Limeni krov, lim za krov Cena

Koliko košta limeni krov? Cena metalnog krovišta i pokrivača, zavisi od kvaliteta materijala, tipa zaštite (bakar, cink, aluminijum-cink) i vrste premaza te, svakako, ponuđača. Cena metalnog pokrivača bez izolacije se kreće od 5 do 10 EUR/m2. Troškove gradnje možete umanjiti pažljivim planiranjem. Krovište će limar prekriti metalnim pokrivačem. Međutim, dobri majstori uvek imaju posla te gledajte da im ponudu zatražite što pre.

Kome poveriti postavljanje limenog krova? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim limarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA METALNIH KROVNIH POKRIVAČA


Cena metalnog krovnog pokrivača. Cena metalnog krovnog pokrivača, trapez T14. Cena krovnog pokrivača bez izolacije.

5.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
9.60 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Limeni krov, lim za krov Cena

DETALJNIJE CENE ZA LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Polikarbonski krovni pokrivači

Cena polikarbonskog krovnog pokrivača. Providni polikarbonski krovni pokrivač, debljine 16 mm, širine 210 cm, dužine između 300 i 600 cm.€/m2

m2
potražnja>

Talasaste providne ploče

Cena talasaste providne ploče. Cena talasaste providne ploče, 125x92 cm, debljine 1,2 mm.€/kom

kom
potražnja>
Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Metalni krov - sve što treba da znate

1. Metalni krovni pokrivač - šta sve treba da znate?

Metalni krov
Metalni krovni pokrivači su sada sasvim dostupni i vlasnicima pružaju brojne benefite

Metalni krovni pokrivači postaju sve dostupniji, a samim tim i sve traženiji za skoro sve oblike krovova, naročito ravnih. Sada pored metalnih ravnih i zakrivljenih ploča postoje i metalni crepovi koje je vrlo teško razlikovati od tradicionalnih krovnih pokrivača od opeke, betona i drugih materijala. Ako se pitate kakvi benefiti su tu u pitanju, možemo navesti neke nove činjenice:

1.1. Metalni krovovi su sve traženiji

Sve do skoro metalne krovove mogli ste videti samo na vrhunski rađenim građevinama, kompletnim arhitektonskim zdanjima. Sada je to sasvim drugačije. Zbog boljih, jeftinijih i lakših procesa proizvodnje metalni krovni pokrivači su postali dostupniji, pa ih sve češće srećemo i na privatnim kućama. Po postojećim statističkim podacima iz građevinske industrije, tržišni udeo metalnih krovnih pokrivača se zadnjih godina povećava po stopi od 3% godišnje i trenutno iznosi 15%. Nasuprot tome, tržišni udeo betonskih krovnih pokrivača i onih od opeke opada skoro istim tempom i sada iznosi oko 59% svih postavljenih krovova.

1.2. Metalni krov se može postaviti preko postojećeg krovnog pokrivača

Metalni krovni pokrivač se može postaviti preko postojećeg krovnog pokrivača koji ne mora da se skida, ako to izričito ne zahtevaju lokalni građevinski propisi. Istinu govoreći, uklanjanje starog materijala je uvek poželjno, ali je povezano i sa većim troškovima. Osim toga, dešava se da se između starog i novog metalnog pokrivača stvori vodena para koja kasnije može prouzrokovati plesan i truljenje krovišta. Ta potencijalna opasnost se može izbeći izvođenjem pojasnih kanala za prozračivanje.

1.3. Metalni krov nije bučniji od klasičnog

Čini se da postoji i uvrežena predrasuda da su metalni krovovi bučniji, odnosno da udarci kiše ili grada o metalnu površinu jače odjekuju u poređenju s običnim, ali to nije tačno ukoliko se pokrivač postavi kako treba. Metalni pokrivač se ugrađuje na tvrdu podlogu, a sem toga krovište i izolacija stvaraju zvučnu barijeru između krova i unutrašnjosti objekta. U unutrašnjosti kuće se ta buka ne registruje kao pojačana.

1.4. Metalni krov ne privlači munje

Postoji još jedna predrasuda u vezi s metalnim krovovima: da više privlače munje mada to eksperimentalno ni statistički nije potvrđeno. Metalni krovovi ni na koji način ne povećavaju rizik od udara munja. Sem toga, ako grom i udari u krov pokriven metalom, on je manje zapaljiv od konvencionalnih krovnih pokrivača. Budući da je metalni krovni pokrivač istovremeno električni provodnik i nezapaljiv materijal, može se reći da je jedan od najsigurnijih trenutno dostupnih izbora. Razlog zbog kog metalni krovovi ne privlače udare groma je jednostavan: grom traži najbliži i najdirektniji put do zemlje, pa su drveće, telefonski stubovi i slične strukture po pravilu mnogo bolje mete. Metalni krov je po svojoj konstrukciji izolovani strukturni element koji nema direktnu vezu sa tlom, stoga i ne postoji naučni razlog češćeg udara u metalni krov u odnosu na onaj od cigle, betona ili bitumena.

1.5. Metalni je krov, dugoročno gledano, manji trošak od drugih

Istina je da ponuđači metalnih krovnih pokrivača nude garancije jednake onima za najbolje bitumenske krovne materijale (oko 30 godina), premda se iz prakse zna da metalni krovovi mogu da traju i više od 50 godina. Toga radi se bezmalo nikad ne dešava da krov ponovo mora da se menja u jednoj generaciji stanara, dok bitumenski mora najmanje dvaput. S druge strane, metalni pokrivač je skoro dvaput skuplji od bitumenskog tako da ušteda sigurno stoji, ali gledano na duži rok.

1.6. Metalni krov je vatrootporan, ne truli i ne jede ga žižak

Jedan od razloga velike potražnje metalnih krovova je sigurno i to što je sasvim vatrootporan. Usled sve veće gradnje, naročito u urbanim sredinama, objekti su sve bliži jedni drugima te je i opasnost od prenošenja požara sve izvesnija. Stoga ne čudi sve veća potražnja, a ako se tome doda da insekti ne napadaju metal kao i to da je opasnost od bilo kakvih fizičkih i hemijskih oštećenja minimalna - isplativost ovakve investicije je neupitna.

1.7. Metalni krov odbija toplotu

Studije pokazuju da metalni krovni pokrivači odbijaju sunčevo zračenje i toplotu, što može da smanji godišnje troškove grejanja i hlađenja između 10 i 25%. U podnebljima gde su troškovi za hlađenje veći nego za grejanje, metalni se pokrivač može presvući svetlucavim ili granuliranim premazima čime se povećava refleksivnost krova i poboljšava energetska efikasnost.

1.8. Minimalna kosina metalnog krova

Može se reći da je prilično uvreženo mišljenje i da metalni krov može biti samo onaj veće kosine, premda talasasti metalni pokrivač odlično funkcioniše i na ravnim krovovima. Ta vrsta krovnog pokrivača ima izdignute vodonepropusne spojeve i da bi voda mogla sasvim lako da otiče dovoljan je nagib od oko 8%.

1.9. Jak grad može da ošteti metalni krov

Iako je neosporna činjenica da su metalni krovni pokrivači otporniji i izdržljiviji od drugih, oni nisu neuništivi. Za njih je najopasniji jak grad. Najosetljiviji su aluminijum i bakar, dok je nerđajući čelik tvrđi i otporniji na udarce. Sitniji grad retko kad može da napravi problem, ali krupniji je i opasniji.

1.10. Postavljanje i popravka metalnog pokrivača

Ugradnja metalnog krovnog pokrivača u sopstvenoj režiji se nikako ne preporučuje; to je stručan i zahtevan zadatak koji traži tehničko znanje, iskustvo i poseban alat. Isto tako, u slučaju nastanka oštećenja, što je zaista redak slučaj, uvek će biti bolje da angažujete stručnjaka.

1.11. Metalni krov se može reciklirati

Premda je metalni krov vrlo postojan, doći će vreme kada će morati da se zameni i tada ćete moći da ga prodate kao reciklažnu sirovinu.

2. Kako naći pravog majstora za metalni krov?  

Kvalitet metalnog krova u najvećoj meri zavisi od stručnosti, iskustva i veštine majstora. Traganje za takvim zanatlijom možete početi na internetu ili pitati ponuđače metalnih krovnih pokrivača za preporuku nekog lokalnog krovopokrivača. Svakako, takvog majstora možete potražiti i na našem sajtu, Daibau.rs, pa stupiti u kontakt s nekim od proverenih preduzeća ili pojedinaca s kojima sarađujemo. Kada pošaljete upit putem našeg portala, dobićete odgovore više njih, a na istom mestu možete proveriti reference i preporuke te komentare prethodnih mušterija na svakom profilu. Preporučujemo da se opredelite za one izvođače radova koji nude najmanje petogodišnju garanciju na svoj rad. Ako u tom roku ne bude nikakvih problema s krovom, malo je verovatno da će ih biti kasnije.

3. Različite vrste metalnih krovnih pokrivača

Svaki metal ima određenih prednosti i slabosti, poput trajnosti, boje i troškova. Odlučite se za onaj koji je primeren podneblju u kom živite, konstrukciji kuće, a naravno i budžetu kojim raspolažete.

3.1. Čelični krov

Čelični krovni pokrivač je nesumnjivo najtvrđi, najpopularniji, ali i najjeftiniji izbor. Da bi se sprečilo rđanje, čelik koji se koristi za ovaj krovni pokrivač se pocinkuje vrućim postupkom (pocinkovani čelik) ili oblaže legurom aluminijuma i cinka. Pocinkovani čelik može biti srebrnkaste boje, a može se i ofarbati da bi se dodatno zaštitio i tako mu se produžio vek trajanja. Takav krov može trajati 30 do 50 godina.

3.2. Aluminijumski krov

Lakši, mekši i skuplji metal za krov je aluminijum koji se proizvodi u više istih reljefnih modela; ispod sloja boje - a aluminijum se skoro uvek farba - teško se može razlikovati koji je materijal u pitanju. Aluminijum je bolji izbor za primorska područja i ona gde ima kiselih kiša, pošto ne rđa. Takav krov takođe može da traje 30 do 50 godina.

3.3. Bakarni krov

Bakar je najstarija vrsta metala koja se koristi za oblaganje krovova još od davnina do danas. Bakarni krovni pokrivač je najtrajniji i zato najskuplji od svih materijala. Pogodan je zato što se lako seče i obrađuje. Za bakarni pokrivač je vrlo važno i to što vremenom dobija patinu svetle, plavo-zelene boje koja izgleda naročito lepo. Za razliku od drugih metala, kod kojih su važni debljina ili profil, za bakar je bitna težina po kvadratnom metru. Zvuči neverovatno, ali bakarni krov može potrajati oko 200 godina.

3.4. Nerđajući čelični krov

Prvobitni gvozdeni krovni pokrivač koji je u Evropi upotrebljavan u 18. veku, bio je presvučen limom i olovom. Današnja varijanta bez olova - nerđajući čelik između dva sloja lima - otporna je na sve vrste atmosferskih uticaja i bez zaštitnog sloja boje. Nebojen nerđajući čelik je ujednačene mat-sive boje i vek trajanja mu je oko 100 godina.

3.5. Pocinkovan krov

Slično bakru i cink je prirodno otporan na rđu i druge atmosferske faktore i ne mora da se farba radi zaštite. Vrlo često se kombinuje u leguru s titanijumom zbog čvrstine i dodatne otpornosti na koroziju. Jednostavno se oblikuje i obrađuje. Cink vremenom isto kao i bakar dobija patinu prelepe modrosive boje - pogledajte samo čuvene pariske krovove! Doduše, kraće traje - „svega“ 80-100 godina.

4. Održavanje metalnih krovova

Metalni krovni pokrivač bezmalo ne zahteva nikakvo održavanje i jednostavno se čisti. Međutim, lako se izgrebe. U slučaju da je krov farban, vremenom će boja početi da puca i da se ljušti, pa je treba obnoviti. Metalni krovovi su po pravilu vodonepropusni, ali se može dogoditi da procure na spojevima. Dođe li do toga, znajte da se to ne dešava zato što krov pušta već zbog kondenzacije koja nastaje usled nepravilnog postavljanja krovnog pokrivača, odnosno, zbog loše izvedenih kanala za prozračivanje. Toga radi je od ključnog značaja da majstor ili majstori koje angažujete budu visokoosposobljeni, vešti i vrlo iskusni. Metal je vrlo specifičan materijal za krovni pokrivač i da bi bio dobro postavljen majstor mora da poznaje njegove fizičke i hemijske karakteristike i to kako će se ponašati u određenom trenutku i pod određenim uslovima; u tom smislu predviđanje skupljanja i širenja je najbitnije.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMZAMENA LEKSANA LIMOM NA DELU KROVA U VIŠESTAMBENOJ ZGRADI U VRŠCU

Poštovani,

na zgradi je deo krova iznad stepeništa koje vodi od prizemlja do 4 sprata, dakle na 4. spratu pokriven leksanom dok je svuda dalje crep. Leksan je oštećen, ispucan, prokišnjava na 4 mesta, guli se boja sa zidova. Iznad mog stana koji je na 4. spratu se na plafonu stvara mokra mrlja i zid se vlaži pa vlaga stiže do instalacija za struju. Ispred ulaznih vrata u moj stan stvara se velika bara kada god pada kiša. Svi stanari su se složili da se leksan zameni limom, punjenim ili kako se to već zove.
Potrebno je to uraditi što pre da se šteta ne širi. Ja sam nedavno kupila stan.

Hvala 1350 € do 2250 €


........

SKIDANJE CREPA, POSTAVLJANJE LIMA

Poštovani,

potrebno skidanje starog crepa, menjanje drvene konstrukcije krova koja je propala i stavljanje lima u imitaciji crepa.

Hvala 2250 € do 3750 €


........

ZAMENA SALONITA SA LIMENIM KROVOM

Poštovani,

postojeći krov koji je obložen salonitom, da se zameni limenim krovom. Ispod salonita je ter papir i daske. Kuća ima prizemlje i sprat, krov je pod nagibom od oko 55-60 stepeni, na 4 vode, od oluka do sljemena ima 5 redova salonita.

Hvala 2700 € do 4500 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, LIMENI KROV SA METALNOM KONSTRUKCIJOM, 120 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Vrčin

2700 € do 4500 €

CENA, LIMENI KROV, 16 X36 M
Limeni krovovi, lim za krov, Negotin

4950 € do 8250 €

CENA, SKIDANJE CREPA I POKRIVANJE LIMOM , DUŽINA SLEMENA 3 METRA NAGIB CIRKA 30 STEPENI POVRAINA KROVA KOJI IDE U SLOVO L CIRKA 300M2
Limeni krovovi, lim za krov, Sremski Karlovci

4050 € do 6750 €

CENA, METALNA NADSTREŠNICA, 9X9 M NA JEDNU VODU, SA IZRADOM METALNE KONSTRUKCIJE
Limeni krovovi, lim za krov, Beška

1350 € do 2250 €

CENA, LIMENI KROV UMESTO STAROG CREPA, 200 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2700 € do 4500 €

CENA, LIMENI KROV , CCA 3X5 M
Limeni krovovi, lim za krov, Sremska Kamenica

585 € do 975 €

CENA, SANACIJA DELA LIMENOG KROVA STAMBENE ZGRADE, CCA 15 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

1800 € do 3000 €

CENA, DEMONTAŽA ONDULINA I NABAVKA I MONTAŽA LIMENOG POKRIVAČA U TABLAMA, KROV 45M2, LAJSNE 10+4,5M, OPŠTIVKA DIMNJAKA DO 1,6M
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, KROVNI LIMENI POKRIVAČI , 2,73 M 32° 180M2
Limeni krovovi, lim za krov, Sremska Mitrovica

2700 € do 4500 €

CENA, POKRIVANJE KROVA LIMOM, OTPRILIKE 50M2,NAGIB NEZNAM
Limeni krovovi, lim za krov, Gadžin han

1350 € do 2250 €

CENA, POKRIVANJE KROVA LIMOM, 20M X 1,5M, BLAGI NAGIB, 30M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2250 € do 3750 €

CENA, SKIDANJE CREPA I POSTAVLJANJE LIMENOG KROVA NA LETVICE, OKO 15 M, OKO 30 STEPENI, OKO 200 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2700 € do 4500 €

CENA, OLUCI I VETAR LAJSNE,
Limeni krovovi, lim za krov, Veliko Gradište

360 € do 600 €

CENA, POPRAVKA METALNOG KROVA, 1.75M X 5.2M. BLIZU HORIZONTALNOG KROVA
Limeni krovovi, lim za krov, Sremska Kamenica

900 € do 1500 €

CENA, ZAMENA KROVA SA LIMENIM KROVOM, SLEMEN JE OKO 8M, NAGIB OKO 35°-45°, POVRSINA JE OKO OKO 90M2. KROV JE NA DVE VODE I DODATNO DVA MANJA DELA IZNAD KUHINJE I ULAZA.
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2700 € do 4500 €

CENA, POKRIVANJE ZGRADE LIMOM I OLUCI, 400M2
Limeni krovovi, lim za krov, Brus

3150 € do 5250 €

CENA, POSTAVKA VUNE OSB PLOČE FOLIJE NA KROVU. POSTAVKA NOVIH OLUKA, CCA 150M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

2700 € do 4500 €

CENA, POPRAVKA I NOVA IZRADA KONSTRUKCIJE KROVA I POKRIVANJE SA LIMOM, 200 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Bečej

4050 € do 6750 €

CENA, POSTAVNJANJE LIMENOG KROVA NA CREP , 200M2
Limeni krovovi, lim za krov, Novi Slankamen

2700 € do 4500 €

CENA, DEMONTAŽA POSTOJEĆEG, IZRADA I POSTAVLJANJE NOVOG KROVA, 300M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

4050 € do 6750 €

CENA, IZRADA NOVOG LIMENOG KROVA , 130M2 SLEME 12M+5M
Limeni krovovi, lim za krov, Šabac

3150 € do 5250 €

CENA, POKRIVANJE LIMOM PRIZEMNI OBJEKAT, OBJEKAT JE ŠIRINE 13 M A DUŽINA 10 M, POKRIVANJE NA JEDNU VODU
Limeni krovovi, lim za krov, Aranđelovac

2700 € do 4500 €

CENA, PREPOKRIVANJE STARE ŠUPE I PROŠIRIVANJE U CELINI KROVNOG DELA , 7X5M
Limeni krovovi, lim za krov, Čačak

2250 € do 3750 €

CENA, CERKLAZ I KROVNA KONSTRUKCIJA POKRIVENA LIMOM ( KOLAŠIN-CRNA GORA), OSNOVA KUĆE JE 75M2 A KROV JE 45 STEPENI
Limeni krovovi, lim za krov, Brodarevo

3150 € do 5250 €

CENA, POSTAVLJANJE TEGOLE , CCA 20M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

540 € do 900 €

CENA, ZAMENA STAROG CREPA I IZRADA LIMENOG KROVA, 100M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beška

2700 € do 4500 €

CENA, POKRIVANJE KROVA LIMOM I MONTAŽA OLUKA, 150M2-20-30STEPENI
Limeni krovovi, lim za krov, Tutin

5400 € do 9000 €

CENA, OBNOVA KROVA, 50M2
Limeni krovovi, lim za krov, Borča

2250 € do 3750 €

CENA, SANACIJA ILI ZAMENA KOSOG KROVNOG POKRIVAČA NA POSLEDNJEM SPRATU ZGRADE, 3+3 METRA, NAGIB OKO 30 STEPENI, POVRSINA OKO 30 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Ugrinovci (Zemun)

585 € do 975 €

CENA, KROV ZA TERASU VIKENDICA, 4X4M
Limeni krovovi, lim za krov, Šabac

585 € do 975 €

CENA, LIMENI KROV IZNAD TEGOLE, KROV JE POVRSINE 200 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Čurug

3150 € do 5250 €

CENA, LIMENI KROV, 180 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Bečej

2700 € do 4500 €

CENA, POKRIVANJE TERASE U STAMBENOJ ZGRADI, OKO 6 M2
Limeni krovovi, lim za krov, Lajkovac

270 € do 450 €

CENA, IZRADA I POSTAVLJANJE LIMENOG PANELA NA KROV TERASE, 6M2
Limeni krovovi, lim za krov, Kaluđerica

450 € do 750 €

CENA, IZRADA LIMENOG KROVA I IZOLACIJE ZBOG , 26M2
Limeni krovovi, lim za krov, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, DEMONTERI KROVNE LIMARIJE KOJU JE OLUJA SRUŠILA U KOMPLETU, 18 M2 JEDNA VODA
Limeni krovovi, lim za krov, Novi Sad

2250 € do 3750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

505+ PREDUZEĆA ZA LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV?

 • Limeni krovovi, lim za krov Beograd
 • Limeni krovovi, lim za krov Novi Sad
 • Limeni krovovi, lim za krov Kragujevac
 • Limeni krovovi, lim za krov Niš
 • Limeni krovovi, lim za krov Čačak
 • Limeni krovovi, lim za krov Kraljevo
 • Limeni krovovi, lim za krov Pančevo
 • Limeni krovovi, lim za krov Zrenjanin
 • Limeni krovovi, lim za krov Novi Pazar
 • Limeni krovovi, lim za krov Smederevo
 • Limeni krovovi, lim za krov Subotica
 • Limeni krovovi, lim za krov Aleksinac
 • Limeni krovovi, lim za krov Apatin
 • Limeni krovovi, lim za krov Aranđelovac
 • Limeni krovovi, lim za krov Bačka Palanka
 • Limeni krovovi, lim za krov Bačka Topola
 • Limeni krovovi, lim za krov Bečej
 • Limeni krovovi, lim za krov Bor
 • Limeni krovovi, lim za krov Bujanovac
 • Limeni krovovi, lim za krov Ćuprija
 • Limeni krovovi, lim za krov Gornji Milanovac
 • Limeni krovovi, lim za krov Inđija
 • Limeni krovovi, lim za krov Ivanjica
 • Limeni krovovi, lim za krov Jagodina
 • Limeni krovovi, lim za krov Kikinda
 • Limeni krovovi, lim za krov Knjaževac
 • Limeni krovovi, lim za krov Kovin
 • Limeni krovovi, lim za krov Kruševac
 • Limeni krovovi, lim za krov Kula
 • Limeni krovovi, lim za krov Kuršumlija
 • Limeni krovovi, lim za krov Leskovac
 • Limeni krovovi, lim za krov Loznica
 • Limeni krovovi, lim za krov Negotin
 • Limeni krovovi, lim za krov Paraćin
 • Limeni krovovi, lim za krov Pirot
 • Limeni krovovi, lim za krov Požarevac
 • Limeni krovovi, lim za krov Preševo
 • Limeni krovovi, lim za krov Prijepolje
 • Limeni krovovi, lim za krov Prokuplje
 • Limeni krovovi, lim za krov Ruma
 • Limeni krovovi, lim za krov Šabac
 • Limeni krovovi, lim za krov Senta
 • Limeni krovovi, lim za krov Šid
 • Limeni krovovi, lim za krov Sjenica
 • Limeni krovovi, lim za krov Smederevska Palanka
 • Limeni krovovi, lim za krov Sombor
 • Limeni krovovi, lim za krov Sremska Mitrovica
 • Limeni krovovi, lim za krov Stara Pazova
 • Limeni krovovi, lim za krov Temerin
 • Limeni krovovi, lim za krov Trstenik
 • Limeni krovovi, lim za krov Užice
 • Limeni krovovi, lim za krov Valjevo
 • Limeni krovovi, lim za krov Velika Plana
 • Limeni krovovi, lim za krov Vranje
 • Limeni krovovi, lim za krov Vrbas
 • Limeni krovovi, lim za krov Vršac
 • Limeni krovovi, lim za krov Zaječar
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana