Ulazna vrata cena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi od vrste materijala, dimenzija, zastakljenih delova, ukrasa, sigurnosnih elemenata i proizvođača. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima ulaznih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o ulaznim vratima.

  Proverite i:
  Prozori, cena
  POŠALJI POTRAŽNJU IZVOĐAČIMA RADOVA >

  CENA PVC ULAZNIH VRATA


  Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

  450.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  €/kom

  SREDNJA CENA
  720.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Ulazna vrata cena

  DETALJNIJE CENE ZA ULAZNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Drvena ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.  €/kom

  kom
  potražnja>

  Aluminijumska ulazna vrata

  Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Drvo-aluminijumska ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.  €/kom

  kom
  potražnja>
  ZAJEDNO:
  POŠALJI POTRAŽNJU >

  PVC ulazna vrata


  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

  Proverite i: PVC ulazna vrata Cena

  Aluminijumska ulazna vrata


  Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

  Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata Cena

  Drvena ulazna vrata


  Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

  Proverite i: Drvena ulazna vrata Cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Ulazna vrata – sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata – šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor – tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, tj. ta vrednost mora biti manja od Ud = 0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  sodobna-vhodna-vrata-2.jpg
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam dà na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata            

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni počemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata            

  Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovim slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača obratite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata            

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi 2019./2020.

  4.1. Staklo

  Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  DRVENA ULAZNA VRATA

  Poštovani,


  potrebna su mi drvena ulazna vrata sa nadsvetlom .


  Hvala 810 € do 1350 €


  ........

  DRVENA ULAZNA VRATA

  Poštovani,


  potrebna su mi drvena ulazna vrata za kuću.


  Hvala 720 € do 1200 €


  ........

  ULAZNA VRATA ZA TAVAN

  Poštovani,

  potrebna su mi PVC vrata za tavanski prostor nestandardnih dimenzija.


  Hvala 270 € do 450 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, ULAZNA VRATA, 1,6 M2
  Ulazna vrata, Paraćin

  774 € do 1290 €

  CENA, PVC ULAZNA VRATA, 2M X 94CM
  Ulazna vrata, Arilje

  1080 € do 1800 €

  CENA, SIGURNOSNA ULAZA VRATA, 200X80CM
  Ulazna vrata, Kovin

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA ZA KUĆU, CCA 205X 75CM
  Ulazna vrata, Bečej

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 2 KOM
  Ulazna vrata, Beograd

  1350 € do 2250 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 220X88CM
  Ulazna vrata, Pančevo

  630 € do 1050 €

  CENA, ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA, 210*98CM
  Ulazna vrata, Prokuplje

  810 € do 1350 €

  CENA, SIGURNOSNA ULAZNA VRATA , 204CM X 104CM
  Ulazna vrata, Nova Varoš

  900 € do 1500 €

  CENA, ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA, 210CM X 110CM
  Ulazna vrata, Smederevo

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA DRVENA VRATA ZA KUĆU SA SIGURNOSNOM BRAVOM, 2400X1250X70CM
  Ulazna vrata, Bačka Palanka

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Kraljevo

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Ruma

  540 € do 900 €

  CENA, SIGURNOSNA ULAZNA VRATA, 96X206CM
  Ulazna vrata, Negotin

  720 € do 1200 €

  CENA, UGRADNJA ELEKTRONSKE BRAVE, 1KOM
  Ulazna vrata, Kruševac

  90 € do 150 €

  CENA, PVC ULAZNA VRATA, CCA 90X202CM
  Ulazna vrata, Zaječar

  360 € do 600 €

  CENA, ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA , 2 KOM
  Ulazna vrata, Rušanj

  1620 € do 2700 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 2 KOM
  Ulazna vrata, Surdulica

  1440 € do 2400 €

  CENA, PVC STOLARIJA, 6KOM
  Ulazna vrata, Bečej

  1170 € do 1950 €

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 210*140CM
  Ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 180 CM X 250 CM
  Ulazna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 202X95CM
  Ulazna vrata, Kragujevac

  720 € do 1200 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, CCA 140*200 CM
  Ulazna vrata, Mionica

  765 € do 1275 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Zlatibor

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA , 1000X1850
  Ulazna vrata, Leskovac

  675 € do 1125 €

  CENA, ULAZNA VRATA, 200X85CM
  Ulazna vrata, Novi Banovci

  900 € do 1500 €

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA, 90X200CM
  Ulazna vrata, Vrnjačka Banja

  540 € do 900 €

  CENA, ULAZNA VRATA , CCA 119X205CM
  Ulazna vrata, Beograd

  900 € do 1500 €

  CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA, 200 X 90CM
  Ulazna vrata, Šabac

  270 € do 450 €

  CENA, ALU ULAZNA VRATA, 235/245CM
  Ulazna vrata, Beograd

  810 € do 1350 €

  CENA, ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 208X106CM
  Ulazna vrata, Vrnjačka Banja

  630 € do 1050 €

  CENA, TAPACIRANJE ULAZNIH VRATA, CCA 200X90 CM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  108 € do 180 €

  CENA, ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 205CM X 105CM
  Ulazna vrata, Donji Dušnik

  630 € do 1050 €

  CENA, ULAZNA VRATA, CCA 120X200CM
  Ulazna vrata, Jošanička Banja

  720 € do 1200 €

  CENA, ALU ULAZNA VRATA, CCA 100X205CM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  810 € do 1350 €

  CENA, SOBNA I SIGURNOSNA VRATA, 8 KOM
  Ulazna vrata, Novi Sad

  1890 € do 3150 €

  CENA, POPRAVKA ULAZNIH VRATA, 1KOM
  Ulazna vrata, Beograd

  45 € do 75 €  Pogledajte druge završene projekte i cene

  ULAZNA VRATA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 933 PREDUZEĆA ZA ULAZNA VRATA


  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE ULAZNA VRATA?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Železnička 9
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana