Za područje

  Krovni prozori, cena

  Koliko koštaju krovni prozori? Cena krovnih prozora zavisi od njihove veličine, materijala za okvire, broja stakala, načina otvaranja (nisko, srednje ili visoko) i, svakako, od ponuđača radova. Kod krovnih prozora najvažnija je montaža, odnosno, postavljanje koje uključuje poslove suve montaže i malterisanje špaletne. Rok isporuke je obično 7 do 30 dana, a cene se kreću između 150 i 400/m2, tako da biste za prozor veličine 80x160 cm platili oko 300 EUR. Za dovoz i postavljanje prozora treba dodatnih 45-72 EUR, plus za eventualne radove naknadne obrade.

  Kome poveriti krovne prozore? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima krovnih prozora u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Cena krovnog prozora


  Cena krovnog prozora. Cena nabavke i ugradnje krovnog prozora 80x160 cm.

  250.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  300.00 €/kom

  SREDNJA CENA
  420.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Krovni prozori (2024)

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Krovni prozor, ugradnja u ravan krov

  Cena RAL ugradnje prozora po standardu i s odgovarajućim materijalom za dihtovanje i šrafljenje u grede, Bramac, Decra.


  kpl

  €/kpl

  Krovni prozor, postavljanje šrafljenjem u grede

  Cena RAL ugradnje prozora po standardu i s odgovarajućim materijalom za šrafljenje u grede, Bramac, Decra.


  kpl

  €/kpl

  Krovni prozor, skidanje

  Cena uklanjanja krovnog prozora šrafljenog u grede, Bramac, Decra.


  kpl

  €/kpl

  Cena klasičnog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena klasičnog drvenog krovnog prozora s otvaranjem na sredini, 78x98 cm, lakiranog lakom na vodenoj bazi; kaljeno spoljno staklo Thermo Plus s ventilacionim otvorom.


  kom

  €/kom

  Cena klasičnog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena klasičnog plastificiranog krovnog prozora s drvenim letvicama i otvaranjem na sredini, 78x98 cm, lakiranog lakom na vodenoj bazi; kaljeno spoljno staklo Thermo Plus s ventilacionim otvorom.


  kom

  €/kom

  Cena klasičnog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena klasičnog plastificiranog krovnog prozora s drvenim letvicama i otvaranjem na sredini, 78x98 cm, lakiranog lakom na vodenoj bazi; standardno zaštitno staklo Safety Plus s ventilacionim otvorom.


  kom

  €/kom

  Cena klasičnog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena klasičnog plastificiranog krovnog prozora s drvenim letvicama i otvaranjem na sredini, 78x98 cm, lakiranog lakom na vodenoj bazi; trostruko staklo Energy Star s ventilacionim otvorom.


  kom

  €/kom

  Cena krovnog prozora na ravnom krovu

  Cena krovnog prozora fiksiranog na ravnom krovu, pod nagibom od 0-15°, TCR, Ø14.


  kpl

  €/kpl

  Cena krovnog prozora na strmom krovu

  Cena krovnog prozora fiksiranog na strmom krovu, pod nagibom od 35-45°, TLR, Ø14.


  kpl

  €/kpl

  Cena panoramskog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena troslojnog panoramskog plastificiranog krovnog prozora s drvenim letvicama i s otvaranjem na donjoj strani, 78x140 cm, bezbojno lakiranog; standardno zaštitno staklo Safety Plus.


  kom

  €/kom

  Cena panoramskog PVC krovnog prozora s drvenim lajsnama

  Cena troslojnog panoramskog plastificiranog krovnog prozora s drvenim letvicama s otvaranjem na donjoj strani, 78x140 cm, bezbojno lakiranog; trostruko staklo Energy Star.


  kom

  €/kom

  Cena standardnog panoramskog drvenog krovnog prozora

  Cena troslojnog panoramskog drvenog krovnog prozora s otvaranjem na donjoj strani, 78x140 cm, bezbojno lakiranog; standardno zaštitno staklo Safety Plus.


  kom

  €/kom

  Cena troslojnog panoramskog drvenog krovnog prozora

  Cena troslojnog panoramskog drvenog krovnog prozora s otvaranjem na donjoj strani, 78x140 cm, bezbojno lakiranog; trostruko staklo Energy Star.


  kom

  €/kom

  okvirna cena
  Pošalji potražnju >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Krovni prozori - sve što treba da znate

  1. Krovni prozori - šta sve treba da znate?

  Bez obzira na to da li na mansardi želite da ugradite nove krovne prozore ili menjate stare, oni će itekako uticati na opšti utisak o prostoru, energetsku efikasnost kao i na ukupnu vrednost doma. Toga radi je važno da znate kakve vam sve mogućnosti stoje na raspolaganju.

   Krovni prozori
  Krovni prozori propuštaju i do 30% više svetlosti od običnih!

  1.1. Kosina krova

  U odnosu na veći ili manji nagib vašeg krova, biće potrebno da se upotrebe različiti elementi i okovi za ugradnju i načini rada. Takozvani komplet za ugradnju osigurava nepropusnost krovnih prozora ugrađenih u krovnu kosinu. Izvođač radova koga izaberete znaće koji komplet i kakvi prozori će biti potrebni u odnosu na to kakvi su krov, konstrukcija i krovni pokrivač te koji će način ugradnje primeniti.

  1.2. Položaj krovnih prozora

  Kada se bira mesto za krovni prozor, prvo se gledaju položaj i putanja Sunca tokom dana. U slučaju da prosto nemate takav izbor i da prozor ili prozori mogu biti samo na jednom mestu, onda će najvažnija biti vrsta prozora, kako bi se obezbedila dovoljna osvetljenost prostora.

  Prozori okrenuti severu nikada nisu dovoljno osvetljeni, pa gledajte da budu što veći kako bi ugrabili što više dnevne svetlosti i toplote. Prozori okrenuti istoku, ujutru će biti izloženi direktnoj sunčevoj svetlosti što može biti odlično za kuhinju ili spavaću sobu, zavisno od toga šta više volite. One prema zapadu, Sunce će grejati popodne i predveče, pa su tako idealni za dnevnu sobu. Prozori okrenuti jugu biće osvetljeni tokom čitavog dana što je najbolje za prostorije u kojima provodite najviše vremena.

  1.3. Izolacija i prozračivanje sa krovnim prozorima

  Najnovije modele krovnih prozora odlikuju inovativni načini prozračivanja koji omogućavaju da uživate u svežem vazduhu čak i kada je prozor zatvoren. Na nekim vrstama prozora postoje otvori/kanali za prozračivanje koji omogućavaju kruženje vazduha kroz filtere, a da se pri tom prozor ne otvara. Tu se nalazi i poseban filter koji pomaže i u odbrani od insekata naročito leti, kada ih je bezbroj. Različite varijante zastakljivanja prozora utiču i na termoizolovanost prozora. Slovo „U“ je oznaka toplotne efikasnosti, pa ne zaboravite da je potražite kada birate prozore. Što je niži broj pored „U“ to je termoizolacija bolja te će bolje štititi i unutrašnjost prostora.

  1.4. Senila, venecijaneri, žaluzine

  Krovni prozori u prostoriju propuštaju i do 30% svetlosti više od običnih. To je uglavnom fantastična stvar, međutim, ponekad je potrebno i zamračenje, odnosno, senčenje unutrašnjosti da bi boravak u takvoj prostoriji bio prijatniji. Većina proizvođača krovnih prozora uz njih nudi i senila koja im tačno odgovaraju po tipu i vrsti. Ima i žaluzina koje smanjuju energetske gubitke za 20-ak posto. Postoje i tzv. „black out“ senila koja potpuno zamrače prostoriju što je idealno za, recimo, spavaće sobe.

  2. Angažujte stručnjake za krovne prozore

  Postavljenje novih ili zamena starih krovnih prozora nije posao koga se možete latiti sami. Radovi zahtevaju stručno znanje, veštine i iskustvo, ali i više pari ruku tako da će vam pomoć biti potrebna u svakom slučaju. Eventualni samostalni eksperiment bi mogao da vas košta skupo koliko materijalno toliko i emocionalno. Ipak, nije loše da se pre upuštanja u ceo poduhvat dobro informišete o svim aspektima i mogućnostima koje vam mogu biti na raspolaganju; tako ćete i mnogo lakše postići dogovor s izvođačima radova.

  3. Vrste krovnih prozora

  Kada birate krovne prozore, najvažnije je da izaberete tačno one koje odgovaraju i krovu i vašim potrebama. Da biste odluku doneli lakše, upoznaćemo vas s vrstama prozora i njihovim karakteristikama.

  3.1. Klasičan krovni prozor

  Klasičan krovni prozor ima ručku za otvaranje i zatvaranje na gornjoj ili donjoj strani. Ako je ručka gore, pod prozor se mogu postaviti komadi nameštaja a da ostane dovoljno mesta za rukovanje i čišćenje. Ovaj tip prozora se okreće oko svoje ose, tako da ga možete prevrnuti i oprati.

  3.2. Panoramski krovni prozor

  Ovakvi prozori se otvaraju nagore i zato mora biti oslobođen pristup. Radi sigurnosti, donja ivica prozora mora biti na najmanje 110 cm, ali ne ni više od 150 cm od poda, da biste mogli bez problema da ga otvarate. Panoramski prozori propuštaju obilje svetlosti i toplote kao i svežeg vazduha te su i energetski efikasni. Ovakvi prozori unose u potkrovlje utisak prozračnosti i komocije, a svakako i lep vidik.

  3.3. Grupisanje krovnih prozora

  Da bi se dobio utisak što većeg prostora, prozračnosti i lakoće, može se sastaviti više manjih prozora. Oni se mogu postaviti jedan uz drugi ili jedan iznad drugog. Prozori i inače u arhitekturi služe kao elementi otvaranja i spajanja enterijera i eksterijera koliko i postizanja efekta što veće prirodnosti i nesputanosti. Ako je tavanica u vašem domu visoka ili bar viša od proseka, onda biste iznad običnih mogli postaviti i neki krovni prozor i sigurni smo da bi razlika odmah postala lako uočljiva.

  3.4. Krovni balkon ili terasa

  Čak i u potkrovlju mogu da se naprave ispusti u vidu balkona ili terase koji bi taj prostor zasigurno učinili prostranijim i manje klaustofobičnim te vam omogućili da uživate u Suncu i opuštanju. Za ovakve zahvate najprimerenije je otvaranje krovnog prozora koji na donjoj strani ima vratanca; ta vratanca se otvaraju u polje do sigurnosne ograde, a gornji deo prozora ide nagore. Krovni balkon obezbeđuje zasigurno veću osvetljenost, više svežeg vazduha ali i neposredan kontakt sa spoljnom sredinom. Za terasu ili balkon se skoro uvek može iskoristiti neki neiskorišćen deo krova.

  3.5. Posebni krovni prozori

  Na tržištu se mogu naći i posebni krovni prozori, kakvi su na primer:

  • linije za nestambene delove potkrovlja,
  • revizioni krovni prozori za izlazak na krov,
  • prozori s otvorima/kanalima za prozračivanje stambenih prostora koji istovremeno služe za izlazak na krov,
  • prozori s kupolama za ravan krov,
  • okna za odvod dima iz zgrade, koji ispunjavaju bezbednosne zahteve,
  • svetlarnici za ravne i talasaste krovne pokrivače i svetlosni tuneli za ravne krovove.

  4. Materijali za krovne prozore

  4.1. Lakirani drveni okviri

  Lakirano i impregnirano drvo je sigurno najzastupljeniji materijal za krovne prozore. Za ove se prozore najviše koriste borovina i hrastovina, dubinski impregnirani pre sastavljanja okvira, a potom premazani akrilnim lakom koji ne škodi prirodnoj sredini. Drveni prozori su najbolji za suve prostorije i uvek je bolje da su manjih dimenzija. Sa spoljne strane drveni okviri su najčešće zaštićeni aluminijumskim profilom.

  4.2. Drveni okviri s poliuretanskim premazom

  Za vlažne prostorije uvek su bolji drveni prozori s poliuretanskim premazom, pošto su otporni i na vlagu i na UV zračenje. Ovi se prozori prave od bukovine i hrastovine i malo su skuplji od lakiranih, jer su dugotrajniji.

  4.3. PVC okviri prozora

  Vrlo popularni i traženi su PVC prozori, napravljeni od PVC profila i sastavljeni od više komora koje ne dozvoljavaju nastanak tzv. toplotnih mostova. Ovi prozori mogu biti većih dimenzija, jer su lakši od drvenih, premda se ojačavaju aluminijumskom ili čeličnom armaturom. Odlični su tamo gde ima vlage kakva su kupatila, kuhinje ili pomoćne prostorije. Ima ih i različitih boja i dezena te se sigurno može naći nešto ukoliko postoje kakvi specijalni zahtevi.

  4.4. Aluminijumski okviri

  Aluminijum se koristi za krovne prozore većih dimenzija ili one koji su na neki način specifični (pokretna balkonska vrata, izvlačni balkoni i slično). Najvažnije je da je aluminijumski krovni prozor takav da nema toplotne mostove.

  5. Zastakljenje krovnih prozora

  5.1. Dvostruka stakla

  Krovni prozori s dvostrukim staklom i vazdušnom komorom su odlično rešenje po vrlo povoljnoj ceni. Možete izabrati i varijantu ovog prozora sa spoljnim zaštitnim staklom koje ga štiti od grada i provale. Termoprovodljivost takvih stakala je Ug=1.0 W/m2K.

  5.2. Trostruka stakla

  Između triju stakala su dva sloja vazduha ili gasa (argona ili kriptona). To je danas najzastupljeniji tip zastakljivanja. Termoprovodljivost takvih stakala je Ug=0,5 W/m2K.  

  5.3. Četvorostruka stakla

  Ovakvo zastakljenje je vrlo sigurno i ekonomično, pošto su komore ispunjene plemenitim gasom. Istina, to je i najskuplja vrsta prozora, ali samo inicijalno, budući da oni s godinama uštede prilikom zagrevanja i hlađenja prostora, oni isplate sami sebe. Ovakvi prozori su po standardu pasivnih i niskoenergetskih kuća. Termoprovodljivost takvih stakala je samo Ug=0,3 W/m2K.

  6. Ugradnja krovnih prozora

  Za postavljanje krovnih prozora neverovatno je bitna stručna ugradnja, čak više nego kod običnih, jer su oni još izloženiji apsolutno svim atmosferskim uticajima. Osim toga, zbog probijanja krova gubici energije su takođe vrlo upitni. Budući da je krov vrlo specifična konstrukcija ne može se iskoristiti RAL tip ugradnje prozora koji sprečava toplotne gubitke. Međutim, ako se ceo posao izvede stručno i kvalitetno, gubici toplote se mogu svesti na minimum. Da bi se to postiglo, koristi se spoljni izolacioni okvir, sekundarne opšivke vodonepropusnog načina gradnje te postavljanje parne barijere s unutrašnje strane koja služi za to da zapuši sve otvore i zaštiti konstrukciju od prodora vlage.

  6.1. Mesto ugradnje krovnih prozora

  Preporučuje se da se krovni prozori postavljaju na visini između 90 i 200 cm od poda. Visina na kojoj će prozor biti najviše zavisi od parapetnog zida, visine samog potkrovlja, ali i stanara. Opšte je pravilo da se svaki prozor postavlja tako da se njime lako rukuje, pa ni krovni nisu izuzetak. Nije manje važno ni to da prozor dopušta neometan pogled, bilo da se u prostoriji stoji ili sedi. Širina krovnog prozora prilagođava se razmaku nosećih stubova i tome da se u krovnu konstrukciju poseže što manje. Na kosom krovu prozor se postavlja na letvice, na zadnjoj ravni krovne konstrukcije, a ako je u pitanju ravan krov, prozor se postavlja na grede.

  6.2. Komplet za ugradnju krovnih prozora

  Kako bi se predupredili loša ugradnja krovnih prozora i problemi najrazličitijih vrsta, uvek se preporučuje korišćenje posebnog kompleta za ugradnju. Taj komplet se sastoji od izolacionog okvira koji se radi po meri i ugrađuje neposredno pre postavljanja prozora u već napravljen otvor. Na taj način je izolacija između prozora i krovne konstrukcije optimalna, a gubici toplote minimalni. Krovni prozor se tada samo postavi u već pripremljen izolacioni okvir. U kompletu za ugradnju su i sekundarne opšivke, takođe napravljene po tačnoj meri prozora, i one služe da spreče prodor vode. Osim toga, štite prozor od kondenzacije koja se najčešće zadržava ispod ivice krova. Opšivke se fiksiraju za okvir prozora, a okolo se postavi paropropusna folija. Treći deo u kompletu je parna brana. Ona se jednostavno postavlja oko prozora s unutrašnje strane kako bi sprečavala prodiranje vlage i pare u konstrukciju i tako štitila i izolaciju i konstrukciju krova. Parna brana se takođe pravi po meri.

  6.3. Obrada unutrašnje strane krovnih prozora

  Kada se završi postavljanje i zaštita krovnog prozora sa spoljne strane, treba da se završi i unutrašnja strana konstrukcije krova. Osim krova, moraju se izolovati i špaletne, čime se završava obrada celog krovnog otvora i prozora. S donje strane špaletna treba da stoji vertikalno, a s gornje, horizontalno. Ovim se dobija optimalna cirkulacija vazduha i, istovremeno, maksimalna iskorišćenost svetlosti. Za špaletne se uglavnom koriste drvene daske ili gipsano-kartonske ploče.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Krovni prozor

  Potreban krovni prozor 55x118 (ili kraći po dužini).
  PVC u boji tamnijeg drveta, pošto je na kući sva stolarija drvena, tamno braon boje.
  Potrebno je da može da se izađe na krov kroz taj prozor.
  Komarnik i senilo je takođe potrebno.
  Zbog male visine krova, nije potrebna šipka za otvaranje i zatvaranje krova. 31752 € do 52920 €

  ........

  Zamena krovnih prozora

  Potrebna izrada i ugradnja krovnih prozora okvirnih dimenzija cca 65 x 120 cm. Nisu Velux. Zamena postojećih, jeftinije. Slika u prilogu. 84672 € do 141120 €

  ........

  Nabavka i montaža krovnog prozora

  Potrebno je demontirati stari krovni prozor i ugraditi novi prozor je na visini od 1,5m u kosom krovu na potkrovlju.

  Lokacija je u Resniku u stambenim zgradama.

  Dimenzije su cca 120 x 80 cm.

  Potrebna je nabavka i montaža. 31752 € do 52920 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Zamena krovnog prozora, 1kom , 66 x 118cm
  Krovni prozori, Pančevo

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i postavljanje unutrašnjih roletne na dva krovna prozora., cca 40 x 60 cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  225 € do 375 €

  Cena, Zamena dva krovna prozora, 78 x 118cm - 2kom
  Krovni prozori, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, ugradnja stakla 4 god.doba na krovnom prozoru, cca 96cmx57cm
  Krovni prozori, Vrnjačka Banja

  270 € do 450 €

  Cena, Potrebno je zameniti dva krovna prozora, cca 700 x 1065cm i 500 x 800cm
  Krovni prozori, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Ugradnja PVC krovnog prozora, cca 118 x 78 cm
  Krovni prozori, Užice

  180 € do 300 €

  Cena, Nabavka i ugradnja krovnog prozora, cca 90 x 120 cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, 5 krovnih prozora sa ugradnjom, 5kom- 70 x 120cm
  Krovni prozori, Loznica

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izrada svetlarnika za hodnik, 1 kom
  Krovni prozori, Beograd

  180 € do 300 €

  Cena, Krovni prozor, cca 110 x 72 cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Servis krovnih prozora Velux, 5 kom
  Krovni prozori, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Svetlarnik, cca 60 x 200cm
  Krovni prozori, Bačko Novo Selo

  1080 € do 1800 €

  Cena, Krovni prozor po meri, cca 89 x 94 cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Krovni prozori, 2kom 140 x 70cm
  Krovni prozori, Korman (Kragujevac)

  540 € do 900 €

  Cena, Ugradnja krovnog prozora, 1kom
  Krovni prozori, Bela Palanka

  135 € do 225 €

  Cena, Zamena krovnog prozora u kupatilu, 1 kom
  Krovni prozori, Novi Pazar

  270 € do 450 €

  Cena, Popravka krovnog prozora, cca 100 x 70cm
  Krovni prozori, Beograd

  135 € do 225 €

  Cena, Krovni prozori, 12kom - 66 x 120cm
  Krovni prozori, Negotin

  3240 € do 5400 €

  Cena, Nabavka i ugradnja krovnog prozora, unutrašnje mere: cca 55 x 81 cm
  Krovni prozori, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Zamena krovnog prozora, cca 78 x 118cm
  Krovni prozori, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i ugradnja krovnih prozora, 3 kom
  Krovni prozori, Mihajlovac (Negotin)

  540 € do 900 €

  Cena, Krovni prozor, 118 × 68cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Krovni prozor, cca 60 x 80cm
  Krovni prozori, Subotica

  270 € do 450 €

  Cena, Krovni prozori, 4kom - 0,5 x 1,2m
  Krovni prozori, Aranđelovac

  1080 € do 1800 €

  Cena, Ugradnja krovnog prozora i prozor, 50x60cm- 1kom
  Krovni prozori, Pančevo

  270 € do 450 €

  Cena, Krovni prozor, cca 83x113cm
  Krovni prozori, Lazarevac

  270 € do 450 €

  Cena, Montaža krovnog prozora, cca 78x118 cm
  Krovni prozori, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Krovni prozor balkon, 1 kom 1 x 2,5m
  Krovni prozori, Smederevo

  270 € do 450 €

  Cena, Izrada i ugradnja krovnih prozora, 4 kom
  Krovni prozori, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Kupovina sa montažom manjeg krovnog prozora, cca 45 x 75 cm
  Krovni prozori, Vladimirovac

  225 € do 375 €

  Cena, Krovni prozori, 7kom
  Krovni prozori, Novi Sad

  1800 € do 3000 €

  Cena, Nabavka i ugradnja krovnog prozora, 1 kom
  Krovni prozori, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Izrada ili popravka drvenog krovnog prozora, cca 60 x 80 cm
  Krovni prozori, Niš

  360 € do 600 €

  Cena, Zamena krovnih prozora, 5 kom
  Krovni prozori, Subotica

  1350 € do 2250 €

  Cena, Ugradnja dva krovna prozora, 2kom
  Krovni prozori, Zaječar

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada i montaža krovnog prozora, cca 100 x 100 cm
  Krovni prozori, Kragujevac

  360 € do 600 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Krovni prozori cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  393+ Preduzeća za Krovni prozori
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana