Ulazna vrata cena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi od vrste materijala, dimenzija, zastakljenih delova, ukrasa, sigurnosnih elemenata i proizvođača. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima ulaznih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o ulaznim vratima.

  Proverite i:
  Prozori, cena

  CENA PVC ULAZNIH VRATA


  Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

  450.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  €/kom

  SREDNJA CENA
  720.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Ulazna vrata cena

  DETALJNIJE CENE ZA ULAZNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Drvena ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  Aluminijumska ulazna vrata

  Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Drvo-aluminijumska ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.  €/kom

  kom
  potražnja>
  ZAJEDNO:
  POŠALJI POTRAŽNJU >

  PVC ulazna vrata


  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

  Proverite i: PVC ulazna vrata Cena

  Aluminijumska ulazna vrata


  Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

  Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata Cena

  Drvena ulazna vrata


  Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

  Proverite i: Drvena ulazna vrata Cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin sa svežim idejama i savetima naših autora za uređenje Vašeg stambenog prostora.

  Ulazna vrata – sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata – šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor – tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, tj. ta vrednost mora biti manja od Ud = 0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  sodobna-vhodna-vrata-2.jpg
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam dà na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata            

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni počemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata            

  Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovim slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača obratite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata            

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi 2019./2020.

  4.1. Staklo

  Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  PVC STOLARIJA

  Poštovani,


  potrebna su mi ulazna vrata i prozori:
  sledećih dimenzija:
  200x140 cm trokrilni kom. 2, 140x140cm dvokrilni kom. 2.
  Balkonska vrata 220x120 dvokrilna kom. 2
  sve izolovano - niskoenergetsko.


  Hvala 1170 € do 1950 €


  ........

  ULAZNA VRATA

  Poštovani,


  Potrebna su mi ulazna PVC vrata i svetlarnik :
  Ulazna vrata dimenzija 210*140cm.
  Svetlarnik dimenzija 140*50cm.


  Hvala 540 € do 900 €


  ........

  ULAZNA VRATA

  Poštovani,


  potrebno je da se zamene ulazna vrata u zgradu, aluminijumska, sličan tip kao što ste radili na zgradi na uglu Gandijeve i Jurija Gagarina na Novom Beogradu.
  (Kontakt po preporuci arhitekte Lovrića)
  Ne moraju da budu energetski izolovana.


  Hvala 720 € do 1200 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 202X95CM
  Ulazna vrata, Kragujevac

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 200X85CM
  Ulazna vrata, Novi Banovci

  900 € do 1500 €

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA, 90X200CM
  Ulazna vrata, Vrnjačka Banja

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA , CCA 119X205CM
  Ulazna vrata, Beograd

  900 € do 1500 €

  CENA, ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 208X106CM
  Ulazna vrata, Vrnjačka Banja

  630 € do 1050 €

  CENA, TAPACIRANJE ULAZNIH VRATA, CCA 200X90 CM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  108 € do 180 €

  CENA, ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 205CM X 105CM
  Ulazna vrata, Donji Dušnik

  630 € do 1050 €

  CENA, ALU ULAZNA VRATA, CCA 100X205CM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  810 € do 1350 €

  CENA, SOBNA I SIGURNOSNA VRATA, 8 KOM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  1890 € do 3150 €

  CENA, POPRAVKA ULAZNIH VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Beograd

  45 € do 75 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 90X206CM
  Ulazna vrata, Ježevica (Požega)

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 200X90CM
  Ulazna vrata, Koceljeva

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 200X98 BEZ ŠTOKA
  Ulazna vrata, Novi Sad

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 130X210 CM
  Ulazna vrata, Sombor

  720 € do 1200 €

  CENA, ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA, 210 X140CM
  Ulazna vrata, Umka

  585 € do 975 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 100X210 CM
  Ulazna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 205 X 147CM
  Ulazna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Barajevo

  540 € do 900 €

  CENA, PVC ULAZNA VRATA, 180CM X 80CM
  Ulazna vrata, Gornji Milanovac

  630 € do 1050 €

  CENA, PVC ULAZNA VRATA, 2 M X1 M
  Ulazna vrata, Ruma

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 205 X 105CM
  Ulazna vrata, Ugrinovci (Zemun)

  1080 € do 1800 €

  CENA, ULAZNA VRATA SA KRILOM, 205 X 120CM
  Ulazna vrata, Senje

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA STAMBENE ZGRADE , 315 X 280CM
  Ulazna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  CENA, SIGURNOSNA VRATA, 140 X 240CM
  Ulazna vrata, Beograd

  585 € do 975 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 75×220CM
  Ulazna vrata, Ruma

  675 € do 1125 €

  CENA, ULAZNA DRVENA VRATA, 210X110
  Ulazna vrata, Novi Sad

  774 € do 1290 €

  CENA, ULAZNA PVC VRATA , 1KOM
  Ulazna vrata, Vranje

  540 € do 900 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 1,25X2,4M
  Ulazna vrata, Obrovac

  720 € do 1200 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 1,1X2,1M
  Ulazna vrata, Vrbas

  720 € do 1200 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 220X110CM
  Ulazna vrata, Temerin

  765 € do 1275 €

  CENA, UGRADNJA ULAZNIH VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Kraljevo

  90 € do 150 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 210X140CM
  Ulazna vrata, Veliko Gradište

  720 € do 1200 €

  CENA, ALU ULAZNA VRATA, 210X110
  Ulazna vrata, Šabac

  810 € do 1350 €

  CENA, ALU ULAZNA VRATA, 2.3X1M
  Ulazna vrata, Subotica

  810 € do 1350 €

  CENA, ULAZNA PVC VRATA , 203*92CM
  Ulazna vrata, Čačak

  720 € do 1200 €

  CENA, UGRADNJA VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Subotica

  90 € do 150 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  ULAZNA VRATA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 910 PREDUZEĆA ZA ULAZNA VRATA


  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE ULAZNA VRATA?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Železnička 9
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana