x

  Nameštaj po meri Cena

  Koliko košta pokućstvo po meri? Pokućstvo po meri je 30% skuplje, ali i znatno kvalitetnije od industrijskog. Cena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Rok izrade je 1 do 4 meseca, a cena izrade pokućstva po meri od furnirane iverice se kreće između 150 i 400 EUR/m2. Da biste dobili tačnu cenu nacrtajte skicu ili priložite sliku, pa pošaljite upit našim najiskusnijim stolarima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o pokućstvu po meri.

  CENA NAMEŠTAJA PO MERI


  Cena pokućstva po meri za opremanje kuće ili stana. Cena nameštaja po meri i želji kupca na m2 stambenog prostora. Cena za furniranu ivericu.

  100.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  156.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Nameštaj po meri Cena

  DRUGE CENE ZA NAMEŠTAJ PO MERI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Kuhinje


  Koliko košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo ofarbate s...

  Proverite i: Kuhinje po meri cena

  Dnevne sobe


  Koliko košta nameštaj za dnevnu sobu? Cena nameštaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo različi...

  Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak Cena

  Spavaće sobe


  Koliko košta spavaća soba po meri? Spavaća soba po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitet...

  Proverite i: Spavaće sobe cena

  Dečje sobe


  Koliko koštaju dečje sobe? Dečja soba po meri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvalitetni...

  Proverite i: Dečija soba, dečji nameštaj cena

  Kupatila


  Koliko košta kupatilski nameštaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi jer se kamen i ...

  Proverite i: Kupatila cena

  Nameštaj od punog drveta


  Koliko košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek 30% skuplji od iverice, ali ...

  Proverite i: Nameštaj od punog drveta cena

  Ugradni plakari


  Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

  Proverite i: Ugradni plakari cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Drveni nameštaj po meri – sve što treba da znate

  1. Drveni nameštaj po meri – šta sve treba da znate?

  Kada zatreba nov nameštaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu – treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je nameštaj koji se radi po meri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rešenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, uvrežena predrasuda da je takav nameštaj i mnogo skuplji jeste upravo to – predrasuda. Budući da je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po meri idealno je za sve prostorije – kuhinje, kupatila, sobe, mansarde – ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primereno za mesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

  leseno-pohistvo-po-meri.jpg
  Drveno pokućstvo - po meri vaših želja i prostora 

   

  1.1. Materijali za nameštaj

  Za izradu nameštaja i pokućstva po meri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali – različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i ceni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cene. Kompromisno rešenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale – metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rešenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

  1.2. Nacrti, skice

  Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija celog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

  2. Kako naći kvalitetnog stolara za nameštaj po meri?

  Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne verujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mestu, naći ćete na našem portalu, Daibau.rs. Preporučujemo da se pre sklapanja ugovora, svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uveriti u njegovo znanje i to kako razume ono što tražite.

  3. Pokućstvo po meri

  Kada useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov nameštaj za sve prostorije. Skice raporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete poveriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada nameštaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem nameštaju po meri.

  3.1. Kuhinje

  U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme – od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja – sve mora biti funkcionalno i podređeno kuvanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po meri. Najpre se treba odlučiti za raspored elemenata. Slede odluke o izgledu i boji – moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada delova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se neretko pravi od mermera, veštačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

  3.2. Trpezarije

  Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvek je bio važan deo svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski sto kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta, možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

  3.3. Kancelarijski nameštaj

  Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Nameštaj po meri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

  3.4. Spavaće sobe

  U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rešenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, fioke, korpe, vešalice, držači i drugi elementi za odlaganje – i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

  3.5. Dnevni boravak

  Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života – centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža neverovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade nameštaja kakvi su garnitura za sedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po meri prostora i vaših želja. 

  3.6. Dečje sobe

  Kaže se da sredina u kojoj deca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s decom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili kovčezi za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

  3.7. Kupatilski nameštaj

  Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasveta. Materijali za ovakve komade nameštaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

  3.8. Predsoblja

  Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o nameštaju po meri. Predsoblje je prvo mesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje i ukućane i goste. Ugradni plakar po meri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako oseća dobrodošlim.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto – obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutiju šibica“ sa svim deteljima za pakovanje i držanje svega i svačega – od fioka i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema – i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

  4. Moderan nameštaj po meri

  Pored unikatne opreme za cele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada nameštaja. Oni mogu učiniti da celo mesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete videti razliku.

  4.1. Ugradni plakari

  Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dečje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji – police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vešalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

  4.2. Ormani ispod stepenica

  Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po meri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve – od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

  4.3. Sobna vrata

  Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

  4.4. Umetnički nameštaj

  Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umetničke i vrlo ličnu vrednost.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  KUHINJA PO MERI

  Poštovani,

  potrebna je linijska kuhinja po meri dužine 2.34m.

  Hvala 1170 € do 1950 €


  ........

  NAMEŠTAJ PO MERI-PREDSOBLJE

  Poštovani,


  potrebno mi je predsoblje po meri, koje bi imalo cipelarnik, ormar, komodu i delove za ostavu. Sve bi se pravilo od furnirane iverice u kombinaciji bela-zlatni kraft.  Hvala 270 € do 450 €


  ........

  POLICE ZA LOKAL

  Poštovani,


  Potrebne su mi police i pult za novootvoreni lokal u Leskovcu. Materijal je iverica i lajsne od medijapana.U prilogu šaljem skicu položaja polica u lokalu i skicu kako bi polica izgledala po dimenzijama.  Hvala 135 € do 225 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  270 € do 450 €

  CENA, RAM ZA KREVET,
  Nameštaj po meri, Kraljevo

  360 € do 600 €

  CENA, ORMAR ZA KNJIGE,
  Nameštaj po meri, Ježevica (Čačak)

  225 € do 375 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Kragujevac

  3150 € do 5250 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Niš

  1350 € do 2250 €

  CENA, UGAONI ORMAN,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  450 € do 750 €

  CENA, POLICA ZA KNJIGE,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  225 € do 375 €

  CENA, KREVET PO MERI,
  Nameštaj po meri, Kragujevac

  450 € do 750 €

  CENA, SUDOPERA I FIOKER,
  Nameštaj po meri, Priboj

  135 € do 225 €

  CENA, TAPACIRANA KLUPA BEZ NASLONA,
  Nameštaj po meri, Batočina

  135 € do 225 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Subotica

  4500 € do 7500 €

  CENA, KUHINJA I 2 PLAKARA,
  Nameštaj po meri, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, TV KOMODA + VITRINA,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  450 € do 750 €

  CENA, DEČJI KREVET - POLUVISOKI-,
  Nameštaj po meri, Vršac

  405 € do 675 €

  CENA, UGRADNI ZIDNI PLAKAR OD DRVETA ,
  Nameštaj po meri, Požarevac

  585 € do 975 €

  CENA, DRVENI SANDUCI SA IZOLACIJOM ,
  Nameštaj po meri, Niš

  3150 € do 5250 €

  CENA, POLICA ZA DNEVNI BORAVAK,
  Nameštaj po meri, Borča

  315 € do 525 €

  CENA, DVOSED PO MERI,
  Nameštaj po meri, Beograd

  315 € do 525 €

  CENA, DVE KUHINJE,
  Nameštaj po meri, Vojka

  675 € do 1125 €

  CENA, DRVENA POLICA,
  Nameštaj po meri, Beograd

  405 € do 675 €

  CENA, DEO ZA PLAKAR,
  Nameštaj po meri, Beograd

  135 € do 225 €

  CENA, PLAKAR PO MERI,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  315 € do 525 €

  CENA, PLAKAR PO MERI,
  Nameštaj po meri, Jakovo

  495 € do 825 €

  CENA, PLAKAR POLICAMA,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  450 € do 750 €

  CENA, DEČJI KREVET ZA BLIZANCE ,
  Nameštaj po meri, Veliko Gradište

  315 € do 525 €

  CENA, SPAVAĆI KREVET,
  Nameštaj po meri, Beograd

  450 € do 750 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Beograd

  495 € do 825 €

  CENA, DVOSED PO MERI,
  Nameštaj po meri, Beograd

  315 € do 525 €

  CENA, NAMESTAJ ZA OPREMANJE ENTERIJERA ,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  7650 € do 12750 €

  CENA, GARDEROBER ZA JAKNE/KAPUTE,
  Nameštaj po meri, Beograd

  225 € do 375 €

  CENA, POLICA ZA TV PO MERI,
  Nameštaj po meri, Beograd

  225 € do 375 €

  CENA, NAMESTAJ ZA OPREMANJE ENTERIJERA ,
  Nameštaj po meri, Užice

  4050 € do 6750 €

  CENA, MASKA ZA RADIJATOR,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  315 € do 525 €

  CENA, KUHINJA PO MERI,
  Nameštaj po meri, Beograd

  765 € do 1275 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI,
  Nameštaj po meri, Temerin

  2250 € do 3750 €

  CENA, CIPELARNIK OD DRVETA ,
  Nameštaj po meri, Novi Sad

  135 € do 225 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  NAMEŠTAJ PO MERI CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 1074 PREDUZEĆA ZA NAMEŠTAJ PO MERI


  BESPLATNE USLUGE
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE NAMEŠTAJ PO MERI?

 • Nameštaj po meri Aleksinac
 • Nameštaj po meri Apatin
 • Nameštaj po meri Aranđelovac
 • Nameštaj po meri Bačka Palanka
 • Nameštaj po meri Bačka Topola
 • Nameštaj po meri Bečej
 • Nameštaj po meri Beograd
 • Nameštaj po meri Bor
 • Nameštaj po meri Bujanovac
 • Nameštaj po meri Čačak
 • Nameštaj po meri Ćuprija
 • Nameštaj po meri Gornji Milanovac
 • Nameštaj po meri Inđija
 • Nameštaj po meri Ivanjica
 • Nameštaj po meri Jagodina
 • Nameštaj po meri Kikinda
 • Nameštaj po meri Knjaževac
 • Nameštaj po meri Kovin
 • Nameštaj po meri Kragujevac
 • Nameštaj po meri Kraljevo
 • Nameštaj po meri Kruševac
 • Nameštaj po meri Kula
 • Nameštaj po meri Kuršumlija
 • Nameštaj po meri Leskovac
 • Nameštaj po meri Loznica
 • Nameštaj po meri Negotin
 • Nameštaj po meri Niš
 • Nameštaj po meri Novi Pazar
 • Nameštaj po meri Novi Sad
 • Nameštaj po meri Pančevo
 • Nameštaj po meri Paraćin
 • Nameštaj po meri Pirot
 • Nameštaj po meri Požarevac
 • Nameštaj po meri Preševo
 • Nameštaj po meri Prijepolje
 • Nameštaj po meri Prokuplje
 • Nameštaj po meri Ruma
 • Nameštaj po meri Šabac
 • Nameštaj po meri Senta
 • Nameštaj po meri Šid
 • Nameštaj po meri Sjenica
 • Nameštaj po meri Smederevo
 • Nameštaj po meri Smederevska Palanka
 • Nameštaj po meri Sombor
 • Nameštaj po meri Sremska Mitrovica
 • Nameštaj po meri Stara Pazova
 • Nameštaj po meri Subotica
 • Nameštaj po meri Temerin
 • Nameštaj po meri Trstenik
 • Nameštaj po meri Užice
 • Nameštaj po meri Valjevo
 • Nameštaj po meri Velika Plana
 • Nameštaj po meri Vranje
 • Nameštaj po meri Vrbas
 • Nameštaj po meri Vršac
 • Nameštaj po meri Zaječar
 • Nameštaj po meri Zrenjanin
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Slovačka 20
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana