Ulazna vrata cena

Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi pre svega od toga da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije i materijal (aluminijum, nerđajući čelik, PVC, drvo), pre svega, ali i ponuđač. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR.

Kome poveriti nabavku i ugradnju ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cena PVC ulaznih vrata


Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

450.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
720.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Ulazna vrata cena

DETALJNIJE CENE ZA Ulazna vrata

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Drvena ulazna vrata

Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.€/kom

kom
potražnja>

Aluminijumska ulazna vrata

Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.€/kpl

kpl
potražnja>

Drvo-aluminijumska ulazna vrata

Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.€/kom

kom
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

PVC ulazna vrata


Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

Proverite i: PVC ulazna vrata Cena

Aluminijumska ulazna vrata


Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata Cena

Drvena ulazna vrata


Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

Proverite i: Drvena ulazna vrata Cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Ulazna vrata - sve što treba da znate

1. Ulazna vrata - šta sve treba da znate?

1.1. Sigurnost vrata

Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor - tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

Ulazna vrata
Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o nečijem domu i simbol su sigurnosti

1.2. Termoizolacija vrata

Ulazna vrata, koliko i ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, zapravo, ta vrednost mora biti manja od Ud=0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

1.3. Zvučna izolacija

Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao i način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

1.4. Protivpožarna zaštita

Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

1.5. Izgled vrata

Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto po svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

2. Izbor ponuđača i izvođača radova

Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

moderna-ulazna-vrata.jpg
Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

2.1. Garancija, garantni rok

Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

2.3. Dokazi kvaliteta

Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam da na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

3. Različiti načini ugradnje

3.1. Prema tipu objekta

Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

Ulazna vrata kuće

Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

Ulazna vrata stana

Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

3.2. Prema materijalu

Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

Drvena ulazna vrata            

Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni po čemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

PVC ulazna vrata            

Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovom slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača usmerite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

ALU ulazna vrata            

Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi

4.1. Staklo

Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

4.2. Boje

Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

4.3. Čiste linije

Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

4.4. Velike dimenzije

Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Izrada PVC ulaznih vrata I komarnika

Poštovani,

potrebna izrada imontaža PVC ulaznih vrata I komarnika, i skidanje starih.

Hvala. 211680 € do 352800 €

........

Ulazna drvena vrata za vikend kucu

Poštovani,

Potrebna ulazna drvena vrata za vikend kucu.
Drvena, masivna, sa unutrasnje strane da bude vidljivo ojacanje u obliku slova Z, kao sto su se nekada pravila vrata.

Hvala. 31752 € do 52920 €

........

Drvena ulazna vrata sa staklom.

Poštovani,

potrebna drvena ulazna vrata po meri sa staklom.

Hvala 74088 € do 123480 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Izrada i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, cca 200 x 80 cm
Ulazna vrata, Jagodina

720 € do 1200 €

Cena, ALU ulazna vrata, Otvor je 130cm sa 210cm
Ulazna vrata, Sivac

810 € do 1350 €

Cena, Ugradnja ulaznih vrata, 1 kom
Ulazna vrata, Novi Sad

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata u stanu, standardne
Ulazna vrata, Novi Sad

810 € do 1350 €

Cena, Vrata iz dva dela, 200 x 90, 30 x 200
Ulazna vrata, Subotica

540 € do 900 €

Cena, Ugradnja ulaznih vrata, cca 90 x 200 cm
Ulazna vrata, Niš

90 € do 150 €

Cena, Ulazna vrata, 1- 970 x 250cm, nadsvetla 40 cm,2- 1990x2580cm nadsvetla 58 cm,3- 1480x2430cm, nadsvetla 43 cmtla
Ulazna vrata, Ub

2250 € do 3750 €

Cena, Sigurnosna vrata, cca 205 x 96cm
Ulazna vrata, Mladenovac

1260 € do 2100 €

Cena, Ulazna vrata za stan , cca 225 x 100 cm
Ulazna vrata, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Sigurnisna ulazna vrata sa dve brave, cca 205 x 95cm
Ulazna vrata, Vladimirci

1260 € do 2100 €

Cena, ALU ulazna vrata , cca 86cm širina, 186cm visina
Ulazna vrata, Bački Petrovac

810 € do 1350 €

Cena, Izrada i montaža drvenih ulaznih vrata, 1 kom, 100x200cm
Ulazna vrata, Barajevo

900 € do 1500 €

Cena, Drvena pregradna vrata, 160x210cm
Ulazna vrata, Kragujevac

675 € do 1125 €

Cena, ALU-DRVO ulazna vrata sa izolacijom: termičkom i zvučnom, 1kom, 205x145cm
Ulazna vrata, Grocka

1800 € do 3000 €

Cena, Ulazna sigurnosna vrata za stan, 2000 x 900mm
Ulazna vrata, Valjevo

1800 € do 3000 €

Cena, PVC stolarija sa montažom, 4kom
Ulazna vrata, Niš

1800 € do 3000 €

Cena, Ugradnja ulaznih vrata, 65kom
Ulazna vrata, Zlatibor

2700 € do 4500 €

Cena, PVC ulazna vrata , 210x150cm
Ulazna vrata, Stanišić

585 € do 975 €

Cena, ALU ulazna vrata za stambenu zgradu, visina: 210+150 (fiksno nadsvetlo) širina 180
Ulazna vrata, Beograd

2250 € do 3750 €

Cena, ALU ulazna vrata, 1 kom, 210x120cm
Ulazna vrata, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, ALU ulazna vrata za kuću, 205×100cm
Ulazna vrata, Novi Sad

1350 € do 2250 €

Cena, ALU ulazna vrata ispod nastrešnice na planini, 101x220cm
Ulazna vrata, Brus

1350 € do 2250 €

Cena, Ulazna dvokrilna ALU vrata, 2200X1600mm
Ulazna vrata, Bioska

900 € do 1500 €

Cena, Ulazna vrata aluminijum-drvo-staklo , 2200x1500mm
Ulazna vrata, Kragujevac

1350 € do 2250 €

Cena, Protivprovalna sigurnosna vrata za spoljnu montažu, 205 x 90cm
Ulazna vrata, Leskovac

1350 € do 2250 €

Cena, Ulazna vrata za stan u zgradi sa montažom, 1kom
Ulazna vrata, Guča

585 € do 975 €

Cena, Ulazna vrata, dimenzije 123x200 cm
Ulazna vrata, Niš

540 € do 900 €

Cena, ALU izolovana ulazna vrata , 210 x 85cm
Ulazna vrata, Zlatibor

900 € do 1500 €

Cena, Dvokrilna PVC ulazna vrata , cca 120 x 205 cm
Ulazna vrata, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Zamena ulaznih vrata za vikendicu, 1 kom
Ulazna vrata, Barajevo

900 € do 1500 €

Cena, ALU ulazna vrata za stan, bele boja, Svetli otvor postoječih vrata je79x195x18
Ulazna vrata, Novi Sad

900 € do 1500 €

Cena, Zamena sobnih i ulaznih vrata, 3 kom, 2m×85cm 1kom- 2m×75cm ulazna vrata 1kom-2m×85cm
Ulazna vrata, Užice

1350 € do 2250 €

Cena, Ulazna staklena klizna PVC vrata, 160 sirina, 195 visina
Ulazna vrata, Bački jarak

900 € do 1500 €

Cena, Jednokrilna ulazna PVC vrata, demontaža starih i montaža novih, 103x214cm
Ulazna vrata, Vajska

585 € do 975 €

Cena, PVC ulazna vrata sa montažom, 130x200cm
Ulazna vrata, Kragujevac

720 € do 1200 €

Cena, Dvokrilna Alu ulazna vrata i tri prozora sa roletnama i komarnicima, Vrata 1 kom -1.20 x 2.20 prozori 2kom -1.30x1m 1kom 1x1.60
Ulazna vrata, Kušiljevo

2700 € do 4500 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Ulazna vrata cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

961+ PREDUZEĆA ZA Ulazna vrata
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Ulazna vrata?

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana