Iznajmljivanje kombija, kamiona cena

Koliko košta iznajmljivanje kombija ili kamiona? Najam transportnih vozila računa se po satu rada ili danu. Možete da birate ili kratkoročni ili dugoročni najam. Kada iznajmljujete kamion, vodite računa o njegovoj nosivosti i imate li odgovarajuću vozačku dozvolu. Iznajmljivanje se obično plaća po satu, i to oko 40 EUR/dan Teretni kombi ima nosivost do 1,5 tone i namenjen je selidbama. Putnički kombi obično ima 9 sedišta, a iznajmljivanje podrazumeva i plaćanje osiguranja što obično iznosi 25 do 40 EUR/dan.

Kome poveriti najam kombija ili kamiona? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima transportnih i putničkih vozila u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Najam kombija


Iznajmljivanje putničkog ili teretnog kombija. Teretni kombi ima nosivost do 1,5 tone i namenjen je selidbama. Putnički kombi obično ima 9 sedišta. Iznajmljivanje kombija podrazumeva i plaćanje osiguranja.

22.00 €/dan

VEOMA NISKA CENA
€/dan

SREDNJA CENA
33.60 €/dan

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Iznajmljivanje kombija, kamiona cena

DETALJNIJE CENE ZA Iznajmljivanje kombija, kamiona

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Iznajmljivanje kombija, kamiona - sve što treba da znate

1. Iznajmljivanje kombija, kamiona - šta sve treba da znate?

Iznajmljivanje vozila je odlično rešenje u situacijama kada vaš automobil nije dovoljan za veći broj putnika ili nije predviđen za prevoz određenog tereta. Sada postoje brojne firme, bilo na internetu bilo u vašem komšiluku za rentiranje najrazličitijih tipova vozila. Razmislite o tome kakav auto vam treba i rezervišite ga. Raspitali smo se o tome šta sve treba da znate i imate u vidu.

Iznajmljivanje kombija, kamiona
U zavisnosti od potrebe, možete iznajmiti putničko ili teretno vozilo odgovarajuće veličine i nosivosti

Treba vam prevoz putnika ili veće količine materijala, a svojim autom to ne možete da izvedete jer nema dovoljno mesta? U tom se slučaju možete odlučiti za iznajmljivanje putničkog ili teretnog kombija. Glavna prednost kod iznajmljivanja je to što i putnički (za 9 osoba uključujući vozača) i teretni (ukupne nosivosti do 3,5 tone) možete voziti s vozačkom dozvolom B kategorije koju već imate za svoj auto. Pri tom, teretni kombi osim putnika može da preveze i oko 1,5 tone tereta. U ovom tekstu ćemo se, dakle, pozabaviti procedurom najma i nekim ključnim informacijama.

2. Najam transportnih vozila

Najam vozila nije komplikovan proces. Naravno, prvo morate znati kakav vam je tip potreban - putnički ili teretni - a od toga zavisi i cena.

2.1. Karakteristike putničkog i teretnog kombija

Postoje kombi vozila različitih veličina i različitih karakteristika. Zakonom je dozvoljeno da kombi bude ukupne mase 3,5 tone, što znači da toliko zajedno mogu da teže vozilo, teret i putnici. Da biste vozili, potrebna je važeća vozačka dozvola B kategorije, premda neke firme imaju obaveznu probnu vožnju ili u cenu najma ulazi i kratka obuka, pošto se vožnja kombija unekoliko razlikuje od vožnje običnog putničkog automobila.

2.2. Ugovor o najmu vozila

Pre nego što preuzmete vozilo treba da potpišete standardni ugovor o najmu. Svaka firma ima, osim opštih uslova (najviše njih traži da vozač ima navršenu 21 godinu i najmanje 2 godine vozačkog iskustva, a ostalo se tiče obaveznog osiguranja i nastanka, odnosno, nadoknade šteta) i neke posebne. Posebni uslovi su, recimo, iznajmljivanje na najmanje 24 sata pri čemu cene počinju od 25 EUR, toleriše se uglavnom do 60 minuta zakašnjenja ili se plaća pun sledeći dan, puno osiguranje koje košta oko 10EUR/dan ili obavezan depozit koji se kreće od 300 do 1.500 EUR; kilometraža po Srbiji je obično neograničena, ali ima i firmi koje dopuštaju 200-300 km dnevno, a prekoračenja se plaćaju 0,10-0,20 EUR/km. Kaznene odredbe se mahom tiču vraćanja vozila u neodgovarajućem stanju (prazan rezervoar, prljav auto i slično) ili slučajeva nemara, oštećenja, nesreća i krađa i sve to se posebno doplaćuje po isteku najma. 

2.3. Najskuplji najam vozila

Cene između ponuđača mogu se razlikovati više ili manje, koliko i opšti i posebni uslovi (za fizička i pravna lica, popusti i slično), međutim, uvek najviše zavise od veličine vozila i dužine rentiranja. Broj putnika ili količina tovara i kilometraža se dodatno naplaćuju. Cena može da varira i zbog sezone, jer je u vreme godišnjih odmora potražnja znatno veća. Ako niste vozač ili nemate dovoljno iskustva, postoji mogućnost angažovanja profesionalnog vozača, a to opet povlači dodatne troškove. Vozilo preuzimate u poslovnici ili na određenoj lokaciji. Retko koja agencija iznajmljuje vozila na sat, a oni koji to čine naplaćuju 15-20 EUR/h.

3. Rentiranje kombija, kamiona i teretnjaka

3.1. Teretni kombi

Za prevoz građevinskog materijala ili većih komada nameštaja uvek se preporučuje iznajmljivanje kargo kombija. Tako ćete uštedeti vreme i broj krugova, a o živcima da i ne govorimo. Za selidbe možete angažovati i profesionalni servis i na taj način isto uštedeti. Pri utovaru se samo mora voditi računa o tome da teret bude ravnomerno raspoređen i osiguran, kao i to da ne prelazi 1,5 tonu. Iznajmljivanje teretnog kombija se kreće između 30 i 40 EUR dnevno.

3.2. Putnički kombi

Prilika za iznajmljivanje kombija za prevoz putnika može biti putovanje u inostranstvo, na letovanje ili veće događaje kakvi su rođendani, svadbe, koncerti i drugo. Ova vozila su namenjena prevozu 6 do 12 osoba i od toga zavisi i cena. Obično se kreće između 45 i 75 EUR/dan. Uz vozilo uvek možete tražiti i profesionalnog vozača.

3.3. Kamion

Ima kamiona nosivosti do 3,5 tone i po našem Zakonu o saobraćaju njima možete upravljati ako imate vozačku dozvolu B kategorije. Ovakav manji kamion vam može zatrebati za prevoz tzv. rasutog ili grubog tereta koji može sam da se ošteti ili da ošteti vozilo ili prosto, zbog gabarita, nije ga moguće transportovati na drugi način. Toga radi se, pri utovaru, najveća pažnja mora posvetiti osiguranju tereta. Iznajmljivanje manjeg kamiona je jeftinije od kombija i kreće se između 25-35 EUR/dan.

3.4. Teretnjak

Najam većeg kamiona ili teretnjaka je već zahtevniji, pošto morate imati i odgovarajuću vozačku dozvolu. Savetujemo vam da u ovakvom slučaju radije uz kamion iznajmite i profesionalnog vozača, jer će te samo tako biti bezbrižni i sigurni da će teret stići na odredište. Ima prevoznika koji i ne iznajmljuju kamione bez vozača. Budući da se teretnjaci bitno razlikuju po veličini i nosivosti, a i nameni, tako će i cena varirati u zavisnosti od vrste tereta. Da biste saznali pravu cenu, pošaljite upit s tačnim opisom tereta i putanje našim saradnicima na Daibau.rs i oni će vam odgovoriti ponudom. 

4. Šta je potrebno za iznajmljivanje kombija, kamiona?

Iznajmljivanje vozila nije komplikovana stvar. Danas na imternetu ima bezbroj ponuđača najrazličitijih roba i usluga te ćete sigurno vrlo brzo naći ono što vam odgovara. Vozilo treba da rezervišete, da se dogovorite oko dodatnih uslova i mesta preuzimanja. Pri preuzimanju vozila neophodne su vozačka dozvola i lična karta ili pasoš te kreditna kartica ili gotovina za depozit.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Prevoz nameštaja iz Ritopeka do Obrenovca

Poštovani,

potreban prevoz nameštaja iz Ritopeka do Obrenovca.

Hvala 63504 € do 105840 €

........

Putnicki kombi za 9 osoba

Poštovani,

Potreban mi je putnički kombi za 9 osoba (8+1). Iznajmljivanje na jedan dan, uzeli bismo ga u 9 ujutru i vratili u 19h narednog dana.

Hvala 63504 € do 105840 €

........

Iznajmljivanje kombija

Poštovani,

potreban kombi za prevoz zubotehnicke stolice.

Hvala 63504 € do 105840 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Selidba, Futog - Futog,
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Futog

270 € do 450 €

Cena, Potreban kamion kombi, 10 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Prevoz sa kiperom do BORA, Kamion za prevoz 3t uglja Resavica-Bor
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Jagodina

540 € do 900 €

Cena, Iznajmljivanje 6 kamiona, 6 kamiona
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Iznajmljivanje kombija na dan ili dva, 1 kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Najam kombija, Teretni 2 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kraljevo

585 € do 975 €

Cena, Kombi teretni , 2 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Niš

405 € do 675 €

Cena, Najam craftera, 1 dan.
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Subotica

225 € do 375 €

Cena, Teretan kombi do 3.5T, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Jagodina

585 € do 975 €

Cena, Najam kamiona , Kamion do 7t
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Majur (Šabac)

585 € do 975 €

Cena, Najam kamiona sa rampom, 1kom, 1 dan
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

585 € do 975 €

Cena, Najam kamiona, 7,8 tona
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Sokobanja

585 € do 975 €

Cena, Najam kamiona za prevoz mašine , Širina: 2500 mm (mit Endtisch) Dubina: 2200 mm Visina: 2100 mm Tezina: 4 T
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kraljevo

3150 € do 5250 €

Cena, Prevoz peleta, 1,6 t
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beočin

225 € do 375 €

Cena, Najam teretnog kombija bez vozača, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

405 € do 675 €

Cena, Kombi teretno vozilo, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

225 € do 375 €

Cena, Kombi vozilo, 1 komad 4-5 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Jagodina

585 € do 975 €

Cena, Kamion nosivost tereta 12 tona, 1kom, 12 nedelja
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Banatsko Veliko Selo

1350 € do 2250 €

Cena, Najam kombija, 1 kom, 1 dan
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Najam bagera, 2000 m3 , 2-4 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kruševac

2700 € do 4500 €

Cena, Teretni kombi, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Ub

540 € do 900 €

Cena, Putnicki kombi, Oko 2,5 t
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Šabac

540 € do 900 €

Cena, Kombi vozilo, 1kom, 1-2 dana do nedelju dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Novi Sad

405 € do 675 €

Cena, Kamion za selidbu, 1 kom, 8 dana
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

225 € do 375 €

Cena, Kombi za preselenje , 20m2
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

405 € do 675 €

Cena, Teretni kombi, Ca.15m3
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Čačak

585 € do 975 €

Cena, Kombi b kategorija na dan, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Odžaci

63 € do 105 €

Cena, Kombi za prevoz vrata, 1kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Beograd

45 € do 75 €

Cena, Iznajmljivanje kombija, Do 5 metara
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Subotica

90 € do 150 €

Cena, Najam kamiona, 1 kom
Iznajmljivanje kombija, kamiona, Kragujevac

90 € do 150 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Iznajmljivanje kombija, kamiona cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

24+ PREDUZEĆA ZA Iznajmljivanje kombija, kamiona
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Iznajmljivanje kombija, kamiona?

 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Beograd
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Novi Sad
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kragujevac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Niš
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Čačak
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kraljevo
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Pančevo
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Zrenjanin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Novi Pazar
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Smederevo
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Subotica
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Aleksinac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Apatin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Aranđelovac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Bačka Palanka
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Bačka Topola
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Bečej
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Bor
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Bujanovac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Ćuprija
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Gornji Milanovac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Inđija
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Ivanjica
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Jagodina
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kikinda
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Knjaževac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kovin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kruševac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kula
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Kuršumlija
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Leskovac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Loznica
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Negotin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Paraćin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Pirot
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Požarevac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Preševo
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Prijepolje
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Prokuplje
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Ruma
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Šabac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Senta
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Šid
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Sjenica
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Smederevska Palanka
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Sombor
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Sremska Mitrovica
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Stara Pazova
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Temerin
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Trstenik
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Užice
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Valjevo
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Velika Plana
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Vranje
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Vrbas
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Vršac
 • Iznajmljivanje kombija, kamiona Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana