Odlučni, da olakšamo gradnju i renoviranje

Daibau.rs smo stvorili sa ciljem da povežemo dobre izvođače sa dobrim strankama.
Korisnici o nama

Korisnici o nama

Gradnjom se bavimo samo jednom u životu

Upravo zato moramo zadatak shvatiti ozbiljno. Sami smo se u karijeri suočavali sa problemom dostupnosti informacija, gubljenjem vremena i stresom prilikom traženja odgovarajućih preduzeća. Želimo da vama, posredstvom sistema Daibau.rs, bude neuporedivo lakše.

Naša priča

Specijalisti za gradnju

Nakon realizacije prvog arhitektonskog projekta postalo mi je jasno da je dobre izvođače teško pronaći. Nisam mogao da razumem zašto te informacije, zapravo, nigde nisu sakupljene ni uređene.

Martin Pelcl
arhitekta, direktor i osnivač

Renovirajući stan, shvatio sam da, iako sam arhitekta, u stvari ne poznajem puno izvođača. Informacije putuju od usta do usta, puno njih se izgubi ili su pogrešne. Uvideli smo da cela oblast može da se uredi mnogo bolje te smo Martin i ja zasukali rukave i napravili Daibau, koji, na našu veliku radost, uspešno funkcioniše već nekoliko godina.

Gregor Černelč
arhitekta, osnivač, menadžer razvoja

Ostajemo verni građevini, gde Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvima. Kod nas možete naći više od 300 specijalizovanih kategorija iz područja građevine, renoviranja i projektovanja.Daibau.rs smo osnovali arhitekti kao odgovor na naše lične probleme pri potrazi za odgovarajućim izvođačem.

Povezujemo internet i građevinsku industriju

Ako su preporuke i podaci o tome kojom vrstom radova se bavi građevinsko preduzeće do nedavno bili dostupni samo na osnovu usmene preporuke, želimo to da promenimo. Zato stvaramo prvi specijalizovani sistem za gradnju.

Novosti

Naš Tim

Maja Pivašević
Growth

Nevena Kajiš
Marketing

Jasna Kurepin
Sales

Natalija Novaković
Sales

Sve što vam treba za vašu gradnju i renoviranje

Besplatno predajte upit:

      Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
      © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana