Sastavljanje nameštaja, kuhinje Cena

Koliko može da košta sastavljanje nameštaja, kuhinje? Cena sastavljanja zavisi od složenosti i materijala. Ako je nameštaj od stakla ili nekog drugog osetljivog materijala, sastavljanje će biti skuplje. Monter nameštaja pri takvom radu mora biti izuzetno pažljiv pošto troškove eventualnih oštećenja snosi sam. Sastavljanje može da bude i skuplje u zavisnosti od toga kako izgleda komad te od upotrebe dodatnih delova kakvi su okovi i nosači. Međutim, ima proizvođača koji prilikom kupovine nude dodatne usluge, kakve su dostava i sastavljanje i to, često, po promotivnoj ceni ili besplatno. S većinom majstora se možete dogovoriti i oko rastavljanja i odvoza starog pokućstva. Za jedan sat sastavljanja određenog komada nameštaja se naplaćuje između 15 i 20 EUR.

Kome poveriti sastavljanje nameštaja ili kuhinje? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim monterima u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena sastavljanja nameštaja


Cena sastavljanja nameštaja. Cena sastavljanja ormana 180x240 cm.

40.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
76.80 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Sastavljanje nameštaja, kuhinje Cena

DETALJNIJE CENE ZA Sastavljanje nameštaja, kuhinje

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Sastavljanje nameštaja, kuhinje - sve što treba da znate

Sastavljanje nameštaja, kuhinje  - šta sve treba da znate?

Sklopiv nameštaj nije pronalazak novog doba, ali njegova novootkrivena funkcionalnost svakako jeste. Sav nameštaj je vekovima pravljen isključivo od punih i teških materijala kao što su drvo i metal te je bio pretežak i glomazan, iako vrlo kvalitetan i trajan. Novo vreme, uslovi života i tehnologije doneli su i nove potrebe te se pojavio sklopiv nameštaj, lagan, jeftiniji i šarenolik, shodno ukusu savremenog čoveka. Ako se odlučite za takav, možda ćete poželeti i da se iskušate u samostalnom radu.

Sastavljanje nameštaja, kuhinje

1. Šta je „flat pack“ nameštaj?

„Flat pack“ je nameštaj koji sastavljate sami. Naziv je dobio po terminu iz engleskog jezika koji označava pljosnato pakovanje proizvoda radi lakšeg transporta. Obično je takav nameštaj jeftiniji, budući da ga dovozite kući i sastavljate samostalno pomoću osnovnog alata. Ipak, vrlo je popularan, može se reći, sve omiljeniji izbor. Delovi komada nameštaja su pakovani u pljosnate kutije raznih veličina u kojima je i potrebna šrafovska roba i okovi, odnosno, vijci, matice, nosači i drugo. Tu su i uputstva za sastavljanje i održavanje. Koliko će kutija biti zavisi od samog komada nameštaja. Ima ih i u jednoj i njihovo sklapanje zahteva minimalan trud kupca, a ima ih i u više kutija, poprilično složenih. Najpoznatiji proizvođač, zapravo svojevrstan sinonim ovakvog tipa nameštaja je švedska IKEA, koja posluje u preko 30 zemalja širom sveta.

1.1. Od kakvog materijala je ovaj nameštaj?

Ako kupite komade nameštaja koji se sastavljaju, najverovatnije je da će biti od iverice, punog drveta ili kompozita poznatog kao MDF ploče. Te su ploče od drvenih vlakana srednje gustine, dobijenih mlevenjem delova mekog i tvrdog drveća. Samleveno drvo meša se sa voskom i oblikuje u ploče koje su jače od iverice, a lakše za obradu od punog drveta. Cene nameštaja od MDF se razlikuju u odnosu na to koliko im je zahtevna proizvodnja. Najčešće se od MDF prave ormani i stolovi. Što se ploča od iverice tiče, one se prave od drvnog otpada, strugotine i piljevine, koji se presuju u ploče. Iverica nije kvalitetna koliko MDF ni samo drvo, pa joj je i cena niža. Međutim, dovoljno je izdržljiva da se od nje pravi nameštaj. Šta više, u nekim slučajevima je i bolja, pošto, recimo, pravo drvo na visokim temperaturama puca, ali je zato na vodu jednako osetljiva.

1.2. Ko je tvorac sklopivog nameštaja?

Za one starovekovne se ne zna, ali  u našem dobu, što vas verovatno neće iznenaditi, tvorcem se smatra Gillis Lundgren, dizajner i jedan od najbližih saradnika osnivača kompanije IKEA, Ingvara Komprada. U vreme kada je IKEA osnovana, 1943. godine, sav nameštaj, skoro svuda u svetu bio je od punog drveta i nerasklopiv. Kupovani su sastavljeni komadi, često vrlo glomazni i teški, pa se njima otežano baratalo u svakom smislu. Isto je bilo i s onim pravljenim po narudžbini. Uglavnom, desilo se da je Lundgen bezuspešno pokušavao da utovari sto u maleni auto. Tako je došao na ideju da skine nogare, pa ih posle kući vrati na mesto. Kako se obično kaže, ostalo je istorija.

1.3. Prednosti serijske proizvodnje

Prvom prednošću serijske ili masovne proizvodnje smatra se to što proizvode prave mašine, a ne ljudi, pa je neophodno manje zaposlenih. Ono što se uštedi na takvim i sličnim tzv. troškovima proizvodnje, omogućava da cena bude niža. U te troškove ulazi i cena sirovina, koja u ovom slučaju nije puno drvo, već njegovi nus-proizvodi, takođe jeftiniji. Da bi se nameštaj lako sastavljao kod kuće te da bi ga sastavljali ljudi koji nisu stručnjaci, on mora biti što jednostavnije konstrukcije i od što manje delova, a to jednako pojednostavljuje i prozvodnju i transport. Ako se „flat pack“ nameštaj isporučuje, odnosno, prevozi, opet je to jeftinije i lakše, jer su pakovanja i osmišljena s tom namerom.       

1.4. Prednosti sklopivog nameštaja

 • Proizvodi se u velikim serijama, pa je isplativije i jeftinije.
 • Trasport i najvećih i najtežih komada nameštaja ne predstavlja problem. Pljosnate kutije su dimenzija koje staju u svaki automobil, bilo da to radite sami ili se šalju poštom.
 • Sastavljanje i rastavljanje ovakvog nameštaja je uglavnom jednostavno te ni selidba neće biti suviše komplikovana. Sačuvajte originalne kutije i tako ćete imati i sigurnu zaštitu.

1.5. Slabosti sklopivog nameštaja

 • Sastavljate ga sami što zahteva vreme.
 • Možete i da platite nekome da sve sklopi, ali onda cena nameštaja nije ista.
 • Sklopiv nameštaj je uglavnom pojednostavljen, istih ili sličnih linija, oblika, veličina te ni modeli ni varijante nisu brojni.
 • Kada se sastavlja i rastavlja više puta, stabilnost komada može postati upitna. Trajan jeste, ali ima svojih mana.
 • Sastavljanje ovakvog nameštaja može ispasti teže nego što izgleda.

2. Sastavljanje nameštaja - isplati li se angažovati majstora?

Kada se planiranje vašeg doma završi, počinje izvođenje radova, a kada se i to privede kraju, sledi sastavljanje, postavljanje i montiranje pokućstva. Ako nameštaj nije pravio zanatlija ili ga niste kupili u salonu čija usluga uključuje i sklapanje, verovatno je da će vam prvo pasti na pamet pitanje - ko će to da uradi? Osim toga, oko selidbe ionako imate i previše drugih stvari i briga. Sastavljanje, postavljanje i montiranje pokućstva nije lak posao kako možda deluje i zahteva koliko iskustva toliko i alata. Da bi sve izgledalo lepo kako ste zamislili i potrajalo godinama, mora biti kvalitetno urađeno. Jednom rečju, evo 7 odličnih razloga ZA angažovanje profesionalaca.

2.1. Uštedite vreme

Oko selidbe i opremanja novog ili renoviranog doma ionako uvek ima previše posla. Poslednje što još treba da vas brine je i sklapanje pokućstva. Najmanje nerava i novca će vas koštati angažovanje profesionalnog servisa. Oni imaju svu potrebnu opremu i alat, znanje i iskustvo, da sve neophodno završe brzo i kvalitetno, a platićete im samo za trud.

2.2. Iskustvo i stručnost

Stručnjaci za ovu vrstu posla time se bave svakodnevno i zato su vešti i brzi. Sklopiće sve od kreveta, garderobera, stola i stolica do kupatilskih ormarića i stočića za kafu. Sigurno je da nema stvari s kojom se već nisu susreli ni one s kojom ne bi znali šta će. IKEA za njih teško da može da bude izazov. Povrh svega, imaju i profesionalnu odgovornost što će vam garantovati da će sve uraditi kako treba, što neće biti slučaj ako se posla latite sami. Stoga u svakom pogledu preporučujemo angažovanje stručnjaka.   

2.3. Uspeće kako treba „iz prve“

Majstor zna da prati uputstva i čita nacrte. Zato će sve razumeti i sklopiti iz prvog pokušaja. Možete li se setiti šta je bilo prošli put kada ste pratili uputstva nekog proizvođača? Majstor neće morati da sastavlja i rastavlja delove koji se odmah ne uklope. Iz istog razloga će i komadi koje sklopi biti stabilni i izgledati kao u katalogu.

2.4. Odgovarajući alat

Da li vam se desilo da ste nešto pokušavali da sastavite sami pa su vam sati propali samo u traženju alata? Veština je znati, ne samo kako se nešto uklapa, već i čime. Majstor zna kako i čime, i ima sav neophodan alat. Ako radite sami i zafali vam nešto, moraćete u kupovinu, a pitanje je i kada će vam i da li će vam zatrebati ikada više. Osim toga, pravi majstori svog zanata uvek kupuju najkvalitetniji, profesionalni alat i opremu i za to nikada ne žale novca, a što se vama definitivno neće isplatiti.

2.5. Manje opasnosti od oštećenja

Nameštajem se uglavnom teže barata i manevriše, naročito ako niste sigurni odakle da počnete. Jedna od majstorskih veština je i tehnika pomeranja i okretanja, i ako tome niste vični, desiće se da ispustite stvar ili njome zakačite nešto, čime ćete ili oštetiti nov nameštaj ili dom. Ako ništa drugo, profesionalac se vrlo retko nađe u takvoj situaciji.

2.6. Bezbednost je neupitna  

Postavljanje nameštaja može biti opasno po zdravlje. Nesreća se brzo dogodi ako ne znate šta radite! Veliki komadi su teški, a neki predmeti mogu biti oštri. Stručnjaci za sastavljanje, postavljanje i montiranje nameštaja imaju i znaju sve što je potrebno za rad bez povreda ili oštećenja.

2.7. Nećete morati da čistite

Po završetku rada majstori će očistiti nered za sobom. To uključuje sakupljanje ambalaže i otpadaka i sve rezervne delove na mestu i broju. Na pokućstvu može ostati piljevina ili nešto drugo, a profesionalni serviseri imaju obavezu da očiste nered, pa se može desiti da kuću ostave u boljem stanju od zatečenog. Usluga sastavljanja nameštaja može vam olakšati život bar na kratko.

3. Poslovi sastavljanja nameštaja

Sklapanje nameštaja uključuje razne vrste poslova kao i vrste nameštaja i opreme. To uključuje: sastavljanje biblioteka, nameštaja IKEA, sklapanje kreveta, sofa, ležajeva, regala, polica, fotelja, stolova; sastavljanje i montiranje kuhinjskog nameštaja, kupatilskih elemenata, ugradnju rasvete, postavljanje slika i umetničkih dela na zidove. Tu su još sastavljanje nameštaja za terase, ligištula ili senika i mnogi drugi.

4. Kako da sami sastavite nameštaj?

Sklopivi nameštaj je vrlo tražen i popularan, iako ljudi znaju da će sami morati da obave ceo posao. Ponekad je lako, a ponekad i nije, ali pre nego što se nađete u potencijalnoj nevolji, evo nekoliko saveta za lakši rad.

1) Odnesite kutiju ili kutije u sobu u kojoj želite da taj komad nameštaja bude smešten. Na ovaj način nakon sklapanja nećete morati da ga premeštate.

2) Iako bi u paketu trebalo da bude sve što treba, imajte pri ruci: čekić, nož, odvijač i makaze. Postavite alatke tamo gde će vam biti na dohvat ruke.

3) Prvo pročitajte sva uputstva i zamolite nekoga za pomoć, ako ih ne razumete.

4) Proverite ponovo da li su svi delovi na broju i da li tačno odgovaraju opisima i crtežima u uputstvima. Recimo, ako piše da treba da imate tri tipa određenog vijka po tri komada, izbrojte ih. Na taj se način nećete zaglaviti usred posla i otkriti da nešto nedostaje.

5) Ako nešto nedostaje, prvo se obratite prodavcu.

6) Proverite na šta se tačno odnose uputstva, pošto biste u suprotnom mogli oštetiti nameštaj pokušavajući da upotrebite, na primer, pogrešan zavrtanj na pogrešnoj ploči. Toga radi, neka vam ne bude teško da sve što dobijete od šrafovske robe i opreme uredno razvrstate na gomilice i obeležite prema uputstvu; na primer: navrtke i zavrtnji A; navrtke i zavrtnji B itd. Kasnije ćete sebi uštedeti mnogo nerava i truda koje biste inače mogli izgubiti tražeći ih.

7) Zaštitite pokućstvo i podove tako što ćete na površinu za sastavljanje staviti peškir, tepih ili čaršav.

8) Ručno dotegnite matice i vijke iz dva razloga: time nećete oštetiti nameštaj i nećete ih ušrafiti toliko čvrsto da se kasnije ne mogu rastaviti, ako bude potrebno.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Sklapanje Emmezzeta kuhinje

Potrebno sastavljanje Emmezzeta kuhinje i kačenje na zid, 5 dužnih metara. 26460 € do 44100 €

........

Montiranje ormara u spavaćoj sobi

Potrebno mi je montiranje ormara u spavaćoj sobi..ormar je već na pola namontiran potrebno je samo završno montiranje, jos neke police, vrata i ogledalo. 31752 € do 52920 €

........

Montaža nameštaja

Potrebno sastavljanje kreveta na sprat 10584 € do 17640 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Montiranje ormana, 1 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Pančevo

180 € do 300 €

Cena, Montaža hotelskog nameštaja,
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Beograd

90 € do 150 €

Cena, Sastaviti kuhinju sa ugradnjom rernom i pločom., 1 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Padinska Skela

270 € do 450 €

Cena, Sklapanje ormara sa kliznim vratima., cca 180 x 212cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Mladenovac

270 € do 450 €

Cena, Sastavljanje jednog dela kuhinje,
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Kruševac

180 € do 300 €

Cena, Ugradnja radne ploče na kuhinjske elemente,
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Zaječar

90 € do 150 €

Cena, Kačenje visećeg dela i montiranje sudopere, 60 × 80 cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Ruma

90 € do 150 €

Cena, Sklapanje nameštaja plakar, cca 2m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Srbobran

0 € do 0 €

Cena, Odvoz starog nameštaja, Do 10 komada nameštaja
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Smederevska Palanka

270 € do 450 €

Cena, Sklapanje nameštaja, 2 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Žitorađa

180 € do 300 €

Cena, Montitanje kuhinje, cca 4,0 m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novi Sad

270 € do 450 €

Cena, Kačenje kuhinje,
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Kragujevac

270 € do 450 €

Cena, Sastavljanje nameštaja, krevet 160x200 2x, krevet 90x200 2x, ormar 150x60x201 3x, ormar 300x60x201
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novo Selo (Vrnjačka Banja)

45 € do 75 €

Cena, Sastavljanje kuhinjskih elemenata , cca 220cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Beograd

270 € do 450 €

Cena, Postavljanje kuhinjskih elemenata, 1 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Dobanovci

135 € do 225 €

Cena, Sastavljanje IKEA radnog stola, cca 150 x 50cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Beograd

180 € do 300 €

Cena, Sastavljanje Ikea dela kuhinje, zamena radne ploče, postavljanje sudopere, izmeštanje štekera, oko 7m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Beograd

360 € do 600 €

Cena, Sastaviti jedan Ikea element, cca 60 x 64 x 20 cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novi Sad

135 € do 225 €

Cena, Kačenje kuhinskih elemenata, cca 140 х 50m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Gornji Milanovac

180 € do 300 €

Cena, Montaža i restauracija stare kuhinje, 3,3m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Stara Pazova

270 € do 450 €

Cena, Demontaža stare i montaža nove kuhinje, 2,6m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Niš

135 € do 225 €

Cena, Sastavljanje ormara i kačenje slika, 3m/2m
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Inđija

225 € do 375 €

Cena, Montaža kuhinje, 1 kom, gornji elementi
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Meljak

90 € do 150 €

Cena, Montaža kuhinje i vrata od plakara, 1 kom viseći delovi i vrata od plakara
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Zrenjanin

90 € do 150 €

Cena, Sastavljanje nameštaja, 1,2x1m kuhinja, 1,75 širina plakara
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Užice

90 € do 150 €

Cena, Skratiti kuhinjski element , postaviti respirator, 59x64x28cm na 59x45x28cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Subotica

405 € do 675 €

Cena, Montaža dečijih kreveta na sprat sa metalnim nosačem, 2 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Čačak

135 € do 225 €

Cena, Montaža kuhinje, 2 m, 2 gornja dela
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Kragujevac

90 € do 150 €

Cena, Montaža nameštaja, 1 kom dečija soba
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novi Sad

405 € do 675 €

Cena, Montaža nameštaja (Ikea i drugo), 5-10kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Niš

315 € do 525 €

Cena, Montaža ormarića, lavaboa i ogledala, 3kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novi Sad

90 € do 150 €

Cena, Izrada kuhinje po meri i dva ugradna plakara, širina kuhinje 175cm - gornji elementi do plafona, ugradni plakar do plafona širine 110cm i ugradni plakar do plafona širine 220 cm
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Novi Sad

3150 € do 5250 €

Cena, Sastavljenje dva ormana, 2kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Kruševac

90 € do 150 €

Cena, Sastavljanje nameštaja , 4 kom
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Kruševac

225 € do 375 €

Cena, Sklapanje kuhinjskih delova i postavljanje radne ploče i okrugle sudop, 80×85, 60×72(tri komada)
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Čačak

540 € do 900 €

Cena, Montaža dečije sobe, 1kom , standardne vel.
Sastavljanje nameštaja, kuhinje, Mladenovac

270 € do 450 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Sastavljanje nameštaja, kuhinje cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

925+ PREDUZEĆA ZA Sastavljanje nameštaja, kuhinje
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Sastavljanje nameštaja, kuhinje?

 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Beograd
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Novi Sad
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kragujevac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Niš
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Čačak
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kraljevo
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Pančevo
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Zrenjanin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Novi Pazar
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Smederevo
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Subotica
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Aleksinac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Apatin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Aranđelovac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Bačka Palanka
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Bačka Topola
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Bečej
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Bor
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Bujanovac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Ćuprija
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Gornji Milanovac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Inđija
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Ivanjica
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Jagodina
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kikinda
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Knjaževac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kovin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kruševac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kula
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Kuršumlija
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Leskovac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Loznica
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Negotin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Paraćin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Pirot
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Požarevac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Preševo
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Prijepolje
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Prokuplje
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Ruma
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Šabac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Senta
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Šid
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Sjenica
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Smederevska Palanka
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Sombor
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Sremska Mitrovica
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Stara Pazova
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Temerin
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Trstenik
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Užice
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Valjevo
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Velika Plana
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Vranje
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Vrbas
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Vršac
 • Sastavljanje nameštaja, kuhinje Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana