x

  Renoviranje stana Cena

  Koliko košta renoviranje stana? Kupujete li nekretninu s namerom da je sasvim renovirate, preporučujemo da vrlo pažljivo birate. Sanacija ili obnova stana može se ispostaviti zahtevnijom od novogradnje, a svakako i mnogo skupljom. Naravno, mnogo zavisi i od toga šta sve mora da se uradi, kakvog će kvaliteta i količine biti materijali, ko su izvođači radova i tako dalje. Cena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih i postavljanja novih zidova, zamena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grejanja kao i suva montaža, postavljanje parketa i keramike te krečenje može da košta između 400 i 600 EUR/m2. Rečju, za kompletno renoviranje 65 m2 treba izdvojiti 35.000 EUR. Želite li pri tom i pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera to će vas koštati dodatnih 15 EUR/m2; kada je u pitanju manji stan možda i manje, ali gledajući na ukupne troškove, taj iznos je neuporediv s dobitkom, u smislu estetskog i vizuelnog rezultata te vremena i nerava koje ćete uštedeti. Da biste dobili tačnu cenu pošaljite upit našim najiskusnijim majstorima za renoviranje stanova, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o renoviranju stana.

  CENA UREĐENJA STANA


  Cena renoviranja stana. Cena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih i postavljanja novih zidova, zamena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grejanja. U računicu ulaze i suva montaža, postavljanja parketa i keramike te krečenje.

  250 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  450 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Renoviranje stana Cena

  DRUGE CENE ZA RENOVIRANJE STANA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Adaptacija stana – sve što treba da znate

  1. Adaptacija stana – šta sve treba da znate?

  prenova-stanovanja.jpg
  Dobra priprema je najvažnija za renoviranje stana

   

  1.1. Obim renoviranja

  Pre početka radova treba da odlučite šta tačno želite da renovirate. Da li su postojeće električne i mašinske instalacije kvalitetne ili novije ili je potrebna njihova zamena? Ako je potrebna, da li treba da se menja sve ili samo neki delovi? Hoćete li da krečite ceo stan i kupite novo pokućstvo ili će sve ostati skoro isto? Da li neki od nosećih zidova mislite da rušite? Pitanja ima mnogo, a od vaših odgovora zavisi obim i vrsta potrebnih radova, a samim tim i ukupni troškovi.

  1.2. Inspiracija

  Izgled stana je stvar ličnog ukusa i izbora, pa je uvek preporučljivo da se pre sastanka s arhitektom pripremite u smislu da imate bar okvirnu predstavu onoga šta hoćete. Prelistrajte specijalizovane časopise o arhitekturi i unutrašnjem uređenju ili na internetu potražite slike koje vam se dopadaju, pa napravite kolaž od onih koje su najpribližnije vašim željama.

  1.3. Razumevanje komšija

  Preporučujemo da pravovremeno, dakle pre početka radova o tome obavestite komšije. Šta više, po novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada iz 2019. godine imate obavezu da o tome obavestite upravnika zgrade i komšije. Radovi su uvek praćeni pojačanom bukom i prašinom, a u slučaju da menjate vodovodne instalacije biće potrebno i zatvaranje glavnog ventila, odnosno, isključivanje vode u celoj zgradi. Ljubazno sročeno obaveštenje o vrsti radova i predviđenom trajanju s molbom za razumevanje i vašim brojem telefona može da predupredi evetualno negodovanje komšija. Isto tako, treba da se pobrinete za svakodnevno čišćenje zajedničkih delova zgrade i poštovanje kućnog reda. Uz dogovor i malo tolerancije sve može da prođe kako treba.

  1.4. Rezervna sredstva

  Renoviranje stana, naročito u starijim zgradama, je skoro po pravilu nepredvidivo. Izvesni problemi mogu se pojaviti tek onda kada se podovi, zidovi i plafoni otvore i kada se sagleda realno stanje, što se i inače teško može znati unapred. To, svakako, podrazumeva i dodatne troškove na koje se obično ne računa. Zbog toga je važno da imate u rezervi 15-30% više od sume predviđene za renoviranje. Ako do nepredviđenih situacija ne dođe, taj novac će ostati, a ako nešto iskrsne, biće vam drago što će i to moći odmah da se sanira.   

  1.5. Dobra priprema

  Pri renoviranju stana vrlo je važna dobra priprema. Za nju je najvažnija saradnja s iskusnim arhitektom i izvođačima radova. Pre samih radova, svi neohodni detaljni planovi izvođenja moraju biti gotovi i spremni za majstore. Preporučljivo je da je do tog trenutka i sav potreban materijal kupljen ili bar naručen.

  2. Izbor izvođača radova

  Prilikom renoviranja stana uvek je poželjno da poslove rade iskusni profesionalci, koji umeju da predvide i veliki deo „nevidljivih problema“ i, što je još bitnije, ako do takvih situacija i dođe, znaju kako da reaguju.

  2.1. Savetovanje i nacrti u salonu

  Kada su u pitanju manja renoviranja, naročito onda kada se radi samo deo stana, za savete i nacrte se uvek možete obratiti i savetnicima u salonima nameštaja. U različitim salonima (nameštaja, keramike, kupatila, kuhinja, rasvete...) konsultacije su uglavnom besplatne. Neki nude skicu kupatila, kuhinje ili drugih prostorija koja, u slučaju da im postanete kupac, ulazi u cenu usluge. Merenje prostora i skica postojećeg stanja (s ucrtanim položajem prozora, vrata, instalacija, utičnica i prekidača), međutim, treba da obavite sami. Zato je dobro da unapred razmislite o svim detaljima dizajna, odnosno, stilu i rasporedu pokućstva i celokupnom izgledu. Savetnik u salonu vam može pomoći oko ideja i skica, ali će ponuditi samo ono što trenutno ima u asortimanu.

  2.2. Arhitekta/stručnjak za unutrašnje uređenje

  Ako se radi o većim radovima ili kompletnom renoviranju celog stana, savetujemo da angažujete profesionalca koji će znati kako da sve uredi prema vašim željama, a da pri tom maksimalno iskoristi i raspoloživ prostor; šta više, napraviće potrebne skice, nacrte i planove za izvođače radova. Profesionalcima je traženje inovativnih i jedinstvenih rešenja uvek izazov koga se rado prihvataju; uz to, oni znaju kako da usklade sve elemente – vaša htenja, finansijske i prostorne uslove sa funkcionalnim i praktičnim idejama i postavljenim rokovima. Ni arhitektama ni stručnjacima za unutrašnje uređenje nije cilj da prodaju što više i što skuplje, kao prodavcima, već da ono što vam ponude bude najoptimalnije i najcelishodnije u datom trenutku. Pored pripreme svih planova (nacrta električnih i mašinskih instalacija, rasvete i drugog), oni se staraju o nadzoru i koordinaciji izvođača radova, a samim tim i o tome da sve zacrtano bude stvarno i realizovano. Imajte na umu staro pravilo da je lepota skrivena u detaljima!

  2.3. Izvođači radova

  Adaptacija stana je relativno zahtevan posao, koji uključuje skoro sve faze gradnje i zahteva učešće majstora različitih profila. Uz to, svi oni međusobno moraju biti dobro usklađeni da bi se radovi odvijali po planu. Stoga, svi planovi za izvođače radova do najsitnijih detalja moraju biti razrađeni unapred.   

  ZIDARSKI RADOVI

  U zidarske se radove ubrajaju rušenja, isecanje otvora za instalacije u zidovima, izlivanje estriha ili cementne košuljice, zidanje ili ravnanje zidova i podova, hidroizolacija i slično.

  MAŠINSKE INSTALACIJE

  U ove radove spada sve što se tiče vodovodnih i kanalizacionih instalacija – razvođenje cevi, kotlići za toalet, podni sifoni, armature, postavljanje i priključivanje sanitarija, a tu je i centrano grejanje bilo da je podno ili radijatorsko. U mašinske instalacije se ubrajaju i sistemi za prozračivanje i klimatizaciju prostora.

  ELEKTROINSTALACIJE

  Poslovi oko renoviranja elektroinstalacija, zapravo su uklanjanje starih vodova, ugradnja novih, priključivanje bele tehnike, mašina za pranje i sušenje veša i posuđa te postavljanje rasvete, utičnica i prekidača, kao i svi slični poslovi.

  KERAMIČARSKI RADOVI I OSTALI ZAVRŠNI POSLOVI

  Pored postavljanja keramike uz sve prateće poslove, ima i drugih materijala i rešenja za završne slojeve. Umesto keramike može se upotrebiti mikrotoping za podove i zidove ili vodootporne tapete (mogu biti čak i u tuš-kabini). Tim poslovima se bave usko specijalizovani majstori.

  STOLARSKI RADOVI

  Izrada, sastavljanje i postavljanje pokućstva pravljenog po meri.

  STAKLOREZAČKI RADOVI

  Izrada i postavljanje staklenih vrata ili zidova ili vrata tuša, ogledala, zastakljenje vitrina, izrada staklenog nameštaja ili komada opreme i slično.

  MOLERSKI RADOVI

  Malterisanje, gletovanje, šmirglanje i krečenje, zaštita ćoškova i višeslojno beljenje zidova kao i drugi, slični poslovi.

  POSTAVLJANJE PODOVA

  Priprema podloge, izrada ili postavljanje poda i podnih obloga te njihova obrada i postavljanje završnih lajsni su poslovi koji spadaju u uređenje podova.

  2.4. „Ključ u ruke“

  Različiti izvođači radova ali i arhitekte nude renoviranje ili adaptaciju stanova kao kompletnu uslugu i takva ponuda se naziva „ključ u ruke“. U takvim slučajevima, izvođači radova snose svu odgovornost za izvođenje celog projekta – od nacrta i planova, eventualnog dobijanja dozvola, izvođenja radova, nabavku i kvalitet materijala te njihovu ugradnju zajedno s finalnim radovima po dogovorenoj ceni i u određenom roku. Klijent je u takvoj pogodbi samo tu da na kraju uzme ključeve gotovog stana.

  3. Vrste renoviranja stanova prema obimu radova

  3.1. Površinski, odnosno, „kozmetički“ radovi

  Ima situacija kada se manjim promenama može postići mnogo i u izgledu i u funkcionalnosti prostora. Kupatilo može da se osveži zamenom pulta ili novom tuš-kabinom. Keramičke pločice se jednostavno mogu prekriti novim materijalom umesto da se menjaju. Veliki učinak u ma kom prostoru, čak i bez pomoći majstora, može da se ostvari samo krečenjem ili zamenom nameštaja. Ukoliko se tlocrt prostorija suštinski ne menja, neće biti potrebna ni zamena instalacija niti, recimo, rušenje zidova. Stoga se, relativno jednostavnim i jeftinijim radovima, može dobiti potpuno nov izgled.

  3.2. Delimično renoviranje

  Ukoliko su u stanu vodovodne, električne i mašinske instalacije novije ili kvalitetno urađene neće biti potrebno da se sasvim menjaju već samo prilagode novim zahtevima. Tako, recimo, ako želite tuš-kabinu umesto kade ili nove kuhinjske elemente na starom mestu, saveti stručnjaka će vam biti od velike koristi. A ako tačno znate šta želite, vrlo lako se o svemu možete dogovoriti direktno s izvođačima radova.

  3.3. Kompletno renoviranje

  Ponekad je zbog dotrajalosti, promene životnih uslova ili nečeg trećeg potrebno kompletno renoviranje stana. U tom slučaju je najpraktičnije da se privremeno iselite. Preporučujemo i da se za takav poduhvat dobro i temeljno pripremite i zato bi vam angažovanje arhitekte bilo od velike pomoći.

  4. Postupak izvođenja radova po fazama

  4.1. Faze renoviranja

  Kada se stan sasvim isprazni, prvi su na redu poslovi rušenja i grubi građevinski radovi. U drugoj fazi slede grubi vodoinstalaterski i mašinski poslovi te pravljenje poda. Potom sledi faza razvođenja elektro i vodovodnih instalacija i postavljanje podnog grejanja. Tada se radi i malterisanje zidova i plafona. Time je deo najgrubljih građevinskih radova gotov. Slede poslovi fine obrade kao što su gletovanje, šmirglanje i krečenje zidova i plafona pa postavljanje parketa. Poslednju fazu čine radovi na postavljanju osvetljenja, utičnica, prekidača i drugih elemenata te vraćanje i postavljanje pokućstva.

  4.2. Poslovi rušenja i zidanja te obrada poda

  Svako kompletno renoviranje prostora podrazumeva i neke građevinske radove. Koliki deo investicije će to oduzeti zavisi od toga da li se ruše noseći zidovi ili ne. Rušenja spadaju u osnovne građevinske radove. No, najpre treba isprazniti stan, skinuti i razmontirati sve instalacije, skinuti zidne i podne obloge kao što su parket, keramičke pločice, oplate i slično, pa okviri prozora i vrata. Prema planovima za elektro i mašinske instalacije (vodovod, grejanje, hlađenje), izvođači radova će postaviti i nosače za predviđenu opremu. Sav šut nakon toga treba odneti na deponiju. Otvore za vrata i prozore treba obraditi i pripremiti za novu stolariju i napraviti novu cementnu košuljicu ili estrih za pod. Kada se završi postavljanje svih instalacija i uređaja, sledi ozidavanje i malterisanje.  

  4.3. Zamena mašinskih instalacija

  Majstori za mašinske instalacije (vodovod, grejanje, hlađenje) u prvoj fazi, fazi građevinskih radova, bave se skidanjem i vađenjem cevi, radijatora, klima-uređaja i svih drugih mašinskih delova. Posle toga postavljaju nosače i novu instalaciju i opremu. U zadnjoj fazi renoviranja rade finije poslove montaže (postavljanje sanitarija, klima-uređaja i drugih sistema).  

  4.4. Zamena elektroinstalacija

  U starijim zgradama skoro da je pri renoviranju obavezna i zamena svih vodova i ormarića za struju. Kada ukloni sve stare instalacije, električar će na osnovu plana izvući mesta za nove utičnice, prekidače i priključke, pošto se u prvoj građevinskoj fazi radi štemovanje zidova i postavljaju PVC cevi za strujne instalacije. Ugradnja novih utičnica, prekidača i priključaka za rasvetu i električne aparate kao i njihovo testiranje radi se u na kraju, u poslednjim fazama renoviranja.

  4.5. Kupatilo

  Novo kupatilo predstavlja jedan od najvećih troškova u svakom renoviranju. Modernizacija kupatila zahteva obiman i precizan posao za više različitih majstora. Pored novih vodovodnih i električnih instalacija i opreme treba uraditi i hidroizolaciju podova i zidova pa postaviti podne i zidne keramičke pločice ili drugu vrstu obloga. Na kraju dolazi montaža sanitarija i baterija te postavljanje komada nameštaja koje ste kupili u salonu ili naručili po meri. 

  4.6. Molerski radovi

  Molerski radovi po redosledu dolaze na kraju kada je stan već počeo da dobija konture lepog i udobnog doma. Molerov zadatak je da prvo išmirgla i zagladi zidove. Ćoškove treba posebno da zaštiti, naročito na prometnim mestima, tako što će zalepiti štitnike i pregletovati ih. Treba da izgletuje okvire prozora i vrata te, eventualne, pukotine. Poslednje što radi je beljenje zidova i plafona u dva sloja. Dobro je kada postoji mogućnost da se drugi sloj krečenja radi neposredno pred useljenje kada su svi renovacioni radovi gotovi. Dešava se da se pri postavljanju parketa i sastavljanju nameštaja, rasvete i sličnog, neki zidovi uprljaju ili poprskaju. 

  4.7. Postavljanje parketa

  Podne obloge čine najveću površinu u stanu i zato mnogo utiču na izgled celog prostora. Osim toga, one su i najopterećeniji deo pokućstva te je vrlo važno da izaberete kvalitetan parket i da ga postavi odličan majstor. Parket se postavlja u poslednjoj fazi renoviranja, kada su svi drugi poslovi završeni, a nameštaj još nije postavljen. Parketar će pripremiti podlogu i postaviti parket; ako je u pitanju parket od punog drveta onda sledi hoblovanje i lakiranje ili uljem ili lakom. Kada kupite gotov parket, naknadna obrada neće biti potrebna jer je on fabrički sasvim finalizovan proizvod. Ipak, nakon postavljanja parketa po njemu se ne sme gaziti nekoliko dana. Kada se završi sklapanje i postavljanje nameštaja, parketar će doći još jednom da postavi prelazne i završne podne lajsne.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  RENOVIRANJE STANA

  Poštovani,  potrebno mi je komplet renoviranje stana od poda do plafona. Stara gradnja. Molim da se čujemo i vidimo da na licu mesta procenite šta treba da se uradi i koliko je vremena potrebno za to.  Hvala 13500 € do 22500 €


  ........

  RENOVIRANJE STANA

  Poštovani,  potrebno mi je renoviranje zidova, rušenje jednog malog pregradnog zida, dodavanje nekoliko utičnica i 1 vrata zatvoriti knaufom.  Hvala

  4500 € do 7500 €


  ........

  RENOVIRANJE STANA

  Poštovani,


  Potrebno je izgletovati i iznivelsati garažu betonskom košuljicom. Srušiti pregradni zid između garaže i dnevne sobe. Srušiti dužni metar zida između kuhinje i sobe. Napraviti toalet za goste (instalacija već postoji). Promeniti sanitarije u kupatilu. Postaviti laminat. I sve okrečiti u belo. Ukupna površina stanbenog prostora je oko 45m2. Skica mi nije kod kuće. Već je u stanu koji treba da se radi.


  Hvala 9000 € do 15000 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, IZOLACIJA ZGRADE I PRENAMENA PODRUMA U STAN,
  Renoviranje stana, Beograd

  4050 € do 6750 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Niš

  13500 € do 22500 €

  CENA, PREGRAĐIVANJE SOBE,
  Renoviranje stana, Beograd

  1080 € do 1800 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA ,
  Renoviranje stana, Beograd

  27000 € do 45000 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Šabac

  7200 € do 12000 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4500 € do 7500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUĆE,
  Renoviranje stana, Barajevo

  6300 € do 10500 €

  CENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA POTKROVLJA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4500 € do 7500 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  630 € do 1050 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  3600 € do 6000 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Užice

  2700 € do 4500 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  2700 € do 4500 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Zaječar

  4050 € do 6750 €

  CENA, KERAMIČKE PLOČICE I IZOLACIJA,
  Renoviranje stana, Crvenka

  765 € do 1275 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4050 € do 6750 €

  CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  7650 € do 12750 €

  CENA, POTPUNO RENOVIRANJE STANA ,
  Renoviranje stana, Novi Sad

  4950 € do 8250 €

  CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA ,
  Renoviranje stana, Beograd

  9000 € do 15000 €

  CENA, DEMONTAŽA TERASE STAKLO - METAL,
  Renoviranje stana, Pančevo

  288 € do 480 €

  CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE POTKROVLJA,
  Renoviranje stana, Beograd

  6750 € do 11250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4050 € do 6750 €

  CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Novi Beograd

  6750 € do 11250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4500 € do 7500 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  4050 € do 6750 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Beograd

  1350 € do 2250 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Užice

  4050 € do 6750 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Niš

  405 € do 675 €

  CENA, RENOVIRANJE KUHINJE I KUPATILA,
  Renoviranje stana, Kruševac

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE STANA,
  Renoviranje stana, Novi Beograd

  2250 € do 3750 €

  CENA, RENOVIRANJE KUĆE,
  Renoviranje stana, Bačka Palanka

  4500 € do 7500 €

  CENA, RENOVIRANJE KUĆE,
  Renoviranje stana, Sombor

  4950 € do 8250 €

  CENA, ADAPTACIJA KUĆE,
  Renoviranje stana, Kraljevo

  4500 € do 7500 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  RENOVIRANJE STANA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 3817 PREDUZEĆA ZA RENOVIRANJE STANA


  BESPLATNE USLUGE
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE RENOVIRANJE STANA?

 • Renoviranje stana Aleksinac
 • Renoviranje stana Apatin
 • Renoviranje stana Aranđelovac
 • Renoviranje stana Bačka Palanka
 • Renoviranje stana Bačka Topola
 • Renoviranje stana Bečej
 • Renoviranje stana Beograd
 • Renoviranje stana Bor
 • Renoviranje stana Bujanovac
 • Renoviranje stana Čačak
 • Renoviranje stana Ćuprija
 • Renoviranje stana Gornji Milanovac
 • Renoviranje stana Inđija
 • Renoviranje stana Ivanjica
 • Renoviranje stana Jagodina
 • Renoviranje stana Kikinda
 • Renoviranje stana Knjaževac
 • Renoviranje stana Kovin
 • Renoviranje stana Kragujevac
 • Renoviranje stana Kraljevo
 • Renoviranje stana Kruševac
 • Renoviranje stana Kula
 • Renoviranje stana Kuršumlija
 • Renoviranje stana Leskovac
 • Renoviranje stana Loznica
 • Renoviranje stana Negotin
 • Renoviranje stana Niš
 • Renoviranje stana Novi Pazar
 • Renoviranje stana Novi Sad
 • Renoviranje stana Pančevo
 • Renoviranje stana Paraćin
 • Renoviranje stana Pirot
 • Renoviranje stana Požarevac
 • Renoviranje stana Preševo
 • Renoviranje stana Prijepolje
 • Renoviranje stana Prokuplje
 • Renoviranje stana Ruma
 • Renoviranje stana Šabac
 • Renoviranje stana Senta
 • Renoviranje stana Šid
 • Renoviranje stana Sjenica
 • Renoviranje stana Smederevo
 • Renoviranje stana Smederevska Palanka
 • Renoviranje stana Sombor
 • Renoviranje stana Sremska Mitrovica
 • Renoviranje stana Stara Pazova
 • Renoviranje stana Subotica
 • Renoviranje stana Temerin
 • Renoviranje stana Trstenik
 • Renoviranje stana Užice
 • Renoviranje stana Valjevo
 • Renoviranje stana Velika Plana
 • Renoviranje stana Vranje
 • Renoviranje stana Vrbas
 • Renoviranje stana Vršac
 • Renoviranje stana Zaječar
 • Renoviranje stana Zrenjanin
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Slovačka 20
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana