Ugradnja vrata, cena

Cene montaže i demontaže sobnih vrata zavise od proizvođača, ponude kao i vrste materijala i dimenzija. Za demontažu postojećih vrata se obično plaća oko 25 EUR, a za montažu sobnih vrata vrata zajedno sa montažom dovratka i krila plaća se između 30 i 50 EUR. Ugradnja ulaznih vrata je nešto skuplja. Za demontažu ulaznih vrata se plaća između 25 i 45 EUR, a za montažu između 45 i 80 EUR.

Kome poveriti ugradnju vrata? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stolarima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena postavljanja vrata


Cena postavljanja standardnih sobnih vrata sa suvomontažom okvira i krila vrata. Cena za postavljanje u otvor ravnih stranica i, eventualno, sečenje okvira.

26.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
38.40 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Ugradnja vrata, cena

DETALJNIJE CENE ZA Ugradnja vrata

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Skidanje vrata

Skidanje unutrašnjih vrata standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Skidanje vrata nestandardne veličine

Skidanje vrata. Skidanje unutrašnjih vrata većih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Ugradnja kliznih vrata

Cena ugradnje kliznih vrata. Cena ugradnje kliznih vrata standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>

Ugradnja ulaznih vrata

Cena ugradnje ulaznih vrata. Cena ugradnje ulaznih vrata standardnih dimenzija.€/kom

kom
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Ugradnja vrata - sve što treba da znate

1. Ugradnja vrata - šta sve treba da znate?

1.1. Da li je ugradnja vrata komplikovan posao?

Ugradnja unutrašnjih vrata je relativno jednostavan proces koji možete izvesti sami uz određeno predznanje. Sve što je potrebno su pravi alat, lepak i pur-pena. Međutim, stvari stoje malo drugačije kada je u pitanju postavljanje spoljnih vrata. Ugradnja ulaznih vrata je mnogo komplikovanija od sobnih, budući da se mora voditi računa o tome da se ne prekine spoljni toplotni omotač objekta, jer na mestima prekida nastaju tzv. toplotni mostovi, preko kojih se gubi mnogo plaćene, a neiskorišćene energije. Pošto su ulazna vrata u tehničkom smislu mnogo složenija (toplotna i zvučna izolacija, protivprovalna zaštita i slično), za njihovo postavljenje procedura je drugačija, a koristi se i drugi alat, prvenstveno zato što ta vrata moraju da se fiksiraju u noseće zidove, što je samo po sebi izazov. Stoga bismo vam toplo preporučili da taj posao prepustite profesionalcima. Proizvođači, odnosno, ponuđači, uz prodaju obično nude i ugradnju vrata i daju garanciju na svoj rad, pa zašto onda to ne biste iskoristili? 

1.2. Novogradnja - kada se postavljaju vrata?

U principu, pravilo je da se ulazna vrata ugrađuju zajedno sa prozorima, ali u svakom slučaju pre nego što se izvedu završni radovi, kao što su izlivanje košuljice/estriha, farbanje zidova i postavljanje poda. S obzirom da je za izvođenje unutrašnjih radova neophodna sobna temperatura u objektu, naročito za vreme hladnijih meseci, važno je da se ulazna vrata postave ranije i time obezbede neophodni preduslovi za dalji rad.

Ugradnja sobnih vrata se vrši nakon što se završe svi podovi, ali pre krečenja zidova. S obzirom na to da prilikom postavljanja vrata može doći do nastanka sitnih oštećenja na okolnim zidovima (okrnjene ivice i slično), krečenje nakon postavljanja stolarije omogućava da se sve to na vreme ispravi.

Ugradnja vrata
Premda možete i sami postaviti sobna vrata, ipak preporučujemo da za montažu ulaznih angažujete profesionalce

2. Materijali za unutrašnja vrata

2.1. Materijali za sobna vrata

Za razliku od ulaznih, unutrašnja vrata ne moraju da ispunjavaju napredne tehničke i bezbednosne kriterijume. Ne moraju da budu zvučno i termoizolovana, otporna na spoljne uticaje niti protivprovalna, ali i dalje treba da su funkcionalna, nepropusna i lepa. Ovo poslednje - lepa - zapravo znači da su stilski i estetski uklopljena u enterijer što je vrlo važan uslov, budući da ih u kući ima više i vrlo su uočljiva. Koji materijal odabrati je lična odluka, ali ima smisla prilagoditi ga celokupnom dizajnu prostora. Kombinacija furniranih unutrašnjih vrata deluje vrlo lepo uz parket ili, recimo obrnuto, da su vrata ofarbana u sivo ako želite da uspostavite jasnu razliku između podnih i zidnih površina. Jeftinija verzija furniranih (drvenih) su laminatna vrata, premda ima i skupljih vrsta materijala, kakva su recimo ona od naročito obrađenog ili kaljenog stakla.

2.2. Materijali za spoljna vrata

Prilikom izbora spoljnih vrata, najviše pažnje treba posvetiti tehničkim karakteristikama. Ulazna vrata moraju biti kvalitetna, dobro toplotno i zvučno izolovana, sigurnosna i protivprovalna. Ako, pored svega ovoga, nađete i ona koja su po materijalu i formi sasvim u skladu sa fasadom i, zapravo čitavim eksterijerom, onda ste zadatak izvršili. Na tržištu se prodaju najrazličitiji tipovi, vrste i modeli - od plastičnih (PVC) ulaznih vrata, drvenih ili furniranih, preko staklenih sa drvenim, plastičnim ili metalnim ramovima do potpuno metalnih sa drvenim ramovima. Sa estetske tačke gledišta, važno je da vrata izgledaju kao sastavni deo fasade, dopunjuju je i ne ističu se previše, osim ako ne odlučite da budu u potpunom kontrastu.

3. Vrata po meri ili standardna vrata?

3.1. Unutrašnja vrata po meri

Mnogi kupci se pitaju da li je bolje opredeliti se za vrata po narudžbini ili ih kupiti u salonu. Odgovor na ovo pitanje nije jednoznačan i zavisi od više faktora. Kada se radi od renoviranju, uređenju ili adaptaciji starijih kuća ili stanova, dimenzije postojećih otvora za stolariju neretko nisu standardne, pa se gotova sobna vrata teško mogu naći u prodaji. Pošto bi bilo besmisleno menjati i prilagođavati otvore, koliko u smislu troškova toliko i u smislu utroška vremena i truda, najjednostavnije i najrazumnije rešenje jeste izrada po meri, jer će stolar precizno prilagoditi dimenzije vrata dimenzijama otvora, ma koliko one čudne bile. Osim toga, majstor može promeniti i materijal i dezen prema vašim uputstvima tako da dobijete apsolutno jedinstvene komade pokućstva. Što se cene tiče, jasno je da će unikatna vrata rađena po meri i vašim zahtevima biti skuplja od industrijski proizvedenih, ali treba da ste svesni činjenice da je ta razlika itekako opravdana u pogledu kvaliteta, unikatnosti i trajnosti.

3.2. Standardna vrata

Industrijski proizvedena vrata standardnih dimenzija koja se mogu kupiti u specijalizovanim salonima su odličan i pre svega mnogo jeftiniji izbor od onih po meri. Međutim, da bi se takva vrata uklopila u enterijer, prethodno moraju biti projektovani otvori u zidovima za njih. Praktično gledano, to je izvodljivo samo u novogradnji i mlađim objektima, dok je kod starijih vrlo retko izvodljivo. Osim toga, na raspolaganju vam je ograničen izbor dimenzija, materijala i dezena.

4. Ugradnja unutrašnjih vrata - postupak

4.1. Priprema zida

Polazna tačka za ugradnju vrata su, naravno, ravni podovi, o kojima mora da se vodi računa još u fazi izrade podova, odnosno, košuljica ili estriha. Pre same ugradnje, izuzetno je važno da se zidni otvor pripremi kako valja. Treba proveriti kako je izvedeno malterisanje - ako je nejednako i neravnomerno to se mora popraviti i ujednačiti nanošenjem akrilnog gita na vodenoj bazi. Osim površina zidnog otvora morate proveriti i pod - ako je neravan i okvir vrata će biti iskošen, a tada će kretanje krila vrata biti problematično.

4.2. Idealna dimenzija otvora

Ugradnja sobnih vrata zahteva da otvor bude najmanje 3-5 cm veći od spoljnih dimenzija okvira i 1-3 cm veći od njegove spoljne visine. Zlatno pravilo ugradnje prozora i vrata je da se otvor uvek ostavi nešto većim, jer ga je lakše napuniti pur-penom i tako smanjiti nego štemovati da bi se povećao. Naravno, o tome se mora razmišljati još u fazi projektovanja, pre početka gradnje.

4.3. Postavljanje štoka

Nakon što se provere svi otvori za vrata i, eventualno izvrše neophodne prepravke, sledi montaža štoka, odnosno, okvira vrata. U tom poslu libela je najvažnija alatka. Počinje se od vertikalnog položaja okvira; sastavljen štok sobnih vrata postavlja se u zidni otvor u uspravnom položaju, a pravilnost tog položaja proverava se libelom. Svi uglovi moraju biti pravi, a štok celom visinom u istoj ravnoj liniji i osi.

4.4. Zaglavljivanje okvira i umetanje distancera

Štok uglavljen u zidni otvor fiksira se držačima, odnosno, takozvanim distancerima. To se najlakše radi profesionalnim teleskopskim držačima, ali ako ih nemate, dobro će poslužiti dovoljno čvrste i debele letve i drveni klinovi, takozvane, kajle, samo pri njihovom postavljanju morate paziti da ne izgrebete ni oštetite površine. Teleskopski distanceri ili letve postavljaju se tako da se štok drži zaglavljenim i održi potrebna širina, a uglavljuju se u visini kvake i iznad poda. U sve ćoškove, s leve i desne strane dovratka, postavljaju se kajle ili držači koji će takođe držati zaglavljenim i na jednakom rastojanju sve uglove dok se montaža ne završi. Na kraju ovog dela procesa, libelom treba ponovo proveriti da li su svuda ostali pravi uglovi i da li su sve linije ravne i u istoj osi.

4.5. Postavljanje krila vrata

Kada je štok postavljen i sasvim uglavljen, na red dolazi montiranje krila vrata. Krilo se nakači na šarke, zavrtnji ušrafe, a zatim proverava da li se slobodno i lako kreće i da li je sve leglo na svoja mesta. Ako negde zapinje ili visi, neophodno je da se šarke podese, odnosno, zategnu ili olabave. I ovog puta, ponovo sve položaje proverite libelom. Ako je sve kako treba, možete skinuti teleskopske distancere ili letve, ali kajle ostavite.

4.6. Završni radovi

Otvor između zida i štoka vrata, ma koliko uzan bio, treba ispuniti poliuretanskom penom. Preporučujemo upotrebu pur-pene koja se ne širi previše kako se ne bi razlila na sve strane. Važno je da ostavite sve kako jeste zaglavljeno najmanje 6 sati da bi se PU pena sasvim stvrdnula ili onoliko koliko je proizvođač naveo.

Kada se PU pena osuši, slede završni radovi. Višak pur-pene treba da se oreže skalpelom, a onda možete i da uklonite sve distancere, držače ili kajle koje su držale štok. Ostaje postavljanje, odnosno, lepljenje ili šrafljenje ukrasnih lajsni oko vrata kako bi se popunile sve praznine i vrata dobila svoj konačni izgled. Ako smatrate da treba ili želite nešto drugačije, oko štoka možete montirati i druge dodatne elemente.

4.7. Završno postavljanje krila vrata i ugradnja kvake

Poslednji deo procesa je finalno štelovanje krila vrata na šarkama. Proverite da li krilo vrata pravilno stoji i da li se bez problema otvara/zatvara. Na kraju na red dolazi i montiranje kvake, pri čemu opet treba da sledite uputstva proizvođača.

4.8. Montaža vrata na zid od knaufa

Ukoliko se nađete u situaciji da se vrata ugrađuju u zid od knauf-ploča, taj se otvor mora pravilno ojačati prema preporukama proizvođača ili izvođača radova. Knauf ili zid od gipsanih ploča je veoma lagan i zato je skoro uvek pregradni, pa je od presudne važnosti da se pre početka radova dobro ojača kako se zid ne bi oštetio i vrata ne bi visila.

5. Ugradnja ulaznih vrata

5.1. Priprema otvora vrata i sklopa okvira

Pre ugradnje ulaznih vrata potrebno je pripremiti zidni otvor i sastaviti okvir vrata. Pratite uputstva proizvođača za sastavljanje okvira. Nakon sastavljanja okvira, odnosno, štoka ili ragastova kako se kod nas još naziva, treba uporediti njegove dimenzije sa dimenzijama zidnog otvora. Optimalni otvor za ulazna vrata treba da bude 2-3 cm širi od spoljašnjih dimenzija okvira i 1-2 cm viši od spoljašnje visine okvira. U slučaju da se ugrađuju nova ulazna vrata na mesto starih, građevinski otvor, grede i podni otvor za metalni prag moraju se prilagoditi novim vratima. Važno je i sledeće - ukoliko pod u ulaznom hodniku ili prostoriji još nije završen, potrebno je označiti konačnu visinu poda ili nivo gotovog poda i podmetnuti drvene podmetače/distancere koji će privremeno zameniti visinu praga.

5.2. Ugradnja dovratka

Pre postavljanja dovratka u zidni otvor tako da bude u ravni s jednom stranom zida, treba ga zaštiti lepljivom trakom. Gotova vrata su inače oblepljena folijom radi zaštite tokom transporta i postavljanja, pa je nemojte skidati dok ne završite ceo posao. Ubacivanje štoka je najkompleksniji i najvažniji deo celog posla, a ubacuje se u zidni otvor tako da gornja ivica metalnog praga bude najmanje 1,5 cm iznad nivoa gotovog poda (1 cm je minimum, a 2 cm maksimum zbog neometanog kretanja krila), a donja ivica, naravno, na istoj visini kao nivo gotovog poda. Metalni prag takođe može da ima dodatni profil i podloške. U tom slučaju, osnovni profil se postavlja ispod nivoa poda. Nakon merenja i kontrole, sledi provera tačne dubine štoka u odnosu na debljinu zida, dok se pravi uglovi horizontalne i vertikalne ose proveravaju libelom. Da li ćete vrata postaviti tačno u centar širine zida ili više prema spolja, odnosno, unutra, zavisi od toga koliko će vrata moći da se otvaraju u zavisnosti od raspoloživog prostora. Naravno, da bi bila sigurnija, ulazna vrata je bolje postaviti tačno na sredinu zidnog otvora, ali će tada moći da se otvaraju samo do pravog ugla.

5.3. Fiksiranje štoka u zidni otvor 

Kada se štok postavi na svoje mesto, mora da se zaglavi sa sve četiri strane drvenim klinovima, takozvanim kajlama, odnosno, na tačkama iste visine sa svake strane, jedna naspram druge. Kajle se postavljaju između zida i štoka, ali tako da budu paralelne sa podom, u oba gornja ćoška i dodatno blago uguraju jedna prema drugoj, a onda na trećinama visine i tik iznad praga. Pravi uglovi horizontalne i vertikalne ose proveravaju se ponovo libelom. Dovratak se niveliše u sve tri ose, pa se za to može upotrebiti laser ili neka druga merna sprava ili običan visak, a kada se izniveliše i osigura i tu se, s obe strane, postavlja po jedna kajla. Ovi drveni klinovi moraju biti dobro uglavljeni i čvrsto držati štok na mestu do kraja postavljanja.

5.4. Postavljanje krila vrata

Zatim na red dolazi postavljanje krila vrata, ali se pre toga na sredini visine štoka uglavljuje letva koja služi proveri otvaranja/zatvaranja krila, jer krilo mora da se nesmetano kreće i pored te letve. Proverava se i to kako krilo naleže na štok i da li su uglovi pravi u svim pravcima. Ako je potrebno, ako uočite bilo kakvo odstupanje, promenite položaj okvira. Svi drveni klinovi moraju biti postavljeni što je moguće čvršće, jer ne smeju da se pomeraju. Pravilan položaj štoka možete i da ocrtate na zidu. Krilo vrata se zatim skida sa štoka ili samo otvori, tako da stoji pod pravim uglom u odnosu na štok, pa se još dodatno fiksira, odnosno, potkajluje kako bi se sprečilo savijanje tokom bušenja.

5.5. Postavljanje distancera

Sledeće na redu je postavljanje distancera, odnosno letvica kojima se štok potkajluje tako da ne mrda dok se montaža ne završi. Kajle se uglavljuju prvo u visini kvake, s obe strane, između štoka i zida, ali tako da se ništa ne ošteti. Dužina drvenog klina ili kajle treba da odgovara širini dovratka. Kada se to završi treba proveriti da li sve čvrsto stoji i da li su sve linije u ravni - pod pravim uglom u odnosu na pod.

5.6. Ankerisanje okvira

Okvir vrata ima već pripremljene rupe za ugradnju, odnosno, ankerisanje u zid. Prvo se skine maskirni čep sa centralnog držača koji se nalazi u visini kvake, a zatim se kroz štok i zid izbuši rupa prečnika 6 mm. Dubina rupe u zidu treba da bude najmanje 5 cm. Zatim se u nju ušrafi anker-zavrtanj prečnika 7,5 mm. Onda se centralni držač vrati na mesto i takođe zašrafi, s tim što treba da se proveri i rastojanje između strana, koje mora ostati isto celom visinom štoka. Prilikom bušenja, naravno, mora da se pazi da se ne oštetiti štok ulaznih vrata, jer se to ne može popraviti. Takođe obratite pažnju na iste dimenzije bušilice i dimenzije zavrtnja. Kada se ankerisanje završi, proverite libelom još jednom sve ose i prave uglove, pošto će samo tako krilo vrata moći da se kreće bez zapinjanja.

5.7. Zaptivanje vrata

Budući da su ulazna vrata proboj na toplotnom omotaču kuće i da su izložena svim spoljnim uticajima, moraju biti sasvim nepropusna, bez toplotnih mostova. Praznina između konstrukcije i štoka se trajno zatvara u tri nivoa. Spoljni sloj je vodootporan i paropropusan, a pruža i adekvatnu zaštitu od vetra. PU pena u sredini obezbeđuje toplotnu i zvučnu izolaciju, a s unutrašnje strane su postavljene paronepropusna i termička barijera. Ta praznina između zida i štoka treba ravnomerno da se popuni PU penom. Prilikom punjenja treba imati u vidu da se poliuretanska pena brzo širi, pa nemojte istiskati previše. Važno je ostaviti dovratak, štok i prag zaglavljenim i poduprtim najmanje 6 sati (ili po uputstvu proizvođača) nakon punjenja kako bi se pena u otvoru potpuno stvrdnula.

5.8. Završni radovi montaže vrata

Kada se poliuretanska pena dovoljno stvrdne, uklanjaju se poprečna letva, držači i kajle. Višak pene se zatim iseče skalpelom, celom dužinom ivica, gde je potrebno. Pre početka zidarskih radova i postavljanja ukrasnih lajsni (tzv. pervajza), još jednom proverite naleganje i zatvaranje krila vrata. Zaštitna lepljiva traka ili folija se skidaju sa celog štoka tek nakon završetka obrade zida oko vrata, odnosno, nakon malterisanja i krečenja, ukoliko je to potrebno. Što se tiče ugradnje kvake i brave na vratima, potrebno je poštovati priložena uputstva proizvođača, jer nepravilna ugradnja može oštetiti mehanizam za zaključavanje.

6. Ugradnja vrata - cena

Koliko košta ugradnja vrata? Cena će prvenstveno zavisiti od toga da li ste ih naručili po meri ili uzimate ona serijski proizvedena. Razlika među njima može biti i dvostruka ili čak trostruka. Ugradnja unutrašnjih vrata uglavnom košta između 30 i 50 EUR. Cena montaže ulaznih vrata zavisi od proizvođača, ponude i na kraju, ali ne manje važno, od materijala i dimenzija vrata i kreće se 45-80 EUR.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Ugradnja vrata drvenih

Potrebna montaža sobnih vrata i montaža dvokrilnih vrata, imaju ugradjen stok.

Prva vrata nemaju ugradjen stok ,dimenzije 200 x 80 cm
Druga vrata imaju ugradjen stok, dimenz. 240x 120 31752 € do 52920 €

........

Montaža sobnih vrata

Potrebna ugradnja sobnih vrata.
200x90cm - 2 kom
200x80cm - 3 kom
200x100cm - 1 kom
Furnir. 52920 € do 88200 €

........

Ugradnja vrata u stanu

Potrebna je ugradnja sigurnostnih vrata u stanu, sobnih vrata od 90 cm širine i kupatilskih 80 cm.

Vrata su nabavljena. 31752 € do 52920 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 6kom
Ugradnja vrata, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja spremnih sobnih vrata, 2 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

270 € do 450 €

Cena, Nabavka i ugradnja sobnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Kruševac

180 € do 300 €

Cena, Drvena vrata skinuti i ugraditi nova, 1 kom
Ugradnja vrata, Futog

45 € do 75 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 4 kom
Ugradnja vrata, Velika Moštanica

135 € do 225 €

Cena, Ugradnja sigurnosnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Ugrinovci (Zemun)

90 € do 150 €

Cena, Montaža pvc vrata, cca 200 x 70cm 2kom
Ugradnja vrata, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Demontaža i montaža sobnih i ulaznih vrata, sobna 3 i 1 kom ulazna
Ugradnja vrata, Niš

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, cca 80 x 200 cm
Ugradnja vrata, Kaluđerica

117 € do 195 €

Cena, Demontaza i motaža sigurnosnih vrata, cca 100 x 202cm
Ugradnja vrata, Smederevo

90 € do 150 €

Cena, Zamena vrata sa svetlarnikom za klasična vrata, 5 cca 64 x 198cm
Ugradnja vrata, Novi Sad

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 4 kom
Ugradnja vrata, Tutin

135 € do 225 €

Cena, Ugradnja vrata, cca 80 x 190cm
Ugradnja vrata, Ugrinovci (Zemun)

72 € do 120 €

Cena, Montaža i demontaža vrata, 4 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

135 € do 225 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 2 kom
Ugradnja vrata, Beograd

180 € do 300 €

Cena, Potrebni podizvođači za ugradnju vrata, 6 kom
Ugradnja vrata, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Sobna vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Beograd

144 € do 240 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

135 € do 225 €

Cena, Montaža medijapan kliznih vrata , 2 kom
Ugradnja vrata, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Ugradnja gotovih sobnih( kupatilskih) vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Beograd

45 € do 75 €

Cena, Ugradnja ulaznih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

180 € do 300 €

Cena, Skidanje postojećih ulaznih vrata i postavljanje novih sigurnosnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Novi Beograd

90 € do 150 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 2 kom
Ugradnja vrata, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Montaža i demontaža PVC stolarije,
Ugradnja vrata, Novi Sad

2250 € do 3750 €

Cena, Montaža sobnih vrata, 1 kom - 200 x 85cm
Ugradnja vrata, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata u novonapravljen zid od gipsa, 1 kom
Ugradnja vrata, Novi Sad

45 € do 75 €

Cena, Ugradnja ulaznih dvokrilnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Užice

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja PVC ulaznih vrata u stanu, 1 kom
Ugradnja vrata, Sombor

180 € do 300 €

Cena, Demontaža i montaža ulaznih vrata , 1 kom- 95 x 215cm
Ugradnja vrata, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja unutrašnjih vrata, 2 kom
Ugradnja vrata, Užice

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Beograd

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja već kupljenih sobnih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Beograd

180 € do 300 €

Cena, sigurnosna, čelična vrata debljine 7 cm, 1 kom-210x100cm
Ugradnja vrata, Novi Sad

1260 € do 2100 €

Cena, Ugradnja već kupljenih kupatilskih vrata, 1 kom
Ugradnja vrata, Borča

135 € do 225 €

Cena, Ugradnja sobnih vrata , 3 kom
Ugradnja vrata, Beograd

135 € do 225 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Ugradnja vrata cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

225+ PREDUZEĆA ZA Ugradnja vrata
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Ugradnja vrata?

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana