Za područje
    OTP banka

    Mitsubishi toplotne pumpe - da li je to dobar izbor?

    Članak je pregledalo čak 3678+ korisnika
    Toplotna pumpa je najsavremeniji i najfunkcionalniji način na koji možete zagrejati svoj dom. Na osnovu pronalazaka i inovacija u oblastima savremenih tehnologija ovaj sistem se danas može koristiti i za zagrevanje vode u domaćinstvu. Za svoj rad koristi zelenu energiju i tako uveliko smanjuje potrošnju fosilnih goriva. Zbog niske emisije ugljen-dioksida, ovo je i jedan od najprirodnijih načina grejanja, pa postaje i sve važniji. Rad toplotne pumpe je veoma pouzdan i efikasan bez obzira na niske spoljne temperature i takođe omogućava znatnu uštedu na duži rok.
    Stručni članak 3678
    mitsubishi toplotne pumpe
    Imamo čak 1756 izvođača radova za područje Toplotne pumpe:

    1. Izaberite Mitsubishi toplotne pumpe

    Mitsubishi Electric je jedan od vodećih svetskih proizvođača uređaja za hlađenje i grejanje. U svojim istraživačkim laboratorijama razvijaju tehnološki napredne, sofisticirane i izdržljive proizvode koji obezbeđuju pouzdan rad i dug radni vek. Zbog neverovatno energetski efikasnog rada, Mitsubishi uređaji takođe imaju tek neznatan uticaj na životnu sredinu.

    2. Zašto Mitsubishi toplotne pumpe Electric ECODAN?

    Mitsubishi Electric Ecodan toplotna pumpa je jedna od najboljih u svetu, pošto je postala veoma poznata po izuzetnoj efikasnosti, tihom radu i uštedi energije. Mitsubishi Electric je ponudio seriju unutrašnjih jedinica dizajniranih za stambene prostore u verzijama od 8 i 11,2 kW. Spoljnim jedinicama su dodati nastavci koji u velikoj meri poboljšavaju korisničko iskustvo i doprinose udobnosti i zadovoljstvu kupaca.

    Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN obezbeđuju snagu grejanja čak i kada su spoljne temperature vrlo niske
    Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN obezbeđuju snagu grejanja čak i kada su spoljne temperature vrlo niske

    3. Rad Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN

    Mitsubishi toplotna pumpa ECODAN nudi:

    • Poboljšanu optimizaciju dizajna Mitsubishi Electric pumpe i promenjenu poziciju ventilatora, što omogućava tiši rad spoljašnje jedinice, do svega 10 dB (A);
    • moderno dizajniranu i kompaktnu spoljnu jedinicu;
    • još efikasniji rad toplotne pumpe zahvaljujući novom kompresoru, koji omogućava najvišu energetsku efikasnost klase A +++;
    • još pouzdaniji rad sa poboljšanom drenažom i optimizacijom funkcija kontrole i odmrzavanja te poboljšanim spoljnim izmenjivačem toplote za sprečavanje stvaranja leda;
    • manje vibracija kompresora i niže rezonance cevi;
    • trofaznu toplotnu pumpu čak i na 8 kW.

    4. Prednosti Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN

    Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN obezbeđuju optimalnu snagu grejanja čak i kada su spoljne temperature vrlo niske. Zubadan tehnologija primenjena na ovom tipu uređaja obezbeđuje kontinuirano grejanje čak i na temperaturama do -28°C. Pogodne su za upotrebu u energetski štedljivim ili niskoenergetskim kućama sa podnim grejanjem, bez obzira na geografsko područje.

    Mitsubishi toplotne pumpe - ECODAN spoljna jedinica
    Mitsubishi toplotne pumpe - ECODAN spoljna jedinica

    5. Mitsubishi toplotne pumpe - novi model Ecodan PUD

    Ovaj uređaj može da se pohvali inverterskim radom, što omogućava velike uštede u potrošnji električne energije. Split-sistem sa vanjskom i unutrašnjom jedinicom obezbeđuje da snaga uređaja može da varira između 8 kW i 12 kW. Opremljen je najnovijim, najefikasnijim i ekološki najprihvatljivijim gasom R-32, koji emisiju CO2 i štetan uticaj na životnu sredinu svodi na minimum.

    Energetska efikasnost Mitsubishi toplotne pumpe ECODAN PUD svrstava je u najvišu A +++ klasu, pri temperaturi vode za grejanje od 35°C. Istovremeno, svi proizvodi ovog tipa dostižu temperaturu vode za grejanje do 60°C. Takođe, rade jednako efikasno i na spoljašnjim temperaturama do minus -25°C.

    6. Jednostavne za rukovanje

    Rukovanje Mitsubishi toplotnim pumpama je lako i jednostavno. Pomoću aplikacije MELCloud, uređajem i sistemom se može upravljati i daljinski, pomoću pametnog telefona, tableta ili personalnog računara.

    7. Mitsubishi toplotne pumpe - subvencije za Ecodan PUD

    Novi modeli Mitsubishi Electric su u skladu sa zahtevima fondova za dobijanje subvencija. Ponuda olakšica i subvencija se stalno menja, pa ukoliko razmišljate o kupovini i ugradnji toplotne pumpe, nemojte da vam bude teško da se raspitate i proverite da li su i koja sredstva trenutno dostupna.

    Ecodan Multi je jedinstveno rešenje koje pokriva sve energetske zahteve zgrade – grejanje prostora, potrošnu toplu vodu i hlađenje unutrašnjim klima uređajima (s leva na desno: spoljna jedinica PUMY-P112/125/140 V(Y) KM3; unutrašnje jedinice, razdelnik PAC-MK32/52BC, podno grejanje, unutrašnji rezervoar vode)
    Ecodan Multi je jedinstveno rešenje koje pokriva sve energetske zahteve zgrade – grejanje prostora, potrošnu toplu vodu i hlađenje unutrašnjim klima uređajima (s leva na desno: spoljna jedinica PUMY-P112/125/140 V(Y) KM3; unutrašnje jedinice, razdelnik PAC-MK32/52BC, podno grejanje, unutrašnji rezervoar vode)

    8. Mitsubishi toplotne pumpe - garancija

    Možete dobiti produženu petogodišnju garanciju za toplotnu pumpu Mitsubishi Electric, pod uslovom da ispunjavate uslove godišnjeg servisa. Uz preventivne usluge, ovlašćeni serviseri ponuđača obezbeđuju produženi vek i efikasan rad toplotne pumpe.

    Stručni članak 3678
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Toplotne pumpe?

    Imamo čak 1756 izvođača radova za područje Toplotne pumpe:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 1756 izvođača radova za područje Toplotne pumpe
    8.7
    0

    BUILDCORP doo


    9.2
    0

    AEGEA DOO


    10
    1

    TERMOSISTEM DOO UŽICE


    10
    1

    ENERGO-BREST DOO


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana