Dizajn enterijera Cena

Koliko može da košta plan unutrašnjeg uređenja? Želite da ulepšate svoj dom pa neka košta koliko košta?! Cena dizajniranja enterijera zavisi od veličine prostora, obima potrebnih radova, broja trodimenzionalno urađenih slika ili modela, koliko i od broja mogućih rešenja. Nameštaj napravljen po meri svakako uvećava troškove uređenja, ali će zato prostor biti savršeno iskorišćen i sređen. Osnovni planovi koštaju oko 300 EUR; detaljni, najkvalitetniji planovi unutrašnjeg uređenja s trodimenzionalnim modelima i savetovanjem se kreću oko 1.500 EUR. Bez obzira na cenu, preporučujemo da pažljivo odaberete stručnjaka s kojim možete da se sporazumete i dogovorite, jer će od njegovih ideja zavisiti i prostor u kome treba da živite i, pre svega, dobro se osećate. Vrlo je važno da dom bude slika i prilika vašeg životnog stila, navika i potreba, jer ćete se jedino tako u njemu osećati kao svoj na svome.

Kome poveriti dizajniranje enterijera? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim dizajnerima enterijera u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
POŠALJI UPIT

CENA UNUTRAŠNJEG OPREMANJA


Cena plana unutrašnjeg uređenja. Projekt unutrašnjeg opremanja kuće ili stana, koji obuhvata utvrđivanje postojećeg stanja, nacrt postojećeg pokućstva, katalog materijala i planove za izradu komada nameštaja po meri.

300.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
1200.00 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Dizajn enterijera Cena

DETALJNIJE CENE ZA DIZAJN ENTERIJERA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Cena idejnog nacrta stana

Cena idejnog plana stana. Cena idejnog nacrta stana, zajedno s tlocrtima u razmeri 1:100 i rasporedom pokućstva.€/kom

kom
potražnja>

Utvrđivanje postojećeg stanja

Merenje i skiciranje postojećeg stanja i fotografije ključnih delova. Utvrđivanje sastava zidova i plafona te položaja instalacija.€/m2

m2
potražnja>
Ukupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Unutrašnje uređenje - sve što treba da znate

1. Šta sve treba da znate o unutrašnjem uređenju?

Dojadio vam je izgled stana, imate neiskorišćeno potkrovlje ili prosto, ono što vas okružuje više ne odgovara ni potrebama ni željama sadašnjeg trenutka? Preuređenje enterijera povratiće funkcionalnost i privlačnost vašem domu. Ipak, pre no što se latite posla, bilo bi dobro da se upoznate s nekim osnovnim pravilima iz oblasti građevinarstva i dizajna, a u tome vam najviše mogu pomoći arhitekta ili stručnjak za unutrašnje uređenje. No, u nastavku pročitajte šta vam mi možemo reći na tu temu.

unutrasnje-uredjenje
Uz iskusnog stručnjaka za uređenje prostora, vaš dom će prevazići sva očekivanja

2. Stručnjak koji će razumeti vaše želje

Već vam je pred očima slika doma kao iz snova, samo treba naći nekoga ko će to umeti da izvede kako treba - gde ga naći? Svako preuređenje stambenog prostora je unikatan projekat. Svakako da neće škoditi da pogledate neke radove i mišljenja ljudi koji su taj proces već prošli, premda sve detalje svog novog doma nećete znati pre no što dobijete prve nacrte i procenu troškova. Da biste mogli da uporedite ponude treba da potražite i više izvođača radova. Na Daibau.rs platformi ćete naći spisak ovih stručnjaka kojima se možete obratiti.

Svaki stručnjak za uređenje enterijera ima svoj stil i može se vašim željama prilagoditi manje ili više. Pre nego što potpišete ugovor s bilo kojim od njih, trebalo bi da se lično nađete te procenite koliko se slažete, kakva su očekivanja i profesionalna iskustva. To će i arhitekti biti prilika da upozna vas, čuje šta i kako hoćete; toga radi pripremite i ponesite što više skica, slika, fotografija ili kataloga i drugog materijala.

2.1. Unutrašnje uređenje, cene

Koliko će, međutim, sve to koštati? Cene se zaista mogu razlikovati od dizajnera do dizajnera, ali računica se može napraviti na dva načina: ili po satu rada ili po kvadratu projekta. Znak da ste naišli na pravog profesionalca je detaljan proračun s tačno određenim i taksativno nabrojanim stavkama - predviđeni radovi, vrste i količine materijala, troškovi i rokovi. Da biste urađenim bili zadovoljni, svakako je potrebna i dobra komunikacija tokom izvođenja radova. Prema našem iskustvu, cena projekta unutrašnjeg uređenja se kreće od 500 EUR za manje i 4.000 EUR za vrhunska preuređenja.

3. Unutrašnje uređenje

3.1. Preuređenje stana

Računa se da je vek trajanja kuće oko 100 godina; to je period koji mogu da izdrže prosečni materijali, a i da se promeni ukus epohe. Rekli bismo da je to i pravi trenutak za preuređenje enterijera. Toga se možete prihvatiti na različite načine. Ako odlučite da samo osvežite prostor, to se može učiniti krečenjem i pokojim novim komadom nameštaja. Međutim, ako se odlučite za kompletno renoviranje, to je već nešto drugo. Takav projeka,t je kompleksan i skup, budući da obuhvata rušenje, zidanje, nove instalacije, novo kupatilo i/ili kuhinju, sastavljanje i ugradnju novog pokućstva i tako dalje.

Ipak, sve počinje planom adaptacije. Cena zavisi od arhitekte, ali se uglavnom kreće oko 500 EUR. Sve je to „mačji kašalj“ u poređenju sa 400-700 EUR/m2 za renoviranje „na ključ u ruke“ koje može da potraje i 3 meseca.

skica-uredjenja
Preuređenje prema vašim željama

3.2. Adaptacija potkrovlja

Stanovanje na potkrovlju, odnosno, mansardi svojevremeno se smatralo manje kvalitetnim, sirotinjskim. Danas to, naprotiv, može biti najskuplji smeštaj. Usled rasta cena nekretnina, manjka stambenog prostora u gradovima, ali i zbog čistijeg vazduha i više svetlosti, potkrovlja su sve traženija. Osim toga, sam prostor pod krovom ima specifičnosti koje ga čine vrlo zanimljivim i poželjnim. Sam krov se mora dobro izolovati i zatvoriti knauf-pločama. Da bi bilo dovoljno svetla mora se ugraditi optimalan broj prozora, a opet, upravo zbog krovnih prozora i kosih zidova biće potrebno i pokućstvo po meri. Njime ćete osigurati maksimalnu iskorišćenost svakog centimentra prostora. Naročito je dobro to što sva geometrijski „čudna mesta“ mogu postati savršena za odlaganje i time, osim funkcionalnosti, doprineti i estetici.

3.3. Pokućstvo po meri

Da bi sve u potkrovlju izgledalo kao iz najboljih časopisa, može se reći da je pokućstvo, odnosno, nameštaj po meri, nezamenljiv. Od stolara možete naručiti pojedine komade, ali će još bolje biti da dizajneru prepustite kompletno opremanje. Nameštaj po meri je naročito primeren za prostorije nepravilnih oblika i nestandardnih dimenzija - mansarde, stepeništa i slično. Posebno stilski efektni i upečatljivi mogu da budu komadi kao stilski pisaći stolovi, stolice, kreveti ili vrata te sve slično.

4. Proces preuređenja doma

Kako savršen dom iz vaših snova preneti u stvarnost? Preuređenje ima nekoliko faza kojima se obezbeđuje maksimalni kvalitet ideje i realizacije. Pogledajte:

4.1. Merenje prostora

Enterijerista najpre mora izmeriti ceo prostor i dobro proveriti postojeće stanje. Na osnovu toga će se praviti i idejno rešenje. Mora se napraviti i popis svih neuobičajenih stvari, nepravilnosti i propusta prema kojima treba osmisliti celo preuređenje.

4.2. Vaše želje

Kada pronađete arhitektu po svojoj volji, trebalo bi da sa njim prođete sve ono što želite, očekujete i možete sebi da priuštite, da biste tačno znali na čemu ste. Mnogo zavisi od toga kakve su navike, životni stil ukućana, sklonosti, očekivanja; živite li sami, s decom, kućnim ljubimcima, skupljate li stalno drugare ili ne, postoje li kakve posebne potrebe ili ne i tako dalje. Na budućim sastancima s enterijeristom ćete odlučivati o varijacima i uzorcima koje je pripremio, rasporedu prostorija i nameštaja, bojama, izgledu, materijalima.

4.3. Unutrašnje opremanje i nameštaj po meri

Dizajn je jako važan, ali ne važniji od funkcionalnosti doma. Kakva je veza između kuhinje i trpezarije? Ima li dovoljno privatnosti? Gde će stajati cipele? Ovo su samo neka od milion pitanja koja će ući u razmatranje. Prvo se odlučuje o praktičnim i funkcionalnnim elementima celog stana. U tu svrhu se razmišlja o rušenju i pomeranju pregradnih zidova, novim vratima, podzidavanju i drugim radovima. Za probijanje ili rušenje nosećih zidova obavezno se konsultujte s inženjerom-statičarom, a biće potrebna i građevinska dozvola. Sledeći korak je oblik i namena svake pojedinačne prostorije, s posebnim osvrtom na odgovarajuće komade nameštaja. Ako to finansije dopuštaju, naručite da se sve izradi po meri i nacrtima.

4.4. Boje

Boje zidova umnogome utiču na doživljaj nekog prostora. Svetle sve čine većim, a tamne manjim. Prema tome možete naizgled menjati dužinu, širinu i visinu prostorija. Boje uistinu utiču i na osećaj toplote. Hladne ga čine hladnijim, a tople greju. U stanu možete kombinovati nijanse jedne boje, ili jednom samo akcentovati po jedan zid. Sa belom bojom ili pastelnim nijansama nikada ne možete pogrešiti. Da biste dobili sasvim moderan i skladan prostor, neka se zidovi slažu s podovima i stolarijom - tako da izgleda kao da se sve nijanse i svi elementi prelivaju jedni u druge.  

4.5. Nacrt

Na osnovu svih informacija koje arhitekta bude od vas dobio, moći će da napravi skice i nacrte stana prema očekivanjima. Pomoću dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih slika i animacija napraviće prikaze koji će vama dočarati izgled budućeg doma, detalje kupatila, kuhinje, soba - rečju, najtoplije preporučujemo da ovaj korak nikako ne propustite, budući da je to najbolja metoda ostvarenja svih zahteva i želja pre početka pravih zanatskih radova. Tek kada budete sasvim zadovoljni onim što vidite, projektant će napraviti nacrte i za majstore.

4.6.  Plan

Sada je trenutak da se pređe na matematiku i nacrtnu geometriju. Idejni plan sadrži sve crteže, tlocrte, detalje, materijale, instalacije i drugo na osnovu čega mogu da počnu renoviranje. Tu su i građevinski, tehnički plan i proračun, ali i stolarske porudžbine za pojedinačne komade nameštaja. 

4.7. Pomoć pri renoviranju

Ako se s renoviranjem srećete prvi put ili naprosto nemate vremena, preporučujemo da istog arhitektu angažujete i kao koordinatora projekta. Brojni stručnjaci imaju „svoje“ majstore i zanatlije, one s kojima duže sarađuju, pa mogu da garantuju kvalitet i rokove. Povrh svega, pomoći će vam i ako budete želeli da neke stvari tražite po salonima.

5. Savremeno stanovanje - stilovi i trendovi

Adaptacija
Adaptacija usklađena s najnovijim trendovima i materijalima

5.1. Boje zidova

Savremene boje za zidove itekako utiču na ambijent u vašem domu. Svetle, tople boje prosto ožive prostor, dok ga tamnije smiruju. Pronaći pravu kombinaciju nije ni malo jednostavno pa preporučujemo da se oslonite na stručnjaka koji će umeti da izabere. Pažljivo razgledajte sve boje i dezene na dvodimenzionalnim i trodimenzionalnim slikama koje budete videli, jer je moguće da će u realnosti to delovati drugačije nego ono na ekranu ili komadu uzorka.

5.1.1. Boje u kupatilu

Kupatilo se smatra vrlo intimnim prostorom, i vrlo je važno da se tu osećate opušteno i smireno. Izbegavajte zato jarke i zasićene boje. S druge strane, ni potpuno belo kupatilo neće biti sasvim odgovarajuće, jer ćete imati utisak potpune izloženosti. Najbolji su nežni, pastelni tonovi toplih boja koji će učiniti da vam bude prijatno, a hladnih da se potpuno prepustite.

5.1.2. Boje u spavaćoj sobi

Spavaća soba je mesto za odmor, pa gledajte da joj zidovi budu što nežniji. Mogu se upotrebiti i tamnije nijanse i materijali, da bi prostorija delovala manja, tamnija, odnosno, toplija i ukutkanija. U takvom ćete ambijentu mnogo lakše zaspati.

5.1.3. Boje u dnevnom boravku

U dnevnom boravku se provodi najviše vremena tokom dana. Neka tu budu tople i vesele boje, koje ispunjavaju energijom. Pastelna može da bude i cela soba, ali ako se odlučite za intenzivnu boju ili teksturu neka to bude samo na jednom zidu.

5.1.4. Boje u kuhinji

Ako ste ljubitelj kuvanja i rado boravite u kuhinji među ukusima i mirisima, onda ćete sigurno poželeti i da je začinite pravom bojom. Tu odlično idu kombinacije umerenih i živih boja, ali ne preterujte. Ako su kuhinjski elementi akcentovani, neka zidovi budu neutralni i obrnuto. Možete upotrebiti i foto-tapete.

5.2. Stilski nameštaj po meri

U moderne domove se ponovo vraća stilski nameštaj kao kontrast savremenom pokućstvu. Trendovi nalažu raznovrsnost, pa jedno uz drugo stoje minimalizam i rokoko, barok i industrijski dezeni, lako i teško, rogobatni oblici i svedene linije. Nikako nemojte baciti nameštaj baka i deka, već ga uključite u rešenja. Ako takvo originalno, porodično nasleđe nemate, neka vam ga stolar napravi po meri.

5.3. Sobne biljke

Sobne biljke odlikuju sve same prednosti: prečišćavaju vazduh, hlade prostor, deluju umirujuće i krase svaku prostoriju. Odlična su alternativa nemanju bašte ili ozelenjenog balkona. Uistinu, nije svaka biljka ni za svaki prostor. Osnovni uslov za sobne biljke je uglavnom uspevanje u nedostatku svetlosti. Ako niste ljubitelj cveća ili nemate vremena da se njime bavite, preporučujemo nezahtevno i otporno zelenilo. Popularne sobne biljke takve vrste su fikus, monstera, kroton, filodendron, potos, sanseverija i sve druge polupustinjake i pustinjske biljke ili čak one egzotične, iz džungle.

5.4. Otvoren prostor

Moderno stanovanje karakterišu i veliki, međusobno povezani prostori, odnosno, celine. U tom slučaju renoviranje znači rušenje pregradnih i proboje u nosećim zidovima. Pri tom, nikako ne smete da zanemarite mišljenje inženjera-statičara. Otvoren prostor je pun svetlosti, deluje veći, a svakako i prijatniji, pa ćete moći da udahnete punim plućima.

DAIBAU.RS, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMDIZAJN ENETERIJERA, RESTORANSKI NAMEŠTAJ, ZIDOVI, TAPETE

Poštovani,

potrebno osmišljanje enterijera u lokalu. Adaptacija restorana. Predlog zidova, svetla, tapeta, zelenih zidova, stolova.

Hvala 63504 1 do 105840 €


........

3D RENDER ENTERIJERA

Poštovani,

bavim se proizvodnjom nameštaja i planiram odraditi slike u ambijentu sa više detalja i različitih perspektiva u istom prostoru, poslaću primer jednog sajta kakve fotografije oni rade.

Hvala 63504 1 do 105840 €


........

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

Poštovanje,

potrebna je ponuda za projektovanje enterijera. U pitanju je novogradnja, porodično stanovanje u zgradi sa 4 stana, trenutno postoji idejno rešenje. Veličina stana je cca 100m2, 4/4.5 sobni.

Hvala 52920 1 do 88200 €


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, DIZAJN ENTERIJERA 3D, 60M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, SPAVAĆA SOBA 352X 352 , DNEVNA 472X356CM
Dizajn enterijera, Varvarin

315 € do 525 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA DNEVNE SOBE, ISKORIŠĆENJE PROSTORA, 23 M2
Dizajn enterijera, Šabac

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA ZA SPUŠTANJE PLAFONA RESTORANA, 190M2
Dizajn enterijera, Raševica

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA STANA NA BW , 68M2
Dizajn enterijera, Beograd

585 € do 975 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, 85M2
Dizajn enterijera, Beograd

450 € do 750 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA APARTMANA, 37,8M2
Dizajn enterijera, Veliko Gradište

450 € do 750 €

CENA, ENTERIJER KUĆE, 90 M2
Dizajn enterijera, Valjevo

450 € do 750 €

CENA, UREĐENJE ENTERIJERA, 50 M2
Dizajn enterijera, Subotica

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA ZA IGRAONICU, 90 M2
Dizajn enterijera, Subotica

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN STANA SA NAMEŠTAJEM, 87M2
Dizajn enterijera, Vršac

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA U STANU, 35M2
Dizajn enterijera, Beograd

135 € do 225 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, ORGANIZACIJA I RASPORED NAMESTAJA U DNEVNOJ SOBI., CCA 30 M2
Dizajn enterijera, Obrenovac

540 € do 900 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA , 96 M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

180 € do 300 €

CENA, ENTERIJER ZA NOV APARTMAN, 34M2
Dizajn enterijera, Požega

135 € do 225 €

CENA, 3D DIZAJN, 95M2
Dizajn enterijera, Beli Potok (Beograd)

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN KUPATILA I ANTREA, 10M2
Dizajn enterijera, Beograd

135 € do 225 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA , 32M2
Dizajn enterijera, Pančevo

315 € do 525 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA KOZMETIČKOG SALONA, 34 M2
Dizajn enterijera, Zaječar

135 € do 225 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA ZA STAN, 140M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

405 € do 675 €

CENA, IDEJNO REŠENJE ZA RENOVIRANJE I ADAPTACIJU STAMBENOG PROSTORA, CCA 40M2
Dizajn enterijera, Loznica

540 € do 900 €

CENA, PROJEKAT ZA PREUREĐENJE STANA U POSLOVNI PROSTOR, 47M2
Dizajn enterijera, Pančevo

1800 € do 3000 €

CENA, IDEJNO REŠENJE ZA UREĐENJE STANA, CCA 70 M2
Dizajn enterijera, Sremska Mitrovica

540 € do 900 €

CENA, DIZAJN STANA, 44M2
Dizajn enterijera, Kragujevac

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA, IDEJNI NACRT, 55M2
Dizajn enterijera, Beograd

900 € do 1500 €

CENA, UREDJENJE ENTERIJERA, CCA 300 M2
Dizajn enterijera, Beograd

540 € do 900 €

CENA, PROJEKAT ENTERIJERA, 30M2
Dizajn enterijera, Beograd

135 € do 225 €

CENA, OBUKA ILI KURS ZA DIZAJN ENTERIJERA, 1KOM
Dizajn enterijera, Krušćić

585 € do 975 €

CENA, PROJEKAT ZA RENOVIRANJE STANA , 80M2
Dizajn enterijera, Beograd

1800 € do 3000 €

CENA, ENTERIJER STANA, 58M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

315 € do 525 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA ZA SPA APARTMAN, 32 M2
Dizajn enterijera, Beograd

225 € do 375 €

CENA, DIZAJN ENTERIJERA VIKENDICE, 70M2
Dizajn enterijera, Zlatibor

225 € do 375 €

CENA, PROJEKAT ZA UREĐENJE STANA, 78M2
Dizajn enterijera, Beograd

1350 € do 2250 €

CENA, 3D,RENDERI , 150 M2
Dizajn enterijera, Temerin

135 € do 225 €

CENA, UNUTRAŠNJE UREĐENJE PROSTORA, 60M2
Dizajn enterijera, Vranje

405 € do 675 €

CENA, DIZAJN, IZRADA NAMEŠTAJA I OPREMANJE STANA, 45M2
Dizajn enterijera, Novi Sad

135 € do 225 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Dizajn enterijera CENOVNIK

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

2331+ PREDUZEĆA ZA DIZAJN ENTERIJERA
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE DIZAJN ENTERIJERA?

 • Dizajn enterijera Beograd
 • Dizajn enterijera Novi Sad
 • Dizajn enterijera Kragujevac
 • Dizajn enterijera Niš
 • Dizajn enterijera Čačak
 • Dizajn enterijera Kraljevo
 • Dizajn enterijera Pančevo
 • Dizajn enterijera Zrenjanin
 • Dizajn enterijera Novi Pazar
 • Dizajn enterijera Smederevo
 • Dizajn enterijera Subotica
 • Dizajn enterijera Aleksinac
 • Dizajn enterijera Apatin
 • Dizajn enterijera Aranđelovac
 • Dizajn enterijera Bačka Palanka
 • Dizajn enterijera Bačka Topola
 • Dizajn enterijera Bečej
 • Dizajn enterijera Bor
 • Dizajn enterijera Bujanovac
 • Dizajn enterijera Ćuprija
 • Dizajn enterijera Gornji Milanovac
 • Dizajn enterijera Inđija
 • Dizajn enterijera Ivanjica
 • Dizajn enterijera Jagodina
 • Dizajn enterijera Kikinda
 • Dizajn enterijera Knjaževac
 • Dizajn enterijera Kovin
 • Dizajn enterijera Kruševac
 • Dizajn enterijera Kula
 • Dizajn enterijera Kuršumlija
 • Dizajn enterijera Leskovac
 • Dizajn enterijera Loznica
 • Dizajn enterijera Negotin
 • Dizajn enterijera Paraćin
 • Dizajn enterijera Pirot
 • Dizajn enterijera Požarevac
 • Dizajn enterijera Preševo
 • Dizajn enterijera Prijepolje
 • Dizajn enterijera Prokuplje
 • Dizajn enterijera Ruma
 • Dizajn enterijera Šabac
 • Dizajn enterijera Senta
 • Dizajn enterijera Šid
 • Dizajn enterijera Sjenica
 • Dizajn enterijera Smederevska Palanka
 • Dizajn enterijera Sombor
 • Dizajn enterijera Sremska Mitrovica
 • Dizajn enterijera Stara Pazova
 • Dizajn enterijera Temerin
 • Dizajn enterijera Trstenik
 • Dizajn enterijera Užice
 • Dizajn enterijera Valjevo
 • Dizajn enterijera Velika Plana
 • Dizajn enterijera Vranje
 • Dizajn enterijera Vrbas
 • Dizajn enterijera Vršac
 • Dizajn enterijera Zaječar
 • Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  +381 11 430 0 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana