Kontejneri za stanovanje, cena

Koliko mogu da koštaju kontejneri za stanovanje? Cena kontejnera zavisi od njegove veličine (maksimalna veličina je 8m x 2,5m x 2,8m), namene (pokretna kućica, kancelarija, toalet i drugo), broja kontejnera (običan, dvostruki, trostruki itd.), debljine izolacije, broja prozora i vrata, instalacija (struja, voda, klimatizacija itd.) kao i unutrašnje opreme. Kuhinja i toalet podižu cenu kontejnera. Izrada kontejnera po meri je za oko 30% skuplja. Cena kontejnera za stanovanje počinje od oko 2.000 EUR i kreće se do 3.500 EUR. Ako vam treba brodski kontejner na kraći rok ili kancelarija za gradilište, moguć je i najam kontejnera na određeno vreme.

Kome poveriti izradu ili nabavku i postavljanje kontejnera za stanovanje? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stručnjacima za stambene kontejnere u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena kontejnera za stanovanje


Cena stambenog kontejnera 6x2.3x2,3 m od pocinkovanog lima, s izolacijom debljine 5 cm, kao i električnim, vodovodnim i sanitarnim instalacijama.

0.00 €/m²

VEOMA NISKA CENA
€/m²

SREDNJA CENA
0.00 €/m²

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Kontejneri za stanovanje, cena

DETALJNIJE CENE ZA Kontejneri za stanovanje

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Kontejneri za stanovanje - sve što treba da znate

1. Kontejneri za stanovanje - šta sve treba da znate?

Kontejneri kao „ambalaža“ za transport svih vrsta robe, po potrebi i sa kraja na kraj sveta, vrlo su bitan činilac u globalnoj ekonomiji. Oni su dovoljno prostrani i izdržljivi da bezbedno transportuju proizvode, a ipak dovoljno mali da se postave na kamione i dovoljno lagani da se podižu samo lakim dizalicama i viljuškarima. Međutim, budući da se koriste već decenijama i isto toliko proizvode, vremenom se pojavio i neobičan izazov: višak korišćenih kontejnera. Tamo gde neki vide problem, inovativne arhitekte su videle izvrsnu priliku i to neškodljivu po životnu sredinu. Arhitekte i dizajneri su tako počeli da transformišu kontejnere u stambene jedinice širokog spektra, zapravo, višestruke namene.

Neka od datih projektantskih i dizajnerskih rešenja sasvim su jednostavna - jedan kontejner kao jedna kompaktna stambena jedinica; drugi su, pak, manje ili više složeniji, budući da se u razne svrhe kombinuju dva ili više (pa i desetina) kontejnera te koriste sa drugim strukturnim komponentama. Dakle, kako zapravo izgleda pretvaranje transportnih kontejnera u dom, kancelariju, toalet ili neki drugi pomoćni prostor? I da li su kontejneri za stanovanje ekonomični, održivi i pogodni za život?

Kontejneri za stanovanje
Arhitekte i dizajneri su počeli da pretvaraju transportne kontejnere u stambene objekte širokog spektra kao ekološki prihvatljivu opciju izgradnje

1.1. Šta su kontejneri za stanovanje?

Stambeni kontejner je svako boravište napravljeno od kontejnera za transport, premda dizajn može umnogome varirati i biti raznolik. Kontejneri se inače prave u dve veličine: 6x2,4 m, visine 2,6 m i 12x2,4m, visine takođe 2,6 m. Postoje i više verzije (oko 2,9 m). Manji od ova dva imaju oko 14,4 m2, dok veći obezbeđuje 28,8 m2 stambenog prostora. U nekim slučajevima, „arhitektonski ili građevinski“ posao se ovde završava, pošto kupci koriste ove kompaktne prostore kao samostalne kućice, vikendice, kancelarije ili pomoćne toalete, magacine... Često kupci kombinuju više kontejnera da bi stvorili više prostora. U kontejnerskim strukturama sa više prostorija, određeni zidovi se uklanjaju da bi se stvorila prostranija unutrašnjost. Takođe, spoljašnjost kontejnera se može obložiti elementima koji se upotrebljavaju za tradicionalne metode gradnje, čime se kompozicija proširuje, odnosno, dograđuje. Neki slažu kontejnere jedan na drugi da bi napravili stambeni prostor na više nivoa ili etaža. Mogući su i svi drugi, čak i iznenađujući rasporedi, koji podsećaju na prava arhitektonska remek-dela.

1.2. Odakle dolaze kontejneri i kako se kupuju?

Ako kupite prazan, potpuno nov kontejner za transport, verovatno će doći od proizvođača u Kini; kineska kompanija CIMC proizvodi oko 82% od ukupnog broja čeličnih brodskih kontejnera na svetu. Korišćeni transportni kontejneri su ekološki prihvatljiva opcija, ali treba pažljivo pogledati njihovo stanje. Obratite pažnju na različite sertifikate. Strožiji sertifikati važe za vetar i vodootporne kontejnere. Neki su kontejneri namenjeni transportu robe samo u jednom pravcu. Oni nude dobru vrednost za uložen novac.

Kontejneri koji se prodaju označeni kao AS-IS („takvi kakvi su“) možda su korišćeni za transport opasnih hemikalija ili su korodirali, možda im vrata propuštaju ili su bušni; oni se ne preporučuju kao komponente za stambenu izgradnju. Korišćene kontejnere nude na prodaju razni domaći i strani ponuđači i prodavci. Trgovci na veliko imaju veće zalihe i uglavnom vrše isporuke na većinu lokacija, dok lokalni prodavci često imaju bolje cene, ali ne nude isporuku. Kontejneri od šest metara mogu da se pomeraju standardnim viljuškarom i prevoze kamionima, ali je za veće mahom potreban kran. Na sreću, postoje i firme koje nude gotove kuće, kancelarije i slično, sastavljane od kontejnera, a isporučuju ih na vašu adresu. Takve kontejnere za stanovanje možete kupiti ili jednostavno iznajmiti na određeno vreme, kada vam zatrebaju.

1.3. Koje su dozvole potrebne?

„Kontejnerska“ arhitektura je još uvek relativno nova, tako da je najvažnije istražiti lokalne zakone i propise pre upuštanja u takav, ne baš jednostavan, poduhvat. Postoje dve stvari koje morate da obezbedite: prvo, da će se vaš objekt od transportnih kontejnera uklopiti u lokaciju, i drugo, da će biti u skladu sa postojećim građevinskim propisima i ograničenjima u toj oblasti. Građevinski propisi postavljaju standarde koje objekti moraju ispuniti da bi dobili građevinsku dozvolu. Naposletku, tu su i propisi o zoniranju koji diktiraju gde se šta može postaviti.

1.4. Koje su slabosti gradnje kontejnerima?

I pored svojih kvaliteta, transportni kontejneri mogu predstavljati izazov u smislu njihove upotrebe za stanovanje. Kao prvo, imajte na umu da su skoro svi široki samo 2,4 m, što praktično znači da je unutrašnja širina prostora čak i manja od toga. Ovo je prilično usko, čak i za ljude koji su navikli da žive u skučenim stanovima. Ako želite širinu, moraćete da upotrebite više kontejnera i skinete im neke zidove ili zatvorite prostor između dva paralelna, ali odvojena kontejnera. Još jedan potencijalni nedostatak jeste taj da čelični omotač kontejnera može otežati postavljanje toplotne izolacije. Za veće strukture sa više kontejnera, možda će biti potrebno sastaviti i jaču noseću konstrukciju, što povećava potencijalne troškove.

1.5. Da li su kuće od kontejnera održivije od tradicionalno izgrađenih kuća?

Zagovornici upotrebe kontejnera pozdravljaju svakoga ko se odluči da ih iskoristi i produži im vek upotrebe. Prema većini procena, širom sveta postoje milioni neiskorišćenih kontejnera. Često je jeftinije kupiti nove nego ih poslati nazad dobavljačima, što znači da se neki kontejneri odbacuju nakon samo jednog putovanja. Ponovna upotreba takvih kontejnera je odličan primer izgradnje od recikliranih materijala, a tako napravljene kuće su ne samo manje štetne po prirodnu sredinu, već i praktičnije budući da se za njih manje koriste i drugi građevinski materijali kao što su drvo, beton i slično.

Kupci koji su otvoreni za ideje o alternativnim životnim prostorima kakve su kontejnerske kuće, često se odluče i za ugradnju drugih, ekološki prihvatljivih, sistema kao što su solarni paneli, postrojenja za eksploataciju energije vetra, sisteme za prečišćavanje vode i prikupljanje kišnice. Međutim, neki korišćeni kontejneri nisu ekološki prihvatljivi - mogu da sadrže toksine ili su njima tretirani da bi se sprečila korozija tokom tranzita, što dovodi do prisustva visokog nivoa hemijskih ostataka. Odabir pravog kontejnera je zato ključna stvar. Ipak, protivnici kontejnerskog stanovanja tvrde da energija potrebna za njihovo zagrevanje i hlađenje briše sve prednosti recikliranja.

1.6. Da li su kontejneri pristupačniji od drugih tipova stanovanja?

Transportni kontejneri nisu uvek jeftiniji od tradicionalnih domova izgrađenih od drveta, cigle ili betona, ali mogu biti. Postoji veliki broj varijabli koje utiču na cenu projekta, kao što su lokacija, veličina, dizajn i unutrašnja završna obrada. Cena samog kontejnera može da varira od 1.400 EUR za manje do 6.000 EUR za veće, potpuno nove kontejnere. Noviji kontejneri će naravno koštati više od starijih. Transportni kontejner ima ravan metalni krov, spoljne zidove i metalni okvir koji može da posluži kao kostur - ovi elementi se često navode kao uštede. Ali i dalje ćete morati da platite za prevoz do vaše lokacije, izolaciju, instalacije i unutrašnje obloge. I dalje ćete morati da kupite plac, ako ga već nemate.

Međutim, kontejnerske kuće se često mogu graditi na zemljištu koje nije pogodno za konvencionalnu gradnju. Ako je tlo kamenito ili strmo, možete podići kontejnere na čvrste stubove ili podest umesto da platite preskupo iskopavanje građevinske jame ili za pobijanje šipova. Cena gotove kontejnerske stambene jedinice je naravno viša i kreće se od 3.000 EUR za najmanje, osnovne jedinice. Naravno, sve zavisi od veličine kao i odabranih materijala i opreme, a nesporno i prodavca.

1.7. Da li ćete se brže skućiti pomoću kontejnera ili klasične gradnje?

Kontejneri za stanovanje se često mogu izgraditi brže od tradicionalnih kuća. Najjednostavniji i najmanji kontejnerski domovi mogu se postaviti, sastaviti i obraditi za nekoliko dana ili nedelja, u zavisnosti od toga koliko završnih radova zahtevaju vaši plan i projekt. Za složenije kuće, izgradnja i dalje traje najmanje nekoliko meseci, a imajte na umu da uvek može doći do kašnjenja  u svakoj fazi rada. Za najbrže rezultate potražite firme koje obavljaju najveći deo posla u fabričkom pogonu, pre nego što kontejnere donesu na vaše imanje. Ove montažne kontejnerske kuće obično su manje, ali dolaze sa gotovim elementima, zapravo, sa većinom svega što vam je potrebno da se odmah uselite.

2. Pronađite glavnog izvođača za gradnju vašeg kontejnerskog stana

Preporučujemo da za izgradnju i opremanje vašeg kontejnera pronađete jednog izvođača koji može da nadgleda ceo proces, umesto da se bavite brojnim ponuđačima radova i usluga za pojedinačne poslove. Kako je gradnja pomoću transportnih kontejnera još uvek relativno nova stvar u građevinskoj industriji, teže je pronaći izvođače sa relevantnim iskustvom.

3. Stambeni kontejneri - vrste

3.1. Kontejneri za skladištenje

Ovo je osnovni i najjednostavniji oblik kontejnera. Proizvodi se u više veličina i pogodan je za skladištenje ili kao priručna radionica. U njemu možete čuvati raznu sezonsku opremu ili mašine i alate za svoj hobi. Možete napraviti zgodnu radionicu za stolarske i druge radove. Međutim, ovi kontejneri nisu termoizolovani, tako da nisu pogodni za upotrebu zimi ili po vrućini. Ovaj tip kontejnera se može koristiti i kao kancelarija u proizvodnoj hali.

3.2. Kontejneri za ugostiteljstvo ili komercijalnu delatnost

Stambeni kontejner se može koristiti za ugostiteljske ili komercijalne aktivnosti.

3.3. Kontejneri za stanovanje

Prilikom renoviranja ili izgradnje, možete koristiti stambeni kontejner za privremeni boravak u blizini svoje kuće ili vikendice. Kontejner možete urediti kao jednostavan objekt za odmor ili kao bivak u brdima, uz more ili na drugim atraktivnim lokacijama. Mnogi proizvođači i ponuđači nude kontejnere koji su već delimično ili potpuno opremljeni. Više kontejnera se može sastaviti i u veću strukturu, pravu kuću, koja ima sve potrebne prostore od dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, do zasebnog kupatila sa tušem, toaletom i umivaonikom.

3.4 Kontejneri za kancelarije

Graditeljima kontejneri uvek dobro dođu kao mobilne kancelarije na terenu ili gradilištu. Na taj način sebi obezbeđuju brže poslovanje na lokaciji te zaštitu od vremenskih prilika i neprilika. Kancelarijski kontejner može biti i dobra odluka za mlade preduzetnike ili one koji proširuju posao. Prednost ovakve kancelarije je što se lako može premestiti ako želite da preselite svoju delatnost na drugu lokaciju.

3.5. Sanitarni kontejneri

Mobilni sanitarni kontejneri su veoma korisni onda kada se organizuju veliki javni događaji i događaji na otvorenom. Odlično su rešenje u kampovima i industrijskim objektima. Pored toaleta, tu su i sanitarni kontejneri sa kompletnim kupatilima sa tuš-kabinama, toaletima, pisoarima, umivaonicima, itd.

4. Proces gradnje sa kontejnerima

Pre nego što počnete da gradite kontejnerima za transport, postoji nekoliko činjenica koje valja da znate da biste bili sigurni da će vaš dom biti strukturno čvrst, održiv i lep.

4.1. Pregled pre kupovine

Najverovatnije da nikada ne biste kupili polovni automobil, a da ga prethodno dobro ne pregledate i izvezete na probnu vožnju. Istu stvar valja učiniti i prilikom kupovine polovnog kontejnera, premda, najverovatnije, nećete moći da izvršite potpunu proveru. Pogotovo ne, ako se nalazi negde na drugom kraju sveta. Možete tražiti od prodavca slike s uvećanim detaljima i precizan opis kontejnera. Stariji transportni kontejneri, naročito, mogu imati višestruka oštećenja, ulubljenja, probleme sa rđom ili neke druge komplikacije. Jednokratni kontejneri, oni koji su pravljeni samo za isporuku u jednom pravcu, malo su skuplji, ali obično u odličnom stanju. Možda su vredni ulaganja ako želite da izbegnete angažovanje oko popravki i troškove sa tim u vezi.

4.2. Proverite propise

Kako je gradnja kontejnerima još uvek u povoju, mogu postojati određena zakonska ili građevinska ograničenja. Pre nego što uložite nekoliko hiljada evra u ceo poduhvat, proverite lokalne i opšte građevinske propise ili kontaktirajte licenciranog arhitektu, pa se podrobno informišite o opcijama koje biste imali.

4.3. Izolacija kontejnera

U neizolovanom kontejneru leti će biti nepodnošljivo vruće, a zimi hladno, osim ako nemate dobar plan za neophodnu izolaciju. Raspitajte se kod arhitekte ili izvođača radova o tome. Biće potrebna kompletna izolacija svih površina kontejnera. Za izolaciju u obliku obloge, takođe ćete morati da napravite unutrašnje zidove, ali izolacija od pene se može prskati direktno na zid. Ako tražite zelenije ili održivije alternative, razmislite o ovčjoj vuni ili čak da ozelenite površinu krova.

4.4. Pronađite generalnog izvođača radova

Za pretvaranje kontejnera u stambeni prostor, preporučuje se angažovanje jednog izvođača koji može da nadgleda ceo posao, umesto da se bavite raznim firmama i majstorima za svaki pojedinačni posao. Preporučujemo i da budete strpljivi i uporni, pošto je ponuđača malo te konkurencija još uvek nije velika, pa, ako ste u prilici, obiđite sve da biste dobili najbolje za svoj novac.

4.5. Zaštita od štetočina i hemikalija

Ako kupujete polovne transportne kontejnere za svoj dom, važno je znati da su oni projektovani za uslove na moru. Drveni podovi većine kontejnera takve vrste puni su pesticida i insekticida protiv svih vrsta glodara i insekata, a koji mogu biti toksični za ljude i kućne ljubimce. Pored toga, boja na kontejnerima sadrži hemikalije za zaštitu od delovanja slane vode. Ako želite da izbegnete ovakve rizike morate kupiti nove, inače su dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija kao i prepravke i obnova neminovni. Razmislite o uklanjanju tih zagađenih drvenih podova i postavljanju novih. Penasta izolacija s unutrašnje strane kontejnera će biti dovoljna zaštita u takvim slučajevima.

4.6. Izbegavajte sečenje kontejnera

Kontejneri su izuzetno jaki i čvrsti jer su napravljeni od čelika. Zidovi su im sigurni i dovoljni su da budu noseći, ako se kontejneri postave jedan na drugi. Međutim, valja imati u vidu da, svaki put kada se iseče otvor za vrata ili prozore, struktura i konstrukcija zida slabe, baš kao što se dešava sa nosećim zidovima od bilo kog drugog materijala pri klasičnoj gradnji te su ojačanja neophodna. Što se kontejner više seče, to će mu trebati više ojačanja i troškovi će biti veći.

4.7. Planirajte instalacije

Prilikom stvaranja stambenog prostora od kontejnera potrebno je precizno i unapred definisati gde će sve prolaziti neophodni vodovi i instalacije (struja, voda, kanalizacija, grejanje, hlađenje, ventilacija...). Važno je da bude što manje prodora kroz zidove kontejnera. Tako ćete izbeći situacije da se nešto naknadno mora bušiti jer je zaboravljeno.

4.8. Znati razliku između kontejnera

Nisu svi kontejneri jednaki. Standardni transportni kontejneri visoki su oko 2,6 m, a postoje i oni viši (oko 2,9 m). Ako se odlučite za debelu izolaciju poda ili plafona, začas se može desiti da vaš novi dom počne da izgleda kao kućica za Hobite. Kontejneri sa višim plafonima su za oko 1.000 EUR skuplji od običnih, ali će dodatna visina nesumnjivo dobro doći zbog svih elemenata koji moraju da se ugrade da bi se dobilo komforno i udobno mesto za život.

4.9. Vetar i buka

Stambeni kontejneri smešteni u vetrovitim oblastima verovatno će biti prilično bučni. Zbog svog pravougaonog oblika, takve kuće su antiteza aerodinamike. Jaki udari vetra o zidove takve konstrukcije će stvarati buku u unutrašnjosti. Ako živite u vetrovitom području, vidite postoji li mogućnost da kontejner bar bude u nekoj zavetrini.

4.10. Izbegnite veliki posao za zavarivače da biste smanjili troškove

Jedan transportni kontejner se može pretvoriti u maleni dom, ali ako želite dodatnu kvadraturu, moraćete da napravite konstrukciju od više njih. U tom slučaju, biće neophodno da se spojevi i stranice zavare da bi čitava konstrukcija, odnosno, struktura bila stabilna i bezbedna za boravak. Problem je u tome što je zavarivanje među najskupljim specijalističkim poslovima u građevinarstvu, pa gledajte da se radi samo neophodno.

4.11. Prvo razmotrite lokalne i domaće opcije

Iako su mnogi ljudi zainteresovani za transportne kontejnere iz dalekih mesta, iz perspektive održivosti najbolje je prvo početi sa lokalnim opcijama. Kontejneri su teški i za njih je neophodan poseban transport, tako da bi prevoz iz udaljene luke na vaš plac, mogao izaći skuplje od samog kontejnera. Zato je ovakav tip gradnje isplativ i praktičan samo ako ih nađete u svom kraju, ako vam je u blizini luka ili stovarište. Osim toga razmotrite i mogućnosti korišćenja lokalnih materijala i sredstava za neophodne radove na izolaciji i infrastrukturi. Ako takvih mogućnosti ima, onda su kontejneri za vas isplativa opcija. U suprotnom, troškovi mogu biti neizvesni.

4.12. Budite spremni da potrošite više

Mnoge ljude privlači gradnja kontejnerima zbog navodne pristupačnosti. Važno je shvatiti da završni radovi na eksterijeru i enterijeru mogu povećati visinu ulaganja. Kao i kod svake gradnje, što je dom veći, to će biti skuplji. Dodatni troškovi povezani sa zavarivanjem, izolacijom i završnom obradom kuće od kontejnera mogu na kraju izaći jednako skupo kao i konvencionalno izgrađena kuća.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Kontejner najosnovniji model

Potreban osnovni model kontejnera 6-2,4m
Potreban je odmah
Plac je na Petrovaradinu(Puckaros) 529200 € do 882000 €

........

Kontejner za stanovanje

Potreban kontejner za stanovanje u sa malim kupatilom u toku izgradnje Zgrade. 370440 € do 617400 €

........

Stambeni kontejner sa jednim prozorom i jednim vratima

Potreban stambeni kontejner standarne veličine 6m,x2,40m,2,70m.sa jednim vratima i jednim prozorom,bele boje i debljine panela 4 cm. 952560 € do 1587600 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 6 x 2.4 m
Kontejneri za stanovanje, Boleč

8100 € do 13500 €

Cena, Kontejneri za stanovanje, 3 stambena kontejnera
Kontejneri za stanovanje, Ugrinovci (Zemun)

1080 € do 1800 €

Cena, kontejner za stanovanje, 14,5m2 - 1 komad
Kontejneri za stanovanje, Vojka

630 € do 1050 €

Cena, Kontejner sa jednim vratima i sanitarnim čvorom, 2 kom cca 2 x 6 x 2.4 m
Kontejneri za stanovanje, Novi Sad

1800 € do 3000 €

Cena, Kontejner za stanovanje, mala vikendica, cca 15m2
Kontejneri za stanovanje, Zvonce

8100 € do 13500 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 14 m2
Kontejneri za stanovanje, Kostolac

8100 € do 13500 €

Cena, Modularna kuća, cca 6 x 5 m
Kontejneri za stanovanje, Pirot

13500 € do 22500 €

Cena, Stambeni Kontejner, cca 40m2
Kontejneri za stanovanje, Surčin

8100 € do 13500 €

Cena, Provera terena i dogovor oko postavljanja kontejnera, 1/10mx2.7m
Kontejneri za stanovanje, Zlatibor

9000 € do 15000 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 28m2
Kontejneri za stanovanje, Vladičin Han

8550 € do 14250 €

Cena, Kontejner za kancelariju, cca 30m2
Kontejneri za stanovanje, Niš

8100 € do 13500 €

Cena, Kontejneri za smeštaj radnika, cca 30 kom 6 x 2,40m
Kontejneri za stanovanje, Surčin

81000 € do 135000 €

Cena, Rentiranje građevinskog kontejnera, cca 20m2
Kontejneri za stanovanje, Kraljevo

1350 € do 2250 €

Cena, Kontejner za vikendicu, cca 18m2
Kontejneri za stanovanje, Zrenjanin

8100 € do 13500 €

Cena, Kontejner za stanovanje na placu, cca 2,3 x 25m , 30m2
Kontejneri za stanovanje, Sremski Karlovci

8550 € do 14250 €

Cena, Izrada kontejnera za stanovanje sa kupatilom, cca 15 m2
Kontejneri za stanovanje, Sremska Mitrovica

7200 € do 12000 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca m280
Kontejneri za stanovanje, Medveđa (Despotovac)

8100 € do 13500 €

Cena, Dva stambena kontenjera jedan sa kupatilom, cca 30m2
Kontejneri za stanovanje, Bačka Palanka

16200 € do 27000 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 35m2
Kontejneri za stanovanje, Beograd

8100 € do 13500 €

Cena, Stambeni kontejner ključ u ruke, cca 28 m2
Kontejneri za stanovanje, Sopot

6300 € do 10500 €

Cena, Izrada kontejnera za stanovanje, cca 60 - 70 m2
Kontejneri za stanovanje, Vrčin

27000 € do 45000 €

Cena, Kontejner, cca 6 x 2.4m
Kontejneri za stanovanje, Bogatić

1440 € do 2400 €

Cena, Kontejner za stanovanje sa kupatilom, cca 15m2
Kontejneri za stanovanje, Knić

11700 € do 19500 €

Cena, Kontejner za stanovanje vikendica - kuhinja, kupatilo i soba, cca 25 m2
Kontejneri za stanovanje, Bogutovac

13500 € do 22500 €

Cena, Kontejneri za stanovanje, cca 20m2
Kontejneri za stanovanje, Novi Sad

13500 € do 22500 €

Cena, Prodajni objekat - lokal, cca 7 x 4m
Kontejneri za stanovanje, Knjaževac

12600 € do 21000 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 20m2
Kontejneri za stanovanje, Čitluk (Sokobanja)

8100 € do 13500 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 40 m²
Kontejneri za stanovanje, Niš

13500 € do 22500 €

Cena, Stambeni kontejner, cca 15 x 20 m
Kontejneri za stanovanje, Niška Banja

9720 € do 16200 €

Cena, Kontejner za stanovanje-vikendica, dva ili tri kontejnera 36m2-42m2
Kontejneri za stanovanje, Kostolac

27000 € do 45000 €

Cena, Transport kontejnera za stanovanje, 2 kom
Kontejneri za stanovanje, Ježevica (Čačak)

900 € do 1500 €

Cena, 3 stambena kontejnera sa jednim wc-om, sa montažom., 3 kontejnera oko 50 m2
Kontejneri za stanovanje, Rudna Glava

22500 € do 37500 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 40m2
Kontejneri za stanovanje, Ravno Selo

13500 € do 22500 €

Cena, Stambeni kontejner sa kupatilom, cca 16m2
Kontejneri za stanovanje, Čortanovci

13500 € do 22500 €

Cena, Kontejner za stanovanje, cca 14.4 m2
Kontejneri za stanovanje, Vrnjačka Banja

13500 € do 22500 €

Cena, Izrada stambenog kontejnera sa kupatilom, cca 2,4 x 6 m
Kontejneri za stanovanje, Aranđelovac

6930 € do 11550 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Kontejneri za stanovanje cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

75+ PREDUZEĆA ZA Kontejneri za stanovanje
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Kontejneri za stanovanje?

 • Kontejneri za stanovanje Beograd
 • Kontejneri za stanovanje Novi Sad
 • Kontejneri za stanovanje Kragujevac
 • Kontejneri za stanovanje Niš
 • Kontejneri za stanovanje Čačak
 • Kontejneri za stanovanje Kraljevo
 • Kontejneri za stanovanje Pančevo
 • Kontejneri za stanovanje Zrenjanin
 • Kontejneri za stanovanje Novi Pazar
 • Kontejneri za stanovanje Smederevo
 • Kontejneri za stanovanje Subotica
 • Kontejneri za stanovanje Aleksinac
 • Kontejneri za stanovanje Apatin
 • Kontejneri za stanovanje Aranđelovac
 • Kontejneri za stanovanje Bačka Palanka
 • Kontejneri za stanovanje Bačka Topola
 • Kontejneri za stanovanje Bečej
 • Kontejneri za stanovanje Bor
 • Kontejneri za stanovanje Bujanovac
 • Kontejneri za stanovanje Ćuprija
 • Kontejneri za stanovanje Gornji Milanovac
 • Kontejneri za stanovanje Inđija
 • Kontejneri za stanovanje Ivanjica
 • Kontejneri za stanovanje Jagodina
 • Kontejneri za stanovanje Kikinda
 • Kontejneri za stanovanje Knjaževac
 • Kontejneri za stanovanje Kovin
 • Kontejneri za stanovanje Kruševac
 • Kontejneri za stanovanje Kula
 • Kontejneri za stanovanje Kuršumlija
 • Kontejneri za stanovanje Leskovac
 • Kontejneri za stanovanje Loznica
 • Kontejneri za stanovanje Negotin
 • Kontejneri za stanovanje Paraćin
 • Kontejneri za stanovanje Pirot
 • Kontejneri za stanovanje Požarevac
 • Kontejneri za stanovanje Preševo
 • Kontejneri za stanovanje Prijepolje
 • Kontejneri za stanovanje Prokuplje
 • Kontejneri za stanovanje Ruma
 • Kontejneri za stanovanje Šabac
 • Kontejneri za stanovanje Senta
 • Kontejneri za stanovanje Šid
 • Kontejneri za stanovanje Sjenica
 • Kontejneri za stanovanje Smederevska Palanka
 • Kontejneri za stanovanje Sombor
 • Kontejneri za stanovanje Sremska Mitrovica
 • Kontejneri za stanovanje Stara Pazova
 • Kontejneri za stanovanje Temerin
 • Kontejneri za stanovanje Trstenik
 • Kontejneri za stanovanje Užice
 • Kontejneri za stanovanje Valjevo
 • Kontejneri za stanovanje Velika Plana
 • Kontejneri za stanovanje Vranje
 • Kontejneri za stanovanje Vrbas
 • Kontejneri za stanovanje Vršac
 • Kontejneri za stanovanje Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana