Staklo, staklorezac, cena

Koliko koštaju staklorezačke usluge? Izračunavanje cene zastakljivanja brojnih površina i elemenata nije jednostavno, budući da zavisi koliko od samog stakla toliko i od izrade. Cene staklenih kliznih vrata, recimo, razlikuju se po veličini krila, kliznom mehanizmu te završnoj obradi samog krila. To znači da biste za klizna, unutrašnja staklena vrata standardnih dimenzija, s mehanizmom, okovima i nosačima, mogli da platite oko 350 EUR. Takođe, cene kuhinjske staklarije zavise dimenzija i vrste stakla te, ne manje važno, samog stakloresca. Kaljeno vatrostalno staklo debljine 8 mm bez posebnih boja može da bude oko 20 EUR/m2 dok se kaljenje naplaćuje oko 25 EUR/m2.

Kome poveriti izradu staklenih elemenata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim staklorescima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore
Proverite i:
Staklene ograde, cena

Cena zamene prozorskog stakla


Cena zamene prozorskog stakla. Cena zamene termopan stakla 4-12-4.

40.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
54.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Staklo, staklorezac, cena

DETALJNIJE CENE ZA Staklo, staklorezac

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Kaljeno staklo

Cena kaljenog stakla. Cena zaštitnog kaljenog stakla debljine 8 mm.€/m2

m2
potražnja>

Lepljeno staklo

Cena lepljenog stakla. Cena trostrukog, lepljenog zaštitnog stakla i ugradnje. Cena lepljenog stakla bez potkonstrukcije.€/m2

m2
potražnja>

Staklena vitrina s okovima

Cena staklene vitrine s okovima. Cena vitrine na postolju visine 20 cm s okovima od eloksiranog aluminijuma. Ožičenje vitrine za osvetljenje. 90x180x40 cm.€/kpl

kpl
potražnja>

Zastakljivanje balkona

Cena zastakljenja balkona. Cena zastakljenja balkona PVC prozorima s krilnim otvaranjem i termoprovodljivošću U=1,3 W/m2K. Cena zastakljenja balkona za visinu do 150 cm i RAL ugradnju.€/m2

m2
potražnja>

Štampano staklo za kuhinju

Cena kuhinjskog stakla. Cena kaljenog stakla za kuhinju, debljine 5-6 mm, uz merenje prostora, brušenje ivica, lepljenja folije i montiranje.€/m2

m2
potražnja>

Bojeno staklo za kuhinju

Cena kuhinjskog stakla. Cena kaljenog stakla za kuhinju, debljine 5-6 mm, uz merenje prostora, brušenje ivica, lepljenja folije i montiranje.€/m2

m2
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Staklene ograde


Koliko košta staklena ograda? Cena dužnog metra staklene ograde zavisi od visine i načina montaže, v...

Proverite i: Staklene ograde, cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Staklo, staklorezac - sve što treba da znate

1. Staklo, staklorezac - šta sve treba da znate?

Staklo je po ceni pristupačno i lako dostupno, a kao materijal višenamensko i vrlo praktično. Stakla ima u mnogo varijanti i oblika i svaki od njih je ekološki i može potpuno da se reciklira. Vrlo je praktično i lako se održava. U estetskom smislu takođe je vrlo prihvatljiv jer svakom stilskom rešenju dodaje eleganciju, avangardnost i smelost, a može se kombinovati s većinom materijala koji se koriste u unutrašnjem uređenju. Staklo u prostor unosi svetlost, svežinu i čistoću te ostavlja utisak prozračnosti, prostranosti i odvažnosti.

Staklo, staklorezac
Staklo u svaki prostor unosi svetlost i odaje utisak čistoće i širine

1.1. Nove tehnologije proizvodnje i obrade stakla

Glatke staklene površine se lako održavaju, a svaku prostoriju dodaju jednostavnost, prefinjenost i dopadljivost, pa su kao stvorene za kupatila i kuhinje. Pomoću najnovijih tehnologija danas se svojstva stakla poboljšavaju i prilagođavaju brojnim načinima upotrebe. Tehnologije lepljenja i kaljenja toliko su napredovale da se staklo upotrebljava, čini se, više nego ikada pre. Tako se došlo do stakla otpornog na vrlo visoke i niske temperature, vlagu i lom; recimo, staklo za tuš-kabine je sada takvo da se voda na njemu ne zadržava te se ne stvaraju ni kamenac ni mrlje.

1.2. Stvari od stakla u pokućstvu

Staklo može da se koristi bilo gde u domu. Ono je sastavni deo nameštaja, tuš-kabina, pločica, kuhinjskih pultova, frontova, ormarića, stepeništa, ograda, pregradnih zidova, panoramskih prozora i drugih delova pokućstva. Staklo je omiljen materijal zbog svog sjaja i refleksivnosti koji duboko u prostor unose svetlost zahvaljujući refrakciji, a s njom i toplotu te osećanje otvorenosti i nesputanosti. U nastavku teksta ćemo nabrojati neke primere načina korišćenja i vrste stakla.

1.2.1. Stakleni zidovi i vrata

Staklo može da se upotrebi i za zidove. Stakleni pregradni zidovi koji mogu biti od bistrog, mutnog, obojenog ili armiranog i kaljenog stakla ili staklenih cigli, idealni su za odvajanje prostorija ili njihovih delova, a da prostor i dalje deluje kao jedinstven. Pregradni zidovi od stakla vizuelno povećavaju prostor i zato su idealni za, recimo, manje kuhinje ili uske hodnike. Pokretna, klizna ili obična staklena vrata od 8-10 mm debelog kaljenog stakla su sada u trendu. Za dodatno ukrašavanje takvih vrata mogu da se nađu i posebne nalepnice. Umetnički obrađeno staklo akcentuje atraktivnost i unikatnost pojedinih elemenata pokućstva. Staklena vrata se mogu postaviti uz obična ili preko njih jer su odlična termo i zvučna izolacija, a i deluju kao lep ukras u sobi.

1.2.2. Stakleni plafon

Staklene ploče na plafonu omogućavaju prodiranje sunčevih zraka u dubinu prostorije. Ako se staklo postavi preko pergole, moći ćete da uživate na balkonu i kada pada kiša. A ako se postavi na pod, dobićete sasvim neverovatan efekat.

1.2.3. Stakleno pokućstvo

Nekada se staklo koristilo samo kao gornja površina trpezarijskih i kafe-stolova. Sada se domalo upotrebljava za sve, pa i umesto drvenih površina.

1.2.4. Stepenice

Za stepeništa je trenutno u modi kombinacija stakla i čelika. Staklo je deo ograde ili su od njega gazišta, premda mora biti kaljeno.

1.2.5. Staklo u kuhinji

Najsavremeniji trend u uređenju kuhinja jesu staklene zidne pločice. Njihova najveća prednost je jednostavno čišćenje i održavanje. Od stakla mogu biti sudopera, police za zid ili sto, frontovi kuhinjskih elemenata i drugo. O raznovrsnim staklenim kuhinjskim dodacima da i ne govorimo.

2. Različite vrste stakla

2.1. Izolaciono staklo

Izolaciono staklo se obično naziva termopan. Uglavnom se koristi za zastakljivanje fasada i stolariju. Omogućava manje gubitke toplote u stambenim, javnim i poslovnim zgradama. Izolaciona stakla su sastavljena od dvaju ili više stakala između kojih je vazduh ili gas. Staklene ploče u ovom „sendviču“ mogu biti različitih vrsta, debljine i načina obrade u zavisnosti od toga kakva im je funkcija: termo ili zvučna izolacija ili zaštita od Sunca. Efikasnost i dugotrajnost termopana zavise od kvaliteta upotrebljenih materijala i same ugradnje (spajanja i zaptivanja).

2.2. Zaštitno staklo

Današnje tehnologije dopuštaju upotrebu stakla za sve veće površine. Sada to mogu biti i pregradni zidovi, vrata, nastrešnice i ograde. Staklo postaje zaštitno na različite načine: lepljenjem više slojeva, kaljenjem jednog dela ili cele površine i armiranjem. Za protivlomnu zaštitu staklu se dodaju različite folije.

2.2.1. Kaljeno staklo

Obično staklo je krhko te se ne može koristiti za mnogo toga. U slučaju udarca ili naglih promena temperature ono puca i rasprskava se u hiljadu oštrih delića koji predstavljaju opasnost i za ljude i za okolinu. Zato se za izradu stepeništa, vrata, zastakljenje fasada ili drugih delova građevina ili delove grejnih tela kao i za druge slične namene, koristi kaljeno staklo. U poređenju s običnim, ono je 4-5 puta jače, izdržljivije i fleksibilnije. Glavna karakteristika kaljenog stakla je da se pri lomu ne rasprskava u srču već samo ispuca, a tupi delići nisu opasni. U procesu kaljenja površina stakla se greje na 600°C (do tačke topljenja) a onda se brzo ohladi. Na taj način mu se menja molekularna struktura: površina koja se brže hladi postaje napregnuta jer je izložena sili pritiska, a unutrašnjost koja se sporije hladi, ostaje u stanju stalne ekspanzije zbog vučnih sila; tako se stvara ravnoteža koja kaljeno staklo čini tako čvrstim. Kada se okali, staklo se više ne može ni seći ni bušiti ni brusiti te se sve potrebne vrste obrade moraju obaviti pre njegovog kaljenja. Posle kaljenja moguća je samo površinska obrada tipa peskiranja ili satiniranja.

2.2.2. Lepljeno staklo

Lepljeno staklo sastavljeno je od dva ili više slojeva između kojih je vezivo koje osigurava to da se, ako dođe do loma, staklo ne razleti već samo rasprsne i ostane na mestu. Zaštitno lepljeno staklo se koristi u unutrašnjem uređenju i opremanju stambenih, javnih i poslovnih prostora, a od njega mogu biti stepeništa, ograde, pregradni zidovi, podovi galerija i tako dalje. U eksterijeru se najviše koristi za zastakljivanje fasada i zimskih vrtova kao i za nastrešnice. Zaštitno staklo je i sigurnosno, odnosno, protivprovalno. Zaštitna stakla se izrađuju od različitih vrsta stakla kao što su ornamentna, refleksna, samočisteća, emajlirana ili štampana i druga. Zaštitno staklo nakadno može da se obrađuje graviranjem, peskiranjem, poliranjem ili štampanjem da bi se dobili željeni estetski efekti.

2.3. Peskirano staklo

Peskiranjem površina običnog stakla postaje hrapava, mutna ili neprozirna; svetlost i dalje prolazi ali se vide samo obrisi. Na taj način se staklo ukrašava, ali i postaje zaštita od neželjenih pogleda. Peskiranjem se staklu dodaju umetnički elementi ili mogu da se ispišu naziv i logotip vaše firme. Na staklo se postavlja izabrani uzorak kojim se i štiti taj deo površine, a ostalo se peskira. Kada se šablon skine, ostaje glatka providna površina, a ostatak je obrađen. Na kraju se staklo premazuje zaštitnim sredstvima koja štite od nečistoća. Ovako mogu da se obrade sve vrste stakla kao i ogledala. Različitim dubinama peskiranja mogu da se dobiju i različite nijanse stakla.  

2.4. Satinirano ili satensko staklo

Satensko staklo je zapravo obično, samo obrađeno posebnim hemijskim postupkom tako da liči na peskirano, ali je manje hrapavo. Satensko staklo je zapravo mat, celo ili samo u delovima. Koristi se slično peskiranom, za ukrašavanje raznim dezenima ili pisanje i crtanje, a i za zaštitu od neželjenih pogleda. 

2.5. Ornamentno ili dekorativno staklo

Dekorativno staklo se dobija postupkom stapanja običnih stakala koji se naziva fuzija. Prvo se izreže željeni oblik, a onda se premaže pigmentnim oksidom boje koji će ostaviti obojen otisak, i poklopi drugim staklom. U peći se takav „sendvič“ peče na 850°C i kada staklo skoro postane tečno, dve ploče se sliju u jednu. Tada se temperatura u peći spušta i staklo  se hladi. Ceo proces traje 20-ak sati, u zavisnosti od veličine površine. Fuzijom se na površini stakla stvaraju različite teksture tako što se staklo položi u keramički kalup i na njemu ostane otisak. Posebnim supstancama koje se ulivaju među slojeve stakla mogu se dobiti i mehurići; supstanca u peći prelazi u gas, a mehurići ostanu zarobljeni u staklu. Najpoznatije verzije su Alt Deutsch, Chinchilla, Katedral, Krizet, Silvit i Beli pesek.

2.6. Vatrootporno ili vatrostalno

Vatrootporno staklo je ono koje može da izdrži 1000°C. Najviše se koristi za vratanca kamina. Vatrostalno trpi niže temperature pa se koristi za posuđe i delove razne opreme.

2.7. Staklo za tuš-kabine

Za tuš-kabine uglavnom se koristi kaljeno staklo, koje je tvrdo i sigurnosno. Preporučuje se da takvo staklo mora biti posebno obrađeno tehnologijom nano-nanosa jer se tako na njemu neće zadržavati ni vodeni kamenac niti mrlje, a biće zaštićeno od hemikalija i drugih štetnih materija. Takvo staklo može vrlo dugo da izgleda lepo i glatko, a jednostavno se i čisti. Pere se mekom krpom i blagim sanitarnim sredstvima za domaćinstvo. 

2.8. Žičano staklo

Žičano je obično staklo ojačano armaturom, odnosno, žičanom mrežicom. Ako se desi da pukne, ovo staklo žica drži da se ne razleti. Ipak, armirano staklo nije sigurnosno, jer krhotine imaju oštre ivice i predstavljaju opasnost. Armirano staklo se obično koristi za zastakljivanje prozora i vrata.

2.9. Refleksno ili Stopsol staklo

Stakla koja odbijaju sunčevu svetlost kao ogledalska, glatka su i imaju zamućenje. Dobra karakteristika im je to što štite od pregrevanja, što je naročito korisno kada su u pitanju velike površine kao na poslovnim objektima. Slabost im je to što suviše zatamnjuju prostor. Refleksivna stakla štite od pogleda danju, kada je u unutrašnjosti manje svetla, jer spolja liče na ogledala. Ali, kada se u prostoriji upali svetlo, kroz refleksivno staklo se sve vidi, kao kroz obično. Ima ih u malo boja - bronzanoj, plavoj, zelenoj i srebrnoj.

2.10. Ogledala

Ogledala su visokokvalitetna ravna (tzv. float) stakla, koja su s jedne strane premazana srebrnim premazom koji održava reflektovanje svetlosti. Ogledala različitih oblika i debljina mogu da se obrađuju brušenjem, fazetiranjem, peskarenjem i graviranjem. Koriste se kao ogledala za kupatila, kao police ili pokućstvo te za ukrašavanje zidova ili vrata i tako dalje. Postoje nebrojene varijante po oblicima, bojama, stilovima i sličnom.

3. Postupak postavljanja stakla

3.1. Savetovanje u salonu

Stručno osoblje u dobroj radnji pomoći će vam da nađete rešenje shodno vašim željama. Pokazaće vam različite vrste stakla i porazgovarati o načinima obrade, najprimerenijim za rešenje kakvo tražite. Pripremiće i informativne ponude.

3.2. Uzimanje mera u objektu

Kada se dogovorite, doći će do vas i uzeti mere te sagledati celu situaciju na licu mesta (kako da se stakla najlakše donesu, ima li dovoljno mesta, kako će uneti stakla itd.).

3.3. Izrada

Dobri stakloresci imaju tehnološki odlično opremljene radionice u kojima obrađuju staklo na različite načine (sečenje, brušenje, lepljenje folija, fazetiranje itd.) da bi dobili unikatne proizvode koje ste naručili i isporučili vam ih u dogovorenom roku.

3.4. Postavljanje i popravke

Kvalitetne staklorezačke radnje imaju vlastite majstore koji su sasvim osposobljeni da svoje proizvode stručno i postave. Ako dođe do kakvih grešaka, loma stakala ili potrebe za održavanjem, potrudiće se da sve urade vrlo brzo i kvalitetno.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Rezanje stakla

Izrezati komad stakla po meri 30 x 59 cm. 21168 € do 35280 €

........

Staklenik sa jačim staklom za odžavanje proslava

Potrebna izrada staklenika većih dimenzija za održavanje proslova cca 20 x 25 x 4m.

Slike u prilogu. 370440 € do 617400 €

........

Potrebna zamena stakla na drvenom prozoru.

Potrebna zamena stakla na drvenom prozoru, dimenzija stakla 55x160 . 21168 € do 35280 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Staklo u hodniku ulaza zgrade, cca 25m2
Staklo, staklorezac, Novi Sad

1350 € do 2250 €

Cena, Pregradni zid od stakla, cca 2 x2 m
Staklo, staklorezac, Novi Beograd

450 € do 750 €

Cena, Tuš kabina po meri, 90 x 85 x 200 cm
Staklo, staklorezac, Jagodina

450 € do 750 €

Cena, Ugradnja staklenih prizmi, cca 140 x 100
Staklo, staklorezac, Krčedin

495 € do 825 €

Cena, Zastakljivanje prozora na magacinu, cca 16,5 m2
Staklo, staklorezac, Srbobran

1980 € do 3300 €

Cena, Izrada ogledala po meri, cca 140 x 64.8 cm
Staklo, staklorezac, Kovin

135 € do 225 €

Cena, Izrada stakla, 16 kom dimenzije cca 13 x 24cm
Staklo, staklorezac, Kruševac

450 € do 750 €

Cena, Matirano staklo, 6 kom
Staklo, staklorezac, Niš

540 € do 900 €

Cena, Zastakljene slike, 3kom
Staklo, staklorezac, Ripanj

270 € do 450 €

Cena, Zamena peskarenog stakla na unutrašnjim vratima, vrata: 85/210 a staklo:60/150
Staklo, staklorezac, Niš

135 € do 225 €

Cena, Potrebna mi je sanacija stakla krovnog prozora, cca 70 x 100 cm
Staklo, staklorezac, Beograd

135 € do 225 €

Cena, Zamena stakla na kuhinjskim vratima, cca 65mm×75mm staklo deblje, 4mmm
Staklo, staklorezac, Rača Kragujevačka

135 € do 225 €

Cena, Popravka stakla na krovnom prozoru, cca 60 x 100 cm
Staklo, staklorezac, Ugrinovci (Zemun)

180 € do 300 €

Cena, Armirano staklo, cca 120 x 80cm
Staklo, staklorezac, Novi Sad

270 € do 450 €

Cena, Staklo za tuš kabinu, 90-ka
Staklo, staklorezac, Ruma

126 € do 210 €

Cena, Zamena stakla, cca 170 x 110 cm
Staklo, staklorezac, Mladenovac

135 € do 225 €

Cena, ALU ram i dimljena crna stakla, 7 kom: cca 280 x 50cm
Staklo, staklorezac, Beograd

450 € do 750 €

Cena, Kaljeno staklo za šank sto, cca 130 x 70 cm
Staklo, staklorezac, Zlatibor

126 € do 210 €

Cena, Zamena stakla na terasi, cca 2 x 1m
Staklo, staklorezac, Beograd

108 € do 180 €

Cena, Staklo za sto, cca 145 x 85cm
Staklo, staklorezac, Velesnica

135 € do 225 €

Cena, zamena stakla na tri prozora, 3kom
Staklo, staklorezac, Stepanovićevo

270 € do 450 €

Cena, Stakleni paravan za kupatilo, cca 90 x 225cm
Staklo, staklorezac, Gornji Milanovac

540 € do 900 €

Cena, Špoljašno bočno desno krivo staklo za avtobus Vanhol,
Staklo, staklorezac, Vrčin

270 € do 450 €

Cena, Rezanje i zamena stakala, cca63 cmx63 cm ; 90cmx80cm --3 kom; 20cmx 120cm 3 kom
Staklo, staklorezac, Vrbas

540 € do 900 €

Cena, Panpleks, cca 1m x 2m
Staklo, staklorezac, Bujanovac

270 € do 450 €

Cena, Zamena dva stakla na jednokrilnom drvenom prozoru, cca 122 x 40 cm
Staklo, staklorezac, Bečmen

225 € do 375 €

Cena, Staklo za vrata i prozore, 2 kom
Staklo, staklorezac, Bačko Dobro Polje

540 € do 900 €

Cena, Izrada tuš kabine, cca 2 250 x 150 cm
Staklo, staklorezac, Topola

900 € do 1500 €

Cena, Duplo staklo za drveni prozor u potkrovlju, staklo: cca 99 x 60 cm
Staklo, staklorezac, Barajevo

180 € do 300 €

Cena, Zamena stakla, 2m dužina, 60 cm širina
Staklo, staklorezac, Beograd

225 € do 375 €

Cena, Staklo za pvc štok, cca 190 x 75cm
Staklo, staklorezac, Kuršumlija

270 € do 450 €

Cena, Termoplan staklo, cca 83,5 x 157,5cm
Staklo, staklorezac, Novi Sad

270 € do 450 €

Cena, Vakum staklo, 2 m x 06 - 4kom
Staklo, staklorezac, Krupanj

540 € do 900 €

Cena, Staklena vrata, cca 240 x 50cm
Staklo, staklorezac, Novi Sad

630 € do 1050 €

Cena, Tuš kabina paravan, cca 117 x 200cm i 46 x 200cm
Staklo, staklorezac, Draževac (Obrenovac)

540 € do 900 €

Cena, Zamena dvoslojnog stakla, 2 kom- 130x200cm clima guard stakla
Staklo, staklorezac, Kanjiža

1080 € do 1800 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Staklo, staklorezac cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

1438+ PREDUZEĆA ZA Staklo, staklorezac
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Staklo, staklorezac?

 • Staklo, staklorezac Beograd
 • Staklo, staklorezac Novi Sad
 • Staklo, staklorezac Kragujevac
 • Staklo, staklorezac Niš
 • Staklo, staklorezac Čačak
 • Staklo, staklorezac Kraljevo
 • Staklo, staklorezac Pančevo
 • Staklo, staklorezac Zrenjanin
 • Staklo, staklorezac Novi Pazar
 • Staklo, staklorezac Smederevo
 • Staklo, staklorezac Subotica
 • Staklo, staklorezac Aleksinac
 • Staklo, staklorezac Apatin
 • Staklo, staklorezac Aranđelovac
 • Staklo, staklorezac Bačka Palanka
 • Staklo, staklorezac Bačka Topola
 • Staklo, staklorezac Bečej
 • Staklo, staklorezac Bor
 • Staklo, staklorezac Bujanovac
 • Staklo, staklorezac Ćuprija
 • Staklo, staklorezac Gornji Milanovac
 • Staklo, staklorezac Inđija
 • Staklo, staklorezac Ivanjica
 • Staklo, staklorezac Jagodina
 • Staklo, staklorezac Kikinda
 • Staklo, staklorezac Knjaževac
 • Staklo, staklorezac Kovin
 • Staklo, staklorezac Kruševac
 • Staklo, staklorezac Kula
 • Staklo, staklorezac Kuršumlija
 • Staklo, staklorezac Leskovac
 • Staklo, staklorezac Loznica
 • Staklo, staklorezac Negotin
 • Staklo, staklorezac Paraćin
 • Staklo, staklorezac Pirot
 • Staklo, staklorezac Požarevac
 • Staklo, staklorezac Preševo
 • Staklo, staklorezac Prijepolje
 • Staklo, staklorezac Prokuplje
 • Staklo, staklorezac Ruma
 • Staklo, staklorezac Šabac
 • Staklo, staklorezac Senta
 • Staklo, staklorezac Šid
 • Staklo, staklorezac Sjenica
 • Staklo, staklorezac Smederevska Palanka
 • Staklo, staklorezac Sombor
 • Staklo, staklorezac Sremska Mitrovica
 • Staklo, staklorezac Stara Pazova
 • Staklo, staklorezac Temerin
 • Staklo, staklorezac Trstenik
 • Staklo, staklorezac Užice
 • Staklo, staklorezac Valjevo
 • Staklo, staklorezac Velika Plana
 • Staklo, staklorezac Vranje
 • Staklo, staklorezac Vrbas
 • Staklo, staklorezac Vršac
 • Staklo, staklorezac Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana