Sobna vrata cena

Koliko koštaju sobna vrata? Klizna sobna vrata se kreću između 150 i 750 EUR u zavisnosti od vrste, načina otvaranja i materijala. Cena furniranih sobnih vrata s okvirom se kreće negde između 100 i 200 EUR. Uvek su skuplja klizna vrata na zidu, još su skuplja ona koja ulaze u zid i najskuplja su vrata od kaljenog stakla. Najmanje ćete platiti PVC sobna vrata standardnih dimenzija čija je cena oko 100 EUR. Najskuplja su, svakako, ALU sobna vrata koja koštaju oko 500 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku sobnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima sobnih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT
Proverite i:
Klizna vrata, cena

CENA ZA SOBNA FURNIRANA VRATA


Cena nabavke i montaže sobnih furniranih vrata, standardnih dimenzija s okvirom.

100.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
192.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Sobna vrata cena

DETALJNIJE CENE ZA SOBNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Sobna PVC vrata

Cena nabavke i montaže sobnih PVC vrata, standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Sobna drvena vrata

Cena nabavke i montaže sobnih vrata od punog drveta, standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Sobna aluminijumska vrata

Cena nabavke i montaže sobnih aluminijumskih vrata, standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Sobna klizna vrata

Cena nabavke i montaže sobnih kliznih vrata, standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Harmonika-vrata

Cena nabavke i montaže sobnih harmonika-vrata, standardnih dimenzija. Najjeftinija varijanta su PVC složiva vrata od oko , slede plastična složiva vrata s imitacijom bukve za oko , a najskuplja su plastična složiva vrata s imitacijom akluminijuma koja koštaju oko .€/kom

kom
potražnja>
ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Klizna vrata


Koliko koštaju klizna vrata? Klizna vrata za sobe mogu biti vrlo različita i po veličini i po broju ...

Proverite i: Klizna vrata cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Sobna vrata – sve što treba da znate

1. Drvena, aluminijumska ili plastična sobna vrata

Pri izboru materijala na raspolaganju su vam drvo, aluminijum i PVC kao i njihove kombinacije sa staklom te možete birati sasvim po volji. Materijal za vrata birajte kada i materijale za pod (parket, laminat) i unutrašnje zidove, jer ćete tako najlakše uskladiti boje, materijale i dezene da se međusobno dopunjuju i slažu. Drvo može biti javor, breza, smreka, mahagoni, bukva, hrast itd.; nadalje, tu su kombinacije drvo-staklo, drvo-aluminijum i staklo-aluminijum.

sobna-vrata.jpg
Elegantna i moderna drvena vrata daju poseban karakter prostoru

1.1. Drvena vrata

Drvo je najpogodniji materijal za sobna vrata. Samim tim što je prirodan materijal, ostavlja utisak dobrodošlice i topline, i to je već dovoljan razlog da ga izaberete. Na raspolaganju su vam drvena sobna vrata u neverovatnom broju boja i nijansi, dezena i okvira tako da prosto morate naći neka po svom ukusu, ma šta da tražite. Postoje još furniri, lakovi, ulja i premazi. Na posletku, vrata mogu biti klasična ili masivna.

Masivna sobna vrata se rade od troslojnog, poprečno lepljenog panela debljine do 4 cm. Pored poprečno lepljenih panela mogu se koristiti i drugi elementi – lepljeni furnirani slojevi, daske ili letvice.

1.2. Furnirana vrata

Furnirana sobna vrata spoj su izgleda masivnog drveta i lakoće drvenog krila. Izbor furnira je brojan koliko i vrste drveta, ali se najboljim smatraju hrastov i orahov, prvenstveno zbog tvrdoće i izdržljivosti. Furnirana vrata su, zapravo, drvena, prelepljena posebnom folijom koja im daje moderan i elegantan izraz, a olakšava održavanje.

1.3. Vrata drvo-staklo

Kombinacija drveta i stakla je vrlo čest izbor jer obogaćuje izgled vrata i prostora. Stakleni paneli u drvenim vratima pomažu boljem prirodnom osvetljenju čak i kada su vrata zatvorena, pa su možda i zato među najprodavanijim sobnim vratima. Staklo na njima je uvek kvalitetno i zaštitno, različitih tipova i s raznim dezenima.

1.4. Staklena vrata

Staklena vrata služe za posebne svrhe, odnosno, tamo gde treba da se napravi vizuelni prelaz ili je potrebno više prirodne svetlosti, ali tako da buka i promaja ostanu s druge strane. U principu, biramo između klasičnih vrata s ugrađenom staklenom površinom koja može biti sa strane ili iznad vrata (tkz. nadsvetlo) i vrata koja su cela staklena. Zbog bezbednosti, sva vrata se rade od kaljenog stakla, pa se mogu dodatno peskirati, obojiti, gravirati ili oblepiti folijom da bi se dobio željeni vizuelni efekt.

1.5. ALU vrata

Aluminijum se mnogo češće koristi za izradu ulaznih, spoljnih vrata zbog tvrdoće i protivprovalne zaštite. Za sobna vrata tako jak materijal nije neophodan, pogotovu što je i skuplji u poređenju s drvetom. Međutim, vrlo često se koristi za okvire staklenih kliznih sobnih vrata.

1.6. PVC vrata

Mada drvo predstavlja domaći ambijent, toplinu i prijatnost u svakom prostoru, činjenica je da je skuplji materijal od PVC. Sobna vrata od veštačkih masa (PVC) su zato sve popularnija. Jednostavno se postavljaju i održavaju, lakša su a i ima ih u više dimenzija, oblika i tipova. Pomuću različitih boja, premaza i dekorativnih folija može se učiniti da izgledaju kao pravo drvo. Posebno se prave i okviri za PVC vrata tako da se ona lako i bešumno otvaraju i zatvaraju. Na račun niske cene veštačkih masa od kojih su sama vrata, različiti dodaci mogu biti brojniji ili skuplji; tu su protivprovalna zaštita, oblik, boja i slično.

1.7. Filcani dodatak za vrata

Plastika (PVC) je jedan od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za preklop sobnih vrata. Za složiva sobna vrata filc se koristi kao dodatak s unutrašnje strane za bolju toplotnu i zvučnu izolaciju.

2. Načini otvaranja

Posle dimenzija i izbora materijala, način zatvaranja je treći bitan faktor za izbor odgovarajućih vrata. O načinu kretanja vrata odlučujete na osnovu rasporeda prostorija, odnosno, rapoloživog prostora kao i po stvarima koje se u toj prostoriji nalaze, tako da možete slobodno da se krećete, otvarate i zatvarate vrata, a da pri tom ona ne udaraju ni u zidove ni u predmete.

2.1. Krilna vrata

Krilna sobna vrata su najčešća u stanovima i kućama. Imaju jednostavan sistem zatvaranja i otvaranja pomoću kvake. Ako se odlučujete za ova vrata, onda treba da imate na umu i veličinu prostora i prepreke, jer krilo zauzima dosta mesta. Nameštaj ili položaj sobnih vrata mogu sprečavati njihovo potpuno otvaranje. Neizostavni element je okvir za koji su vrata pričvršćena. Okvir može biti širine između 85 i 175 mm a može se proširiti do 300 mm. Vrata se pokreću pomoću šarki na koja su montirana. Najčešći materijal za krilna vrata je drvo u kombinaciji sa staklom. Više informacija o materijalima naći ćete u nastavku.

sobna-vrata-1.jpg
Krilna vrata su klasičan izbor, naročito kada ima mesta za njihovo kretanje

 

2.2. Klizna vrata

Klizna sobna vrata primerenija su manjim prostorima, onima u kojima bi postavljanje krilnih vrata značilo još manje mesta. Zato su klizna vrata najbolje rešenje za skučene stanove u kojima ionako ima vrlo malo slobodnog prostora. Klizna sobna vrata smatraju se tišim i mirnijim u poređenju s običnim, krilnim vratima, a dostupna su u i u brojnim dezenima vrlo atraktivnog izgleda. Klizna vrata kreću se duž vođica. Vođice kliznih vrata mogu se nalaziti iznad - to su viseća klizna vrata ili im okovi mogu biti i iznad i ispod. Klizna vrata se mogu otvoriti direktno u zid ili pored njega. Može se reči da im je jedini nedostatak to što slabije toplotno i zvučno izoluju prostoriju, naročito ona koja idu uz zid.

sobna-vrata-3.jpg
Klizna vrata zauzimaju malo mesta te su naročito praktična za manje prostore

 

2.3. Harmonika-vrata

Harmonika-vrata se otvaraju i zatvaraju preklapanjem. U poslednje vreme ovakva vrata se sve češće sreću u savremenim kućama kao pregradni zidovi ili pregrade između kuhinje i dnevnog boravka kako se sprečilo širenje mirisa. Harmonika sobna vrata ne zahtevaju nikakvu posebnu montažu, niti su ograničena dimenzijama. Mogu da se postave u širini do čak 18 m.

sobna-vrata-4.jpg
Harmonika-vrata se koriste za garderobere ili kao pregradni zidovi

 

3. Dodatni elementi

3.1. Kvake za vrata

Kvake na vratima nisu samo funkcionalan već i estetski element. Kvaku treba izabrati prema materijalu, obliku, tipu i stilu vrata. Najčešći materijal je aluminijum, slede mesing, nerđajući čelik, PVC i sve češće, drvo. Prema obliku kvake, razlikujemo L-profil i kugle, i one mogu biti fiksne ili radne. Okugle kvake se uglavnom koriste za ulazna vrata kako bi usporile otvaranje i time bile sigurnije. Postoje još jednodelne (sa štitom) i dvodelne (sa rozetnom), kvake koje imaju leptir-mehanizam, kvake s prorezima za ključ i cilindar, kvake s maskama i ručicama, kvake s odbojnicima i usporivačima vrata i tako dalje.

3.2. Okviri vrata

Okviri za vrata se ugrađuju u zidni otvor za vrata zajedno s nosačima na koje se kači krilo. Okvir je koliko tehnički toliko i estetski element te treba da je usklađen s krilom, da je otporan na mehanička opterećenja, promene temperature i vlagu. Najčešće se okvir pravi od punog drveta ili iverice, mada ih ima i PVC, ALU ili od kombinacija ovih materijala.

Sada su naročito moderni sakriveni okviri – oni koji se ravnaju prema zidu i krilu vrata. Tako vidina ostaje samo ivica između vrata i zida, a okvir potpuno skriva ili malter ili gipsana ploča. Aluminijumski okvir i nosači se postavljaju pre malterisanja i krečenja zida, tako da moler može lepo da poravna i obradi sve ivice da se ne vide.

3.3. Stil

Prema izgledu koji želite da dobijete i estetskoj usklađenosti s prostorom birajte i stil vrata. Prvo porazmislite o okolini, o prostoru u kom će vrata biti postavljena: da li je kuća nova ili stara? Klasična ili moderna? Stambena ili poslovna? Kakvi materijali i koje boje preovlađuju? Želite li da vrata budu sakrivena ili da budu upadljiva? Visoka ili široka? Odgovor na svako od ovih pitanja suziće vaš izbor po malo, dok ne dođete do onih pravih.

Klasična vrata imaju jasne, vidljive okvire, ornamente, vitraže i slično, što može da deluje kao da ulazite u dvorac. Moderna vrata su svedenija, s naglaskom na čiste i jednostavne linije. Uglavnom su od drveta ili aluminijuma. U znaku modernog minimalizma ima vrata koja su potpuno bezlična, kompaktna sa skrivenim nosačima, jer je naglasak samo na površini koja može biti neutralna ili bogate teksture i sa grafičkim oblicima. Sigurno nećete pogrešiti ako se prvo posavetujete s enterijeristom i naručite vrata po meri.

3.4. Protivpožarna vrata

Protivpožarna vrata se koriste za prostore iz kojih želimo da sprečimo širenje vatre, odnosno, da usporimo požar. U porodičnim kućama ili zgradama to su pre svega kotlarnice. Možete izabrati čelična, aluminijumska ili drvena protivpožarna vrata. Ta sigurnosna vrata moraju stalno biti zatvorena kako bi sprečila i širenje dima. Obična protivpožarna vrata štite od vatre u proseku 30 minuta (EI30), a ima i skupljih čija zaštita traje do 90 minuta (EI90). Kada kupujete ovakva sigurnosna vrata, obratite pažnju na identifikacionu nalepnicu na kojoj moraju biti navedeni svi tehnički podaci i specifikacije: organ koji je sertifikat izdao, trajanje zaštite, proizvođač i broj dokumenta.

4. Dimenzije sobnih vrata

Pre kupovine i postavljanja sobnih vrata, moraju se precizirati dimenzije. Za širinu se računa širina celog zidnog otvora. Širine sobnih vrata se razlikuju prema nameni prostorija. Sanitarne prostorije kao što su toaleti i kupatila ili servisne poput spremišta ili vešernice zatvaraju se običnim sobnim vratima širine 75-80 cm, a sobe mogu imati vrata široka i do 120 cm. Vrata kroz koja treba da prolaze invalidska kolica moraju biti široka najmanje 90 cm.

5. Projekti

5.1. Montaža

Ugradnja sobnih vrata je postupak koji zahteva preciznost da bi vrata mogla da se pokreću bez zastoja, bez spadanja krila ili pucanja okvira. Prvo se proverava stanje otvora u zidu, koji mora biti ravan i prav te 3-4 cm širi i 1-2 cm viši od spoljnih dimenzija okvira vrata. u pripremljen otvor se postavlja okvir u pravilan položaj i fiksira distancerima i letvicama. Sledi nameštanje krila vrata, popunjavanje razmaka između zida i okvira izolacionim materijalom koji je najčešće pur-pena. Kada se pena stegne, odseku se viškovi, pa učvrsti krilo vrata na šarkama; poslednje je montiranje kvake i ključaonice.

5.2. Vrata po meri

Ako želite nešto posebno, vrata drugačija od onih u salonima, bilo po izgledu, dimenzijama bilo po načinu otvaranja, onda je najbolje da ih naručite po meri. Opišite svoju zamisao stolaru i priložite skicu ili sliku. Naručena vrata će tako biti sasvim u skladu s vašim idejama i prostorom. Samo pustite mašti na volju!

5.3. Popravke

Zbog česte upotrebe, opterećenja ili prodora vlage, vrata mogu da se pokvare. Krilo vrata može da se iskrivi ili da spadne sa šarki, šarke počnu da škripe, okvir nabubri, metalni delovi zarđaju i tako dalje. U takvim je slučajevima potrebna popravka. Majstor će se postarati za popravku drvenih ili kliznih vrata, kvake, izolaciju, podmazivanje, rezervne delove, razbijeno staklo i tome slične, manje popravke. Ukoliko ništa od toga ne može pomoći, razmislite o zameni vrata.

6. Kakve su cene sobnih vrata?

Cene sobnih vrata zavise od dimenzija, načina otvaranja, tehnoloških uslova, materijala i proizvođača. PVC sobna vrata su po pravilu najjeftinija, ali na tu cenu treba dodati i troškove montaže.

6.1. Krilna vrata – cena

Za PVC vrata treba da izdvojite najmanje novca, i ona se kreću između 150-300 EUR. Drvena sobna vrata su za skoro 100% skuplja i kreću se između 350-700 EUR. Najviše biste trebali da platite aluminijumska vrata jer koštaju i do 1.000 EUR.

Masivna sobna drvena vrata koštaju od 300 EUR pa do 600 EUR u zavisnosti od vrste drveta, rada, nosača i ostalih karakteristika. Furnirana sobna vrata se kreću između 250 i 650 EUR za vrata modernih varijanti i prestižnih firmi.

6.2. Klizna vrata – cena

Cene ovih sobnih vrata se kreću između 450 i 750 EUR, u zavisnosti od vrste, načina otvaranja i materijala. Uobičajeno je da klizna vrata s kaljenim staklom budu skuplja.

6.3. Harmonika-vrata – cena

Harmonika ili preklopna vrata su uglavnom pristupačnih cena. Ona se koriste kao pregradni zidovi, a krila su im uglavnom plastična. Cene ovakvih harmonika sobnih vrata kreću se između 45 i 200 EUR. Najjeftinija su PVC preklopna krila od 45 EUR, pa onda idu plastična krila s imitacijom drveta (bukve) koja koštaju oko 100 EUR dok je najskuplja varijanta imitacija aluminijuma i za nju biste platili približno 200 EUR.

6.4. Poređenje cena

Vrsta vrata Materijal Okvirna cena
Krilna vrata PVC 150-300 EUR
  Drvo-furnir 250-650 EUR
  puno drvo 350-700 EUR
  ALU do 1.000 EUR
Drvena sobna vrata   450-750 EUR
Harmonika-vrata PVC od 45 EUR
  PVC imitacija drveta od 100 EUR
  PVC imitacija aluminijuma od 200 EUR

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA DRVENIH VRATA SA UGRADNJOM

Poštovani,

potrebna izrada i montaža dvrenih sobnih vrata po meri. Ukupno 6kom, dimenzija 70 x 200 cm.

Hvala 1620 € do 2700 €


........

IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA

Poštovani,

potrebna izrada i montaža sobnih vrata 3kom, dimenzija za dvoje vrata 205x70 cm, i jedna 205x60.

Hvala
810 € do 1350 €


........

IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA

Postovani,

potrebna izrada i ugradnja 3. sobnih vrata.

Dimenzije su

1. 205 x 85 x 23 cm (V x S x D)

2. 205 x 85 x 23 cm (V x S x D)

3. 205 x 76 x 17 cm (V x S x D)-kupatilska

Hvala
585 € do 975 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, SOBNA DRVENA JEDNOSTAVNA VRATA, 6 KOM
Sobna vrata, Niš

1620 € do 2700 €

CENA, KLIZNA VRATA I VRATA ZA KUPATILO, 68X201CM 87X200CM TRI PUTA KLIZNA VRATA
Sobna vrata, Pačir

990 € do 1650 €

CENA, SOBNA VRATA OD MEDIJAPANA, 6 KOM
Sobna vrata, Kruševac

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH DRVENIH VRATA, DIMENZIJE KLASIČNE S TIM DA SU SVOJA VRATA SA STAKLOM U GORNJEM DELU
Sobna vrata, Irig

450 € do 750 €

CENA, SOBNA VRATA, 1KOM
Sobna vrata, Mladenovac

180 € do 300 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA KUPATILSKIH VRATA, MEDIJAPAN FURNIRANA, 1 KOM. 196×79 ŠIRINA ŠTOKA 15CM
Sobna vrata, Bačka Palanka

180 € do 300 €

CENA, SOBNA VRATA SA ŠTOKOM NA ŠTELOVANJE , 5 KOM (TREBA NEKO DA IZMERI)
Sobna vrata, Smederevo

855 € do 1425 €

CENA, VRATA ZA TOALET, KAFIĆ, TROJE VRATA 65/200 CM
Sobna vrata, Bečej

450 € do 750 €

CENA, KRAFT MASTER VRATA, 3KOM
Sobna vrata, Beograd

450 € do 750 €

CENA, KLIZNA SOBNA VRATA OD DRVETA (BELA) , DVOKRILNA 1 FIKSNO DRUGO LEVO POKRETNO 148CM ŠIRINA ( SA ŠTOKOVIMA) 210VISINA SA ŠTOKOVIMA
Sobna vrata, Beograd

405 € do 675 €

CENA, SOBNA VRATA, DEMONTAŽA I UGRADNJA, 1
Sobna vrata, Beograd

63 € do 105 €

CENA, UGRADNJA SOBNIH VRATA, 6 (DIMENZIJA 200X80) + 1 (200X80 SA DODATNIM FIKSIRANIM DELOM)
Sobna vrata, Beograd

1080 € do 1800 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA UNUTRAŠNJIH SOBNIH VRATA , 3 KOM
Sobna vrata, Užice

495 € do 825 €

CENA, HARMONIKA VRATA, 2-3 M2
Sobna vrata, Kraljevo

72 € do 120 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, 1 KOM, 100×210 CM
Sobna vrata, Beograd

153 € do 255 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA OOBNIH VRATA, 6 VRATA 90X203
Sobna vrata, Surdulica

900 € do 1500 €

CENA, SOBNA VRATA, 3 KOM
Sobna vrata, Nadalj

495 € do 825 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA KLIZNIH VRATA, 146 X 210CM
Sobna vrata, Novi Sad

405 € do 675 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA SOBNIH VRATA, 14 KOM, 90 X 210 CM
Sobna vrata, Kruševac

2250 € do 3750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH KLIZNIH VRATA, 1 KOM
Sobna vrata, Beograd

405 € do 675 €

CENA, SOBNA VRATA 6KOM, PROZORI 4 DVOKRILNA 190X120, 2 DVOKRILNA 120X120, 2 BALKONSKA VRATA 210X70, 6KOM SOBNIH VRATA, 8KOM PROZORA
Sobna vrata, Beograd

5850 € do 9750 €

CENA, SOBNA VRATA, 7KOM
Sobna vrata, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, POTREBNA KOMPLET SOBNA VRATA (KRILO I ŠTOK) , 2 KOM , OKO 90X190CM
Sobna vrata, Kruševac

495 € do 825 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH HARMONIKA VRATA,
Sobna vrata, Beograd

135 € do 225 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA 6 SOBNIH I 1 ULAZNA VRATA, 7 KOM
Sobna vrata, Barajevo

1080 € do 1800 €

CENA, SOBNA DVOKRILNA DRVENA VRATA SA MONTAŽOM, 2KOM, 200×80CM
Sobna vrata, Obrenovac

540 € do 900 €

CENA, DVOKRILNA SOBNA VRATA SA STAKLENIM DELOM, 200×80,200×80
Sobna vrata, Obrenovac

540 € do 900 €

CENA, REPARACIJA SOBNIH VRATA, 2KOM
Sobna vrata, Novi Sad

450 € do 750 €

CENA, LAMINAT I HARMONIKA VRATA, 22M2
Sobna vrata, Prolom Banja

450 € do 750 €

CENA, TROJA VRATA UNUTRANJA, 3 KOM. DVOJA 200X90 I JEDNA 200X75
Sobna vrata, Obrenovac

486 € do 810 €

CENA, SOBNA VRATA, 5 KOM DIMENZIJE 80X200
Sobna vrata, Valjevo

720 € do 1200 €

CENA, DRVENA VRATA, 2, 205 ×90; 205×85CM
Sobna vrata, Užice

540 € do 900 €

CENA, SOBNA VRATA, 7 KOM 200X90
Sobna vrata, Novi Pazar

1890 € do 3150 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA SOBNIH VRATA, 4 DIMENZIJE SVIH VRATA SU STANDARDNE 2.05 X 90
Sobna vrata, Kragujevac

720 € do 1200 €

CENA, SOBNA VRATA , 200×80 2KOM
Sobna vrata, Rudnik

315 € do 525 €

CENA, SOBNA VRATA, 5 KOM (90X200), 2 KOM (70X200)
Sobna vrata, Kać

1350 € do 2250 €Pogledajte druge završene projekte i cene

SOBNA VRATA CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

1049+ PREDUZEĆA ZA SOBNA VRATA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE SOBNA VRATA?

Serbia
DAIBAU.RS

Svetozara Miletića 28
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

© 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana