x

  Garažna vrata Cena

  Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije, proizvođač, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata ili lamela od kojih su te od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 730 i 1060 EUR. Rok isporuke je 1-2 meseca. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima garažnih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o garažnim vratima.

  CENA SEGMENTNIH GARAŽNIH VRATA


  Cena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (2125) ili 250x200 cm (2125) je Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (2125) je Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (2125) je

  450 €/kpl

  VEOMA NISKA CENA
  €/kpl

  SREDNJA CENA
  1800 €/kpl

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Garažna vrata Cena

  DRUGE CENE ZA GARAŽNA VRATA

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Segmentna garažna vrata s pešačkim vratima

  Cena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pešačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pešačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cena segmentnih garažnih vrata s pešačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Rolo garažna vrata

  Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Cena pokretnih garažnih vrata

  Cena pokretnih garažnih vrata. Cena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Dvokrilna garažna vrata

  Cena dvokrilnih garažnih vrata. Cena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.  €/kpl

  kpl
  potražnja>

  Cena industrijskih garažnih vrata

  Cena industrijskih garažnih vrata. Cena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.  €/kpl

  kpl
  potražnja>
  POŠALJI POTRAŽNJU >
  ZAJEDNO:

  Segmentna garažna vrata


  Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materij...

  Proverite i: Segmentna garažna vrata

  Rolo garažna vrata


  Koliko koštaju rolo garažna vrata? Na njihovu cenu najviše utiču dimenzije i materijal, ali i ponuđa...

  Proverite i: Rolo garažna vrata cena

  Pokretna garažna vrata


  Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materija...

  Proverite i: Pokretna garažna vrata Cena

  Krilna garažna vrata


  Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materijal...

  Proverite i: Krilna garažna vrata Cena

  Industrijska garažna vrata


  Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cenu najviše utiču dimenzije i način otvaranja...

  Proverite i: Industrijska garažna vrata Cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Garažna vrata – sve što treba da znate

  1.   Šta treba da znate o garažnim vratima pre kupovine?

  1.1. Zaštita

  S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.garazna-vrata.jpg

  1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

  Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na teromoizolovanost garažnih vrata utiču način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grejanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debeljine. Nije bez značanja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane, duž ivica vrata tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

  1.3. Klizna garažna vrata

  Klizno otvaranje vrata je uvek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

  1.4. Sprečavanje oštećenja

  Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vek duži.

  2. Biranje ponuđača i izvođača radova

  2.1. Savetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

  Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što pre. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završti i sve dodatne poslove.

  2.2. Garancija

  Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbeđeni svi rezervni delovi.

  2.3. Servis i održavanje

  Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

  3. Različita garažna vrata

  3.1. Prema načinu otvaranja

  Automatska garažna vrata

  To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a i izlaganju vremenskim neprilikama pri tom. Isto toliko puta će vas poštedeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvek treba da je u kolima.

  pokretna-garazna-vrata.jpg
  Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

   

  Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

  Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu opet bila jedinstvena celina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podele na dva dela i svako od krila klizi duž zida, u levu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pešačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

  Klasična pokretna garažna vrata

  To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije dihtovanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne greje.

  Rolo garažna vrata

  Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je ceo garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuju ih i laka ugradnja, lep izgled i tiho kretanje.

  Dvokrilna garažna vrata

  Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

  Industrijska garažna vrata

  Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama, recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pešačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

  3.2. Prema materijalu

  Drvena garažna vrata

  Drvena vrata karakteriše zahtevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan, jer su ona deo veće celine i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

  Garažna vrata od veštačkih masa

  Garažna vrata od veštačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i, takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta i ne zahtevaju nikakvo održavanje.

  Aluminijumska garažna vrata

  Među svim materijalima za garažna vrata, najcenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

  4. Akcije/Stil/trendovi 2019.-2020.

  4.1. Staklena garažna vrata

  U današnje vreme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola – sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vežbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vreme koje provodite u garaži zahteva i dobro osvetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

  4.2. Smele boje

  Prošlo je vreme standardnih belih garažnih vrata – sada su u trendu – baš kao i za same kuće – drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gde su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

  4.3. Najnovije tehnologije

  Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili proveravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vreme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

  4.4. Odgovarajući materijali

  U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

   

  DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM  ROLO GARAŽNA VRATA

  Poštovani,


  potrebna su mi ALU rolo garažna vrata, koja bi bila na pogon. Okvirne dimenzije 2430 x 2050cm.


  Hvala
  675 € do 1125 €


  ........

  SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

  Poštovani,


  potrebna su mi segmentna garažna vrata čije su dimenzije 2620x2050cm ,pristup za izvođenje radova je odličan . Volela bi da budu orah boje i da budu na pogon.


  Hvala 1350 € do 2250 €


  ........

  ROLO ALUMINIJUMSKA VRATA

  Poštovani,


  potrebna garažna vrata dimenzijee otvora su
  250 x 225cm , s tim što bi rolo vrata ugradio sa spoljne ivice otvora , jer time ne smanjujem ulazni prostor.  Hvala 630 € do 1050 €


  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Sopot

  675 € do 1125 €

  CENA, ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  CENA, ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Novo Selo (Niš)

  1800 € do 3000 €

  CENA, ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Svetozar Miletić

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Novi Sad

  675 € do 1125 €

  CENA, GARAŽNA ROLO VRATA ,
  Garažna vrata, Koceljeva

  765 € do 1275 €

  CENA, ROLO VRATA SA METALNIM ZN LAMELAMA,
  Garažna vrata, Lece

  1080 € do 1800 €

  CENA, GARAŽNA VRATA SA MOTOROM,
  Garažna vrata, Prijepolje

  765 € do 1275 €

  CENA, GARAŽNA VRATA SA MALIM VRATIMA,
  Garažna vrata, Stubline

  1800 € do 3000 €

  CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Mol

  675 € do 1125 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Pirot

  765 € do 1275 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Velika Plana

  1080 € do 1800 €

  CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Subotica

  630 € do 1050 €

  CENA, ELEKTRIČNA GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Vršac

  2700 € do 4500 €

  CENA, ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Merošina

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA MANUELNA VRATA,
  Garažna vrata, Kuršumlija

  1350 € do 2250 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Pirot

  1080 € do 1800 €

  CENA, GARAŽNA VRATA ,
  Garažna vrata, Ljig

  765 € do 1275 €

  CENA, SEGMENT GARAŽNA NA VRATA SA MOTOROM,
  Garažna vrata, Požarevac

  2250 € do 3750 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Topola

  765 € do 1275 €

  CENA, SEGMENTNA GARAZNA VRATA ,
  Garažna vrata, Aleksinac

  585 € do 975 €

  CENA, GARAŽNA VRATA SA MOTOROM ZA PODIZANJE,
  Garažna vrata, Vršac

  855 € do 1425 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Banja kod Priboja

  900 € do 1500 €

  CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA SA MALIM ULAZNIM VRATIMA,
  Garažna vrata, Kragujevac

  4500 € do 7500 €

  CENA, SEGMENTNA ILI ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Aleksinac

  810 € do 1350 €

  CENA, GARAŽNA ROLO VRATA,
  Garažna vrata, Oparić

  675 € do 1125 €

  CENA, DRVENA ULAZNA VRATA ZA GARAŽU,
  Garažna vrata, Požarevac

  630 € do 1050 €

  CENA, PODIZNA GARAŽNA VRATA ,
  Garažna vrata, Mladenovac

  3600 € do 6000 €

  CENA, GARAŽNA VRATA ,
  Garažna vrata, Paraćin

  2700 € do 4500 €

  CENA, GARAŽNA ROLO VRATA,
  Garažna vrata, Novi Pazar

  2700 € do 4500 €

  CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Niš

  2700 € do 4500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Boljevac

  1800 € do 3000 €

  CENA, SEGMENTNA GARAŽNA VRATA ,
  Garažna vrata, Banatsko  Novo Selo

  3600 € do 6000 €

  CENA, DVOKRILNA ALUM. GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Beograd

  3600 € do 6000 €

  CENA, GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Dimitrovgrad

  900 € do 1500 €

  CENA, ALUMINIJUMSKA ROLO GARAŽNA VRATA,
  Garažna vrata, Brus

  270 € do 450 €  Pogledaj druge završene projekte i cene

  GARAŽNA VRATA CENOVNIK

  SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 711 PREDUZEĆA ZA GARAŽNA VRATA


  BESPLATNE USLUGE
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  PRIDOBIJ PONUDU

  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE GARAŽNA VRATA?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Slovačka 20
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  KONTAKTI

  Potražnje: 00381 114 300 340
  Preduzeća: 00381 114 300 340

  GLOBALNE STRANICE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana