Za područje

  Servisi/agencije za čišćenje i održavanje

  Članak je pregledalo čak 2965+ korisnika
  Čišćenje kuće nekima je zabava, a drugima strašna muka. Doživljaj čišćenja, kao i svega drugog, sasvim je individualna stvar. To da li nam se sviđa ili ne, kao i druge životne navike i stavovi, vuče svoje korene iz porodice i detinjstva. Bilo kako bilo, činjenica je da, zbog današnjeg tempa života, malo ko uopšte ima vremena da to radi sam.
  Stručni članak 2965
  servis
  Imamo čak 1056 izvođača radova za područje Agencija za čišćenje:

  Čišćenje stana i kuće

  Svako se najradije vraća u čist i sređen dom, premda, na žalost, retko ko zbog posla ima mogućnost da redovno i ujednačeno održava čistoću. Novo doba i novi trendovi doneli su to da agencije i servisi za čišćenje i održavanje postanu stalna potreba.

  Angažovanje servisa za čišćenje je vrlo praktično
  Angažovanje servisa za čišćenje je vrlo praktično

  Poverenje i oštećenja

  Izbor agencije ili servisa za čišćenje i održavanje uopšte ne može biti jednostavna ni brza odluka, budući da odlučujemo o puštanju potpuno nepoznate osobe/a u svoj dom. Šta više, ne radi se samo o pristupu već i o dostupnosti i onome što se smatra vrlo ličnim i intimnim. Dilema na koju se prvo nailazi je poklanjanje poverenja osobi koja će čistiti i dolaziti u kontakt s vašim stvarima. Sve što sme ili ne sme da se dira, šta će biti u slučaju oštećenja ili uništenja naročito vrednih predmeta i sve slično, trebalo bi da taksativno navedete i definišete pri sklapanju ugovora pre početka saradnje.

  Savet stručnjaka iz firme IVAN FILIPOVIĆ PR USLUGE ČIŠĆENJA ZGRADA UŽICE

  1. Koje sve usluge imate u svojoj ponudi?

  Mi smo agencija koja pruža usluge čišćenja, ali i svih majstorskih usluga u okviru enterijera. Električara, vodoinstalatera, molera, keramičara, bravara, tesara, dubinsko čišćenje....U suštini predstavljamo agenciju koja ima sve majstore na jednom mestu. Konkretno, pružamo uslugu dočeka gostiju na srpskom i engleskom jeziku, čišćenje apartmana nakon odlaska gostiju, pranje i zamena posteljine. Gostima naših klijenata obezbeđujemo taxi, doktora i slično. Ukoliko žele, upućujemo ih na mesta gde je jeftinija hrana, šta da obiđu u kraju i slično.U suštini, mi smo najistureniji prema gostima i od nas i naših usluga direktno zavisi kakve će ocene dobiti taj apartman na bookingu, airnb-u i drugim kanalima.

  2. Kada govorimo o usluzi čišćenja apartmana, šta ona podrazumeva i da li Vi kao agencija imate neke posebne zahteve prema klijentima?

  Što se tiče konkretno usluge čišćenja, čistimo i održavamo apartmane, kuće i okućnice kao i poslovno - proizvodne zgrade, hale itd. a sve prema zahtevu klijenta. Najčešći klijenti su nam vlasnici apartmana koji izdaju svoje nekretnine na Zlatiboru. Uveli smo neke hotelske standarde prilikom čišćenja apartmana (kao što su dezinfekciona traka na toalet šolji, obuka osoblja kroz treninge, ček lista koju proveravaju nakon svakog čišćenja i sl.). Posteljina se pere u profesionalnim perionicama. Jedini preduslov za saradnju je da vlasnici izvezu posteljinu sa logom/nazivom svoga apartmana.

  G-din Ivan Filipović, IVAN FILIPOVIĆ PR USLUGE ČIŠĆENJA ZGRADA UŽICE

  Izbor sredstava za čišćenje

  Sredstva za čišćenje mogu biti osetljiva tema. Neki ljudi koriste samo biološka i ekološka sredstva smatrajući ih najboljim kompromisom između kvaliteta i zaštite životne sredine. Ima onih koji se drže toga da su soda-bikarbona, sirće i limun sve što je potrebno. U svakom je slučaju neophodno da se s osobom koja će čistiti kod vas usaglasite oko toga čime će i šta čistiti. Takođe, da li će čistiti svojim ili vašim sredstvima.

  Agencije obezbeđuju kompletnu uslugu čišćenja i održavanja
  Agencije obezbeđuju kompletnu uslugu čišćenja i održavanja

  Čišćenje stana ili kuće - dozvoljeno i nedozvoljeno

  U ugovoru morate tačno i precizno navesti čemu dozvoljavate pristup i šta očekujete od te osobe. Da li su u pitanju samo spoljne površine, podovi, police? Unutrašnjost plakara i ormana? Da li se radi generalno čišćenje ili površinsko održavanje?

  Čišćenje stana ili kuće - cena

  Agencije za čišćenje svoje usluge naplaćuju vrlo različito.Sve zavisi od grada, lokacije i vrste čišćenja - ručnog ili mašinskog. Sat čišćenja počinje na oko 10 EUR s tim da je minimalno trajanje posla 2 sata. Dakle, svaki dolazak će koštati najmanje 20 EUR. Cene generalnih čišćenja su više i prevashodno zavise od kvadrature, broja prozora za pranje i opšteg stanja domaćinstva. Otprilike možete računati na 130 EUR pa naviše za stan ili 300 EUR pa naviše za kuću.

  Stručni članak 2965
  Autor: Daibau trendovi magazin

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Tražite dobre izvođače radova za područje Agencija za čišćenje?

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Imamo čak 1056 izvođača radova za područje Agencija za čišćenje:

  Besplatna pretraga
  Tražimo lokalno
  Bez provizije
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana