Za područje

  Garažna vrata, cena

  Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili naručujete izradu po meri. U oba slučaja važni su i sledeći faktori: dimenzije, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata koliko i lamela od kojih su, ali i od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 450 i 850 EUR.

  Kome poveriti izradu ili nabavku garažnih vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima garažnih vrata u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cena segmentnih garažnih vrata


  Cena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (212,5) ili 250x200 cm (212,5) je oko 600 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (212,5) je oko 700 EUR. Cena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (212,5)je oko 800 EUR.

  450.00 €/kom

  VEOMA NISKA CENA
  €/kom

  SREDNJA CENA
  840.00 €/kom

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Garažna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena industrijskih garažnih vrata

  Cena industrijskih garažnih vrata. Cena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.


  kom

  €/kom

  Cena pokretnih garažnih vrata

  Cena pokretnih garažnih vrata. Cena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.


  kom

  €/kom

  Dvokrilna garažna vrata

  Cena dvokrilnih garažnih vrata. Cena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 220x240 cm.


  kom

  €/kom

  Rolo garažna vrata

  Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.


  kom

  €/kom

  Segmentna garažna vrata s pešačkim vratima

  Cena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pešačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pešačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača.


  Cena segmentnih garažnih vrata s pešačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je


  kom

  €/kom

  Ukupno:
  Pošalji potražnju >

  Segmentna garažna vrata


  Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili ...

  Proverite i: Segmentna garažna vrata, cena

  Rolo garažna vrata


  Koliko koštaju rolo garažna vrata? Rolo garažna vrata preporučuju se uvek kada su u pitanju skučenij...

  Proverite i: Rolo garažna vrata, cena

  Pokretna garažna vrata


  Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cenu utiče pre svega to da li uzimate gotova ili n...

  Proverite i: Pokretna garažna vrata, cena

  Krilna garažna vrata


  Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cenu utiču različiti faktori: dimenzije i materijal...

  Proverite i: Krilna garažna vrata, cena

  Industrijska garažna vrata


  Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cenu najviše utiču dimenzije i način otvaranja...

  Proverite i: Industrijska garažna vrata, cena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Garažna vrata - sve što treba da znate

  1.   Šta treba da znate o garažnim vratima pre kupovine?

  1.1. Zaštita garažnih vrata

  S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.

  Garažna vrata

  1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

  Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na termoizolovanost garažnih vrata utiču: način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grejanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debljine. Nije bez značaja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane duž ivica vrata, tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

  1.3. Klizna garažna vrata

  Klizno otvaranje vrata je uvek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

  1.4. Sprečavanje oštećenja

  Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vek duži.

  2. Garažna vrata - kako da nađete ponuđača?

  2.1. Savetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

  Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se sa vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što pre. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završiti i sve dodatne poslove.

  2.2. Garancija

  Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno, dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbeđeni svi rezervni delovi.

  2.3. Servis i održavanje

  Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

  3. Različita garažna vrata

  3.1. Prema načinu otvaranja

  Automatska garažna vrata

  To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a pri tom i izlaganju vremenskim neprilikama. Isto toliko puta će vas poštedeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvek treba da je u kolima.

  Segmentna garažna vrata
  Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

  Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

  Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu, opet bila jedinstvena celina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podele na dva dela i svako od krila klizi duž zida, u levu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pešačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

  Klasična pokretna garažna vrata

  To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije dihtovanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne greje.

  Rolo garažna vrata

  Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je ceo garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuje ih i laka ugradnja, lep izgled i tiho kretanje.

  Dvokrilna garažna vrata

  Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

  Industrijska garažna vrata

  Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pešačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

  3.2. Podela garažnih vrata prema materijalu

  Drvena garažna vrata

  Drvena vrata karakteriše zahtevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan jer su ona deo veće celine i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

  Garažna vrata od veštačkih masa

  Garažna vrata od veštačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta su i ne zahtevaju nikakvo održavanje.

  Aluminijumska garažna vrata

  Među svim materijalima za garažna vrata, najcenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

  4. Akcije/Stil/trendovi garažnih vrata

  4.1. Staklena garažna vrata

  U današnje vreme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola - sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vežbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vreme koje provodite u garaži zahteva i dobro osvetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

  4.2. Smele boje

  Prošlo je vreme standardnih belih garažnih vrata - sada su u trendu - baš kao i za same kuće - drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gde su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

  4.3. Najnovije tehnologije

  Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili proveravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vreme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

  4.4. Odgovarajući materijali

  U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Popravka segmentnih garažnih vrata

  Hitno potrebna popravka segmentnih garažnih vrata cca 7 x 4 m.

  Lokacija Batajnica. 21168 € do 35280 €

  ........

  Segmentna garažna vrata

  Potrebna izrada i ugradnja segmentnih garažnih vrata cca 240 x 200 cm, i demontaza starih metalnih. 84672 € do 141120 €

  ........

  Izrada i ugradnja segmentnih garažnih vrata

  Potrebna demontaza starih i izrada i montaza novih garaznih automatskih segmentnih vrata, cca 240 x 220 cm. 74088 € do 123480 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Rolo garažna vrata, cca 5000 x 2150 mm
  Garažna vrata, Loznica

  630 € do 1050 €

  Cena, Ručna rolo garažna vrata, D2900 X V2500 mm
  Garažna vrata, Sombor

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i ugradnja rolo garažnih vrata, cca 2.45 x 2.45 m- 2 kom istih
  Garažna vrata, Vlasotince

  1440 € do 2400 €

  Cena, Segmentna garažna vrata, cca 270 x 200cm
  Garažna vrata, Zrenjanin

  630 € do 1050 €

  Cena, Segmentna garažna vrata, cca 250 x 2,35m
  Garažna vrata, Bela Crkva

  630 € do 1050 €

  Cena, Rolo rešetka za lokal u Radincu, Širina 2500mm, visina2500.m
  Garažna vrata, Smederevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Rolo garažna vrata, cca 2 x 3 m
  Garažna vrata, Subotica

  720 € do 1200 €

  Cena, Izrada i ugradnja garažnih vrata, cca 3 x 2 m
  Garažna vrata, Kucura

  720 € do 1200 €

  Cena, Popravka pokretnih garažnih vrata, 3m , 2,5m
  Garažna vrata, Leštane

  270 € do 450 €

  Cena, Garažna segmentna vrata, cca 3.88 x 2 m
  Garažna vrata, Sombor

  630 € do 1050 €

  Cena, Garažna vrata sa pešačkim vratima, cca 300 x 300 cm
  Garažna vrata, Pirot

  630 € do 1050 €

  Cena, Garažna vrata sa motorom i prolaznim vratima, cca 2900 x 2500mm
  Garažna vrata, Stara Pazova

  630 € do 1050 €

  Cena, Garažna vrata rolo, cca 300 x 210cm
  Garažna vrata, Borča

  630 € do 1050 €

  Cena, Rolo garažna vrata, cca 3 x 2 m
  Garažna vrata, Smederevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Segmentna vrata, cca 3.5 x 3.5m
  Garažna vrata, Majur (Jagodina)

  630 € do 1050 €

  Cena, Rolna garažna vrata, cca 300 × 220cm
  Garažna vrata, Subotica

  630 € do 1050 €

  Cena, PVC garažna vrata, cca 6m2
  Garažna vrata, Titel

  630 € do 1050 €

  Cena, Ajnfort segmentna vrata, 3kom
  Garažna vrata, Novi Sad

  1890 € do 3150 €

  Cena, Gražna rolo vrata, cca 270 x 220cm
  Garažna vrata, Blace

  630 € do 1050 €

  Cena, Segmentna garažna vrata, cca 3,3 x 3,5m
  Garažna vrata, Subotica

  630 € do 1050 €

  Cena, Popravka roletni na izlogu, cca 3,5 x 2,5 m
  Garažna vrata, Zrenjanin

  270 € do 450 €

  Cena, Ponuda za kapiju sa daljunskim otvaranjem, cca 2m
  Garažna vrata, Niš

  630 € do 1050 €

  Cena, Segmenta garažna vrata, cca 3m x 2.20m
  Garažna vrata, Majur (Jagodina)

  630 € do 1050 €

  Cena, Segmentna garažna vrata, 2kom.4m x4.80m
  Garažna vrata, Temerin

  1350 € do 2250 €

  Cena, Garažna vrata sa ugradnjom, cca 300 x 250 cm
  Garažna vrata, Pločica

  720 € do 1200 €

  Cena, Dvokrilna garažna PVC vrata u braon boji, cca 3 x 2 m
  Garažna vrata, Ostojićevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Garažna rolo vrata, cca 2,5 x 2,05m
  Garažna vrata, Surčin

  630 € do 1050 €

  Cena, Rolo garažna vrata, cca 3 x 1.8 m
  Garažna vrata, Malča

  720 € do 1200 €

  Cena, Panelna montažna garažna vrata, cca 3 x 2m
  Garažna vrata, Šabac

  900 € do 1500 €

  Cena, Segmenta garažna vrata, 2kom - cca 279 x 215cm i 300 x 250cm
  Garažna vrata, Trgovište

  675 € do 1125 €

  Cena, Rolo garažna vrata, cca 2400 x 2050 cm
  Garažna vrata, Beograd

  720 € do 1200 €

  Cena, Garažna vrata, 250 x 190 cm
  Garažna vrata, Niš

  630 € do 1050 €

  Cena, Garažna vrata, cca 3 x 2m
  Garažna vrata, Valjevo

  630 € do 1050 €

  Cena, Popravka rolo vrata, cca 5m x 7m
  Garažna vrata, Novi Sad

  270 € do 450 €

  Cena, Segmentna vrata antracit mat automatska, cca 2750 x 2500 cm
  Garažna vrata, Novi Sad

  900 € do 1500 €

  Cena, Segmentna garažna vrata, boja antracit, 275x220cm
  Garažna vrata, Jakovo

  1350 € do 2250 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Garažna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  814+ Preduzeća za Garažna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana