PVC ulazna vrata Cena

Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju termo i zvučnu izolaciju, po dimenzijama, zastakljenim delovima, raznim dodacima kao što su elektronsko otvaranje, osvetljenje ili s oknom iznad (tzv. nadsvetlom) i sličnim te proizvođaču. Cena jednostavnijih PVC vrata se kreće između 250 i 750 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku PVC ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA PVC ULAZNIH VRATA


Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

250.00 €/kpl

VEOMA NISKA CENA
€/kpl

SREDNJA CENA
750.00 €/kpl

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
PVC ulazna vrata Cena

DETALJNIJE CENE ZA PVC ULAZNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

PVC ulazna vrata - sve što treba da znate

1. PVC ulazna vrata - šta sve treba da znate?

1.1. Zašto je važno kako ulazna vrata izgledaju

Ulazna vrata su prva tačka susreta s nekom kućom. Istovremeno, ona su i vrlo uočljiv građevinski element fasade, što uveliko utiče na celokupni utisak o domu. Osim što treba da se slažu sa fasadom i tako upotpunjuju celovit izgled kuće, njen koncept i stil, treba da ih odlikuju i druge karakteristike nevezane za estetiku, kao što su kvalitet, čvrstina i dugotrajnost što u praktičnom smislu predstavljaju protivprovalna i zaštita od požara, termo i zvučna izolacija - rečju, zaštita od spoljnih uticaja kojima su ona itekako izložena.

PVC ulazna vrata
PVC ulazna vrata su najjeftinija na svakom tržištu

1.2. Prednosti koje nude ulazna PVC vrata

Najveća prednost PVC vrata definitivno je njihova cena. PVC su najjeftinija ulazna vrata na svakom tržištu. Suprotno od očekivanog, to što su najjeftinija nikako ne znači da su najlošija - naprotiv - brojne karakteristike im samo idu u prilog: protivprovalna su, protivpožararna, odlikuje ih izuzetna rezistentnost na vremenske uslove, lako se čiste i održavaju, a savremene verzije su otporne i na UV zrake, pa više ne žute na svetlosti niti im se boja s godinama menja. Povrh toga, kao i druge plastike i PVC se može ofarbati bilo kojom bojom iz RAL palete tako da se uvek mogu uklopiti u eksterijer kakav ste zamislili. Zbog svih navedenih svojstava, ona su najčešća alternativa aluminijumu i drvetu.

1.3. Slabosti PVC ulaznih vrata

PVC vrata su od plastičnih profila, naravno, ali na sam pomen plastike mnogi odmah odmahnu rukom. Plastika je neekološki materijal koji pored negativnog uticaja na životnu sredinu već na prvi pogled deluje veštački. Obe činjenice su nesporne, ali treba imati u vidu da su se tehnologije i tehnike proizvodnje usavršile i da se i dalje usavršavaju, što u krajnjem slučaju znači da samo treba pažljivije razmotriti za koje je objekte takav izbor primeren. Recimo, uprkos tome što ovakvih vrata sada ima i u imitacijama drveta, definitivno ne bi bila odgovarajuća starijoj zgradi koju okružuje svojevrsna aura i čiji materijali odišu patinom.

2. Dizajn PVC ulaznih vrata

PVC ulazna vrata, kao i sva druga, dostupna su u različitim varijantama - od klasičnih, punih do vrata sa staklenim površinama koje propuštaju svetlost. Ova druga se smatraju jednom od najpopularnijih verzija PVC vrata koja se uglavnom nalaze na porodičnim kućama, premda se neretko sreću i na ulazima u stambene zgrade.

2.1. Puna PVC ulazna vrata

Ovakva se vrata smatraju klasičnim PVC ulaznim vratima. Karakteriše ih ujednačena glatka površina za koju možete birati različite boje. Moguće su sve nijanse date u RAL karti, a ima ih na stotine. Klasičan dizajn je dobar izbor za objekte kojima manjak svetla ne predstavlja problem, a akcenat je na izgledu i estetici vrata, pošto se kod takvih najlakše postiže elegantan, minimalistički izgled.

2.2. PVC ulazna vrata sa staklom

To je najčešći i najpopularniji tip PVC ulaznih vrata. Ova varijanta rešava problem lošeg osvetljenja prilaza, predvorja ili ulaznih hodnika, koji obično nemaju prozore, pa do njih dolazi vrlo malo prirodnog svetla. Vrata sa jednom ili više staklenih površina (kao svetlarnik iznad vrata ili okna na bočnim stranama) uneće nešto dnevne svetlosti u prostor. U PVC ulazna vrata mogu biti integrisani različiti oblici - od klasičnih, pravougaonih do polukružnih, ovalnih, okruglih ili višeugaonih. Zatim je tu mnogo opcija pri izboru vrste stakla, koje može biti potpuno prozirno, mlečno, gravirano, šrafirano, peskirano ili prozirno sa naizmeničnim trakama od matiranog stakla, pa čak i mozaik. Mogućnosti su zaista brojne, premda u svakom slučaju to staklo mora biti protivprovalno, odnosno, višeslojno i kaljeno. Kombinacijom staklenih površina mogu se stvoriti dezeni na površini vrata, čak vrlo posebni u estetskom ili umetničkom smislu.

2.3. PVC ulazna vrata s oknom

PVC ulazna vrata s oknom odlično su rešenje za malo šira predvorja i ulazne hodnike. U ovom slučaju, okno je zapravo staklo na jednoj, drugoj ili s obe bočne strane, sa fiksnim okvirom koji se ne otvara zajedno sa vratima, već je njegova primarna svrha osvetljenje. Takav dizajn omogućava mnogo više prirodnog svetla od PVC ulaznih vrata s integrisanim staklenim površinama, jer je sama transparentna površina mnogo veća. I ovde vam stoji na raspolaganju mnogo raznih kombinacija staklenih površina, od potpuno providnog do matiranog stakla.

2.4. Dvokrilna PVC ulazna vrata

Dvokrilna PVC ulazna vrata su najređi tip od svih. To je uglavnom zbog njihove velike ukupne širine, koju većina predvorja i hodnika porodičnih kuća nema, ali se zato mogu videti na ulazima stambenih zgrada. Ova verzija je sklop dva krila, koja mogu da se otvaraju pojedinačno ili zajedno (kao jednokrilna ili dvokrilna); kada se otvore oba krila dobija se širok prolaz. Najčešće se u svakodnevnoj upotrebi otvara samo jedno, a pri unošenju ili iznošenju gabaritnijih i kabastijih stvari kojima nije dovoljno 90-100 cm širine, oba. Takva vrata su vrlo korisna i u slučaju da ima stanara u invalidskim kolicima.

2.5. PVC ulazna vrata od imitacije materijala

Na tržištu su dostupna i PVC vrata koja svojim izgledom i teksturom imitiraju izgled drugih, najčešće prirodnih materijala. Za takve varijante dizajna imitacija drveta je sasvim uobičajena, ali se mora napomenuti da svako podražavanje uvek deluje pomalo izveštačeno - ako ništa drugo, neautentičnost će se otkriti kada dodirnete površinu.

3. Komponente PVC vrata

3.1. Profili i ojačanje krila

Za ulazna PVC vrata koriste se 5 ili 6 komorni profili. Petokomorno krilo je debljine 7 cm, a šestokomorno 8,5 cm i dodatno su ispunjeni penom. Za PVC vrata, osim plastičnih profila, koriste se i dodatna čelična ojačanja, koja osiguravaju statičku stabilnost krila i ne dozvoljavaju da vrata spadnu.

3.2. Ispune, zaptivke, šarke i brave

PVC okvir vrata zatvara se ispunom. Punjenje PVC ulaznih vrata može biti PVC ili HPL ili staklo debljine 2-5 cm, dok debljina stakla zavisi od modela vrata. Za izolaciju su na raspolaganju dve vrste trajno elastičnih zaptivki (EPDM), a za zaključavanje se najčešće bira brava u tri tačke, koja po želji može biti automatska ili mehanička. Zbog toga što su ova vrata teža od sobnih, a moraju biti i čvršća, šarke za njih su metalne (prohrom ili nerđajući čelik), premda mogu imati PVC masku u boji vrata tako da se ne vide.

3.3. Prag i kvaka

U principu, sva ulazna vrata imaju bar minimalni prag, jer to obezbeđuje bolju zvučnu i toplotnu izolaciju. PVC vrata karakteriše niskoprofilni aluminijumski prag visine do 2 cm. Pored smanjenja gubitka toplote, prag je važan i za nesmetanu upotrebu vrata, a koristi se i protiv smrzavanja. Izbor kvake nije uslovljen materijalom ulaznih vrata, pa možete izabrati bilo koju vrstu i model - aluminijumsku, drvenu ili plastičnu, važno je samo da njen mehanizam odgovara modelu vrata. Standardna ALU kvaka dostupna je u beloj, bronzanoj ili metalik boji.

3.4. Pribor

Pored navedenih elemenata koji su osnova svakih ulaznih vrata, PVC vratima se mogu dodati i razni funkcionalni ili ukrasni elementi. To uključuje špijunku, spoljni držač, zvono, automatsko otvaranje, osvetljenje ili svetlarnik, alarm, kameru i slično.

4. PVC ulazna vrata - cena

Cena PVC ulaznih vrata može znatno da varira u zavisnosti od kvaliteta i vrste ulaznih vrata. PVC ulazna vrata sa svetlarnikom biće skuplja od klasičnih. Prosečna cena PVC vrata se kreće između 250-750 EUR. PVC vrata u kombinaciji sa aluminijumom ili drvetom su najskuplja.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMULAZNA PVC VRATA, DVA KRILA STAKLO

POštovani,

potrebna nabavka i montaža ulaznih PVC vrata, dva krila, sve staklo, bez pvc površina, zaključavanje i brava sa obe strane, spoljne i unutrašnje, cca 200 x 190cm.

Hvala 42336 1 do 70560 €


........

IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA SA ROLETNAMA

Poštovani,

Potrebna je demontaža starih prozora, i izrada i montaža novih prozora.

Dimenzije:
160 x 130 cm,
160 x 130 cm,
90 x 130 cm.

Hvala.
158760 1 do 264600 €


........

SOBNA PVC HARMONIKA VRATA

Poštovani,

potrebna izrada i montaža sobnih harmonika vrata dimezija cca 240 × 233cm.

Hvala 31752 1 do 52920 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, PREGRADNI ZIDOVI OD LEKSANA ILI PVC-A SA KLIZNIM VRATIMA 5KOM U POSLOVNOM PROSTORU PO PROJEKTU, CCA 180M2
PVC ulazna vrata, Svrljig

9000 € do 15000 €

CENA, PVC DVOKRILNA ULAZNA VRATA I PVC PROZORI 3KOM, VRATA (DVOKRILNA)- 206X160CM; 1 PROZOR -100X120CM , 2 PROZORA -50X69CM
PVC ulazna vrata, Osečina

2250 € do 3750 €

CENA, PVC BELA JEDNOKRILNA VRATA, DIMENZIJE ZIDA 210X100CM
PVC ulazna vrata, Novi Sad

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA SA DEMONTAŽOM STARIH, 5 KOM
PVC ulazna vrata, Zrenjanin

1800 € do 3000 €

CENA, ZAMENA POSTOJEĆIH DRVENIH VRATA NOVIM OD PVC PROFILA, 1 KOM , 2M X 1 M
PVC ulazna vrata, Beograd

585 € do 975 €

CENA, DIHTOVANJE PVC ULAZNIH VRATA, 1KOM
PVC ulazna vrata, Kraljevo

45 € do 75 €

CENA, DVOKRILNA PVC ULAZNA VRATA SA MONTAŽOM, 1 KOM, 210 X 140 CM
PVC ulazna vrata, Aleksinac

900 € do 1500 €

CENA, PVC HARMONIKA VRATA, 195 X 63 CM
PVC ulazna vrata, Beograd

315 € do 525 €

CENA, IZRADA PVC ULAZNIH VRATA PO MERI I UGRADNJA , 1 KOM, 197×87CM
PVC ulazna vrata, Omoljica

585 € do 975 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA SA MONTAŽOM, 1 KOM,
PVC ulazna vrata, Kucura

585 € do 975 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA , 210X150CM
PVC ulazna vrata, Stanišić

585 € do 975 €

CENA, BELA PVC ULAZNA VRATA, 1 KOM, 205X95CM
PVC ulazna vrata, Sremski Karlovci

585 € do 975 €

CENA, SPOLJNAPVC VRATA I DVA MANJA PROZORA, 210X140CM, 137X76CM , 50X65CM
PVC ulazna vrata, Nova Varoš

900 € do 1500 €

CENA, JEDNOKRILNA ULAZNA PVC VRATA ZA KUĆU, 200X80CM
PVC ulazna vrata, Sremski Karlovci

675 € do 1125 €

CENA, KLIZNA STAKLENA VRATA IZMEĐU DVE PROSTORIJE, CCA 2,60 X 2,30
PVC ulazna vrata, Novi Sad

1800 € do 3000 €

CENA, ALU ULAZNA VRATA I TROJE BALKONSKIH, 4 KOM
PVC ulazna vrata, Kisač

3240 € do 5400 €

CENA, PVC SIGUROSNA ULAZNA VRATA, 90X205CM
PVC ulazna vrata, Panonija

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 3X2M -2 KLIZNA BALKON PROZORA , ULAZNA VRATA STANDARDNA
PVC ulazna vrata, Dobanovci

1800 € do 3000 €

CENA, DVOKRILNA PVC ULAZNA VRATA , CCA 120 X 205 CM
PVC ulazna vrata, Beograd

540 € do 900 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC STOLARIJE, 2KOM DVOKRILNA, 1KOM KUHINJA , 1 KOM ULAZNA VRATA
PVC ulazna vrata, Kraljevo

1350 € do 2250 €

CENA, UGRADNJA VRATA ZA KUĆNE LJUBIMCE NA TERASNA VRATA, 1KOM
PVC ulazna vrata, Beograd

405 € do 675 €

CENA, ULAZNA VRATA PO MERI, 150X225CM
PVC ulazna vrata, Beograd

765 € do 1275 €

CENA, IZRADA PVC PREGRADE HODNIKA , ŠIRINA 1,75 M, VISINA 2,6M
PVC ulazna vrata, Srbobran

405 € do 675 €

CENA, SPOLJNA PVC KABINA ZA WC , 0,8X2,2M
PVC ulazna vrata, Irig

900 € do 1500 €

CENA, ZAMENA ULAZNIH VRATA ZA VIKENDICU, 1 KOM
PVC ulazna vrata, Barajevo

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA PROZORA I VRATA , 1 PROZOR , 1 VARTA
PVC ulazna vrata, Borča

1350 € do 2250 €

CENA, ZAMENA PROZORA I VRATA ZA PVC, 2 PROZORA I 1 VRATA
PVC ulazna vrata, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, ULAZNA PVC VRATA, DIMENZIJE OTVORA U ZIDU: 114 CM SIRINA, 250 CM VISINA
PVC ulazna vrata, Grocka

585 € do 975 €

CENA, ULAZNA STAKLENA KLIZNA PVC VRATA, 160 SIRINA, 195 VISINA
PVC ulazna vrata, Bački jarak

900 € do 1500 €

CENA, JEDNOKRILNA ULAZNA PVC VRATA, DEMONTAŽA STARIH I MONTAŽA NOVIH, 103X214CM
PVC ulazna vrata, Vajska

585 € do 975 €

CENA, ULAZNA PVC VRATA SA STAKLOM , 230X130CM
PVC ulazna vrata, Lešnica

585 € do 975 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA PVC PROZORA I ULAZNIH VRATA, 6 KOM PROZORA, 2 KOM VARAT, 1 KOM SVETLARNIK
PVC ulazna vrata, Belosavci

2700 € do 4500 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA SA MONTAŽOM, 130X200CM
PVC ulazna vrata, Kragujevac

720 € do 1200 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA, 200X120CM
PVC ulazna vrata, Leskovac

585 € do 975 €

CENA, DVOKRILNA PVC ULAZNA VRATA BELA ILI BRAON BELA, 210X140CM
PVC ulazna vrata, Valjevo

585 € do 975 €

CENA, NABAVKA I MONTAŽA PVC ULAZNIH VRATA, SPOLJA 205×145CM + SVETLARNIK 25×145CM
PVC ulazna vrata, Titel

450 € do 750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

PVC ulazna vrata CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

1028+ PREDUZEĆA ZA PVC ULAZNA VRATA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE PVC ULAZNA VRATA?

Serbia
DAIBAU.RS

Petra Drapšina 27
21000 Novi Sad

+381 11 430 0 340

© 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana