Za područje

  PVC ulazna vrata, cena

  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju termo i zvučnu izolaciju, po dimenzijama, zastakljenim delovima, raznim dodacima kao što su elektronsko otvaranje, osvetljenje ili s oknom iznad (tzv. nadsvetlom) i sličnim te proizvođaču. Cena jednostavnijih PVC vrata se kreće između 250 i 750 EUR.

  Kome poveriti izradu ili nabavku PVC ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena PVC ulaznih vrata


  Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

  250.00 €/kpl

  VEOMA NISKA CENA
  €/kpl

  SREDNJA CENA
  750.00 €/kpl

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za PVC ulazna vrata

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  PVC ulazna vrata - sve što treba da znate

  1. PVC ulazna vrata - šta sve treba da znate?

  PVC ulazna vrata
  PVC ulazna vrata su najjeftinija na svakom tržištu

  1.1. Zašto je važno kako ulazna vrata izgledaju

  Ulazna vrata su prva tačka susreta s nekom kućom. Istovremeno, ona su i vrlo uočljiv građevinski element fasade, što uveliko utiče na celokupni utisak o domu. Osim što treba da se slažu sa fasadom i tako upotpunjuju celovit izgled kuće, njen koncept i stil, treba da ih odlikuju i druge karakteristike nevezane za estetiku, kao što su kvalitet, čvrstina i dugotrajnost što u praktičnom smislu predstavljaju protivprovalna i zaštita od požara, termo i zvučna izolacija - rečju, zaštita od spoljnih uticaja kojima su ona itekako izložena.

  1.2. Prednosti koje nude ulazna PVC vrata

  Najveća prednost PVC vrata definitivno je njihova cena. PVC su najjeftinija ulazna vrata na svakom tržištu. Suprotno od očekivanog, to što su najjeftinija nikako ne znači da su najlošija - naprotiv - brojne karakteristike im samo idu u prilog: protivprovalna su, protivpožararna, odlikuje ih izuzetna rezistentnost na vremenske uslove, lako se čiste i održavaju, a savremene verzije su otporne i na UV zrake, pa više ne žute na svetlosti niti im se boja s godinama menja. Povrh toga, kao i druge plastike i PVC se može ofarbati bilo kojom bojom iz RAL palete tako da se uvek mogu uklopiti u eksterijer kakav ste zamislili. Zbog svih navedenih svojstava, ona su najčešća alternativa aluminijumu i drvetu.

  1.3. Slabosti PVC ulaznih vrata

  PVC vrata su od plastičnih profila, naravno, ali na sam pomen plastike mnogi odmah odmahnu rukom. Plastika je neekološki materijal koji pored negativnog uticaja na životnu sredinu već na prvi pogled deluje veštački. Obe činjenice su nesporne, ali treba imati u vidu da su se tehnologije i tehnike proizvodnje usavršile i da se i dalje usavršavaju, što u krajnjem slučaju znači da samo treba pažljivije razmotriti za koje je objekte takav izbor primeren. Recimo, uprkos tome što ovakvih vrata sada ima i u imitacijama drveta, definitivno ne bi bila odgovarajuća starijoj zgradi koju okružuje svojevrsna aura i čiji materijali odišu patinom.

  2. Dizajn PVC ulaznih vrata

  PVC ulazna vrata, kao i sva druga, dostupna su u različitim varijantama - od klasičnih, punih do vrata sa staklenim površinama koje propuštaju svetlost. Ova druga se smatraju jednom od najpopularnijih verzija PVC vrata koja se uglavnom nalaze na porodičnim kućama, premda se neretko sreću i na ulazima u stambene zgrade.

  2.1. Puna PVC ulazna vrata

  Ovakva se vrata smatraju klasičnim PVC ulaznim vratima. Karakteriše ih ujednačena glatka površina za koju možete birati različite boje. Moguće su sve nijanse date u RAL karti, a ima ih na stotine. Klasičan dizajn je dobar izbor za objekte kojima manjak svetla ne predstavlja problem, a akcenat je na izgledu i estetici vrata, pošto se kod takvih najlakše postiže elegantan, minimalistički izgled.

  2.2. PVC ulazna vrata sa staklom

  To je najčešći i najpopularniji tip PVC ulaznih vrata. Ova varijanta rešava problem lošeg osvetljenja prilaza, predvorja ili ulaznih hodnika, koji obično nemaju prozore, pa do njih dolazi vrlo malo prirodnog svetla. Vrata sa jednom ili više staklenih površina (kao svetlarnik iznad vrata ili okna na bočnim stranama) uneće nešto dnevne svetlosti u prostor. U PVC ulazna vrata mogu biti integrisani različiti oblici - od klasičnih, pravougaonih do polukružnih, ovalnih, okruglih ili višeugaonih. Zatim je tu mnogo opcija pri izboru vrste stakla, koje može biti potpuno prozirno, mlečno, gravirano, šrafirano, peskirano ili prozirno sa naizmeničnim trakama od matiranog stakla, pa čak i mozaik. Mogućnosti su zaista brojne, premda u svakom slučaju to staklo mora biti protivprovalno, odnosno, višeslojno i kaljeno. Kombinacijom staklenih površina mogu se stvoriti dezeni na površini vrata, čak vrlo posebni u estetskom ili umetničkom smislu.

  2.3. PVC ulazna vrata s oknom

  PVC ulazna vrata s oknom odlično su rešenje za malo šira predvorja i ulazne hodnike. U ovom slučaju, okno je zapravo staklo na jednoj, drugoj ili s obe bočne strane, sa fiksnim okvirom koji se ne otvara zajedno sa vratima, već je njegova primarna svrha osvetljenje. Takav dizajn omogućava mnogo više prirodnog svetla od PVC ulaznih vrata s integrisanim staklenim površinama, jer je sama transparentna površina mnogo veća. I ovde vam stoji na raspolaganju mnogo raznih kombinacija staklenih površina, od potpuno providnog do matiranog stakla.

  2.4. Dvokrilna PVC ulazna vrata

  Dvokrilna PVC ulazna vrata su najređi tip od svih. To je uglavnom zbog njihove velike ukupne širine, koju većina predvorja i hodnika porodičnih kuća nema, ali se zato mogu videti na ulazima stambenih zgrada. Ova verzija je sklop dva krila, koja mogu da se otvaraju pojedinačno ili zajedno (kao jednokrilna ili dvokrilna); kada se otvore oba krila dobija se širok prolaz. Najčešće se u svakodnevnoj upotrebi otvara samo jedno, a pri unošenju ili iznošenju gabaritnijih i kabastijih stvari kojima nije dovoljno 90-100 cm širine, oba. Takva vrata su vrlo korisna i u slučaju da ima stanara u invalidskim kolicima.

  2.5. PVC ulazna vrata od imitacije materijala

  Na tržištu su dostupna i PVC vrata koja svojim izgledom i teksturom imitiraju izgled drugih, najčešće prirodnih materijala. Za takve varijante dizajna imitacija drveta je sasvim uobičajena, ali se mora napomenuti da svako podražavanje uvek deluje pomalo izveštačeno - ako ništa drugo, neautentičnost će se otkriti kada dodirnete površinu.

  3. Komponente PVC vrata

  3.1. Profili i ojačanje krila

  Za ulazna PVC vrata koriste se 5 ili 6 komorni profili. Petokomorno krilo je debljine 7 cm, a šestokomorno 8,5 cm i dodatno su ispunjeni penom. Za PVC vrata, osim plastičnih profila, koriste se i dodatna čelična ojačanja, koja osiguravaju statičku stabilnost krila i ne dozvoljavaju da vrata spadnu.

  3.2. Ispune, zaptivke, šarke i brave

  PVC okvir vrata zatvara se ispunom. Punjenje PVC ulaznih vrata može biti PVC ili HPL ili staklo debljine 2-5 cm, dok debljina stakla zavisi od modela vrata. Za izolaciju su na raspolaganju dve vrste trajno elastičnih zaptivki (EPDM), a za zaključavanje se najčešće bira brava u tri tačke, koja po želji može biti automatska ili mehanička. Zbog toga što su ova vrata teža od sobnih, a moraju biti i čvršća, šarke za njih su metalne (prohrom ili nerđajući čelik), premda mogu imati PVC masku u boji vrata tako da se ne vide.

  3.3. Prag i kvaka

  U principu, sva ulazna vrata imaju bar minimalni prag, jer to obezbeđuje bolju zvučnu i toplotnu izolaciju. PVC vrata karakteriše niskoprofilni aluminijumski prag visine do 2 cm. Pored smanjenja gubitka toplote, prag je važan i za nesmetanu upotrebu vrata, a koristi se i protiv smrzavanja. Izbor kvake nije uslovljen materijalom ulaznih vrata, pa možete izabrati bilo koju vrstu i model - aluminijumsku, drvenu ili plastičnu, važno je samo da njen mehanizam odgovara modelu vrata. Standardna ALU kvaka dostupna je u beloj, bronzanoj ili metalik boji.

  3.4. Pribor

  Pored navedenih elemenata koji su osnova svakih ulaznih vrata, PVC vratima se mogu dodati i razni funkcionalni ili ukrasni elementi. To uključuje špijunku, spoljni držač, zvono, automatsko otvaranje, osvetljenje ili svetlarnik, alarm, kameru i slično.

  4. PVC ulazna vrata - cena

  Cena PVC ulaznih vrata može znatno da varira u zavisnosti od kvaliteta i vrste ulaznih vrata. PVC ulazna vrata sa svetlarnikom biće skuplja od klasičnih. Prosečna cena PVC vrata se kreće između 250-750 EUR. PVC vrata u kombinaciji sa aluminijumom ili drvetom su najskuplja.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Ulazna dvokrilna vrata sa svetlarnikom

  Potrebna ulazna dvokrilna vrata sa sa svetlarnikom cca 200 x 240cm. 74088 € do 123480 €

  ........

  Izrada i montaža PVC vrata

  Izrada i montaža ulaznih vrata PVC u gornjem delu 2 ili 3 stakla sa mutnim staklom. 31752 € do 52920 €

  ........

  Izrada i ugradnja PVC vrata

  Potrebna izrada i ugradnja PVC vrata cca 92 x 211 cm. 105840 € do 176400 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Sobna klizna vrata pvc, cca 260 x 195cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i montaža ulaznih PVC vrata, cca 100 x 205 cm
  PVC ulazna vrata, Kraljevo

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i ugradnja ulaznih PVC vrata, cca 163 x 228 cm
  PVC ulazna vrata, Paraćin

  720 € do 1200 €

  Cena, PVC ulazna vrata, cca 120 x 210cm
  PVC ulazna vrata, Bačka Topola

  630 € do 1050 €

  Cena, Harmonika vrata, cca 88 x 203cm
  PVC ulazna vrata, Preševo

  270 € do 450 €

  Cena, PVC ulazna vrata, 3kom
  PVC ulazna vrata, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, PVC ulazna vrata, cca 84 cm x 205 cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, PVC ulazna vrata sa staklom, cca 210cm x 120cm
  PVC ulazna vrata, Nova Pazova

  693 € do 1155 €

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i vrata, 1 kom vrata, 1 kom prozor
  PVC ulazna vrata, Loznica

  450 € do 750 €

  Cena, Ulazna pvc vrata sa staklom, cca 205 x 80cm
  PVC ulazna vrata, Sonta

  360 € do 600 €

  Cena, PVC ulazna vrata, cca 100 x 200cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  360 € do 600 €

  Cena, PVC ulazna vrata ,dvokrilna bez stakla, cca 130 x 200cm
  PVC ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža ulazna vrata, cca 190 ×110 cm
  PVC ulazna vrata, Skorenovac

  450 € do 750 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 150 x 200 cm
  PVC ulazna vrata, Subotica

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 5 kom
  PVC ulazna vrata, Barajevo

  1800 € do 3000 €

  Cena, Ulazna vrata, 3kom
  PVC ulazna vrata, Čajetina

  1800 € do 3000 €

  Cena, PVC prozori i vrata, 2 kom - vrata; 5kom- prozori
  PVC ulazna vrata, Knjaževac

  2700 € do 4500 €

  Cena, PVC ulaza vrata za stan, cca 90 x 205cm
  PVC ulazna vrata, Kladovo

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i vrata, merenje na licu mesta
  PVC ulazna vrata, Donja Trnava

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izrada i montaža PVC sobnih vrata, cca 205 x 90 cm
  PVC ulazna vrata, Gospođinci

  405 € do 675 €

  Cena, Ulazna PVC vrata dvokrilna, cca 200 x 130cm
  PVC ulazna vrata, Zrenjanin

  630 € do 1050 €

  Cena, PVC ulazna vrata bez štoka, cca 200cm
  PVC ulazna vrata, Pačir

  630 € do 1050 €

  Cena, Brava na pvc vratima se pokvarila, 1 kom
  PVC ulazna vrata, Jarkovac

  270 € do 450 €

  Cena, PVC ulazna vrata panel i polupanel, cca 140 x 220cm
  PVC ulazna vrata, Beli Potok (Beograd)

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža ALU ulaznih vrata i PVC prozora, 12 kom
  PVC ulazna vrata, Kragujevac

  5400 € do 9000 €

  Cena, Demontaža postojećih drvenih vrata i ugradnja PVC dvokrilnih vrata, Š:1240 mm, V : 2010 mm
  PVC ulazna vrata, Svrljig

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža ulaznih vrata - svetlarnik, 1 kom , 210 x 90 cm
  PVC ulazna vrata, Jošanička Banja

  180 € do 300 €

  Cena, Ulazna vrata i svetlarnik, cca 2,08 x 2,13m, 08 x 2,45m
  PVC ulazna vrata, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i vrata, Soba: 350cm x 100cm; Dnevna 250cm x 100cm + 100cm x 200cm terasna vrata
  PVC ulazna vrata, Zrenjanin

  1800 € do 3000 €

  Cena, Izrada PVC vrata sa ugradnjom, cca 144 x 220cm
  PVC ulazna vrata, Trnjane (Aleksinac)

  585 € do 975 €

  Cena, Izrada i montaža balkonski kliznih vrata, 210 x 220 cm
  PVC ulazna vrata, Beograd

  360 € do 600 €

  Cena, Zamena vrata sa svetlarnikom za klasična vrata, 5 cca 64 x 198cm
  PVC ulazna vrata, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Izrada komarnika za vrata i prozore, 3 kom
  PVC ulazna vrata, Sopot

  180 € do 300 €

  Cena, Popravka šarki na PVC vratima,
  PVC ulazna vrata, Gajdobra

  45 € do 75 €

  Cena, Zamena stolarije, 7 kom
  PVC ulazna vrata, Beograd

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izrada i montaža ulaznih PVC vrata,
  PVC ulazna vrata, Mladenovac

  360 € do 600 €  Pogledajte druge završene projekte i cene
  Tražite dobre izvođače radova za područje PVC ulazna vrata?

  PVC ulazna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  1078+ Preduzeća za PVC ulazna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana