Za područje
  OTP banka

  Kontejneri – sanitarni čvorovi, garaže, skladišta, kancelarije

  Članak je pregledalo čak 3719+ korisnika
  Kontejneri su svojevrsni manji montažni i mobilni objekti koji su se dugo koristili samo za transport i skladištenje robe. Međutim, poslednjih godina, upravo zbog te mobilnosti i brojnih mogućnosti prenamene, shodno situaciji ili potrebama, sve više se koriste kao manje ili više privremena rešenja za smeštaj ili rad.
  Stručni članak 3719
  kontejneri raznih namena
  Imamo čak 82 izvođača radova za područje Kontejneri za stanovanje:

  Kontejneri - mobilni, modularni objekti

  Ako se bavite građevinarstvom ili gradite sopstvenu kuću, sigurno razumete koliko frustriraju situacije u kojima ste skoro nemoćni. Uporna kiša, sneg i blato na gradilištu dok vlažni vetar prodire u kosti ili pak, letnja jara koja sve neumoljivo prži. Iako ne možete uticati na vremenske uslove, kontejneri za život i skladištenje na gradilištu mogu vam znatno olakšati život. Prenosni kontejneri su takođe odlično rešenje za mnoge druge potrebe i aktivnosti. Mogu se postaviti kao javni ili privatni objekti, za odmor, kao kancelarija, skladište, priručna radionica ili bilo šta drugo, što zatreba. Kontejner se u potpunosti sklapa u fabrici i dovozi se na određenu lokaciju kao gotov proizvod. Ako se objekt sastoji od više kontejnera, oni se sastavljaju na licu mesta. Ceo proces traje od trideset minuta do nekoliko sati. Poslednje na red dolazi priključivanje na vodu i struju. Kontejneri se mogu koristiti u svim godišnjim dobima, pošto su potpuno vodootporni i termoizolovani. Ako odlučite da premestite kontejner na drugu lokaciju, to možete učiniti lako i bez većih troškova. Kontejneri se danas proizvode i u različitim veličinama, tako da možete izabrati onu koja vam najviše odgovara. Najčešće su dimenzija 6x2,4x2,6 m. 

  1. Skladišni kontejneri

  Ovi kontejneri su najosnovnija verzija. Dostupni su u različitim veličinama. Možete ih koristiti kao skladište, priručnu radionicu, garažu i za što-šta drugo. Upotrebljavaju se za skladištenje razne sezonske opreme ili mašina i alata, poput baštenske šupe u kojoj se čuva raznovrstan alat, creva, kosilice i slično. Tu možete čuvati i svu vrtnu ili hobi i sportsku opremu, nameštaj, bicikle, dečje ili stare stvari – rečju, sve ono za šta u kući skoro nikad nema dovoljno mesta, a mora biti zaštićeno od vremenskih prilika. U kontejner, tik do kuće, na primer, možete smestiti zanatsku ili hobi radionicu i na miru se baviti raznim poslovima koji nisu za kuću. Ima primera da su kontejneri služili i za odlaganje pokućstva tokom renoviranja ili selidbi. Kontejneri su veoma zgodan kutak i u proizvodnoj hali, recimo, za kancelarije, jer su bezbedno mesto za rad zaštićen od buke, a mogu i da se greju.

  2. Komercijalni kontejneri

  Kontejneri su, takođe, izuzetno korisni za aktivnosti kao što su ugostiteljstvo ili trgovina. U njemu možete urediti malu prodavnicu ili ga, uz nešto dodatne opreme, iskoristiti za ugostiteljstvo na sezonskim lokacijama.

  Savet stručnjaka iz firme VARMUS DOO

  1. Kada govorimo o kontejnerima, koliko su oni popularni kod nas?

  Kontejneri su kod nas već dugo u primeni. Ranije je najčešća svrha bila za potrebe radnika na gradilištima. Međutim, vremenom se primena kontejnera proširila na objekte sasvim različite namene. Tako da danas imamo kontejnere koji se koriste kao stambeni prostor, kao vikendice, prostor za skladištenje, sanitarne kontejnere, portirnice, modularne objekte itd. Samim povećanjem mogućnosti primene, povećala se potražnja i popularnost kontejnera. U prilog tome je i brza izrada samih objekata.

  2. Kako se kreću cene kontejnera kod nas?

  Cene su veoma različite i zavise od same veličine modela, sadržaja, izgleda i da li su u pitanju pojedinačni kontejneri ili modularni objekti. Cena se kreće od par hiljada evra pa do više desetina hiljada evra.

  3. Koje vrste kontejnera firma Varmus kontejneri nudi?

  Naša firma ima raznovrsnu ponudu. Pravimo kontejnere za različite namene: građevinske, stambene, sanitarne, portirnice, prodajne objekte, ugostiteljske objekte, magacine, modularne objekte itd. U  ponudi imamo kontejnere različitih dimenzija i sklopova, kako bismo što bolje zadovoljili želje i potrebe naših kupaca.

  g. Bojan Andrejić, VARMUS DOO

  3. Boravišni kontejneri

  Dok renovirate ili gradite svoj dom, možete urediti privremeni boravak pored kuće ili vikendice. Sasvim je moguće da iskoristite kontejner kao kamp-kućicu za odmore u planini, na moru ili na drugim, vama omiljenim lokacijama. Na tržištu postoje kontejneri koji su delimično ili potpuno opremljeni i namešteni. Sasvim su pogodni i za sastavljanje većih struktura, poput modularnih konstrukcija, sa dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom, odvojenim kupatilom sa tušem i toaletom s umivaonikom,  u kojima bi se moglo boraviti i duže.

  4. Kontejneri - kancelarije

  Možda ste građevinar i potrebna vam je priručna kancelarija koju možete postaviti odmah pored gradilišta. Tako će radovi teći brže i efikasnije, a mobilna kancelarija u kontejneru će biti zaklon od hladnoće ili veućine. Kancelarijski kontejner je zgodno rešenje za preduzetnike-početnike, kao i za one koji žele da prošire svoje poslovanje, a ne bi odmah ulagali u iznajmljivanje poslovnog prostora. Prednost takve kancelarije svakako je i u tome što se lako postavlja i premešta u slučaju preseljenja aktivnosti na drugu lokaciju.

  5. Sanitarni kontejneri

  Mobilni sanitarni kontejneri odlično su rešenje za razne velike javne događaje i događaje na otvorenom. Mogu se koristiti u kampovima, industrijskim zonama i fabričkim kompleksima. Osim ženskih i muških toaleta, sanitarni kontejneri mogu imati i kompletna kupatila sa tuševima, umivaonicima i svom neophodnom opremom.

  Stručni članak 3719
  Autor: Daibau trendovi magazin
  Imamo čak 82 izvođača radova za područje Kontejneri za stanovanje:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Tražite dobre izvođače radova za područje Kontejneri za stanovanje?

  Imamo čak 82 izvođača radova za područje Kontejneri za stanovanje:

  Besplatna pretraga
  Tražimo lokalno
  Bez provizije
  Imamo čak 82 izvođača radova za područje Kontejneri za stanovanje
  9.3
  0

  BORISLAV PRAŠTALO PR OSTALI NEPOMENUTI SPECIFIČNI GRAĐEVINSKI RADOVI TRIO-MONTAŽA DBD DRAŽANJ


  9.2
  0

  DEJAN RADIVOJEVIĆ PR RADNJA ZA PROIZVODNJU METALNIH PROZORA I VRATA BRAVARIJA RADIVOJEVIĆ KRAGUJEVAC


  8.8
  0

  PR SVETLA JAKOV


  10
  2

  Dalibor Adamovic pr.ostali zavrsni radovi Adamovic 08 Beograd


  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana