Montaža, ugradnja prozora, cena

Koliko košta ugradnja prozora? Cene samih prozora se razlikuju u zavisnosti zastakljenja, od materijala od kog su ramovi i okviri, od dimenzija i vrste zatvaranja. Najjeftiniji su PVC prozori, potom drveni prozori koji mogu biti i do 40% skuplji od PVC, a onda kombinacija drvo-aluminijum - takvi prozori mogu biti i do 100% skuplji od PVC. Cena ugradnje zidnog prozora je zavisna od izvođača radova, složenosti ugradnje, količine upotrebljenog materijala, dimenzija otvora za prozor i drugih faktora. RAL montaža je u smislu energetske efikasnosti najkvalitetnija i stoga, najskuplja. Za samu montažu majstori obično naplaćuju između 5 i 10 EUR.

Kome poveriti montažu ili ugradnju prozora? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim proizvođačima i dobavljačima prozora u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena ugradnje prozora


Cena ugradnje prozora. Cena montaže prozora s dihtovanjem spoljne i unutrašnje strane.

5.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
7.20 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Montaža, ugradnja prozora, cena

DETALJNIJE CENE ZA Montaža, ugradnja prozora

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Postavljanje prozora

Postavljanje prozora. Cena postavljanja prozora sa svim potrebnim materijalom za ugradnju, zaštitu i dihtovanje, s okovima i šrafovskom robom kao i završnom obradom zidova nakon ugradnje.€/m2

m2
potražnja>

Postavljanje prozorskih daski

Postavljanje prozorskih daski. Cena postavljanja spoljne prozorske daske dubine do 40 cm i debljine 3 cm s okapnicom – teraco ploča. Cena skidanja starih daski i odvoz šuta na deponiju, malterisanje ogoljenih mesta.€/kpl

kpl
potražnja>

RAL ugradnja prozora

Cena ugradnje prozora. Cena RAL montaže prozora s dihtovanjem spoljne i unutrašnje strane. Cena dužnog metra.€/m

m
potražnja>

PVC unutrašnja prozorska daska

Cena PVC unutrašnje prozorske daske. Cena PVC prozorske daske, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Unutrašnja prozorska daska od mermera

Cena unutrašnje prozorske daske od mermera. Cena prozorske daske od mermera, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Unutrašnja prozorska daska od granita

Cena unutrašnje prozorske daske od granita. Cena prozorske daske od granita, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Unutrašnja prozorska daska od veštačkog kamena

Cena unutrašnje prozorske daske od veštačkog kamena. Cena prozorske daske od veštačkog kamena, standardne debljine 2 cm bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Unutrašnja prozorska daska od HPL laminata

Cena unutrašnje prozorske daske od HPL laminata. Cena prozorske daske, standardne debljine 2 cm.€/tm

tm
potražnja>

Spoljna aluminijumska prozorska daska

Cena spoljne aluminijumske prozorske daske. Cena prozorske daske, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Spoljna prozorska daska od granita

Cena spoljne prozorske daske od granita. Cena prozorske daske od granita, standardne debljine 2 cm, bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>

Spoljna prozorska daska od veštačkog kamena

Cena spoljne prozorske daske od veštačkog kamena. Cena prozorske daske od veštačkog kamena, standardne debljine 2 cm bez ugradnje.€/tm

tm
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Montaža, ugradnja prozora - sve što treba da znate

1. Montaža, ugradnja prozora - šta sve treba da znate?

1.1. Važnost pravilne montaže

Bez obzira da li se radi o PVC, prohromskoj, aluminijumskoj ili drvenoj stolariji, ključna je kvalitetna i pravilna ugradnja. Takođe nije bitno da li je u pitanju postavljanje novih prozora u novogradnji ili renoviranje postojećih, jer je u svakom slučaju važno da kontakti prozora i zida budu što bolje zaptiveni. Nepravilno postavljanje vodi lošem zaptivanju, što opet za sobom povlači veće gubitke toplote, veće troškove grejanja i stvaranje kondenzacije tokom hladnih meseci. Sve ovo se može izbeći profesionalnom ugradnjom stolarije koja će potom godinama služiti bez ikakvih problema.

Montaža, ugradnja prozora
Montaža stolarije može se raditi na više načina: klasična, RAL ili na „slepi“ štok

2. Tok ugradnje prozora

2.1. Merenje za ugradnju prozora

Bez obzira na to da li ste se odlučili za potpuno nove prozore ili za reparaciju postojećih, ključno je da se pre naručivanja proizvodnje ili popravke, uzmu sasvim tačne i precizne dimenzije građevinskog otvora u koji će se novi prozori ugraditi. Imajte na umu da je, bez sumnje, najbolje i najsigurnije, a u krajnjoj liniji i najisplativije, da merenje uvek izvrši onaj ko će nove prozore i praviti! Ukoliko angažujete preduzeće, oni će zadužiti odgovorno lice za takvo merenje. Ako se radi o privatnom zanatliji, on/ona mora lično doći kod vas i sve dobro premeriti. Merenje ne treba da vršite vi (možete ga izvršiti tek naknadno, radi verifikacije), jer za eventualne neodgovarajuće dimenzije novih prozora odgovornost snosi lice koje je merenje izvršilo, pa ćete tako imati pravo na žalbu i prepravku. Dakle, ako neko, bilo preduzeće bilo majstor, napravi prozor koji nikako ne može da stane u otvor, taj neko će morati da napravi i novi o svom trošku. Stoga je ključno da zahtevate da dimenzije prozorskih otvora na objektu uvek izmeri izvođač!

2.2. Zaštita prostora

Pre nego što ceo posao ugradnje ili zamene počne, treba zaštiti prostor ili prostoriju u kojoj će se radovi izvoditi. Pre montaže, ceo pod prostorija i hodnika koji do njih vode, zidove i nameštaj treba obložiti nekim vidom zaštite. Uglavnom se u tu svrhu koriste veliki deblji najloni, pošto će majstori po njima hodati, unositi i iznositi materijal, alat i opremu, a isto se odnosi i na komade pokućstva koji su zbog veličine i težine ostavljeni. Najbolje je da se sav nameštaj iznese i premesti u druge prostorije, ali ako to nije izvodljivo iz bilo kog razloga, poslužiće i to da se dobro umotaju. Uvek je preporučljivo da se svi ovi pripremni zadaci završe pre same ugradnje, kako bi prostor bio potpuno pripremljen za rad.  

2.3. Demontaža postojeće stolarije

Sledeći korak u procesu montaže stolarije je uklanjanje ili demontaža postojećih, starih prozora i vrata. Ako ih menjate novim, izvođač će ih odvesti na otpad, a ako ih obnavljate, odneće ih u svoju radionicu. Demontažu postojeće stolarije najčešće radi izvođač kog ste i angažovali za ugradnju novih prozora i vrata.

2.4. Raspodela elemenata

Na dan ugradnje, montažeri će prvo doneti odgovarajuće delove na mesto ugradnje. To znači da će oni elementi stolarije koji pripadaju pojedinačnim otvorima biti raspoređeni baš ispod otvora u koje će se kasnije i postaviti.

2.5. Postavljanje prozora u otvor

Montaža počinje postavljanjem prozora u građevinski otvor u zidu. Izvođač radova mora prvo da proveri da li se prozor uklapa u postojeći otvor. Može biti da dimenzije otvora nisu tačno uzete, zbog čega je prozor sada prevelik i uopšte se ne uklapa ili je premali i ne može se dobro postavi. U ovom slučaju odgovorna je osoba koja je uzimala mere, odnosno firma od koje ste naručili prozore - moraju odmah da ih zamene novim, odgovarajuće veličine i funkcije. Ako je sa veličinom sve u redu i sve je onako kako ste pogodili, laserskim meračem se određuju visina, ugao i dubina ugradnje prozora, što takođe zavisi od izabranog načina ugradnje. Tek kada se utvrdi tačan položaj prozora u otvoru, može se pristupiti postavljanju.

2.6. Fiksiranje i šrafljenje prozora

Kada je određena pozicija prozora zadovoljavajuća, pristupa se fiksiranju prozora za podlogu, odnosno za okolne zidove. Prozor se pričvršćuje u podlogu tako što se u zidove prvo ušrafi okvir, na koji se zatim fiksira prozorsko krilo. Kada imamo zakačeno prozorsko krilo na ušrafljene okvire, sledi ugradnja ostalih elemenata prozora, kakvi su senila, venecijaneri ili prozorske daske.

2.7. Čišćenje i pospremanje tokom montaže prozora

Nakon što je prozor postavljen, sledi čišćenje. Zbog prašine, okvir prozora i prozorsko staklo će biti prilično prašnjavi, pa ih je potrebno dobro oprati pre upotrebe - kako iznutra tako i spolja. Zaštitnu plastiku kojom je proizvođač zaštitio prozore u principu skida i uklanja izvođač sam, jer je to deo njegove usluge. Izvođač radova takođe treba da usisa prostorije pre napuštanja, a nakon uklanjanja zaštitnog materijala. Da biste bili sasvim sigurni u to šta sve ulazi u uslugu koju pogađate, detaljno ispitajte ponuđača, pa se opredelite za onu varijantu koja vam najviše odgovara. Dakle, da li će izvođač od prvog do poslednjeg zadatka sve uraditi sam ili ćete platiti samo montažu, a sve drugo završiti sami.

2.8. Kontrola kvaliteta ugradnje

Nakon obavljenog posla savetujemo da zajedno sa majstorima izvršite pregled svih ugrađenih elemenata i uverite se da su svi tehnički ispravni, da su dobro zaptiveni i da su postavljeni na ispravne pozicije. Ukoliko uočite neku nepravilnost, idealno vreme da na to ukažete je odmah po završetku i zatražite reklamaciju ili ispravku greške. Prilikom pregleda ugrađenih prozora, izvođač takođe ima obavezu da da instrukcije naručiocu za pravilnu upotrebu i održavanje.

3. Vrste ugradnje prozora

3.1. Klasična montaža

Klasično postavljanje prozora podrazumeva da se spoj između prozora i zida puni poliuretanskom penom (PU). To znači da se može desiti da se potpuna zaptivenost jednostavno ne postigne te da hladan spoljašnji vazduh ipak prodire unutra. To može dovesti do vlaženja izolacije koja je postavljena oko prozora, a to ubrzava njihovo propadanje i smanjuje im funkcionalnost i efikasnost. Sve ovo postepeno vodi uvećanju mesečnih izdataka za grejanje, a problem može nastati i zbog neadekvatne mehaničke ugradnje okvira na noseću konstrukciju, što, opet, dovodi do toga da prozor „spadne“ ili „visi“ u ležištu. Na kraju krajeva, rezultat je isti - loše zaptiven spoj između krila i okvira prozora.

3.2. Montaža na „slepe“ štokove

Drugi način postavljanja se ranije mnogo više koristio i imao dosta prednosti. U pitanju je takozvana montaža na „slepe“ štokove. Ovaj tip izvođenja stolarije naročito je bio popularan pre 30-40 godina kada su se podizali novi stambeni blokovi i zgrade radile od prefabrikovanih betonskih elemenata. Tako su celi zidovi bili izlivani od betona u fabrikama, a u kalupe su se postavljali metalni ramovi tako da bi gotov zid već imao potpuno spremne otvore za prozore i samo bi se kranom postavljao na svoje mesto. Takav način zidanja bio je brži, a konstrukcije sa ovakvim čeličnim ramovima (koja je bila svojevrsna armatura) mnogo stabilnije. Sada se pri gradnji privatnih kuća, u takvom slučaju, ugradnja prozora radi nakon završetka ostalih građevinskih radova. Zapravo, vrata i prozori se postavljaju tek kada su prozorske daske već postavljene i urađeno unutrašnje i spoljašnje malterisanje, odnosno kada je cela fasada već završena. Prednost ovakvog načina ugradnje je u tome što se izbegavaju oštećenja koja bi mogla nastati tokom naknadnih, završnih radova. Važno je, međutim, da svi zidarski poslovi budu kompletirani i svi materijali sasvim osušeni pre nego što se počne sa montažom prozora. „Slepi“ štokovi su, u stvari, dodatni sloj izolacije na fasadnoj strani prozora, čime se smanjuje potrošnja energije. Ugradnja prozora na „slepim“ štokovima je brza, a radovi čisti, tako da se ostali poslovi na objektu mogu nastaviti brzo i nesmetano. Ovaj način rada se posebno preporučuje za ugradnju drvenih prozora.

3.3. RAL montaža

Zlatni standard ugradnje prozora danas je, takozvani,  RAL standard. Za izgradnju niskoenergetskih i pasivnih kuća, ovo je čak i obavezan način ugradnje prozora, jer omogućava da konkurišete za subvencije iz eko-fondova za drvene i aluminijumske prozore. Reč je o ugradnji prozora sa trostrukim zaptivanjem, čime se apsolutno sprečava nastanak potencijalnih toplotnih mostova. Toplotni mostovi su najveći problem, posebno pri sanaciji i renoviranju starih kuća. RAL ugradnja prozora je postupak zaptivanja svih spojeva zida i okvira po principu da je postavljanje zaštite iznutra bolje nego izvana, pošto se toplota teže prenosi iz unutrašnjosti u spoljašnji prostor. Istovremeno, omogućen je prolaz pare u istom smeru, ali ne i obrnuto, tako da ništa ne stvara kondenzaciju sa vanjske strane ka unutrašnjosti.

Trostruko zaptivanje po sistemu RAL ugradnje postiže se postavljanjem hermetičke parne membrane s unutrašnje strane, vodootpornom, ali paropropusnom barijerom sa spoljne strane i termoizolacijom u sredini takvog „sendviča“. Da bi ovakva nepropusnost bila kompletna, izvođač se pri zaptivanju služi i specijalnim višenamenskim trakama, koje služe kao parna brana, sprečavaju prodor vode, ali i omogućavaju prolaz vodene pare. Tako se dobija željeni rezultat: kroz spojeve ništa ne duva, vlaga se s unutrašnje strane prozora ne kondenzuje, pa se samim tim sprečava i stvaranje zidne buđi, a uspostavlja prijatno, kvalitetno okruženje za život. Jedna od najvećih prednosti ove vrste montaže, pri kojoj se umesto poliuretanske pene koriste višenamenske trake, jeste njihova veća elastičnost i rastegljivost kao i potpuno prianjanje uz okvir prozora, što se penom ne može postići.

3.4. Ugradnja prozora tokom renoviranja

Mnogo puta se ljudi radije odlučuju za obnovu, a ne kupovinu nove stolarije. Ovo je naročito dobar izbor kada se radi o starogradskim stanovima ili vremešnim vilama, gde drveni prozori starih majstora zaista oduzimaju dah. Ako bi ste ih zamenili novim, ALU ili PVC, rizikovali biste uništenje kompletnog imidža kuće. Pored potpune zamene, u slučaju preuređenja kuće ili stana, možete se odlučiti i za, takozvano, suvo renoviranje. To je proces u kome se uklanjaju postojeća prozorska krila i menjaju okviri. Ako se ceo posao izvede s pažnjom i uz odgovarajuću spretnost i zanatsku veštinu, nema bojazni od nastanka bilo kakvih oštećenja. Treba imati u vidu da su tokom obnove stolarije skoro neizbežna sitnija oštećenja zidova i lajsni, ali se ona uvek mogu lako i brzo popraviti gitovanjem ili, u najgorem slučaju, maskirati knauf-pločama.  

4. Ugradnja potprozorskih daski

4.1. Merenje pre postavljanja

Kao što se pre ugradnje prozorskog krila mora izmeriti otvor prozora, mora se izmeriti i prostor za potprozorsku dasku. To će opet uraditi osoba zadužena za montažu. Sa obe strane otvora mora se dodati još po 2-3 cm dužine, jer se potprozorske daske postavljaju tako da sežu nekoliko centimetara ispod malterisanog zida. Pored toga, treba dodati još 4 cm širine, pošto te daske uvek idu malo i preko ivice.

4.2. Pozicioniranje daski

Pre nego što se daska trajno fiksira na mesto, tačan položaj je najbolje obeležiti markerom. Treba označiti sredinu daske i sredinu prozora ili njegovog okvira, pošto te dve tačke treba da su poravnane da bi na kraju sve izgledalo lepo i skladno. Za podlogu potprozorskih daski obično se uzima stiropor ili pur-pena.

4.3. Upotreba pur-pene

Pur-pena, odnosno, poliuretanska pena je sredstvo za popunjavanje praznina sa zadnje strane daske, kao i levo i desno od nje, dok se na sredini popunjava na svakih 10 centimetara. Daska se zatim ubacuje na prethodno označene tačke tako da bude u osi sa središtem okvira prozora, po takođe, unapred određenim i označenim nagibom. Ako se radi o potprozorskoj dasci s unutrašnje strane, ona može biti postavljena sasvim ravno, ali ona sa spoljne strane treba da je iskošena za nekoliko stepeni (1-2 stepena) kako bi kišnica mogla da se sliva sa nje. Nagib se uvek određuje libelom.

Prilikom ugradnje može se desiti da se pena, sušeći se, toliko proširi da počne da podiže dasku, pa da se izgubi već napravljeni nagib. Ako se to dogodi, morate skinuti dasku i iseći penu, a zatim je ponovo postaviti i nanovo zapuniti spojeve između daske i susednih građevinskih elemenata.

4.4. Upotreba lepka

Da bi potprozorska daska bila zaista stabilna i čvrsto stajala na podlozi, može se zalepiti lepkom ili malterom. Ako se koristi lepak, nanosi se u tačkama na svakih 5-10 cm, a potom uglavi daska u pravilan položaj u odnosu na osu prozorskog okvira. Ako je lepite malterom, nanesite ga ravnomerno po celoj površini, a zatim pritisnite dasku na mesto.

5. Cena ugradnje prozora

Ugradnja prozora varira u zavisnosti od izabranog materijala, dimenzija i vrste zastakljenja. Cena ugradnje je, dakle, zapravo uslovljena cenom prozora, pošto proizvođač ili izvođač od koga naručite nove prozore ugradnju uglavnom ne naplaćuje već je deo usluge ili naplaćuje minimalno uz troškove odvoza stare stolarije na otpad. PVC prozori će biti najjeftiniji, a drvena i aluminijumska stolarija može biti skuplja i za 50-80%. Za samu montažu majstori obično naplaćuju između 5 i 10 EUR, ali cena zavisi od broja prozora i dodatnih poslova.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Montažeri pvc prozora

Potrebna je montaza Pvc prozora u Priboju. Kolicina je oko 160 pozicija. 211680 € do 352800 €

........

Demontaža drvenog i ugradnja PVC prozora

Potrebno vađenje starog drvenog 180 x 120 i postavljanje pvc dvokrilnog 180 x 120 kom 1. 10584 € do 17640 €

........

Ugradnja krovnih prozora

Potrebna je ugradnja 4 krovna prozora i izlazak na teren radi konsultacija oko nabavke potrebnog materijala za ugradnju. 63504 € do 105840 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Ugradnja krovnog prozora, 1 prozor
Montaža, ugradnja prozora, Kraljevo

270 € do 450 €

Cena, Uklanjanje postojecih i montaza novih prozora i vrata, 1kom -180x60cm ( 60x60 i 120x60) 1kom 80x100cm Vrata: 100x200
Montaža, ugradnja prozora, Sremska Kamenica

900 € do 1500 €

Cena, Izrada drvenih prozora i ugradnja, 5 kom
Montaža, ugradnja prozora, Niš

675 € do 1125 €

Cena, Podizvođač za ugradnju prozora i vrata, cca 20kom
Montaža, ugradnja prozora, Sombor

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja ulaznih vrata na stanu i demontaža postojećih, 1 kom
Montaža, ugradnja prozora, Kragujevac

270 € do 450 €

Cena, Montaža prozora, 3 kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja krovnih prozora, cca 110 x 70cm
Montaža, ugradnja prozora, Temerin

135 € do 225 €

Cena, Hitno potrebni montažeri u celoj Srbiji za PVC stolariju, 3
Montaža, ugradnja prozora, Sombor

270 € do 450 €

Cena, Štelovanje aluminijumskih ulaznih vrata, 1 kom
Montaža, ugradnja prozora, Kragujevac

90 € do 150 €

Cena, Ugradnja dvokrilnih prozora i ulaznih vrata, 4kom 160 x 230cm
Montaža, ugradnja prozora, Ćićevac

720 € do 1200 €

Cena, Demontaža drvenog rama i montaža PVC prozora, 2 kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

135 € do 225 €

Cena, nabavka i zamena prozora na podrumu, 2 kom- 35 x 35cm
Montaža, ugradnja prozora, Novi Sad

540 € do 900 €

Cena, Demontaža starih prozora i montiranje novih (prozore nove imam), 4 kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

360 € do 600 €

Cena, Demontaža drvenog i montaža pvc prozora, 1 prozor
Montaža, ugradnja prozora, Novi Sad

270 € do 450 €

Cena, PVC prozor kupatila, 1 kom
Montaža, ugradnja prozora, Zrenjanin

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja balkon vrata i prozora, 2 kom
Montaža, ugradnja prozora, Novi Sad

720 € do 1200 €

Cena, PVC stolarija, Jedna na terasi 84x217 ;2 prozora 65x133, 1 prozor 115x 133,vrata 84x217
Montaža, ugradnja prozora, Obrenovac

1800 € do 3000 €

Cena, Montaža PVC prozora polovnih na zajednickim delovima zgrade , 122x145 /2 komada 116x100/3komada
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

900 € do 1500 €

Cena, Ugradnja podprozorskih daski do 2cm, 3 prozora
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Montaža i demontaža PVC stolarije,
Montaža, ugradnja prozora, Novi Sad

2250 € do 3750 €

Cena, Demontaza i montaža PVC stolarije , 2kom- 1,6 x 1,3m i 1,9 x 1,4m
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

540 € do 900 €

Cena, Ugradnja prozora i vrata na prizemnoj kući , 4 kom prozora, 1 kom vrata
Montaža, ugradnja prozora, Futog

90 € do 150 €

Cena, Montaža prozora, 4 kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

180 € do 300 €

Cena, Demontaža starih i montaža novih prozora, 2 dvokrilna prozora 140×140
Montaža, ugradnja prozora, Borča

360 € do 600 €

Cena, PONUDA RADNA SNAGA, 300m2
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Ugradnja PVC prozora , 5 kom, 100x130cm
Montaža, ugradnja prozora, Čačak

405 € do 675 €

Cena, Skidanje starih, montaža novih PVC prozora, 2 kom
Montaža, ugradnja prozora, Resnik

90 € do 150 €

Cena, Montaža PVC prozora, 1kom
Montaža, ugradnja prozora, Feketić

90 € do 150 €

Cena, Ugradnja dva krovna prozora, 2kom
Montaža, ugradnja prozora, Pančevo

315 € do 525 €

Cena, Demontaža stare i ugradnja nove PVC stolarije , 2kom prozori, 1kom ulazna vrata
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

315 € do 525 €

Cena, Ugradnja prozora, 11 kom prozori , 2 kom balkonska vrata, 1 kom ulazna
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

405 € do 675 €

Cena, Demontaža starih drvenih prozora i ugradnja PVC prozora, 4 prozora i 1 balkon vrata
Montaža, ugradnja prozora, Titel

585 € do 975 €

Cena, Demontaža i montaža PVC prozora i vrata, 6 prozora, 1 balkon vrata , 1 ulazna vrata
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

585 € do 975 €

Cena, Montaža PVC stolarije, 8 kom
Montaža, ugradnja prozora, Vrba

225 € do 375 €

Cena, Demontaža i ugradnja PVC balkonakih vrata, 2 kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Izrada i montaža krovnog prozora , kosi krov, 1kom
Montaža, ugradnja prozora, Beograd

540 € do 900 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Montaža, ugradnja prozora cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

701+ PREDUZEĆA ZA Montaža, ugradnja prozora
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Montaža, ugradnja prozora?

 • Montaža, ugradnja prozora Beograd
 • Montaža, ugradnja prozora Novi Sad
 • Montaža, ugradnja prozora Kragujevac
 • Montaža, ugradnja prozora Niš
 • Montaža, ugradnja prozora Čačak
 • Montaža, ugradnja prozora Kraljevo
 • Montaža, ugradnja prozora Pančevo
 • Montaža, ugradnja prozora Zrenjanin
 • Montaža, ugradnja prozora Novi Pazar
 • Montaža, ugradnja prozora Smederevo
 • Montaža, ugradnja prozora Subotica
 • Montaža, ugradnja prozora Aleksinac
 • Montaža, ugradnja prozora Apatin
 • Montaža, ugradnja prozora Aranđelovac
 • Montaža, ugradnja prozora Bačka Palanka
 • Montaža, ugradnja prozora Bačka Topola
 • Montaža, ugradnja prozora Bečej
 • Montaža, ugradnja prozora Bor
 • Montaža, ugradnja prozora Bujanovac
 • Montaža, ugradnja prozora Ćuprija
 • Montaža, ugradnja prozora Gornji Milanovac
 • Montaža, ugradnja prozora Inđija
 • Montaža, ugradnja prozora Ivanjica
 • Montaža, ugradnja prozora Jagodina
 • Montaža, ugradnja prozora Kikinda
 • Montaža, ugradnja prozora Knjaževac
 • Montaža, ugradnja prozora Kovin
 • Montaža, ugradnja prozora Kruševac
 • Montaža, ugradnja prozora Kula
 • Montaža, ugradnja prozora Kuršumlija
 • Montaža, ugradnja prozora Leskovac
 • Montaža, ugradnja prozora Loznica
 • Montaža, ugradnja prozora Negotin
 • Montaža, ugradnja prozora Paraćin
 • Montaža, ugradnja prozora Pirot
 • Montaža, ugradnja prozora Požarevac
 • Montaža, ugradnja prozora Preševo
 • Montaža, ugradnja prozora Prijepolje
 • Montaža, ugradnja prozora Prokuplje
 • Montaža, ugradnja prozora Ruma
 • Montaža, ugradnja prozora Šabac
 • Montaža, ugradnja prozora Senta
 • Montaža, ugradnja prozora Šid
 • Montaža, ugradnja prozora Sjenica
 • Montaža, ugradnja prozora Smederevska Palanka
 • Montaža, ugradnja prozora Sombor
 • Montaža, ugradnja prozora Sremska Mitrovica
 • Montaža, ugradnja prozora Stara Pazova
 • Montaža, ugradnja prozora Temerin
 • Montaža, ugradnja prozora Trstenik
 • Montaža, ugradnja prozora Užice
 • Montaža, ugradnja prozora Valjevo
 • Montaža, ugradnja prozora Velika Plana
 • Montaža, ugradnja prozora Vranje
 • Montaža, ugradnja prozora Vrbas
 • Montaža, ugradnja prozora Vršac
 • Montaža, ugradnja prozora Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana