Za područje

  Teškoće s izolacijom podruma

  Članak je pregledalo čak 1661+ korisnika
  Betonske podzemne konstrukcije kakvi su podrumi i drugi građeni objekti, podložni su puštanju vlage i oštećenjima koja ona prouzrokuje, pa se može dogoditi da im se vek trajanja znatno skrati zbog korozije čelika i oštećenja betona, a istovremeno, smanjuju se njihova funkcionalnost i upotrebljivost. Da bi se izbegli visoki troškovi popravke zgrade ili oštećenja instalacija, nameštaja ili drugih delova pokućstva usled prodora vlage ili vode, koliko i troškovi povezani sa curenjem ili nefunkcionisanjem delova opreme, vrlo često je dovaljan redovan pregled i pravovremeno zaptivanje naprslina čim se primete.
  Stručni članak 1661
  specijalni gradjevinski radovi.JPG
  Imamo čak 173 izvođača radova za područje Specijalni građevinski radovi:

  Veliki izbor sistema za ubrizgavanje

  Proizvođači građevinskih materijala, naročito onih koji služe kao mase za zaptivanje, izolaciju i lepljenje, uglavnom nude i širok spektar sistema za injektiranje za sve vrste zaptivanja u betonskim te zidanim konstrukcijama kao i u onima od prirodnog kamena. Proizvodi se mogu koristiti u bilo kom trenutku, bilo tokom same izgradnje ili kasnije, kako bi se odložio rok svih narednih renoviranja, u skladu sa zahtevima konkretnog projekta. Sistemi za injektiranje ne samo da uspešno zatvaraju, premošćuju i zaptivaju sva oštećenja na dugi rok, već se takođe mogu koristiti za poboljšanje ili obnavljanje strukturalne kompaktnosti i nosivosti, čineći ove proizvode rešenjem za sveobuhvatno i dugotrajno održavanje.

  Ovi materijali za zaptivanje visokih performansi su u potpunosti kompatibilni sa sveobuhvatnim asortimanom inženjerskih hidroizolacionih proizvoda te su namenjeni reparaciji pukotina, šupljina, spojeva, cevi i strukturnih sistema u različitim konstrukcijama. Svi proizvodi za injektiranje su u testirani i usklađeni sa svim važećim globalnim standardima.

  Kako efikasno zatvoriti pukotine u konstrukciji?

  Da bi se obezbedilo efikasno i dugotrajno injektiranje za sanaciju pukotina zbog kojih propuštaju podrum ili konstrukcija, moraju biti ispunjena tri uslova. Prava kombinacija materijala i opreme za injektiranje i odabranih metoda ubrizgavanja su od suštinskog značaja.

  Materijal za ubrizgavanje

  Izbor odgovarajućeg materijala za ubrizgavanje kao i odgovarajućeg specifičnog proizvoda prema definisanim zahtevima projekta je prvi faktor uspeha. Ovo se naročito odnosi na viskozitet, fleksibilnost materijala i njegovo ponašanje u kontaktu sa vodom – sve što može znatno uticati na efikasnost radova.

  Oprema za injektiranje

  Odgovarajuća oprema za ubrizgavanje odabranog materijala, uključujući odgovarajuću pripremu i mešanje masa kao i izvođenje radova, sledeći je ključni faktor uspeha. To konkretno znači da se prilikom inicijalnog doziranja i mešanja, kao i ubrizgavanja materijala na primeren način, mora koristiti odgovarajuće pumpa i cevi/creva/mlaznice.

  Metode ubrizgavanja

  Na kraju, odgovarajući metod i tehniku ​​injektiranja mora primeniti kvalifikovan, sposoban i iskusan izvođač, jer je to jedini način da se obezbedi uspešno izvođenje posla te sveobuhvatno i dugotrajno rešenje za zatvaranje mesta curenja.

  Ukoliko se odlučite za sanaciju ovakve vrste, možete se obratiti i nama na DaiBau.rs. Na našem sajtu ćete naći još saveta vezanih za ovu temu, ali i ponuđače i proizvođače s kojima sarađujemo i koji će na vaš upit uzvratiti odgovarajućom ponudom.

  Informacije o cenama možete pogledati u našem kalkulatoru.

  Vaš tim,

  DaiBau.rs

  sanacija-zidova.JPG

  sanacija-podruma.JPG

  sanacija.JPG

  Stručni članak 1661
  Autor: Daibau trendovi magazin

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Tražite dobre izvođače radova za područje Specijalni građevinski radovi?

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Imamo čak 173 izvođača radova za područje Specijalni građevinski radovi:

  Besplatna pretraga
  Tražimo lokalno
  Bez provizije
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana