Za područje

  Nameštaj po meri, cena

  Koliko košta pokućstvo po meri? Nameštaj po meri je oko 30% skuplji, ali i znatno kvalitetniji od industrijskog. Cena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Vrednost izrade pokućstva po meri od furnirane iverice se kreće između 100 i 156 EUR/m2.

  Kome poveriti izradu nameštaja po meri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stolarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena nameštaja po meri


  Cena pokućstva po meri za opremanje kuće ili stana. Cena nameštaja po meri i želji kupca. Cena za furniranu ivericu.

  100.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  130.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  156.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Nameštaj po meri

  Kuhinje po meri


  Koliko može da košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo of...

  Proverite i: Kuhinje po meri, cena

  Dnevne sobe


  Koliko može da košta nameštaj za dnevnu sobu? Cena nameštaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo...

  Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak, cena

  Spavaće sobe


  Koliko košta spavaća soba po meri? Spavaća soba po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitet...

  Proverite i: Spavaće sobe, cena

  Dečje sobe


  Koliko koštaju dečje sobe? Dečja soba po meri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvalitetni...

  Proverite i: Dečja soba, dečji nameštaj, cena

  Kupatila


  Koliko košta kupatilski nameštaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi, budući da se k...

  Proverite i: Kupatila, cena

  Nameštaj od punog drveta


  Koliko može da košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek oko 30% skuplji od i...

  Proverite i: Nameštaj od punog drveta, cena

  Ugradni plakari


  Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

  Proverite i: Ugradni plakari, cena

  Kuhinjski pultovi


  Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cena zavisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebni...

  Proverite i: Kuhinjski pultovi, cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Nameštaj po meri - sve što treba da znate

  1. Nameštaj po meri - šta sve treba da znate?

  Kada zatreba nov nameštaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu - treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je nameštaj koji se radi po meri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rešenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, uvrežena predrasuda da je takav nameštaj i mnogo skuplji jeste upravo to - predrasuda. Budući da je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po meri idealno je za sve prostorije - kuhinje, kupatila, sobe, mansarde - ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primereno za mesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

  Nameštaj po meri
  Drveni namestaj - po meri vaših želja i prostora

  1.1. Materijali za nameštaj

  Za izradu nameštaja i pokućstva po meri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali - različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i ceni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cene. Kompromisno rešenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale - metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rešenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

  1.2. Nacrti, skice

  Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija celog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

  2. Kako naći kvalitetnog stolara za nameštaj po meri?

  Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne verujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mestu naći ćete na našem portalu, Daibau.rs. Preporučujemo da se pre sklapanja ugovora svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uveriti u njegovo znanje i to kako razume ono što tražite.

  3. Pokućstvo po meri

  Kada se useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov nameštaj za sve prostorije. Skice rasporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete poveriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada nameštaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem nameštaju po meri.

  3.1. Kuhinje

  U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme - od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja - sve mora biti funkcionalno i podređeno kuvanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po meri. Najpre se treba odlučiti za raspored elemenata. Slede odluke o izgledu i boji - moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada delova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se neretko pravi od mermera, veštačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

  3.2. Trpezarije

  Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvek je bio važan deo svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski sto kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

  3.3. Kancelarijski nameštaj

  Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Nameštaj po meri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

  3.4. Spavaće sobe

  U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rešenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, fioke, korpe, vešalice, držači i drugi elementi za odlaganje - i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

  3.5. Dnevni boravak

  Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života - centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža neverovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade nameštaja kakvi su garnitura za sedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po meri prostora i vaših želja. 

  3.6. Dečje sobe

  Kaže se da sredina u kojoj deca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja, čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s decom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili kovčezi za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

  3.7. Kupatilski nameštaj

  Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasveta. Materijali za ovakve komade nameštaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

  3.8. Predsoblja

  Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o nameštaju po meri. Predsoblje je prvo mesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje ukućane i goste. Ugradni plakar po meri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako oseća dobrodošlim.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto - obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutija šibica“ sa svim detaljima za pakovanje i držanje svega i svačega - od fioka i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema - i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

  4. Moderan nameštaj po meri

  Pored unikatne opreme za cele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada nameštaja. Oni mogu učiniti da celo mesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete videti razliku.

  4.1. Ugradni plakari

  Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dečje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji - police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vešalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

  4.2. Plakari ispod stepenica

  Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po meri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve - od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

  4.3. Sobna vrata

  Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

  4.4. Umetnički nameštaj

  Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umetničke i vrlo ličnu vrednost.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Nameštaj po meri?

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Izrada kuhinje po meri

  Kuhinja pravougaona, sa leve i desne strane radne ploce i viseci elementi.
  Duzina kuhinje 2.5 metara. Iverica, medijapan 74088 € do 123480 €

  ........

  Izrada plakara

  Potreban ugradni plakar sa ogledalom na vratima dimenzije 190 x 57 cm i visina 2,53 m i držačem za garderobu. 37044 € do 61740 €

  ........

  Izrada nameštaja po meri

  Potrebna izrada nameštaja po meri.

  Kuhinja, kupatilski nameštaj, troje kliznih vrata, plakar. Kupatilo ide bez plakara za mašinu, a umesto nacrtanog ogledala potreban ormarić sa ogledalom. 264600 € do 441000 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Zidni krevet, 1 kom
  Nameštaj po meri, Bačka Palanka

  360 € do 600 €

  Cena, Ram za potkrovni orman sa vratima, cca 200 x 150 cm
  Nameštaj po meri, Sopot

  270 € do 450 €

  Cena, Komoda za kupatilo, cca 180 cm
  Nameštaj po meri, Beograd

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada kuhinje po meri, 5.2 m
  Nameštaj po meri, Surčin

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada nameštaja za ceo stan, cca 80m2
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  7200 € do 12000 €

  Cena, Izrada ugradnih plakara, 4 kom
  Nameštaj po meri, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada bračnog kreveta, cca 210 x 240 cm
  Nameštaj po meri, Niš

  270 € do 450 €

  Cena, Kuhinja po meri, dužina kuhinje 3m
  Nameštaj po meri, Obrenovac

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada kreveta po meri, cca 190 x 160 cm
  Nameštaj po meri, Subotica

  180 € do 300 €

  Cena, Premeštanje postojeće kuhinje i izrada ostrva, cca 3m
  Nameštaj po meri, Beograd

  450 € do 750 €

  Cena, Kuhinjska ploča, cca 3m
  Nameštaj po meri, Gornji Milanovac

  270 € do 450 €

  Cena, Kompletno opremanje stana, cca 58 m2
  Nameštaj po meri, Beograd

  7200 € do 12000 €

  Cena, Novi front plakara, cca 93cm x 2,60m
  Nameštaj po meri, Beograd

  180 € do 300 €

  Cena, Kuhinja u potkrovlju, cca 200 cm viseci elementi 200 cm
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  720 € do 1200 €

  Cena, Okrugli trpezarijski sto, prečnik 140 cm
  Nameštaj po meri, Sremska Mitrovica

  144 € do 240 €

  Cena, Izrada male kutne garniture, cca 140x 140 cm
  Nameštaj po meri, Bačka Palanka

  315 € do 525 €

  Cena, Dvorišna klupa - dvosedna, cca 1.2 m
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  135 € do 225 €

  Cena, Izrada regala, 1 kom
  Nameštaj po meri, Kladovo

  270 € do 450 €

  Cena, Ugradni plakar sa fiokama i ogledalom, cca 260 x 250 x 60cm
  Nameštaj po meri, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Donji kuhinjski fijokar i komoda za mali ugradni frižider, fiokar:1 kom; komoda: 1 kom
  Nameštaj po meri, Beograd

  450 € do 750 €

  Cena, Kuhinja po meri, ugaona, cca 2 x 2,5
  Nameštaj po meri, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Kuhinja po meri, u prilogu
  Nameštaj po meri, Smederevo

  1080 € do 1800 €

  Cena, Izrada pet komoda, cca 130 x 95 x 65cm
  Nameštaj po meri, Jagodina

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izrada manje kuhinje po meri, cca 2 x 4 m
  Nameštaj po meri, Sombor

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada kuhinje po meri, 9 m dužnih
  Nameštaj po meri, Obrenovac

  720 € do 1200 €

  Cena, Kuhinja sa šankom, Do 10m
  Nameštaj po meri, Obrež (Varvarin)

  900 € do 1500 €

  Cena, Izrada kuhinje po meri, visina 2.5m, dužina 3m
  Nameštaj po meri, Ostružnica

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada ugradnog plakara, cca 2.5 x 2.3 m
  Nameštaj po meri, Beograd

  180 € do 300 €

  Cena, Izrada i ugradnja kuhinjskog elementa sudopere, 1m2
  Nameštaj po meri, Beograd

  225 € do 375 €

  Cena, Zamena frontova kuhinje i radnih ploca, 3,2m viseci delovi, 2m donji delovi
  Nameštaj po meri, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Ugradni orman, caa 2 x 1,60m
  Nameštaj po meri, Lazarevac

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada ploče za zid gde bi se kačio TV, 2 x 1,8 m
  Nameštaj po meri, Kraljevo

  180 € do 300 €

  Cena, Kuhinja na ugao, 200cm
  Nameštaj po meri, Bajina Bašta

  630 € do 1050 €

  Cena, Zamjena frontova sudopere i ploče, 6 m2
  Nameštaj po meri, Kragujevac

  360 € do 600 €

  Cena, Kuhinja po meri, cca 3m
  Nameštaj po meri, Topola

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada nameštaja po meri, više komada
  Nameštaj po meri, Vranjska Banja

  5400 € do 9000 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Nameštaj po meri cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  1479+ Preduzeća za Nameštaj po meri
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana