PVC ulazna vrata Cena

Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju termo i zvučnu izolaciju, po dimenzijama, zastakljenim delovima, raznim dodacima kao što su elektronsko otvaranje, osvetljenje ili s oknom iznad (tzv. nadsvetlom) i sličnim te proizvođaču. Cena jednostavnijih PVC vrata se kreće između 250 i 750 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku PVC ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA PVC ULAZNIH VRATA


Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

250.00 €/kpl

VEOMA NISKA CENA
€/kpl

SREDNJA CENA
750.00 €/kpl

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
PVC ulazna vrata Cena

DETALJNIJE CENE ZA PVC ULAZNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

PVC ulazna vrata - sve što treba da znate

1. PVC ulazna vrata - šta sve treba da znate?

1.1. Zašto je važno kako ulazna vrata izgledaju

Ulazna vrata su prva tačka susreta s nekom kućom. Istovremeno, ona su i vrlo uočljiv građevinski element fasade, što uveliko utiče na celokupni utisak o domu. Osim što treba da se slažu sa fasadom i tako upotpunjuju celovit izgled kuće, njen koncept i stil, treba da ih odlikuju i druge karakteristike nevezane za estetiku, kao što su kvalitet, čvrstina i dugotrajnost što u praktičnom smislu predstavljaju protivprovalna i zaštita od požara, termo i zvučna izolacija - rečju, zaštita od spoljnih uticaja kojima su ona itekako izložena.

PVC ulazna vrata
PVC ulazna vrata su najjeftinija na svakom tržištu

1.2. Prednosti koje nude ulazna PVC vrata

Najveća prednost PVC vrata definitivno je njihova cena. PVC su najjeftinija ulazna vrata na svakom tržištu. Suprotno od očekivanog, to što su najjeftinija nikako ne znači da su najlošija - naprotiv - brojne karakteristike im samo idu u prilog: protivprovalna su, protivpožararna, odlikuje ih izuzetna rezistentnost na vremenske uslove, lako se čiste i održavaju, a savremene verzije su otporne i na UV zrake, pa više ne žute na svetlosti niti im se boja s godinama menja. Povrh toga, kao i druge plastike i PVC se može ofarbati bilo kojom bojom iz RAL palete tako da se uvek mogu uklopiti u eksterijer kakav ste zamislili. Zbog svih navedenih svojstava, ona su najčešća alternativa aluminijumu i drvetu.

1.3. Slabosti PVC ulaznih vrata

PVC vrata su od plastičnih profila, naravno, ali na sam pomen plastike mnogi odmah odmahnu rukom. Plastika je neekološki materijal koji pored negativnog uticaja na životnu sredinu već na prvi pogled deluje veštački. Obe činjenice su nesporne, ali treba imati u vidu da su se tehnologije i tehnike proizvodnje usavršile i da se i dalje usavršavaju, što u krajnjem slučaju znači da samo treba pažljivije razmotriti za koje je objekte takav izbor primeren. Recimo, uprkos tome što ovakvih vrata sada ima i u imitacijama drveta, definitivno ne bi bila odgovarajuća starijoj zgradi koju okružuje svojevrsna aura i čiji materijali odišu patinom.

2. Dizajn PVC ulaznih vrata

PVC ulazna vrata, kao i sva druga, dostupna su u različitim varijantama - od klasičnih, punih do vrata sa staklenim površinama koje propuštaju svetlost. Ova druga se smatraju jednom od najpopularnijih verzija PVC vrata koja se uglavnom nalaze na porodičnim kućama, premda se neretko sreću i na ulazima u stambene zgrade.

2.1. Puna PVC ulazna vrata

Ovakva se vrata smatraju klasičnim PVC ulaznim vratima. Karakteriše ih ujednačena glatka površina za koju možete birati različite boje. Moguće su sve nijanse date u RAL karti, a ima ih na stotine. Klasičan dizajn je dobar izbor za objekte kojima manjak svetla ne predstavlja problem, a akcenat je na izgledu i estetici vrata, pošto se kod takvih najlakše postiže elegantan, minimalistički izgled.

2.2. PVC ulazna vrata sa staklom

To je najčešći i najpopularniji tip PVC ulaznih vrata. Ova varijanta rešava problem lošeg osvetljenja prilaza, predvorja ili ulaznih hodnika, koji obično nemaju prozore, pa do njih dolazi vrlo malo prirodnog svetla. Vrata sa jednom ili više staklenih površina (kao svetlarnik iznad vrata ili okna na bočnim stranama) uneće nešto dnevne svetlosti u prostor. U PVC ulazna vrata mogu biti integrisani različiti oblici - od klasičnih, pravougaonih do polukružnih, ovalnih, okruglih ili višeugaonih. Zatim je tu mnogo opcija pri izboru vrste stakla, koje može biti potpuno prozirno, mlečno, gravirano, šrafirano, peskirano ili prozirno sa naizmeničnim trakama od matiranog stakla, pa čak i mozaik. Mogućnosti su zaista brojne, premda u svakom slučaju to staklo mora biti protivprovalno, odnosno, višeslojno i kaljeno. Kombinacijom staklenih površina mogu se stvoriti dezeni na površini vrata, čak vrlo posebni u estetskom ili umetničkom smislu.

2.3. PVC ulazna vrata s oknom

PVC ulazna vrata s oknom odlično su rešenje za malo šira predvorja i ulazne hodnike. U ovom slučaju, okno je zapravo staklo na jednoj, drugoj ili s obe bočne strane, sa fiksnim okvirom koji se ne otvara zajedno sa vratima, već je njegova primarna svrha osvetljenje. Takav dizajn omogućava mnogo više prirodnog svetla od PVC ulaznih vrata s integrisanim staklenim površinama, jer je sama transparentna površina mnogo veća. I ovde vam stoji na raspolaganju mnogo raznih kombinacija staklenih površina, od potpuno providnog do matiranog stakla.

2.4. Dvokrilna PVC ulazna vrata

Dvokrilna PVC ulazna vrata su najređi tip od svih. To je uglavnom zbog njihove velike ukupne širine, koju većina predvorja i hodnika porodičnih kuća nema, ali se zato mogu videti na ulazima stambenih zgrada. Ova verzija je sklop dva krila, koja mogu da se otvaraju pojedinačno ili zajedno (kao jednokrilna ili dvokrilna); kada se otvore oba krila dobija se širok prolaz. Najčešće se u svakodnevnoj upotrebi otvara samo jedno, a pri unošenju ili iznošenju gabaritnijih i kabastijih stvari kojima nije dovoljno 90-100 cm širine, oba. Takva vrata su vrlo korisna i u slučaju da ima stanara u invalidskim kolicima.

2.5. PVC ulazna vrata od imitacije materijala

Na tržištu su dostupna i PVC vrata koja svojim izgledom i teksturom imitiraju izgled drugih, najčešće prirodnih materijala. Za takve varijante dizajna imitacija drveta je sasvim uobičajena, ali se mora napomenuti da svako podražavanje uvek deluje pomalo izveštačeno - ako ništa drugo, neautentičnost će se otkriti kada dodirnete površinu.

3. Komponente PVC vrata

3.1. Profili i ojačanje krila

Za ulazna PVC vrata koriste se 5 ili 6 komorni profili. Petokomorno krilo je debljine 7 cm, a šestokomorno 8,5 cm i dodatno su ispunjeni penom. Za PVC vrata, osim plastičnih profila, koriste se i dodatna čelična ojačanja, koja osiguravaju statičku stabilnost krila i ne dozvoljavaju da vrata spadnu.

3.2. Ispune, zaptivke, šarke i brave

PVC okvir vrata zatvara se ispunom. Punjenje PVC ulaznih vrata može biti PVC ili HPL ili staklo debljine 2-5 cm, dok debljina stakla zavisi od modela vrata. Za izolaciju su na raspolaganju dve vrste trajno elastičnih zaptivki (EPDM), a za zaključavanje se najčešće bira brava u tri tačke, koja po želji može biti automatska ili mehanička. Zbog toga što su ova vrata teža od sobnih, a moraju biti i čvršća, šarke za njih su metalne (prohrom ili nerđajući čelik), premda mogu imati PVC masku u boji vrata tako da se ne vide.

3.3. Prag i kvaka

U principu, sva ulazna vrata imaju bar minimalni prag, jer to obezbeđuje bolju zvučnu i toplotnu izolaciju. PVC vrata karakteriše niskoprofilni aluminijumski prag visine do 2 cm. Pored smanjenja gubitka toplote, prag je važan i za nesmetanu upotrebu vrata, a koristi se i protiv smrzavanja. Izbor kvake nije uslovljen materijalom ulaznih vrata, pa možete izabrati bilo koju vrstu i model - aluminijumsku, drvenu ili plastičnu, važno je samo da njen mehanizam odgovara modelu vrata. Standardna ALU kvaka dostupna je u beloj, bronzanoj ili metalik boji.

3.4. Pribor

Pored navedenih elemenata koji su osnova svakih ulaznih vrata, PVC vratima se mogu dodati i razni funkcionalni ili ukrasni elementi. To uključuje špijunku, spoljni držač, zvono, automatsko otvaranje, osvetljenje ili svetlarnik, alarm, kameru i slično.

4. PVC ulazna vrata - cena

Cena PVC ulaznih vrata može znatno da varira u zavisnosti od kvaliteta i vrste ulaznih vrata. PVC ulazna vrata sa svetlarnikom biće skuplja od klasičnih. Prosečna cena PVC vrata se kreće između 250-750 EUR. PVC vrata u kombinaciji sa aluminijumom ili drvetom su najskuplja.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMULAZNA PVC VRATA

Poštovani,

potrebna ulazna PVC vrata sa ukrasnim panelom, i fiks staklom iznad vrata.

Hvala 585 € do 975 €


........

IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I ULAZNIH VRATA

Poštovani,

potrebna izrada PVC prozora i varata.

Hvala 2700 € do 4500 €


........

DVOKRILNA PVC ULAZNA VRATA BELA ILI BRAON BELA

Poštovani,

potrebna su mi ulazna PVC vrata navedenih dimenzija u beloj boji, odnosno ponuda i za kombinaciju belo-braon. Braon na spoljnoj strani

Hvala 585 € do 975 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, NABAVKA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, SPOLJA 205×145CM + SVETLARNIK 25×145CM
PVC ulazna vrata, Titel

450 € do 750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA I PROZORA, 1KOM PROZOR 100X100CM , 1 KOM ULAZNA VRATA 100X200CM
PVC ulazna vrata, Golubac

900 € do 1500 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA, 202X125CM
PVC ulazna vrata, Stepojevac

405 € do 675 €

CENA, UGRADNJA PVC NA ULAZNA VRATA ZGRADE, 180CMX210CM
PVC ulazna vrata, Beograd

360 € do 600 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 4+1 KUPATILSKO + ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Miloševac

2700 € do 4500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH PVC VRATA, 190×95CM
PVC ulazna vrata, Sremska Kamenica

585 € do 975 €

CENA, ULAZNA PVC VRATA SA MONTAŽOM, 130×250CM
PVC ulazna vrata, Kragujevac

585 € do 975 €

CENA, ULAZNA VRAT ZA KUĆU , DIMENZIJE 110X210 CM
PVC ulazna vrata, Vranje

360 € do 600 €

CENA, JEDNOKRILNA PVC ULAZNA VRATA SA SPOLJNIM ŠARKAMA, 215 X 100 CM
PVC ulazna vrata, Mali Zvornik

540 € do 900 €

CENA, POTREBNA IZRADA I MONTAŽA DVOKRILNIH PVC VRATA U BOJI DRVETA, 215 X 130 CM
PVC ulazna vrata, Vršac

450 € do 750 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA I PLISE KOMARNICI, 1 KOM VRATA , 2 KOM KOMARNICI, 120X117CM, 210X180CM
PVC ulazna vrata, Ralja

585 € do 975 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA, 180CM X 80CM
PVC ulazna vrata, Gornji Milanovac

630 € do 1050 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA SA UGRADNJOM, 1KOM
PVC ulazna vrata, Aranđelovac

585 € do 975 €

CENA, PVC STOLARIJA, 4 PROZORA I ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Niš

4050 € do 6750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, 200X130CM
PVC ulazna vrata, Novi Bečej

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA DVA PVC PROZORA I ULAZNIH VRATA , 2 KOM 192X165CM, 1 ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Gornji Milanovac

1350 € do 2250 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA U BRAON BOJI, 150|210CM
PVC ulazna vrata, Šabac

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I VRATA SA ROLETNAMA I KOMARNICIMA, 5 I 1 VRATA
PVC ulazna vrata, Banoštor

6750 € do 11250 €

CENA, ULAZNA VRATA PVC SA MONTAŽOM, 185X 205 CM
PVC ulazna vrata, Trgovište

585 € do 975 €

CENA, POPRAVKA ULAZNIH PVC VRATA, 81/205CM
PVC ulazna vrata, Bačka Topola

135 € do 225 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, 1 KOM
PVC ulazna vrata, Kovin

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA , 1KOM
PVC ulazna vrata, Arilje

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 3 KOM PROZORI, 1KOM ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Smederevo

1800 € do 3000 €

CENA, UGRADNJA ULAZNIH PVC VRATA, 1KOM
PVC ulazna vrata, Golubac

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA DVOJE ULAZNIH PVC VRATA I JEDNOG MALOG PROZORA, 2KOM ULAZNIH VRATA I 1KOM MALI PROZOR
PVC ulazna vrata, Ražanj

1350 € do 2250 €

CENA, ULAZNA VRATA SA INTERFONSKOM BRAVOM, STANDARD
PVC ulazna vrata, Šabac

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE , 6KOM. VELIKIH PROZORA I 4KOM. MALIH , 2KOM.ULAZNIH VRATA
PVC ulazna vrata, Nova Pazova

6750 € do 11250 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH PVC VRATA I BALKONSKIH VRATA, 105X 130CM; 210X 240CM
PVC ulazna vrata, Vranje

1350 € do 2250 €

CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN, 213 X 58 CM
PVC ulazna vrata, Ub

540 € do 900 €

CENA, ZAMENA DRVENE STOLARIJE PVC BRAON, 3 PROZORA SA ROLETNAMA, UGRADNIM KOMARNICIMA I ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Krčedin

4050 € do 6750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I VRATA, 6 KOM
PVC ulazna vrata, Paraćin

4050 € do 6750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 7 I 2 BALKONSKA
PVC ulazna vrata, Smederevo

5850 € do 9750 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, 1 KOM
PVC ulazna vrata, Sremska Mitrovica

450 € do 750 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA ULAZNIH PVC VRATA U STAN, 90-205CM
PVC ulazna vrata, Sremski Karlovci

585 € do 975 €

CENA, ULAZNA VRATA, 200X90CM
PVC ulazna vrata, Novi Sad

585 € do 975 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA ZA ZGRADU, 210X180CM
PVC ulazna vrata, Beograd

585 € do 975 €Pogledajte druge završene projekte i cene

PVC ULAZNA VRATA CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

991+ PREDUZEĆA ZA PVC ULAZNA VRATA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE PVC ULAZNA VRATA?

Serbia
DAIBAU.RS

Petra Drapšina 27
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

© 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana