Nameštaj po meri Cena

Koliko košta pokućstvo po meri? Nameštaj po meri je oko 30% skuplji, ali i znatno kvalitetniji od industrijskog. Cena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Vrednost izrade pokućstva po meri od furnirane iverice se kreće između 100 i 156 EUR/m2.

Kome poveriti izradu nameštaja po meri? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stolarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA NAMEŠTAJA PO MERI


Cena pokućstva po meri za opremanje kuće ili stana. Cena nameštaja po meri i želji kupca. Cena za furniranu ivericu.

100.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
156.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Nameštaj po meri Cena

DETALJNIJE CENE ZA NAMEŠTAJ PO MERI

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Kuhinje


Koliko može da košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo of...

Proverite i: Kuhinje po meri cena

Dnevne sobe


Koliko može da košta nameštaj za dnevnu sobu? Cena nameštaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo...

Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak Cena

Spavaće sobe


Koliko košta spavaća soba po meri? Spavaća soba po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitet...

Proverite i: Spavaće sobe cena

Dečje sobe


Koliko koštaju dečje sobe? Dečja soba po meri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvalitetni...

Proverite i: Dečja soba, dečji nameštaj cena

Kupatila


Koliko košta kupatilski nameštaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi, budući da se k...

Proverite i: Kupatila cena

Nameštaj od punog drveta


Koliko može da košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek oko 30% skuplji od i...

Proverite i: Nameštaj od punog drveta cena

Ugradni plakari


Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

Proverite i: Ugradni plakari cena

Kuhinjski pultovi


Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cena zavisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, posebni...

Proverite i: Kuhinjski pultovi cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Drveni nameštaj po meri - sve što treba da znate

1. Drveni nameštaj po meri - šta sve treba da znate?

Kada zatreba nov nameštaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu - treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je nameštaj koji se radi po meri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rešenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, uvrežena predrasuda da je takav nameštaj i mnogo skuplji jeste upravo to - predrasuda. Budući da je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po meri idealno je za sve prostorije - kuhinje, kupatila, sobe, mansarde - ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primereno za mesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

drven-namestaj-po-meri.jpg
Drveni namestaj - po meri vaših želja i prostora

 

1.1. Materijali za nameštaj

Za izradu nameštaja i pokućstva po meri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali - različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i ceni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cene. Kompromisno rešenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale - metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rešenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

1.2. Nacrti, skice

Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija celog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

2. Kako naći kvalitetnog stolara za nameštaj po meri?

Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne verujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mestu naći ćete na našem portalu, Daibau.rs. Preporučujemo da se pre sklapanja ugovora svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uveriti u njegovo znanje i to kako razume ono što tražite.

3. Pokućstvo po meri

Kada se useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov nameštaj za sve prostorije. Skice rasporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete poveriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada nameštaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem nameštaju po meri.

3.1. Kuhinje

U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme - od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja - sve mora biti funkcionalno i podređeno kuvanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po meri. Najpre se treba odlučiti za raspored elemenata. Slede odluke o izgledu i boji - moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada delova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se neretko pravi od mermera, veštačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

3.2. Trpezarije

Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvek je bio važan deo svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski sto kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

3.3. Kancelarijski nameštaj

Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Nameštaj po meri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

3.4. Spavaće sobe

U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rešenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, fioke, korpe, vešalice, držači i drugi elementi za odlaganje - i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

3.5. Dnevni boravak

Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života - centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža neverovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade nameštaja kakvi su garnitura za sedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po meri prostora i vaših želja. 

3.6. Dečje sobe

Kaže se da sredina u kojoj deca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja, čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s decom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili kovčezi za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

3.7. Kupatilski nameštaj

Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasveta. Materijali za ovakve komade nameštaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

3.8. Predsoblja

Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o nameštaju po meri. Predsoblje je prvo mesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje ukućane i goste. Ugradni plakar po meri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako oseća dobrodošlim.

3.9. Garderobne sobe

Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto - obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutija šibica“ sa svim detaljima za pakovanje i držanje svega i svačega - od fioka i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema - i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

4. Moderan nameštaj po meri

Pored unikatne opreme za cele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada nameštaja. Oni mogu učiniti da celo mesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete videti razliku.

4.1. Ugradni plakari

Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dečje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji - police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vešalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

4.2. Plakari ispod stepenica

Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po meri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve - od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

4.3. Sobna vrata

Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

4.4. Umetnički nameštaj

Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umetničke i vrlo ličnu vrednost.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMJEDNOSTAVAN UGRADNI PLAKAR

Poštovani,

potrebna izrada ugradnog plakara. Dva dela za kačenje, do 4 mrezaste fioke, police. Gore pri plafonu prostor za odlaganje kofera i sl.

Hvala 1350 € do 2250 €


........

IZRADA DVE KUHINJE I ORMANA

Poštovani,

potrebna izrada dve kuhije po meri i ormana.

Hvala 2700 € do 4500 €


........

IZRADA KUHINJE PO MERI

Poštovani,

potrebna izrada kuhinje po meri.

Hvala 1350 € do 2250 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, GARDAROBER PO MERI , 55 CM SIRINA 240 CM VISINA, DUZINA 157 CM
Nameštaj po meri, Borča

900 € do 1500 €

CENA, KUHINJA PO MERI, DONJI DELOVI 3,40M A VISECI 4M
Nameštaj po meri, Ečka

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA NESTANDARDNE KUHINJE SA MALIM BROJEM DONJIH ELEMENATA, DONJI ELEMENTI UKUPNO 120 CM+SUDOPERA 40 CM I GORNJIH 300CM
Nameštaj po meri, Novi Sad

1350 € do 2250 €

CENA, UGRADNI PLAKAR SA KLIZNIM VRATIMA, 256/130/55CM
Nameštaj po meri, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, KUHINJA, ELEMENTI, IDEJNO REŠENJE, 5M2
Nameštaj po meri, Beograd

1800 € do 3000 €

CENA, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI ZA STAN, 47M2
Nameštaj po meri, Kragujevac

9000 € do 15000 €

CENA, IZRADA DEČIJE SOBE PO MERI, KREVET NA SPRAT, ORMAN, RADNI STO I POLICE
Nameštaj po meri, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, 7.4M
Nameštaj po meri, Novi Sad

2250 € do 3750 €

CENA, IZRADA DVA PLAKARA , V 300, D 55, S 220, V 300, D 55, S 130
Nameštaj po meri, Sremska Mitrovica

1800 € do 3000 €

CENA, ZAMENA VRATA NA ORMANU, 200X110CM
Nameštaj po meri, Beograd

405 € do 675 €

CENA, KUHINJA PO MERI OD MEDIJAPANA, CCA 3 M
Nameštaj po meri, Topola

1350 € do 2250 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI , 2 KOM STOLA, ORMAR, UGAONA GARNITURA
Nameštaj po meri, Kovačica

2250 € do 3750 €

CENA, KASKADNA KUHINJA, 2M ,VISEĆI DELOVI 2,7 M
Nameštaj po meri, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, PLAKAR PO MERI, 235X245X55CM
Nameštaj po meri, Subotica

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA RADNIOG STOLA I PLAKARA- BOLNICA PANČEVO, 1KOM RADNI STO , 1 KOM PLAKAR
Nameštaj po meri, Pančevo

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA KOMODE, CCA 50CM(DUBINA) X 70CM(ŠIRINA) X 85(VISINA)
Nameštaj po meri, Beograd

180 € do 300 €

CENA, IZRADA UGRADNOG ORMANA PO MERI, 240X320X60CM
Nameštaj po meri, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI, KUHINJA, PLAKAR, POLICA , 2,75M , PLAKAR ZA PRET1,2X2,5 , POLICE ZA KNJIGE1,2M
Nameštaj po meri, Vranje

1800 € do 3000 €

CENA, UGRADNI PLAKAR , V248, S107, D32
Nameštaj po meri, Beograd

585 € do 975 €

CENA, KOMODA PO MERI , 140/45/35CM
Nameštaj po meri, Prokuplje

585 € do 975 €

CENA, ZAMENA KUHINJSKOG FRONTA ZA SUDOPERU I RADNE PLOČE, 8M
Nameštaj po meri, Vrčin

585 € do 975 €

CENA, UGRADNI PLAKAR, 255X235X36CM
Nameštaj po meri, Novi Sad

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI - DIVČIBARE, 5 M
Nameštaj po meri, Poćuta

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI ZA STAN, 100M2
Nameštaj po meri, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, SKRIVANJE KABLOVA, REŠENJE ZA ZID NA KOME JE TV , ŠIRINA - 110CM VISINA 64,5CM VISINA OD PODA DO VRHA TV - 218CM
Nameštaj po meri, Beograd

585 € do 975 €

CENA, IZRADA NAMEŠTAJA ZA DEČIJU SOBU, 190×90 CM 15M2
Nameštaj po meri, Golubinci

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI I KAUČA NA RAZVLAČENJE, KUHINJA DUŽINE 2 M VISINE 1.80, KAUČ NA RAZVLAČENJE
Nameštaj po meri, Čačak

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA KLUHINJE PO MERI OD UNIVERA, 238CM
Nameštaj po meri, Rogača

1800 € do 3000 €

CENA, DVOKRILNI ORMAN SA KLIZNIM VRATIMA, 1700X2500X550-600MM
Nameštaj po meri, Sombor

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA MANJE KUHINJE, 5M2
Nameštaj po meri, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI , 2M2
Nameštaj po meri, Kuršumlija

1800 € do 3000 €

CENA, IZRADA KLIZNIH PLAKARA PO MERI, 2 KOM 235×250×55CM
Nameštaj po meri, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, IZRADA KUHINJE SA SUDOPEROM, SUDOPERA 80CM+RADNI DRO 80 CM
Nameštaj po meri, Nova Varoš

585 € do 975 €

CENA, PREMEŠTANJE KUHINJE SMANJIVANJE, PREPRAVKA, 1KOM
Nameštaj po meri, Aranđelovac

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN I IZRADA NAMEŠTAJA ZA OPREMANJE STANA, 106M2
Nameštaj po meri, Beograd

9000 € do 15000 €

CENA, KUHINJSKI PULT ,ŠANK , 1X0,6M
Nameštaj po meri, Beograd

450 € do 750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

NAMEŠTAJ PO MERI CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

1365+ PREDUZEĆA ZA NAMEŠTAJ PO MERI
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE NAMEŠTAJ PO MERI?

 • Nameštaj po meri Beograd
 • Nameštaj po meri Novi Sad
 • Nameštaj po meri Kragujevac
 • Nameštaj po meri Niš
 • Nameštaj po meri Čačak
 • Nameštaj po meri Kraljevo
 • Nameštaj po meri Pančevo
 • Nameštaj po meri Zrenjanin
 • Nameštaj po meri Novi Pazar
 • Nameštaj po meri Smederevo
 • Nameštaj po meri Subotica
 • Nameštaj po meri Aleksinac
 • Nameštaj po meri Apatin
 • Nameštaj po meri Aranđelovac
 • Nameštaj po meri Bačka Palanka
 • Nameštaj po meri Bačka Topola
 • Nameštaj po meri Bečej
 • Nameštaj po meri Bor
 • Nameštaj po meri Bujanovac
 • Nameštaj po meri Ćuprija
 • Nameštaj po meri Gornji Milanovac
 • Nameštaj po meri Inđija
 • Nameštaj po meri Ivanjica
 • Nameštaj po meri Jagodina
 • Nameštaj po meri Kikinda
 • Nameštaj po meri Knjaževac
 • Nameštaj po meri Kovin
 • Nameštaj po meri Kruševac
 • Nameštaj po meri Kula
 • Nameštaj po meri Kuršumlija
 • Nameštaj po meri Leskovac
 • Nameštaj po meri Loznica
 • Nameštaj po meri Negotin
 • Nameštaj po meri Paraćin
 • Nameštaj po meri Pirot
 • Nameštaj po meri Požarevac
 • Nameštaj po meri Preševo
 • Nameštaj po meri Prijepolje
 • Nameštaj po meri Prokuplje
 • Nameštaj po meri Ruma
 • Nameštaj po meri Šabac
 • Nameštaj po meri Senta
 • Nameštaj po meri Šid
 • Nameštaj po meri Sjenica
 • Nameštaj po meri Smederevska Palanka
 • Nameštaj po meri Sombor
 • Nameštaj po meri Sremska Mitrovica
 • Nameštaj po meri Stara Pazova
 • Nameštaj po meri Temerin
 • Nameštaj po meri Trstenik
 • Nameštaj po meri Užice
 • Nameštaj po meri Valjevo
 • Nameštaj po meri Velika Plana
 • Nameštaj po meri Vranje
 • Nameštaj po meri Vrbas
 • Nameštaj po meri Vršac
 • Nameštaj po meri Zaječar
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana