Garažna vrata Cena

Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata koliko i lamela od kojih su, ali i od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 450 i 850 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku garažnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima garažnih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cena segmentnih garažnih vrata


Cena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (212,5) ili 250x200 cm (212,5) je oko 600 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (212,5) je oko 700 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (212,5)je oko 800 EUR.

450.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
840.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Garažna vrata Cena

DETALJNIJE CENE ZA Garažna vrata

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Segmentna garažna vrata s pešačkim vratima

Cena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pešačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pešačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača.


Cena segmentnih garažnih vrata s pešačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je€/kom

kom
potražnja>

Rolo garažna vrata

Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.€/kom

kom
potražnja>

Cena pokretnih garažnih vrata

Cena pokretnih garažnih vrata. Cena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kom

kom
potražnja>

Dvokrilna garažna vrata

Cena dvokrilnih garažnih vrata. Cena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kom

kom
potražnja>

Cena industrijskih garažnih vrata

Cena industrijskih garažnih vrata. Cena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kom

kom
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Segmentna garažna vrata


Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili ...

Proverite i: Segmentna garažna vrata

Rolo garažna vrata


Koliko koštaju rolo garažna vrata? Rolo garažna vrata preporučuju se uvek kada su u pitanju skučenij...

Proverite i: Rolo garažna vrata cena

Pokretna garažna vrata


Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili n...

Proverite i: Pokretna garažna vrata Cena

Krilna garažna vrata


Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materijal...

Proverite i: Krilna garažna vrata Cena

Industrijska garažna vrata


Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cenu najviše utiču dimenzije i način otvaranja...

Proverite i: Industrijska garažna vrata Cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Garažna vrata - sve što treba da znate

1.   Šta treba da znate o garažnim vratima pre kupovine?

1.1. Zaštita garažnih vrata

S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.

Garažna vrata

1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na termoizolovanost garažnih vrata utiču: način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grejanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debljine. Nije bez značaja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane duž ivica vrata, tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

1.3. Klizna garažna vrata

Klizno otvaranje vrata je uvek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

1.4. Sprečavanje oštećenja

Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vek duži.

2. Garažna vrata - kako da nađete ponuđača?

2.1. Savetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se sa vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što pre. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završiti i sve dodatne poslove.

2.2. Garancija

Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno, dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbeđeni svi rezervni delovi.

2.3. Servis i održavanje

Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

3. Različita garažna vrata

3.1. Prema načinu otvaranja

Automatska garažna vrata

To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a pri tom i izlaganju vremenskim neprilikama. Isto toliko puta će vas poštedeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvek treba da je u kolima.

Segmentna garažna vrata
Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu, opet bila jedinstvena celina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podele na dva dela i svako od krila klizi duž zida, u levu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pešačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

Klasična pokretna garažna vrata

To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije dihtovanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne greje.

Rolo garažna vrata

Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je ceo garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuje ih i laka ugradnja, lep izgled i tiho kretanje.

Dvokrilna garažna vrata

Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

Industrijska garažna vrata

Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pešačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

3.2. Podela garažnih vrata prema materijalu

Drvena garažna vrata

Drvena vrata karakteriše zahtevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan jer su ona deo veće celine i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

Garažna vrata od veštačkih masa

Garažna vrata od veštačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta su i ne zahtevaju nikakvo održavanje.

Aluminijumska garažna vrata

Među svim materijalima za garažna vrata, najcenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

4. Akcije/Stil/trendovi garažnih vrata

4.1. Staklena garažna vrata

U današnje vreme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola - sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vežbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vreme koje provodite u garaži zahteva i dobro osvetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

4.2. Smele boje

Prošlo je vreme standardnih belih garažnih vrata - sada su u trendu - baš kao i za same kuće - drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gde su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

4.3. Najnovije tehnologije

Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili proveravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vreme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

4.4. Odgovarajući materijali

U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Garažna segmenta vrata izvoz za Sloveniju

Poštovani,

potrebna segmentna garažna vrata. Podizna.
Širine 240cm
Višina 205
Sa motorom

Boja . antracit.
Izvoz za Sloveniju.
Ja ču sam montirat .

Molim kontakt putem Vibera.

Hvala 222264 € do 370440 €

........

Izrada garažnih vrata - bočno otvaranje i zatvaranje

Poštovani,

Potrebna je izrada garažnih vrata širine 3,80 m visine 2,20 m desna strana, leva strana 1,70 m.

Hvala. 74088 € do 123480 €

........

Rolo ili segmentna

Poštovani,

potrebna rolo ili segmentna garažna vrata dimenzije cca 3m × 2.7 m.

Hvala 81496.8 € do 135828 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Potrebna jedna garažna vrata , 315cm je visina a 380cm je širina otvora
Garažna vrata, Deč

1350 € do 2250 €

Cena, Montiranje klizne panelne kapije sa elektromotorom i montiranje panelne metalne ograde na zid duzine 4m , cca 4m kapija i 4m panelne ograde+izrada pesacke kapije 1mx1,80
Garažna vrata, Čenta

540 € do 900 €

Cena, Čelična rolo garažna vrata , cca 2,65 x 2,40 m
Garažna vrata, Mali Zvornik

630 € do 1050 €

Cena, PVC garažna vrata sa motorom, cca 280 × 270cm
Garažna vrata, Krčedin

720 € do 1200 €

Cena, Krilna garažna vrata, cca 190cm x 250cm
Garažna vrata, Valjevo

630 € do 1050 €

Cena, Segmentna garažna vrata, boja antracit, 275x220cm
Garažna vrata, Jakovo

1350 € do 2250 €

Cena, Garažna dvokrilna vrata, cca 2,7 x 2,5 m
Garažna vrata, Surduk

720 € do 1200 €

Cena, Vrata za garažu sa 14 garažnih mesta , cca 290 x 270 cm
Garažna vrata, Kruševac

630 € do 1050 €

Cena, Rolo garažna vrata, cca 2,4 x 2 m
Garažna vrata, Futog

693 € do 1155 €

Cena, Dvokrilna braon garažna vrata sa motorima, cca 220 x 250cm
Garažna vrata, Leskovac

1350 € do 2250 €

Cena, Segmentna garažna vrata, cca 3m x 3m
Garažna vrata, Kosjerić

900 € do 1500 €

Cena, Servis garažnih vrata, 1 kom
Garažna vrata, Velika Reka

180 € do 300 €

Cena, Rolo aluminijumska garažna vrata, cca 240 x 277cm
Garažna vrata, Ripanj

693 € do 1155 €

Cena, Garažna vrata metalna, cca 230 x 199 cm
Garažna vrata, Ralja

576 € do 960 €

Cena, Rolo garažna vrata, cca 290 X 270 cm
Garažna vrata, Sombor

900 € do 1500 €

Cena, Metalna vrata za krug proizvodnog pogona, cca 12m x 1,8m
Garažna vrata, Kragujevac

1350 € do 2250 €

Cena, Segmentna garažna vrata, 1kom
Garažna vrata, Beograd

900 € do 1500 €

Cena, Garažna vrata, sekcijska, bela bez ugradnje, 405 x 255 cm svijetli otvor
Garažna vrata, Sombor

1350 € do 2250 €

Cena, Segmentna automatska garažna vrata, 2x220cm
Garažna vrata, Zrenjanin

1350 € do 2250 €

Cena, Rolo garaža vrata, automatska sa daljinskim, 3mx2.20m
Garažna vrata, Novi Sad

900 € do 1500 €

Cena, Segmentna garažna vrata sa motorom, 6 kom, 4000x4000mm
Garažna vrata, Bigrenica

5850 € do 9750 €

Cena, Segmentna garažna vrata braon boje sa motorom , 2750x2200mm
Garažna vrata, Senta

1080 € do 1800 €

Cena, Rolo vrata za garažu, Dužina: 3m Visina: 1.8m
Garažna vrata, Žitište

1350 € do 2250 €

Cena, Dvokrilna garažna vrata sa pešačkim , 3m × 2.4m
Garažna vrata, Ripanj

675 € do 1125 €

Cena, Segmentna garažna vrata , 400x200 cm
Garažna vrata, Žagubica

900 € do 1500 €

Cena, Rolo garažna vrata, aluminijumska, bela, 270x230cm
Garažna vrata, Bujanovac

900 € do 1500 €

Cena, Segmentna garažna vrata sa motorom , 2 kom , 3x2,8m
Garažna vrata, Miloševac

1800 € do 3000 €

Cena, 4 kom rolo garažna vrata bez motora, 4-kom dimenzija cca 3 x 2,9 m
Garažna vrata, Paraćin

2970 € do 4950 €

Cena, Rolo vrata , 4.7m visina 4.2m širina
Garažna vrata, Topola

900 € do 1500 €

Cena, rolo garažna vrata sa elektro motorem i centralom, lamele 77mm, cca 4,20 x 3,10m
Garažna vrata, Jagodina

1350 € do 2250 €

Cena, Industrijska kapija, 5,00 x 4,30
Garažna vrata, Novi Sad

2700 € do 4500 €

Cena, Dvokrilna PVC garažna vrata, 230x199cm
Garažna vrata, Sokobanja

720 € do 1200 €

Cena, Rolo garažna vrata, cca 260 × 200
Garažna vrata, Mokrin

1800 € do 3000 €

Cena, ugradnja segmentiranih garažnih vrata sa daljinskim upravljanjem, širina 250 visina 220
Garažna vrata, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Segmentna garažna vrata , 240 x 210 cm
Garažna vrata, Sombor

900 € do 1500 €

Cena, Popravka mehanizma garažnih vrata na daljinsku komandu , 1kom
Garažna vrata, Sombor

90 € do 150 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Garažna vrata cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

785+ PREDUZEĆA ZA Garažna vrata
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Garažna vrata?

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana