Montažne garaže, cena

Koliko koštaju montažne garaže? Montažne garaže su jeftinije od zidanih. Cena im zavisi od veličine, konstrukcije (čelična, prohromska, drvena), krovnog pokrivača, vrste vrata, i svakako, od ponuđača. Cena postavljanja montažne garaže za jedan automobil 3x6 m izlazi oko 1.500 EUR ili više. Garaža za dvoja kola košta od 2.900 EUR pa naviše. Imajte u vidu da ovakva garaža mora da ima temelj. Preporučuju se oni za lake objekte kao što je, na primer, temelj od 6 stubova 20x20 cm. Možda možete da kupite i polovnu montažnu garažu te nešto i uštedite.

Kome poveriti izradu ili nabavku i postavljanje montažne garaže? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima ili ponuđačima montažnih garaža u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena montažne garaže 3x6 m


Cena postavljanja montažne garaže 3x6 m, na pripremljenu temeljnu ploču.

1000.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
1620.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Montažne garaže, cena

DETALJNIJE CENE ZA Montažne garaže

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Montažne garaže - sve što treba da znate

1. Montažne garaže - šta sve treba da znate?

Montažne garaže su montažno-demontažni objekti koji su se baš kao i druge vrste tog tipa pokazale kao vrlo praktična, brza i jednostavna rešenja koja su pri tom pouzdana, kvalitetna i dugotrajna, a mogu biti sasvim pristupačne cene. Osim što ih karakterišu sve ove osobine kao objekte, jasno je da obezbeđuju isto toliko benefita i za automobile koji se drže u njima, jer ih štite od spoljnih uticaja i produžavaju im vek trajanja.

Metalna montažna garaža

1.1. Postavljanje montažnih garaža

Montažne garaže su pomoćni objekti u domaćinstvu poput drugih iako nešto drugačije namene. Premda su prvenstveno namenjene parkiranju vozila, ne mali broj vlasnika koristi ih i kao dodatni prostor za odlaganje sezonskih stvari i opreme, naročito u gradskim sredinama gde je prostor ograničeniji nego van njih. 

Garaže koje se planiraju i projektuju uz kuću pri novogradnji, jesu njen sastavni deo i kao takve nose deo zajedničkih karakteristika u smislu estetike, funkcionalnosti, infrastrukturnog sklopa i celog arhitektonskog koncepta. Međutim, kada se radi o starogradnji, dozidavanje garaže nije uvek moguće niti izvodljivo. Prepreke mogu biti različite, ali osim većeg novčanog izdatka, u pitanju mogu biti i lokalni urbanistički propisi i dozvole.

Montažne garaže su modularne konstrukcije koje se mogu postaviti tako da zadovoljavaju potrebu kupca, a ne narušavaju ni okolinu ni propise. Na kraju krajeva, uvek se mogu razmontirati i premestiti.

1.2. Po čemu je montažna garaža posebna?

Zidane garaže kao i kuće imaju svoje zakonitosti planiranja i podizanja, zahtevnije su, a naravno i skuplje. Montažne su zapravo modularne, što znači da se mogu postaviti samostalno ili spojiti sa zgradom od elemenata koji se posebno i pojedinačno biraju. Ima tipskih, gotovih (po sistemu „uradi sam“), ima polufabrikata koji se po vašoj želji i potrebama dorađuju, a uvek možete naručiti i izradu jedinice po sopstvenoj zamisli i nacrtu - dakle, po sistemu „ključ u ruke“. Kakvu god da odaberete - po materijalu, boji, veličini, obliku - biće jeftinija, ekološki prihvatljivija jer se skoro potpuno može reciklirati i - što je možda najvažnije - uvek je možete rastaviti, premestiti ili proširiti bez potrebe za obimnijim građevinskim ili radovima druge vrste.

1.3. Montažna garaža po narudžbini

Sve je veći broj firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom montažnih garaža, bilo tipskih, standardnih dimenzija, oblika i boje, bilo nestandardnih, pravljenih po porudžbini, odnosno, originalnom planu i sve više po sistemu „ključ u ruke“. Dakle, na kupcu je da izabere model iz kataloga, eventualno zatraži neke izmene ili nešto iz dopunskog programa, pripremi neophodno i sačeka isporuku i montažu kod kuće. 

Najtraženije su one osnovne varijante, za jedan auto, kao kućice s krilnim vratima i jednovodnim krovom. Pretežno su metalne, odnosno od pocinkovanog ili plastificiranog talasastog lima u RAL antracit ili srebrnoj boji, bez prozora i drugih dopunskih elemenata, eventualno sa priključkom za struju. 

Međutim, možete izabrati puno ili lamelirano drvo, sendvič-panele od metala ili plastike sa ojačanim profilima kao i neke vrste kompozitnih materijala. Ponuđači uglavnom nude posebnu završnu obradu što je i logično jer će garaža decenijama biti na udaru svih faktora spoljne sredine, a svakako da želite da vam se ovakva investicija isplati i da se ne pokajete zbog svog izbora.

2. Kako pronaći proizvođača ili ponuđača

Proizvođači montažnih garaža svakodnevno se sreću s različitim vrstama izazova te su navikli i da ih rešavaju, naročito kada su u pitanju detalji nacrta, logistika ili montaža na lokaciji. Zato uvek preporučujemo da se odlučite za kupovinu tipa „ključ u ruke“ i sve prepustite stručnjacima velikog iskustva.

Na našem sajtu ćete naći nemali broj proizvođača i ponuđača sa kojima sarađujemo, pa im se možete obratiti. Pored njihovog kontakta videćete i ocene prethodnih klijenata, preporuke i reference koje će vam pomoći da se opredelite. Jasno je da nasumično pretraživanje interneta u potrazi za dobrom kupovinom može potrajati, a preporuke poznanika mogu, ali i ne moraju biti pouzdane. 

2.1. Detalji proizvodnje montažnih garaža

Već smo pomenuli da garaže mogu biti tipske i izrađene po narudžbini, jednako kao i drugi građevinski objekti. Bilo koji model da izaberete, biće napravljen u proizvodnoj hali, u kontrolisanim uslovima i pod stručnim nadzorom. Jednako vešti majstori će doći kod vas i da sklope i opreme garažu prema dogovoru i ugovoru. 

Tipske montažne garaže su jednostavniji modeli bez mnogo dodatne opreme i pretežno se razlikuju po veličini. Takve garaže sastavljene od tabli talasastog pocinkovanog lima imaju stranice od sendvič-ploča i isti krov, a vrata su uglavnom jednokrilna ili dvokrilna, bez prozora. Takvi modeli jesu najprodavaniji zato što su najjednostavniji i najjeftiniji.

One koje se prave po narudžbini, bilo zato što se standardni modeli ne mogu uklopiti u prostor kojim raspolažete bilo zato što se želi nešto drugo, mogu biti napravljene tako da na prvi pogled i ne liče na montažne garaže.

Mogu biti od drvenih ili metalnih panela, ojačanih profilima i raznim okovima, sa prozorima ili zastakljenim površinama, automatizovanim pokretnim garažnim vratima, dodatno izolovane i osvetljene, sa klimatizacijom, punim ili providnim dvovodnim krovom. Nije mali broj vlasnika koji svoje garaže koriste kao kancelarije ili radionice. Sve su to elementi o kojima valja razmisliti pre kupovine.

2.2. Neka praktična pitanja

Smatramo da nije na odmet pogledati i druge razloge osim finansijskih - pošto oni najčešće jesu presudni. Prvo, garaža će godinama biti u vašem dvorištu, pa bi valjalo da je što usklađenija sa kućom i okućnicom u svakom pogledu, ako ništa drugo, da „ne bode oči“. Drugo, njen zadatak je da štiti vaš auto, pa treba obratiti pažnju i na kvalitet. Ako je za koju godinu „pojedu“ rđa i nepovoljni vremenski uslovi ili se „raspada po šavovima“, svakako da svoju svrhu neće ispunjavati kako treba. Treće, hteli vi to ili ne, prosto zato što deluje kao „sasvim zgodno mesto“, dovoljno daleko, a dovoljno blizu, garaža će vrlo brzo postati kutak za odlaganje najraznovrsnijih stvari koje vam se „razvlače po kući“ ili s kojima ne znate šta biste. Zato bi valjalo da montažna garaža bude i dovoljno čvrsta, sigurno i zaštićeno mesto zbog provalnika.   

3. Postavljanje montažne garaže

3.1. Priprema terena, temelj ili podloga

Jedino što montažna garaža nema jeste ravna, čvrsta i suva podloga. Sve je više ponuđača koji nude izvođenje tih zemljanih radova pre montaže same garaže, ali za to se kupci uglavnom moraju postarati sami. Dakle, valja naći pouzdanog izvođača koji će mesto za garažu pripremiti - najčešće to ne može biti po vašem izboru, jer se podloga mora sabiti da bude dovoljno stabilna i dovoljne nosivosti, naročito ako je u pitanju veća montažna garaža, za jedna ili dvoja kola i dodatnim prostorom za odlaganje ili nastrešnicom. U zavisnosti od konfiguracije i sastava terena, ali i veličine, odnosno, težine same garaže podloga nekada može biti samo zaravnana, a nekad se mora napraviti iskop, nasuti tampon, pa i betonirati ploča, sa ili bez temelja. 

Najjednostavniji modeli montažnih garaža za jedan automobil, oni koji nalikuju kutiji od talasastog lima teški su oko pola tone, a oni složeni ili čak na sprat, znatno su teži i zato moraju biti postavljeni i osigurani kao „pravi“ objekti.

U slučajevima kada se radi o luksuznim montažnim garažama, onima koje imaju automatsko upravljanje ili su vezane za sistem pametne kuće, potrebni su priključci za struju, vodu, izolacija, rasveta, eventualna klimatizacija, protivprovalni alarmi i protivpožarni senzori. Za takve garaže neophodna je i građevinska dozvola.

3.2. Transport i montaža na lokaciji

Kada montažna garaža bude gotova u pogonu, dovozi se kod vas i sastavlja. Jedna od prednosti montažnih garaža je i to da im se delovi ne zavaruju već šrafe, pa se zato lako i brzo, po potrebi,i rastavljaju i uklanjaju. Ako nema komplikovanu konstrukciju ni strukturu, biće spremna za upotrebu kroz nekoliko sati. Naravno, što je složenija i veća, zahtevaće više vremena i truda. Prvo se sklapaju stranice, pa krov, onda na red dolaze garažna vrata, pa prozori ili zastakljenja ako ih ima, a na kraju infrastrukturni priključci i zaštita.

3.3. Garancija i održavanje

Kao i svi drugi objekti i montažne garaže imaju garantne rokove - na materijale, kvalitet radova, upotrebu. Ako ima dodatne opreme, svaki proizvođač daje garanciju na svoj proizvod. Na posletku tu su i postprodajne usluge, koje obuhvataju održavanje i popravke.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Montažna garaža za perionicu

Potrebna montažna garaža za perionicu dimenzija:
Širina 6 metara
Dužina 7 metara
Visina 3 metra. 529200 € do 882000 €

........

Izrada montažne garaže

Potrebna je izrada montažne garaže dimenzija cca 3 x 5 m. 142884 € do 238140 €

........

Dupla montažna garaža

Potrebne dve montažne garaže 3x6m.

Molim kontakt putem Vibera. 317520 € do 529200 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Montažna garaža, cca 5m x 3 m
Montažne garaže, Sremska Mitrovica

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 15m2
Montažne garaže, Niš

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 12 × 6m
Montažne garaže, Voluja

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 3 x 5 x 2 m
Montažne garaže, Subotica

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža sa rolo vratima, cca 3.5 x 6m
Montažne garaže, Obrenovac

1440 € do 2400 €

Cena, Montažna garaža, Oko 30km2
Montažne garaže, Stepojevac

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža za auto, 1kom
Montažne garaže, Beli Potok (Beograd)

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 5.5 x 8m = 44kv
Montažne garaže, Mali Zvornik

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna ostava za alat, cca 3 x 3m
Montažne garaže, Obrenovac

900 € do 1500 €

Cena, Montažna garaža, cca 6 x 4m
Montažne garaže, Loznica

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 30 m2
Montažne garaže, Vranje

1215 € do 2025 €

Cena, Izrada montažne garaže, cca 3 x 3 m
Montažne garaže, Merošina

1260 € do 2100 €

Cena, Garaža i skladišni prostor, cca 10 x 5m
Montažne garaže, Sopot

2700 € do 4500 €

Cena, Montažna metalna garaža, cca 5 x 3m
Montažne garaže, Novi Sad

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 6 x 3m
Montažne garaže, Nova Varoš

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 5.5 x 3m
Montažne garaže, Sjenica

1215 € do 2025 €

Cena, Popravka garažnih vrata, 1
Montažne garaže, Novi Pazar

180 € do 300 €

Cena, Garaža - montažna ili od lima, cca 5.5 x 3.5 m
Montažne garaže, Loznica

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža sa temeljom, cca 3 x 6m
Montažne garaže, Vojka

1800 € do 3000 €

Cena, Izrada montažne garaže za dva auta, cca 6 x 6 m
Montažne garaže, Ribare

2250 € do 3750 €

Cena, Metalna montažna garaža, cca 6 x 3m
Montažne garaže, Subotica

1215 € do 2025 €

Cena, Garaža montažna, 2 kom - 6 x 4 m
Montažne garaže, Beli Potok (Beograd)

2700 € do 4500 €

Cena, Izrada montažne garaže, cca 70m2
Montažne garaže, Banatsko Karađorđevo

1260 € do 2100 €

Cena, Montažna garaža, 6 x 4, 24 m2
Montažne garaže, Beograd

1260 € do 2100 €

Cena, Dve montažne metalne garaže, 2 kom - 3 x 6m
Montažne garaže, Zlatibor

2700 € do 4500 €

Cena, Montažna garaža, cca 70m2
Montažne garaže, Jagodina

2700 € do 4500 €

Cena, Montažna garaža, cca 5 x 7.2 m
Montažne garaže, Sombor

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža sa dodatnom ostavom, cca 4 x 1.5 m
Montažne garaže, Barajevo

1800 € do 3000 €

Cena, Izrada garaže sa vratima, cca 5 x 3 m
Montažne garaže, Velika Plana

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža za jedno vozilo, cca 7 x 5m
Montažne garaže, Aleksinac

1800 € do 3000 €

Cena, Montazna garaža sa vratima, cca 18m2
Montažne garaže, Tutin

1800 € do 3000 €

Cena, Montažna garaža, cca 5 x 6 m
Montažne garaže, Ub

2250 € do 3750 €

Cena, Garaža za auto, cca 3 × 5m
Montažne garaže, Čačak

1215 € do 2025 €

Cena, Montažna garaža, cca 9 x 3,5 x 2,5m
Montažne garaže, Preljina

1800 € do 3000 €

Cena, Montažna garaža za dva automobila, cca 40m2
Montažne garaže, Novi Sad

2700 € do 4500 €

Cena, Montažna garaža, cca 27m2
Montažne garaže, Beograd

1215 € do 2025 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Montažne garaže cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

141+ PREDUZEĆA ZA Montažne garaže
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Montažne garaže?

 • Montažne garaže Beograd
 • Montažne garaže Novi Sad
 • Montažne garaže Kragujevac
 • Montažne garaže Niš
 • Montažne garaže Čačak
 • Montažne garaže Kraljevo
 • Montažne garaže Pančevo
 • Montažne garaže Zrenjanin
 • Montažne garaže Novi Pazar
 • Montažne garaže Smederevo
 • Montažne garaže Subotica
 • Montažne garaže Aleksinac
 • Montažne garaže Apatin
 • Montažne garaže Aranđelovac
 • Montažne garaže Bačka Palanka
 • Montažne garaže Bačka Topola
 • Montažne garaže Bečej
 • Montažne garaže Bor
 • Montažne garaže Bujanovac
 • Montažne garaže Ćuprija
 • Montažne garaže Gornji Milanovac
 • Montažne garaže Inđija
 • Montažne garaže Ivanjica
 • Montažne garaže Jagodina
 • Montažne garaže Kikinda
 • Montažne garaže Knjaževac
 • Montažne garaže Kovin
 • Montažne garaže Kruševac
 • Montažne garaže Kula
 • Montažne garaže Kuršumlija
 • Montažne garaže Leskovac
 • Montažne garaže Loznica
 • Montažne garaže Negotin
 • Montažne garaže Paraćin
 • Montažne garaže Pirot
 • Montažne garaže Požarevac
 • Montažne garaže Preševo
 • Montažne garaže Prijepolje
 • Montažne garaže Prokuplje
 • Montažne garaže Ruma
 • Montažne garaže Šabac
 • Montažne garaže Senta
 • Montažne garaže Šid
 • Montažne garaže Sjenica
 • Montažne garaže Smederevska Palanka
 • Montažne garaže Sombor
 • Montažne garaže Sremska Mitrovica
 • Montažne garaže Stara Pazova
 • Montažne garaže Temerin
 • Montažne garaže Trstenik
 • Montažne garaže Užice
 • Montažne garaže Valjevo
 • Montažne garaže Velika Plana
 • Montažne garaže Vranje
 • Montažne garaže Vrbas
 • Montažne garaže Vršac
 • Montažne garaže Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana