Dizajn enterijera Cena

Koliko može da košta plan unutrašnjeg uređenja? Želite da ulepšate svoj dom pa neka košta koliko košta?! Cena dizajniranja enterijera zavisi od veličine prostora, obima potrebnih radova, broja trodimenzionalno urađenih slika ili modela, koliko i od broja mogućih rešenja. Nameštaj napravljen po meri svakako uvećava troškove uređenja, ali će zato prostor biti savršeno iskorišćen i sređen. Osnovni planovi koštaju oko 300 EUR; detaljni, najkvalitetniji planovi unutrašnjeg uređenja s trodimenzionalnim modelima i savetovanjem se kreću oko 1.500 EUR. Bez obzira na cenu, preporučujemo da pažljivo odaberete stručnjaka s kojim možete da se sporazumete i dogovorite, jer će od njegovih ideja zavisiti i prostor u kome treba da živite i, pre svega, dobro se osećate. Vrlo je važno da dom bude slika i prilika vašeg životnog stila, navika i potreba, jer ćete se jedino tako u njemu osećati kao svoj na svome.

Kome poveriti dizajniranje enterijera? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim dizajnerima enterijera u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA UNUTRAŠNJEG OPREMANJA


Cena plana unutrašnjeg uređenja. Projekt unutrašnjeg opremanja kuće ili stana, koji obuhvata utvrđivanje postojećeg stanja, nacrt postojećeg pokućstva, katalog materijala i planove za izradu komada nameštaja po meri.

300.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
1200.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Dizajn enterijera Cena

DETALJNIJE CENE ZA DIZAJN ENTERIJERA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Cena idejnog nacrta stana

Cena idejnog plana stana. Cena idejnog nacrta stana, zajedno s tlocrtima u razmeri 1:100 i rasporedom pokućstva.€/m2

m2
potražnja>

Utvrđivanje postojećeg stanja

Merenje i skiciranje postojećeg stanja i fotografije ključnih delova. Utvrđivanje sastava zidova i plafona te položaja instalacija.€/m2

m2
potražnja>
ZAJEDNO:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Unutrašnje uređenje – sve što treba da znate

1. Unutrašnje uređenje – šta sve treba da znate?

Dojadio vam je izgled stana, imate neiskorišćeno potkrovlje ili prosto, ono što vas okružuje više ne odgovara ni potrebama ni željama sadašnjeg trenutka? Preuređenje enterijera povratiće funkcionalnost i privlačnost vašem domu. Ipak, pre no što se latite posla, bilo bi dobro da se upoznate s nekim osnovnim pravilima iz oblasti građevinarstva i dizajna, a u tome vam najviše mogu pomoći arhitekta ili stručnjak za unutrašnje uređenje. No, u nastavku pročitajte šta vam mi možemo reći na tu temu.

Uz iskusnog stručnjaka za uređenje prostora, vaš će dom prevazići sva očekivanja
Uz iskusnog stručnjaka za uređenje prostora, vaš će dom prevazići sva očekivanja

2. Stručnjak koji će razumeti vaše želje

Već vam je pred očima slika doma kao iz snova, samo treba naći nekoga ko će to umeti da izvede kako treba – gde ga naći? Svako preuređenje stambenog prostora je unikatan projekt. Svakako da neće škoditi da pogledate neke radove i mišljenja ljudi koji su taj proces već prošli, premda sve detalje svog novog doma nećete znati pre no što dobijete prve nacrte i procenu troškova. Da biste mogli da uporedite ponude treba da potražite i više izvođača radova. Na Daibau.rs platformi ćete naći spisak ovih stručnjaka kojima se možete obratiti.

Svaki stručnjak za uređenje enterijera ima svoj stil i može se vašim željama prilagoditi manje ili više. Pre nego što potpišete ugovor s bilo kojim od njih, trebalo bi da se lično nađete te procenite koliko se slažete, kakva su očekivanja i profesionalna iskustva. To će i arhitekti biti prilika da upozna vas, čuje šta i kako hoćete; toga radi pripremite i ponesite što više skica, slika, fotografija ili kataloga i drugog materijala.

2.1. Unutrašnje uređenje, cene

Koliko će, međutim, sve to koštati? Cene se zaista mogu razlikovati od dizajnera do dizajnera, ali računica se može napraviti na dva načina: ili po satu rada ili po kvadratu projekta. Znak da ste naišli na pravog profesionalca je detaljan proračun s tačno određenim i taksativno nabrojanim stavkama – predviđeni radovi, vrste i količine materijala, troškovi i rokovi. Da biste urađenim bili zadovoljni, svakako je potrebna i dobra komunikacija tokom izvođenja radova. Prema našem iskustvu, cena projekta unutrašnjeg uređenja se kreće od 500 EUR za manje i 4.000 EUR za vrhunska preuređenja.

3. Unutrašnje uređenje

3.1. Preuređenje stana

Računa se da je vek trajanja kuće oko 100 godina; to je period koji mogu da izdrže prosečni materijali, a i da se promeni ukus epohe. Rekli bismo da je to i pravi trenutak za preuređenje enterijera. Toga se možete prihvatiti na različite načine. Ako odlučite da samo osvežite prostor, to se može učiniti krečenjem i pokojim novim komadom nameštaja. Međutim, rešite li se za kompletno renoviranje, to je već nešto drugo. Takav projekt je kompleksan i skup, budući da obuhvata rušenje, zidanje, nove instalacije, novo kupatilo i/ili kuhinju, sastavljanje i ugradnju novog pokućstva i tako dalje.

Ipak, sve počinje planom adaptacije. Cena zavisi od arhitekte, ali se uglavnom kreće oko 500 EUR. Sve je to „mačji kašalj“ u poređenju sa 400-700 EUR/m2 za renoviranje „na ključ u ruke“ koje može da potraje i 3 meseca.

Preuređenje prema vašim željama
Preuređenje prema vašim željama

3.2. Adaptacija potkrovlja

Stanovanje na potkrovlju, odnosno, mansardi svojevremeno se smatralo manje kvalitetnim, sirotinjskim. Danas to, naprotiv, može biti najskuplji smeštaj. Usled rasta cena nekretnina, manjka stambenog prostora u gradovima, ali i zbog čistijeg vazduha i više svetlosti, potkrovlja su sve traženija. Osim toga, sam prostor pod krovom ima specifičnosti koje ga čine vrlo zanimljivim i poželjnim. Sam krov se mora dobro izolovati i zatvoriti knauf-pločama. Da bi bilo dovoljno svetla mora se ugraditi optimalan broj prozora, a opet, upravo zbog krovnih prozora i kosih zidova biće potrebno i pokućstvo po meri. Njime ćete osigurati maksimalnu iskorišćenost svakog centimentra prostora. Naročito je dobro to što sva geometrijski „čudna mesta“ mogu postati savršena za odlaganje i time, osim funkcionalnosti doprineti i estetici.

3.3. Pokućstvo po meri

Da bi sve u potkrovlju izgledalo kao iz najboljih časopisa, može se reći da je pokućstvo, odnosno, nameštaj po meri, nezamenljiv. Od stolara možete naručiti pojedine komade, ali će još bolje biti da dizajneru prepustite kompletno opremanje. Nameštaj po meri je naročito primeren za prostorije nepravilnih oblika i nestandardnih dimenzija – mansarde, stepeništa i slično. Posebno stilski efektni i upečetljivi mogu da budu komadi kao stilski pisaći stolovi, stolice, kreveti ili vrata te sve slično.

4. Proces preuređenja

Kako savršen dom iz vaših snova preneti u stvarnost? Preuređenje ima nekoliko faza kojima se obezbeđuje maksimalni kvalitet ideje i realizacije. Pogledajte:

4.1. Merenje prostora

Enterierista najpre mora izmeriti ceo prostor i dobro proveriti postojeće stanje. Na osnovu toga će se praviti i idejno rešenje. Mora se napraviti i popis svih neuobičajenih stvari, nepravilnosti i propusta prema kojima treba osmisliti celo preuređenje.

4.2. Vaše želje

Kada pronađete arhitektu po svojoj volji, trebalo bi da sa njim prođete sve ono što želite, očekujete i možete sebi da priuštite, da biste tačno znali na čemu ste. Mnogo toga zavisi od toga kakve su navike, životni stil ukućana, sklonosti, očekivanja; živite li sami, s decom, kućnim ljubimcima, skupljate li stalno drugare ili ne, postoje li kakve posebne potrebe ili ne i tako dalje. Na budućim sastancima s enterijeristom ćete odlučivati o varijacima i uzorcima koje je pripremio, rasporedu prostorija i nameštaja, bojama, izgledu, materijalima.

4.3. Unutrašnje opremanje i komadi po meri

Dizajn je jako važan, ali ne važniji od funkcionalnosti doma. Kakva je veza između kuhinje i trpezarije? Ima li dovoljno privatnosti? Gde će stajati cipele? Ovu su samo neka od milion pitanja koja će ući u razmatranje. Prvo se odlučuje o praktičnim i funkcionalnnim elementima celog stana. U tu svrhu se razmišlja o rušenju i pomeranju pregradnih zidova, novim vratima, podzidavanju i drugim radovima. Za probijanje ili rušenje nosećih zidova obavezno se konsultujte s inženjerom-statičarom, a biće potrebna i građevinska dozvola. Sledeći korak je oblik i namena svake pojedinačne prostorije, s posebnim osvrtom na odgovarajuće komade nameštaja. Ako to finansije dopuštaju, naručite da se sve izradi po meri i nacrtima.

4.4. Boje

Boje zidova u mnogome utiču na doživljaj nekog prostora. Svetle sve čine većim, a tamne manjim. Prema tome možete naizgled menjati dužinu, širinu i visinu prostorija. Boje uistinu utiču i na osećaj toplote. Hladne ga čine hladnijim, a tople greju. U stanu možete kombinovati nijanse jedne boje, ili jednom samo akcentovati po jedan zid. Belom bojom ili pastelnim nijansama nikada ne možete pogrešiti. Da biste dobili sasvim moderan i skladan prostor, neka se zidovi slažu s podovima i stolarijom – tako da izgleda kao da se sve nijanse i svi elementi prelivaju jedni u druge.  

4.5. Nacrt

Na osnovu svih informacija koje arhitekta bude od vas dobio, moći će da napravi skice i nacrte stana prema očekivanjima. Pomoću dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih slika i animacija napraviće prikaze koji će vama dočarati izgled budućeg doma, detalje kupatila, kuhinje, soba – rečju, najtoplije preporučujemo da ovaj korak nikako ne propustite, budući da je to najbolja metoda ostvarenja svih zahteva i želja pre početka pravih zanatskih radova. Tek kada budete sasvim zadovoljni onim što vidite, projektant će napraviti nacrte i za majstore.

4.6.  Plan

Sada je trenutak da se pređe na matematiku i nacrtnu geometriju. Idejni plan sadrži sve crteže, tlocrte, detalje, materijale, instalacije i drugo na osnovu čega mogu da počnu renoviranje. Tu su i građevinski, tehnički plan i proračun, ali i stolarske porudžbine za pojedinačne komade nameštaja. 

4.7. Pomoć pri renoviranju

Ako se s renoviranjem srećete prvi put ili naprosto nemate vremena, preporučujemo da istog arhitektu angažujete i kao koordinatora projekta. Brojni stručnjaci imaju „svoje“ majstore i zanatlije, one s kojima duže sarađuju, pa mogu da garantuju kvalitet i rokove. Povrh svega, pomoći će vam i ako budete želeli da neke stvari tražite po salonima.

5. Savremeno stanovanje – stilovi i trendovi

Adaptacija usklađena s najnovijim trendovima i materijalima
Adaptacija usklađena s najnovijim trendovima i materijalima

5.1. Boje zidova

Savremene boje za zidove itekako utiču na ambijent u vašem domu. Svetle, tople boje prosto ožive prostor, dok ga tamnije smiruju. Pronaći pravu kombinaciju nije ni malo jednostavno pa preporučujemo da se oslonite na stručnjaka koji će umeti da izabere. Pažljivo razgledajte sve boje i dezene na dvodimenzionalnim i trodimenzionalnim slikama koje budete videli, jer je moguće da će u realnosti to delovati drugačije nego ono na ekranu ili komadu uzorka.

5.1.1. Boje u kupatilu

Kupatilo se smatra vrlo intimnim prostorom, i vrlo je važno da se tu osećate opušteno i smireno. Izbegavajte zato jarke i zasićene boje. S druge strane, ni potpuno belo kupatilo neće biti sasvim odgovarajuće, jer ćete imati utisak potpune izloženosti. Najbolji su nežni, pastelni tonovi toplih boja koji će učiniti da vam bude prijatno, a hladnih da se potpuno prepustite.

5.1.2. Boje u spavaćoj sobi

Spavaća soba je mesto za odmor, pa gledajte da joj zidovi budu što nežniji. Mogu se upotrebiti i tamnije nijanse i materijali, da bi prostorija delovala manjom, tamnijom, odnosno, toplijom i ukutkanijom. U takvom ćete ambijentu mnogo lakše zaspati.

5.1.3. Boje u dnevnom boravku

U dnevnom boravku se provodi najviše vremena tokom dana. Neka tu budu tople i vesele boje, koje ispunjavaju energijom. Pastelna može da bude i cela soba, ali ako se odlučite za intezivnu boju ili teksturu neka to bude samo na jednom zidu.

5.1.4. Boje u kuhinji

Ako ste ljubitelj kuvanja i rado boravite u kuhinji među ukusima i mirisima, onda ćete sigurno poželeti i da je začinite pravom bojom. Tu odlično idu kombinacije umerenih i živih boja, ali ne preterujte. Ako su kuhinjski elementi akcentrovani, neka zidovi budu neutralni i obrnuto. Možete upotrebiti i foto-tapete.

5.2. Stilski nameštaj po meri

U moderne domove se ponovo vraća stilski nameštaj kao kontrast savremenom pokućstvu. Trendovi nalažu raznovrsnost, pa jedno uz drugo stoje minimalizam i rokoko, barok i industrijski dezeni, lako i teško, rogobatni oblici i svedene linije. Nikako nemojte baciti nameštaj baka i deka, već ga uključite u rešenja. Ako takvo originalno, porodično nasleđe nemate, neka vam ga stolar napravi po meri.

5.3. Sobne biljke

Sobne biljke odlikuju sve same prednosti: prečišćavaju vazduh, hlade prostor, deluju umirujuće i krase svaku prostoriju. Odlična su alternativa nemanju bašte ili ozelenjenog balkona. Uistinu, nije svaka biljka ni za svaki prostor. Osnovni uslov za sobne biljke je uglavnom uspevanje u nedostatku svetlosti. Ako niste ljubitelj cveća ili nemate vremena da se njime bavite, preporučujemo nezahtevno i otporno zelenilo. Popularne sobne biljke takve vrste su fikus, monstera, kroton, filodendron, potos, sanseverija i sve druge polupustinjake i pustinjske biljke ili čak one egzotične, iz džungle.

5.4. Otvoren prostor

Moderno stanovanje karakterišu i veliki, međusobno povezani prostori, odnosno, celine. U tom slučaju renoviranje znači rušenje pregradnih i proboje u nosećim zidovima. Pri tom, nikako ne smete da zanemarite mišljenje inženjera-statičara. Otvoren prostor je pun svetlosti, deluje većim, a svakako i prijatnijim, pa ćete moći da udahnete punim plućima.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOM3D DIZAJN DNEVNA SA KUHINJOM

Poštovani,

Dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom ima 23 kvadrata. Potreban je 3d projekat.

Hvala. 540 € do 900 €


........

DIZAJN ENTERIJERA I OPREMANJE STANA

Poštovani,

Uzimamo prazan stan, i potrebna su nam idejna resenja za opremanje enterijera kao.

Hvala 900 € do 1500 €


........

IDEJNO REŠENJE ZA DIZAJN KOMPLETNOG STANA

Poštovani,

potrebna pomoć i ideje za kompletno opremanje stana i renoviranje kupatila

Hvala 900 € do 1500 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, PREURĐJENJE ENTERIJERA, 200M2 I 100M2 POMOĆNOG PROSTORA
Dizajn enterijera, Loznica

3150 € do 5250 €

CENA, ODREĐIVANJE RASPOREDA PROSTORIJA, 80 M2
Dizajn enterijera, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, PRAKTIČNIJI DIZAJN ENTERIJERA KUĆE, OKO 40 M2
Dizajn enterijera, Ugrinovci (Zemun)

1350 € do 2250 €

CENA, DIZAJN KUPATILA I KUHINJE SA TRPEZARIJOM, OKO 23M2
Dizajn enterijera, Ugrinovci (Zemun)

900 € do 1500 €

CENA, UREĐENJE GARSONJERE, 25M2
Dizajn enterijera, Niš

900 € do 1500 €

CENA, IDEJNO REŠENJE ZA RENOVIRANJE STANA, 104M2
Dizajn enterijera, Beograd

405 € do 675 €

CENA, IZRADA PROJEKTA ENTERIJERA, 95 M2
Dizajn enterijera, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, REŠENJE POSTAVLJANJA ZIDNIH PLOČICA U KUHINJI, 46M2
Dizajn enterijera, Subotica

90 € do 150 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 80 M2
Dizajn enterijera, Kragujevac

900 € do 1500 €

CENA, DIZAJ SALONA, 30M2
Dizajn enterijera, Perlez

135 € do 225 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 41M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

180 € do 300 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA NOVE KUĆE, OKO 225M2
Dizajn enterijera, Skobalj

315 € do 525 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA STANA, 60M2
Dizajn enterijera, Smederevo

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN LOKALA BABY SHOP, 50M2
Dizajn enterijera, Prokuplje

180 € do 300 €

CENA, UREDJENJE STUDIJA ZA VEŽBANJE SA MALOM KUHINJOM I KUPATILOM, 70 M 2
Dizajn enterijera, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, SALON ZA PEDIKIR I MANIKIR, 90M2
Dizajn enterijera, Kraljevo

900 € do 1500 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA NOVE KUĆE, 90 M2
Dizajn enterijera, Subotica

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN DIGITALNOG PROJEKATA MINI SPA SOBE, 25M2
Dizajn enterijera, Sokobanja

180 € do 300 €

CENA, IDEJNO REŠENJE ZA RENOVIRANJE STANA, 66 M2
Dizajn enterijera, Bor

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA PROSTORA ZA STANOVANJE, 40M2
Dizajn enterijera, Ugrinovci (Zemun)

1350 € do 2250 €

CENA, UREĐENJE DNEVNOG BORAVKA, 35M2
Dizajn enterijera, Paraćin

900 € do 1500 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA SPAVAĆE SOBE, 6.5
Dizajn enterijera, Novi Sad

450 € do 750 €

CENA, PLAN UREĐENJA SPRATNE KUĆE,
Dizajn enterijera, Zrenjanin

900 € do 1500 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 38 M2
Dizajn enterijera, Beograd

90 € do 150 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 67M2
Dizajn enterijera, Kragujevac

1350 € do 2250 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA RESTORANA, 40 M2
Dizajn enterijera, Leskovac

900 € do 1500 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA ZA STOMATOLOŠKU ORDINACIJU, 46,7 M2
Dizajn enterijera, Novi Pazar

1350 € do 2250 €

CENA, PROJEKAT ZA PREUREDJENJE ENTERIJERA, 30M2
Dizajn enterijera, Hrtkovci

225 € do 375 €

CENA, PREDLOG UNUTRRAŠNJEG UREĐENJA SA PREDMEROM RADOVA, 63 M2
Dizajn enterijera, Beograd

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA KUHINJE I DNEVNE SOBE, 62M2
Dizajn enterijera, Beograd

225 € do 375 €

CENA, IDEJNO REŠENJE ZA RENOVIRANJE, KUPATILO 3X2,5M VISINA 2,4M
Dizajn enterijera, Kragujevac

135 € do 225 €

CENA, 3D DIZAJN KUHINJE , 35M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

135 € do 225 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 80 M2
Dizajn enterijera, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 80 M2
Dizajn enterijera, Subotica

315 € do 525 €

CENA, DIZAJN DNEVNE SOBE I KUHINJE, 60M2
Dizajn enterijera, Šabac

1350 € do 2250 €

CENA, IDEJNI NACRT ZA RENOVIRANJE STANA, 72M2
Dizajn enterijera, Kragujevac

315 € do 525 €Pogledajte druge završene projekte i cene

DIZAJN ENTERIJERA CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

2312+ PREDUZEĆA ZA DIZAJN ENTERIJERA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE DIZAJN ENTERIJERA?

 • Dizajn enterijera Aleksinac
 • Dizajn enterijera Apatin
 • Dizajn enterijera Aranđelovac
 • Dizajn enterijera Bačka Palanka
 • Dizajn enterijera Bačka Topola
 • Dizajn enterijera Bečej
 • Dizajn enterijera Beograd
 • Dizajn enterijera Bor
 • Dizajn enterijera Bujanovac
 • Dizajn enterijera Čačak
 • Dizajn enterijera Ćuprija
 • Dizajn enterijera Gornji Milanovac
 • Dizajn enterijera Inđija
 • Dizajn enterijera Ivanjica
 • Dizajn enterijera Jagodina
 • Dizajn enterijera Kikinda
 • Dizajn enterijera Knjaževac
 • Dizajn enterijera Kovin
 • Dizajn enterijera Kragujevac
 • Dizajn enterijera Kraljevo
 • Dizajn enterijera Kruševac
 • Dizajn enterijera Kula
 • Dizajn enterijera Kuršumlija
 • Dizajn enterijera Leskovac
 • Dizajn enterijera Loznica
 • Dizajn enterijera Negotin
 • Dizajn enterijera Niš
 • Dizajn enterijera Novi Pazar
 • Dizajn enterijera Novi Sad
 • Dizajn enterijera Pančevo
 • Dizajn enterijera Paraćin
 • Dizajn enterijera Pirot
 • Dizajn enterijera Požarevac
 • Dizajn enterijera Preševo
 • Dizajn enterijera Prijepolje
 • Dizajn enterijera Prokuplje
 • Dizajn enterijera Ruma
 • Dizajn enterijera Šabac
 • Dizajn enterijera Senta
 • Dizajn enterijera Šid
 • Dizajn enterijera Sjenica
 • Dizajn enterijera Smederevo
 • Dizajn enterijera Smederevska Palanka
 • Dizajn enterijera Sombor
 • Dizajn enterijera Sremska Mitrovica
 • Dizajn enterijera Stara Pazova
 • Dizajn enterijera Subotica
 • Dizajn enterijera Temerin
 • Dizajn enterijera Trstenik
 • Dizajn enterijera Užice
 • Dizajn enterijera Valjevo
 • Dizajn enterijera Velika Plana
 • Dizajn enterijera Vranje
 • Dizajn enterijera Vrbas
 • Dizajn enterijera Vršac
 • Dizajn enterijera Zaječar
 • Dizajn enterijera Zrenjanin
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Svetozara Miletića 28
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana