Kuhinje po meri cena

  Koliko košta kuhinja po meri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj ceni, ako samo ofarbate stare kuhinjske elemente i zidove. Preporučuje se da farbanje prepustite stručnjaku, jer je vrlo zahtevno. Kuhinjske ormariće možete obnoviti i zamenom ručica koje mogu sasvim lepo da osveže izgled. Frontove i pult takođe možete da zamenite. Kuhinja po meri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalitetnija od industrijske. Rok isporuke je oko 4 nedelje. Cena se kreće između 150 i 400 EUR/m2, ali imajte u vidu da smo za primer uzeli prosečnu kuhinju sa standardnim brojem elemenata. Da biste dobili tačnu cenu nacrtajte skicu ili priložite sliku, pa pošaljite upit našim najiskusnijim stolarima ili dizajnerima enterijera, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o kuhinjama po meri.

  POŠALJI POTRAŽNJU IZVOĐAČIMA RADOVA >

  CENA KUHINJE


  Cena kuhinje. Cena nabavke i postavljanja kuhinjskih elemenata od furnirane iverice. Cena klasične kuhinje.

  150.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  400.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Kuhinje po meri cena

  DETALJNIJE CENE ZA KUHINJE

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  ZAJEDNO:
  POŠALJI POTRAŽNJU >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Kuhinje - sve što treba da znate

  1. Kuhinje – šta sve treba da znate?

  Kada planirate novu kuhinju ili renoviranje stare, morate da povedete računa o mnogo čemu. Kuhinja je, uglavnom, središte doma te je vrlo važno da je sređena kako treba. Njeno planiranje zahteva pažljivo promišljanje i „oko za detalje“. Pokušaćemo da pojasnimo neke od glavnih elemenata uređenja te vam, bar donekle, olakšamo posao.

  Obzirom da je kuhinja srce doma, treba da je uređena tako da se svako u njoj oseća prijatno
  Obzirom da je kuhinja srce doma, treba da je uređena tako da se svako u njoj oseća prijatno

  1.1. Proračun

  Pre no što se latite posla, predlažemo da izračunate koliko sredstava možete da odvojite za takav projekt te izaberete ključne stavke: kuhinjske elemente, podne i zidne obloge i pult. Ako hoćete da smanjite troškove, razmislite da li biste samo zamenili frontove na kuhinjskim elementima ili okove. Osim toga, treba da odlučite i o tome da li ćete planove praviti sami ili biste angažovali stručnjaka za unutrašnje uređenje ili arhitektu.

  1.2. Materijali, boje, raspored

  Budući da je kuhinja sigurno najsloženija, a možda i najvažnija prostorija u stambenom prostoru, treba da je takva da se osoba koja se njome najviše bavi ili u njoj boravi, oseća sasvim prijatno i komotno. Lepa kuhinja ne mora biti i preskupa. Najvažniji faktori na koje treba obratiti pažnju su:

  1.2.1. Pod

  Izbor vrste poda je vrlo važna stavka u uređenju kuhinje, pošto je ta površina stalno izložena opterećenju, prljanju i oštećenjima. Kada birate materijal za kuhinjski pod, prvo gledajte na čvrstinu, trajnost i jednostavnost čišćenja, pa tek onda izgled i stil. Keramičke pločice, recimo, ispunjavaju sve ove uslove. Drveni je pod topao i prirodan, i izgleda prelepo, dakako, ali su njegovo održavanje i nega baš zahtevni.

  1.2.2. Gornji i donji kuhinjski elementi

  Uz moderan izgled kuhinje neizostavni su ugradni kuhinjski aparati poslednje generacije. Naročito je važan frižider, pošto zauzima najviše mesta. Prostor za odlaganje i čuvanje namirnica, posuđa i sitnih aparata u kuhinji je i inače najveći izazov. Kuhinjski elementi treba da su takvi da u njih može da stane sve što je potrebno.

  1.2.3. Pult ili radna ploča

  Planiranje kuhinje podrazumeva i ostavljanje dovoljno prostora za rutinu na koju ste navikli, odnosno, neometano poslovanje po njoj. Dimenzije radnih površina zavise od vaših potreba. Uzimajući u obzir i ostale činjenice, važno je da materijal koji izaberete za kuhinjski pult izdržljiv i da se lako čisti.

  1.2.4. Stil

  U današnje vreme kuhinja ima u nebrojeno varijanti i to je dobro, jer ćete zasigurno naći odgovarajuću vašem potrebama i ukusu. Svakako, i njena veličina će morati da bude primerena prostoru kojim raspolažete.

  1.2.5. Bela kuhinja?

  Pre no što se odlučite za boju kuhinje, razmislite obavezno o ambijentu svog doma. Želite li da bude stopljena s ostatkom prostora ili da odskače? Sviđaju li vam se moderne ili starinske kuhinje, ili želite da to bude mesto izvesnog eksperimenta ili kao porodica uvek dajete prednost udobnosti, odnosno uživanju u kuvanju, obedovanju i druženju?  Kuhinja kao centar porodičnog zbivanja treba da zadovolji mnogo toga. Probajte pikantnije boje kao što su crvena, narandžasta ili žuta, ali samo za akcentovanje koje će prostor učiniti zanimljivijim. Hladnijim bojama poput zelene, plave ili lila dobićete mirniju i svetliju mikroklimu. U svakom slučaju, čak i jednostavnom promenom boje možete prepoproditi svaku prostoriju, pa i kuhinju. Lepa nijansa sive prostoru daje prefinjenost i eleganciju, dok bela privlači mnogo svetlosti i energije.

  2. Angažujte stručnjaka za planiranje kuhinje

  Sasvim je sigurno da biste voleli da prostor kojim raspolažete bude maksimalno iskorišćen, a pri tom praktičan, funkcionalan i lep. Toga radi, savetujemo da planiranje kuhinje prepustite stručnjaku za uređenje, arhitekti ili savetniku u prodajnom salonu. Svojim stručnim znanjem i iskustvom znaće da ponude inovativna i korisna rešenja, do kojih biste samostalno teško došli. Pre nego što sastave ponudu, posetiće vas, pregledati i detaljno izmeriti kuhinju, a onda će i porazgovarati o željama i očekivanjima. Nakon toga će napraviti skice, nacrte i idejna rešenja. Kada se usaglasite oko svih detalja, neke od nacrta nameštaja po meri proslediće stolaru ili salonu nameštaja. Ako se tako dogovorite, arhitekta može i da nadgleda ceo projekt, sve do montaže elemenata. Preporučujemo da se s arhitektom dogovorite i o finansijama, naročito ako raspolažete nevelikim budžetom. Pravi majstor svog zanata uvek zna na čemu može i da se uštedi. Recimo, možet predložiti otvorene police umesto visećih elemenata ili fioka, ili da frontovi budu od lamnata, a ne lakirani koji su, pri tom, i mnogo osetljiviji te se teže održavaju; primera je zaista bezbroj.

  3. Kuhinja po meri ili iz salona?

  3.1. Kuhinja koju pravi stolar

  Odlučite li se za kuhinju po meri, mogućnosti u smislu boja, dimenzija, oblika ili materijala, postaju skoro beskonačne.

  Cela kuhinja će biti baš onakva kakvu ste zamislili. Možete pustiti mašti na volju, pa smisliti neobične oblike ili elemente ili ugraditi nešto poput kamina koji se tradicionalno ne smatra kuhinjskim i slično. Stolar može napraviti pokućstvo za celu mansardu prema kosim zidovima i drugim nestandardnim površinama, pa bi tako i kuhinjski elementi bili tačno prilagođeni svim specifičnostima prostora. Ručno rađen nameštaj naručuju i oni koji žele da im sve u domu bude savršeno dizajnerski usklađeno. Ovo je naročito važno kada se radi o konceptu otvorenog prostora, bez pregradnih zidova, gde su kuhinja, trpezarija i dnevni boravak najčešće spojeni, pa se i doživaljavaju kao celina. Ako sve nacrte komada nameštaja i pokućstva uradi arhitekta, stolar će vrlo lako napraviti finalne proizvode. Takva će kuhinja biti sasvim unikatna, potpuno prilagođena onome što hoćete, a stilski i po dimenzijama perfektno uklopljena u prostor koji imate na raspolaganju. Takvu kuhinju neće imati niko drugi.   

  3.2. Brendirane kuhinje

  Serijski rađene kuhinje po dizajnu nekog od poznatih brendova mogu biti kvalitetne, praktične i, uglavnom, pristupačne cene. Šta više, na tržištu se danas mogu naći sasvim različite kuhinje u neverovatnom rasponu cena. Fabrički pravljene kuhinje mogu se prilagođavati samo donekle. U najvećem broju slučajeva, možete da birate neke elemente, komponente, frontove, pult, ručke, vođice, rasvetu i slično. Ako se opredelite za ovakvu, brendiranu kuhinju, uštedećete nešto vremena i troškova, jer nacrti arhitekte neće biti potrebni, a svakako nećete morati da čekate ni na dobrog stolara. Danas skoro svi specijalizovani saloni uz kupovinu nude i stručnu pomoć te kompjutersko projektovanje kuhinje. Oni vas vode kod ceo proces i obezbeđuju i montažu. Kada kuhinju naručite od stolara, veća je mogućnost da dođe do odlaganja isporuke. Kuhinje iz salona stižu manje-više u roku od šest nedelja. Kvalitet serijski proizvedenih elemenata ume da bude bolji od ručno rađenih. Naravno, to u mnogome zavisi od cenovne klase kuhinje, premda isto važi i za stolara. Cena zavisi od izbora materijala i zahtevnosti izrade. U fabrici, u sve korake proizvodnje uključeni su vrhunski stručnjaci pojedinih, tehničkih ili dizajnerskih oblasti i njihov zadatak je da razrade sve detalje i učine ih što boljim i poželjnijim proizvodom. Proizvodnja je kompleksnija i kvalitetnija jer se odvija pomoću visokospecijalizovanih mašina, uređaja i opreme u proizvodnim linijama, koje stolarske radionice sebi ne mogu da priušte. Povrh svega, svaka od proizvedenih komponenti se testira da bi mogla da se odobri garancija. Serijsko je pokućstvo u principu jeftinije od ručno rađenog. U stolarskoj radionici se svaki komad pravi pojedinačno što zahteva mnogo truda i rada, a i vremena. Osim toga, stolar kupuje manje materijala i, samim tim, skuplje ga plaća od velikih proizvođača. Sve u svemu, računa se da su cene fabričkih kuhinja niže za oko 30%.

  4. Kako do nove kuhinje

  4.1. Spisak kuhinjskih elemenata i opreme

  Napravite kontrolni spisak uređaja, aparata i opreme koji će biti potrebni da biste kompletirali kuhinju.

  4.2. Tlocrt prostora

  Za tlocrt kuhinje važno je poznavanje i razumevanje orjentacije u prostoru koji vam stoji na raspolaganju. Tu vam može pomoći arhitekta, stručnjak za enterijer ili savetnik iz salona koji će pored preciznog crteža uneti i mere.

  4.3. Kako se pravilno uzimaju mere?

  Detaljne i precizne mere svih dimenzija su najvažniji deo pravljenja nacrta jer od njih zavise i skoro svi dalji koraci. Osim toga, one sprečavaju pojavu problema koje biste, u suprotnom, kasno uvideli i teško popravili. Potrebni su crteži svih zidova, prozora, vrata te radijatora i drugih nepokretnih objekata kao i tačni položaji dovoda i odvoda vode, utičnica i prekidača. Kada se sve ucrta, sledi merenje.

  4.4. Osnovna pravila plana kuhinje

  4.4.1. Mere kuhinjskih površina

  Ukupna dužina kuhinje za dvočlano domaćinstvo treba da bude minimalno 3 m, a za svakog člana više, računa se još 50 cm. 60 cm zauzima frižider, grejna ploča ili šporet takođe 60 cm, kolika je i sudopera. Između šopreta i sudopere treba da bude najmanje 40 cm razmaka, koliko mora da bude i od zidova i visećih elemenata. Osrednje radne ploče su oko 90 cm.

  4.4.2. Radni trougao

  Osnovno pravilo u planiranju kuhinje kaže da ukupna udaljenost frižidera, sudopere i šporeta ne treba da prelazi 660 cm, a da oni treba da budu postavljeni u tzv. "radnom trouglu" - putanji kojom se krećete tokom kuvanja.  

  4.4.3. Razmak između elemenata

  Viseći kuhinjski elementi treba da su na oko 50 cm iznad pulta. Kuhinjski aspirator treba da je 60 cm iznad grejne ploče ili šporeta ili čak 80 cm, ako se kuva na plinu. Mereno po podu, udaljenost kuhinjskih elemenata ili niza elemenata i zida treba da je oko 100 cm. Kuhinjski sto treba da je na oko 140 cm od drugih elemenata.

  4.4.4. Optimalna visina pulta

  Radna ploča se obično postavlja na visinu između 87 i 92 cm, a to najviše zavisi od samih korisnika. Za ljude u invalidskim kolicima najzgodnija visina je između 70 i 80 cm.

  4.5. Položaj kuhinje u prostoru

  Pri planiranju kuhinje treba imati u vidu karakteristike raspoloživog prostora i optimalan položaj kuhinje u njemu.  

  4.5.1. Kuhinja u liniji

  Ovo je najjednostavniji raspored elemenata i uglavnom je optimalno rešenje za manje kuhinje, pošto se ne gube ni funkcionalnost ni efikasnost. Linijska kuhinja sastavljena je od elemenata postavljenih uz jedan zid. Postavljaju se samo donji ili, i gornji i donji elementi. Premda, klasičan kuhinjski trougao u tom slučaju nije moguć, frižider se postavlja na jednom kraju, šporet ili grejna ploča i pećnica u sredini, a sudopera na drugom kraju niza. Ako viseći elementi ne dosežu do plafona, iskoristite taj prostor za držanje predmeta koje najređe koristite. Možete tu postaviti i ukrasne predmete, krupnije posude, knjige, saksije s puzavicama ili začinskim biljem – rečju, svim onim što bi oplemenilo prostoriju i učinilo je ličnijom.

  4.5.2. Linijska kuhinja u dva niza

  Ovakvu kuhinju čine dva niza elemenata postavljenih uz naspramne zidove. Takva postavka komponenti omogućava iskorišćenost svakog raspoloživog milimetra. Jednostavna postavka znači i da je potrebno manje elemenata, a samim tim i manje novca. Kada ima dovoljno mesta, na jednu se stranu postavljaju radne površine, a na drugu bela tehnika, uređaji i aparati. Ovakvim rasporedom se izbegava i opasnost od sudaranja, kada više osoba posluje istovremeno.

  4.5.3. Oblik slova L

  Praktičan raspored, naročito za manje i veće kuhinje, ima elemente postavljene duž dva susedna zidna; u praksi se to naziva L kuhinjom. Premda spoj zidova čini prav ugao, koji nije najsrećniji izbor pošto elementi moraju posebno da se prave prema njemu, otvoreni dizajn kuhinje u obliku slova L nudi brojne mogućnosti za postavljanje elemenata i radnih površina. Ukoliko dimenzije ugla dozvoljavaju, najbolje je da se tu smesti visok element za odlaganje, čime se štedi prostor na drugoj strani. Na jednom ili drugom kraju ovakvog kraka, može se postaviti dodatno mesto za doručak; to će biti koliko praktično rešenje toliko i fin kutak za porodično okupljanje.

  4.5.4. Oblik slova U

  Ovakav raspored kuhinjskih elemenata je odličan za velike kuhinje, jer ga čine tri niza elemenata, duž tri zida. Tu ima mnogo prostora za odlaganje i čuvanje posuđa, pribora i namirnica, mada može da deluje pretrpano i skučeno, budući da su na svim zidovima viseći elementi. Da biste izbegli takav utisak, preporučujemo da bar na jednoj strani ne bude visećih elemenata, već da bude prazna ili s otvorenim policama. Ako postoje prozori, ne postavljajte ništa oko njih. U ovakvoj kuhinji može da se obezbedi radni trougao idealnih razmera te radne površine na svakoj strani što omogućava rad i boravak više ljudi istovremeno.

  4.5.5. Kuhinjsko ostrvo

  Kuhinja s ostrvom u centru je omiljen izbor ljudi koji se odluče za koncept otvorenog stambenog prostora, pošto u nju može da se smesti i više radnih ploča, a da ostrvo služi za odlaganje. Kuhinjsko ostrvo najčešće ima šporet ili grejnu ploču, sudoperu i mašinu za sudove, bar i vinski hladnjak. Može da se koristi i samo za kuvanje i obedovanje, ako tako više volite. Istina, za takav raspored elemenata kuhinja mora biti veća kako bi više ljudi moglo da istovremeno boravi ili posluje po njoj. Ostrvo može biti mesto za rad i druženje s porodicom i prijateljima, ako se oko njega smesti više osoba dok se obrok priprema. Zbog svog centralnog položaja, ostrvo je idealno i za ukrasnu rasvetu koja istovremeno osvetljava i radne površine.

  4.5.6. Kuhinjsko poluostrvo

  Poluostrvo u kuhinji je rešenje slično ostrvu, samo se u ovom slučaju oslanja o jedan zid. Odlično je za manje prostorije, jer zauzima manje mesta ali nudi prednosti slične onima koje karakterišu kuhinjsko ostrvo. Poluostrvo se može koristiti za pripremu hrane, obedovanje, kuvanje ili pranje posuđa. Takođe, oko njega je moguća interakcija više osoba. U manjoj zatvorenoj kuhinji, ako uklonite jedan ili više zidova i time otvorite prostor prema dnevnom boravku, dobićete jednako funkcionalnu kuhinju s dovoljno mesta za odlaganje.  

  4.6. Inspiracija

  Inspiraciju za svoju novu kuhinju možete lako pronaći listajući štampane ili elektronske publikacije, ali i prikupljajući slike onoga što biste voleli da imate u svojoj kuhinji. Napravite svojevrstan kolaž elemenata, komponenti, detalja, dezena, materijala, komada nameštaja i sličnog, pa neka vam to posluži kao osnova idejnog projekta.

  4.7. Poručivanje i ugradnja

  Kada tačno znate kako će izgledati vaša buduća kuhinja, i imate sve detalje plana i nacrte, vreme je da pozovete stručnjake.

  Ukoliko ste naručili brendiranu kuhinju u salonu, zaposleni će se pobrinuti za njenu isporuku i postavljanje. Ukoliko niste ugovorili montažu, ili ste kupovinu obavili u trgovini kao što je robna kuća IKEA, preporučujemo da za sastavljanje i montažu angažujete dobrog stolara ili iskusnog majstora. U suprotnom, može se desiti da odlična kuhinja ispadne loša. Pre same montaže biće potrebno da se postarate za vodovodne i električne priključke.

  Ako, međutim, odlučite da kuhinju naručite od stolara, morate biti sigurni da ste izabrali sposobnog majstora. Savetujemo da izaberete bar tri približne ponude različitih zanatlija koje ćete moći da uporedite. Proverite njihove reference i preporuke, a sam posao osigurajte ugovorom u kome će biti precizirani materijali, kvalitet, detalji rada, cene, rokovi isporuke i način isplate. Stolar će po nacrtima, bilo vašim bilo arhitektinim, napraviti svoje radne skice. Vrlo je važno da stolar ponovi merenja, bez obzira na to ko je pravio planove. Na osnovu svojih procena, majstor naručuje materijal i počinje rad. Na kraju, stolar treba i da isporuči, sastavi i postavi sve što je napravio.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  KUHINJA PO MERI

  Poštovani,

  potreban majstor radi izrade kuhinje po meri.  Hvala 810 € do 1350 €


  ........

  KUHINJA PO MERI

  Poštovani,

  potrebna mi je kuhinja od iverice sa jednom sudoperom 2m donjeg dela i 4m gornjih delova.


  Hvala
  1440 € do 2400 €


  ........

  KUHINJA PO MERI

  Poštovani,


  potrebna mi je kuhinja po meri, donji deo 1,55 m sa 3 metal box fioke 80 cm jedan deo od 15 cm za flaše i ostatak sudoperski deo. Jedan donji deo poseban 0,50 m jedno krilo sa policom unutra.
  Gorni deo 2,16 visina 0,75 samo vrata unutra police I jedan viseci za aspirator. 1,10 met na drugom zidu isto viseći iznad frizidera.


  Hvala 765 € do 1275 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-UGAONI DEO ZA KUHINJU, 60*120CM
  Kuhinje, Temerin

  135 € do 225 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2,6MX3,1M
  Kuhinje, Novi Sad

  1260 € do 2100 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 330 CM DUŽINA I VISEĆI DELOVI DO PLAFONA
  Kuhinje, Vršac

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 2,6M
  Kuhinje, Beograd

  594 € do 990 €

  CENA, KUHINJSKI ELEMENT, 60X90X60CM
  Kuhinje, Bački jarak

  63 € do 105 €

  CENA, KUHINJA PO MERI (IZRADA I MONTAŽA) , 350CM +OSTRVO
  Kuhinje, Beograd

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2.5M
  Kuhinje, Požega

  675 € do 1125 €

  CENA, KUHINJE PO MERI, CCA 5M
  Kuhinje, Titel

  1350 € do 2250 €

  CENA, IZRADA KUHINJE PO MERI, 3.2M DONJI DELOVI, 2M VISEĆI DELOVI
  Kuhinje, Mala Moštanica

  0 € do 0 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 220CM
  Kuhinje, Deliblato

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 4 M
  Kuhinje, Užice

  1800 € do 3000 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2M
  Kuhinje, Požarevac

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 394X110CM
  Kuhinje, Beograd

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA, CAA 3.5 METARA
  Kuhinje, Ripanj

  810 € do 1350 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, UKUPNA DUŽINA DONJIH ELEMENATA 1M+1.5M (IDE U OBLIKU SLOVA L), GORNJIH ELEMENATA 1M+2M, ORMAR ŠIRINE 1M
  Kuhinje, Beograd

  675 € do 1125 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 2M
  Kuhinje, Mionica

  450 € do 750 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MERI ZA STAN, KUHINJA-3M. + PLAKARI 5 M2+SPAVAĆA+DNEVNA SOBA
  Kuhinje, Ugrinovci (Zemun)

  2250 € do 3750 €

  CENA, KUHINJA, 6 M2
  Kuhinje, Sjenica

  900 € do 1500 €

  CENA, NAMEŠTAJ PO MENI- KUHINJA, PLAKARA I STOČICA , 1 KUHINJA, 1 PLAKAR I 1 STOCIC
  Kuhinje, Beograd

  1980 € do 3300 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 2,5M X 0,80 DONJI X0,60 MGORNJI
  Kuhinje, Vrnjačka Banja

  675 € do 1125 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 140X180CM RADNI DEO , A VISEĆI ELEMENTI 140CM
  Kuhinje, Novi Kneževac

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 493 CM
  Kuhinje, Novi Pazar

  1800 € do 3000 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 1KOM
  Kuhinje, Beograd

  630 € do 1050 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 100CM ŠIRINE. 40CM DUBINE
  Kuhinje, Bačka Palanka

  360 € do 600 €

  CENA, IZRADA KUHINJSKIH ELEMENATA, OKVIRNO: 2 ELEMENTA PO 60CM DUBINE, VISINA 90CM, DUŽINA 120CM ( POJEDINČANO PO 60CM)
  Kuhinje, Ralja

  360 € do 600 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 280CM+280CM
  Kuhinje, Pančevo

  1080 € do 1800 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 300 X120CM
  Kuhinje, Cerovac

  1350 € do 2250 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, OKO 2 METRA
  Kuhinje, Novi Sad

  450 € do 750 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2X4M
  Kuhinje, Subotica

  1440 € do 2400 €

  CENA, KUHINJA, OKO 2M
  Kuhinje, Zlatibor

  630 € do 1050 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 1,5M SA SUDOPEROM+2,3M KOMBINOVANO, FIOKE, VRATA
  Kuhinje, Ralja

  630 € do 1050 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 3,5 M
  Kuhinje, Beograd

  765 € do 1275 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 270 CM
  Kuhinje, Surdulica

  900 € do 1500 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2M
  Kuhinje, Borča

  450 € do 750 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2.6 M
  Kuhinje, Beograd

  585 € do 975 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 2.25 X 1 M
  Kuhinje, Bosilegrad

  900 € do 1500 €  Pogledajte druge završene projekte i cene

  KUHINJE CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 799 PREDUZEĆA ZA KUHINJE


  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE KUHINJE?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Železnička 9
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana