Za područje

  Iznajmljivanje kombija, kamiona, cena

  Koliko košta iznajmljivanje kombija ili kamiona? Najam transportnih vozila računa se po satu rada ili danu. Možete da birate ili kratkoročni ili dugoročni najam. Kada iznajmljujete kamion, vodite računa o njegovoj nosivosti i imate li odgovarajuću vozačku dozvolu. Iznajmljivanje se obično plaća po satu, i to oko 40 EUR/dan Teretni kombi ima nosivost do 1,5 tone i namenjen je selidbama. Putnički kombi obično ima 9 sedišta, a iznajmljivanje podrazumeva i plaćanje osiguranja što obično iznosi 25 do 40 EUR/dan.

  Kome poveriti najam kombija ili kamiona? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima transportnih i putničkih vozila u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Najam kombija


  Iznajmljivanje putničkog ili teretnog kombija. Teretni kombi ima nosivost do 1,5 tone i namenjen je selidbama. Putnički kombi obično ima 9 sedišta. Iznajmljivanje kombija podrazumeva i plaćanje osiguranja.

  22.00 €/dan

  VEOMA NISKA CENA
  €/dan

  SREDNJA CENA
  33.60 €/dan

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Iznajmljivanje kombija, kamiona

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Iznajmljivanje kombija, kamiona - sve što treba da znate

  1. Iznajmljivanje kombija, kamiona - šta sve treba da znate?

  Iznajmljivanje vozila je odlično rešenje u situacijama kada vaš automobil nije dovoljan za veći broj putnika ili nije predviđen za prevoz određenog tereta. Sada postoje brojne firme, bilo na internetu bilo u vašem komšiluku za rentiranje najrazličitijih tipova vozila. Razmislite o tome kakav auto vam treba i rezervišite ga. Raspitali smo se o tome šta sve treba da znate i imate u vidu.

  Iznajmljivanje kombija, kamiona
  U zavisnosti od potrebe, možete iznajmiti putničko ili teretno vozilo odgovarajuće veličine i nosivosti

  Treba vam prevoz putnika ili veće količine materijala, a svojim autom to ne možete da izvedete jer nema dovoljno mesta? U tom se slučaju možete odlučiti za iznajmljivanje putničkog ili teretnog kombija. Glavna prednost kod iznajmljivanja je to što i putnički (za 9 osoba uključujući vozača) i teretni (ukupne nosivosti do 3,5 tone) možete voziti s vozačkom dozvolom B kategorije koju već imate za svoj auto. Pri tom, teretni kombi osim putnika može da preveze i oko 1,5 tone tereta. U ovom tekstu ćemo se, dakle, pozabaviti procedurom najma i nekim ključnim informacijama.

  2. Najam transportnih vozila

  Najam vozila nije komplikovan proces. Naravno, prvo morate znati kakav vam je tip potreban - putnički ili teretni - a od toga zavisi i cena.

  2.1. Karakteristike putničkog i teretnog kombija

  Postoje kombi vozila različitih veličina i različitih karakteristika. Zakonom je dozvoljeno da kombi bude ukupne mase 3,5 tone, što znači da toliko zajedno mogu da teže vozilo, teret i putnici. Da biste vozili, potrebna je važeća vozačka dozvola B kategorije, premda neke firme imaju obaveznu probnu vožnju ili u cenu najma ulazi i kratka obuka, pošto se vožnja kombija unekoliko razlikuje od vožnje običnog putničkog automobila.

  2.2. Ugovor o najmu vozila

  Pre nego što preuzmete vozilo treba da potpišete standardni ugovor o najmu. Svaka firma ima, osim opštih uslova (najviše njih traži da vozač ima navršenu 21 godinu i najmanje 2 godine vozačkog iskustva, a ostalo se tiče obaveznog osiguranja i nastanka, odnosno, nadoknade šteta) i neke posebne. Posebni uslovi su, recimo, iznajmljivanje na najmanje 24 sata pri čemu cene počinju od 25 EUR, toleriše se uglavnom do 60 minuta zakašnjenja ili se plaća pun sledeći dan, puno osiguranje koje košta oko 10EUR/dan ili obavezan depozit koji se kreće od 300 do 1.500 EUR; kilometraža po Srbiji je obično neograničena, ali ima i firmi koje dopuštaju 200-300 km dnevno, a prekoračenja se plaćaju 0,10-0,20 EUR/km. Kaznene odredbe se mahom tiču vraćanja vozila u neodgovarajućem stanju (prazan rezervoar, prljav auto i slično) ili slučajeva nemara, oštećenja, nesreća i krađa i sve to se posebno doplaćuje po isteku najma. 

  2.3. Najskuplji najam vozila

  Cene između ponuđača mogu se razlikovati više ili manje, koliko i opšti i posebni uslovi (za fizička i pravna lica, popusti i slično), međutim, uvek najviše zavise od veličine vozila i dužine rentiranja. Broj putnika ili količina tovara i kilometraža se dodatno naplaćuju. Cena može da varira i zbog sezone, jer je u vreme godišnjih odmora potražnja znatno veća. Ako niste vozač ili nemate dovoljno iskustva, postoji mogućnost angažovanja profesionalnog vozača, a to opet povlači dodatne troškove. Vozilo preuzimate u poslovnici ili na određenoj lokaciji. Retko koja agencija iznajmljuje vozila na sat, a oni koji to čine naplaćuju 15-20 EUR/h.

  3. Rentiranje kombija, kamiona i teretnjaka

  3.1. Teretni kombi

  Za prevoz građevinskog materijala ili većih komada nameštaja uvek se preporučuje iznajmljivanje kargo kombija. Tako ćete uštedeti vreme i broj krugova, a o živcima da i ne govorimo. Za selidbe možete angažovati i profesionalni servis i na taj način isto uštedeti. Pri utovaru se samo mora voditi računa o tome da teret bude ravnomerno raspoređen i osiguran, kao i to da ne prelazi 1,5 tonu. Iznajmljivanje teretnog kombija se kreće između 30 i 40 EUR dnevno.

  3.2. Putnički kombi

  Prilika za iznajmljivanje kombija za prevoz putnika može biti putovanje u inostranstvo, na letovanje ili veće događaje kakvi su rođendani, svadbe, koncerti i drugo. Ova vozila su namenjena prevozu 6 do 12 osoba i od toga zavisi i cena. Obično se kreće između 45 i 75 EUR/dan. Uz vozilo uvek možete tražiti i profesionalnog vozača.

  3.3. Kamion

  Ima kamiona nosivosti do 3,5 tone i po našem Zakonu o saobraćaju njima možete upravljati ako imate vozačku dozvolu B kategorije. Ovakav manji kamion vam može zatrebati za prevoz tzv. rasutog ili grubog tereta koji može sam da se ošteti ili da ošteti vozilo ili prosto, zbog gabarita, nije ga moguće transportovati na drugi način. Toga radi se, pri utovaru, najveća pažnja mora posvetiti osiguranju tereta. Iznajmljivanje manjeg kamiona je jeftinije od kombija i kreće se između 25-35 EUR/dan.

  3.4. Teretnjak

  Najam većeg kamiona ili teretnjaka je već zahtevniji, pošto morate imati i odgovarajuću vozačku dozvolu. Savetujemo vam da u ovakvom slučaju radije uz kamion iznajmite i profesionalnog vozača, jer će te samo tako biti bezbrižni i sigurni da će teret stići na odredište. Ima prevoznika koji i ne iznajmljuju kamione bez vozača. Budući da se teretnjaci bitno razlikuju po veličini i nosivosti, a i nameni, tako će i cena varirati u zavisnosti od vrste tereta. Da biste saznali pravu cenu, pošaljite upit s tačnim opisom tereta i putanje našim saradnicima na Daibau.rs i oni će vam odgovoriti ponudom. 

  4. Šta je potrebno za iznajmljivanje kombija, kamiona?

  Iznajmljivanje vozila nije komplikovana stvar. Danas na imternetu ima bezbroj ponuđača najrazličitijih roba i usluga te ćete sigurno vrlo brzo naći ono što vam odgovara. Vozilo treba da rezervišete, da se dogovorite oko dodatnih uslova i mesta preuzimanja. Pri preuzimanju vozila neophodne su vozačka dozvola i lična karta ili pasoš te kreditna kartica ili gotovina za depozit.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Teretni kombi

  Potreban mi je teretni kombi za transport solarnih panela i opreme 63504 € do 105840 €

  ........

  Kombi

  Potreban kombi na dva dana. 42336 € do 70560 €

  ........

  Kombi na 2-3 dana

  Potreban teretni kombi do 3.5t, nosivosti do 1500 kg, za petak i subotu, bez vozača. 31752 € do 52920 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Najam kombija na dan, relacija Novi Sad-Beograd
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  225 € do 375 €

  Cena, Prevoz nameštaja,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kruševac

  270 € do 450 €

  Cena, Usluga kamion sa dizalicom, Uklanjanje bilborda u vršcu
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Alibunar

  225 € do 375 €

  Cena, Transportni kombi, Oko 1.5m dužine x0.5m širine x 1.5m visine
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, VelikaPlana

  270 € do 450 €

  Cena, Najam kombija teretnog, 3,5 t
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

  180 € do 300 €

  Cena, Kombi, Prevoz dečije sobe iz BG u Ša
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Šabac

  270 € do 450 €

  Cena, Iznajmim kamion do 7.5 tona, 4 tone , 12m3
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

  450 € do 750 €

  Cena, Teretni kombi, cca 3,5t
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Kamion, 15-20
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Smederevo

  900 € do 1500 €

  Cena, Iznajmljivanje tegljača, 1 kom
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Petrovac

  810 € do 1350 €

  Cena, Kombi za premeštanje nameštaja, 5kom
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Kombi teretni,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Jagodina

  270 € do 450 €

  Cena, Najam furgon kombija na 6 meseci za unutrasnji transport, 3 vozila
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  900 € do 1500 €

  Cena, Kombi, 1 dan
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Jagodina

  360 € do 600 €

  Cena, Najam kombija, mesec dana, 1 kombi
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  1350 € do 2250 €

  Cena, Transportni kombi, 1, veličine kao VW crafter
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  360 € do 600 €

  Cena, Teretni kombi maxi,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  1080 € do 1800 €

  Cena, Kamion za preseljaj preko granice,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Šabac

  540 € do 900 €

  Cena, Teretni kombi manji, 1 kom
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Kombi za prevoz nameštaja do Hrvatske, Manji kombi
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  360 € do 600 €

  Cena, Iznajmljivanje teretnog kombija, 1 dan
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  90 € do 150 €

  Cena, Kombi, 3,5 tone
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Pitnički kombi, do 16 sedišta
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kruševac

  270 € do 450 €

  Cena, Kombi,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Šabac

  270 € do 450 €

  Cena, Potreban prevoz, 4-5 paleta, svaka oko 850 kg
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Ruma

  45 € do 75 €

  Cena, Iznajmljivanje teretnog kombija na dan, Kombi od 3m -3.5m
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  180 € do 300 €

  Cena, Teretski kombi do 1 tona, Tona nosivosti
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  540 € do 900 €

  Cena, Najam kombija radi prevoza kuhinje, 8 kvadrata
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Vršac

  450 € do 750 €

  Cena, Teretni kombi na jedan dan, iveco daily/sprinter,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Vozilo jedno ili dva sa kapacitetom od 40 ljudi., 40
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kragujevac

  540 € do 900 €

  Cena, Kamion putar do 1 t za rentu, 1 kom
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

  270 € do 450 €

  Cena, Teretni kombi za segmente od 4m,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Sombor

  270 € do 450 €

  Cena, Teretni kombi prevoz elektro materijala,
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Ruma

  540 € do 900 €

  Cena, Najam kamiona, ukupna masa 3,5 t.
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

  540 € do 900 €

  Cena, Pikap, 1
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Niš

  540 € do 900 €

  Cena, Kombi za 1 sat, Veliki
  Iznajmljivanje kombija, kamiona, Bačka Palanka

  540 € do 900 €  Tražite dobre izvođače radova za područje Iznajmljivanje kombija, kamiona?
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Iznajmljivanje kombija, kamiona cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  43+ Preduzeća za Iznajmljivanje kombija, kamiona
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana