Pouzdano raširite svoj posao sa DaiBau.rs


Od manjih do večih projekata, Daibau.rs Vam svakoga dana pomaže da dođete do novih klijenata.

PRIJAVA U SISTEM

Još niste registrovani? Besplatno upišite preduzeće

Na nov način do klijenata

Nadzor nad potražnjama

Odredite kakvi projekti Vas zanimaju. Svakoga dana Vas obaveštavamo o novim projektima u okviru Vašeg interesa.

Nadzor nad korišćenjem paketa

Sami birate koje klijente želite da kontaktirate. Imate kompletan nadzor nad korišćenjem paketa.

Kvalitet klijenata

Sve stranke proveravamo putem telefona, utvrđujemo ozbiljnost potražnje i zahtevamo informacije koje nedostaju.

Svakog dana novi projekti, između kojih možete izabrati onaj koji Vam odgovara


Do danas smo primili već 42.653 projekata u ukupnoj vrednosti od 98.272.630 €. Pridružite se i sami birajte projekte i klijente koji su Vam zanimljivi i ne propustite zanimljive prilike.

BESPLATNO UPIŠITE PREDUZEĆE

Sa vama gradimo dugoročno parnerstvo

Poštovani!

Drago mi je da postojite!!!
Već duže vreme bavim se traženjem poslova za naša preduzeća na području Austrije, a sa vama sam počeo saradnju pošto što sam vas gledao u emisiji “Dobra ideja”. Posao je bio u Koruškom delu Austrije, izvođač je kasnio, pa ste mi preporučili neke druge firme za izradu fasade. Izabrao sam G* d.o.o. i odlično završio projekat na veliko zadovoljstvo svih zainteresovanih!

Sistem, koji ste napravili, odnosno, lanac investitor-posrednik-izvođač (bar za Austriju), zaista je fenomenalan. Trenutno vodim tri projekta, a i druge izvođače sam našao preko vašeg i našeg DaiBau! Način na koji vodite komunikaciju je takođe za svaku pohvalu! Vrlo ste prijatni i brzi, tako da o vama mogu da govorim samo u superlativu! 
Vrlo sam vam zahvalan na svemu!
Želim vam puno uspeha u budućnosti i nadam se nastavku odlične saradnje. Mnoge firme dele moje mišljenje, jer u inostranstvu dobijamo mnogo bolje cene, kvalitet i što je najbitnije - ima puno posla!

Hvala i sve najbolje!
PAVEL R.

Česta pitanja

Usluge DaiBau.rs

1. Zašto biti deo mreže DaiBau.rs?


DaiBau.rs omogućava pristup novim stankama i projektima, a stara se i o promociji vašeg kvaliteta. Poverenje nam je ukazalo više hiljada proverenih projektantskih, zanatskih i građevinskih preduzeća. Radimo na više tržišta i pružamo brojne usluge podrške našim partnerima. Postali smo dugoročni partner svima koji su aktivni na srpskom građevinskom tržištu.

2. Ko može da postane deo mreže DaiBau.rs?


Zagovornici smo kvaliteta, zato imamo određena merila za upis preduzeća. Mogu nam se pridružiti firme koje imaju registrovanu delatnost, bar 5 godina radnog iskustva, najmanje 10.000 EUR godišnjih prihoda kao i neblokirane račune. Sa svakim preduzećem obavljamo lični intervju, zbog ključnih informacija o poslovanju. Redovno proveravamo kvalitet naših partnera.

3. Šta je besplatan probni period?


Kao znak poverenja, svakom preduzeću u sistemu poklanjamo 15 proverenih, besplatnih projekata. Na taj način možete isprobati funkcionisanje sistema i uveriti se u legitimnost projekata koje dobijamo. Dva puta nedeljno na vaš imejl šaljemo spisak zanimljivih projekata, pa možete stupiti u kontakt sa 15 stranaka. Po isteku probnog perioda predložićemo sklapanje ugovora o pretplati.

4. Zašto biste sklopili ugovor o pretplati koja se plaća?


Paketi koji se plaćaju imaju brojne prednosti u odnosu na probni paket. Kada sklopimo ugovor o pretplati, omogućavamo vam širok pristup većem broju projekata. Možete da izaberete koje radove i u kojim regijama želite da radite. Ako postanete naš pretplatnik, otvara vam se pristup većim projektima i ozbiljnijim strankama. Partnere sistema obaveštavamo o novom projektu odmah čim primimo zahtev, dok su u probnom paketu projekti stari par dana. Sklapanje ugovora o pretplati vam omogućava i druge, brojne prednosti predstavljene u rubrici paketi.

PROJEKTI I STRANKE

1. Na koji način nalazimo stranke i projekte?


DaiBau.rs je prisutan na internetu, kao i u štampanim medijima. Sarađujemo sa partnerima koji se bave gradnjom i renoviranjem, a koji nam povećavaju vidljivost. Stranke nas nalaze na internetu ili preko naših partnera. Više od polovine zainteresovanih su stranke koje nam se vraćaju pošto su imale pozitivno iskustvo sa platformom.

2. Zašto se stranke obraćaju na DaiBau.rs?


Traženje primerenog izvođača sa slobodnim kapacitetima u željenom terminu je problem, koji imaju fizičke i u jednakoj meri pravne osobe. DaiBau.rs sa samo par klikova stranku povezuje sa proverenim izvođačem kog zanima projekat. Tako našim korisnicima uštedimo mnogo vremena i smanjimo rizike.

3. Ko su stranke na DaiBau.rs i kakvi su projekti?


Na DaiBau.rs se obraćaju svi koji žele da nađu primernog i proverenog izvođača. Naši korisnici su fizička lica i preduzeća, arhitekti, organizacije i državne institucije.
Projekti koje dobijamo su veoma raznoliki. Od manjih kućnih radova do milionskih projekata. Za svakog partnera se na nedeljnoj bazi nađe više zanimljivih prilika.

4. Da li su stranke na DaiBau.rs ozbiljne?


Svesni smo da je ozbiljnost stranke vrlo važno za naše partnere. Iz tog razloga, na više mesta proveravamo kolika je mogućnost da stranka realizuje projekat. Potražnje gde korisnike zanima samo cena ili kada je vreme izvođenja daleko u budućosti, isključujemo ih iz obaveštavanja. Za potvrđene projekte proveravamo kolikoponuda stranka već ima i indivudualno odlučujemo o ozbiljnosti realizacije. Sve faktore preračunavamo u ocenu šanse, koja je na spisku vaših projekata ozbačena zeleno-žutom trakom. Partneri imaju i mogućnost, da neozbiljne stranke prijave svom administratoru.

5. Kako da se odazovem na projekat iz dnevnog ili nedeljnog obaveštenja?


U probnom periodu Vas o zanimljivim projektima obaveštavamo dva puta nedeljno, ako imate pretplatu – svakodnevno. Sve prilike možete pregledati i odlučiti da li vas projekat zanima. Klikom na link do kontakta poručujete nama i stranki da vas projekat zanima. Stranki možete poslati poruku preko sistema ili je pozvati. Po dosadašnjim podacima, lični stik sa strankom povećava mogućost realizacije.

6. Kako da se odazovem na projekat u koji ste me pozvali?


Ako mislimo da biste bili posebno odgovarajući izvođač za specifičan projekat, preporučujemo Vašu firmu stranki čim potvrdimo potražnju. Stranka tako, još na početku, dobija Vaš broj telefona i računa na Vaš odaziv. U tom priveru Vam šaljemo individualni e-mail i SMS poruku.

7. Dobijam li odgovarajuće projekte?


Ako shvatite da vas obaveštavamo o delatnostima koje ne radite, molimo Vas, obavestite Vašeg administratora i to ćemo prilagoditi tako da Vam odgovara. Ako su potražnje preale vrednosti ili u primeru da su projekti izvan vašeg područja delovanja, takođe nas obavestite, da popravimo informacije. Sa svim podešavanjima upravljate kroz vaš kontrolni panel, kada se prijavite u sistem.

U kojim projektima mogu da učestvujem?


Stranke povezujemo sa primerenim izvođačima, zato i brinemo o tome da preporučujemo preduzeća koja su sposobna i kvalifikovana da izvedu određeni projekat. U zavisnosti od Vaše ekipe, prilagođavamo veličinu projekta koje dobijate. Kod projekata novogradnje ili generalnih renovacija je potrebna odgovaajuća ekipa i ispunjena lisa refrenci. Za kategorije kao što su geodezija, projektovanje ili arhitektura, potrebna Vam je licenca.

Šta se dogodi ako se dogovorim za posao?


U probnom periodu realizacija znači kraj besplatne saradnje. Ako ste naš pretplatnik, realizacija ne utiče na trošak saradnje, jer DaiBau ne uzima nikakvu proviziju od svojih pretplatnika.

OCENJIVANJE

1. Kako dobijamo mišljenje stranaka?


Mišljenje o Vašem radu može da ostavi samo stranka koja je i ostavila potražnju u sistemu. Stranka u mišljenju može da oceni Vašu stručnost za savetovanje, cenu i kvalitet izvođenja. Stranku samu možete zamoliti za mišljenje jer komentari utiču na skupnu ocenu i vidljivi su na Daibau.rs profilu.

2. Šta znači DaiBau.rs ocena?


DaiBau.rs ocena je objektivni odraz Vašeg kvalieta. Sastavljena je iz godina iskustva i veličine ekipe. Na nju utiče i Vaša odzivnost i mišljenja stranaka i stručnih korisnika. Višu ocenu možete priložiti uz listu refrenci. Ukupna ocena izražava Vašu kompetentnost, i služi nam da prilagodimo vašu poziviju imeniku i spisku preporučenih izvođaa. Naši korisnici shvataju ispujavanje anketa vrlo ozbiljno.

3. Ko je preporučeni izvođač?


Preporučeni izvođači su preduzeća sa kojima sarađujemo više od dve godine i za to vreme su dostigli ocenu 8.6. Za preporučene izvođače možemo da tvrdimo da će svoje radove uraditi kvalitetno i korektno. Značku dajemo na osnovu obektivnih argumenata i individualnog zaključka. Partneri sa značkom dobijaju i nalepnicu za automobil.

4. Šta znače ostale DaiBau značke?


Na osnovu kvaliteta delimo i ispostavimo i druge prednosti. Možete dobiti značku za odzivnost, ako je firma odgovorila na bar 70% naših poziva za projekte. Značku za iskustvo, za preduzeće sa više od 10 godina iskustva, značku za visoku ocenu, za sva preduzeća čija je ukupna ocena nad 9.

5. Šta radimo u primeru da je stranka ostavila negativan komentar?


DaiBau ne odgovara za radove koje su radili izvođači (uslovi korišćenja). U skladu sa menjanjem kvaliteta, svaku pisanu reklamaciju provrimo preko izvođača i stranke. Ako shvatimo da je izvođač dobio dve opravdane reklamacije, isključujemo ga iz sistema.

SARADNJA

1. Kako da sklopim ugovor o pretplati?


Za ugovor o pretplati se obratite prodajnom delu za potporu partnera, i oni će Vam pomoći da izaberete ponudu i paket po Vašoj meri. Biće Vam sastavljen predračun ili ćemo vam poslati ugovor o pretplati. Pretplatu aktiviramo prvog radnog dana nakon potvrde o plaćanju predračuna.

2. Koliko dugo važi pretplata na DaiBau.rs?


Validnost Vaše pretplate zavisi od toga kakav paket imate. Godišnja pretplata vredi od datuma plaćanja do datuma plaćanja sledeće godine. Kod mesečne pretplate Vam svakog meseca pošaljemo račun za prethodni mesec.

3. Kakve su mogućnosti paketa na DaiBau.rs?


Aktuelnu ponudu paketa i cena možete pogledati na: Daibau, partnerski paketi. Nudimo vam pakete na osnovu mesečne i godišnje pretplate. Postoje i posebne opcije u slučaju potpisivanja ugovora o pretplati i saradnji na duži period.

4. Trenutno ne možemo da primamo projekte, šta mogu da uradim?


Ako ste trenutno prezauzeti poslom, javite Vašem administratoru i on će Vam, na period koji ste zahtevali, zaustaviti obaveštenja. Po iteku tog perioda će se obaveštavanje automatski ahtivirati. U tom periodu nije moguće zamrznuti pretplatu.

5. Šta da uradim ako se više ne bavim nekom delatnošću?


U slučaju da napuštate neku delatnost, javite nam da li se bavite nekim drugim delatnostiima od 220 koje imamo na DaiBau. U slučaju da zatvarate preduzeće, u sistemu ćete biti deaktivirani.

Postavite Vaše preduzeće u prvi plan

Besplatno se registrujte i probajte sistem DaiBau


BESPLATNO UPIŠITE PREDUZEĆE AKTUELNI PROJEKTI
Serbia
DAIBAU.RS

Železnička 9
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

KONTAKTI

Potražnje: 00381 114 300 340
Preduzeća: 00381 114 300 340

GLOBALNE STRANICE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana