Kalkulator > Nameštaj > Nameštaj po meri, cena

Nameštaj po meri Cena

Koliko košta pokućstvo po meri? Pokućstvo po meri je 30% skuplje, ali i znatno kvalitetnije od industrijskog. Cena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Rok izrade je 1 do 4 meseca, a cena izrade pokućstva po meri od furnirane iverice se kreće između 100 i 156 EUR/m2. Da biste dobili tačnu cenu nacrtajte skicu ili priložite sliku, pa pošaljite upit našim najiskusnijim stolarima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o pokućstvu po meri.

Zatražite ponudu:

CENA NAMEŠTAJA PO MERI


Cena pokućstva po meri za opremanje kuće ili stana. Cena nameštaja po meri i želji kupca. Cena za furniranu ivericu.

100.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
156.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Nameštaj po meri Cena

DETALJNIJE CENE ZA NAMEŠTAJ PO MERI

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Kuhinje


Koliko košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo ofarbate s...

Proverite i: Kuhinje po meri cena

Dnevne sobe


Koliko košta nameštaj za dnevnu sobu? Cena nameštaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo različi...

Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak Cena

Spavaće sobe


Koliko košta spavaća soba po meri? Spavaća soba po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitet...

Proverite i: Spavaće sobe cena

Dečje sobe


Koliko koštaju dečje sobe? Dečja soba po meri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvalitetni...

Proverite i: Dečija soba, dečji nameštaj cena

Kupatila


Koliko košta kupatilski nameštaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi jer se kamen i ...

Proverite i: Kupatila cena

Nameštaj od punog drveta


Koliko košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek 30% skuplji od iverice, ali ...

Proverite i: Nameštaj od punog drveta cena

Ugradni plakari


Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

Proverite i: Ugradni plakari cena

Kuhinjski pultovi


Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cena zavisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebni...

Proverite i: Kuhinjski pultovi cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Drveni nameštaj po meri – sve što treba da znate

1. Drveni nameštaj po meri – šta sve treba da znate?

Kada zatreba nov nameštaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu – treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je nameštaj koji se radi po meri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rešenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, uvrežena predrasuda da je takav nameštaj i mnogo skuplji jeste upravo to – predrasuda. Budući da je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po meri idealno je za sve prostorije – kuhinje, kupatila, sobe, mansarde – ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primereno za mesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

leseno-pohistvo-po-meri.jpg
Drveno pokućstvo - po meri vaših želja i prostora 

1.1. Materijali za nameštaj

Za izradu nameštaja i pokućstva po meri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali – različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i ceni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cene. Kompromisno rešenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale – metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rešenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

1.2. Nacrti, skice

Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija celog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

2. Kako naći kvalitetnog stolara za nameštaj po meri?

Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne verujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mestu, naći ćete na našem portalu, Daibau.rs. Preporučujemo da se pre sklapanja ugovora, svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uveriti u njegovo znanje i to kako razume ono što tražite.

3. Pokućstvo po meri

Kada useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov nameštaj za sve prostorije. Skice raporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete poveriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada nameštaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem nameštaju po meri.

3.1. Kuhinje

U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme – od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja – sve mora biti funkcionalno i podređeno kuvanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po meri. Najpre se treba odlučiti za raspored elemenata. Slede odluke o izgledu i boji – moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada delova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se neretko pravi od mermera, veštačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

3.2. Trpezarije

Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvek je bio važan deo svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski sto kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta, možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

3.3. Kancelarijski nameštaj

Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Nameštaj po meri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

3.4. Spavaće sobe

U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rešenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, fioke, korpe, vešalice, držači i drugi elementi za odlaganje – i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

3.5. Dnevni boravak

Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života – centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža neverovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade nameštaja kakvi su garnitura za sedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po meri prostora i vaših želja. 

3.6. Dečje sobe

Kaže se da sredina u kojoj deca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s decom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili kovčezi za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

3.7. Kupatilski nameštaj

Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasveta. Materijali za ovakve komade nameštaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

3.8. Predsoblja

Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o nameštaju po meri. Predsoblje je prvo mesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje i ukućane i goste. Ugradni plakar po meri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako oseća dobrodošlim.

3.9. Garderobne sobe

Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto – obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutiju šibica“ sa svim deteljima za pakovanje i držanje svega i svačega – od fioka i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema – i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

4. Moderan nameštaj po meri

Pored unikatne opreme za cele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada nameštaja. Oni mogu učiniti da celo mesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete videti razliku.

4.1. Ugradni plakari

Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dečje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji – police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vešalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

4.2. Plakari ispod stepenica

Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po meri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve – od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

4.3. Sobna vrata

Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

4.4. Umetnički nameštaj

Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umetničke i vrlo ličnu vrednost.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMUGAONA KUHINJA

Poštovani,

potrebna kuhinja po meri.Poslala sam nacrt te je potrebna izrada ugaone kuhinje.


Hvala 1170 € do 1950 €


........

PLAKAR ZA SPAVAĆU SOBU

Poštovani,

potreban plakar sa velikim garderobnim delom koji će imati dve šipke za kačenje koje se pomeraju gore-dole po po potrebi, deo sa policama i najmanje tri fioke.


Hvala 360 € do 600 €


........

TV STOČIĆ I POLICA ZA KNJIGE

Poštovani,

potreban mi je nameštaj po meri, trebaju mi police za knjige i tv stočić.


Hvala 135 € do 225 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, KUHINJA PO MERI, 4,3 M
Nameštaj po meri, Zrenjanin

1080 € do 1800 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-PLAKAR, DUBINA 50 SIRINA 140 VISINA 220CM
Nameštaj po meri, Padina

378 € do 630 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, DONJI 2,6 METARA, VISECI 3,2 METRA
Nameštaj po meri, Beograd

1080 € do 1800 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-ORMAR, 2KOM
Nameštaj po meri, Novi Sad

810 € do 1350 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-POLICE, 4KOM
Nameštaj po meri, Beograd

630 € do 1050 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 3M
Nameštaj po meri, Inđija

675 € do 1125 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-KUHINJA, STO, 3 M
Nameštaj po meri, Banatsko  Novo Selo

810 € do 1350 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-PLAKAR, VISINA 2,5 SIRINA 2,6 DUBINA 54,9
Nameštaj po meri, Ljig

810 € do 1350 €

CENA, KUHINJA PO MERI, KUHINJA U OBLIKU ĆIRILIČNOG P SLOVA. POVRSINE 4.4M2.
Nameštaj po meri, Novi Sad

900 € do 1500 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-ORMAR, 90 ŠIRINA 2 KRILA, 180 CM VISINA I 45 DUBINA
Nameštaj po meri, Šabac

360 € do 600 €

CENA, PREGRADNI ZID OD DRVETA(POLICA), 1KOM
Nameštaj po meri, Bačka Palanka

135 € do 225 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2.5M
Nameštaj po meri, Stari Banovci

630 € do 1050 €

CENA, KUHINJA PO MERI, 4M DUŽINA
Nameštaj po meri, Prijepolje

900 € do 1500 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 180 CM
Nameštaj po meri, Sjenica

450 € do 750 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 3M
Nameštaj po meri, Beograd

810 € do 1350 €

CENA, KUHINJA PO MERI, 4M GORNJIH DELOVA I 2M DONJIH
Nameštaj po meri, Užice

1440 € do 2400 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-TV KOMODA I POLICA, 200X35CM, 150X35CM
Nameštaj po meri, Novi Sad

360 € do 600 €

CENA, KUHINJA PO MERI, 3M
Nameštaj po meri, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 6-9 M
Nameštaj po meri, Bačka Topola

1350 € do 2250 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI -KREVET, 2 KOM 120CMX200CM
Nameštaj po meri, Veternik

540 € do 900 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI -KUHINJA, PLAKAR, KUHINJA OKO 2,7M DVA REDA , 1,65X 2,5M PLAKAR
Nameštaj po meri, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, AMERIČKI KLIZNI PLAKAR, 300 X 260 X 30CM
Nameštaj po meri, Smederevo

900 € do 1500 €

CENA, UGRADNI PLAKAR, 258CM X 275CM X60CM
Nameštaj po meri, Beograd

720 € do 1200 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-RADNI STO, 110 CM DUZINA, 50 CM SIRINA, 80 CM VISINA
Nameštaj po meri, Novi Sad

117 € do 195 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-UGAONI DEO ZA KUHINJU, 60*120CM
Nameštaj po meri, Temerin

135 € do 225 €

CENA, ORMAR ZA KUPATILO, 90X60X30CM
Nameštaj po meri, Leskovac

180 € do 300 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2,6MX3,1M
Nameštaj po meri, Novi Sad

1260 € do 2100 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI- STALAK ZA MONITOR , 60X25X25CM
Nameštaj po meri, Novi Sad

180 € do 300 €

CENA, KUHINJA PO MERI, 2,6M
Nameštaj po meri, Beograd

594 € do 990 €

CENA, UGRADNI PLAKAR, 1KOM
Nameštaj po meri, Surčin

360 € do 600 €

CENA, KUHINJSKI ELEMENT, 60X90X60CM
Nameštaj po meri, Bački jarak

63 € do 105 €

CENA, KUHINJSKI RADNI DEO, 0.8M
Nameštaj po meri, Temerin

180 € do 300 €

CENA, UGRADNI PLALKAR, 2M*0,30M
Nameštaj po meri, Beograd

180 € do 300 €

CENA, KUHINJA, NE ZNAM TACNO
Nameštaj po meri, Subotica

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, 3.2M DONJI DELOVI, 2M VISEĆI DELOVI
Nameštaj po meri, Mala Moštanica

0 € do 0 €Pogledajte druge završene projekte i cene

NAMEŠTAJ PO MERI CENOVNIK

SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 1276 PREDUZEĆA ZA NAMEŠTAJ PO MERI


BESPLATNA PRETRAGA
TRAŽIMO LOKALNO
BEZ PROVIZIJE
PRIDOBIJ PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE NAMEŠTAJ PO MERI?

 • Nameštaj po meri Aleksinac
 • Nameštaj po meri Apatin
 • Nameštaj po meri Aranđelovac
 • Nameštaj po meri Bačka Palanka
 • Nameštaj po meri Bačka Topola
 • Nameštaj po meri Bečej
 • Nameštaj po meri Beograd
 • Nameštaj po meri Bor
 • Nameštaj po meri Bujanovac
 • Nameštaj po meri Čačak
 • Nameštaj po meri Ćuprija
 • Nameštaj po meri Gornji Milanovac
 • Nameštaj po meri Inđija
 • Nameštaj po meri Ivanjica
 • Nameštaj po meri Jagodina
 • Nameštaj po meri Kikinda
 • Nameštaj po meri Knjaževac
 • Nameštaj po meri Kovin
 • Nameštaj po meri Kragujevac
 • Nameštaj po meri Kraljevo
 • Nameštaj po meri Kruševac
 • Nameštaj po meri Kula
 • Nameštaj po meri Kuršumlija
 • Nameštaj po meri Leskovac
 • Nameštaj po meri Loznica
 • Nameštaj po meri Negotin
 • Nameštaj po meri Niš
 • Nameštaj po meri Novi Pazar
 • Nameštaj po meri Novi Sad
 • Nameštaj po meri Pančevo
 • Nameštaj po meri Paraćin
 • Nameštaj po meri Pirot
 • Nameštaj po meri Požarevac
 • Nameštaj po meri Preševo
 • Nameštaj po meri Prijepolje
 • Nameštaj po meri Prokuplje
 • Nameštaj po meri Ruma
 • Nameštaj po meri Šabac
 • Nameštaj po meri Senta
 • Nameštaj po meri Šid
 • Nameštaj po meri Sjenica
 • Nameštaj po meri Smederevo
 • Nameštaj po meri Smederevska Palanka
 • Nameštaj po meri Sombor
 • Nameštaj po meri Sremska Mitrovica
 • Nameštaj po meri Stara Pazova
 • Nameštaj po meri Subotica
 • Nameštaj po meri Temerin
 • Nameštaj po meri Trstenik
 • Nameštaj po meri Užice
 • Nameštaj po meri Valjevo
 • Nameštaj po meri Velika Plana
 • Nameštaj po meri Vranje
 • Nameštaj po meri Vrbas
 • Nameštaj po meri Vršac
 • Nameštaj po meri Zaječar
 • Nameštaj po meri Zrenjanin
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Železnička 9
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana