Za područje

  PVC ulazna vrata, cena

  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju termo i zvučnu izolaciju, po dimenzijama, zastakljenim delovima, raznim dodacima kao što su elektronsko otvaranje, osvetljenje ili s oknom iznad (tzv. nadsvetlom) i sličnim te proizvođaču. Cena jednostavnijih PVC vrata se kreće između 250 i 750 EUR.

  Kome poveriti izradu ili nabavku PVC ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena PVC ulaznih vrata


  Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

  250.00 €/kpl

  VEOMA NISKA CENA
  400.00 €/kpl

  SREDNJA CENA
  750.00 €/kpl

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za PVC ulazna vrata

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  PVC ulazna vrata - sve što treba da znate

  1. PVC ulazna vrata - šta sve treba da znate?

  PVC ulazna vrata
  PVC ulazna vrata su najjeftinija na svakom tržištu

  1.1. Zašto je važno kako ulazna vrata izgledaju

  Ulazna vrata su prva tačka susreta s nekom kućom. Istovremeno, ona su i vrlo uočljiv građevinski element fasade, što uveliko utiče na celokupni utisak o domu. Osim što treba da se slažu sa fasadom i tako upotpunjuju celovit izgled kuće, njen koncept i stil, treba da ih odlikuju i druge karakteristike nevezane za estetiku, kao što su kvalitet, čvrstina i dugotrajnost što u praktičnom smislu predstavljaju protivprovalna i zaštita od požara, termo i zvučna izolacija - rečju, zaštita od spoljnih uticaja kojima su ona itekako izložena.

  1.2. Prednosti koje nude ulazna PVC vrata

  Najveća prednost PVC vrata definitivno je njihova cena. PVC su najjeftinija ulazna vrata na svakom tržištu. Suprotno od očekivanog, to što su najjeftinija nikako ne znači da su najlošija - naprotiv - brojne karakteristike im samo idu u prilog: protivprovalna su, protivpožararna, odlikuje ih izuzetna rezistentnost na vremenske uslove, lako se čiste i održavaju, a savremene verzije su otporne i na UV zrake, pa više ne žute na svetlosti niti im se boja s godinama menja. Povrh toga, kao i druge plastike i PVC se može ofarbati bilo kojom bojom iz RAL palete tako da se uvek mogu uklopiti u eksterijer kakav ste zamislili. Zbog svih navedenih svojstava, ona su najčešća alternativa aluminijumu i drvetu.

  1.3. Slabosti PVC ulaznih vrata

  PVC vrata su od plastičnih profila, naravno, ali na sam pomen plastike mnogi odmah odmahnu rukom. Plastika je neekološki materijal koji pored negativnog uticaja na životnu sredinu već na prvi pogled deluje veštački. Obe činjenice su nesporne, ali treba imati u vidu da su se tehnologije i tehnike proizvodnje usavršile i da se i dalje usavršavaju, što u krajnjem slučaju znači da samo treba pažljivije razmotriti za koje je objekte takav izbor primeren. Recimo, uprkos tome što ovakvih vrata sada ima i u imitacijama drveta, definitivno ne bi bila odgovarajuća starijoj zgradi koju okružuje svojevrsna aura i čiji materijali odišu patinom.

  2. Dizajn PVC ulaznih vrata

  PVC ulazna vrata, kao i sva druga, dostupna su u različitim varijantama - od klasičnih, punih do vrata sa staklenim površinama koje propuštaju svetlost. Ova druga se smatraju jednom od najpopularnijih verzija PVC vrata koja se uglavnom nalaze na porodičnim kućama, premda se neretko sreću i na ulazima u stambene zgrade.

  2.1. Puna PVC ulazna vrata

  Ovakva se vrata smatraju klasičnim PVC ulaznim vratima. Karakteriše ih ujednačena glatka površina za koju možete birati različite boje. Moguće su sve nijanse date u RAL karti, a ima ih na stotine. Klasičan dizajn je dobar izbor za objekte kojima manjak svetla ne predstavlja problem, a akcenat je na izgledu i estetici vrata, pošto se kod takvih najlakše postiže elegantan, minimalistički izgled.

  2.2. PVC ulazna vrata sa staklom

  To je najčešći i najpopularniji tip PVC ulaznih vrata. Ova varijanta rešava problem lošeg osvetljenja prilaza, predvorja ili ulaznih hodnika, koji obično nemaju prozore, pa do njih dolazi vrlo malo prirodnog svetla. Vrata sa jednom ili više staklenih površina (kao svetlarnik iznad vrata ili okna na bočnim stranama) uneće nešto dnevne svetlosti u prostor. U PVC ulazna vrata mogu biti integrisani različiti oblici - od klasičnih, pravougaonih do polukružnih, ovalnih, okruglih ili višeugaonih. Zatim je tu mnogo opcija pri izboru vrste stakla, koje može biti potpuno prozirno, mlečno, gravirano, šrafirano, peskirano ili prozirno sa naizmeničnim trakama od matiranog stakla, pa čak i mozaik. Mogućnosti su zaista brojne, premda u svakom slučaju to staklo mora biti protivprovalno, odnosno, višeslojno i kaljeno. Kombinacijom staklenih površina mogu se stvoriti dezeni na površini vrata, čak vrlo posebni u estetskom ili umetničkom smislu.

  2.3. PVC ulazna vrata s oknom

  PVC ulazna vrata s oknom odlično su rešenje za malo šira predvorja i ulazne hodnike. U ovom slučaju, okno je zapravo staklo na jednoj, drugoj ili s obe bočne strane, sa fiksnim okvirom koji se ne otvara zajedno sa vratima, već je njegova primarna svrha osvetljenje. Takav dizajn omogućava mnogo više prirodnog svetla od PVC ulaznih vrata s integrisanim staklenim površinama, jer je sama transparentna površina mnogo veća. I ovde vam stoji na raspolaganju mnogo raznih kombinacija staklenih površina, od potpuno providnog do matiranog stakla.

  2.4. Dvokrilna PVC ulazna vrata

  Dvokrilna PVC ulazna vrata su najređi tip od svih. To je uglavnom zbog njihove velike ukupne širine, koju većina predvorja i hodnika porodičnih kuća nema, ali se zato mogu videti na ulazima stambenih zgrada. Ova verzija je sklop dva krila, koja mogu da se otvaraju pojedinačno ili zajedno (kao jednokrilna ili dvokrilna); kada se otvore oba krila dobija se širok prolaz. Najčešće se u svakodnevnoj upotrebi otvara samo jedno, a pri unošenju ili iznošenju gabaritnijih i kabastijih stvari kojima nije dovoljno 90-100 cm širine, oba. Takva vrata su vrlo korisna i u slučaju da ima stanara u invalidskim kolicima.

  2.5. PVC ulazna vrata od imitacije materijala

  Na tržištu su dostupna i PVC vrata koja svojim izgledom i teksturom imitiraju izgled drugih, najčešće prirodnih materijala. Za takve varijante dizajna imitacija drveta je sasvim uobičajena, ali se mora napomenuti da svako podražavanje uvek deluje pomalo izveštačeno - ako ništa drugo, neautentičnost će se otkriti kada dodirnete površinu.

  3. Komponente PVC vrata

  3.1. Profili i ojačanje krila

  Za ulazna PVC vrata koriste se 5 ili 6 komorni profili. Petokomorno krilo je debljine 7 cm, a šestokomorno 8,5 cm i dodatno su ispunjeni penom. Za PVC vrata, osim plastičnih profila, koriste se i dodatna čelična ojačanja, koja osiguravaju statičku stabilnost krila i ne dozvoljavaju da vrata spadnu.

  3.2. Ispune, zaptivke, šarke i brave

  PVC okvir vrata zatvara se ispunom. Punjenje PVC ulaznih vrata može biti PVC ili HPL ili staklo debljine 2-5 cm, dok debljina stakla zavisi od modela vrata. Za izolaciju su na raspolaganju dve vrste trajno elastičnih zaptivki (EPDM), a za zaključavanje se najčešće bira brava u tri tačke, koja po želji može biti automatska ili mehanička. Zbog toga što su ova vrata teža od sobnih, a moraju biti i čvršća, šarke za njih su metalne (prohrom ili nerđajući čelik), premda mogu imati PVC masku u boji vrata tako da se ne vide.

  3.3. Prag i kvaka

  U principu, sva ulazna vrata imaju bar minimalni prag, jer to obezbeđuje bolju zvučnu i toplotnu izolaciju. PVC vrata karakteriše niskoprofilni aluminijumski prag visine do 2 cm. Pored smanjenja gubitka toplote, prag je važan i za nesmetanu upotrebu vrata, a koristi se i protiv smrzavanja. Izbor kvake nije uslovljen materijalom ulaznih vrata, pa možete izabrati bilo koju vrstu i model - aluminijumsku, drvenu ili plastičnu, važno je samo da njen mehanizam odgovara modelu vrata. Standardna ALU kvaka dostupna je u beloj, bronzanoj ili metalik boji.

  3.4. Pribor

  Pored navedenih elemenata koji su osnova svakih ulaznih vrata, PVC vratima se mogu dodati i razni funkcionalni ili ukrasni elementi. To uključuje špijunku, spoljni držač, zvono, automatsko otvaranje, osvetljenje ili svetlarnik, alarm, kameru i slično.

  4. PVC ulazna vrata - cena

  Cena PVC ulaznih vrata može znatno da varira u zavisnosti od kvaliteta i vrste ulaznih vrata. PVC ulazna vrata sa svetlarnikom biće skuplja od klasičnih. Prosečna cena PVC vrata se kreće između 250-750 EUR. PVC vrata u kombinaciji sa aluminijumom ili drvetom su najskuplja.

  Tražite dobre izvođače radova za područje PVC ulazna vrata?

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Izrada i ugradnja PVC stolarije

  Potrebna izrada i ugradnja PVC stolarije.
  11 prozora , balkonska prozor+vrata, 2 kom ulaznih vrata.
  Dimenzije:

  Ulazna vrata: 115 x 203 cm
  prozori:
  cca 13 x 83,5 cm - dnevna soba
  cca 94,5 x 71 cm - spavaća soba
  cca 97 x 71 cm - garaža
  cca 65 x 64 cm - kupatilski prozor
  cca 88 x 78 cm špajz
  cca 169 x 179 cm soba
  cca 122,5 x 166 cm trpezarijski prozor
  cca 222 x 123 cm - ulazna vrata
  cca 178,5 x 169,5cm soba pored kupatila
  cca 162 x 189,5 cm prozor u dnevnoj
  cca 101,5 x 246 cm balkonska prozor vrata
  cca 156 x 68 cm prozor na ostavi
  cca 169 x 122,5 cm prozor na kuhinji

  Molim kontakt putem vibera. 370440 € do 617400 €

  ........

  Izrada i ugradnja ulaznih vrata i prozora

  Potrebna izrada i montaža PVC ulaznih vrata za kuću i prozora.

  prozor cca dvokrilni 160 x 140 cm

  vrata cca 140 x 210 cm

  Slike u prilogu. 95256 € do 158760 €

  ........

  Promena plastike na vratima

  Pukao mi jedan plasticni deo na vratima. Dal moze da se zameni ,ili cela vrata moram da menjam. 10584 € do 17640 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 200 x 200 cm
  PVC ulazna vrata, Čortanovci

  540 € do 900 €

  Cena, Ulazna vrata dvokrilna sa svetlarnikom, cca 130 x 210 cm; svet.1300x350 ( 2ko
  PVC ulazna vrata, Kruševac

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 220 x 140 cm
  PVC ulazna vrata, Vrdnik

  360 € do 600 €

  Cena, Nabavka i montaža PVC prozora i ulaznih vrata, cca 21 kom
  PVC ulazna vrata, Žagubica

  6300 € do 10500 €

  Cena, PVC dvokrilna balkonska vrata, 1200/2000
  PVC ulazna vrata, Krčedin

  360 € do 600 €

  Cena, Ulazna vrata za stan PVC, 85 cm x 200 - 1 komad
  PVC ulazna vrata, Kraljevo

  450 € do 750 €

  Cena, Montaža ulaznih vrata i prozora, cca 140 x 210 cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  180 € do 300 €

  Cena, Ulazna dvokrilna vrata, cca 120 x 200cm
  PVC ulazna vrata, Valjevo

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata i prozora, 3 kom
  PVC ulazna vrata, Uljma

  1170 € do 1950 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata i prozora, 2 kom
  PVC ulazna vrata, Zrenjanin

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna vrata sa zvučnom izolacijom, cca 2 x 0.80 m
  PVC ulazna vrata, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Pvc ulazn vrata za stan, cca 0,95 x 2,05 m
  PVC ulazna vrata, Bačka Palanka

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada PVC zida na terasi, 1,2 m
  PVC ulazna vrata, Novi Sad

  360 € do 600 €

  Cena, Nabavka i ugradnja PVC prozora, 5 kom
  PVC ulazna vrata, Kraljevo

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 100 x 202 cm
  PVC ulazna vrata, Beočin

  810 € do 1350 €

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i ulaznih vrata, Prozor: 2 kom; vrata: 1 kom
  PVC ulazna vrata, Elemir

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 160 × 210 cm
  PVC ulazna vrata, Odžaci

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Čitluk (Sokobanja)

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata i prozora, vrata: 1 kom; prozor: 2 kom
  PVC ulazna vrata, Sokobanja

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, cca 2000 x 900 mm
  PVC ulazna vrata, Kruševac

  360 € do 600 €

  Cena, PVC dekor drvo, cca 90 x 205cm
  PVC ulazna vrata, Leštane

  630 € do 1050 €

  Cena, PVC vrata, cca 97 x 205cm
  PVC ulazna vrata, Bačko gradište

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata za kotlovnicu, cca 950 x 950 mm
  PVC ulazna vrata, Ripanj

  450 € do 750 €

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata bela, cca 205 x 80 cm
  PVC ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  900 € do 1500 €

  Cena, Ulazna pvc vrata, cca 200 x 90cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna dvokrilna vrata sa svetlarnikom, cca 200 x 240cm
  PVC ulazna vrata, Bačko Dobro Polje

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža PVC vrata, cca 190 x 95 m
  PVC ulazna vrata, Ratari

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC vrata, cca 92 x 211 cm
  PVC ulazna vrata, Debrc

  900 € do 1500 €

  Cena, PVC jednokrilna ulazna vrata, cca 210 x 80cm
  PVC ulazna vrata, Vrbas

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Bečmen

  360 € do 600 €

  Cena, PVC uvazna jednokrina vrata, cca 210 x 110cm
  PVC ulazna vrata, Mionica

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada PVC prozora i vrata ulaznih, 3 kom, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Novi Sad

  900 € do 1500 €

  Cena, Ulazna PVC vrata zlatni hrast, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Bačka Topola

  360 € do 600 €

  Cena, Sobna klizna vrata pvc, cca 260 x 195cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i montaža ulaznih PVC vrata, cca 100 x 205 cm
  PVC ulazna vrata, Kraljevo

  720 € do 1200 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  PVC ulazna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  1121+ Preduzeća za PVC ulazna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana