Sa par klikova do
proverenih izvođačaZahvaljujem Vam na brzoj reakciji i informacijama koje sam dobio i veoma mi je drago što ste predusretljivi te se nadam i želim Vam mnogo poslovnih uspeha. - Milan N.


Kontakte šaljemo u roku od najviše jednog dana

Koji izvođač je pravi? Da li preporučena preduzeća imaju interes ili slobodne kapacitete? Kako doći do kontakata proverenih izvođača? Uprkos poplavi informacija je danas teško naći odgovarajućeg izvođača. Tu smo da vam skratimo i olakšamo proces potrage za izvođačima i smanjimo rizike kod izbora.

1

PREDAVANJE I POTVRĐIVANJE PROJEKTA

Kada pravilno ispunite i predate formular, Vaš projekat potvrdimo odmah sledećeg radnog dana. Detalje proveravamo telefronom. Ako niste odgovorili na sva pitanje, molimo vas da dodate podatke koji fale. U slučaju da za Vaš projekat nismo našli izvođače, obavestićemo Vas o tome.

Detalje proveravamo putem telefona. Ako niste odgovorili na sva pitanja, molimo Vas za dodatne podatke. U slučaju da za Vaš projekat nismo uspeli da nađemo izvođače, obavestićemo Vas o tome.

2

Obavestimo i predložimo vam izvođače

Čim potvrdimo projekat, povezujemo Vas sa bar tri izvođača. Možete se dogovoriti za izvođenje istog dana.

Dajemo Vam na raspolaganje sve podatke i kontaktne informacije. U toku nedelju dana se Vašem projektu obično pridruži još više izvođača. Možete pratiti ko pokazuje interes za projekat, a savetujemo Vam da telefonom proverite njihove kapacitete u željenom terminu za izvođenje radova.

3

DOGOVORITE SE ZA PREGLED STANJA I PONUDU

Kada uskladite sve detalje projekta dogovarate se sa izvođačima za ponudu.

Sa svim izvođačima možete organizovati pregled stanja i sastanke. Kada uskladite sve detalje projekta, zamolite izvođače za ponude. Možete ih međusobno uporediti na osnovu njihovih ocena i drugih faktora.

4

IZVOĐENJE IN OCENA

Sledi izbor izvođača. Savetujemo Vam da izvođača ne izaberete samo na osnovu najniže cene, nego da gledate na cenu i reference. Posle potpisa ponude odnosno ugovora sa izabranim preduzećem, izvodite projekat. Kada izvođač završi radove, molimo Vas za ocenu njegovog kvaliteta i korektnosti. Dajući ocenu pomažete sistemu i drugim korisnicima pri izboru preduzeća kao i vašem korisničkom ugledu.

Nakon potpisivanja ponude odnosno ugovora koji sklapate sa preduzećem, izvodite projekat. Kada izvođač završi projekat, zamolićemo Vas da ocenite njegov kvalitet i korektnost. Davanjem ocene pomažete pri izboru preduzeća i Vašem korisničkom ugledu.

Sve uređujete na jednom mestu

Na jednoj kontrolnoj tabli možete pratiti Vaš projekat od ideje do krajnjih molerskih radova i opremanja.
Na jednom mestu možete uporediti ponude i izvođače, slati datoteke i dogovarati se.

Sve što vam treba za
vašu gradnju i renoviranje

besplatno predajte potražnju:

   Serbia
   DAIBAU.RS

   Železnička 9
   21000 Novi Sad

   00381 114 300 340

   KONTAKTI

   Potražnje: 00381 114 300 340
   Preduzeća: 00381 114 300 340

   GLOBALNE STRANICE

   www.daibau.com
   www.daibau.at
   www.mojmojster.net
   www.emajstor.hr
   www.daibau.rs
   www.daibau.sk
   www.daibau.ro
   © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana