x

  Ulazna vrata cena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi od vrste materijala, dimenzija, zastakljenih delova, ukrasa, sigurnosnih elemenata i proizvođača. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 2.000 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.500 i 2.500 EUR. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima ulaznih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o ulaznim vratima.

  Proverite i:
  Prozori, cena

  CENA PVC ULAZNIH VRATA


  Cena PVC ulaznih vrata. Cena za dobavku i montažu PVC ulaznih vrata, sa toplotnom i zvučnom izolacijom.

  15000 RSD/kom

  VEOMA NISKA CENA
  RSD/kom

  SREDNJA CENA
  52500 RSD/kom

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Ulazna vrata cena

  DRUGE CENE ZA ULAZNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?  Ulazna vrata – sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata – šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor – tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  vhodna-vrata-1.jpg
  Ulaznim vratima sprečavamo pristup nepoželjnima a sami prolazimo u sigurnost svog doma

   

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, tj. ta vrednost mora biti manja od Ud = 0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  sodobna-vhodna-vrata-2.jpg
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

   

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam dà na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata            

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni počemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata            

  Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovim slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača obratite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata            

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi 2019./2020.

  4.1. Staklo

  Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  ALU-SIGURNOSNA VRATA

  Poštovani,


  potrebna alu vrata sa fiksnim delom koji ne može da se otvara.
  Dimenzije:
  2,18m x 90cm plus dodatak 2,18m x 60cm .


  Hvala 585 RSD do 975 RSD


  ........

  SIGURNOSNA VRATA ZA STAN

  Poštovani,

  Potrebna su mi sigurnosna ulazna vrata za stan, standardnih dimenzija.

  Hvala 450 RSD do 750 RSD


  ........

  DRVENA ULAZNA VRATA

  Poštovani,

  potrebna jednoipo krila drvena vrata.


  Hvala 450 RSD do 750 RSD


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, ULAZNA VRATA NA STANU,
  Ulazna vrata, Čačak

  225 RSD do 375 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN U ZGRADI ,
  Ulazna vrata, Šabac

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Niš

  270 RSD do 450 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN,
  Ulazna vrata, Kraljevo

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA ,
  Ulazna vrata, Beograd

  495 RSD do 825 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA ,
  Ulazna vrata, Sopot

  765 RSD do 1275 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA - SIGURNOSNA,
  Ulazna vrata, Beograd

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA DRVENA VRATA,
  Ulazna vrata, Novo Selo (Niš)

  180 RSD do 300 RSD

  CENA, USLUGA UGRADNJE VRATA,
  Ulazna vrata, Vranje

  4500 RSD do 7500 RSD

  CENA, ULANA VRATA,
  Ulazna vrata, Jagodina

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA TERMOIZALOLACINA VRAT,
  Ulazna vrata, Zaječar

  675 RSD do 1125 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Svilajnac

  225 RSD do 375 RSD

  CENA, SIGURNOSNA ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Beograd

  675 RSD do 1125 RSD

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA - ,
  Ulazna vrata, Valjevo

  675 RSD do 1125 RSD

  CENA, ULAZNA DRVENA VRATA,
  Ulazna vrata, Ljig

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, SIGURNOSNA ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Novi Pazar

  630 RSD do 1050 RSD

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Kula

  270 RSD do 450 RSD

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Žitni potok

  900 RSD do 1500 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA PVC ILI DRVO - BRAON BOJE,
  Ulazna vrata, Vrnjačka Banja

  450 RSD do 750 RSD

  CENA, ALU ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Pirot

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA ALUMINIJUMSKA VRATA SA STAKLOM,
  Ulazna vrata, Ćuprija

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA DRVENA VRATA ZA STAN,
  Ulazna vrata, Čačak

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA ZA GARAŽU,
  Ulazna vrata, Požarevac

  630 RSD do 1050 RSD

  CENA, VRATA ZA KANCELARIJE,
  Ulazna vrata, Crvenka

  900 RSD do 1500 RSD

  CENA, ULAZNA PVC VRATA,
  Ulazna vrata, Stojnik

  450 RSD do 750 RSD

  CENA, PVC ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Obrenovac

  450 RSD do 750 RSD

  CENA, METALNA ILI PVC VRATA SA UGRADNJOM,
  Ulazna vrata, Novi Bečej

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN,
  Ulazna vrata, Smederevo

  450 RSD do 750 RSD

  CENA, ULAZNA DVOKRILNA VRATA, PUNO DRVO,
  Ulazna vrata, Raška

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA,
  Ulazna vrata, Trstenik

  540 RSD do 900 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA,
  Ulazna vrata, Aleksinac

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA VRATA (ALU ILI DRVO),
  Ulazna vrata, Raška

  450 RSD do 750 RSD

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA ZA STAN,
  Ulazna vrata, Pirot

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA ZA ŠUPU,
  Ulazna vrata, Novi Sad

  270 RSD do 450 RSD

  CENA, SPOLJNA ULAZNA VRATA (BLINDIRANA),
  Ulazna vrata, Sopot

  360 RSD do 600 RSD

  CENA, ULAZNA PVC VRATA ,
  Ulazna vrata, Bački gračac

  450 RSD do 750 RSD  Pogledaj druge završene projekte i cene

  ULAZNA VRATA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 873 PREDUZEĆA ZA ULAZNA VRATA


  BESPLATNE USLUGE
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE ULAZNA VRATA?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Slovačka 20
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  © 2020 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana