Za područje
    OTP banka

    Spavaće sobe koje podstiču romantična osećanja - 11 ideja za Dan zaljubljenih

    Dan zaljubljenih, praznik ljubavi, odlična je prilika da voljenoj osobi ukažete posebnu pažnju i stvorite romantično okruženje za svojevrsno slavlje. Jedan od najintimnijih i najličnijih prostora koji možete preurediti za tu posebnu priliku je vaša spavaća soba. Zbog toga predlažemo nekolicinu načina na koje biste mogli, uz nešto truda i detalja, svoju spavaću sobu lako pretvoriti u magičnu oazu ljubavi.
    Stručni članak 166
    11 ideja valentinovo
    Imamo čak 1380 izvođača radova za područje Spavaće sobe:

    Moderna spavaća soba sa kadom

    Spavaća soba sa kadom

    Centralni element spavaće sobe ovakvog dizajna je prelep, raskošan bračni krevet od drveta, koji može da stvori čarobnu atmosferu za Dan zaljubljenih sa belom posteljinom koja simbolizuje čistotu i nežnost ljubavi. Topli tonovi drveta čine prostor udobnijim i prijatnijim, a samim tim obezbeđuju i pravi ambijent za proslavu ljubavi. Mimo velike postelje tu je i samostojeća raskošna kada koja, osim što navodi na ideje o relaksaciji i uživanju, jeste element luksuza. Umesto običnog kupatila, možete napraviti intimnu oazu samo za vas dvoje. Pomislite samo kako je možete ukrasiti svećama, mekanim, debelim peškirima i mirisnim uljima, stvarajući savršeno mesto za zajedničke trenutke.

    Moderna, minimalistička spavaća soba

    Moderna, minimalistička spavaća soba

    Moderna spavaća soba sva u drvetu koja odiše minimalističkim šarmom je savršen izbor za stvaranje romantične atmosfere Dana zaljubljenih. Centralni element dizajna ostaje drveni krevet, ali za ovu posebnu priliku može biti namešten posteljinom od nekog prefinjenog tekstila kakav je beli saten sa suptilnim detaljima koji dodaju notu romantike. Uz uzglavlje su smeštena dva drvena noćna ormarića čistih linija koji odišu elegancijom. Za Dan zaljubljenih postelju možete ukrasiti mekim jastucima i prigušenim osvetljenjem, što će stvoriti intiman ambijent za romantične trenutke. Pomoću ovakvih, jednostavnih promena čak i obična spavaća soba može postati romantično gnezdo.   

    Moderna, tinejdžerska spavaća soba

    Moderna, tinejdžerska spavaća soba

    Moderna, ovako uređena tinejdžerska soba izgleda prijatno i udobno, što je takođe idealno za romantičan ambijent proslave zaljubljenih. Božićni ukrasi se lako mogu zameniti romantičnim. Centralni element prostora je drveni krevet s elegantnom crno-belom posteljinom, simbolom jedinstva i harmonije između partnera. Crno-beli kontrast u spoju sa tonovima drveta dodaje modernističku notu, a sve se može učiniti još prefinjenijim, nežnim ambijentalnim osvetljenjem, koje će stvoriti romantičnu atmosferu u noći zaljubljenih. Dodajte sveće i cveće te će se vaša spavaća soba začas pretvoriti u skrovište za zaljubljene.

    Minimalistička spavaća soba u boho stilu

    Minimalistička spavaća soba u boho stilu

    Veliki bračni krevet sa baldahinom izgleda izuzetno prijatno i udobno, što ovu spavaću sobu čini savršenim izborom za romantično iskustvo proslave ljubavi. Pokrivač, koji seže do poda i stvara iluziju postelje koja lebdi u oblacima, podstaći će vaše povezivanje sa partnerom i stvaranje intime. Da biste pojačali takva romantična osećanja, postelju možete ukrasiti mekim jastucima i svilenim prekrivačem nežnih pastelnih nijansi koje će naglasiti eleganciju i suptilnost trenutka.

    Savremena spavaća soba u roze tonovima

    Savremena spavaća soba u roze tonovima

    Ljubičasti luster je prava zvezda u ovoj spavaćoj sobi, jer joj daje poseban šarm. Krevet od drveta, ukrašen belom i roze posteljinom, dolazi do punog izražaja i postaje savršeno mesto za ljubavne trenutke. Ružičasta nijansa simbolizuje strast i emocije, što je idealno za zaljubljene. Uz uzglavlje su sa svake strane po jedan stilski fiokar na visokim nogarima kao noćni ormarići sa stonim lampama čije difuzno svetlo umekšava prostor i pojačava intimnost. U podnožju je drvena tapacirana klupa kao poseban kutak za razgovore i druženje sa partnerom. Ovaj udoban i posebno uređen prostor savršen je za nezaboravno romantično iskustvo sa svojom voljenom osobom.

    Minimalistička spavaća soba sa ciklama akcentima

    Minimalistička spavaća soba sa ciklama akcentima

    Minimalistički dizajn ove spavaće sobe je savršen za zaljubljene. Zid iza kreveta obložen lamperijom i ofarban ciklama bojom je zanimljiv akcent i živ kontrast, idealan za ovakav praznik, pošto se kaže da svi tonovi purpura simbolizuju strast. Pored uzglavlja je plavi tronožni stočić umesto noćnog ormarića, a uz njega bela stolica. Takvi komadi nameštaja obezbeđuju to da vam nadohvat ruke leži sve potrebno za romantičnu noć, poput sveća, cveća i delikatnih dodataka koji će stvoriti posebnu atmosferu. Jednostavnim, minimalističkim dizajnerskim elementima i uz malo truda stvorićete divno okruženje za Dan zaljubljenih, tako da se možete fokusirati na ljubav i bliskost sa svojim partnerom. 

    Savremena spavaća soba bež tonova

    Savremena spavaća soba bež tonova

    Pored tapaciranog uzglavlja nalaze se dva noćna ormarića savršena kao površine na koje se mogu postaviti svi ukrasi za Dan zaljubljenih. Okvir postelje je takođe presvučen i stilski usklađen sa tapaciranom klupom u dnu kreveta, da bi se stvorio zaokružen i elegantan enterijer. Za Dan zaljubljenih možete dodati crvene jastuke ili one u obliku srca koji će ulepšati belu posteljinu na bež krevetu. Pošto u prostoru dominira bela, spavaću sobu ćete savršeno oživeti crvenim elementima poput slika, balona, konfeta i drugih elemenata u znaku ljubavi. Spavaća soba na slici je tako romantično uređena da Dan zaljubljenih u njoj izgleda još posebnije i intimnije.

    Romantični detalji u beloj sobi

    Romantični detalji u beloj sobi

    Jedinstveno uzglavlje kreveta, u ovoj inače nepretenciozno osmišljenoj spavaćoj sobi, presvučeno je somotom sa cvetnim dezenom te čini vrlo originalan i suptilan detalj, pravi praznik za oči, jer u savremeno uređen prostor unosi dašak romantike. Međutim, treba da znate da danas u prodaji mogu da se nađu posebne navlake za uzglavlja s određenim motivima - najčešće štampanim - a može se naručiti i dezen po želji. Drugim rečima, znate li neki slogan posebno važan vama i voljenoj osobi ili sliku, to može biti odštampano na tekstil kojim će biti presvučeno uzglavlje. Takvim i sličnim detaljima možete iznenaditi partnera na ovaj poseban dan. Ovakva soba, tipična za građanske stanove sa početka prošlog veka, omogućava vam da čitav prostor prilagodite svojim romantičnim željama. Da biste upotpunili magiju prvog utiska, ambijent možete ukrasiti svećama, svežim cvećem i mekom posteljinom ili prekrivačem te brojnim jastučićima posebno spremljenim za Dan zaljubljenih.

    Minimalistička spavaća soba u kući od drveta

    Minimalistička spavaća soba u kući od drveta

    Spavaća soba u drvenoj kući, uređenoj u minimalističkom stilu, sama po sebi podstiče romantična osećanja, jer priroda igra važnu ulogu u stvaranju tople i domaće atmosfere. Centralni element u ovom konceptu je jednostavan drveni, nebojeni krevet, koji predstavlja vezu sa prirodom. Topli drveni tonovi u celoj prostoriji daju osećaj gostoljubivosti, dok prozori otvaraju divan pogled na prirodu, dodajući romantičnu notu. Za Dan zaljubljenih postelju možete ukrasiti posebnim tekstilom koji odslikava spoljno okruženje, poput cveća i biljaka. Uživanje boravkom u prirodi i romantičnim trenucima u ovoj jednostavnoj, ali prelepoj spavaćoj sobi sigurno će biti nezaboravno iskustvo za Dan zaljubljenih.

    Luksuzna spavaća soba sa kaminom

    Luksuzna spavaća soba sa kaminom

    Francuski krevet je odličan dodatak luksuznom okruženju, jer unosi osećanja vezana toplinu i udobnost, posebno zahvaljujući toplim smeđim tonovima enterijera. Za Dan zaljubljenih u takvu sobu možete dodati više mekih jastuka, jastučića i ćebadi, što će podstaći osećanja ušuškanosti, sigurnosti i romantike. Kamin je, pak, simbol prestiža uz to što je izvor toplote, pa romantični trenuci sa voljenom osobom ispred rasplamsale vatre zaista mogu postati divna uspomena. Pored njega možete uživati uz čašu vina i prijatnu svetlost sveća i razigranih plamenova. 

    Minimalistička spavaća soba u beloj boji i tonovima drveta

    Minimalistička spavaća soba u beloj boji i tonovima drveta

    Prostor, uređen u minimalističkom stilu, može biti prijatno iznenađenje svojom privlačnošću, jednostavnošću i prijatnošću - baš kao ljubav na Dan zaljubljenih. Drveni krevet sa belom posteljinom ukrašenom zvezdicama i zvezdama zauzima centralno mesto u takvoj spavaćoj sobi, pri čemu kombinacija dezena i boja donosi osećaj nežne modernosti i topline doma, a istovremeno je savršena za romantično iskustvo na Dan zaljubljenih. Za ovakvu priliku belu spavaću sobu valja oživeti crvenim elementima, kao što su jastuci, slike, sveće i drugi dekorativni elementi.

    Nadamo se da su vam naše ideje za stvaranje romantične atmosfere u vlastitoj spavaćoj sobi podstakle maštu i želju da učinite nešto posebno za svog partnera. Bilo da imate minimalistički koncipiran prostor, klasičan dizajn ili uživate u luksuzu, hteli smo da pokažemo kako možete uneti romantiku u svaki od njih. Razmišljate li o renoviranju spavaće sobe, neka vam ovaj članak posluži kao podsticaj. Ako ste od onih koji ne mogu da se odluče bez detaljnog razmatranja svih opcija, preporučujemo da na našoj platformi pogledate i deo pod nazivom Inspiracije.

    Stručni članak 166
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Spavaće sobe?

    Imamo čak 1380 izvođača radova za područje Spavaće sobe:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 1380 izvođača radova za područje Spavaće sobe
    9.5
    0

    MONTING


    8.7
    0

    BUILDCORP doo


    9.6
    0

    UNIVER


    9.9
    0

    ALEKSANDAR TAJIĆ PR, ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA SPAZIO INTERNO BEOGRAD (ZVEZDARA)


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana