Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

Koliko koštaju metalne nastrešnice? Cena metalne nastrešnice zavisi od mnogo činilaca. Shodno nameni, dele se na čelične nastrešnice za kola, terase, ulaze, pergole i slično. Što je veći raspon konstrukcije (razmak između stubova) to će biti veće opterećenje krova, pa će biti potrebna i jača, odnosno, skuplja konstrukcija. Konstrukcija može biti samostalna ili konzolna. Tačne dimenzije najpreciznije će proračunati inženjer-statičar. Cenu povećava i antikorozivna zaštita: čelik se štiti vrućim pocinkovanjem ili farbanjem prahom ili s oboje. Cena obične čelične nastrešnice površine 25 m2 izlazi oko 2.000 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku i postavljanje metalne nastrešnice? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim bravarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA METALNIH NASTREŠNICA


Cena metalne nastrešnice. Cena nabavke i postavljanja metalne nastrešnice veličine 4x4 m čiji je krov od polikarbonatskih ploča.

110.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
192.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

DETALJNIJE CENE ZA METALNE NASTREŠNICE

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Čelična nastrešnica širine 250 cm

Cena metalne nastrešnice širine 250 cm, vruće pocinkovana konstrukcija s krovom od polikarbonatskih ploča zajedno s nabavkom i montiranjem na određenoj lokaciji te prevozom do 100 km.€/m2

m2
potražnja>
ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Drvene nastrešnice


Koliko košta drvena nastrešnica? Cene ovakvih nastrešnica zavise od konstrukcije, veličine, materija...

Proverite i: Drvene nastrešnice cena

Prohromske nastrešnice


Koliko koštaju prohromske nastrešnice? Prohrom je mnogo skuplji od pocinkovanog čelika. Cena prohrom...

Proverite i: Prohromske nastrešnice Cena

Metalne nastrešnice


Koliko koštaju metalne nastrešnice? Cena metalne nastrešnice zavisi od mnogo činilaca. Shodno nameni...

Proverite i: Metalne nastrešnice za terasu, automobile cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Metalne nastrešnice – sve što treba da znate

1. Metalne nastrešnice – šta sve treba da znate?

nastresnica.jpg
Metalne nastrešnice su odlična zaštita od vremenskih prilika i neprilika!

1.1. Cena nastrešnica

Postavljanje metalne nastrešnice nije zanemarljiva investicija i zato treba dobro promisliti o njoj. Proizvođači, odnosno, ponuđači metalnih nastrešnica mogu da daju preciznu ponudu shodno vašim zahtevima te je vrlo važno da bar imate okvirnu ideju o onome šta želite i kako biste da izgleda finalni proizvod. Dobar majstor će vam uvek prvo ponuditi proveru na terenu, za kojom će slediti detaljniji razgovor i dogovor prema kome će i sastaviti ponudu. Osim poštovanja dogovorene cene i ukupnih troškova, treba dobro paziti i na kvalitet konačnog rešenja da ne biste prekoračili granice smislenog kompromisa između cene i kvaliteta. Metalna nastrešnica treba vrlo dugo da služi svojoj svrisi, pa i vi isto toliko dugo treba da budete zadovoljni time što se investicija sasvim isplatila!

1.2. Izdržljivost je ključna karakteristika

U ovom slučaju, kada se govori o kvalitetu, prvenstveno se misli na izdržljivost metalne nastrešnice. Pri tom, mora se itekako povesti računa o više različitih činilaca – pre svega, o uticaju vremenskih prilika i drugih faktora sredine koji su itekako značajni za vek trajanja nastrešnice. Pri tom, čelične i aluminijumske konstrukcije koje jesu najizdržljivije, nisu neuništive, kao ni nastrešnice od drugih materijala. Metalne konstrukcije najbolje odolevaju vlazi, UV zračenju i temperaturnim kolebanjima, ali tu su i druge stvari poput faktora koji proističu iz načina upotrebe; na primer, urin kućnih ljubimaca uveliko pospešuje koroziju i tako dalje – primera ima vrlo mnogo.

1.3. Nosivost metalne nastrešnice

Druga važna karakteristika nastrešnica je njihova nosivost, a prema njoj, najveću pažnju treba obratiti na opterećenje snegom. Ako se u proračunu pogreši, posledice mogu biti katastrofalne! Vrlo je važno da se zna kolike su prosečne snežne padavine u mestu gde će nastrešnica biti postavljena. Ako živite u području gde su snežne padavine obilne svake godine, i konstrukcija i krovni pokrivač moraju biti primereni tome. Nastrešnica treba da se isplanira tako da noseći stubovi budu od većih i jačih profila i da budu brojniji i gušće postavljeni.

1.4. Dimenzije?

Dimenzije nastrešnice se određuju prema nameni i raspoloživom prostoru. Odluku o tome obično donosi naručilac. Želite li da ima mesta za parkiranje 2 automobila, nastrešnica treba da je 550 cm x 550 cm; tako će na svakoj strani ostati po pola metra za otvaranje vrata. Ako su vaša vozila veća i mere se moraju povećati. Računa se da je minimalna visina nastrešnice između 210 cm i 270 cm i tu je moguće parkirati obična, terenska i kombi vozila kao i ona s krovnim prtljažnikom. Za jedan auto, dovoljna je nastrešnica 320-400 cm x 500 cm, dok za tri, mora biti najmanje 750 cm x 550 cm. Bolje je kada je nastrešnica niža, jer je tako bolje zaštićeno sve pod njom – zaštita od sunca traje duži deo dana, a kiša i sneg koji padaju ukoso zbog vetra, praviće manje nanose. Preporučujemo vam stoga da, naposletku, dobro procenite svoje potrebe i raspoloživ prostor da kasnije ne biste žalili ako ispadne premala ili prevelika.

2. Izbor ponuđača i izvođača radova

2.1. Planiranje i izradu prepustite stručnjacima

Ovo je ključna stvar! Čak i kada se radi o najjednostavnijem natkrivanju ulaznih vrata ili parkirnog mesta, preporučujemo da se posavetujete sa stručnjakom. Iskusan majstor znaće da vam ponudi najbolje rešenje za bilo kakav zahtev. Njegovo iskustvo je neprocenjive vrednosti. Previše često se događa da se „domaći majstori“ late posla, a da se potom sve propadne pri prvim padavinama. Nesumnjivo je da se isplati uložiti više sredstava prvi put i dobiti kvalitetetan i dugotrajan proizvod, nego da budete prisiljeni da više puta plaćate isto.

2.2. Značaj montaže i servisa

Na tržištu ćete naći mnogo ponuđača, odnosno, proizvođača nastrešnica. Preporučujemo da kontaktirate samo one koji nude kompletnu uslugu - dakle, one koji pored izrade i postavljanja, dolaze prvo na merenje i dogovor, a posle i na eventualne popravke ili prepravke. Pravilna i kvalitetna montaža je presudna za kvalitet i dugovečnost same nastrešnice. Ima mnogo ponuđača koje zanima isključivo prodaja, a postavljanje prepuštaju spoljnim saradnicima na koje, sledstveno tome, padaju i sve reklamacije. Rečju, kada se pojavi problem odgovornosti, dolazi i do međusobnih optuživanja i beskrajnih odlaganja. Uz to, podizvođači su najčešće i loše plaćeni, pa sami povećavaju cene materijala ne bi li nešto zaradili, a i da ne bi propustili ni jedan posao, rade brže i samim tim lošije. Naravno, nemaju nikakav interes ni u tome da dolaze na popravke koje ne mogu da naplate. Svega ovoga radi, preporučujemo da dobro proverite ponuđače, i to da li mogu da pruže kompletnu uslugu s vlastitim majstorima.

2.3. Proverite korisničko iskustvo

Proverite reference ponuđača – ako gledate na internetu, obavezno pročitajte i komentare ranijih klijenata ili se s ponuđačem dogovorite da posetite njegove prethodne mušterije i vidite radove, a možda i popričate s njima o tome koliko su zadovoljni uslugom i da li su dobili tražene postprodajne usluge.

3. Različite vrste nastrešnica

3.1. Gotove ili rađene po meri?

Metalne nastrešnice se proizvode serijski ali i izrađuju po meri. One koje se prave fabrički, zapravo su gotove konstrukcije određenih karakteristika. Veličina nastrešnice i materijali koji se pri koriste, unapred su određeni i nepromenljivi. Montažu tako kupljene nastrešnice možete izvesti i u vlastitoj režiji ili možete angažovati stručnjake. Međutim, kada naručujete izradu po meri to onda uključuje pripremu (temelj ili popločavanje), postavljanje, eventualne prepravke ili dorade na licu mesta kao i dobijanje građevinske ili neke druge, neophodne dozvole.

3.2. Prema nameni

Metalne nastrešnice mogu imati višestruku namenu. Ako je u pitanju nastrešnica balkona, terase ili pergola pod kojom provodimo vreme izvan kuće ili stana, ona štiti i od sunca i od padavina. Ima nastrešnica za kola ili ulaz u kuću. Metalna nastrešnica je i ukrasni element jer ulepšava izgled ulaza ili okućnice. Njome može da se zaštiti i letnja kuhinja, kante za otpad ili prostor neke druge namene.

3.3. Prema materijalu

3.3.1. Čelik

Čelične nastrešnice mogu biti vrlo elegantne, a obezbeđuju maksimalnu funkcionalnost. Čelik je višenamenski materijal, vrlo kvalitetan i dugotrajan, a upotrebni vek mu se procenjuje na 30 godina. Postavljanje čelične nastrešnice je brzo i jednostavno. Pripremljeni elementi se donose na mesto postavljanja i sastavljaju u roku od nekoliko sati. Način sastavljanja je takav da se, ako nekada u budućnosti rešite da je uklonite ili premestite, za isto vreme može rastaviti i odneti. Moguće je i naknadno dodavanje elemenata kojima joj možete menjati izgled, veličinu ili namenu. Čelik ne rđa jer se u procesu proizvodnje radi i vruće pocinkovanje, a kasnije se sama konstrukcija može naknadno zaštiti ili ulepšati farbanjem bojom u prahu, tkz. peskarenjem. Prednost ovog postupka je ta da se boja peče na 200°C i zato je dugotrajna i ne ljušti se. S druge strane, boja i nijansi ima toliko da ćete sigurno naći neku koja vam u potponosti odgovara. Održavanje nije potrebno tako da je odnos cene i kvaliteta nesumnjiv. 

3.3.2. Aluminijum

Aluminijum kao materijal za konstrukciju je najbolji za manje nastrešnice jer, u poređenju s čelikom i drvetom, dopušta manje raspone. Najčešće se od aluminijuma prave nastrešnice za terase, balkone i manje bazene. Aluminijumska konstrukcija je poprilično otporna na atmosferske i druge spoljne uticaje, a lako se sastavlja i prilagođava po potrebi. Glavna prednost im je odličan odnos cene i kvaliteta, trajnosti, čvrstine i jednostavno održavanje. Krovna kosina nastrešnice obično je između 5° i 30° i podnosi opterećenje od 220 kg/m2. Montaža i demontaža takve nastrešnice je vrlo jednostavna i brza zbog lakoće materijala.

3.4. Samostojeće ili kotvljene

Samostojeće metalne nastrešnice su one koje se postavljaju na stubove, dok su kotvljene one koje se čeličnim konzolama vezuju za drugi objekt. Obično se kotvljene nastrešnice koriste onda kada noseći objekt nema izolaciju. Ako je ima, onda se ona i završni sloj zida moraju proseći tamo gde će biti konzole, a to znači i da će termoizolacija fasade biti oštećena.

3.5. Različite vrste krovova i krovnih pokrivača

Nastrešnice mogu imati ravan krov (minimalni pad mora da je 2%) ili krov na jednu, dve ili više voda. Polikarbonski ili stakleni krovni pokrivači su vrlo popularni, jer propuštaju svetlost a ipak su dovoljno čvrsti. Naročito su dobri za natkrivanje prozora jer se količina svetlosti u prostoriji tako ne menja. A ako nema potrebe za osvetljenjem, možete se odlučiti i za druge vrste kao što su lim, opeka, tegola i drugi.

4. Postupak pre montaže

4.1. Priprema terena

Za postavljanje nastrešnice obično su potrebne izvesne pripremne radnje i radovi na terenu. Dobro bi bilo, ako ste u prilici, da planirate nastrešnicu u sklopu planova za uređenje okućnice. Naravno, to je izvodljivo u novogradnji. Kako se onda priprema teren? Kakvi će biti temelji, i da li će nastrešnica podneti sva opterećenja? Odgovor ne može biti precizan. Za konzolnu, kotvljenu nastrešnicu potreban je poseban pojasni temelj od armiranog betona, zato što najveći deo opterećenja nosi samo jedna strana. Za samostojeće nastrešnice, na tri ili četiri stuba, najverovatnije će biti dovoljni tačkasti betonski temelji. Veličina temelja zavisi od veličine konstrukcije. U svakom slučaju, biće bolje da vam to izračunaju i izgrade stručnjaci. Za nastrešnicu koja je jednom ili dvema stranama vezana za drugi objekt, preporučuje se postavljanje konzola pre završetka fasade. Tako će se izbeći kasnije bušenje koje može da uzrokuje i gubljenje toplote. U tom smislu, sprečava se pojava tkz. toplotnih mostova. Manje nastrešnice iznad ulaznih vrata ili na balkonu se konzolama drže za kuću i nemaju stubove.

4.2. Potrebne dozvole

Važno je samo da pri planiranju imate u vidu i to da, po najnovijem Zakonu o planiranju i izgradnji iz 2018. građevinska dozvola nije potrebna samo za nastrešnice do 10 m2.  Međutim, uopšteno govoreći, lokalne samouprave imaju pravo da na svojoj teritoriji donose i propise, posebno prilagođene svojim specifičnim uslovima, iz raznih oblasti, a stim u vezi su i građevinske i upotrebne dozvole kao i rešenja za montažne, privremene ili posebne objekte koje, takođe, morate imati. U svakom slučaju, preporučujemo da se uvek dobro raspitate o važećim propisima ili u svojoj opštini ili u nadležnoj inspekciji da biste izbegli neprijatnosti.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMPOSTAVLJANJE OLUKA I IZRADA NASTREŠNICE

Poštovani,

obična ploča je i nema krov, jer će se podizati krov .Interesuje me da li pored može da se postavi oluk jer mi kiša koja se skuplja na ploči mokri zidove. Bilo bih mi potrebna i jedna nastrasnjica ispred ulaza u kući.

Molim kontakt putem Vibera

Hvala. 2250 € do 3750 €


........

NASTRESNICA NA TERASI (ZGRADA)

Poštovani,

terasa nema krov, potrebna mi je neka nastresnica da ne kisne toliko. Zgrada se nalazi na adresi Zmaj Jovina 14.

Hvala 1080 € do 1800 €


........

METALNA NADSTREŠNICA

Poštovani,

potrebna nadstrešnica sa 2 stuba, plastificirana, i krov lim plastigiciran.

Hvala 675 € do 1125 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, NASTRESNICE ZA BALKONSKA VRATA, DUŽINA 170CM, ŠIRINA 125CM
Metalne nastrešnice, Požarevac

405 € do 675 €

CENA, ALUMINIJUMSKA NASTRESNICA, 3, 2M X 0,60M
Metalne nastrešnice, Beograd

315 € do 525 €

CENA, METALNE KONSTRUKCIJE, 6M X 7M X 50KOM
Metalne nastrešnice, Beograd

18000 € do 30000 €

CENA, METALNA NADSTREŠICA OD LEKSANA , 4×3×1,5M
Metalne nastrešnice, Beograd

1800 € do 3000 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA, 130×420 CM DIMENZIJE TERASE
Metalne nastrešnice, Beograd

810 € do 1350 €

CENA, SANACIJA TERASE, 6M2
Metalne nastrešnice, Beograd

675 € do 1125 €

CENA, METALNE NASTREŠNICE, 2 KOM , 9,5X4,2M
Metalne nastrešnice, Gornji Milanovac

3150 € do 5250 €

CENA, MEĐUSPRATNA KONSTRUKCIJA, 18M2
Metalne nastrešnice, Vrčin

2700 € do 4500 €

CENA, METALNA NAŠTRENICA NA 4 STUBA , 25M2
Metalne nastrešnice, Subotica

4050 € do 6750 €

CENA, IZRADA METALNE NASTREŠNICE ZA TERASU PRVI SPRAT, 3M2
Metalne nastrešnice, Čačak

450 € do 750 €

CENA, IZRADA NASTREŠNICE ZA ULAZNA VRATA SA PROZOROM , 2,0X1,6M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA NADSTREŠNICA ZA AUTOMOBIL, 6×2,5×3
Metalne nastrešnice, Prijepolje

4500 € do 7500 €

CENA, METALNA NASTREŠNICA, 2M DUŽINE, SIRINE OKO 20CM
Metalne nastrešnice, Novi Sad

315 € do 525 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA ZA DVORIŠTE, 4,7M X 2,7M X 4,5M
Metalne nastrešnice, Žabari

2250 € do 3750 €

CENA, LEKSAN NADSTREŠNICA, KONSTRUKCIJA POSTOJI, 2,2MX1M
Metalne nastrešnice, Niš

135 € do 225 €

CENA, PROIZVODNJA I MONTAŽA METALNE KONTRUKCIJE NADSTREŠICE I GARAŽE, NADSTREŠICA 9M2X2 M2, GARAŽA 30 M2 VISINA 4M.
Metalne nastrešnice, Novi Sad

2700 € do 4500 €

CENA, POTREBNA IZRADA I MONTAŽA METALNE NADSTREŠNICE, 2X2M2
Metalne nastrešnice, Beograd

630 € do 1050 €

CENA, ČELIČNA NADSTREŠNICA, 14*6*13M
Metalne nastrešnice, Kragujevac

9900 € do 16500 €

CENA, GARAŽA I NASTREŠNICA ZA AUTO, 10X4 (4X4) DA BUDE NADSRTEŠNICA SAMO
Metalne nastrešnice, Inđija

4050 € do 6750 €

CENA, NASTREŠNICA ZA AUTO , 3X5M, STANDARD VISINA
Metalne nastrešnice, Kragujevac

2250 € do 3750 €

CENA, AUTO NADSTREŠNICA OD PUNOG LEXANA, 5, 2 DO 2.5, 3
Metalne nastrešnice, Aleksinac

2250 € do 3750 €

CENA, ALU NASTREŠNICA, 6M,1,8M-2M,2,5M-3M
Metalne nastrešnice, Knjaževac

2700 € do 4500 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 4MX4MX2M
Metalne nastrešnice, Kać

2250 € do 3750 €

CENA, RAM ZA LEXAN, OKO 5 M2
Metalne nastrešnice, Beograd

270 € do 450 €

CENA, NADSTREŠNICA ZA DUPLI GROB, 250X250CM I VISINA:200CM
Metalne nastrešnice, Ljig

900 € do 1500 €

CENA, NADSTREŠNICA ZA DVE POVEZANE TERASE, UKUPNA DIMENZIJA ZA NATKRIVANJE CCA 500X 140 CM. KONZOLNI NOSACI SE MOGU KACITI NA ZID.
Metalne nastrešnice, Veternik

1350 € do 2250 €

CENA, NASTREŠNICA NA ZGRADI, 2M X 3M X 1.6
Metalne nastrešnice, Obrenovac

1170 € do 1950 €

CENA, ZAMENA LEKSANA,
Metalne nastrešnice, Ugrinovci (Zemun)

405 € do 675 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 43M2
Metalne nastrešnice, Beograd

6300 € do 10500 €

CENA, METALNA KONSTRUKCIJA ZA HALU, CCA 150-200 M2, VISINE 3,5(4) M
Metalne nastrešnice, Jakovo

18000 € do 30000 €

CENA, MONTAŽNA HALA 15X20X4(5,5)M, 300M2
Metalne nastrešnice, Kosjerić

18000 € do 30000 €

CENA, NADSTRAŠNICA KOJA SADRŽI KOSNIKE I LEKSAN, 4000*3000
Metalne nastrešnice, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 6 X 2 METRA
Metalne nastrešnice, Beograd

1800 € do 3000 €

CENA, METALNA KONSTRUKCIJA , 6X4.5M, 27M2
Metalne nastrešnice, Obrenovac

3600 € do 6000 €

CENA, METALNE NADSTRESNICE 2 KOMADA , 10 X 3 X 4M
Metalne nastrešnice, Novi Sad

9900 € do 16500 €

CENA, METALNA KONSTRUKCIJA ZA MAGACIN, 200M2
Metalne nastrešnice, Subotica

7200 € do 12000 €Pogledajte druge završene projekte i cene

METALNE NASTREŠNICE CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

2664+ PREDUZEĆA ZA METALNE NASTREŠNICE
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE METALNE NASTREŠNICE?

 • Metalne nastrešnice Aleksinac
 • Metalne nastrešnice Apatin
 • Metalne nastrešnice Aranđelovac
 • Metalne nastrešnice Bačka Palanka
 • Metalne nastrešnice Bačka Topola
 • Metalne nastrešnice Bečej
 • Metalne nastrešnice Beograd
 • Metalne nastrešnice Bor
 • Metalne nastrešnice Bujanovac
 • Metalne nastrešnice Čačak
 • Metalne nastrešnice Ćuprija
 • Metalne nastrešnice Gornji Milanovac
 • Metalne nastrešnice Inđija
 • Metalne nastrešnice Ivanjica
 • Metalne nastrešnice Jagodina
 • Metalne nastrešnice Kikinda
 • Metalne nastrešnice Knjaževac
 • Metalne nastrešnice Kovin
 • Metalne nastrešnice Kragujevac
 • Metalne nastrešnice Kraljevo
 • Metalne nastrešnice Kruševac
 • Metalne nastrešnice Kula
 • Metalne nastrešnice Kuršumlija
 • Metalne nastrešnice Leskovac
 • Metalne nastrešnice Loznica
 • Metalne nastrešnice Negotin
 • Metalne nastrešnice Niš
 • Metalne nastrešnice Novi Pazar
 • Metalne nastrešnice Novi Sad
 • Metalne nastrešnice Pančevo
 • Metalne nastrešnice Paraćin
 • Metalne nastrešnice Pirot
 • Metalne nastrešnice Požarevac
 • Metalne nastrešnice Preševo
 • Metalne nastrešnice Prijepolje
 • Metalne nastrešnice Prokuplje
 • Metalne nastrešnice Ruma
 • Metalne nastrešnice Šabac
 • Metalne nastrešnice Senta
 • Metalne nastrešnice Šid
 • Metalne nastrešnice Sjenica
 • Metalne nastrešnice Smederevo
 • Metalne nastrešnice Smederevska Palanka
 • Metalne nastrešnice Sombor
 • Metalne nastrešnice Sremska Mitrovica
 • Metalne nastrešnice Stara Pazova
 • Metalne nastrešnice Subotica
 • Metalne nastrešnice Temerin
 • Metalne nastrešnice Trstenik
 • Metalne nastrešnice Užice
 • Metalne nastrešnice Valjevo
 • Metalne nastrešnice Velika Plana
 • Metalne nastrešnice Vranje
 • Metalne nastrešnice Vrbas
 • Metalne nastrešnice Vršac
 • Metalne nastrešnice Zaječar
 • Metalne nastrešnice Zrenjanin
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Svetozara Miletića 28
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana