Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

Koliko koštaju metalne nastrešnice? Cena metalne nastrešnice zavisi od mnogo činilaca. Shodno nameni, dele se na čelične nastrešnice za kola, terase, ulaze, pergole i slično. Što je veći raspon konstrukcije (razmak između stubova) to će biti veće opterećenje krova, pa će biti potrebna i jača, odnosno, skuplja konstrukcija. Konstrukcija može biti samostalna ili konzolna. Tačne dimenzije najpreciznije će proračunati inženjer-statičar. Cenu povećava i antikorozivna zaštita: čelik se štiti vrućim pocinkovanjem ili farbanjem prahom ili s oboje. Cena obične čelične nastrešnice površine 25 m2 izlazi oko 2.000 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku i postavljanje metalne nastrešnice? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim bravarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA METALNIH NASTREŠNICA


Cena metalne nastrešnice. Cena nabavke i postavljanja metalne nastrešnice veličine 4x4 m čiji je krov od polikarbonatskih ploča.

110.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
192.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

DETALJNIJE CENE ZA METALNE NASTREŠNICE

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Čelična nastrešnica širine 250 cm

Cena metalne nastrešnice širine 250 cm, vruće pocinkovana konstrukcija s krovom od polikarbonatskih ploča zajedno s nabavkom i montiranjem na određenoj lokaciji te prevozom do 100 km.€/m2

m2
potražnja>
Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Drvene nastrešnice


Koliko košta drvena nastrešnica? Cene ovakvih nastrešnica zavise od konstrukcije, veličine, materija...

Proverite i: Drvene nastrešnice cena

Prohromske nastrešnice


Koliko koštaju prohromske nastrešnice? Prohrom je mnogo skuplji od pocinkovanog čelika. Cena prohrom...

Proverite i: Prohromske nastrešnice Cena

Metalne nastrešnice


Koliko koštaju metalne nastrešnice? Cena metalne nastrešnice zavisi od mnogo činilaca. Shodno nameni...

Proverite i: Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Metalne nastrešnice - sve što treba da znate

1. Metalne nastrešnice - šta sve treba da znate?

Metalne nastrešnice su najbolja zaštita od vremenskih prilika i neprilika. Međutim, pre izbora tipa nastrešnice, obavezno se posavetujte sa stručnjakom.

Metalne nastrešnice
Metalne nastrešnice su odlična zaštita od vremenskih prilika i neprilika!

1.1. Cena metalnih nastrešnica

Postavljanje metalne nastrešnice nije zanemarljiva investicija i zato treba dobro promisliti o njoj. Proizvođači, odnosno, ponuđači metalnih nastrešnica mogu da daju preciznu ponudu shodno vašim zahtevima te je vrlo važno da bar imate okvirnu ideju o onome šta želite i kako biste želeli da izgleda finalni proizvod. Dobar majstor će vam uvek prvo ponuditi proveru na terenu, za kojom će slediti detaljniji razgovor i dogovor prema kome će i sastaviti ponudu. Osim poštovanja dogovorene cene i ukupnih troškova, treba dobro paziti i na kvalitet konačnog rešenja da ne biste prekoračili granice smislenog kompromisa između cene i kvaliteta. Metalna nastrešnica treba vrlo dugo da služi svojoj svrisi, pa i vi isto toliko dugo treba da budete zadovoljni time što se investicija sasvim isplatila!

1.2. Izdržljivost je ključna karakteristika

U ovom slučaju, kada se govori o kvalitetu, prvenstveno se misli na izdržljivost metalne nastrešnice. Pri tom, mora se itekako povesti računa o više različitih činilaca - pre svega, o uticaju vremenskih prilika i drugih faktora sredine koji su itekako značajni za vek trajanja nastrešnice. Pri tom, čelične i aluminijumske konstrukcije koje jesu najizdržljivije, nisu neuništive, kao ni nastrešnice od drugih materijala. Metalne konstrukcije najbolje odolevaju vlazi, UV zračenju i temperaturnim kolebanjima, ali tu su i druge stvari poput faktora koji proističu iz načina upotrebe; na primer, urin kućnih ljubimaca uveliko pospešuje koroziju i tako dalje - primera ima mnogo.

1.3. Nosivost metalne nastrešnice

Druga važna karakteristika nastrešnica je njihova nosivost, a prema njoj, najveću pažnju treba obratiti na opterećenje snegom. Ako se u proračunu pogreši, posledice mogu biti katastrofalne! Vrlo je važno da se zna kolike su prosečne snežne padavine u mestu gde će nastrešnica biti postavljena. Ako živite u području gde su snežne padavine obilne svake godine, i konstrukcija i krovni pokrivač moraju biti primereni tome. Nastrešnica treba da se isplanira tako da noseći stubovi budu od većih i jačih profila i da budu brojniji i gušće postavljeni.

1.4. Dimenzije?

Dimenzije nastrešnice se određuju prema nameni i raspoloživom prostoru. Odluku o tome obično donosi naručilac. Ako želite da ima mesta za parkiranje 2 automobila, nastrešnica treba da je 550 cm x 550 cm; tako će na svakoj strani ostati po pola metra za otvaranje vrata. Ako su vaša vozila veća i mere se moraju povećati. Računa se da je minimalna visina nastrešnice između 210 cm i 270 cm i tu je moguće parkirati obična, terenska i kombi vozila kao i ona s krovnim prtljažnikom. Za jedan auto, dovoljna je nastrešnica 320-400 cm x 500 cm, dok za tri, mora biti najmanje 750 cm x 550 cm. Bolje je kada je nastrešnica niža, jer je tako više zaštićeno sve pod njom - zaštita od sunca traje duži deo dana, a kiša i sneg koji padaju ukoso zbog vetra, praviće manje nanose. Preporučujemo vam stoga da, naposletku, dobro procenite svoje potrebe i raspoloživ prostor da kasnije ne biste žalili ako ispadne premala ili prevelika.

2. Metalne nastrešnice - izbor ponuđača

2.1. Planiranje i izradu prepustite stručnjacima

Ovo je ključna stvar! Čak i kada se radi o najjednostavnijem natkrivanju ulaznih vrata ili parkirnog mesta, preporučujemo da se posavetujete sa stručnjakom. Iskusan majstor znaće da vam ponudi najbolje rešenje za bilo kakav zahtev. Njegovo iskustvo je od neprocenjive vrednosti. Previše često se događa da se „domaći majstori“ late posla, a da potom sve propadne pri prvim padavinama. Nesumnjivo je da se isplati uložiti više sredstava prvi put i dobiti kvalitetan i dugotrajan proizvod, nego da budete prisiljeni da više puta plaćate isto.

2.2. Značaj montaže i servisa

Na tržištu ćete naći mnogo ponuđača, odnosno, proizvođača nastrešnica. Preporučujemo da kontaktirate samo one koji nude kompletnu uslugu - dakle, one koji pored izrade i postavljanja, dolaze prvo na merenje i dogovor, a posle i na eventualne popravke ili prepravke. Pravilna i kvalitetna montaža je presudna za kvalitet i dugovečnost same nastrešnice. Ima mnogo ponuđača koje zanima isključivo prodaja, a postavljanje prepuštaju spoljnim saradnicima na koje, sledstveno tome, padaju i sve reklamacije. Rečju, kada se pojavi problem odgovornosti, dolazi i do međusobnih optuživanja i beskrajnih odlaganja. Uz to, podizvođači su najčešće i loše plaćeni, pa sami povećavaju cene materijala ne bi li nešto zaradili, a i da ne bi propustili ni jedan posao rade brže i samim tim lošije. Naravno, nemaju nikakav interes ni u tome da dolaze na popravke koje ne mogu da naplate. Svega ovoga radi, preporučujemo da dobro proverite ponuđače, i to da li mogu da pruže kompletnu uslugu s vlastitim majstorima.

2.3. Proverite korisničko iskustvo

Proverite reference ponuđača - ako gledate na internetu, obavezno pročitajte i komentare ranijih klijenata ili se s ponuđačem dogovorite da posetite njegove prethodne mušterije i vidite radove, a možda i popričate s njima o tome koliko su zadovoljni uslugom i da li su dobili tražene postprodajne usluge.

3. Različite vrste metalnih nastrešnica

3.1. Gotove ili rađene po meri?

Metalne nastrešnice se proizvode serijski ali i izrađuju po meri. One koje se prave fabrički, zapravo su gotove konstrukcije određenih karakteristika. Veličina nastrešnice i materijali koji se koriste, unapred su određeni i nepromenljivi. Montažu tako kupljene nastrešnice možete izvesti i u vlastitoj režiji ili možete angažovati stručnjake. Međutim, kada naručujete izradu po meri to onda uključuje pripremu (temelj ili popločavanje), postavljanje, eventualne prepravke ili dorade na licu mesta kao i dobijanje građevinske ili neke druge, neophodne dozvole.

3.2. Prema nameni

Metalne nastrešnice mogu imati višestruku namenu. Ako je u pitanju nastrešnica balkona, terase ili pergola pod kojom provodimo vreme izvan kuće ili stana, ona štiti i od sunca i od padavina. Ima nastrešnica za kola ili ulaz u kuću. Metalna nastrešnica je i ukrasni element jer ulepšava izgled ulaza ili okućnice. Njome može da se zaštiti i letnja kuhinja, kante za otpad ili prostor neke druge namene.

3.3. Metalne nastrešnice prema materijalu

3.3.1. Čelik

Čelične nastrešnice mogu biti vrlo elegantne, a obezbeđuju maksimalnu funkcionalnost. Čelik je višenamenski materijal, vrlo kvalitetan i dugotrajan, a upotrebni vek mu se procenjuje na 30 godina. Postavljanje čelične nastrešnice je brzo i jednostavno. Pripremljeni elementi se donose na mesto postavljanja i sastavljaju u roku od nekoliko sati. Način sastavljanja je takav da se, ako nekada u budućnosti rešite da je uklonite ili premestite, za isto vreme može rastaviti i odneti. Moguće je i naknadno dodavanje elemenata kojima joj možete menjati izgled, veličinu ili namenu. Čelik ne rđa jer se u procesu proizvodnje radi i vruće pocinkovanje, a kasnije se sama konstrukcija može naknadno zaštiti ili ulepšati farbanjem bojom u prahu, tkz. peskarenjem. Prednost ovog postupka je ta da se boja peče na 200°C i zato je dugotrajna i ne ljušti se. S druge strane, boja i nijansi ima toliko da ćete sigurno naći neku koja vam u potpunosti odgovara. Održavanje nije potrebno tako da je odnos cene i kvaliteta nesumnjiv. 

3.3.2. Aluminijum

Aluminijum kao materijal za konstrukciju je najbolji za manje nastrešnice jer, u poređenju s čelikom i drvetom, dopušta manje raspone. Najčešće se od aluminijuma prave nastrešnice za terase, balkone i manje bazene. Aluminijumska konstrukcija je poprilično otporna na atmosferske i druge spoljne uticaje, a lako se sastavlja i prilagođava po potrebi. Glavna prednost joj je odličan odnos cene i kvaliteta, trajnosti, čvrstine i jednostavno održavanje. Krovna kosina nastrešnice obično je između 5° i 30° i podnosi opterećenje od 220 kg/m2. Montaža i demontaža takve nastrešnice je vrlo jednostavna i brza zbog lakoće materijala.

3.4. Samostojeće ili kotvljene

Samostojeće metalne nastrešnice su one koje se postavljaju na stubove, dok su kotvljene one koje se čeličnim konzolama vezuju za drugi objekat. Obično se kotvljene nastrešnice koriste onda kada noseći objekat nema izolaciju. Ako je ima, onda se ona i završni sloj zida moraju proseći tamo gde će biti konzole, a to znači i da će termoizolacija fasade biti oštećena.

3.5. Različite vrste krovova i krovnih pokrivača

Nastrešnice mogu imati ravan krov (minimalni pad mora da je 2%) ili krov na jednu, dve ili više voda. Polikarbonski ili stakleni krovni pokrivači su vrlo popularni, jer propuštaju svetlost a ipak su dovoljno čvrsti. Naročito su dobri za natkrivanje prozora jer se količina svetlosti u prostoriji tako ne menja. A ako nema potrebe za osvetljenjem, možete se odlučiti i za druge vrste kao što su lim, opeka, tegola i drugi.

4. Pripreme za montažu metalne nastrešnice

4.1. Priprema terena

Za postavljanje nastrešnice obično su potrebne izvesne pripremne radnje i radovi na terenu. Dobro bi bilo, ako ste u prilici, da planirate nastrešnicu u sklopu planova za uređenje okućnice. Naravno, to je izvodljivo u novogradnji. Kako se onda priprema teren? Kakvi će biti temelji, i da li će nastrešnica podneti sva opterećenja? Odgovor ne može biti precizan. Za konzolnu, kotvljenu nastrešnicu potreban je poseban pojasni temelj od armiranog betona, zato što najveći deo opterećenja nosi samo jedna strana. Za samostojeće nastrešnice, na tri ili četiri stuba, najverovatnije će biti dovoljni tačkasti betonski temelji. Veličina temelja zavisi od veličine konstrukcije. U svakom slučaju, biće bolje da vam to izračunaju i izgrade stručnjaci. Za nastrešnicu koja je jednom ili dvema stranama vezana za drugi objekat, preporučuje se postavljanje konzola pre završetka fasade. Tako će se izbeći kasnije bušenje koje može da uzrokuje i gubljenje toplote. U tom smislu, sprečava se pojava tkz. toplotnih mostova. Manje nastrešnice iznad ulaznih vrata ili na balkonu se konzolama drže za kuću i nemaju stubove.

4.2. Potrebne dozvole

Važno je samo da pri planiranju imate u vidu i to da, po najnovijem Zakonu o planiranju i izgradnji iz 2018. građevinska dozvola nije potrebna samo za nastrešnice do 10 m2.  Međutim, uopšteno govoreći, lokalne samouprave imaju pravo da na svojoj teritoriji donose i propise, posebno prilagođene svojim specifičnim uslovima, iz raznih oblasti, a s tim u vezi su i građevinske i upotrebne dozvole kao i rešenja za montažne, privremene ili posebne objekte koje, takođe, morate imati. U svakom slučaju, preporučujemo da se uvek dobro raspitate o važećim propisima ili u svojoj opštini ili u nadležnoj inspekciji da biste izbegli neprijatnosti.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMMETALNA LUČNA NADSTRESNICA ZA KROVNU TERASU

Poštovani,

potrebna metalna lučna nastresnica za krovnu terasu u kombinaciji sa polikarbonatom od metalnih profila 6m x 2m u naselju Cerak vinogradi

Hvala 1800 € do 3000 €


........

IZRADA I MONTAŽA METAL.NASTREŠNICE SA LEKSANOM

Poštovani,

potrebna metalna nastrešnica od kutijastog profila 15x15 mm dim.170x150 cm. Na jednom kraju treba da se oslanja na metalni nosač na zidu a na drugom na dva metalna stuba. Pokrivena leksanom. Nastrešnica pokriva balkon na 12.spratu.

Hvala 585 € do 975 €


........

NASTREŠICA ZA JEDAN AUTO

Poštovani,

potrebna nastrešica za jedan automobil, metalne konstrukcije, pokrivene leksanom debljine 6mm a u zelenoj boji.

Hvala 1800 € do 3000 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, NADSTREŠNICA ZA ULAZ OD LIMA SA OLUKOM, 220X70CM + 220X10CM
Metalne nastrešnice, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, NADSTREŠNICA IZNAD TERASE U ZGRADI. , D 2M X Š1M X V2M
Metalne nastrešnice, Paraćin

540 € do 900 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA NA ULAZ U KUĆU, CCA 6 X 6,50 X 3,50M
Metalne nastrešnice, Mladenovac

1350 € do 2250 €

CENA, POSTAVLJANJE LEKSANA NA POSTOJECOJ METALNOJ KONSTRUKCIJI , CCA 8X2,5
Metalne nastrešnice, Kragujevac

540 € do 900 €

CENA, NADSTREŠNICA ZA TERASU, 1,5 X 2,5 M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

270 € do 450 €

CENA, NASTREŠNICA ZA BALKON, 210Х260Х210CM
Metalne nastrešnice, Novi Sad

900 € do 1500 €

CENA, NADSTRESNICE ZA PARKING MESTA OD METALA, LIMA ILI LEXANA, 5X2.5 M (JEDNO MESTO), 35 M2 (UKUPNO), 3 PARKING MESTA
Metalne nastrešnice, Beograd

4500 € do 7500 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA ZA 2 AUTA, 20M2
Metalne nastrešnice, Kragujevac

3150 € do 5250 €

CENA, IZRADA NADSTREŠNICA OD LIMA , 2M SIRINA I DUZINA 1M
Metalne nastrešnice, Beograd

270 € do 450 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA ZA SOLARNE PANELE, 6×2.5×3.5M
Metalne nastrešnice, Veliko Gradište

4500 € do 7500 €

CENA, IZRADA NASTREŠNICE ZA AUTOMOBIL, 6X6X2.80M
Metalne nastrešnice, Majur (Šabac)

5400 € do 9000 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA, 8X6 M
Metalne nastrešnice, Kikinda

6750 € do 11250 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA , 4X3 M
Metalne nastrešnice, Gardinovci

1800 € do 3000 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA ZA AUTO, 5M,X2,6MX 3M
Metalne nastrešnice, Vršac

2250 € do 3750 €

CENA, ZATVARANJE TERASE U LEKSAN, OKO 30 M2 LEKSANA
Metalne nastrešnice, Šabac

900 € do 1500 €

CENA, ČELIČNA NASTREŠNICA, 5X2X2.5M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

1800 € do 3000 €

CENA, IZRADA DVE NASTREŠNICE , 4M×0,8=1M
Metalne nastrešnice, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, NASTREŠNICA ZA BALKON, 9M2
Metalne nastrešnice, Pančevo

1350 € do 2250 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 83X96X262CM
Metalne nastrešnice, Ugrinovci (Zemun)

630 € do 1050 €

CENA, IZRADA LETNJIKOVACA, 6Х4M
Metalne nastrešnice, Leštane

3600 € do 6000 €

CENA, METLNA NASTREŠNICA, 2X1M
Metalne nastrešnice, Zlatibor

450 € do 750 €

CENA, IZRADA LEKSAN NASTRESNICE ZA BALKON , DIĆINA 7-8M ŠIRINA 1M
Metalne nastrešnice, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, ZAMENA NADSTREŠICE NA TERASI, POLUKRUZNA JE TERASA, PRIBLIZNO 6M2
Metalne nastrešnice, Novi Sad

1440 € do 2400 €

CENA, OKVIR ZA TENDU, RAM 2,5X0,95X0,025M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

585 € do 975 €

CENA, ZAMENA LEKSANA NA POSTOJEĆOJ KONSTRUKCIJI, 8X2,5M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

225 € do 375 €

CENA, IZRADA METALNIH NADSTREŠNICA, 2X DUŽINA 4 METRA, DUBINA,1,2 METRA
Metalne nastrešnice, Sjenica

2250 € do 3750 €

CENA, IZRADA DVE METALNE NASTREŠNICE, 1,2X3M 2X
Metalne nastrešnice, Leskovac

1350 € do 2250 €

CENA, NASTREŠNICA ZA 2 AUTA, 2,5 M VISINA 1 M, 2,5 M
Metalne nastrešnice, Kraljevo

2250 € do 3750 €

CENA, NADSTREŠNICA ZA TERASU, NADSTREŠNICA 300CM DUŽINA, 90 ŠIRINA
Metalne nastrešnice, Beograd

450 € do 750 €

CENA, POKRIVANJE KROVA PLEKSIGLASOM , RAVAN KROV DVE TERASE 80M2
Metalne nastrešnice, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, METALNA KONSTRUKCIJA ZA NADSTREŠNICU TERASE, 330 X 150CM
Metalne nastrešnice, Subotica

810 € do 1350 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 5M X 2M
Metalne nastrešnice, Novi Sad

1800 € do 3000 €

CENA, POKRIVANJE TERASE , 15 X 2 M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

4500 € do 7500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA METALNE NASTREŠNICE, 7 AUTOMOBILA OKO 80M2
Metalne nastrešnice, Niš

13500 € do 22500 €

CENA, NASTREŠNICA ZA AUTO, 10M2
Metalne nastrešnice, Zrenjanin

1800 € do 3000 €

CENA, ZATVARANJE TERASE, 9M2
Metalne nastrešnice, Novi Sad

1350 € do 2250 €Pogledajte druge završene projekte i cene

METALNE NASTREŠNICE CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

2705+ PREDUZEĆA ZA METALNE NASTREŠNICE
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE METALNE NASTREŠNICE?

 • Metalne nastrešnice Beograd
 • Metalne nastrešnice Novi Sad
 • Metalne nastrešnice Kragujevac
 • Metalne nastrešnice Niš
 • Metalne nastrešnice Čačak
 • Metalne nastrešnice Kraljevo
 • Metalne nastrešnice Pančevo
 • Metalne nastrešnice Zrenjanin
 • Metalne nastrešnice Novi Pazar
 • Metalne nastrešnice Smederevo
 • Metalne nastrešnice Subotica
 • Metalne nastrešnice Aleksinac
 • Metalne nastrešnice Apatin
 • Metalne nastrešnice Aranđelovac
 • Metalne nastrešnice Bačka Palanka
 • Metalne nastrešnice Bačka Topola
 • Metalne nastrešnice Bečej
 • Metalne nastrešnice Bor
 • Metalne nastrešnice Bujanovac
 • Metalne nastrešnice Ćuprija
 • Metalne nastrešnice Gornji Milanovac
 • Metalne nastrešnice Inđija
 • Metalne nastrešnice Ivanjica
 • Metalne nastrešnice Jagodina
 • Metalne nastrešnice Kikinda
 • Metalne nastrešnice Knjaževac
 • Metalne nastrešnice Kovin
 • Metalne nastrešnice Kruševac
 • Metalne nastrešnice Kula
 • Metalne nastrešnice Kuršumlija
 • Metalne nastrešnice Leskovac
 • Metalne nastrešnice Loznica
 • Metalne nastrešnice Negotin
 • Metalne nastrešnice Paraćin
 • Metalne nastrešnice Pirot
 • Metalne nastrešnice Požarevac
 • Metalne nastrešnice Preševo
 • Metalne nastrešnice Prijepolje
 • Metalne nastrešnice Prokuplje
 • Metalne nastrešnice Ruma
 • Metalne nastrešnice Šabac
 • Metalne nastrešnice Senta
 • Metalne nastrešnice Šid
 • Metalne nastrešnice Sjenica
 • Metalne nastrešnice Smederevska Palanka
 • Metalne nastrešnice Sombor
 • Metalne nastrešnice Sremska Mitrovica
 • Metalne nastrešnice Stara Pazova
 • Metalne nastrešnice Temerin
 • Metalne nastrešnice Trstenik
 • Metalne nastrešnice Užice
 • Metalne nastrešnice Valjevo
 • Metalne nastrešnice Velika Plana
 • Metalne nastrešnice Vranje
 • Metalne nastrešnice Vrbas
 • Metalne nastrešnice Vršac
 • Metalne nastrešnice Zaječar
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana