Renoviranje stana Cena

Koliko košta renoviranje stana? Kupujete li nekretninu s namerom da je sasvim renovirate, preporučujemo da vrlo pažljivo birate. Sanacija ili obnova stana može se ispostaviti zahtevnijom od novogradnje, a svakako i mnogo skupljom. Naravno, mnogo zavisi i od toga šta sve mora da se uradi, kakvog će kvaliteta biti materijali i u kojoj količini, ko su izvođači radova i tako dalje. Cena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih ili postavljanja novih zidova, zamena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grejanja kao i suva montaža, postavljanje parketa i keramike te krečenje može da košta između 250 i 500 EUR/m2. Rečju, za kompletno renoviranje 65 m2 treba izdvojiti čak oko 30.000 EUR. Želite li pri tom i pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera to će vas koštati dodatnih 15 EUR/m2; kada je u pitanju manji stan možda i manje, ali gledajući na ukupne troškove, taj iznos je neuporediv s dobitkom, u smislu estetskog i vizuelnog rezultata te vremena i nerava koje ćete uštedeti.

Kome poveriti renoviranje stana? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim građevincima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA UREĐENJA STANA


Cena renoviranja stana. Cena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih i postavljanja novih zidova, zamena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grejanja. U računicu ulaze i suva montaža, postavljanja parketa i keramike te krečenje.

250.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
420.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Renoviranje stana Cena

DETALJNIJE CENE ZA RENOVIRANJE STANA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Adaptacija stana - sve što treba da znate

1. Adaptacija stana - šta sve treba da znate?

1.1. Obim renoviranja stana

Pre početka radova treba da odlučite šta tačno želite da renovirate. Da li su postojeće električne i mašinske instalacije kvalitetne, novije ili je potrebna njihova zamena? Ako je potrebna, da li treba da se menja sve ili samo neki delovi? Hoćete li da krečite ceo stan i kupite novo pokućstvo ili će sve ostati skoro isto? Da li mislite da rušite neki od nosećih zidova? Pitanja ima mnogo, a od vaših odgovora zavisi obim i vrsta potrebnih radova, a samim tim i ukupni troškovi.

Adaptacija stana
Dobra priprema je najvažnija za renoviranje stana

1.2. Inspiracija za adaptaciju stana

Izgled stana je stvar ličnog ukusa i izbora, pa je uvek preporučljivo da se pre sastanka s arhitektom pripremite u smislu da imate bar okvirnu predstavu onoga šta hoćete. Prelistajte specijalizovane časopise o arhitekturi i unutrašnjem uređenju ili na internetu potražite slike koje vam se dopadaju, pa napravite kolaž od onih koje su najpribližnije vašim željama.

1.3. Razumevanje komšija

Preporučujemo da pravovremeno, dakle pre početka radova o tome obavestite komšije. Šta više, po novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada iz 2019. godine imate obavezu da o tome obavestite upravnika zgrade i komšije. Radovi su uvek praćeni pojačanom bukom i prašinom, a u slučaju da menjate vodovodne instalacije biće potrebno i zatvaranje glavnog ventila, odnosno, isključivanje vode u celoj zgradi. Ljubazno sročeno obaveštenje o vrsti radova i predviđenom trajanju s molbom za razumevanje i vašim brojem telefona može da predupredi eventualno negodovanje komšija. Isto tako, treba da se pobrinete za svakodnevno čišćenje zajedničkih delova zgrade i poštovanje kućnog reda. Uz dogovor i malo tolerancije sve može da prođe kako treba.

1.4. Rezervna sredstva

Renoviranje stana, naročito u starijim zgradama, je skoro po pravilu nepredvidivo. Izvesni problemi mogu se pojaviti tek onda kada se podovi, zidovi i plafoni otvore i kada se sagleda realno stanje, što se i inače teško može znati unapred. To, svakako, podrazumeva i dodatne troškove na koje se obično ne računa. Zbog toga je važno da imate u rezervi 15-30% više od sume predviđene za renoviranje. Ako do nepredviđenih situacija ne dođe, taj novac će ostati, a ako nešto iskrsne, biće vam drago što će i to moći odmah da se sanira.   

1.5. Dobra priprema

Pri renoviranju stana vrlo je važna dobra priprema. Za nju je najvažnija saradnja s iskusnim arhitektom i izvođačima radova. Pre samih radova, svi neohodni detaljni planovi izvođenja moraju biti gotovi i spremni za majstore. Preporučljivo je da je do tog trenutka i sav potreban materijal kupljen ili bar naručen.

2. Izbor izvođača renoviranja

Prilikom renoviranja stana uvek je poželjno da poslove rade iskusni profesionalci, koji umeju da predvide i veliki deo „nevidljivih problema“ i, što je još bitnije, ako do takvih situacija i dođe, znaju kako da reaguju.

2.1. Savetovanje i nacrti u salonu

Kada su u pitanju manja renoviranja, naročito onda kada se radi samo deo stana, za savete i nacrte se uvek možete obratiti i savetnicima u salonima nameštaja. U različitim salonima (nameštaja, keramike, kupatila, kuhinja, rasvete...) konsultacije su uglavnom besplatne. Neki nude skicu kupatila, kuhinje ili drugih prostorija koja, u slučaju da im postanete kupac, ulazi u cenu usluge. Merenje prostora i skica postojećeg stanja (s ucrtanim položajem prozora, vrata, instalacija, utičnica i prekidača), međutim, treba da obavite sami. Zato je dobro da unapred razmislite o svim detaljima dizajna, odnosno, stilu i rasporedu pokućstva i celokupnom izgledu. Savetnik u salonu vam može pomoći oko ideja i skica, ali će ponuditi samo ono što trenutno ima u asortimanu.

2.2. Arhitekta/stručnjak za unutrašnje uređenje

Ako se radi o većim radovima ili kompletnom renoviranju celog stana, savetujemo da angažujete profesionalca koji će znati kako da sve uredi prema vašim željama, a da pri tom maksimalno iskoristi i raspoloživ prostor; šta više, napraviće potrebne skice, nacrte i planove za izvođače radova. Profesionalcima je traženje inovativnih i jedinstvenih rešenja uvek izazov koga se rado prihvataju; uz to, oni znaju kako da usklade sve elemente - vaša htenja, finansijske i prostorne uslove sa funkcionalnim i praktičnim idejama i postavljenim rokovima. Ni arhitektama ni stručnjacima za unutrašnje uređenje nije cilj da prodaju što više i što skuplje, kao prodavcima, već da ono što vam ponude bude najoptimalnije i najcelishodnije u datom trenutku. Pored pripreme svih planova (nacrta električnih i mašinskih instalacija, rasvete i drugog), oni se staraju o nadzoru i koordinaciji izvođača radova, a samim tim i o tome da sve zacrtano bude stvarno i realizovano. Imajte na umu staro pravilo da je lepota skrivena u detaljima!

2.3. Izvođači adaptacije

Adaptacija stana je relativno zahtevan posao, koji uključuje skoro sve faze gradnje i zahteva učešće majstora različitih profila. Uz to, svi oni međusobno moraju biti dobro usklađeni da bi se radovi odvijali po planu. Stoga, svi planovi za izvođače radova do najsitnijih detalja moraju biti razrađeni unapred.   

ZIDARSKI RADOVI

U zidarske radove se ubrajaju rušenja, isecanje otvora za instalacije u zidovima, izlivanje estriha ili cementne košuljice, zidanje ili ravnanje zidova i podova, hidroizolacija i slično.

MAŠINSKE INSTALACIJE

U ove radove spada sve što se tiče vodovodnih i kanalizacionih instalacija - razvođenje cevi, kotlići za toalet, podni sifoni, armature, postavljanje i priključivanje sanitarija, a tu je i centralno grejanje bilo da je podno ili radijatorsko. U mašinske instalacije se ubrajaju i sistemi za prozračivanje i klimatizaciju prostora.

ELEKTROINSTALACIJE

Poslovi oko renoviranja elektroinstalacija, zapravo su uklanjanje starih vodova, ugradnja novih, priključivanje bele tehnike, mašina za pranje i sušenje veša i posuđa te postavljanje rasvete, utičnica i prekidača, kao i svi slični poslovi.

KERAMIČARSKI RADOVI I OSTALI ZAVRŠNI POSLOVI

Pored postavljanja keramike uz sve prateće poslove, ima i drugih materijala i rešenja za završne slojeve. Umesto keramike može se upotrebiti mikrotoping za podove i zidove ili vodootporne tapete (mogu biti čak i u tuš-kabini). Tim poslovima se bave usko specijalizovani majstori.

STOLARSKI RADOVI

Izrada, sastavljanje i postavljanje pokućstva pravljenog po meri.

STAKLOREZAČKI RADOVI

Izrada i postavljanje staklenih vrata ili zidova ili vrata tuša, ogledala, zastakljenje vitrina, izrada staklenog nameštaja ili komada opreme i slično.

MOLERSKI RADOVI

Malterisanje, gletovanje, šmirglanje i krečenje, zaštita ćoškova i višeslojno beljenje zidova kao i drugi, slični poslovi.

POSTAVLJANJE PODOVA

Priprema podloge, izrada ili postavljanje poda i podnih obloga te njihova obrada i postavljanje završnih lajsni su poslovi koji spadaju u uređenje podova.

2.4. Adaptacija „ključ u ruke“

Različiti izvođači radova ali i arhitekte nude renoviranje ili adaptaciju stanova kao kompletnu uslugu i takva ponuda se naziva „ključ u ruke“. U takvim slučajevima, izvođači radova snose svu odgovornost za izvođenje celog projekta - od nacrta i planova, eventualnog dobijanja dozvola, izvođenja radova, nabavku i kvalitet materijala te njihovu ugradnju zajedno s finalnim radovima po dogovorenoj ceni i u određenom roku. Klijent je u takvoj pogodbi samo tu da na kraju uzme ključeve gotovog stana.

3. Vrste renoviranja stanova prema obimu radova

3.1. Površinski, odnosno, „kozmetički“ radovi

Ima situacija kada se manjim promenama može postići mnogo i u izgledu i u funkcionalnosti prostora. Kupatilo može da se osveži zamenom pulta ili novom tuš-kabinom. Keramičke pločice se jednostavno mogu prekriti novim materijalom umesto da se menjaju. Veliki učinak u ma kom prostoru, čak i bez pomoći majstora, može da se ostvari samo krečenjem ili zamenom nameštaja. Ukoliko se tlocrt prostorija suštinski ne menja, neće biti potrebna ni zamena instalacija niti, recimo, rušenje zidova. Stoga se relativno jednostavnim i jeftinijim radovima može dobiti potpuno nov izgled.

3.2. Delimično renoviranje

Ukoliko su u stanu vodovodne, električne i mašinske instalacije novije ili kvalitetno urađene neće biti potrebno da se sasvim menjaju već samo prilagode novim zahtevima. Tako, recimo, ako želite tuš-kabinu umesto kade ili nove kuhinjske elemente na starom mestu, saveti stručnjaka će vam biti od velike koristi. A ako tačno znate šta želite, vrlo lako se o svemu možete dogovoriti direktno s izvođačima radova.

3.3. Kompletno renoviranje

Ponekad je zbog dotrajalosti, promene životnih uslova ili nečeg trećeg potrebno kompletno renoviranje stana. U tom slučaju je najpraktičnije da se privremeno iselite. Preporučujemo i da se za takav poduhvat dobro i temeljno pripremite i zato bi vam angažovanje arhitekte bilo od velike pomoći.

4. Postupak izvođenja radova po fazama

4.1. Faze renoviranja stana

Kada se stan sasvim isprazni, prvi su na redu poslovi rušenja i grubi građevinski radovi. U drugoj fazi slede grubi vodoinstalaterski i mašinski poslovi te pravljenje poda. Potom sledi faza razvođenja elektro i vodovodnih instalacija i postavljanje podnog grejanja. Tada se radi i malterisanje zidova i plafona. Time je deo najgrubljih građevinskih radova gotov. Slede poslovi fine obrade kao što su gletovanje, šmirglanje i krečenje zidova i plafona pa postavljanje parketa. Poslednju fazu čine radovi na postavljanju osvetljenja, utičnica, prekidača i drugih elemenata te vraćanje i postavljanje pokućstva.

4.2. Poslovi rušenja i zidanja te obrada poda

Svako kompletno renoviranje prostora podrazumeva i neke građevinske radove. Koliki deo investicije će to oduzeti zavisi od toga da li se ruše noseći zidovi ili ne. Rušenja spadaju u osnovne građevinske radove. No, najpre treba isprazniti stan, skinuti i razmontirati sve instalacije, skinuti zidne i podne obloge kao što su parket, keramičke pločice, oplate i slično, pa okviri prozora i vrata. Prema planovima za elektro i mašinske instalacije (vodovod, grejanje, hlađenje), izvođači radova će postaviti i nosače za predviđenu opremu. Sav šut nakon toga treba odneti na deponiju. Otvore za vrata i prozore treba obraditi i pripremiti za novu stolariju i napraviti novu cementnu košuljicu ili estrih za pod. Kada se završi postavljanje svih instalacija i uređaja, sledi ozidavanje i malterisanje.  

4.3. Zamena mašinskih instalacija

Majstori za mašinske instalacije (vodovod, grejanje, hlađenje) u prvoj fazi, fazi građevinskih radova, bave se skidanjem i vađenjem cevi, radijatora, klima-uređaja i svih drugih mašinskih delova. Posle toga postavljaju nosače i novu instalaciju i opremu. U zadnjoj fazi renoviranja rade finije poslove montaže (postavljanje sanitarija, klima-uređaja i drugih sistema).  

4.4. Zamena elektroinstalacija

U starijim zgradama skoro da je pri renoviranju obavezna i zamena svih vodova i ormarića za struju. Kada ukloni sve stare instalacije, električar će na osnovu plana izvući mesta za nove utičnice, prekidače i priključke, pošto se u prvoj građevinskoj fazi radi štemovanje zidova i postavljaju PVC cevi za strujne instalacije. Ugradnja novih utičnica, prekidača i priključaka za rasvetu i električne aparate kao i njihovo testiranje radi se na kraju, u poslednjim fazama renoviranja.

4.5. Kupatilo

Novo kupatilo predstavlja jedan od najvećih troškova u svakom renoviranju. Modernizacija kupatila zahteva obiman i precizan posao za više različitih majstora. Pored novih vodovodnih i električnih instalacija i opreme treba uraditi i hidroizolaciju podova i zidova pa postaviti podne i zidne keramičke pločice ili drugu vrstu obloga. Na kraju dolazi montaža sanitarija i baterija te postavljanje komada nameštaja koje ste kupili u salonu ili naručili po meri. 

4.6. Molerski radovi

Molerski radovi po redosledu dolaze na kraju kada je stan već počeo da dobija konture lepog i udobnog doma. Molerov zadatak je da prvo išmirgla i zagladi zidove. Ćoškove treba posebno da zaštiti, naročito na prometnim mestima, tako što će zalepiti štitnike i pregletovati ih. Treba da izgletuje okvire prozora i vrata te, eventualne, pukotine. Poslednje što radi je beljenje zidova i plafona u dva sloja. Dobro je kada postoji mogućnost da se drugi sloj krečenja radi neposredno pred useljenje kada su svi renovacioni radovi gotovi. Dešava se da se pri postavljanju parketa i sastavljanju nameštaja, rasvete i sličnog, neki zidovi uprljaju ili poprskaju. 

4.7. Postavljanje parketa

Podne obloge čine najveću površinu u stanu i zato mnogo utiču na izgled celog prostora. Osim toga, one su i najopterećeniji deo pokućstva te je vrlo važno da izaberete kvalitetan parket i da ga postavi odličan majstor. Parket se postavlja u poslednjoj fazi renoviranja, kada su svi drugi poslovi završeni, a nameštaj još nije postavljen. Parketar će pripremiti podlogu i postaviti parket; ako je u pitanju parket od punog drveta onda sledi hoblovanje i lakiranje ili uljem ili lakom. Kada kupite gotov parket, naknadna obrada neće biti potrebna jer je on fabrički sasvim finalizovan proizvod. Ipak, nakon postavljanja parketa, po njemu se ne sme gaziti nekoliko dana. Kada se završi sklapanje i postavljanje nameštaja, parketar će doći još jednom da postavi prelazne i završne podne lajsne.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMADAPTACIJA GARAŽE U STAMBENI OBJEKAT, KUPATILO, PVC STOLARIJA, KREČENJE, GIPSARSKI RADOVI, LEPLJENJE PLOČICA

Poštovani,

potrebna adaptacija garaže u stambeni objekat. Garaža je pravilnog oblika u kući u nivou ulice od 25 kvadrata. Garaža poseduje mokri čvor.
Potrebno je novo kupatilo, gipsarski radovi, krečenje, zamena PVC prozora i zamena garažnih vrata u PVC vrata, lepljenje pločica. Površina cca 25m2.

Hvala 740880 1 do 1234800 €


........

RENOVIRANJE STANA, UKRASNI GIPS, MOLERAJ, ZAMENA PARKETA, LEPLJENJE PLOČICA

Poštovani,

potrebno renoviranje stana, dekorativne gips lajsne po zidovima, uglovima i plafonima (gips lajsne treba i napraviti-poručiti, i postaviti), krečenje celog stana (uz gletovanje gde je to potrebno), postavka i lakiranje parketa u hodniku i dnevnoj sobi, i pločice podne u kuhinji i delu hodnika.

Hvala 317520 1 do 529200 €


........

RENOVIRANJE STANA, KUHINJA, KUPATILO, GLETOVANJE, MOLERAJ, STRUJA

Poštovani,

potrebno kompletno renoviranje stana. Zamena pločica zidnih i podnih u kuhinji i kupatilu. Gletovanje i krečenje soba, elektroradovi.

Hvala
846720 1 do 1411200 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, RENOVIRANJE STANA, ZAMENA STOLARIJE (KLIZNA BALKONSKA), RUŠENJE JEDNOG ZIDA, ELEKTICAR, PODNO GREJANJE, KREČENJE, CCA 35M2
Renoviranje stana, Beograd

7200 € do 12000 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA, LAMINAT PREKO PARKETA, NOVO KUPATILO, KREČENJE, ŠTEMANJE , CCA 29M2
Renoviranje stana, Novi Sad

16200 € do 27000 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUĆE, DOGRADNJA POTKROVLJA I TERASE, OKO 170M2
Renoviranje stana, Beograd

1080 € do 1800 €

CENA, PODRUMSKA OSTAVA (NOVO IZGRAĐENA ZGRADA) SE IZGRAĐUJE U 2 STANA PO PROJEKTU, KOMPLETNO RENOVIRANJE, CCA 80M2
Renoviranje stana, Niš

25200 € do 42000 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA, CCA 59M2
Renoviranje stana, Beograd

31500 € do 52500 €

CENA, PODOVI (IZOLACIJA + LAMINAT), ELEKTROINSTALACIJE, GLETOVANJE, KREČENJE, CCA 40M2
Renoviranje stana, Beograd

2700 € do 4500 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA-ELEKTRO, GIPSARSKI RADOVI, MOLER, ZIDAR, KUPATILO, 62 KVADRATA
Renoviranje stana, Loznica

31500 € do 52500 €

CENA, LEPLJENJE PLOČICA, SKIDANJE PARKETA I POSTAVLJANJE LAMINATA, KREČENJE I GLETOVANJE, CCA 20M2 PLOČICE; CCA 50M2 LAMINAT; CCA 10M2 KREČENJE
Renoviranje stana, Kragujevac

900 € do 1500 €

CENA, SPUŠTANJE PLAFONA CCA 20M2, UNUTRAŠNJA IZOLACIJA NA 1 ZIDU, KREČENJE 40M2, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUPATILA , KREČENJE 40M2, GIPS 20M2, KUPATILO CCA 6M2
Renoviranje stana, Novi Sad

5400 € do 9000 €

CENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA STANA, STOLARIJA, PODOVI, KUPATILO, STAKLENA OGRADA, KUHINJA, CCA 74M2
Renoviranje stana, Beograd

31500 € do 52500 €

CENA, ADAPTACIJA KUĆE, 150M2
Renoviranje stana, Gajdobra

7650 € do 12750 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, ELEKTRO INSTALACIJE, VODO INSTALACIJE, KUPATILO, CCA 31M2
Renoviranje stana, Beograd

7200 € do 12000 €

CENA, ADAPTACIJA SLUŽBENIH PROSTORIJA, 25 M2
Renoviranje stana, Vršac

6750 € do 11250 €

CENA, ADAPTACIJA OTVORENE TERASE U KANCELARISKI PROSTOR, 60M2
Renoviranje stana, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, CCA 34M2
Renoviranje stana, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA KLJUČ U RUKE, 56 M2 + 2M2 TERASA
Renoviranje stana, Novi Bečej

22500 € do 37500 €

CENA, RENOVIRANJE KUĆE PO PROJEKTU, 45M2
Renoviranje stana, Kragujevac

22500 € do 37500 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, 37M2
Renoviranje stana, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, RENOVIRANJE KUĆE, 33 + 9M2
Renoviranje stana, Dobanovci

18000 € do 30000 €

CENA, MANJE RENOVIRANJE STANA, 3.6 X 3.2M
Renoviranje stana, Zlatibor

1350 € do 2250 €

CENA, ZAVRŠETAK RADOVA NA IZGRADNJI OBJEKTA, 300M2
Renoviranje stana, Niš

45000 € do 75000 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, 52M2
Renoviranje stana, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, RENOVIRANJE KUĆE, 30M2
Renoviranje stana, Novi Sad

13500 € do 22500 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, 50M2
Renoviranje stana, Beograd

18000 € do 30000 €

CENA, RENOVIRANJE IZRADA OD JEDNOG DVA KUPATILA, 75M2
Renoviranje stana, Ruma

18000 € do 30000 €

CENA, RENOVIRANJE STANA U ZGRADI IZ 1930, 64M2 + TERASA 5M2
Renoviranje stana, Ugrinovci (Zemun)

27000 € do 45000 €

CENA, RENOVIRANJE VOJVOĐANSKE KUĆE, 150-160 M2
Renoviranje stana, Kula

72000 € do 120000 €

CENA, POSTAVLJANJE LAMINATA, POSTAVLJANJE STIROPRA PO PLAFONU, KREČENJE I GLETOVANJE, 20M2 LAMINAT, 4X4M SOBA GLETOVANJE I KREČENJE
Renoviranje stana, Divci

675 € do 1125 €

CENA, RENOVIRANJE GARSONJERE , 25M2
Renoviranje stana, Novi Sad

7200 € do 12000 €

CENA, RENOVIRANJE KUĆE, 200 M2
Renoviranje stana, Šabac

81000 € do 135000 €

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE STANA I ZASTAKLJIVANJE TERASE, 36M2
Renoviranje stana, Beograd

13500 € do 22500 €

CENA, RENOVIRANJE STAROG STANA ZA POTREBE IZDAVANJA, CCA 56M2
Renoviranje stana, Novi Sad

13500 € do 22500 €

CENA, ADAPTACIJA POTKROVLJA U GARSONJERU, 35M2
Renoviranje stana, Beograd

9000 € do 15000 €

CENA, RENOVIRANJE STANA, 62M2
Renoviranje stana, Bačka Topola

13500 € do 22500 €

CENA, ZAVRŠNI RADOVI NA OBJEKTU SIVE FAZE, 300M2
Renoviranje stana, Beograd

81000 € do 135000 €

CENA, RENOVIRANJE TRPEZARIJE I KUHINJE, 11M2, VISINA 2,6M
Renoviranje stana, Niš

7650 € do 12750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Renoviranje stana CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

4208+ PREDUZEĆA ZA RENOVIRANJE STANA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE RENOVIRANJE STANA?

 • Renoviranje stana Beograd
 • Renoviranje stana Novi Sad
 • Renoviranje stana Kragujevac
 • Renoviranje stana Niš
 • Renoviranje stana Čačak
 • Renoviranje stana Kraljevo
 • Renoviranje stana Pančevo
 • Renoviranje stana Zrenjanin
 • Renoviranje stana Novi Pazar
 • Renoviranje stana Smederevo
 • Renoviranje stana Subotica
 • Renoviranje stana Aleksinac
 • Renoviranje stana Apatin
 • Renoviranje stana Aranđelovac
 • Renoviranje stana Bačka Palanka
 • Renoviranje stana Bačka Topola
 • Renoviranje stana Bečej
 • Renoviranje stana Bor
 • Renoviranje stana Bujanovac
 • Renoviranje stana Ćuprija
 • Renoviranje stana Gornji Milanovac
 • Renoviranje stana Inđija
 • Renoviranje stana Ivanjica
 • Renoviranje stana Jagodina
 • Renoviranje stana Kikinda
 • Renoviranje stana Knjaževac
 • Renoviranje stana Kovin
 • Renoviranje stana Kruševac
 • Renoviranje stana Kula
 • Renoviranje stana Kuršumlija
 • Renoviranje stana Leskovac
 • Renoviranje stana Loznica
 • Renoviranje stana Negotin
 • Renoviranje stana Paraćin
 • Renoviranje stana Pirot
 • Renoviranje stana Požarevac
 • Renoviranje stana Preševo
 • Renoviranje stana Prijepolje
 • Renoviranje stana Prokuplje
 • Renoviranje stana Ruma
 • Renoviranje stana Šabac
 • Renoviranje stana Senta
 • Renoviranje stana Šid
 • Renoviranje stana Sjenica
 • Renoviranje stana Smederevska Palanka
 • Renoviranje stana Sombor
 • Renoviranje stana Sremska Mitrovica
 • Renoviranje stana Stara Pazova
 • Renoviranje stana Temerin
 • Renoviranje stana Trstenik
 • Renoviranje stana Užice
 • Renoviranje stana Valjevo
 • Renoviranje stana Velika Plana
 • Renoviranje stana Vranje
 • Renoviranje stana Vrbas
 • Renoviranje stana Vršac
 • Renoviranje stana Zaječar
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  +381 11 430 0 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana