Renoviranje kupatila Cena

  Koliko košta potpuno renoviranje kupatila? Cena renoviranja kupatila zavisi od obima potrebnih radova koji mogu biti skidanje pločica i sanitarija, odvoz šuta, grubi vodoinstalaterski i zidarski radovi, priprema poda i zidova te postavljanje keramičkih pločica, fugovanje i poslovi suve montaže. Po želji, u toku renoviranja postavlja se i podno grejanje koje, naravno, povećava izdatke. Adaptacija kupatila je, gledano iz ugla renoviranja celog stana, najskuplji deo zbog instalacija i sanitarija, a pogotovu ako mora da se izmeštaju odvodi ili cevi. Tako računamo da renoviranje kupatila može da košta od 2.000 do čak 6.000 EUR. Pri tom, cena ne raste geometrijskom progresijom, već naprotiv – opada: manje kupatilo ispada skuplje po m2. Potpuno renoviranje kupatila uključuje zamenu keramike, instalacija i sanitarija, a ako sav materijal izvođač radova nabavlja sam, onda i cena može da varira no, sve u svemu, izlazi između 300 i 500 EUR/m2. Da biste dobili tačnu cenu pošaljite upit našim najiskusnijim stručnjacima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o ovoj temi.

  CENA RENOVIRANJA KUPATILA


  Cena potpunog renoviranja kupatila: zamena keramičkih pločica, instalacija i sanitarija.

  300.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  480.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Renoviranje kupatila Cena

  DRUGE CENE ZA RENOVIRANJE KUPATILA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Demontaža stare sanitarne opreme  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Krečenje zidova i plafona u kupatilu:  €/m2

  m2  €/m2

  m2  €/m2

  m2
  potražnja>

  WC šolja  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Ugradni vodokotlić GEBERIT + dugme za ispiranje  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Umivaonik  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Kada za kupanje  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Tuš - kada  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Tuš - kanaleta (700mm)  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Pisoar  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Bide  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Slavina  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Bojler  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Radijator (600 x 1800 mm)  €/kpl

  kpl  €/kom

  kom  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Mašina za pranje veša  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Kupatilski ormarići  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Lepljenje pločica

  Polaganje zidnih i podnih unutrašnjih pločica standardnih dimenzija lepkom Ceresit CM 9 na zidove na približno 50m2. Fugiranje pločica Ceresit CE 40, otporno na plesni i abraziju.  €/m2

  m2  €/m2

  m2  €/m2

  m2  €/m2

  m2  €/m2

  m2
  potražnja>
  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Renoviranje kupatila - sve što treba da znate

  1. Šta sve treba da znate pre početka renoviranja kupatila?

  1.1. Obim radova

  Pre nego što počnete s bilo kakvim planiranjem, postavite sebi neka pitanja i razmislite o odgovorima. Dojadio vam je samo stari umuvaonik ili želite kompletnu promenu prostorije? Želite li da nešto staro ostane? Treba li menjati kompletne instalacije – vodovod, kanalizaciju, struju – ili ne? Da li instalacije – sve ili jednu, dve – treba zameniti delimično ili sasvim? Želite li da elementi u kupatilu ostanu na svojim mestima ili biste i to da rearanžirate? Hoćete li zadržati iste elemente (recimo, umivaonik, kadu, toalet) ili biste možda i bide, dupli umivaonik, tuš-kabinu ili čak saunu? Od ovakvih pitanja i odgovora na njih zavisi obim radova, a samim tim i ukupni trošak renoviranja.

  1.2. Inspiracija

  Kako kupatilo izgleda stvar je ličnog ukusa. Pre nego što počnete planiranje sami i odete u salon kupatilske opreme ili se obratite arhitekti, bilo bi dobro da imate što jasniiju ideju o tome kako će kupatilo izgledati po renoviranju, odnosno, kako ga zamišljate. Razgledanje slika u raznim specijalizovanim magazinima ili na sajtovima možda će vam biti od velike pomoći, pa čak i pravljenje svojevrsnog kolaža takvih slika.

  crno-kupatilo.jpg
  Kupatilo kao prostor za potpuno novo iskustvo uživanja

  1.3. Aspekt zajedničkog stanovanja

  U zgradama sa više stanova, naročito u starogradnjama, dobro je da o svojim namerama obavestite upravnika zgrade i komšije. Zapravo, po najnovijem Zakonu o stanovanju iz 2019. to vam je i obaveza. Na oglasnu tablu u ulazu treba da okačite obaveštenje u kome će stajati da će se u stanu tom i tom, od datuma tog do tog (okvirno) odvijati radovi te molite za razumevanje i izvinjavate se zbog eventualnih neugodnosti. Šta više, skoro svaki rad na vodovodnoj instalaciji zahteva zatvaranje vode na glavnom ventilu, odnosno, isključivanje  svih na vertikali ili u celom ulazu/zgradi, pa će biti potrebno da i to najavite komšijama. U tom smislu biće korisno, ako ne znate, da saznate gde se tačno nalazi glavni ventil da bi kasnije vašim majstorima bio lako dostupan.

  1.4. Nepredviđeni radovi

  Renoviranje kupatila, u principu, može biti nepredvidivo. Može se reći da se, naročito kod renoviranja, pravo stanje ne može znati sve dok se ne počne sa radovima te se zidovi i pod otvore. Na primer, naročito u starijim zgradama, odvodne kanalizacione cevi su zajedničke i njihovo stanje je vrlo upitno. Kada hoćete zamenu cevi, ponekad je neophodno ući i u komšisko kupatilo, a on/ona to, recimo, ne dozvoljava. Ili se pokaže da je noseća konstrukcija poda drvena, pa se mora napraviti nov, samonoseći pod od armiranog betona. U suprotnom, jednog dana bi neko mogao završiti u krilu komšije s donjeg sprata dok se kupa. Često se, takođe, dešava da su zidovi u kojima su instalacije krhki, oslabljeni, sležu se ili nešto slično, pa se moraju ojačati.

  moderno-klasicno-kupatilo.jpg
  Klasični elementi u sasvim savremenom kupatilu

  1.5. Planiranje i priprema

  Upravo zbog svega što smo do sada pominjali, planiranje i priprema radova su vrlo bitni. Svakako, ne manje značajno je da sarađujete s dobrim i iskusnim arhitektama i izvođačima radova. Pre nego što se sa radovima počne, dobro bi bilo da, pored detaljnog plana, imate spreman i sav potreban materijal.

  2.Izbor izvođača radova

  Prilikom renoviranja kupatila, jako je važna saradnja s izvođačima radova koji mogu da po svom iskustvu predvide određene situacije i pre nego što počnu, a kada se nepredviđene situacije eventualno dogode, da takođe znaju kako brzo i efikasno da deluju.

  otvoreno-kupatilo-renoviranje.jpg
  Kupatilo je danas otvoren i fluidan prostor

  2.1. Arhitekta i li salon

  2.1.1. Savetovanje i planiranje kupatila u salonu

  U salonima keramike ili kupatilske opreme uglavnom nacrte kupatila možete dobiti besplatno ili po simboličnoj ceni ili se troškovi planiranja računaju kao popust, ukoliko odlučite da po tom planu sav materijal i kupite. Tlocrt s tačnim dimenzijama kupatila treba da uradite sami i ponesete ga sa sobom. Odlično će biti, pri tom, ako znate kako želite da novo kupatilo izgleda ili bar imate neku predstavu o tome. Ipak, savetodavac će vašem planu dodati samo elemente koji su na prodaji u njihovom salonu, tako da ćete s te strane biti donekle uskraćeni. Imajte u vidu i to da prodavci u salonu uglavnom nisu školovani stručnjaci unutrašnjeg uređenja, već trgovci.

  2.1.2. Arhitekta/dizajner enterijera kupatila

  Da bi rešenje preuređenja kupatila bilo optimalno u svakom pogledu, preporučujemo da se ipak odlučite za pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera. Njegov prvenstveni interes nije u tome da vam proda najskuplje proizvode, već da osmisli inovativno rešenje shodno vašim potrebama, željama i mogućnostima, a i u granicama realnih mogućnosti u postojećem stanju. Tako u salonu, na primer, najčešće savetuju pločice od poda do plafona, čak i onda kada vi razmišljate o drugim mogućnostima i kada to nije u skladu sa savremenim tendencijama oblikovanja. Elementima kupljenim ili izrađenim po meri, arhitekta će iskoristiti na najbolji način svaki pedalj prostora i uz odgovarajuće osvetljenje, to novo kupatilo će biti pravo otkrovenje. Pored planova i nacrta, arhitekta će se postarati i za nadzor nad izvođenjem radova u saglasnosti sa planiranim do najsitnijih detalja. Suština dobrog uređenja uvek su upravo ti, najsitniji detalji!

  2.2. Izvođači radova

  Renoviranje kupatila je zahtevan projekt, zato što uključuje skoro sve faze izgradnje, a samim tim i brojne majstore različitih profila. Nadalje, oni međusobno moraju biti dobro usklađeni, koliko vremenski toliko i zanatski. Dakako, i njihov rad treba da je dobro planiran i koordinisan.

  Zidar je majstor koji se bavi rušenjem ili zidanjem zidova, ravnanjem zidova ili podova, otvaranjem zidova za postavljanje nove instalacije, pravljenjem estriha, postavljanjem hidroizolacije zidova ili podova i sličnim.

  Vodoinstalater je majstor koji razvodi vodovodne i kanalizacione cevi, ugrađuje vodokotlić za toalet, podne sifone, ugrađuje deo armature u pod te na kraju postavlja i priključuje sve santitarije. Neki vodoinstalateri su specijalizovani za centralno grejanje, odnosno, postavljaju podno ili radijatorsko grejanje.

  Električar razvodi električne instalacije, spaja i priključuje uređaje, montira rasvetu i slično.

  Keramičar postavlja sve vrste keramike.

  Stolar će vam napraviti i postaviti delove kupatilskog nameštaja koje želite po meri.

  Staklorezac će napraviti i postaviti stakleni zid ili stranice tuš-kabine, ogledala ili vrata kupatila po narudžbini.

  Moler je majstor koji će na kraju okrečiti delove kupatila u dva sloja i to prvi pred završetak radova, a drugi kada sve ostalo bude gotovo.

  Drugi završni slojevi

  Umesto keramike, danas postoje mnogi materijali i rešenja za finalne slojeve kupatila. Tako, recimo, keramičke pločice na zidovima može da zameni mikrotoping (dekorativni betonski premaz tj. microtopping), a na podovima parket. Zidovi se mogu, naročito pored tuša, oblepiti vodootpornim tapetama, ali za to će biti potrebni i odgovarajući majstori.

  2.3. Pogodba „ključ u ruke“

  Različiti izvođači radova, kao i neki arhitekti, nude renoviranje kupatila „na ključ u ruke“. To praktično znači da preuzimaju svu odgovornost za celo renoviranje. Rečju, ako sklopite pogodbu sa njima, biće odgovorni za stručnost i kvalitet radova u dogovorenom roku i po unapred dogovorenoj ceni. S gledišta naručioca, ovakva pogodba je praktično idealno rešenje za novo kupatilo, jer kada se postigne dogovor o svim detaljima, on/ona više nema nikakvu obavezu. Osim plaćanja, naravno! Međutim, cena je nešto viša, što je i razumljivo. Izvođač radova je taj koji će brinuti o planovima, nabavci i prevozu materijala, ugradnji, poslovima svih podizvođača, koordinaciji i nadzoru, zaštiti na radu i svemu drugom do samog kraja, odnosno, odvoza građevinskog otpada i generalnog čišćenja.

  3. Razne vrste renoviranja kupatila

  3.1. Površinsko renoviranje, tj. osvežavanje

  Danas se može jednostavnim, površnim osvežavanjem ili zamenom nekih elemenata postići mnogo, koliko u funkcionalnom toliko i u estetskom smislu. Zamena samostojećeg umivaonika onim ugrađenim u pult ili ormarić ili postavljanje ogledala, su takvi primeri. Nešto veća, ali sasvim značajana promena može biti pokrivanje zidnih i podnih pločica (mikrotoping), malterisanje i krečenje zidova i plafona ili nov kupatilski nameštaj. Vlasnici se često odlučuju i na zamenu toaleta i bidea. Pod pretpostavkom da se ne menjaju mesta elementima ni instalacije te se ne ruše zidovi niti skidaju pločice, ovim relativno jednostavnim i manjim radovima, kupatilo može izgledati sasvim drugačije i originalno.

  3.2. Delimično renoviranje

  Ukoliko su vaše vodovodne instalacije novijeg datuma i kvalitetno urađene, pa biste možda želeli samo tuš umesto kade ili obrnuto, možda i drugi umivaonik ili bide uz toalet ili nešto tome slično, za to će biti dovoljno samo delimično prilagođavanje već postojećih instalacija. Za takve radove nije potrebna zamena zidnih i podnih obloga, niti kupatilskog nameštaja ili sanitarija, rasvete i tako dalje - osim ako to ne želite. Ako se obratite arhitekti, on/ona će znati da preporuči rešenja koja će zahtevati minimalne radove.

  3.3. Kompletno renoviranje

  Kompletno renoviranje kupatila podrazumeva skoro sve faze gradnje i obnove. Počinje se skidanjem svih postojećih sanitarija, zidnih i podnih obloga te elemenata: keramike, sanitarija, instalacija, elemenata pokućstva, vodovodne i kanalizacione instalacije, rasvete i elektroinstalacija; kada se sve očisti do golih zidova, počinje postavljanje novih instalacija te podnih i zidnih obloga te elemenata. Radovi se završavaju postavljanjem i priključivanjem sanitarija i rasvete. Pri potpunom renoviranju kupatila moguće je postavljanje novog poda i elemenata kojih nije bilo – kade ili bidea, recimo. Detaljnije o svim ovim radovima govorićemo u 4. delu: Postupak.

  3.4. Kupatilo „od nule“

  Ima slučajeva kada se kupatilo radi „od nule“ odnosno, pravi tamo gde ga ranije nije bilo. Razlozi za to mogu biti brojni: veća porodica, potrebno je još jedno kupatilo u prizemlju jer neko ne može više da koristi stepenice, veći stan ili kuća se dele na dve stambene jedinice i tako dalje. Kupatilo se može napraviti u prostoriji koja treba da je što bliže vertikali vodovoda i kanalizacije. Pravilo je da se kanalizacione cevi uvek polažu tako da na 1 m imaju 1% pada; tako je moguće postaviti kupatilo i dalje od vertikale, samo pod uslovom da može da se obezbedi i takav pad cevi. Međutim, u takvim slučajevima je opasnost od začepljenja cevi veća, pa preporučujemo da je izbegnete kad god je moguće. Kupatilo se može napraviti i na tavanu i u podrumu ili dozidanom delu kuće. Ako se radi o dozidavanju kuće, međutim, biće potrebna i građevinska dozvola.

  4. Postupak obnove kupatila

  4.1. Planiranje i priprema

  Svako kvalitetno renoviranje kupatila, bilo da je veće ili manje, treba početi detaljno urađenim planom i nacrtom sa svim proračunima! Skice možete napraviti i sami, mada savetujemo da, zbog kompleksnosti projekta, radije angažujete arhitektu. Planiranje kupatila zahteva saradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalaterom, električarem, keramičarom, zidarom...) kojima će takođe biti potrebni detaljni nacrti i popisi materijala i radova, jer sve to zajedno čini predračun i samo izvođenje radova.

  4.2. Rušenje

  Renoviranje kupatila počinje demontažom svih postojećih elemenata – sanitarija, nameštaja i spoljnih delova instalacija, a nastavlja se rastavljanjem starih vodovodnih i kanalizacionih cevi. U toj fazi se skidaju i podne i zidne pločice, eventualno ruši zid ili zidovi. Sav nastali građevinski šut se skuplja i odvozi na otpad. Tokom ovih radova najvažnije je da se ne probiju neke od vodovodnih ili kanalizacionih cevi u zidovima.

  4.3. Postavljanje instalacija

  Naredni korak je ugradnja nove vodovodne i kanalizacione instalacije (eventualno postavljanje ugradnih vodokotlića i ugradnja delova armature), postavljanje grejnih uređaja, ugradnja vodenog podnog grejanja i centralnog uređaja ili električnog podnog grejanja i elektrouređaja. Pri postavljanju cevi dobro se mora paziti na postavljanje priključnih elemenata i zaptivanje, a kod elektroinstalacija najvažnije je poštovanje propisa o sigurnosti postavljanja električnih uređaja u mokrim prostorijama.

  4.4. Zidanje

  Kada se instalacije u zidu postave one se zazidaju i zid izravna. U toj fazi se izvode i hidroizolacija poda i zida, evenualno se dozida neki pregradni zid i postavi i ozida kada ili tuš.

  4.5. Postavljanje keramike/završni radovi

  Ovo je korak u kom se postavljaju pregradni zidovi od knaufa ili siporeksa ili oblaže plafon. Postavljanje keramičkih pločica na pod i zid i fugovanje, odnosno, postavljanje drugih vrsta finalnih obloga, recimo, mikrotopinga, takođe se rade u ovoj fazi. Kod ovih radova najvažnija je preciznost radova.

  4.6. Krečenje, montiranje i uključivanje

  Poslednji se rade krečenje, montiranje stakala tuš-kabine, postavljanje kupatilskog nameštaja, keramičkih sanitarija i česama, radijatora, ventilatora i svetala.

  5. Renoviranje „ključ u ruke“ – trendovi 2019./2020.

  5.1. Drsko crno

  Trend uređenja enterijera inspirisan ekskluzivnim hotelima i banjama, zvanično je opet u modi. Tako drski, crni ili sasvim tamni blještavi modeli kupatila prosto izazivaju da se prepustite uživanju. Kupatilo koje je tradicionalno smatrano sasvim zatvorenim i vrlo intimnim prostorom, sada postaje mesto koje već na prvi pogled svojom impresivnošću i otvorenošću treba da vas opusti i navede da se sasvim hedonistički posvetite sebi.

  5.2. Osavremenjena klasika

  Klasično uređeno kupatilo je uvek u trendu. Dah savremenog može se uneti upotrebom jednobojnih elemenata monohromatskih pastelnih tonova. To se može učiniti i korišćenjem jednog materijala – mermera, recimo.

  5.3. Koncept otvorenosti

  Vreme kada se u kupatilu boravilo isključivo iza zatvorenih zidova i zaključanih vrata je prošlo. Danas je koncept ovorenosti sasvim prevladao pa važi čak i za ovakav prostor. Trend je ulivanje prostorija jedne u drugu te su spavaće sobe i kupatila sve češće jedinstveni ili spojeni s drugim delovima doma.

  5.4. Beli i sivi mermer

  Beli i sivi mermer ostaju među omiljenim materijalima za kupatila. Smatraju se klasičnim i svevremenim jer odgovaraju svakom prostoru. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodan kamen ulepšavaju svaki prostor same po sebi, a uz to su čvrste i izdržljive, garantujući dugotrajnost korišćenja i uživanja.

  renoviranje-kupatila-mermer.jpg
  Mermer je primeren i klasičnim i modernim prostorijama

   

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  RENOVIRANJE KUPATILA

  Poštovani,

  potrebno mi je renoviranje kupatila, zamena vodovodnih cevi, lepljenje novih pločica , stare su uklonjene, montaža sanitarija sa tuš kabinom, kao i provera elektroinstalacija.


  Hvala 2700 € do 4500 €


  ........

  ZAMENA TUŠ KABINE

  Poštovani,


  potrebno je zameniti tuš kabinu u kupatilu.  Hvala 90 € do 150 €


  ........

  VODOINSTALATERSKI RADOVI

  Poštovani,

  potrebno je da se postave slavine za kadu na lavabou.


  Hvala 45 € do 75 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Sremska Mitrovica

  2700 € do 4500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Pančevo

  3240 € do 5400 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Barajevo

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje kupatila, Novi Sad

  8550 € do 14250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  1260 € do 2100 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA ,
  Renoviranje kupatila, Kuršumlija

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Čačak

  3150 € do 5250 €

  CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUPATILA ,
  Renoviranje kupatila, Kruševac

  1080 € do 1800 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Kljajićevo

  765 € do 1275 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Bačka Palanka

  1080 € do 1800 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA U STANU,
  Renoviranje kupatila, Novi Sad

  3150 € do 5250 €

  CENA, POTPUNO RENOVIRANJE KUPATILA, UZ ZAMENU INSTALACIJA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Vlaška

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Bački jarak

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Pančevo

  450 € do 750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Sombor

  2700 € do 4500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  5850 € do 9750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Bor

  6300 € do 10500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Subotica

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Bečej

  4950 € do 8250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Jovanovac

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Užice

  3150 € do 5250 €

  CENA, REPARACIJA STARE KADE,
  Renoviranje kupatila, Platičevo

  90 € do 150 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA ,
  Renoviranje kupatila, Sokobanja

  720 € do 1200 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Kragujevac

  1350 € do 2250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  4050 € do 6750 €

  CENA, POTPUNO RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Sombor

  1350 € do 2250 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  900 € do 1500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  2250 € do 3750 €

  CENA, HIDROIZOLACIJA KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Kragujevac

  450 € do 750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Novi Sad

  2250 € do 3750 €

  CENA, ADAPTACIJA KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Borča

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUPATILA,
  Renoviranje kupatila, Beograd

  1800 € do 3000 €

  CENA, EMAJLIRANJE KADE,
  Renoviranje kupatila, Kostolac

  72 € do 120 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  RENOVIRANJE KUPATILA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 1704 PREDUZEĆA ZA RENOVIRANJE KUPATILA


  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE RENOVIRANJE KUPATILA?

 • Renoviranje kupatila Aleksinac
 • Renoviranje kupatila Apatin
 • Renoviranje kupatila Aranđelovac
 • Renoviranje kupatila Bačka Palanka
 • Renoviranje kupatila Bačka Topola
 • Renoviranje kupatila Bečej
 • Renoviranje kupatila Beograd
 • Renoviranje kupatila Bor
 • Renoviranje kupatila Bujanovac
 • Renoviranje kupatila Čačak
 • Renoviranje kupatila Ćuprija
 • Renoviranje kupatila Gornji Milanovac
 • Renoviranje kupatila Inđija
 • Renoviranje kupatila Ivanjica
 • Renoviranje kupatila Jagodina
 • Renoviranje kupatila Kikinda
 • Renoviranje kupatila Knjaževac
 • Renoviranje kupatila Kovin
 • Renoviranje kupatila Kragujevac
 • Renoviranje kupatila Kraljevo
 • Renoviranje kupatila Kruševac
 • Renoviranje kupatila Kula
 • Renoviranje kupatila Kuršumlija
 • Renoviranje kupatila Leskovac
 • Renoviranje kupatila Loznica
 • Renoviranje kupatila Negotin
 • Renoviranje kupatila Niš
 • Renoviranje kupatila Novi Pazar
 • Renoviranje kupatila Novi Sad
 • Renoviranje kupatila Pančevo
 • Renoviranje kupatila Paraćin
 • Renoviranje kupatila Pirot
 • Renoviranje kupatila Požarevac
 • Renoviranje kupatila Preševo
 • Renoviranje kupatila Prijepolje
 • Renoviranje kupatila Prokuplje
 • Renoviranje kupatila Ruma
 • Renoviranje kupatila Šabac
 • Renoviranje kupatila Senta
 • Renoviranje kupatila Šid
 • Renoviranje kupatila Sjenica
 • Renoviranje kupatila Smederevo
 • Renoviranje kupatila Smederevska Palanka
 • Renoviranje kupatila Sombor
 • Renoviranje kupatila Sremska Mitrovica
 • Renoviranje kupatila Stara Pazova
 • Renoviranje kupatila Subotica
 • Renoviranje kupatila Temerin
 • Renoviranje kupatila Trstenik
 • Renoviranje kupatila Užice
 • Renoviranje kupatila Valjevo
 • Renoviranje kupatila Velika Plana
 • Renoviranje kupatila Vranje
 • Renoviranje kupatila Vrbas
 • Renoviranje kupatila Vršac
 • Renoviranje kupatila Zaječar
 • Renoviranje kupatila Zrenjanin
 • © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana