Garažna vrata Cena

Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata koliko i lamela od kojih su, ali i od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 450 i 850 EUR.

Kome poveriti izradu ili nabavku garažnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima garažnih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA SEGMENTNIH GARAŽNIH VRATA


Cena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (212,5) ili 250x200 cm (212,5) je oko 600 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (212,5) je oko 700 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (212,5)je oko 800 EUR.

450.00 €/kpl

VEOMA NISKA CENA
€/kpl

SREDNJA CENA
840.00 €/kpl

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Garažna vrata Cena

DETALJNIJE CENE ZA GARAŽNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Segmentna garažna vrata s pešačkim vratima

Cena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pešačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pešačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača.


Cena segmentnih garažnih vrata s pešačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je€/kpl

kpl
potražnja>

Rolo garažna vrata

Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.€/kpl

kpl
potražnja>

Cena pokretnih garažnih vrata

Cena pokretnih garažnih vrata. Cena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kpl

kpl
potražnja>

Dvokrilna garažna vrata

Cena dvokrilnih garažnih vrata. Cena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kpl

kpl
potražnja>

Cena industrijskih garažnih vrata

Cena industrijskih garažnih vrata. Cena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.€/kpl

kpl
potražnja>
ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Segmentna garažna vrata


Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili ...

Proverite i: Segmentna garažna vrata

Rolo garažna vrata


Koliko koštaju rolo garažna vrata? Rolo garažna vrata preporučuju se uvek kada su u pitanju skučenij...

Proverite i: Rolo garažna vrata cena

Pokretna garažna vrata


Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili n...

Proverite i: Pokretna garažna vrata Cena

Krilna garažna vrata


Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materijal...

Proverite i: Krilna garažna vrata Cena

Industrijska garažna vrata


Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cenu najviše utiču dimenzije i način otvaranja...

Proverite i: Industrijska garažna vrata Cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Garažna vrata – sve što treba da znate

1.   Šta treba da znate o garažnim vratima pre kupovine?

1.1. Zaštita

S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.

garazna-vrata.jpg

1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na teromoizolovanost garažnih vrata utiču način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grejanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debeljine. Nije bez značanja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane, duž ivica vrata tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

1.3. Klizna garažna vrata

Klizno otvaranje vrata je uvek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

1.4. Sprečavanje oštećenja

Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vek duži.

2. Biranje ponuđača i izvođača radova

2.1. Savetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što pre. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završti i sve dodatne poslove.

2.2. Garancija

Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbeđeni svi rezervni delovi.

2.3. Servis i održavanje

Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

3. Različita garažna vrata

3.1. Prema načinu otvaranja

Automatska garažna vrata

To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a i izlaganju vremenskim neprilikama pri tom. Isto toliko puta će vas poštedeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvek treba da je u kolima.

pokretna-garazna-vrata.jpg
Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu opet bila jedinstvena celina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podele na dva dela i svako od krila klizi duž zida, u levu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pešačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

Klasična pokretna garažna vrata

To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije dihtovanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne greje.

Rolo garažna vrata

Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je ceo garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuju ih i laka ugradnja, lep izgled i tiho kretanje.

Dvokrilna garažna vrata

Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

Industrijska garažna vrata

Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama, recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pešačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

3.2. Prema materijalu

Drvena garažna vrata

Drvena vrata karakteriše zahtevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan, jer su ona deo veće celine i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

Garažna vrata od veštačkih masa

Garažna vrata od veštačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i, takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta i ne zahtevaju nikakvo održavanje.

Aluminijumska garažna vrata

Među svim materijalima za garažna vrata, najcenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

4. Akcije/Stil/trendovi 2019.-2020.

4.1. Staklena garažna vrata

U današnje vreme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola – sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vežbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vreme koje provodite u garaži zahteva i dobro osvetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

4.2. Smele boje

Prošlo je vreme standardnih belih garažnih vrata – sada su u trendu – baš kao i za same kuće – drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gde su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

4.3. Najnovije tehnologije

Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili proveravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vreme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

4.4. Odgovarajući materijali

U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

 

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMSEGMENTNA GARAZNA VRATA SA MOTOROM

Poštovani,

potrebna segmentna garažna vrata sa motorom.

Hvala 720 € do 1200 €


........

VRATA SA TEGOVIMA NA ŠARKE

Poštovani,

potrebna garažna vrata sa tegovima(metalna) da se preprave na šarke ,da se sruši 30 sm zida od cigle i da se sadašnja vrata prošire za tih 30 cm.Izvođač sa materijalom i radnom snagom ,poslati ponudu .


Hvala 720 € do 1200 €


........

ČELIČNA DVOKRILNA GARAŽNA VRATA

Poštovani,

potrebna klasična, ne rolo ili segmentna već dvokrilna čelična sigurna vrata za garažu u vikendici sa ugradnjom.

Hvala 630 € do 1050 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA SA UGRADNJOM, 3M×3M
Garažna vrata, Jagodina

855 € do 1425 €

CENA, AUTOMATIZOVANA KLIZNA DVORIŠNA KAPIJA KOJA U SEBI IMA UGRAĐENA VRATA , OTVOR JE 330 CM SA OTPRILIKE 2 METRA VISINE
Garažna vrata, Subotica

2250 € do 3750 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 3000X2250MM
Garažna vrata, Kikinda

855 € do 1425 €

CENA, SEGMENTNA VRATA , DALJINSKO UPRAVLJANJE, 2900X2200MM
Garažna vrata, Beočin

900 € do 1500 €

CENA, IZRADA I MONTAŽA ALU STOLARIJE I GARAZNIH VRATA, 4 VECA PROZORA, 1 MANJI, 1 DVOKRILA I 1 JEDNOKRILNA TERASNA VRATA, 1 GARAZNA VRATA
Garažna vrata, Vršac

4500 € do 7500 €

CENA, SEGMENTNA VRATA U BRAON BOJI, 3X2,5M
Garažna vrata, Stanišić

765 € do 1275 €

CENA, KLIZNA GARAŽNA SA MOTOROM, V 2.2M Š 3,2 M
Garažna vrata, Kraljevo

765 € do 1275 €

CENA, ALU ROLETNE I ROLO VRATA, 90 ×197, 80X 192, ROLO ROLETNA PROZOR 113×75
Garažna vrata, Brankovina

1800 € do 3000 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 3M X 2.70M
Garažna vrata, Pančevo

630 € do 1050 €

CENA, GARAŽNA VRATA, 1KOM
Garažna vrata, Majur (Šabac)

900 € do 1500 €

CENA, ALUMINISKA GARAŽNA VRATA, 2050MM./2000MM.
Garažna vrata, Smederevo

765 € do 1275 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 215 CM VISINA X 223 CM ŠIRINA
Garažna vrata, Vršac

675 € do 1125 €

CENA, GARAŽNA VRATA SA MOTOROM, DIMENZIJE 360 ŠIRINE I 330 VISINE
Garažna vrata, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, SEGMENTNA VRATA SA MOTOROM, 2335MMX2300MM
Garažna vrata, Ub

810 € do 1350 €

CENA, GARAŽNA VRATA SA PEŠAČKIM VRATIMA, 7MX3,5M
Garažna vrata, Stara Pazova

720 € do 1200 €

CENA, GARAŽNA SEGMENTA VRATA, 3M VISINA 4M DUŽINA
Garažna vrata, Vranje

720 € do 1200 €

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA NA EL.POGON SA PREKIDAČEM, 4000X2200-1KOM,4000X3000-1KOM
Garažna vrata, Lazarevo

1440 € do 2400 €

CENA, POPRAVKA GARAŽNIH VRATA, 2.5X2.0 M
Garažna vrata, Niš

135 € do 225 €

CENA, SEGMENTNA VRATA, 2920×2920
Garažna vrata, Kaluđerica

810 € do 1350 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA S PEŠAČKIM VRATIMA,
Garažna vrata, Prokuplje

855 € do 1425 €

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA, SVETLI OTVOR 250SMX180SM.
Garažna vrata, Niš

720 € do 1200 €

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA, 5M X 2,5M OTPRILIKE
Garažna vrata, Brus

720 € do 1200 €

CENA, MOTOR ZA GARAŽNA VRATA, 311/159CM
Garažna vrata, Beograd

225 € do 375 €

CENA, GARAŽNA VRATA 2X, 2,8MX2M OBA VRATA ISTA DIMENZIJA
Garažna vrata, Subotica

1530 € do 2550 €

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA, 260X200CM
Garažna vrata, Beograd

720 € do 1200 €

CENA, SEGMENTNA VRATA KLASIČNA VRATA I SA RAMPOM ZA KAMION, 3X SEGMENTNA KLASIČNA I 1X SEGMENTNA SA RAMPOM ZA KAMION
Garažna vrata, Barajevo

3150 € do 5250 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 3MX2,82M
Garažna vrata, Užice

630 € do 1050 €

CENA, DUPLA GARAŽNA VRATA, 5 , 2.2 M
Garažna vrata, Beograd

720 € do 1200 €

CENA, PVC GARAŽNA VRATA, ŠIRINA 2,94 M VISINA 2,43 M
Garažna vrata, Zasavica

630 € do 1050 €

CENA, DVOKRILNA GARAŽNA VRATA, 3×2M
Garažna vrata, Lazarevac

675 € do 1125 €

CENA, GARAŽNA VRATA , 235X300CM
Garažna vrata, Rakovac

630 € do 1050 €

CENA, DVOKRILNA METALNA GARAŽNA VRATA, 200X260CM
Garažna vrata, Beograd

585 € do 975 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 3MX3M SA MOTOROM 2 KOM
Garažna vrata, Loznica

1350 € do 2250 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA , 340/210 CM
Garažna vrata, Lipar

720 € do 1200 €

CENA, SEGMENTIMA ROLO GARAŽNA VRATA , 200 X250CM
Garažna vrata, Ivanjica

720 € do 1200 €

CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA, 250×210CM
Garažna vrata, Grocka

675 € do 1125 €Pogledajte druge završene projekte i cene

GARAŽNA VRATA CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

746+ PREDUZEĆA ZA GARAŽNA VRATA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE GARAŽNA VRATA?

Serbia
DAIBAU.RS

Svetozara Miletića 28
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

© 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana