Za područje

  Ulazna vrata, cena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cena ulaznih vrata zavisi pre svega od toga da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije i materijal (aluminijum, nerđajući čelik, PVC, drvo), pre svega, ali i ponuđač. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 250 i 750 EUR. Cene drvenih ulaznih vrata se kreću između 650 i 1.050 EUR. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 800 i 1.500 EUR dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 1.000 i 1.500 EUR.

  Kome poveriti nabavku i ugradnju ulaznih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima ulaznih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Cena PVC ulaznih vrata


  Cena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.

  450.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  600.00 €/kom

  SREDNJA CENA
  720.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Ulazna vrata (2024)

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Aluminijumska ulazna vrata

  Cena aluminijumskih ulaznih vrata. Cena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.


  kpl

  €/kpl

  Drvena ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.


  kom

  €/kom

  Drvo-aluminijumska ulazna vrata

  Cena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termo i zvučnom izolacijom.


  kom

  €/kom

  okvirna cena
  Pošalji potražnju >

  PVC ulazna vrata


  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaju ...

  Proverite i: PVC ulazna vrata, cena

  Aluminijumska ulazna vrata


  Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vrst...

  Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata, cena

  Drvena ulazna vrata


  Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građe,...

  Proverite i: Drvena ulazna vrata, cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ulazna vrata - sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata - šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor - tačno beleženje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate menjati celu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj ceni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  Ulazna vrata
  Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o nečijem domu i simbol su sigurnosti

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko i ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, zapravo, ta vrednost mora biti manja od Ud=0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao i način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i rešenja kako bi baš svaki kupac našao nešto po svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvek možete naručiti ulazna vrata po meri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  moderna-ulazna-vrata.jpg
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam da na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima neverovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće rešenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata            

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni po čemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata            

  Ponuđača vrata od veštačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovom slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača usmerite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata            

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cenu opravdava i očekivani dugi vek trajanja koliko i nepromenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi

  4.1. Staklo

  Više stakla uvek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža neverovatan broj vrlo zanimljivih rešenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i ceo ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju ceo ulaz i propuštaju više svetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Ulazna drvena vrata sa staklom

  Potrebna zamena ulaznih vrata drvenim sa staklenim delovima zbog više svetlosti.Zamenu obaviti dok su radovi u toku pre estetske završnice. 74088 € do 123480 €

  ........

  Izrada i montaža PVC ulaznih vrata sa staklom

  Pvc dvokrilna ulazna vrata sa cilidrom, 140 (160)x200 sa staklom, da se oba krila otvaraju,bez t precke. Moze jedno krilo manje, ili jednaka za vecu sirinu. 63504 € do 105840 €

  ........

  ulazna sigurnosna vrata za stan

  Potrebna svrata sgurnosna 96 x 205 cm sa 2 brave.

  Molim kontakt putem vibera. 127008 € do 211680 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Ulazna vrata za stan, 1 kom
  Ulazna vrata, Kraljevo

  360 € do 600 €

  Cena, Izrada i ugradnja alu ulaznih vrata, cca 230 x 125 cm
  Ulazna vrata, Bačkijarak

  810 € do 1350 €

  Cena, Dvokrilna alu ulazna vrata, cca 250 x 100 cm; ca250 x 100 cm
  Ulazna vrata, Beograd

  810 € do 1350 €

  Cena, Protivpožarna vrata, 8kom - cca 100cm x 215cm
  Ulazna vrata, Novi Sad

  5040 € do 8400 €

  Cena, Sigurosna ulazna vrata, cca 202 x 90 cm
  Ulazna vrata, Užice

  1260 € do 2100 €

  Cena, Sigurnosna vrata za stan, cca 200 x 100 cm
  Ulazna vrata, Kragujevac

  1080 € do 1800 €

  Cena, Izrada i ugradnja drvenih ulaznih vrata za vikendicu, cca 90 x 200 cm
  Ulazna vrata, Čortanovci

  720 € do 1200 €

  Cena, Ulazna sigurnosna vrata za vikendicu, cca 90 x 200 cm
  Ulazna vrata, Sremska Kamenica

  1260 € do 2100 €

  Cena, Ulazna vrata dvokrilna sa svetlarnikom, cca 130 x 210 cm; svet.1300x350 ( 2ko
  Ulazna vrata, Kruševac

  630 € do 1050 €

  Cena, Drvena dvokrilna ulazna vrata i svetlarnik, cca 230 x 120cm
  Ulazna vrata, Smederevska Palanka

  774 € do 1290 €

  Cena, Aluminijumska dvodelna ulazna vrata, cca 200 x 120 cm
  Ulazna vrata, Užice

  810 € do 1350 €

  Cena, Ulazna ALU vrata sa svetlarnikom, cca 210 x 65cm
  Ulazna vrata, Niš

  630 € do 1050 €

  Cena, ALU ulazna vrata, cca 1.4m x 2.6m
  Ulazna vrata, Novi Sad

  630 € do 1050 €

  Cena, Izrada i ugradnja ulaznih vrata PVC za kuću, cca 110 x 200 cm
  Ulazna vrata, Sombor

  540 € do 900 €

  Cena, Ulazna vrata sa zvučnom izolacijom, cca 2 x 0.80 m
  Ulazna vrata, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Izrada i ugradnja drvenih ulaznih vrata, 2 kom
  Ulazna vrata, VelikaPlana

  1440 € do 2400 €

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata za stan, cca 202 x 87cm
  Ulazna vrata, Valjevo

  1260 € do 2100 €

  Cena, Aluminijumska ulazna vrata, cca 210 x 100 cm
  Ulazna vrata, Kruševac

  900 € do 1500 €

  Cena, Izrada i ugradnja PVC ulaznih vrata, cca 100 x 202 cm
  Ulazna vrata, Beočin

  810 € do 1350 €

  Cena, Izrada i ugradnja drvenih ulaznih vrata za kuću, standardna
  Ulazna vrata, Vršac

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i ugradnja ALU ulaznih vrata, cca 260 x 130 cm
  Ulazna vrata, Veternik

  900 € do 1500 €

  Cena, Izrada i ugradnja ALU ulaznih vrata, cca 137 x 197 cm
  Ulazna vrata, Koceljeva

  900 € do 1500 €

  Cena, Ulazna vrata stan u zgradi, cca 180 x 100cm
  Ulazna vrata, Vršac

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna drvena vrata, cca 128 x 186cm
  Ulazna vrata, Bela Palanka

  720 € do 1200 €

  Cena, Ulazna vrata, prozori, komarnici, roletne, vrata 2kom . prozor 3kom
  Ulazna vrata, Ralja

  1800 € do 3000 €

  Cena, ALU spoljna ulazna vrata i dva lučna prozora, cca 2 x 2m
  Ulazna vrata, Beograd

  900 € do 1500 €

  Cena, Sigurnosna ulazna vrata bela, cca 205 x 80 cm
  Ulazna vrata, Sremska Mitrovica

  900 € do 1500 €

  Cena, Sigurnosna i sobna vrata, 3kom
  Ulazna vrata, Novi Sad

  1350 € do 2250 €

  Cena, Ulazna aluminijumska vrata za kuću, cca 1280×2100cm
  Ulazna vrata, Novi Sad

  630 € do 1050 €

  Cena, Ulazna aluminijumska vrata, cca 185 x 90cm
  Ulazna vrata, Kragujevac

  630 € do 1050 €

  Cena, Sigurnosna vrata, cca 91.5 x 203cm
  Ulazna vrata, Borča

  810 € do 1350 €

  Cena, Ulazna drvena vrata i prozori, 2kom- vrata; 4 kom prozori
  Ulazna vrata, Sremska Kamenica

  1800 € do 3000 €

  Cena, Ponuda za ulazna vrata za stambenu zgradu, cca 220 x 150 cm
  Ulazna vrata, Surčin

  900 € do 1500 €

  Cena, Demontaža i montaža ulaznih vrata, cca 202cm x 90cm
  Ulazna vrata, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Popravka i sređivanje duplih metalnih vrata od zgrade, Prema predlogu
  Ulazna vrata, Beograd

  450 € do 750 €

  Cena, Izrada i montaža vrata, 1 kom 129 x 206 cm
  Ulazna vrata, Čajetina

  360 € do 600 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Ulazna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  974+ Preduzeća za Ulazna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana