x

  PVC prozori, PVC stolarija Cena

  Koliko koštaju PVC prozori? PVC prozori su najpristupačniji u poređenju s aluminijumskim i drvenim. Cena plastičnog prozora zavisi od oblika, veličine, okvira, stakala te načina otvaranja (fiksno, krilno ili klizno). Za običan PVC prozor s dvostrukim staklima treba izdvojiti između 85 i 160 EUR/m2. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima panoramskih prozora, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o panoramskim prozorima.

  CENA PVC PROZORA


  Cena PVC prozora. Cena PVC prozora s dvoslojnim staklom.

  85.00 €/m2

  VEOMA NISKA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  156.00 €/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  PVC prozori, PVC stolarija Cena

  DRUGE CENE ZA PVC PROZORI

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  PVC fiksni prozor 100x100 cm cena/kom

  Cena PVC fiksnog prozora, dvoslojnog, 100x100 cm. Cena za PVC fiksni prozor s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,4 W/m2K).  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  PVC jednokrilni prozor 100x100 cm cena/kom

  Cena PVC jednokrilnog prozora, dvoslojnog, 100x100 cm. Cena za PVC jednokrilni prozor s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,4 W/m2K).  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  PVC balkonska vrata

  Cena PVC balkonskih vrata, dvoslojnih, 100x220 cm. Cena za PVC balkonska vrata s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,2 W/m2K).  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  PVC fiksni prozor 120x100 cm

  Cena za PVC fiksni prozor, 120x100 cm s dvoslojnim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC jednokrilni prozor 120x100 cm

  Cena za PVC jednokrilni prozor, 120x100 cm s dvoslojnim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC jednokrilna balkonska vrata, dvoslojno staklo

  Cena za PVC jednokrilna balkonska vrata, 110x210 cm s dvoslojnim staklom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC jednokrilna balkonska vrata, troslojno staklo

  Cena za PVC jednokrilna balkonska vrata, 110x210 cm s troslojnim staklom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC dvokrilna balkonska vrata, dvoslojno staklo

  Cena za PVC dvokrilna balkonska vrata, 180x210 cm s dvoslojnim staklom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC dvokrilna balkonska vrata, troslojno staklo

  Cena za PVC dvokrilna balkonska vrata, 180x210 cm s troslojnim staklom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC prozor 80x180 cm cena/kom

  Cena jednokrilnog PVC prozora 80x80 cm s trostrukim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC prozor 60x100 cm cena/kom

  Cena jednokrilnog PVC prozora 60x100 cm s trostrukim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC prozor 120x90 cm cena/kom

  Cena jednokrilnog PVC prozora 120x90 cm s trostrukim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC prozor 120x140 cm cena/kom

  Cena jednokrilnog PVC prozora 120x140 cm s trostrukim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>

  PVC prozor 140x140 cm cena/kom

  Cena jednokrilnog PVC prozora 140x140 cm s trostrukim staklom je  €/kom

  kom
  potražnja>
  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  PVC - plastični prozori – sve što treba da znate

  1. PVC prozori – šta sve treba da znate?

  1.1. Prednosti PVC prozora

  Jednostavna izrada po povoljnoj ceni

  PVC prozori su u poslednje vreme najčešći izbor većine kupaca. Nesumnjivo, prvenstveno zbog vrlo povoljne cene, pošto su ovi prozori znatno jeftiniji od aluminijumskih i drvenih.

  pvc-okna-1.jpg
  Izaberite najboljeg ponuđača PVC prozora

   

  Plastični prozori su odlični termoizolatori

  Prozori, koliko i drugi delovi stolarije, znatno utiču na gubitak toplote u stambenom ili poslovnom prostoru, a to može ići i do 30%. Na termoizolativnost PVC prozora utiče debljina i termoprovodljivost okvira prozora (oznaka je Uf), termoprovodljivost stakala (oznaka je Ug) i ukupna termoprovodljivost celog prozora (oznaka je Uw). Za energetsku efikasnost najznačajnije je to da prozori budu nepropusni, tj. da imaju trostruku izolaciju. Što je manji količnik prolaska toplote (Uw) to su prozori bolji. Zato ugradnjom kvalitetnih prozora mogu da se ostvare znatne uštede troškova grejanja – nekada smanjenje iznosi i čitavu trećinu! Termoizolativnost PVC prozora može da se poredi sa onom koju imaju aluminijumski i drveni prozori.

  Plastični prozori su odlični zvučni izolatori

  Kada birate prozore za svoj dom imajte na umu i uticaj sredine u kojoj živite (prometna saobraćajnica ili priroda), pa u skladu sa tim računajte i na zvučnu izolaciju. Vrednost zvučne izolacije obeležava se oznakom Rw – što je veći broj to bolje. Zvučna izolacija PVC prozora može da se poredi sa onom koju imaju aluminijumski i drveni.

  Plastični prozori i lako održavanje

  PVC prozori se vrlo lako održavaju. Potrebno im je povremeno brisanje mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, oni ne zahtevaju redovno farbanje. Otporni su na kiseline, UV zračenje, koroziju i ekstremne vremenske prilike. Jedino što se preporučuje je podmazivanje metalnih delova visokvalitnetnim mašinskim uljem.

  Plastični prozori dobro izgledaju

  Prozori treba da budu dopuna estetici prostora i celokupnog izgleda kuće. Na tržištu ćete naći brojna rešenja, u svim zamislivim oblicima i bojama, tako da ćete sigurno pronaći ono prema sopstvenoj želji i mogućnostima.

  Dugotrajnost

  PVC prozori imaju očekivan vek trajanja od 40 godina. Ponuđači kvalitetnih PVC prozora nude garanciju na najmanje 10 godina.

  Sigurnost i protivprovalna zaštita

  To da su prozori sigurni i pružaju protivprovalnu zaštitu obezbeđuje se kvalitetnim okovima koji ne dopuštaju nasilno otvaranje niti pomeranje prozorskih krila.

  1.2. Slabosti PVC prozora

  Deformisanje na vrućini

  PVC na visokim temperaturama može da se deformiše. Kada je prozor slabijeg kvaliteta, a dugo izložen uticaju Sunca, može da se dogodi da se iskrivi i teže otvara i zatvara; međutim, kada se ohladi funkcionisaće kao i ranije. To se dešava vrlo retko i uglavnom kod prozora velikih dimenzija, a sa visokokvalitetnim prozorima takvih problema uopšte nema.

  Boja vremenom može da se promeni

  Plastični prozori se ne mogu farbati kao aluminijumski ili drveni.

  Nerazgradiv materijal

  Plastika se ne razgrađuje u prirodi, odnosno, razgrađuje se za stotinak i više godina. Međutim, u poslednje vreme ima sve više onih koji u proizvodnji koriste recikliranu plastiku te tako smanjuju količinu otpada. S druge strane, PVC je dugotrajan pa se i na taj način kompezuje njegova nerazgradivost. U svakom slučaju, plastični prozori nisu najbolji izbor za prirodnu sredinu.

  2. Izbor ponuđača

  Na tržištu ima skoro bezbroj proizvođača i ponuđača PVC stolarije. Kupovina prozora nije kratkoročna investicija, pa je vrlo važno da pažljivo birate i sakupite što više ponuda pre nego što se odlučite.

  pvc-okna-2.jpg
  PVC prozori su najčešći izbor kupaca

   

  2.1. Garancija

  Garantni rok je odličan pokazatelj kvaliteta. Proizvođači i ponuđači sigurni u svoj proizvod mogu ponuditi desetogodišnju pa i dužu garanciju. U garantnom roku proizvodi moraju biti bez mankavosti – i estetskih i funkcionalnih – a ako se oštećenja i pojave, ne smeju imati veze s kvalitetom; mogu biti samo posledica neodgovarajuće upotrebe.

  2.2. Vlastiti majstori za ugradnju i održavanje

  Kvalitetni prozori sami po sebi ne znače mnogo – tek ako su i pravilno postavljeni, služiće vam dugo i dobro. Slabo urađena montaža, zbog koje će se pojaviti tzv. toplotni mostovi, može poništiti sve prednosti kvalitetnog proizvoda. Stoga je vrlo važno da, koga god da izaberete, ima svoje kvalifikovane majstore koji koriste visokokvalitetne materijale odgovarajuće tipu ugradnje. Ako prodavac obezbeđuje i servis za svoje proizvode te garantuje nabavku i zamenu rezervnih delova, onda ste najverovatnije našli pravog.

  2.3. Potvrde kvaliteta

  Proizvođači i prodavci kvalitet proizvoda dokazuju i raznim sertifikatima i potvrdama kvaliteta koje će vam po završenoj ugradnji i ostaviti. U tu dokumentaciju spadaju tehnički podaci, specifikacije, potvrde o neškodljivosti za prirodnu sredinu, energetske potvrde i slično.

  3. Ugradnja prozora

  3.1. Šta je, zapravo, kvalitetna ugradnja?  

  Ugradnja PVC prozora smatra se kvalitetnom onda kada se odvija prema određenoj proceduri i tehničkim postupcima koji obezbeđuju energetsku efikasnost i zaštitu kao i dugotrajnu, bezbednu i jednostavnu upotrebu. Da bi PVC prozori omogućavali i određen stepen termo i zvučne izolacije, vrlo je važno da budu ugrađeni nepropusno, tj. da na spojevima okvira prozora i zida nema propusta, pukotina ni nedostataka kroz koje bi mogla da se gubi toplota. To znači i da na okviru nema oštećenja niti otvora oko njega. Prozorsko krilo mora biti montirano tako da se lako otvara i zatvara, nema oštećenja okova ni mehanizma za otvaranje, da ne zapinje niti spada. Prozor se mora sasvim lako otvarati i zatvarati. Kvake na prozorima takođe moraju biti dobro postavljene i fiksirane.

  3.2. Postupak ugradnje

  1)    Prozori se dostavljaju određenog dana.

  2)    Majstori vam objasne kako će se posao odvijati.

  3)    Postavlja se zaštita za zidove, podove i druge izložene površine.

  4)    Skidaju se postojeći prozori.

  5)    Radi se postavljanje i nivelacija okvira u zidnim otvorima. Pomoću laserskog metra određuju se ugao, visina i dubina postavljanja prozora.

  6)    Prozori se postavljaju u otvor i zaptivaju određenim sredstvima u zavisnosti od izabranog tipa montaže (klasična, ekološka ili RAL).

  Klasična montaža

  Najčešći način postavljanja prozora. Okvir prozora se šrafi u zid, a onda se spoj između zida i prozora napuni pur-penom.

  Eko-montaža

  Spoj između zida i prozora se puni ekološkom, elastičnom penom na bazi vode koja stalno „radi“ – rasteže se i skuplja, shodno atmosferskim uslovima, pa time obezbeđuje odličnu energetsku efikasnost. Ovakva ugradnja naročito se preporučuje kod adaptacije starijih objekata.    

  RAL montaža

  RAL montaža je obavezna pri ugradnji prozora u niskoenergetske i pasivne kuće, ali se svakako preporučuje i za svaku novogradnju pošto obezbeđuje najbolju termoizolaciju, praktično bez ikakvih mogućnosti za gubljenje toplote. S unutrašnje strane, prozori se zaptivaju paropropusnom masom, a sa spoljne strane elastičnom poliuretanskom (niskoekspandirajućom) penom čime se omogućava da para izlazi iz prostora, ali ne može da ulazi. RAL montaža sprečava i prodiranje vode u zidove, a samim tim i nastanak kondenzacije.

  7)     Poslednji su pregled i provera urađenog posla.

  8)    Majstori vam ostavljaju uputstva za pravilnu upotrebu i održavanje kao i odgovarajuće sertifikate i garanciju.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  PVC STOLARIJA

  Poštovani,


  zamena drvenog dvokrilnog prozora PVC prozorom. Ujedno treba i zamena drvenih terasnih-balkonskih vrat sa PVC vratima sa automatskom roletnom. Vrata treba do polovine visine da su u staklu. Skoro indentičan model je na Vašoj stranici (vrata i prozor) 0 € do 0 €


  ........

  PVC PROZORI

  Poštovani,


  potrebno je uzimanje tačne mere za prozore (okvirno 110 x 120cm), demontaža starih drvenih prozora, montaža novih dvokrilnih pvc sa kapcima i molerska obrada.


  Hvala 540 € do 900 €


  ........

  RENOVIRANJE STANA

  Poštovani,


  potrebno mije kompletno renoviranje stana. Dekorativni kamen dekorativni molerski radovi.
  PVC PROZORI 18m2.
  PARKETAR 50m2(hoblovanje i lakiranje),
  polaganje rebraste cevi sa štemovanjem i gipsanjem 10m2.
  GIPSARSKI RADOVI - Kameni zid 14m2.
  UGRADNJA KLIME u spavaću sobu,
  PANORAMSKI ZID, krečenje celog stana od 70m2
  u kupatilu obnova tuš kabine (menjanje kliznih vrata i poda tuš kabine).


  Hvala
  13500 € do 22500 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, PVC PROZORI I BALKONSKA VRATA,
  PVC prozori, Novo Selo (Niš)

  900 € do 1500 €

  CENA, PVC PROZORI, BALKONCI I ROLETNE,
  PVC prozori, Barajevo

  1350 € do 2250 €

  CENA, PVC PROZORI I BALKONSKA VRATA,
  PVC prozori, Pančevo

  720 € do 1200 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Beograd

  810 € do 1350 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Kraljevo

  450 € do 750 €

  CENA, ALU I PVC STOLARIJA,
  PVC prozori, Novi Sad

  900 € do 1500 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Šabac

  360 € do 600 €

  CENA, PVC PROZOR,
  PVC prozori, Bačka Topola

  144 € do 240 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Kikinda

  540 € do 900 €

  CENA, MONTAŽA PVC PROZORA,
  PVC prozori, Niš

  144 € do 240 €

  CENA, PVC PROZOR,
  PVC prozori, Kovin

  225 € do 375 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Kraljevo

  765 € do 1275 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Beograd

  495 € do 825 €

  CENA, PVC PROZOR,
  PVC prozori, Bačka Palanka

  270 € do 450 €

  CENA, PVC ILI DRVENI PROZORI SA BELIM PREMAZOM,
  PVC prozori, Odžaci

  360 € do 600 €

  CENA, ZAMENA STAKLA NA PVC BALKONSKIM VRATIMA,
  PVC prozori, Beograd

  270 € do 450 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Inđija

  360 € do 600 €

  CENA, SVETLARNIK SA PROZOROM,
  PVC prozori, Leskovac

  315 € do 525 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Beograd

  1350 € do 2250 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Subotica

  495 € do 825 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Priboj

  315 € do 525 €

  CENA, PVC PROZOR ,
  PVC prozori, Pančevo

  180 € do 300 €

  CENA, PVC STOLARIJA,
  PVC prozori, Lučani

  1350 € do 2250 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Novi Pazar

  4050 € do 6750 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Beograd

  2250 € do 3750 €

  CENA, PVC PROZORI ,
  PVC prozori, Kovilj

  2700 € do 4500 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Ležimir

  540 € do 900 €

  CENA, PVC PROZORI SA ROLETNAMA,
  PVC prozori, Beograd

  3150 € do 5250 €

  CENA, PVC PROZORI,
  PVC prozori, Leskovac

  180 € do 300 €

  CENA, PVC PROZOR ,
  PVC prozori, Smederevska Palanka

  225 € do 375 €

  CENA, DEMONTAŽA I MONTAŽA PVC STOLARIJE ,
  PVC prozori, Niš

  270 € do 450 €

  CENA, PVC (DRVENA) KUĆICA ZA STRAŽARE ,
  PVC prozori, Kruševac

  2250 € do 3750 €

  CENA, PVC STOLARIJA,
  PVC prozori, Bački Petrovac

  1350 € do 2250 €

  CENA, PVC STOLARIJA,
  PVC prozori, Bačka Topola

  3150 € do 5250 €

  CENA, PVC PROZOR,
  PVC prozori, Kamenica (Valjevo)

  180 € do 300 €

  CENA, PVC STOLARIJA,
  PVC prozori, Smederevo

  1350 € do 2250 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  PVC PROZORI CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 1200 PREDUZEĆA ZA PVC PROZORI


  BESPLATNE USLUGE
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE PVC PROZORI?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Slovačka 20
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana