Kalkulator > Nameštaj > Stolar, cena

Stolar, stolarija cena

Koliko košta stolarija po meri? Cena nameštaja po meri može znatno da se razlikuje, prvenstveno zbog izbora materijala – da li će kuhinja, recimo, biti od punog drveta ili iverice presvučene furnirom? Kakva će biti kuhinja po meri – drvena, mermerna ili od keroka? Da li želite kupatilski nameštaj po meri? Lokalni stolar vam može pomoći oko svakog izbora. Cena unikatnih komada nameštaja zavisi od materijala, okova, ručica, obloga, sastavljanja ili postavljanja te svih sličnih detalja. Unutrašnja oprema po narudžbini je za oko 30% skuplja od industrijski proizvedene, ali je i daleko kvalitetnija i sasvim po vašoj želji. Rok izrade je 1 do 4 meseca, a cena se kreće između 65 i 150 EUR/m2. Pripremili smo cenovnik po komo ćete lako izračunati troškove nacrta, izrade i montiranja nameštaja. Da biste dobili tačnu cenu, pošaljite upit našim najiskusnijim stolarima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savete o stolarskim radovima.

Zatražite ponudu:

CENA USLUGA STOLARA


Cena stolarskih radova, izrada pokućstva po meri. Cena izrade pokućstva od iverice ili punog drveta po meri.

65.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
156.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Stolar, stolarija cena

DETALJNIJE CENE ZA STOLAR

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Stolar, stolarske usluge – sve što treba da znate

1. Zašto se odlučiti za pokućstvo koje stolari prave po meri?

Kuhinje po meri, spavaće sobe po meri, pisaći stolovi po meri i sav ostali nameštaj i delovi po meri. Zašto?

Pokućstvo koje se kupuje u salonima nameštaja pravi se po standardnim dimenzijama, od standardnih materijala i u standardnim oblicima – a sve to mogu da budu i karakteristike neodgovarajuće opremanju nekih prostora. Stolar, pak, može da napravi svaki komad nameštaja tačno po narudžbini – tako da i mere i materijali i boje i oblici budu sasvim onakvi kakvim ste ih zamislili. Ovakvo pokućstvo ima i druge prednosti i o njima ćemo govoriti u nastavku teksta.

mizar-mizarstvo.jpg
Izrada pokućstva po meri ima brojne prednosti!

1.1. Prilagodljivost nameštaja po meri

Pominjući da se nameštaj po narudžbini potpuno prilagođava vašim željama i potrebama, mislili smo i na to da danas, praktično, više nema nikakvih prepreka da se napravi bilo šta. Šta više, imate li na umu bolja, unikatna rešenja, pokućstvo po meri je prava stvar za vas. Tako recimo, mansarde sa vrlo strmim krovom ili starije objekte, čiji su zidovi neravni i trošniji, skoro da je nemoguće opremiti industrijski rađenim nameštajem; stolar, međutim, svaki komad nameštaja može prilagoditi mestu na kom će stajati. Na taj način možete korisno upotrebiti i prostor na kome se inače ne može ni stajati ni sedeti.

1.2. Usklađeno opremanje celog prostora

Ako želite da se nameštaj u jednoj prostoriji po materijalu, obliku ili boji sasvim slaže s onim u drugim delovima doma (naročito ako imate kuću otvorenog tipa u kojoj su, recimo, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja zajedno), onda tu može da pomogne samo stolar.

1.3. Unikatnost

Komadi nameštaja koje stolar pravi po nacrtima arhitekte, a prema vašim željama, uvek su unikatni. Oni su odraz vaših želja i potreba ali i izraz vašeg stila, a pri tom savršeno odgovaraju svakoj prostoriji. Nadasve, niko drugi neće imati nameštaj kao vaš!

1.4. Posebne dimenzije

Posebne dimenzije su, takođe, jedan od vrlo važnih razloga klijenata koji se odlučuju za narudžbine. Vrlo visoke osobe, recimo, žele krevet duži od standardnih 200 cm. Kuhinjski pult ili ostrvo za osobe u invalidskim kolicima mora da su niži od standardnih 92 cm. U salonima nema radnih ploča visine 75 cm, pa je jedino rešenje da ih napravi stolar. Ovakvih primera zaista ima bezbroj.

1.5. Kvalitet izrade

Vrlo je važno i to da se odlučite za priznatog i proverenog stolara. Stolar koji je posvećenik svom zanatu, uvek će upotrebiti kvalitetne materijale i okove, a ako i dođe do kakvog oštećenja, sve će popraviti brzo i dobro, što se nikako ne bi moglo reći za proizvođače ili prodavce nameštaja.

2. Kako izabrati pravog stolara?

Kada tražite dobrog stolara, preporučujemo da prvo smislite „domaći zadatak“ za njega/nju. Što više ponuda dobijete to ćete imati bolji i veći izbor, ali ćete odluku moći da donesete i na osnovu rešenja, odnosno, ponuda koje dobijete.

2.1. Gde potražiti stolara?

Preporučujemo da se raspitate među prijateljima, saradnicima i poznanicima, onima koji su možda naručivali da im se nešto radi. Ako angažujete arhitektu da uradi nacrte komada nameštaja, on/ona vam sigurno može preporučiti i majstora s kojim sarađuje. Treća je mogućnost da na našem portalu, Daibau, nađete i pogledate spisak proverenih stolara koje preporučujemo, a koji žive u vašoj blizini. Ako pratite i linkove koji tamo stoje, videćete njihove profile u kojima su ocene i preporuke ranijih klijenata, pa možete da se odlučite i za nekog od njih.

2.2. Što više dobijenih ponuda

Internetski portal Daibau omogućava da na jedan upit brzo dobijete više ponuda, što će vam sigurno uštedeti dosta vremena i energije koje biste inače proveli u traženju. Sem toga, kada dobijete više ponuda, bićete sigurniji da je tražena cena konkurentna i realna. Važno je i to da, pre početka posla, dobijete tu ponudu u pisanoj formi s tačno navedenim rokom izrade i uslovima plaćanja. Majstoru treba da zatražite i reference. Ukoliko je moguće da lično pogledate te proizvode i uverite se u njihov kvalitet, a možda i porazgovarate s vlasnicima, utoliko ćete se lakše odlučiti.

2.3. Cena pokućstva po meri

Cene su, naravno, vrlo značajan faktor pri odlučivanju o kupovini, pogotovu što mogu biti zaista različite. One umnogome zavise od toga za kakve ćete se materijale odlučiti, kakve ručice, držače, naslone, tapacirung i tako dalje. Kada se komadi nameštaja rade po narudžbini onda sve te pojedinačne elemente birate sami, dok takvu mogućnost u salonima nemate – možete kupiti samo ono što nude, uz minimalne varijacije. Pokućstvo rađeno po meri može čak biti i jeftinije, ali zato uvek vrednije. Ali, ni to nije sve – napravljene komade nameštaja u celosti plaćate stolaru, a samo deo ide dobavljaču materijala, dok pri kupovini u salonu najveći deo jeste trgovačka marža, distribucija, prevoz i profit.

2.4. Koliko se čeka proizvod

Rokovi isporuke kod trgovaca su različiti, mada je uobičajeno da sa dostavom i sastavljanjem ceo proces traje mesec-dva. Koliko dugo ćete čekati nameštaj koji pravi stolar, zavisi od toga koliko narudžbina već ima i koliko je složeno to što tražite. Ako vam se iz nekog razloga žuri, onda narudžbine po meri nisu odgovarajuće rešenje. Dobar stolar, kao i svaki drugi dobar majstor, jeste stalno zauzet i zato se može desiti da se na njegove usluge čeka mesecima. Sama izrada pokućstva (zavisno od količine i složenosti) za jedan stan može potrajati više nedelja, a ako se radi o posebnim, unikatnim komadima koji su i zanatski vrlo zahtevni, čekanje može da potraje i mesecima.

3. Šta sve rade stolari?

Raspon stolarskih radova može biti prilično veliki. Stolari komade pokućstva prvenstveno prave od drveta, mada koriste i druge materijale. U njihove radove ubrajaju se kuhinjski, sobni, kupatilski i baštenski ili kancelarijski nameštaj, ali i svi drugi elementi kojima se opremaju stanovi, porodične kuće, škole, hoteli, sportske dvorane, gostionice, restorani, bioskopi ili poslovni i javni objekti. Pored pravljenja celih komada nameštaja, stolari mogu da popravljaju, sastavljaju ili restauiraju i sve drvene delove pokućstva. Ima i onih koji su se specijalizovali za određene vrste radova, pa rade stolariju, drvena krovišta i krovove, razne konstrukcije, mostove, manje objekte od drveta kakvi su nastrešnice, ambari, vikendice i tako dalje. Ima i onih koji rade samo pozornice i scenografije, čamce, sportska oružja i opremu, muzičke instrumente, parket ili drvene obloge, ploče, lajsne i tako dalje.

4. Postupak

Pre nego što se uputite stolaru, predlažemo da razmislite dobro i odlučite kakav tačno nameštaj želite. Neće škoditi ako se posavetujete i s arhitektom ili nekim drugim stručnjakom za unutrašnje uređenje, koji će shodno vašim željama te svom iskustvu i znanju, napraviti skice nameštaja s preciznim opisima i merama. Na osnovu takvih nacrta možete dobiti i konkretnu ponudu za rad. Ako biste bez takvih crteža samo išli od stolara do stolara, ponude ne bi bile primerene niti biste mogli da ih uporedite, jer bi svaki majstor vaš opis tumačio po svom. Ovako, kada izaberete stolara, on/ona će na osnovu nacrta arhitekte ili vašeg uputstva (ako ipak crteže uradite sami) pripremiti nalog za rad i crteže za radionicu. Uz to, ako arhitekt (ili vi) priloži i mere prostora u kom će nameštaj biti, stolar obavezno mora sve proveriti još jednom pre početka rada. Ako se sve potvrdi i dogovori, pravi se predračun i uplaćuje avans kako bi majstor mogao da naruči potreban materijal i počne. Majstori uglavnom rade u svojim radionicama, a sastavljaju i postavljaju urađene komade u vašem domu. Vrlo je važno da u svim fazama rada, majstor stalno proverava mere. 

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMPANELI OD IVERICE, DRVENI RUKOHVATI, OBLAGANJE DOVRATAKA ULAZNIH VRATA

Poštovani,

potrebni stolari za radove na sređivanju zgrade u izgradnji u Novom Sadu.
Potrebno nam je:
- izrada i montaža panela od iverice, za oblaganje elektroormana, hidranata, pp aparata i ostalih instalacije po hodnicima zgrade.
- Izrada i montaža drvenih rukohvata za ograde od stepeništa sa unutrašnje strane zgrade.
- Izrada i montaža obloga za dovratke sa bočne i gornje strane ulaznih vrata u stanove u zgradi.

Za svaki od ovih projekata deljane informacije možemo da damo slanjem upita i projekta na Vaš mail.
Izvođač ne bi bio u obavezi da prihvati svaki projekat, već samo onaj koji je u mogućnosti da iznese.

Za sve informacije, možete nas kontaktirati .


Hvala 7200 € do 12000 €


........

DRVENO STEPENIŠTE

Poštovani,

potrebno mi je stepenište koje vodi na sprat stana. Kružnog oblika. Nesto slično sam video na sajtu. U pitanju su drvene stepenice širine 80cm koje se uzdižu na visinu od 3m.

Hvala 900 € do 1500 €


........

PANELI OD ŠPERPLOČE, DRVENI RUKOHVATI, OBLAGANJE DOVRATAKA OD VRATA

Poštovani,

potrebni stolari za radove na sređivanju zgrade u izgradnji u Novom Sadu.
Potrebno nam je:
- izrada i montaža panela od iverice, za oblaganje elektroormana, hidranata, pp aparata i ostalih instalacije po hodnicima zgrade.
- Izrada i montaža drvenih rukohvata za ograde od stepeništa sa unutrašnje strane zgrade.
- Izrada i montaža obloga za dovratke sa bočne i gornje strane ulaznih vrata u stanove u zgradi.
Za svaki od ovih projekata deljane informacije možemo da damo slanjem upita i projekta na Vaš mail.
Izvođač ne bi bio u obavezi da prihvati svaki projekat, već samo onaj koji je u mogućnosti da iznese.Za sve informacije, možete nas kontaktirati.


Hvala 6300 € do 10500 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, BELA IVERICA, 72,5CM X 119,2CM
Stolar, Vršac

90 € do 150 €

CENA, SEČENJE OPLEMENJENE IVERICE I KANTOVANJE, 200*15*1,8----1 KOM, 200*10*1,8----2 KOM, 40,5*8,2*1,8----4 KOM I 40,5*15*1,8----4 KOM
Stolar, Knjaževac

135 € do 225 €

CENA, DRVENI RUKOHVATI ZA STEPENIŠTE, 43M
Stolar, Novi Sad

3240 € do 5400 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 3M
Stolar, Beograd

810 € do 1350 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-TV KOMODA I POLICA, 200X35CM, 150X35CM
Stolar, Novi Sad

360 € do 600 €

CENA, PLOČA ZA RADNI STO OD UNIVERA, 160X80CM
Stolar, Medveđa (Trstenik)

45 € do 75 €

CENA, KUHINJA PO MERI, CCA 2,6MX3,1M
Stolar, Novi Sad

1260 € do 2100 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI- STALAK ZA MONITOR , 60X25X25CM
Stolar, Novi Sad

180 € do 300 €

CENA, LETVICE OD PUNOG DRVETA, 242 X 3 X 1
Stolar, Jagodina

180 € do 300 €

CENA, IZRADA RADNOG STOLA, FARBANJE KOMODE, SREDJIVANJE FOTELJE, 3KOM
Stolar, Beograd

180 € do 300 €

CENA, STOLAR, 160X70CM
Stolar, Subotica

90 € do 150 €

CENA, STOLAR, 157X205CM
Stolar, Ugrinovci (Zemun)

135 € do 225 €

CENA, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI, OKO 60X200X100CM
Stolar, Subotica

180 € do 300 €

CENA, NAMEŠTAJ PO MERI-RADNI STO, 1KOM
Stolar, Beograd

90 € do 150 €

CENA, ŠTOK ZA DRVENA BALKONSKA VRATA, 160X205CM
Stolar, Vinča

45 € do 75 €

CENA, STOLAR, 20X30 CM, 2 KOM
Stolar, Sopot

27 € do 45 €

CENA, POPRAVKA SOBNIH VRATA, 199 X 84.5CM
Stolar, Novi Sad

90 € do 150 €

CENA, KREVET SA FIOKAMA, 95CM X1 95CM X 60CM
Stolar, Novi Sad

270 € do 450 €

CENA, BAŠTENSKA KUĆICA, DIMEZIJE 3 M X 2 M SA NADSTRESNICOM 1 M
Stolar, Surduk

1080 € do 1800 €

CENA, IZRADA I UGRADNJA DRVENOG RAMA, 1KOM
Stolar, Kruševac

90 € do 150 €

CENA, PRAGOVI ZA SOBNA VRATA, 1KOM
Stolar, Vlasotince

54 € do 90 €

CENA, OBNOVA DRVENIH PROZORA I ZAMENA ŠARKI NA REGALU, 6KOM
Stolar, Mladenovac

180 € do 300 €

CENA, POPRAVKE NA NAMEŠTAJU, 2
Stolar, Novi Sad

45 € do 75 €

CENA, POPRAVKA DRVENIH VRATA, 1KOM
Stolar, Venčane

45 € do 75 €

CENA, MONTAŽNA KUĆA, 1KOM
Stolar, Barič

90 € do 150 €

CENA, DRVENA VRATA, 1KOM
Stolar, Smederevska Palanka

720 € do 1200 €

CENA, SEČENJE RADNE PLOČE I UGRADNJA KUHINJE,
Stolar, Zlatibor

180 € do 300 €

CENA, TRPEZARIJSKI STO, 140X100CM
Stolar, Beograd

360 € do 600 €

CENA, NAMEŠTAJ OD PALETA, 120CM
Stolar, Gadžin han

90 € do 150 €

CENA, ISKOVATI TAVAN DASKAMA, 50M2
Stolar, Leskovac

360 € do 600 €

CENA, RUKOHVAT-PUNO DRVO, 52X13.2
Stolar, Futog

324 € do 540 €

CENA, PLAKAR PO MERI, 240X260X70CM
Stolar, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, DRVENI DRŽAČ ZA CVEĆE - NA FASADI, DUŽINA 80 CM, VISINA 10 CM, DUBINA 15CM (DVA ISTOVETNA DRŽAČA)
Stolar, Sombor

90 € do 150 €

CENA, FRONTOVI ZA GARDEROBER, 2KOM
Stolar, Kragujevac

270 € do 450 €

CENA, DRVENA OGRADA, CCA 20M
Stolar, Sremski Karlovci

792 € do 1320 €

CENA, OBLAGANJE GREDA , 104X20X30CM
Stolar, Beograd

450 € do 750 €Pogledajte druge završene projekte i cene

STOLAR CENOVNIK

SARAĐUJEMO SA VIŠE OD 836 PREDUZEĆA ZA STOLAR


BESPLATNA PRETRAGA
TRAŽIMO LOKALNO
BEZ PROVIZIJE
PRIDOBIJ PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE STOLAR?

Serbia
DAIBAU.RS

Železnička 9
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

KONTAKTI

Potražnje: 00381 114 300 340
Preduzeća: 00381 114 300 340

GLOBALNE STRANICE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 DaiBau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana