Za područje
    b2c

    Izvođenje električnih instalacija sa inovativnim razvodnim ormanima i senzorima može biti brže i lakše

    U današnjem brzom svetu električari se sve više suočavaju sa izazovima koji zahtevaju efikasna i prilagodljiva rešenja za distribuciju električne energije. Novi asortiman PrismaSeT S razvodnih ormana do 160A namenjen je za komercijalne i industrijske objekte, a podjednako je primenljiv i za male komercijalne kao i za stambene prostore.
    Prezentacija produkta 191
    Restaurant 1920x1080 SER
    Imamo čak 168 izvođača radova za područje Električno podno grejanje:

    Efikasan razvodni orman prilagodljiv različitim potrebama.

    Jednostavna instalacija.

    Lak izbor.


    PrismaSeT S je asortiman razvodnih ormana dizajniranih za instalacije do 160A. Orman je modularan i prilagodljiv, omogućavajući postavljanje 4 do 8 redova DIN šina. Dostupan je sa ili bez bočnog kablovskog kanala, što ga čini prilagodljivim različitim scenarijima instalacije. 


    PrismaSet S takođe ima lako odvojive DIN šine na kojima je moguće implementirati kompaktne prekidače NSXm do 160A, na bilo kojoj poziciji. VDIS vertikalni distributivni blokovi su dodatno opremljeni fleksibilnim žicama, zbog čega je prilikom instalacije potrošnja kabla znatno manja. Inovativni VDIS sistem čini instalaciju još lakšom i time štedi vreme instalaterima. Četiri različite pozicije DIN šine omogućavaju prilagođavanje nagiba ili povećanje prostora u dubini.

    Electrician_1920x1080_SER.jpg

    Ergonomski dizajn razvodnog ormana obezbeđuje maksimalnu dostupnost svih komponenti. Uklonjive DIN šine i prilagodljiva interaktivnost obezbeđuju jednostavan pristup. 


    Za izradu delova PrismaSeT S ormana koristi se reciklirana plastika čime se smanjuje upotreba neobrađene plastike uz redukovanje emisije štetnih gasova. Ambalaža ovih ormana koristi najmanje 70% recikliranog materijala, a PrismaSeT S dodatno nosi zelenu premijum etiketu. Pored toga, u potpunosti je usaglašen sa standardima IEC 61439-1, 2 i 3, obezbeđujući sigurnost i pouzdanost.


    Dostupan je kompletan asortiman od 24 modula, u metalnom ili plastičnom kućištu, a dolazi u elegantno beloj boji (RAL 9003) sa opcijom punih ili providnih vrata.
     Za lakši izbor dostupan je i selektor proizvoda koji omogućava da brzo i jednostavno izaberete koji proizvod je idealan za vašu instalaciju.

    Za lakši izbor dostupan je i selektor proizvoda koji omogućava da brzo i jednostavno izaberete koji proizvod je idealan za vašu instalaciju.

    Pametni senzori omogućavaju ekonomičniju potrošnju energije


    Iako je razvodni orman često skriveni deo instalacije, važan je jer kombinuje ključne uređaje kao što je PowerTag kompaktni bežični senzor. Ovaj senzor omogućava običnim prekidačima da dobiju svojstva pametnih prekidača i mogu da izmere potrošnju električne energije u realnom vremenu. Pored toga, oni mogu da upozore korisnika u slučaju kvara i pošalju poruku upozorenja pametnom telefonu u slučaju pada.

    3-PrismasetS.jpg

    PowerTag senzori se izuzetno lako instaliraju, a njihova dodatna prednost je što su kompatibilni sa svim Schneider Electric prekidačima, ali i prekidačima drugih proizvođača. Moguće je implementirati do 20 senzora po panelu, bez ili sa minimalno dodatnog prostora na DIN šini. Dobrinose efikasnijoj potrošnji energije i ispunjavanju ciljeva energetske efikasnosti. 


    Više informacija o PrismaSeT-u Sa proizvodima možete pogledati ovde: PrismaSet S

    Prezentacija produkta 191
    Autor: SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA D.O.O.

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Električno podno grejanje?

    Imamo čak 168 izvođača radova za područje Električno podno grejanje:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 168 izvođača radova za područje Električno podno grejanje
    9.4
    0

    UGRADNJA STOLARIJE DZ ENTERIJER NOVI SAD


    10
    1

    MT ŠPAHTLA doo Provo


    10
    1

    NS TERMOAQVA INSTALACIJE


    10
    2

    MILAN MARKOVIĆ PR POSTAVLJANJE INSTALACIJA ZA GREJANJE GARANT MONT RALJA


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana