Senila, cena

Koliko koštaju spoljna senila? Iznos potreban za spoljna senila treba računati još pri projektovanju kuće, odnosno, pri planiranju nastrešnica, streha, konzolnih ispusta i sličnog. Senilima se u prostoru stvaraju preduslovi za bolju osenčenost unutrašnjosti prema tome da li je određen prostor namenjen radu ili odmoru, a samim tim se određuju i troškovi klimatizacije. Cene unutrašnjih senila se razlikuju prema vrsti, materijalu, dimenzijama i načinu upravljanja. Za venecijanere, komarnike, tende, markize ili žaluzine možete platiti od oko 33 do 220 EUR/m2. Fiksna senila kakva su pergole i brisoleji su skuplja. Brisoleji koštaju negde između 200 i 300 EUR/m2. Posavetujte se sa svojim arhitektom ili enterijeristom o najboljim senilima za vaš dom.

Kome poveriti izradu ili nabavku senila? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima senila u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena venecijanera


Cena klasičnih PVC venecijanera čije su letvice širine 45 mm je /m2; PVC venecijaneri čije su letvice širine 37 mm su oko /m2, a iste takve, ali aluminijumske koštaju oko /m2.

25.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
36.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Senila, cena

DETALJNIJE CENE ZA Senila

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Protivprovalne žaluzine

Cena protivprovalnih, ojačanih žaluzina.€/m2

m2
potražnja>

Pogon za venecijanere ili roletne

Cena motora za venecijanere ili roletne, bez upravljanja i prekidača.€/m2

m2
potražnja>

Montiranje roletni

Cena montiranja podfasadnih roletni.€/m2

m2
potražnja>

Podfasadne roletne

Cena podfasadnih roletni. Cena podfasadnih roletni sa izolovanim ALU kutijama i klasičnim ALU letvicama širine do 40 mm s ručnim upravljanjem pomoću kanapa. Cena roletni i postavljanja.€/m2

m2
potražnja>

PVC kapci, pokretne letvice

Cena drvenih kapaka. Cena PVC kapaka s pokretnim letvicama, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>

PVC kapci, fiksne letvice

Cena PVC kapaka. Cena PVC kapaka s fiksnim letvicama, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>

Drveni kapci, fiksne letvice

Cena drvenih kapaka. Cena kapaka od smrekovog drveta s fiksnim letvicama, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>

Aluminijumski kapci, pokretne letvice

Cena aluminijumskih kapaka. Cena aluminijumskih kapaka s pokretnim letvicama standardne RAL boje, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>

Aluminijumski kapci, fiksne letvice

Cena aluminijumskih kapaka. Cena aluminijumskih kapaka s fiksnim letvicama standardne RAL boje, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>

Podfasadne roletne

Cena podfasadnih roletni. Cena podfasadnih roletni sa izolovanim ALU kutijama i klasičnim ALU letvicama širine do 40 mm s ručnim upravljanjem pomoću kanapa. Cena roletni i postavljanja.€/m2

m2
potražnja>

Drveni kapci, pokretne letvice

Cena drvenih kapaka. Cena kapaka od smrekovog drveta s pokretnim letvicama, s ugradnjom. Cena za prozor 80x120 cm.€/m2

m2
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Spoljne roletne


Koliko koštaju roletne? Cena senila za prozore ili vrata, odnosno roletni ili žaluzina, bilo da su k...

Proverite i: Spoljne roletne, cena

Žaluzine


Koliko koštaju žaluzine? Cena žaluzina za prozore ili vrata zavisna je od vrste (klasične, podfasadn...

Proverite i: Žaluzine, cena

Spoljni rolo-zastori


Koliko koštaju spoljni rolo-zastori? Spoljni rolo-zastori (screen) su odlična senila za velike stakl...

Proverite i: Spoljni rolo-zastori, cena

Komarnici


Koliko koštaju komarnici? Komarnici će vas poštedeti mnogih besanih noći zbog dosadnih insekata tako...

Proverite i: Komarnici, cena

Tende, markize


Koliko koštaju spoljna horizontalna senila? Cene tende ili pergole zavise od veličine, vrste konstru...

Proverite i: Tende, markize, cena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Senila - sve što treba da znate

1. Senila - šta sve treba da znate?

Savremeni trendovi uređenja objekata za stanovanje i rad nalažu upotrebu velikih staklenih površina. Naučno je dokazano da dnevna svetlost izuzetno blagotvorno deluje na ljudski organizam, a ni estetski efekti nisu upitni. Ipak, u praktičnom, arhitektonskom i građevinskom smislu, to predstavlja dvojaki izazov. S jedne strane, tokom zime se gube velike količine toplote, koja se tek delimično može nadoknaditi sunčanim danima. S druge strane, tokom leta toplote ima toliko da dolazi do pregrevanja i to se, takođe samo delimično, može izbeći promišljenim arhitektonskim elementima. Pravilnim dimenzioniranjem prozora i njihovom orjentacijom, konzolnim delovima objekta koji prave senke te hladovinom dobro raspoređenog zelenila, može se izbeći veći deo problema pregrevanja.

Pregrevanje, blještanje i neželjeni pogledi se svakako mogu izbeći i planskim rasporedom te dobrim izborom spoljnih i unutrašnjih senila; istinu govoreći, spoljna senila se smatraju boljim rešenjem jer štite koliko spoljne delove fasade i prozore toliko unutrašnjost. Postoje brojne vrste spoljnih senila: kapci, roletne, žaluzine, suncobrani, markize, tende, pergole i brisoleji, a skoro neizbežan dodatak za većinu su komarnici. Neka senila su fiksna, neka pokretna s različitim dodacima - mehanizmima za ručno i automatsko pokretanje. Ako se povežu sa sistemom za pametno upravljanje kućom, senila se mogu podešavati i po unapred zadatim parametrima - uključivati u određeno vreme ili prema vremenskim prilikama.

Senila
Kasetne tende pružaju prijatnu senku u vrućim letnjim mesecima

2. Kako da izaberete ponuđača senila?

Ukoliko niste sigurni koju vrstu i tip senila da izaberete, posetite neke salone. Na tržištu ima mnogo proizvođača i ponuđača, asortiman je naizgled bezgraničan koliko i raspon cena. Osnovno pitanje je za šta vam senilo treba - da se zaštitite od sunca ili radoznalih pogleda? Hoćete li fiksno ili pokretno? Na portalu Daibau.rs naći ćete brojne ponuđače te ćete lako moći da uporedite njihove ponude. Pogledajte fotografije i komentare korisnika. Onima koje izaberete pošaljite upit, pa se na osnovu odgovora odlučite za nekog. Tako ćete najjednostavnije i najbrže doći do onoga što tražite.

3. Koju vrstu senila odabrati?

Roletne su najrasprostranjenija vrsta spoljnih senila za prozore. Roletne sprečavaju pregrevanje koliko i neželjene poglede. Pri tom su i odlična zaštita od vetra, kiše, snega, ali i od provalnika. Roletne su i toplotni izolator kojim možete gubitak energije smanjiti za oko 25%; isto toliko su i dobar zvučni izolator, jer smanjuju buku i do 10 dB. Što se materijala tiče, ima ih od plastike, aluminijuma i drveta.

3.1. Nadrgradne roletne

Ovaj tip roletni se montira zajedno s prozorima pošto se njihovo kućište postavlja tačno iznad okvira prozora. Zato se najčešće koristite prilikom novogradnje ili renoviranja. Ovakve roletne odlikuje visoka izolativnost i dobra su zaštita za prozore. Njihovo održavanje je vrlo jednostavno kao i popravke.

3.2. Spoljne roletne

Ovaj tip roletni se najviše traži i koristi pošto mogu da se postave i na stare i na nove prozore. Budući da su uočljive na fasadi, imajte na umu boju i izgled fasade kako ne bi odudarale od opšteg utiska. Spoljne roletne su višefunkcionalne - letvice im mogu biti od PVC ili aluminijuma, pokretanje im je ručno ili automatsko i mogu im se dodati komarnici ako već nisu ugrađeni.

3.3. Podfasadne roletne

Ove roletne se sve češće koriste u modernoj novogradnji koja teži minimalističkim, pravolinijskim i svedenim oblicima pošto su kućišta skrivena ispod fasade. Kućište se zapravo ugrađuje iznad prozora u strukturu fasade ili spoljnu ivicu noseće konstrukcije i malteriše, tako da se spolja uopšte ne vidi.

3.4. Kose roletne

Iskošene roletne služe za prozore nepravilnih oblika (trouglaste, okrugle, šestougaone, tj. sve asimetrične) i one neposredno ispod krovne kosine i mogu biti pod uglom do 45°. Da bi bile izdržljivije prave se samo od aluminijuma.

3.5. Roletne za krovne prozore

Ove roletne su posebno namenjene krovnim prozorima koji su uvek pod većim opterećenjem, pošto su konstatno direktno izloženi pregrevanju, kiši i snegu.

3.6. Elektroroletne

Roletne se mogu pokretati ručno, pomoću raznih vrsta navojnih šipki (kurbli), ali je automatsko svakako lakše i jednostavnije, naročito kada su u pitanju veliki prozori. Pokreću ih motori kojima se upravlja preko prekidača ili daljinskog upravljača. Međutim, njihov rad može biti automatizovan preko pametnih sistema kontrole cele kuće. Tako se roletne mogu podešavati prema atmosferskim prilikama ili u određeno vreme.

3.7. Protivprovalne roletne

Velika prednost roletni nad ostalim senilima je protivprovalna zaštita. Ove roletne imaju sigurnosne opruge, zatvarače, sistem zaključavanja ili posebne mehanizme koji se spolja ne mogu otvoriti.

4. Žaluzine

Žaluzine su najviše upotrebljivana vrsta spoljnih senila za prozore. Prave se od čvrstih aluminijumskih letvica koje mogu da se pokreću i u zavisnosti od ugla pod kojim su iskošene, kontrolišu količinu svetlosti u prostorijama. Žaluzine su čvrste, izdržljive, otporne na promene temperature i vremena; jednostavno se koriste i održavaju, a traju dugo. Letvice na njima mogu biti široke 50, 65, 80 mm i više, odbijaju blještanje sunca i toplotu. Mogu se postavljati i sa spoljne i sa unutrašnje strane prozora, a mogu poslužiti i za zatvaranje prostorija, balkona ili terasa. Kućišta se mogu postaviti iznad prozora ili biti sakrivena malterom. Najizdržljivije vođice za žaluzine su žičane, nešto jeftinije su one plastične ili aluminijumske. Žaluzine se mogu pokretati kaiševima, kanapima, kurblom ili motorom. Naposletku, ima ih u svim bojama RAL palete tako da ćete sigurno naći odgovarajuće.   

4.1. Nadgradne žaluzine

Ove se žaluzine najviše koriste pri novogradnji, jer se ugrađuju zajedno s prozorima i čine jedinstven fasadni element. Kućište ovih žaluzina je neupadljivo i zato su vrlo popularno rešenje na savremenim, minimalističkim zgradama. Izolovano kućište koje stoji iznad prozora odgovara i zahtevima niskoenergetske gradnje. Integrisane žaluzine mogu da se pokreću ručno ili automatski, pomoću motora.

4.2. Spoljne žaluzine

Može se reći da su ove žaluzine odgovarajuće senilo za svaki prozor. Odlično štite od vrućine, a i lep su estetski detalj na svakoj fasadi. Njihova glavna prednost je to što mogu biti postavljene bilo kad i na nove i na stare prozore.

4.3. Kose žaluzine

Nove proizvodne tehnologije omogućile su izradu žaluzina i za iskošene prozore, omiljene u savremenoj arhitekturi. Tako su nastale okrugle i višeugaone - jednom rečju, asimetrične, kako bi odgovarale baš svakom prozoru. 

5. Tende i markize

Tende i markize su konzolna senila koja štite prostor koliko od letnje pripke toliko i od padavina. Zbog toga ih najčešće nalazimo na balkonima i terasama. Tenda je sastavljena od kućišta (kutije), profila, nosača i jakog akrilnog platna. Sama konstrukcija je od čvrstog, ali lakog aluminijuma koji se može naći u svim bojama RAL palete. Tenda može da se otvara i zatvara ručno ili, sve češće, na električni pogon.

5.1. Klasične tende

Ovakve tende su najbrojnije. Za razliku od polukasentnih i kasetnih tendi, platno im se brže suši, konstrukcija i održavanje su nezahtevni, a otvaranje i zatvaranje sasvim jednostavni. Cena im je takođe pristupačnija; međutim, budući da su klasične tende stalno izložene svim uticajima, zahtevnijim kupcima su one estetski nezadovoljavajuće.

5.2. Polukasetne tende

Kod polukasetnih tendi, namotano platno ulazi u kućište, a kraci konstrukcije ostaju napolju. Pri zatvaranju, odnosno, namotavanju, mora se paziti da materijal bude suv, jer će se u suprotnom vrlo lako pojaviti buđ.

5.3. Kasetne tende

Ove su tende postale omiljene u novogradnjama jer izgledaju nepretenciozno i elegantno. Ovaj tip tendi je takav da i platno i cela konstrukcija ulaze u kućište te je sve zajedno zaštićeno od spoljnih uticaja. Ipak, i ovde se mora paziti na to da platno bude suvo kada se skuplja u kućište da se ne bi pojavila buđ.

5.4. Vertikalne tende

Ove tende su zapravo zastori koji služe za bočnu zaštitu koliko od vremenskih uticaja toliko i od neželjenih pogleda. Kada se razvuku one stoje sasvim vertikalno.

5.5. Polukružne tende

Ove tende deluju klasično i uglavnom se koriste za izloge trgovina i drugih poslovnih prostora. Mogu biti fiksne ili složive.

6. Komarnici

Komarnici su odlično rešenje onda kada želite da u prostorije ulazi svež vazduh ali ne i nasrtljivi insekti. Komarnici se sastoje od aluminijumskih ili plastičnih okvira (ALU i PVC) i fine zaštitne mrežice od staklenih vlakana. Postoji više vrsta i tipova komarnika. Neki se mogu postavljati samostalno, neki su integrisani, a i jedni i drugi mogu poslužiti i za stambene i za poslovne objekte. Naročito su praktični za prostorije u kojima se zahteva posebna higijena kao što su kuhinje, kupatila, bolnice ili svi tipovi ugostiteljskih objekata. Ako se pažljivo koriste, mogu da traju vrlo dugo, a održavanje im je vrlo jednostavno.

6.1. Rolo komarnici za prozore

Ovi su komarnici namenjeni prometnim mestima kao što su prozori s cvećem. Prednost im je jednostavno spuštanje i podizanje, bilo ručno pomoću kanapa ili automatsko, na elektropogon. Njih je moguće ugraditi naknadno na stare prozore, a mogu biti i integrisani, na novim.

6.2. Rolo komarnici za vrata

Komarnici za prozore neće biti ni od kakve koristi budu li insekti ulazili kroz vrata koja često koristimo. Prednost ovih rolo komarnika je skoro stopostotna zaštita od napasti. Zbog rolo-mehanizma komarnik se brzo otvara i zatvara te je pogodan za vrata kroz koja stalno prolazite. Rolo komarnike mogu da koriste i deca i osobe s invaliditetom jer im je donja lajsna širine svega 3 mm. 

6.3. Klizni komarnici

Ovi se komarnici upotrebljavaju za velike otvore. Mogu se postaviti na panoramske prozore, zimske vrtove ili izlaze na balkone i terase. Klizni komarnici mogu biti jednokrilni, dvokrilni i trokrilni. Pošto su im okviri čvršći i stabilniji nisu im potrebne unutrašnje lajsne, a time je i pogled kroz prozor potpuno neometan. Klizni komarnici se otvaraju ručno, a mogu se postaviti i ručice za otvaranje nogom.

6.4. Plisirani komarnici

Ovaj tip komarnika se najviše koristi za panoramske zidove i velika balkonska vrata. Mogu biti jednostruki ili dupli. Donja lajsna im je široka svega 4 mm te su odgovarajući i prolazima bez praga. Plise komarnici se mogu otvarati i horizontalno i vertikalno.

6.5. Krilni komarnici

Krilni komarnici su, pre svega, namenjeni otvorima kroz koje se često prolazi kao što su izlazi na terasu i balkon. Pošto su profili ovih komarnika vrlo tanki, moguće ih je postaviti i zajedno s roletnama ili žaluzinama. Ima ih u svim bojama RAL palete. Uglavnom se krilni komarnici postavljaju sa spoljne strane vrata i otvaraju se na spolja, mada se mogu postaviti i s unutrašnje strane ili kao „kaubojska vrata“.

6.6. Fiksni komarnici

Ovi su komarnici najjednostavniji i najpraktičniji. Mogu se postaviti na svaki prozor, mada su prvenstveno namenjeni prozorima i vratima koji se slabo koriste za prolaz. Komarnici se postave i fiksiraju, a kada zatreba mogu i da se skinu.

6.7. Integrisani komarnici

Integrisani komarnici stoje u prozorskom okviru. Kada su spušteni, sasvim su neprimetni, a mogu i da budu kombinovani sa nekim vrstama senila. Slabost ugrađenih komarnika je u tome što se ne mogu postavljati samostalno već uz cele prozore, odnosno kada se montiraju pri novogradnji ili renoviranju.

7. Pergole

Pergole su oduvek bile popularan dodatak kući, pošto su omogućavale korišćenje terasa u vrelim letnjim danima. Pergole su zapravo samostalne konstrukcije namenjene zaštiti od sunca, kiše ili vetrova. Mogu biti od drveta, čelika i od aluminijuma, kakve su najmodernije. Krov pergole može biti pun ili perforiran od fiksnih ili pokretnih letvica, rebrast, a može biti platnen, ozelenjen, itd. Pokretne lajsne omogućavaju senčenje prema kretanju Sunca, odnosno, mogu biti sasvim otvorene ili sasvim zatvorene kao pravi krov. Ukoliko se pokretanje pergole poveže na sistem pametnog upravljanja kućom i elektromotorom, onda će senčenje biti automatsko prema unapred zadatim parametrima. Najveća prednost pergola je njihova čvrstina te su otporne i na vrlo jake vetrove. 

8. Brisoleji

Brisoleji su tvrda senila za prozore, balkone i terase. Omiljen su dodatak savremenim objektima pošto ispunjavaju zadatak primarnog senčenja a pri tom izgledaju fantastično. Prema načinu na koji se pokreću letvice, brisoleji se dele na vertikalne i horizontalne. Najčešći su aluminijumski, za vrtove i zasebne objekte, ali ima i drvenih, koji zahtevaju nešto redovnije održavanje. Brisoleji mogu biti fiksni ili, ako su povezani s motorom, pokretni.

9. Montaža senila

Postavljanje spoljnih senila odvija se na dva načina. Integrisana senila se ugrađuju zajedno s prozorima te su pogodna za veća renoviranja i novogradnju. Možete izabrati integrisane žaluzine, roletne ili komarnike. Ostala spoljna senila se postavljaju naknadno na prozorski okvir ili vrata ili direktno na fasadu, odmah iznad otvora. Ponuđač koga odaberete prvo će uzeti sve tačne mere i na osnovu njih napraviti određeno senilo. Za plisirane roletne i žaluzine se uzima unutrašnja širina stakla, a za rolo komarnike spoljni razmak zidova. Samo montiranje traje svega nekoliko sati.

10. Popravka senila

Spoljna senila su uvek izložena svim prilikama i neprilikama - suncu, kiši, snegu, vetru. Kvarove mogu uzrokovati i nepravilno korišćenje ili održavanje. S druge strane, često korišćenje takođe haba mehanizme i platna. Najveći broj senila je dugotrajan, ali do oštećenja dolazi zbog raznih uzroka. Kada dođe do toga, preporučujemo da se uvek prvo raspitate da li je isplativija popravka ili nova kupovina. Zamena vođica ili letvica je svakako mnogo jeftinija od kupovine novog sistema. Većina majstora za spoljna senila nudi popravku skoro svih delova mehanizama i rezervni delovi su lako dostupni.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Nabavka i montaža brisoleja za terasu

Potrebna je izrada senila dimenzija cca 4 x 2 m2.(okvirno) 10584 € do 17640 €

........

Kapci za tri dupla prozora

Poštovani,

potrebne žaluzine ili kapke za prozore 3kom duplih.

Hvala 63504 € do 105840 €

........

Tenda - zamena platna

Poštovani,

potrebna zamena platna na tendi. Dimenzija platna je 3x2 m.

Hvala 31752 € do 52920 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Rolo zastor - konstrukcija, 6kom
Senila, Niš

540 € do 900 €

Cena, Tenda, 3 kom cca 3.3m2
Senila, Beograd

540 € do 900 €

Cena, 2,5 x 3m senilo, materijal nebitan., 1 kom
Senila, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Drveni kapci za balkonska vrata, 2 kom
Senila, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Alu kapci u boji drveta, 3kom - 1000×1000cm; 1200×1240cm; 1600×1900cm
Senila, Svrljig

540 € do 900 €

Cena, Senilo, 1 kom
Senila, Novo Selo (Niš)

180 € do 300 €

Cena, Vertikalni brisolei, 3 kom
Senila, Novi Sad

585 € do 975 €

Cena, Izrada i montaža drvenih kapaka, 10m2 , 5kom
Senila, Obrenovac

1620 € do 2700 €

Cena, Postavljanje rolo zavesa na krovnim prozorima, 5 kom
Senila, Pančevo

315 € do 525 €

Cena, Nadstrešnica s prozirnim krovom, 2 x 4m jedno pokrivalo za terasu (metalna konstrukcija postoji)
Senila, Bački Petrovac

225 € do 375 €

Cena, Tenda sa dvoje makaza, cca 7m
Senila, Novi Sad

630 € do 1050 €

Cena, Plise zavese, 110cm×200cm
Senila, Beograd

63 € do 105 €

Cena, ALU roletne i rolo vrata, 90 ×197, 80x 192, rolo roletna prozor 113×75
Senila, Brankovina

1800 € do 3000 €

Cena, Senila , 2 kom
Senila, Beograd

135 € do 225 €

Cena, Spoljna zaštita od sunca,
Senila, Senta

180 € do 300 €

Cena, Tenda za kuću, 3 m
Senila, Prijepolje

270 € do 450 €

Cena, Tenda za terasu, cca 3,35x1,60m
Senila, Beograd

450 € do 750 €

Cena, Senila-brisolej, 1kom
Senila, Beograd

45 € do 75 €

Cena, Drvena pergola, 6x3m
Senila, Bogatić

306 € do 510 €

Cena, Zastakljivanje terase, 3,5x7 m
Senila, Gornji Milanovac

1350 € do 2250 €

Cena, Tenda, cc5m2
Senila, Beograd

315 € do 525 €

Cena, Zatvaranje terase pvc folijom, 1
Senila, Raška

450 € do 750 €

Cena, Rolo tenda , cca 7m
Senila, Gornja Trepča

900 € do 1500 €

Cena, Tenda, 1 kom
Senila, Senta

1080 € do 1800 €

Cena, Tenda za terasu, 1
Senila, Pirot

450 € do 750 €

Cena, Komarnici za 7 prozora, 7 kom., potrebno merenje
Senila, Kikinda

270 € do 450 €

Cena, Zamena trakastih zavesa, dužina 140 cm, širina 120 cm
Senila, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Tenda za pokrivanje terase, 3x3m
Senila, Mladenovac

270 € do 450 €

Cena, Postavka brisoleja na dva portala, 2 kom. (260cm-najviše deo sa padom od 97cm, 160cm širina - nacrt u prilogu)
Senila, Novi Sad

135 € do 225 €

Cena, Zatvaranje autoperionice PVC folijom sa mehanizmom ,
Senila, Kragujevac

270 € do 450 €

Cena, Tenda, 15m2 - 6x2,5m
Senila, Beograd

360 € do 600 €

Cena, Tenda za terasu, u širini od 4.34m
Senila, Novi Banovci

180 € do 300 €

Cena, Drvene žaluzine,
Senila, Niška Banja

270 € do 450 €

Cena, Izrada i postavljanje Roletni, 19 kom. Ca 50 kvdr.metara
Senila, Trstenik

1800 € do 3000 €

Cena, PVC roletne - 4kom / Osijek,
Senila, Odžaci

225 € do 375 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Senila cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

198+ PREDUZEĆA ZA Senila
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Senila?

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana