Spajamo vas sa dobrim projektima gradnje i renoviranja

2.000 proverenih projekata svakog meseca traže izvođače građevinskih radova poput vas na Daibau.rs
Prijavi se u svoj nalog
Još niste probali Daibau.rs? Besplatno registruj preduzeće

Na jednostavan način do klijenata

Provereni projekti, ozbiljne stranke

Proveravamo projekte I stranke umesto vas, I prosledjujemo vam one koji su u vašem interesu.

Sami birate projekte koje želite

Nakon što pregledate projekte na našem sajtu, sami birate koju stranku ćete da kontaktirate za dodatne informacije i direktan dogovor.

Pošteno, bez dodatnih troškova

Ne uzimamo proviziju, nema dodatnih nepredviđenih troškova ni iznenađenja, plaćate samo godišnju ili mesečnu cenu paketa koji ste izbrali.

Iskustva naših majstora

U početku sam dobijao 60-70 % poslova preko Daibau platforme, danas kada sam razvio posao to je više od 30% poslova. Ceo paket isplatim prilikom prvog realizovanog posla, svi ostali poslovi su čista zarada!

4 godine saradnje sa Daibau platformom omogućile su mi ulazak na građevinsko tržište na kom sarađujem sa ozbiljnim strankama koje su zadovoljne mojim poslom. Redovno uplaćujem najveći paket na platformi, koji mi donosi odlične klijente i poslove!

Svoj posao sam uvećao za 40%. Upiti za posao mi stižu na dnevnom nivou, dobijam i po 2-3 upita dnevno!

Za 3 godine saradnje sa Daibua platformom prihod smo povećali za 20%, a u narednom periodu zahvaljujući vašim poslovima, očekujemo još veće povećanje!

Daibau platforma mi pomaže tako što mi na dnevnom nivou šalje poslove, takođe zahvaljujući platformi, stranke me direktno kontaktiraju. Svoj profit sam povećao za 30%! Preporučujem svima da se priključe Daibau platformi, samo ne preporučujem svojoj konkurenciji!

Svoju saradnju sa Daibau platformom započeli smo kupovinom najmanjeg paketa, međutim prvi paket nam je u startu povećao zaradu, tako da smo prilikom obnove saradnje prešli na veći paket. Ova odluka je uticala na povećanje profita od 40%!

Poslednji projekti - 3 130 otvorenih projekata

Svi aktuelni projekti

Sami birate projekte koje želite

Vredni projekti su vam na dohvat ruke svakog dana na sajtu Daibau.rs


Do danas smo objavili preko 117 000 projekata gradnje i renoviranja u ukupnoj vrednosti od 292 730 000 €. Pridružite nam se i ne propustite korisne prilike koje traže baš vas!

Besplatno registruj preduzeće
Česta pitanja
Projekti i stranke

1. Na koji način nalazimo stranke i projekte?


Daibau.rs je prisutan na internetu, kao i u štampanim medijima. Sarađujemo sa partnerima koji se bave gradnjom i renoviranjem, a koji nam povećavaju vidljivost. Stranke nas nalaze na internetu ili preko naših partnera. Više od polovine zainteresovanih su stranke koje nam se vraćaju pošto su imale pozitivno iskustvo sa platformom.

2. Zašto se stranke obraćaju na Daibau.rs?


Traženje odgovarajućeg izvođača sa slobodnim kapacitetima u željenom terminu je problem koji u istoj meri muči i fizička i pravna lica. Daibau.rs u svega par klikova stranku povezuje sa proverenim izvođačem koga zanima projekat. Tako našim korisnicima štedimo mnogo vremena i smanjujemo rizike.

3. Ko su stranke na Daibau.rs i kakvi su projekti?


Na Daibau.rs se javljaju svi koji žele da nađu odgovarajućeg i proverenog izvođača. Naši korisnici su fizička lica i preduzeća, arhitekti, organizacije i državne institucije. Projekti koje dobijamo su raznoliki: od manjih kućnih radova do milionskih projekata. Za svakog partnera se na nedeljnoj bazi nađe više zanimljivih prilika.

4. Da li su stranke na Daibau.rs ozbiljne?


Svesni smo da je ozbiljnost stranke vrlo važna za naše partnere. Iz tog razloga, na više mesta proveravamo kolika je izvesnost da će stranka da realizuje projekat. Upite koji samo proveravaju cene ili kojima je početak izvođenja radova daleko u budućnosti, isključujemo iz obaveštavanja. Za potvrđene projekte proveravamo koliko ponuda stranka već ima i odlučujemo o ozbiljnosti realizacije za svaku stranku pojedinačno. Sve faktore uračunavamo u procenu šanse za realizaciju, koja je na spisku vaših projekata označena zeleno-žutom trakom. Partneri imaju i mogućnost da neozbiljne stranke prijave svom administratoru.

5. Kako da se odazovem na projekat iz dnevnog ili nedeljnog obaveštenja?


U probnom periodu, o zanimljivim projektima vas obaveštavamo dva puta nedeljno, a ako imate pretplatu – svakodnevno. Sve projekte možete da pregledate i odlučite da li vas zanimaju. Klikom na link do kontakta poručujete i nama i stranki da ste zainteresovani. Stranki možete poslati poruku putem sistema ili je pozvati. Prema dosadašnjim podacima, lični kontakt sa strankom povećava verovatnoću realizacije.

6. Kako da se odazovem na projekat u koji ste me pozvali?


Kada ocenimo da ste najbolji izvođač za određeni projekat, preporučujemo vašu firmu stranki čim potvrdimo ozbiljnost tog projekta. Stranka tako, još na početku, dobija vaš broj telefona i računa na vaš poziv. O tome vas obaveštavamo imejlom i SMS-om.

7. Da li dobijam odgovarajuće projekte?


Ako primetite da vas obaveštavamo o delatnostima kojima se ne bavite, molimo vas da obavestite svog administratora i to ćemo ispraviti. Ako su projekti manje vrednosti ili izvan regiona u kome poslujete, takođe nas obavestite, da korigujemo informacije. Svim podešavanjima upravljate preko svog kontrolnog panela, kada se prijavite u sistem.

U kojim projektima mogu da učestvujem?


Stranke povezujemo sa odgovarajućim izvođačima, pa se staramo o tome da preporučujemo preduzeća koja su kvalifikovana da izvedu određeni projekat. Na osnovu veličine i sastava vašeg tima prilagođavamo veličinu projekata koje dobijate. Kod projekata novogradnje ili kompletnih renoviranja potreban je odgovarajući tim i ispunjena lista referenci. Za kategorije kao što su geodezija, projektovanje ili arhitektura, potrebna vam je i licenca.

Šta se dogodi ako se dogovorim za posao?


U probnom periodu realizacija znači kraj besplatne saradnje. Ako ste naš pretplatnik, realizacija ne utiče na trošak saradnje, jer Daibau ne uzima nikakvu proviziju od svojih pretplatnika.

Ocenjivanje

1. Kako dobijamo komentar i preporuku stranaka?


Mišljenje o vašem radu može da ostavi samo stranka koja je i ostavila upit u sistemu. Stranka može da oceni stručnost za savetovanje, cenu i kvalitet izvođenja. Stranke možete i sami zamoliti da napišu komentare, jer oni utiču na ukupnu ocenu vašeg rada i vidljivi su na Daibau.rs profilu.

2. Šta znači Daibau.rs ocena?


Daibau.rs ocena je objektivni odraz vašeg kvaliteta. Sastavljena je na osnovu godina iskustva i veličine tima. Na nju utiče i vaše angažovanje, komentari stranaka i stručnih korisnika. Višu ocenu možete priložiti uz listu referenci. Ukupna ocena izražava kompetentnost i služi nam da prilagodimo vašu poziciju u imeniku i na spisku preporučenih izvođača. Naši korisnici vrlo ozbiljno pristupaju ispunjavanju anketa.

3. Ko je preporučeni izvođač?


Preporučeni izvođači su preduzeća sa kojima sarađujemo više od dve godine i za to vreme su dostigli ocenu 8.6. Za preporučene izvođače možemo da tvrdimo da će svoje radove uraditi kvalitetno i korektno. Značku dajemo na osnovu obektivnih argumenata i individualnog zaključka. Partneri sa značkom dobijaju i nalepnicu za automobil.

4. Šta znače ostali Daibau bedževi?


Bedževe dodeljujemo na osnovu kvaliteta. Možete dobiti bedž za angažovanje, ako je firma odgovorila na bar 70% naših poziva za projekte, zatim bedž za iskustvo, za preduzeće sa više od 10 godina iskustva, kao i bedž za visoku ocenu za sva preduzeća čija je ukupna ocena iznad 9.

5. Šta radimo u primeru da je stranka ostavila negativan komentar?


Daibau ne odgovara za radove koje su radili izvođači (uslovi korišćenja). U slučaju neodgovarajućeg kvaliteta, svaku pisanu reklamaciju provrimo preko izvođača i stranke. Ako shvatimo da je izvođač dobio dve opravdane reklamacije, isključujemo ga iz sistema.

Saradnja

1. Zašto biti deo mreže Daibau.rs?


Daibau.rs omogućava pristup novim stankama i projektima, a stara se i o promociji vašeg kvaliteta. Poverenje nam je ukazalo više hiljada proverenih projektantskih, zanatskih i građevinskih preduzeća. Radimo na više tržišta i pružamo brojne usluge podrške našim partnerima. Postali smo dugoročni partner svima koji su aktivni na srpskom građevinskom tržištu.

2. Ko može da postane deo mreže Daibau.rs?


Zagovornici smo kvaliteta, zato imamo određena merila za upis preduzeća. Mogu nam se pridružiti firme koje imaju registrovanu delatnost, bar 5 godina radnog iskustva, najmanje 10.000 EUR godišnjih prihoda kao i neblokirane račune. Sa svakim preduzećem obavljamo lični intervju, zbog ključnih informacija o poslovanju. Redovno proveravamo kvalitet naših partnera.

3. Šta je besplatan probni period?


Kao znak poverenja, svakom preduzeću u sistemu poklanjamo 15 proverenih, besplatnih projekata. Na taj način možete isprobati funkcionisanje sistema i uveriti se u legitimnost projekata koje dobijamo. Dva puta nedeljno na vaš imejl šaljemo spisak zanimljivih projekata, pa možete stupiti u kontakt sa 15 stranaka. Po isteku probnog perioda predložićemo sklapanje ugovora o pretplati.

4. Zašto biste sklopili ugovor o pretplati koja se plaća?


Paketi koji se plaćaju imaju brojne prednosti u odnosu na probni paket. Kada sklopimo ugovor o pretplati, omogućavamo vam širok pristup većem broju projekata. Možete da izaberete koje radove i u kojim regijama želite da radite. Ako postanete naš pretplatnik, otvara vam se pristup većim projektima i ozbiljnijim strankama. Partnere sistema obaveštavamo o novom projektu odmah čim primimo zahtev, dok su u probnom paketu projekti stari par dana. Sklapanje ugovora o pretplati vam omogućava i druge, brojne prednosti predstavljene u rubrici paketi.

1. Kako da sklopim ugovor o pretplati?


Za ugovor o pretplati obraćate se prodajnom odeljenju Daibau u okviru pružanja podrške partnerima, a oni će vam pomoći da izaberete ponudu i paket po vašoj meri. Biće sastavljen predračun ili ćemo vam poslati ugovor o pretplati. Pretplatu aktiviramo prvog radnog dana nakon potvrde o plaćanju predračuna.

2. Koliko dugo važi pretplata na Daibau.rs?


Validnost pretplate zavisi od toga kakav paket imate. Godišnja pretplata vredi od datuma plaćanja do datuma plaćanja sledeće godine. Kod mesečne pretplate, svakog meseca šaljemo račun za prethodni mesec.

3. Kakve su mogućnosti paketa na Daibau.rs?


Aktuelnu ponudu paketa i cena možete pogledati na: Daibau, partnerski paketi. Nudimo vam pakete na osnovu mesečne i godišnje pretplate. Postoje i posebne opcije u slučaju potpisivanja ugovora o pretplati i saradnji na duži period.

4. Trenutno ne možemo da primamo projekte, šta onda?


Ako ste trenutno prezauzeti poslom, javite Vašem administratoru i on će Vam, za period koji ste zahtevali, zaustaviti obaveštenja. Po iteku tog perioda će se obaveštavanje automatski ahtivirati. U tom periodu nije moguće zamrznuti pretplatu.

5. Šta da uradim ako se više ne bavim nekom delatnošću?


U slučaju da napuštate neku delatnost, javite nam da li ćete preći na neku drugu, od 220 koje imamo u ponudi na Daibau. U slučaju da zatvarate preduzeće, bićete deaktivirani u sistemu.

Probajte besplatno i izaberite projekat koji želite!
Besplatno se registrujte i probajte sistem Daibau

Besplatno registruj preduzeće Aktuelni projekti
Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana