Ulazna vrata cena

Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi pre svega od toga da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije i materijal (aluminijum, nerđajući čelik, PVC, drvo), pre svega, ali i ponuđač. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR.

Kome poveriti nabavku i ugradnju ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA PVC ULAZNIH VRATA


Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

450.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
720.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Ulazna vrata cena

DETALJNIJE CENE ZA ULAZNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Drvena ulazna vrata

Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.€/kom

kom
potražnja>

Aluminijumska ulazna vrata

Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.€/kpl

kpl
potražnja>

Drvo-aluminijumska ulazna vrata

Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.€/kom

kom
potražnja>
Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

PVC ulazna vrata


Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

Proverite i: PVC ulazna vrata Cena

Aluminijumska ulazna vrata


Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata Cena

Drvena ulazna vrata


Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

Proverite i: Drvena ulazna vrata Cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Ulazna vrata - sve što treba da znate

1. Ulazna vrata - šta sve treba da znate?

1.1. Sigurnost vrata

Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor - tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

ulazna-vrata.jpg
Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o nečijem domu i simbol su sigurnosti

1.2. Termoizolacija vrata

Ulazna vrata, koliko i ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, tj. ta vrednost mora biti manja od Ud = 0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

1.3. Zvučna izolacija

Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao i način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

1.4. Protivpožarna zaštita

Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

1.5. Izgled vrata

Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto po svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

2. Izbor ponuđača i izvođača radova

Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

moderna-ulazna-vrata.jpg
Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

2.1. Garancija, garantni rok

Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

2.3. Dokazi kvaliteta

Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam da na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

3. Različiti načini ugradnje

3.1. Prema tipu objekta

Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

Ulazna vrata kuće

Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

Ulazna vrata stana

Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

3.2. Prema materijalu

Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

Drvena ulazna vrata            

Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni po čemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

PVC ulazna vrata            

Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovom slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača usmerite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

ALU ulazna vrata            

Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi 2019./2020.

4.1. Staklo

Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

4.2. Boje

Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

4.3. Čiste linije

Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

4.4. Velike dimenzije

Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMZAMENA SOBNIH I ULAZNIH VRATA

Poštovani,

potrebna zamena sobnih i ulaznih vrata dimenzija 3 kom, 2m×85cm 1kom- 2m×75cm ulazna vrata 1kom-2m×85cm.

Molim kontakt putem Vibera.

Hvala 1350 € do 2250 €


........

DVOKRILNA ALU ULAZNA VRATA I TRI PROZORA SA ROLETNAMA I KOMARNICIMA

Poštovani,

Potrebna su nam dvokrilna vrata 1.20x2.20m
Dva prozora 1.30 x 1.20m sa roletnama
Jedan prozor 1.60 x 1.20m.

Hvala 2700 € do 4500 €


........

PVC ULAZNA VRATA

Poštovani,

potrebna su mi PVC ulazna vrata (180x80cm) sa jednim prozorom. Ukoliko postoji opcija da budu u boji.


Hvala 630 € do 1050 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, PVC ULAZNA VRATA SA UGRADNJOM, 1KOM
Ulazna vrata, Aranđelovac

585 € do 975 €

CENA, ZVUČNO IZOLOVANA SIGURNOSNA VRATA, CA 202X90 I 202X80CM, 1 - 4 KOM
Ulazna vrata, Novi Sad

3150 € do 5250 €

CENA, SIGURNOSNA VRATA, TOPLOTNA, ZVUČNA IZOLACIJA, JEDNA VRATA ULAZNA ZA STAN
Ulazna vrata, Valjevo

1350 € do 2250 €

CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 180X240CM
Ulazna vrata, Crnoklište

900 € do 1500 €

CENA, ULAZNA SIGURNOSNA ALU VRATA, 90X210CM 2 KOM
Ulazna vrata, Zrenjanin

1800 € do 3000 €

CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA ZA STAN, 1 VRATA 90CM 200CM
Ulazna vrata, Bačka Palanka

1800 € do 3000 €

CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA, 90X200CM
Ulazna vrata, Čačak

1350 € do 2250 €

CENA, POTREBNA IZRADA I MONTAŽA ULAZNA VRATA, KLIZNA VRATA, ŽALUZINE ZA PROZORE, PERGOLA U DVORIŠTU, KLIZNA- 90X200 CM, ULAZNA-100X200 CM, ŽALUZINE 2KOM-120X140 CM, POVRŠINA PERGOLA CCA 40M2
Ulazna vrata, Bezdan

2700 € do 4500 €

CENA, ULAZNA VRATA ALUMINIJUMOM DRVO, PROTIVPOZARNA I SIGURNOSNA, 210X109
Ulazna vrata, Valjevo

1800 € do 3000 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA DRVENIH ULAZNIH VRATA, 1 VRATA STANDARDNE DIMENZIJE 90X200
Ulazna vrata, Tomaševac

810 € do 1350 €

CENA, RUSTIČNA MASIVNA ULAZNA VRATA, 240X160CM
Ulazna vrata, Knić

900 € do 1500 €

CENA, NABAVKA I MONTAŽA SIGURNOSNIH VRATA, 95 X 205 CM
Ulazna vrata, Šabac

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA DVOKRILNIH, SIGURNOSNIH ULAZNIH VRATA, 2430 X 1250 CM
Ulazna vrata, Beograd

1080 € do 1800 €

CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN, 213 X 58 CM
Ulazna vrata, Ub

540 € do 900 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA SIGURNOSNIH ULAZNIH VRATA ZA STAN, 101 X 209CM
Ulazna vrata, Požega

1260 € do 2100 €

CENA, ULAZNA VRATA, 200X90CM
Ulazna vrata, Novi Sad

585 € do 975 €

CENA, ALU ULAZNA VRATA ZA KUĆU , 1KOM
Ulazna vrata, Aranđelovac

900 € do 1500 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 210X98CM SA ŠTOKOM
Ulazna vrata, Borča

585 € do 975 €

CENA, ALU ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 205X130CM
Ulazna vrata, Pančevo

855 € do 1425 €

CENA, ULAZNA SIGURNOSNA VRATA ZA STAN, POTREBNO UZETI MERE, PROVERITI STOK ,IZNAD VRATA POSTOJI STAKLO
Ulazna vrata, Banja koviljača

1350 € do 2250 €

CENA, PVC PROZORI/ VRATA + ULAZNA VRATA, 10 KOM
Ulazna vrata, Divci

4050 € do 6750 €

CENA, ULAZNA VRATA ZA STAN, 220 X 100 CM
Ulazna vrata, Beograd

585 € do 975 €

CENA, DVOKRILNA PVC ULAZNA VRATA, 120X220 SU SADAŠNJA VRATA METALNA
Ulazna vrata, Novi Sad

675 € do 1125 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA 6 SOBNIH I 1 ULAZNA VRATA, 7 KOM
Ulazna vrata, Barajevo

1080 € do 1800 €

CENA, ULAZNA VRATA LEVA, 200 VISINA ,91 SIRINA
Ulazna vrata, Smederevo

720 € do 1200 €

CENA, ULAZNA VRATA SA STAKLOM SA STRANE, 1KOM
Ulazna vrata, Mihajlovac (Smederevo)

1350 € do 2250 €

CENA, ALU ULAZNA VRATA ZA KUĆU, 1KOM
Ulazna vrata, Borča

1080 € do 1800 €

CENA, PVC ULAZNA VRATA, VISINA: 198CM, SIRINA: 124CM
Ulazna vrata, Klenje (Golubac)

540 € do 900 €

CENA, DRVENA ULAZNA VRATA,
Ulazna vrata, Subotica

810 € do 1350 €

CENA, VELIKA ULAZNA VRATA, VISINA 255CM ŠIRINA OTVARA: 195CM, ŠIRINA VRATA: 120 SA DVE STRANE STAKLO
Ulazna vrata, Stara Moravica

2250 € do 3750 €

CENA, ULAZNA VRATA LEVA U BOJI HRASTA, 1 STANDARDNA ZA ULAZ U STAN
Ulazna vrata, Čačak

720 € do 1200 €

CENA, DRVENA ULAZNA VRATA, 193CM X 90CM
Ulazna vrata, Samaila

810 € do 1350 €

CENA, ULAZNA PVC VRATA, 1KOM
Ulazna vrata, Gaj

450 € do 750 €

CENA, ULAZNA ALU VRATA, 202/90
Ulazna vrata, Jagodina

810 € do 1350 €

CENA, ULAZNA VRATA,DVOKRILNA, ²
Ulazna vrata, Čenta

405 € do 675 €

CENA, SIGURNOSNA ULAZNA VRATA, 265, 110
Ulazna vrata, Sopot

1260 € do 2100 €Pogledajte druge završene projekte i cene

ULAZNA VRATA CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

942+ PREDUZEĆA ZA ULAZNA VRATA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE ULAZNA VRATA?

Serbia
DAIBAU.RS

Petra Drapšina 27
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

© 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana