Za područje

  Nameštaj po meri, cena

  Koliko košta pokućstvo po meri? Nameštaj po meri je oko 30% skuplji, ali i znatno kvalitetniji od industrijskog. Cena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Vrednost izrade pokućstva po meri od furnirane iverice se kreće između 100 i 156 EUR/m2.

  Kome poveriti izradu nameštaja po meri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stolarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena nameštaja po meri


  Cena pokućstva po meri za opremanje kuće ili stana. Cena nameštaja po meri i želji kupca. Cena za furniranu ivericu.

  100.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  156.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Nameštaj po meri

  Kuhinje po meri


  Koliko može da košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo of...

  Proverite i: Kuhinje po meri, cena

  Dnevne sobe


  Koliko može da košta nameštaj za dnevnu sobu? Cena nameštaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo...

  Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak, cena

  Spavaće sobe


  Koliko košta spavaća soba po meri? Spavaća soba po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitet...

  Proverite i: Spavaće sobe, cena

  Dečje sobe


  Koliko koštaju dečje sobe? Dečja soba po meri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvalitetni...

  Proverite i: Dečja soba, dečji nameštaj, cena

  Kupatila


  Koliko košta kupatilski nameštaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi, budući da se k...

  Proverite i: Kupatila, cena

  Nameštaj od punog drveta


  Koliko može da košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek oko 30% skuplji od i...

  Proverite i: Nameštaj od punog drveta, cena

  Ugradni plakari


  Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

  Proverite i: Ugradni plakari, cena

  Kuhinjski pultovi


  Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cena zavisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebni...

  Proverite i: Kuhinjski pultovi, cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Nameštaj po meri - sve što treba da znate

  1. Nameštaj po meri - šta sve treba da znate?

  Kada zatreba nov nameštaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu - treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je nameštaj koji se radi po meri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rešenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, uvrežena predrasuda da je takav nameštaj i mnogo skuplji jeste upravo to - predrasuda. Budući da je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po meri idealno je za sve prostorije - kuhinje, kupatila, sobe, mansarde - ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primereno za mesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

  Nameštaj po meri
  Drveni namestaj - po meri vaših želja i prostora

  1.1. Materijali za nameštaj

  Za izradu nameštaja i pokućstva po meri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali - različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i ceni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cene. Kompromisno rešenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale - metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rešenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

  1.2. Nacrti, skice

  Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija celog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

  2. Kako naći kvalitetnog stolara za nameštaj po meri?

  Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne verujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mestu naći ćete na našem portalu, Daibau.rs. Preporučujemo da se pre sklapanja ugovora svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uveriti u njegovo znanje i to kako razume ono što tražite.

  3. Pokućstvo po meri

  Kada se useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov nameštaj za sve prostorije. Skice rasporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete poveriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada nameštaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem nameštaju po meri.

  3.1. Kuhinje

  U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme - od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja - sve mora biti funkcionalno i podređeno kuvanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po meri. Najpre se treba odlučiti za raspored elemenata. Slede odluke o izgledu i boji - moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada delova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se neretko pravi od mermera, veštačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

  3.2. Trpezarije

  Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvek je bio važan deo svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski sto kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

  3.3. Kancelarijski nameštaj

  Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Nameštaj po meri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

  3.4. Spavaće sobe

  U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rešenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, fioke, korpe, vešalice, držači i drugi elementi za odlaganje - i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

  3.5. Dnevni boravak

  Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života - centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža neverovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade nameštaja kakvi su garnitura za sedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po meri prostora i vaših želja. 

  3.6. Dečje sobe

  Kaže se da sredina u kojoj deca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja, čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s decom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili kovčezi za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

  3.7. Kupatilski nameštaj

  Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasveta. Materijali za ovakve komade nameštaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

  3.8. Predsoblja

  Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o nameštaju po meri. Predsoblje je prvo mesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje ukućane i goste. Ugradni plakar po meri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako oseća dobrodošlim.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto - obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutija šibica“ sa svim detaljima za pakovanje i držanje svega i svačega - od fioka i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema - i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

  4. Moderan nameštaj po meri

  Pored unikatne opreme za cele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada nameštaja. Oni mogu učiniti da celo mesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete videti razliku.

  4.1. Ugradni plakari

  Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dečje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji - police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vešalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

  4.2. Plakari ispod stepenica

  Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po meri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve - od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

  4.3. Sobna vrata

  Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

  4.4. Umetnički nameštaj

  Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umetničke i vrlo ličnu vrednost.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Novi frontovi za kuhinju

  Na postojećoj kuhinji želimo promeniti nove frontove tj.vrata,takodjer želimo promeniti unutrašnja vrata u stanu i takodjer frontove za sobni nameštaj. 63504 € do 105840 €

  ........

  Noćni stočić

  Potreban noćni stočić sa 2 ili 3 fijoke cca 28 x 40 x 50cm. 31752 € do 52920 €

  ........

  Izrada garderobera od hrastovine

  Potrebna izrada garderobera od hrastovine, dimenzije cca 190 x 55 x 98 cm, s dvoje vrata i dve fioke. Slike u prilogu.

  Molim vas kontakt isključivo putem mejla. 52920 € do 88200 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada police po meri, širina 58cm, visina 156cm i dubina 25cm.
  Nameštaj po meri, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada ormarića od iverice, 2 kom
  Nameštaj po meri, Niš

  360 € do 600 €

  Cena, Potrebna izrada TV komode, cca 125 x 60
  Nameštaj po meri, Užice

  360 € do 600 €

  Cena, Dva cipelarnika, 2kom 150 x 35 x 90cm
  Nameštaj po meri, Jagodina

  540 € do 900 €

  Cena, Ormar sa spavacu sobu sa vratima na šarke, cca 260 x 360 x 55 cm
  Nameštaj po meri, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Nameštaj po meri za apartman na Divčibarama, u prilogu
  Nameštaj po meri, Valjevo

  4500 € do 7500 €

  Cena, Kuhinja po meri, Divcibare, 240cm
  Nameštaj po meri, Divci

  1350 € do 2250 €

  Cena, Polica za kupatilo, cca 60 x 60 x 180
  Nameštaj po meri, Niš

  207 € do 345 €

  Cena, Ponuda za kancelarijski prostor, u prilogu
  Nameštaj po meri, Kragujevac

  1800 € do 3000 €

  Cena, Kuhinja pomeri, cca 2 × 2,5m
  Nameštaj po meri, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Regal po meri, 90x232x60 - 1 kom, 90x116x50-4 kom i 50x232x50cm
  Nameštaj po meri, Beli Potok (Beograd)

  540 € do 900 €

  Cena, Klizna vrata, 4 metra
  Nameštaj po meri, Beograd

  0 € do 0 €

  Cena, Izrada dva donje dela kuhinje, cca 80cm
  Nameštaj po meri, Ripanj

  270 € do 450 €

  Cena, Ugaona kuhinja u L obliku, cca 2,09m x 2,29m
  Nameštaj po meri, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Kuhinja po meri i ugradni plakar, cca 150 cm i 300 cm
  Nameštaj po meri, Smederevo

  1350 € do 2250 €

  Cena, Ormar po meri, cca 1m × 2,5m × 70cm
  Nameštaj po meri, Barajevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Dečiji krevet za devojčicu, cca 190 x 90 cm
  Nameštaj po meri, Novi Banovci

  405 € do 675 €

  Cena, Ugradni orman, 2kom
  Nameštaj po meri, Loznica

  1080 € do 1800 €

  Cena, Spavaća soba, 200---170
  Nameštaj po meri, Ruma

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada nameštaja po meri, više komada
  Nameštaj po meri, Beograd

  1800 € do 3000 €

  Cena, Kuhinja po meri, cca 6m
  Nameštaj po meri, Bočar

  1080 € do 1800 €

  Cena, Izrada nameštaja po meri, više komada
  Nameštaj po meri, Vranjska Banja

  5400 € do 9000 €

  Cena, Kuhinja po meri, Ukupna duzina 4 m, visecih 2 m
  Nameštaj po meri, Vrdnik

  1080 € do 1800 €

  Cena, Nameštaj za dečiju sobu, orman i krevet, cca 1,70 x 2
  Nameštaj po meri, Crepaja

  540 € do 900 €

  Cena, Kuhinja po meri, cca 360cm
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  1080 € do 1800 €

  Cena, Vrata garderobera, cca 229 x 16 x 206.5cm
  Nameštaj po meri, Valjevo

  270 € do 450 €

  Cena, nameštaj po meri, ormar, sto, komoda, u opisu
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  2700 € do 4500 €

  Cena, Kuhinja po meri, cca 280 x 70cm
  Nameštaj po meri, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Opremanje apartmana na Kopaoniku, cca 20m2
  Nameštaj po meri, Brus

  3600 € do 6000 €

  Cena, Izrada police i držača za televizor i panelnog zida, 1
  Nameštaj po meri, Niš

  900 € do 1500 €

  Cena, Izrada TV vitrine, v 185 š 200 d 42 cm
  Nameštaj po meri, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada ormarića za kupatilo, 2 kom
  Nameštaj po meri, Beograd

  360 € do 600 €

  Cena, Promena frontova, radne ploče u kuhinji i americki plakar popravka, na slice
  Nameštaj po meri, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada most regala, cca 2,2 x 2 m
  Nameštaj po meri, Meljak

  360 € do 600 €

  Cena, Krevet po meri, 1 kom
  Nameštaj po meri, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Kuhinja po meri, cca 211 cm,plus ormar sirine 84 cm.
  Nameštaj po meri, Beograd

  1080 € do 1800 €  Pogledajte druge završene projekte i cene
  Tražite dobre izvođače radova za područje Nameštaj po meri?

  Nameštaj po meri cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  1416+ Preduzeća za Nameštaj po meri
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana