Za područje
    b2c

    Limene montažne garaže

    Članak je pregledalo čak 1744+ korisnika
    Poznato je da garažirano vozilo duže zadržava sve svoje kvalitete, naročito limarije te je dugotrajnije, bolje čuva svoju vrednost i lakše se prodaje po višoj ceni. Ovo su samo neki od razloga zašto vam ulaganje u garažu zapravo štedi novac! Pošto su u građevini prioriteti pretežno spoj kvaliteta i jednostavnosti, kao i obično, brzo i efikasno rešenje po pristupačnoj ceni je uglavnom najbolje.
    Stručni članak 1744
    montazna garaza limena
    Imamo čak 188 izvođača radova za područje Montažne garaže:

    Ako se garaža planira i projektuje zajedno sa kućom i okućnicom onda ona uz njih stoji kao deo jedinstvenog koncepta i skladne celine. Međutim, kada se radi o staroj gradnji ili se, prosto, situacija u domaćinstvu promeni i auto postane neophodan, onda je montažna varijanta najpraktičnija i najisplativija, koliko po utrošku novca toliko po utrošku vremena i truda.

    Metalne garaže su jedno od najefikasnijih rešenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih nepogoda i smrzavanja, što vam takođe štedi vreme i novac.

    Limene montažne garaže - prednosti

    Montažne garaže su vrlo kvalitetne zato što su fabrički gotovi proizvodi, što znači da su precizno projektovane i proizvedene u kontrolisanim uslovima. Na mesto na koje će biti postavljene dovoze se u delovima i brzo sklapaju, a pošto je metal veoma izdržljiv materijal koji domalo ne zahteva nikakvo održavanje, jasno je da je njihova dugotrajnost neupitna. Naposletku, ako se predomislite ili se preselite možete je razmontirati jer joj se delovi ne vare već šrafe, pa preneti na drugo mesto.

    Limene montažne garaže - slabosti

    Nije pogrešno reći da su ove vrste garaža skoro bez mane. Jedino što im ne ide u prilog je sama priroda metala, budući da on, izložen stalnim sezonskim promenama i temperaturnim oscilacijama, vremenom počinje da rđa. Naravno, kada su u pitanju montažne konstrukcije, lim koji se koristi za njihovu izradu se tokom proizvodnje premazuje zaštitnim sredstvima kakve su antikorozivne boje, odnosno, štiti toplim cinkovanjem sastavnih elemenata. Tu su još rebrasti pocinkovani ili pocinkovano-plastificirani profili i paneli kojima se struktura oblaže, pa se na taj način ojačavaju i produžava im se rok trajanja.

    Limene montažne garaže

    Ovaj tip gotovih garaža je uz konstrukcije od sendvič-panela najtraženiji. Vaše je da iz ponude proizvođača ili ponuđača izaberete model koji vam se sviđa, a prodavac preuzima na sebe sve ostalo. Nisu retki ni oni koji nude pripremu podloge bilo da je ona betonska, šljunkovita, zemljana, asfaltna ili travnata, ako već ne postoji. 

    Model koji ste izabrali može biti obložen sendvič-panelima ili TR limom, imati obična, krilna vrata ili rolo, segmentna ili podizna vrata, prozore, zastakljene površine ili dodatni pešački ulaz. Krov može biti na jednu ili dve vode, pun ili providan. U dopunske elemente spadaju elektro-priključak, klimatizacija, rasveta i izolacija.

    Limene garaže su montažno-demontažne pa se mogu postaviti na bilo kom mestu
    Limene garaže su montažno-demontažne pa se mogu postaviti na bilo kom mestu

    Veličina limenih montažnih garaža

    Ovaj tip garaža se pravi u standardnim ili vanstardnim veličinama po zahtevu kupca, pri čemu su one za jedan auto najčešće 3x6 m, a one za dva 6x6 m.

    Kod nas se u standardne veličine računaju one dužine 4,5-6 m, širine 2,5-4 m i visine 2-2,5 m. Težina im se kreće oko pola tone, u zavisnosti od odabranih elemenata konstrukcije.

    Limene montažne garaže - cena

    Cena ovakvih modela montažnih garaža zavisi od njihove veličine, načina završne obrade, dodatnih elemenata kakvi su rasveta, prozori, ulazi, izolacija, temelj i slično. Uglavnom su oko 2.000-4.000 EUR. Za one veće, za dva ili više automobila, mora se tražiti i građevinska dozvola koja se kreće između 100-250 EUR.

    Stručni članak 1744
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Montažne garaže?

    Imamo čak 188 izvođača radova za područje Montažne garaže:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 188 izvođača radova za područje Montažne garaže
    10
    3

    Zoe Industrial Mont


    9.2
    0

    Aleksandar Despotović Preduzetnik Inženjering TARPET Beograd -Zemun


    10
    0

    BRAVARSKA RADIONICA NARANČIĆ, VRŠAC


    9.2
    0

    Jerema Mont

    bb
    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana