Za područje

  Ulazna vrata, cena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi pre svega od toga da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije i materijal (aluminijum, nerđajući čelik, PVC, drvo), pre svega, ali i ponuđač. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR.

  Kome poveriti nabavku i ugradnju ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena PVC ulaznih vrata


  Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

  450.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  €/kom

  SREDNJA CENA
  720.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Ulazna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Aluminijumska ulazna vrata

  Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.


  kpl

  €/kpl

  Drvena ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.


  kom

  €/kom

  Drvo-aluminijumska ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.


  kom

  €/kom

  Ukupno:
  Pošalji potražnju >

  PVC ulazna vrata


  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

  Proverite i: PVC ulazna vrata, cena

  Aluminijumska ulazna vrata


  Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

  Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata, cena

  Drvena ulazna vrata


  Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

  Proverite i: Drvena ulazna vrata, cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ulazna vrata - sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata - šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor - tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  Ulazna vrata
  Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o nečijem domu i simbol su sigurnosti

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko i ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, zapravo, ta vrednost mora biti manja od Ud=0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao i način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto po svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  moderna-ulazna-vrata.jpg
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam da na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata            

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni po čemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata            

  Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovom slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača usmerite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata            

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi

  4.1. Staklo

  Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Izrada i ugradnja ALU ulaznih vrata

  Potrebna izrada i ugradnja ulaznih vrata za kuću, drvena ili ALU. Važno je da imaju dobru bravu. 105840 € do 176400 €

  ........

  Ulazna vrata, prozori, komarnici, roletne

  Potrebna ulazna vrata za vikendicu 220x100cm.
  Prozor 100x100cm ( uz ulazna vrata).
  Sobni prozor 120x100cm.
  Prozor u kupatilu 85x55cm.
  Sobna vrata 200x70cm ( mogu biti i klizna), prozori i ulazna vrata sa komarnicima treba da budu i sa roletnama. 211680 € do 352800 €

  ........

  ALU spoljna ulazna vrata i dva lučna prozora

  Potrebna ulazna ALU vrata sa staklarnicima pored. Dva lučna prozora pvc i dva fiksna dela alu. 105840 € do 176400 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata bela, cca 205 x 80 cm
  Ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  900 € do 1500 €

  Cena, Sigurnosna i sobna vrata, 3kom
  Ulazna vrata, Novi Sad

  1350 € do 2250 €

  Cena, Ulazna aluminijumska vrata za kuću, cca 1280×2100cm
  Ulazna vrata, Novi Sad

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna aluminijumska vrata, cca 185 x 90cm
  Ulazna vrata, Kragujevac

  630 € do 1050 €

  Cena, Sigurnosna vrata, cca 91.5 x 203cm
  Ulazna vrata, Borča

  810 € do 1350 €

  Cena, Ulazna drvena vrata i prozori, 2kom- vrata; 4 kom prozori
  Ulazna vrata, Sremska Kamenica

  1800 € do 3000 €

  Cena, Ponuda za ulazna vrata za stambenu zgradu, cca 220 x 150 cm
  Ulazna vrata, Surčin

  900 € do 1500 €

  Cena, Demontaža i montaža ulaznih vrata, cca 202cm x 90cm
  Ulazna vrata, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Popravka i sređivanje duplih metalnih vrata od zgrade, Prema predlogu
  Ulazna vrata, Beograd

  450 € do 750 €

  Cena, Izrada i montaža vrata, 1 kom 129 x 206 cm
  Ulazna vrata, Čajetina

  360 € do 600 €

  Cena, Modern ulazna vrata, sa dobrom termo izolacijom, cca 243cm x 205cm
  Ulazna vrata, Mali Iđoš

  693 € do 1155 €

  Cena, Ulazna pvc vrata sa staklom, cca 205 x 80cm
  Ulazna vrata, Sonta

  360 € do 600 €

  Cena, Ulazna sigurnosna vrata bele boje, cca 200 x 80 cm
  Ulazna vrata, Zaječar

  1260 € do 2100 €

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata, cca 167 x 250cm
  Ulazna vrata, Niš

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 5 kom
  Ulazna vrata, Barajevo

  1800 € do 3000 €

  Cena, Drvena masivna vrata, cca 100 x 240 cm
  Ulazna vrata, Jagodina

  900 € do 1500 €

  Cena, Ulazna vrata za stan, 1 kom - 230cm
  Ulazna vrata, Niš

  630 € do 1050 €

  Cena, Braon ulazna vrata, cca 88 x 205cm
  Ulazna vrata, Barajevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna PVC vrata dvokrilna, cca 200 x 130cm
  Ulazna vrata, Zrenjanin

  630 € do 1050 €

  Cena, Popravka drvenih ulaznih vrata, cca 280 x 310 cm
  Ulazna vrata, Ugrinovci (Zemun)

  180 € do 300 €

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata, 1kom- 90 x 200cm
  Ulazna vrata, Čačak

  810 € do 1350 €

  Cena, Ugradnja ulaznih vrata na stanu i demontaža postojećih, 1 kom
  Ulazna vrata, Kragujevac

  270 € do 450 €

  Cena, Zamena ulaznih vrata, cca 106cm x 204cm
  Ulazna vrata, Banoštor

  630 € do 1050 €

  Cena, Prozori 3kom.+ulazna i kupatilska vrata+balkonska vrata sa prozorom.,
  Ulazna vrata, Malča

  1350 € do 2250 €

  Cena, Ulazna vrata, cca 210 x 85cm
  Ulazna vrata, Rakovac

  630 € do 1050 €

  Cena, Demontaža postojećih drvenih vrata i ugradnja PVC dvokrilnih vrata, Š:1240 mm, V : 2010 mm
  Ulazna vrata, Svrljig

  630 € do 1050 €

  Cena, Demontaža i montaža kupljenih vrata pvc i alu, 2 kom
  Ulazna vrata, Veternik

  180 € do 300 €

  Cena, Ulazna vrata za kucu, cca 95 x 230cm
  Ulazna vrata, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Ulazna vrata i svetlarnik, cca 2,08 x 2,13m, 08 x 2,45m
  Ulazna vrata, Beograd

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna sigurnosna vrata u stambenoj zgradi, cca 100 x 210cm
  Ulazna vrata, Zrenjanin

  540 € do 900 €

  Cena, Ulazna Alu vrata skriveno krilo, cca 202 x 137cm
  Ulazna vrata, Mladenovac

  810 € do 1350 €

  Cena, Ulazna drvena spoljna vrata, 1 kom
  Ulazna vrata, Trstenik

  810 € do 1350 €

  Cena, Ugradnja ALU vrata, cca 2.03 x 110cm
  Ulazna vrata, Beograd

  1080 € do 1800 €

  Cena, Ulazna PVC vrata braon boja, cca 100 x 200cm
  Ulazna vrata, Vršac

  1800 € do 3000 €

  Cena, Izrada PVC ulaznih vrata I komarnika, cca 205 x 130cm
  Ulazna vrata, Bačka Palanka

  1800 € do 3000 €

  Cena, Ulazna vrata za stan, cca 205 x 210 x 90cm
  Ulazna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Ulazna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  975+ Preduzeća za Ulazna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana