja>

WC šolja€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Ugradni vodokotlić GEBERIT + dugme za ispiranje€/kpl

kpl€/kom

kom€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Umivaonik€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom€/kom

kom
potražnja>

Kada za kupanje€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Tuš - kada€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Tuš - kanaleta (700mm)€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Pisoar€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Bide€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Slavina€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl
potražnja>

Bojler€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl
potražnja>

Radijator (600 x 1800 mm)€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kom

kom
potražnja>

Mašina za pranje veša€/kpl

kpl€/kpl

kpl€/kpl

kpl
potražnja>

Kupatilski ormarići€/kpl

kpl€/kpl

kpl
potražnja>

Lepljenje pločica

Polaganje zidnih i podnih unutrašnjih pločica standardnih dimenzija lepkom Ceresit CM 9 na zidove na približno 50m2. Fugiranje pločica Ceresit CE 40, otporno na plesni i abraziju.€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Renoviranje kupatila - sve što treba da znate

1. Šta sve trebate da znate pre početka renoviranja kupatila?

1.1. Obim radova pri renoviranju

Pre nego što počnete s bilo kakvim planiranjem, postavite sebi neka pitanja i razmislite o odgovorima. Dojadio vam je samo stari umivaonik ili želite kompletnu promenu prostorije? Želite li da ostane nešto staro? Treba li menjati kompletne instalacije - vodovod, kanalizaciju, struju - ili ne? Da li instalacije - sve ili jednu, dve - treba zameniti delimično ili sasvim? Želite li da elementi u kupatilu ostanu na svojim mestima ili biste i to da rearanžirate? Hoćete li zadržati iste elemente recimo umivaonik, kadu, toalet ili biste možda i bide, dupli umivaonik, tuš-kabinu ili čak saunu? Od ovakvih pitanja i odgovora zavisi obim radova, a samim tim i ukupan trošak renoviranja.

1.2. Inspiracija za renoviranje

Kako kupatilo izgleda stvar je ličnog ukusa. Pre nego što počnete planiranje sami i odete u salon kupatilske opreme ili se obratite arhitekti, bilo bi dobro da imate što jasniju ideju o tome kako će kupatilo izgledati po renoviranju, odnosno, kako ga zamišljate. Razgledanje slika u raznim specijalizovanim magazinima ili na sajtovima možda će vam biti od velike pomoći, pa čak i pravljenje svojevrsnog kolaža takvih slika.

Renoviranje kupatila
Kupatilo kao prostor za potpuno novo iskustvo uživanja

1.3. Aspekt zajedničkog stanovanja

U zgradama sa više stanova, naročito u starogradnjama, dobro je da o svojim namerama obavestite upravnika zgrade i komšije. Zapravo, po najnovijem Zakonu o stanovanju iz 2019. to vam je i obaveza. Na oglasnu tablu u ulazu treba da okačite obaveštenje u kome će stajati da će se u stanu tom i tom, od datuma tog do tog (okvirno) odvijati radovi te da molite za razumevanje i izvinjavate se zbog eventualnih neugodnosti. Šta više, skoro svaki rad na vodovodnoj instalaciji zahteva zatvaranje vode na glavnom ventilu, odnosno, isključivanje svih na vertikali ili u celom ulazu/zgradi, pa će biti potrebno da i to najavite komšijama. U tom smislu biće korisno, ako ne znate, da saznate gde se tačno nalazi glavni ventil da bi kasnije vašim majstorima bio lako dostupan.

1.4. Nepredviđeni radovi

Renoviranje kupatila, u principu, može biti nepredvidivo. Može se reći da se, naročito kod renoviranja, pravo stanje ne može znati sve dok se ne počne sa radovima te se zidovi i pod otvore. Na primer, naročito u starijim zgradama, odvodne kanalizacione cevi su zajedničke i njihovo stanje je vrlo upitno. Kada hoćete zamenu cevi, ponekad je neophodno ući i u komšisko kupatilo, a on/ona to, recimo, ne dozvoljava. Ili se pokaže da je noseća konstrukcija poda drvena, pa se mora napraviti nov, samonoseći pod od armiranog betona. U suprotnom, jednog dana bi neko mogao završiti u krilu komšije s donjeg sprata dok se kupa. Često se, takođe, dešava, da su zidovi u kojima su instalacije krhki, oslabljeni, sležu se ili nešto slično, pa se moraju ojačati.

Klasični elementi u sasvim savremenom kupatilu
Klasični elementi u sasvim savremenom kupatilu

1.5. Planiranje i priprema

Upravo zbog svega što smo do sada pominjali, planiranje i priprema radova su vrlo bitni. Svakako, ne manje značajno je da sarađujete s dobrim i iskusnim arhitektama i izvođačima radova. Pre nego što se sa radovima počne, dobro bi bilo da, pored detaljnog plana, imate spreman i sav potreban materijal.

2. Izbor izvođača renoviranja

Prilikom renoviranja kupatila, jako je važna saradnja s izvođačima radova koji mogu da po svom iskustvu predvide određene situacije i pre nego što počnu, a kada se nepredviđene situacije eventualno dogode, da takođe znaju kako brzo i efikasno da deluju.

Kupatilo je danas otvoren i fluidan prostor
Kupatilo je danas otvoren i fluidan prostor

2.1. Arhitekta ili salon

2.1.1. Savetovanje i planiranje kupatila u salonu

U salonima keramike ili kupatilske opreme uglavnom nacrte kupatila možete dobiti besplatno ili po simboličnoj ceni ili se troškovi planiranja računaju kao popust, ukoliko odlučite da po tom planu sav materijal i kupite. Tlocrt s tačnim dimenzijama kupatila treba da uradite sami i ponesete ga sa sobom. Odlično će biti, pri tom, ako znate kako želite da novo kupatilo izgleda ili bar imate neku predstavu o tome. Ipak, savetodavac će vašem planu dodati samo elemente koji su na prodaji u njihovom salonu, tako da ćete s te strane biti donekle uskraćeni. Imajte u vidu i to da prodavci u salonu uglavnom nisu školovani stručnjaci unutrašnjeg uređenja, već trgovci.

2.1.2. Arhitekta/dizajner enterijera kupatila

Da bi rešenje preuređenja kupatila bilo optimalno u svakom pogledu, preporučujemo da se ipak odlučite za pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera. Njegov prvenstveni interes nije u tome da vam proda najskuplje proizvode, već da osmisli inovativno rešenje shodno vašim potrebama, željama i mogućnostima, a i u granicama realnih mogućnosti u postojećem stanju. Tako u salonu, na primer, najčešće savetuju pločice od poda do plafona, čak i onda kada vi razmišljate o drugim mogućnostima i kada to nije u skladu sa savremenim tendencijama oblikovanja. Elementima kupljenim ili izrađenim po meri, arhitekta će iskoristiti na najbolji način svaki pedalj prostora i uz odgovarajuće osvetljenje, to novo kupatilo će biti pravo otkrovenje. Pored planova i nacrta, arhitekta će se postarati i za nadzor nad izvođenjem radova u saglasnosti sa planiranim do najsitnijih detalja. Suština dobrog uređenja uvek su upravo ti, najsitniji detalji!

2.2. Izvođači renoviranja

Renoviranje kupatila je zahtevan projekat, zato što uključuje skoro sve faze izgradnje, a samim tim i brojne majstore različitih profila. Nadalje, oni međusobno moraju biti dobro usklađeni, koliko vremenski toliko i zanatski. Dakako, i njihov rad treba da je dobro planiran i koordinisan.

Zidar je majstor koji se bavi rušenjem ili zidanjem zidova, ravnanjem zidova ili podova, otvaranjem zidova za postavljanje nove instalacije, pravljenjem estriha, postavljanjem hidroizolacije zidova ili podova i sličnim.

Vodoinstalater je majstor koji razvodi vodovodne i kanalizacione cevi, ugrađuje vodokotlić za toalet, podne sifone, ugrađuje deo armature u pod te na kraju postavlja i priključuje sve santitarije. Neki vodoinstalateri su specijalizovani za centralno grejanje, odnosno, postavljaju podno ili radijatorsko grejanje.

Električar razvodi električne instalacije, spaja i priključuje uređaje, montira rasvetu i slično.

Keramičar postavlja sve vrste keramike.

Stolar će vam napraviti i postaviti delove kupatilskog nameštaja koje želite po meri.

Staklorezac će napraviti i postaviti stakleni zid ili stranice tuš-kabine, ogledala ili vrata kupatila po narudžbini.

Moler je majstor koji će na kraju okrečiti delove kupatila u dva sloja i to prvi pred završetak radova, a drugi kada sve ostalo bude gotovo.

Drugi završni slojevi

Umesto keramike, danas postoje mnogi materijali i rešenja za finalne slojeve kupatila. Tako, recimo, keramičke pločice na zidovima može da zameni mikrotoping (dekorativni betonski premaz tj. microtopping), a na podovima parket. Zidovi se mogu, naročito pored tuša, oblepiti vodootpornim tapetama, ali za to će biti potrebni i odgovarajući majstori.

2.3. Pogodba „ključ u ruke“

Različiti izvođači radova, kao i neki arhitekti, nude renoviranje kupatila „na ključ u ruke“. To praktično znači da preuzimaju svu odgovornost za celo renoviranje. Rečju, ako sklopite pogodbu sa njima, biće odgovorni za stručnost i kvalitet radova u dogovorenom roku i po unapred dogovorenoj ceni. S gledišta naručioca, ovakva pogodba je praktično idealno rešenje za novo kupatilo, jer kada se postigne dogovor o svim detaljima, on/ona više nema nikakvu obavezu. Osim plaćanja, naravno! Međutim, cena je nešto viša, što je i razumljivo. Izvođač radova je taj koji će brinuti o planovima, nabavci i prevozu materijala, ugradnji, poslovima svih podizvođača, koordinaciji i nadzoru, zaštiti na radu i svemu drugom do samog kraja, odnosno, odvoza građevinskog otpada i generalnog čišćenja.

3. Razne vrste renoviranja kupatila

3.1. Površinsko renoviranje, tj. osvežavanje

Danas se može jednostavnim, površnim osvežavanjem ili zamenom nekih elemenata postići mnogo, koliko u funkcionalnom toliko i u estetskom smislu. Zamena samostojećeg umivaonika onim ugrađenim u pult ili ormarić ili postavljanje ogledala, takvi su primeri. Nešto veća, ali sasvim značajana promena može biti pokrivanje zidnih i podnih pločica (mikrotoping), malterisanje i krečenje zidova i plafona ili nov kupatilski nameštaj. Vlasnici se često odlučuju i na zamenu toaleta i bidea. Pod pretpostavkom da se ne menjaju mesta elementima ni instalacije te se ne ruše zidovi niti skidaju pločice, ovim relativno jednostavnim i manjim radovima, kupatilo može izgledati sasvim drugačije i originalno.

3.2. Delimično renoviranje kupatila

Ukoliko su vaše vodovodne instalacije novijeg datuma i kvalitetno urađene, pa biste možda želeli samo tuš umesto kade ili obrnuto, možda i drugi umivaonik ili bide uz toalet ili nešto tome slično, za to će biti dovoljno samo delimično prilagođavanje već postojećih instalacija. Za takve radove nije potrebna zamena zidnih i podnih obloga, niti kupatilskog nameštaja ili sanitarija, rasvete i tako dalje - osim ako to ne želite. Ako se obratite arhitekti, on/ona će znati da preporuči rešenja koja će zahtevati minimalne radove.

3.3. Kompletno renoviranje kupatila

Kompletno renoviranje kupatila podrazumeva skoro sve faze gradnje i obnove. Počinje se skidanjem svih postojećih sanitarija, zidnih i podnih obloga te elemenata: keramike, sanitarija, instalacija, elemenata pokućstva, vodovodne i kanalizacione instalacije, rasvete i elektroinstalacija; kada se sve očisti do golih zidova, počinje postavljanje novih instalacija te podnih i zidnih obloga i elemenata. Radovi se završavaju postavljanjem i priključivanjem sanitarija i rasvete. Pri potpunom renoviranju kupatila moguće je postavljanje novog poda i elemenata kojih nije bilo - kade ili bidea, recimo. Detaljnije o svim ovim radovima govorićemo u 4. delu: Postupak.

3.4. Kupatilo „od nule“

Ima slučajeva kada se kupatilo radi „od nule“ odnosno, pravi tamo gde ga ranije nije bilo. Razlozi za to mogu biti brojni: veća porodica, potrebno je još jedno kupatilo u prizemlju jer neko ne može više da koristi stepenice, veći stan ili kuća se dele na dve stambene jedinice i tako dalje. Kupatilo se može napraviti u prostoriji koja treba da je što bliže vertikali vodovoda i kanalizacije. Pravilo je da se kanalizacione cevi uvek polažu tako da na 1 m imaju 1% pada; tako je moguće postaviti kupatilo i dalje od vertikale, samo pod uslovom da može da se obezbedi i takav pad cevi. Međutim, u takvim slučajevima je opasnost od začepljenja cevi veća, pa preporučujemo da je izbegnete kad god je moguće. Kupatilo se može napraviti i na tavanu i u podrumu ili dozidanom delu kuće. Ako se radi o dozidavanju kuće, međutim, biće potrebna i građevinska dozvola.

4. Postupak obnove kupatila

4.1. Planiranje i priprema

Svako kvalitetno renoviranje kupatila, bilo da je veće ili manje, treba početi detaljno urađenim planom i nacrtom sa svim proračunima! Skice možete napraviti i sami, mada savetujemo da, zbog kompleksnosti projekta, radije angažujete arhitektu. Planiranje kupatila zahteva saradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalaterom, električarem, keramičarem, zidarom...) kojima će takođe biti potrebni detaljni nacrti i popisi materijala i radova, jer sve to zajedno čini predračun i samo izvođenje radova.

4.2. Rušenja u kupatilu

Renoviranje kupatila počinje demontažom svih postojećih elemenata - sanitarija, nameštaja i spoljnih delova instalacija, a nastavlja se rastavljanjem starih vodovodnih i kanalizacionih cevi. U toj fazi se skidaju i podne i zidne pločice, eventualno ruši zid ili zidovi. Sav nastali građevinski šut se skuplja i odvozi na otpad. Tokom ovih radova najvažnije je da se ne probiju neke od vodovodnih ili kanalizacionih cevi u zidovima.

4.3. Postavljanje instalacija u kupatilu

Naredni korak je ugradnja nove vodovodne i kanalizacione instalacije (eventualno postavljanje ugradnih vodokotlića i ugradnja delova armature), postavljanje grejnih uređaja, ugradnja vodenog podnog grejanja i centralnog uređaja ili električnog podnog grejanja i elektrouređaja. Pri postavljanju cevi mora se dobro paziti na postavljanje priključnih elemenata i zaptivanje, a kod elektroinstalacija najvažnije je poštovanje propisa o sigurnosti postavljanja električnih uređaja u mokrim prostorijama.

4.4. Zidanje u kupatilu

Kada se instalacije u zidu postave one se zazidaju i zid izravna. U toj fazi se izvode i hidroizolacija poda i zida, evenualno se dozida neki pregradni zid i postavi i ozida kada ili tuš.

4.5. Postavljanje kupatilske keramike/završni radovi

Ovo je korak u kom se postavljaju pregradni zidovi od knaufa ili siporeksa ili oblaže plafon. Postavljanje keramičkih pločica na pod i zid i fugovanje, odnosno, postavljanje drugih vrsta finalnih obloga, recimo, mikrotopinga, takođe se rade u ovoj fazi. Kod ovih radova najvažnija je preciznost.

4.6. Krečenje, montiranje i uključivanje

Poslednje se radi krečenje, montiranje stakala tuš-kabine, postavljanje kupatilskog nameštaja, keramičkih sanitarija i česama, radijatora, ventilatora i svetala.

5. Renoviranje „ključ u ruke“ – trendovi

5.1. Drsko crno

Trend uređenja enterijera inspirisan ekskluzivnim hotelima i banjama, zvanično je opet u modi. Tako drski, crni ili sasvim tamni blještavi modeli kupatila prosto izazivaju da se prepustite uživanju. Kupatilo koje je tradicionalno smatrano sasvim zatvorenim i vrlo intimnim prostorom, sada postaje mesto koje već na prvi pogled svojom impresivnošću i otvorenošću treba da vas opusti i navede da se sasvim hedonistički posvetite sebi.

5.2. Osavremenjena klasika

Klasično uređeno kupatilo je uvek u trendu. Dah savremenog može se uneti upotrebom jednobojnih elemenata monohromatskih pastelnih tonova. To se može učiniti i korišćenjem jednog materijala – mermera, recimo.

5.3. Koncept otvorenosti

Vreme kada se u kupatilu boravilo isključivo iza zatvorenih zidova i zaključanih vrata je prošlo. Danas je koncept otvorenosti sasvim preovladao pa važi čak i za ovakav prostor. Trend je ulivanje prostorija jedne u drugu te su spavaće sobe i kupatila sve češće jedinstveni ili spojeni s drugim delovima doma.

5.4. Beli i sivi mermer

Beli i sivi mermer ostaju među omiljenim materijalima za kupatila. Smatraju se klasičnim i svevremenim jer odgovaraju svakom prostoru. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodan kamen ulepšavaju svaki prostor same po sebi, a uz to su čvrste i izdržljive, garantujući dugotrajnost korišćenja i uživanja.

Mermer u kupatilu
Mermer je primeren i klasičnim i modernim prostorijama

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Kompletno renoviranje kupatila

Poštovani,

1. skinuti postojeće pločice, sanitarije i vrata kupatila
2. odvoženje šuta
3. vodoinstalaterski radovi
4. elektro radovi
5. zamena vrata
6. hidro izolacija
7. lepljenje pločica
8. umesto kade ide tuš kabina na pod
9. montiranje sanitarija, bojlera, slavina 317520 € do 529200 €

........

Kompleto renoviranje kupatila

Poštovani,

potrebno renoviranje kupatila cca 2 x 2.5 x 3 m. Zamena kade sa tuš kabinom, nova wc školjka, lavabo, zamena pločica, ostali radovi po potrebi.

Hvala. 211680 € do 352800 €

........

Renoviranje kupatila

Poštovani,

potrebno kompletno renoviranje kupatila i uvođenje podnog grejanja, cca 2.9 x 2.5 × 1.8m.

Hvala. 529200 € do 882000 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 4,27m2
Renoviranje kupatila, Beograd

3150 € do 5250 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 4 m2
Renoviranje kupatila, Borča

1440 € do 2400 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 180 x 160 x 245 cm
Renoviranje kupatila, Novi Sad

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 4 m2
Renoviranje kupatila, Zrenjanin

2700 € do 4500 €

Cena, Izrada dve tuš kabine , 1- 80 x 80cm 2- 80 x 70cm
Renoviranje kupatila, Novi Sad

1800 € do 3000 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, D3 x Š3 x V2,60 m
Renoviranje kupatila, Beograd

3150 € do 5250 €

Cena, Kompletna adaptacija kupatila, cca 215 x 260 x 135cm
Renoviranje kupatila, Beograd

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 15m2
Renoviranje kupatila, Mokrin

3150 € do 5250 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 15m2
Renoviranje kupatila, Kruševac

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje malog kupatila u stanu, 2 x 3 x 2 m
Renoviranje kupatila, Krupanj

3150 € do 5250 €

Cena, Lepljenje pločica, tuš kabina, postavka bojlera, cca 40m2
Renoviranje kupatila, Bela voda

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila., cca 380 x 135 x 265cm
Renoviranje kupatila, Sombor

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletna adaptacija kupatila, cca 2.2 x 2,9, visina 2,7 m
Renoviranje kupatila, Bavanište

1800 € do 3000 €

Cena, Kompletan remont kupatila, cca 3 x 3 x 3 metra
Renoviranje kupatila, Niš

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 200 x 270 x 150cm
Renoviranje kupatila, Beograd

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 5m
Renoviranje kupatila, Vršac

2700 € do 4500 €

Cena, Adaptcija kupatila, Dužina 2,60m , visina 2,39m, širina 2m
Renoviranje kupatila, Dobanovci

3150 € do 5250 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 300 x 250 x 200 cm
Renoviranje kupatila, Banatski Karlovac

2250 € do 3750 €

Cena, Krečenje stana, cca 600 m2
Renoviranje kupatila, Šabac

1080 € do 1800 €

Cena, Menjanje plocica,skidanje sanitarija i nove staviti, cca 5m2
Renoviranje kupatila, Novi Sad

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 2,50 x 1.70 x 2,3m
Renoviranje kupatila, Beograd

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 5m2
Renoviranje kupatila, Valjevo

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 35m2
Renoviranje kupatila, Niš

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila kompletno, cca 5m2
Renoviranje kupatila, Beograd

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 20m2
Renoviranje kupatila, Potočac

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 5 m2
Renoviranje kupatila, Novi Sad

1800 € do 3000 €

Cena, Nabavka sanitarija i kompletno renoviranje kupatila, cca 4 m2
Renoviranje kupatila, Pančevo

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, oko 10m2
Renoviranje kupatila, Bor

2700 € do 4500 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 25m2
Renoviranje kupatila, Kaluđerica

1350 € do 2250 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 3 x 3m ;2.20 visina
Renoviranje kupatila, Kikinda

2700 € do 4500 €

Cena, Kompletno renoviranje kupatila, cca 5 m2
Renoviranje kupatila, Novi Sad

450 € do 750 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 175 x 190 cm
Renoviranje kupatila, Kraljevo

360 € do 600 €

Cena, Renoviranje kupatila, cca 2.25 x 2.5 x 1.43 m
Renoviranje kupatila, Mala Krsna

360 € do 600 €

Cena, Renoviranje kupatila , 2 x 1,5, visina 2,5
Renoviranje kupatila, Kragujevac

360 € do 600 €

Cena, Popravka tuš kabine, zamena točkića na vratima, 90cm
Renoviranje kupatila, Novi Sad

180 € do 300 €

Cena, Izrada novog kupatila, cca 2,5 x 3,5 m
Renoviranje kupatila, Stajićevo

450 € do 750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Renoviranje kupatila cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

1952+ PREDUZEĆA ZA Renoviranje kupatila
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Renoviranje kupatila?

 • Renoviranje kupatila Beograd
 • Renoviranje kupatila Novi Sad
 • Renoviranje kupatila Kragujevac
 • Renoviranje kupatila Niš
 • Renoviranje kupatila Čačak
 • Renoviranje kupatila Kraljevo
 • Renoviranje kupatila Pančevo
 • Renoviranje kupatila Zrenjanin
 • Renoviranje kupatila Novi Pazar
 • Renoviranje kupatila Smederevo
 • Renoviranje kupatila Subotica
 • Renoviranje kupatila Aleksinac
 • Renoviranje kupatila Apatin
 • Renoviranje kupatila Aranđelovac
 • Renoviranje kupatila Bačka Palanka
 • Renoviranje kupatila Bačka Topola
 • Renoviranje kupatila Bečej
 • Renoviranje kupatila Bor
 • Renoviranje kupatila Bujanovac
 • Renoviranje kupatila Ćuprija
 • Renoviranje kupatila Gornji Milanovac
 • Renoviranje kupatila Inđija
 • Renoviranje kupatila Ivanjica
 • Renoviranje kupatila Jagodina
 • Renoviranje kupatila Kikinda
 • Renoviranje kupatila Knjaževac
 • Renoviranje kupatila Kovin
 • Renoviranje kupatila Kruševac
 • Renoviranje kupatila Kula
 • Renoviranje kupatila Kuršumlija
 • Renoviranje kupatila Leskovac
 • Renoviranje kupatila Loznica
 • Renoviranje kupatila Negotin
 • Renoviranje kupatila Paraćin
 • Renoviranje kupatila Pirot
 • Renoviranje kupatila Požarevac
 • Renoviranje kupatila Preševo
 • Renoviranje kupatila Prijepolje
 • Renoviranje kupatila Prokuplje
 • Renoviranje kupatila Ruma
 • Renoviranje kupatila Šabac
 • Renoviranje kupatila Senta
 • Renoviranje kupatila Šid
 • Renoviranje kupatila Sjenica
 • Renoviranje kupatila Smederevska Palanka
 • Renoviranje kupatila Sombor
 • Renoviranje kupatila Sremska Mitrovica
 • Renoviranje kupatila Stara Pazova
 • Renoviranje kupatila Temerin
 • Renoviranje kupatila Trstenik
 • Renoviranje kupatila Užice
 • Renoviranje kupatila Valjevo
 • Renoviranje kupatila Velika Plana
 • Renoviranje kupatila Vranje
 • Renoviranje kupatila Vrbas
 • Renoviranje kupatila Vršac
 • Renoviranje kupatila Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana