Za područje

  Cena dnevne sobe

  Članak je koristilo čak 7218+ korisnika
  Koliko može da vas košta obnova dnevnog boravka zavisi od količine i vrste nameštaja koji želite; može lako dostići i preći cifru od 1.000 EUR. Toga radi preporučujemo da, kada se već odlučite za zamenu pokućstva, dobro razmislite o tome šta vam je zaista potrebno. Malo smo istraživali i shvatili da će se ukupni trošak znatno razlikovati u odnosu na to koje komade hoćete, kakav kvalitet, kakve materijale, koje količine i, naravno, kog proizvođača.
  Stručni članak 7218
  cena pohištva.jpg
  Imamo čak 1302 izvođača radova za područje Dnevne sobe:

  1. Kako se kreću cene nameštaja za dnevnu sobu?

  Savremen dnevni boravak s tipičnim komadima nameštaja
  Savremen dnevni boravak s tipičnim komadima nameštaja

  Regal, elementi za TV

  Za regal ili elemente za televizor i druge tehničke uređaje u proseku je potrebno oko 250 EUR. Uzeli smo u obzir proizvode srednjeg kvaliteta i cenovnog razreda, s manje ili više delova i savremenijeg dizajna. Za one iz grupe skupljih i najskupljih, moraćete dublje da posegnete u džep – ima ih i za 800 EUR i više.

  Fiokari i komode

  Cene fiokara i komoda su isto tako vrlo različite, u zavisnosti od dimenzija, materijala, oblika i drugih komponenti. Za fiokar srednjeg kvaliteta i cene, treba da izdvojite koliko i za regal. Ipak, ima ih i za 200 EUR, ali i za 1.000 EUR.

  Vitrine

  U proseku su oko 500 EUR, budući da su u poređenju s regalima i fiokarima vredniji komadi nameštaja. One najvrednije mogu koštati oko 2.000 EUR.

  Biblioteke, spojene police

  Biblioteke i spojene police spadaju među najjeftinije komade za dnevnu sobu; cene idu od 50 do 200 EUR, mada treba naglasiti da ih svi ne smatraju obaveznim delom dnevnog boravka.

  Stočići za kafu

  Premda spadaju u manje komade za opremanje boravaka, mogu biti vrlo skupi. Oni srednjeg kvaliteta i cene su oko 300 EUR. Moderni ili stilski klub-stočići ili unikatni komadi višeg cenovnog razreda kreću se i do 1.000 EUR.

  Zidne police

  Može se reći da spadaju u nasitnije komade nameštaja za dnevnu sobu, mada ih mnogi dizajneri takođe ne smatraju nezaobilaznim elementima. Njihova cena se kreće oko 35 EUR, ali ih ima i za 100 EUR.

  Garniture za sedenje

  To su tzv. sedeće garniture i, tehnički posmatrano, mnogi dizajneri ih svrstavaju u dekor, a ne standardno pokućstvo. Ipak, nezaobilazna je činjenica da garnitura zajedno s stočićem za kafu čini komplet koji najviše utiče na izgled dnevne sobe. Prosečna cena, ako pretpostavimo da je čine sofa ili krevet, fotelja li dve, sa ili bez taburea, iz srednjeg cenovnog razreda iznosi oko 1.500 EUR mada to, između ostalih, zavisi i od broja sedišta. Ako vam, pak, novac ne predstavlja problem, sedeće garniture vrhunskog kvaliteta materijala i izrade idu i do 4.000 EUR.

  Ako saberemo sve ove komade nameštaja, manje-više dolazimo do cifre od 3.000 EUR.

  2. Nameštaj po narudžbini je skuplji od gotovog, tipskog

  Svakako treba imati na umu da nameštaj rađen po narudžbini uvek košta više od onog tipskog, koji nude saloni. Onaj koji biste mogli da naručite stolaru, tačno po vašim željama, zahtevima i meri, ako bude od iverice ili punog drveta, može vas koštati oko 200 EUR/m2.

  Ukoliko se odlučite za unikatan nameštaj po meri, možete se obratiti i nama na DaiBau.rs. Na našem sajtu ćete naći još saveta vezanih za ovo temu, ali i ponuđače i proizvođače s kojima sarađujemo i koji će na vaš upit uzvratiti odgovarajućom ponudom.

  Informacije o cenama možete pogledati u našem kalkulatoru.

  Vaš tim,

  Daibau.rs

  Sofa s lenjivcem ili ugaona garnitura jedan je od najskupljih komada u svakom boravku
  Sofa s lenjivcem ili ugaona garnitura jedan je od najskupljih komada u svakom boravku

   

  Stručni članak 7218
  Autor: DaiBau.rs
  Imamo čak 1302 izvođača radova za područje Dnevne sobe:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Imamo čak 1302 izvođača radova za područje Dnevne sobe:

  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  Imamo čak 1302 izvođača radova za područje Dnevne sobe
  8.7
  0

  PROIZVODNJA OSTALOG NAMEŠTAJA ENTERIJER MOJA POLICA FUTOG

  Futog
  9.8
  0

  VLADANKA PEROVIĆ PR SZSR GOD-DEKOR BEOGRAD (RAKOVICA)

  Beograd
  9.8
  0

  CRVENA JABUKA DOO BEOGRAD

  Beograd
  8.9
  0

  MILAN PEĆANAC PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA NOVI SAD


  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE DNEVNE SOBE?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Svetozara Miletića 28
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana