Za područje

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, cena

  Koliko košta iznajmljivanje građevinske mehanizacije? Najam bagera ili drugih građevinskih mašina i opreme računa se po satu rada ili danu. Možete da birate ili kratkoročni ili dugoročni najam. Najam najvećeg bagera s kašikom – BobCat, CAT ili sličnog težine do 20 tona – košta između 200 i 350 EUR/dan. Radni sat i prevoz bagera do određenog mesta, računaju se zasebno.

  Kome poveriti najam bagera ili građevinskih mašina i opreme? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima građevinske mehanizacije u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Najam bagera


  Najam novijeg tipa bagera – Bobcat, CAT do 20 t, s kašikom. Sat rada bageriste i prevoz bagera do mesta za rad nisu uračunati.

  220.00 €/dan,dni

  VEOMA NISKA CENA
  250.00 €/dan,dni

  SREDNJA CENA
  300.00 €/dan,dni

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Detaljnije cene za Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Najam mini bagera


  h

  €/h

  okvirna cena
  Pošalji potražnju >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina - sve što treba da znate

  Iznajmljivanje bagera i Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina - šta sve treba da znate?

  Iznajmljivanje bagera i druge građevinske mehanizacije postaje sve traženije budući da benefite ostvaruju i oni koji iznajmljuju i oni koji uzimaju u najam. Profesionalni alat, uređaje, mašine, opremu ili najtežu mehanizaciju neophodnu kada se gradi ili renovira objekat i možda nikada više, teško da može da kupi mnogo ljudi, ali da iznajmi može bilo ko. Ne bi li smo vam olakšali razmišljanja na ovu temu, malo smo istraživali umesto vas.

  iznajmljivanje-bagera.jpg
  Iznajmljivanje građevinske mehanizacije, gabaritnih mašina i alata te profesionalne opreme postaje sve češći izbor i pojedinaca i manjih firmi koje se bave poslovima izgradnje

  1. Prednosti iznajmljivanja građevinske opreme i mehanizacije

  Za građevinske projekte i uređenje okoline, da bi se poslovi odvijali što efikasnije i bili što kvalitetniji, najčešće je neophodna i dobra oprema, profesionalni alati i mehanizacija. Poslednjih godina najam građevinske mehanizacije je sve dostupniji, pa se za njega odlučuju i pojedinci koji sami rade manje poslove.

  1.1. Pravilno održavanje građevinskih mašina

  Svaka se vrsta alata, mašina i opreme mora redovno održavati. To je zadatak koji mnogi vlasnici odlažu ili zanemaruju. Za mehanizaciju koju uzmete u najam, za njeno održavanje i servisiranje niste odgovorni vi, već vlasnik koji vam je iznajmio. Svakako da je normalno i očekivati da oprema koju unajmite i funkcioniše kako treba.

  1.2. Kvalitet građevinske opreme

  Oprema koja se iznajmljuje uglavnom je odličnog kvaliteta. Obično su to vrhunski modeli iz svoje klase i čuvenih proizvođača, a poznati po svojoj izdržljivosti.

  1.3. Ne brinite za čuvanje, odnosno, garažiranje

  Alati, oprema i mehanizacija koji se koriste u građevinarstvu, obično su gabaritni, kao na primer, bageri, podne freze, pištolji s vazdušnom kompresijom i slični te ih je teško čuvati u zatvorenom. Većina vlasnika objekata nema mesto potrebne veličine za njihovo držanje. Međutim, to prilikom iznajmljivanja nije problem.

  1.4. Uštede iznajmljivanjem građevinske mehanizacije, opreme, alata

  Brojni poslovi tipa „uradi sam“ su jednokratni te niko ne želi da za njih kupuje preskupe komade alata ili mašine koje će upotrebiti tad i nikada više. Nepisano je pravilo da ono što vam treba jednom ili dva puta, pa ko zna kad, nikad ne kupujete već iznajmite. Iznajmljivanjem, oslobađate sebe i birokratskih peripetija i garažiranja, odnosno, čuvanja, a u ovom slučaju i cena će biti mnogo niža. Uz dobru organizaciju, platićete samo za minimalno potrebno vreme rada.

  2. Traženje onih koji iznajmljuju bagere i drugu građevinsku mehanizaciju

  Kada tražite ponuđače nije na odmet da s njima uspostavite dobar poslovni odnos. To će biti od koristi ako se nađete u vremenskoj stisci, a oprema vam je neophodna. Kao dobra stranka imaćete pravovremene informacije o eventualnim akcijama i posebnim ponudama, a bićete i u izvesnoj prednosti pri iznajmljivanju. Kada tražite dobre ponuđače, pažljivo proverite sve informacije koje nađete na internetu.

  2.1. Pouzdaniji ponuđači

  Među ponuđačima tražite one koji rade duže te imaju više iskustva i bolje reference. Takve ponude, uz uvek dragocena mišljenja ranijih mušterija, možete naći na našoj platformi Daibau.rs.

  2.2. Kvalitet i količina opreme

  Osobu ili preduzeće od kog ćete iznajmiti opremu birajte na osnovu kvaliteta i brojnosti onoga što nudi. Može se dogoditi da je, recimo, bager koji vam treba u određenom trenutku potreban još nekom. Ako ih ima više, onda nećete dugo čekati da jedan od njih bude na raspolaganju te ni vaš projekat neće morati da se prekida i odlaže.

  2.3. Isporuka građevinske mehanizacije

  Kada tražite alat, opremu ili tešku mehanizaciju proverite i uslove isporuke. Ako se dostavlja na vaše gradilište onda nećete morati da brinete o transportu niti da nekoga šaljete po nju. Najbolje je kada se sve isporučuje na vašoj lokaciji, i na isti način vraća kada završite s radom.

  3. Vrste građevinskih mašina za najam

  Bez obzira na to da li imate manje preduzeće koje se bavi građevinskim poslovima ili ste samo entuzijazista, sigurno će vas zanimati šta sve od alata i opreme može da se iznajmljuje, a što bi vam na duge staze itekako uštedelo izdatke. Na tržištu se danas nudi mnogo toga. Pored svih vrsta bagera, buldožera, kranova, kipera, utovarivača i svega sličnog tu su i svakovrsni alati i oprema za rad na visini poput skela, oplate, mehaničkih oruđa i rezervnih delova.

  4. Pitanja koja treba postaviti prilikom iznajmljivanja

  4.1. Troškovi:

  Ponuđača ćete, svakako, prvo pitati za cene najma i eventualnih pratećih troškova, budući da je to jedan od presudnih faktora prilikom izbora. Dobro se raspitajte o cenama i proverite da li kraćim ili dužim najmom ostvarujete kakve pogodnosti. Proverite i šta sve ulazi u cenu, pa ćete tako znati i koliki su realni troškovi najma onoga što vam treba.

  4.2. Uslovi plaćanja:

  Kakvi su uslovi plaćanja? Kakvi su uslovi otkazivanja? Pre no što potpišete ugovor, morate znati kada plaćate ili imate li pravo na refundaciju.

  4.3. Garancija kvaliteta:

  Neizostavno pitajte i sve u vezi redovnog održavanja i servisiranja mašina koje uzimate. Proverite i to koliko treba da čekate na popravku ili zamenu u slučaju da oprema koju ste iznajmili zakaže. Ako znate da je sve u dobrom stanju, možete računati i na to da će funkcionisati kada vam treba. Ako se dogodi da se nešto pokvari u toku rada, poželećete da serviseri brzo dođu kako biste mogli da nastavite što je pre moguće.

  4.4. Planiranje:

  Kakvi su rokovi preuzimanja ili dostave opreme? Vrlo je važno da tačno znate kada će mašine stići i kada morate da ih vratite. Ako u međuvremenu nešto iskrsne, treba da znate i kome možete da se obratite i kada da očekujete servisera.

  4.5. Pružanje podrške:

  Da li možda osoba ili preduzeće od kojeg uzimate opremu ili mehanizaciju nudi obuku za rad s tim alatima i mašinama? Da li vam je na raspolaganju neko koga možete da pozovete za pomoć ako se nešto desi ili su vam potrebne dodatne informacije? Ukoliko vrši obuku za rukovanje određenim sredstvima, ponuđač osigurava koliko svoju imovinu toliko i vas i smanjuje mogućnost nastanka problema.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina?

  Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Poslednji projekti

  Mini Bagger

  Potreban mini Bagger ili mali utovarivac
  Jedan do tri dana, za ravnjanje dvorišta. 31752 € do 52920 €

  ........

  Manji bager

  Potrebno mi je bastu ocistiti od drveca, želimo da iznajmimo bager. 31752 € do 52920 €

  ........

  Postavljanje čašica

  Potreban istovar i postavljanje 36 čašica teške 3t. 127008 € do 211680 €

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Mali bager,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Pirot

  360 € do 600 €

  Cena, Iznajmiti mini bager,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Pirot

  180 € do 300 €

  Cena, Veci ult ili bager - najam, 30 ari
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Vrdnik

  225 € do 375 €

  Cena, Vibro žaba za zbijanje rizle, 600 m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novo Selo (Vrnjačka Banja)

  540 € do 900 €

  Cena, Iznajmljivanje kombinovanog bagera, 2 dana
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Ralja

  270 € do 450 €

  Cena, Rušenje kruške hitno, cca 10 m
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Čačak

  180 € do 300 €

  Cena, Najam bagera, Dužnih 45 metara
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Varvarin

  540 € do 900 €

  Cena, Iznajmljivanje bagera, 1 kom
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Čukojevac

  270 € do 450 €

  Cena, Bager mali, 100
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kruševac

  180 € do 300 €

  Cena, Uklanjanje šuta sa arheološkog lokaliteta, 100 m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Prokuplje

  540 € do 900 €

  Cena, Iznajmljivanje manjeg bagera za kopanje temelja, dubina 80 m, a dužina 10 m
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Jagodina

  90 € do 150 €

  Cena, Najam malog bagera, cca 100 m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Majur (Šabac)

  540 € do 900 €

  Cena, Kopanje i postavljanje dve betonske cevi, sirina puta 2 metra.
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Rogača

  540 € do 900 €

  Cena, Najam bagera, preko 20 tona
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Beograd

  900 € do 1500 €

  Cena, Iznajmljivanje viljuškara oko 7 tona,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kikinda

  450 € do 750 €

  Cena, Iznajmljivanje bagera 3-5t, 150kbm
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Valjevo

  540 € do 900 €

  Cena, Utovar i odvoz panjeva jabuka, cca 20 vrsta po 400m 2000 panjeva
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Banatski Karlovac

  450 € do 750 €

  Cena, Mini bager sa kasikom ,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kuzmin

  540 € do 900 €

  Cena, Iznajmljivanje telehendera roto 5.21,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Sremska Mitrovica

  900 € do 1500 €

  Cena, Iznajmljivanje bager guseničara 22t na pet meseci, 1 kom
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kostolac

  3150 € do 5250 €

  Cena, Kombinovani bager JBC, Duzina 60m sirina 130cm
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Stara Pazova

  585 € do 975 €

  Cena, Valjak pegla za asfatl, širina valjka 1m, 1 kom, na nedelju dana
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Mladenovac

  2250 € do 3750 €

  Cena, Najam mini bagera za kopanje kanala, 12h
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

  225 € do 375 €

  Cena, Komatsu d21 ili sa laserima i ravnom kašikom, težine do 5 tona, 1 kom
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Beli Potok (Beograd)

  2250 € do 3750 €

  Cena, Najam bagera, 2000 m3 , 2-4 dana
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kruševac

  2700 € do 4500 €

  Cena, Kamion sa korpom, Dva dana u Kruševcu
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kruševac

  450 € do 750 €

  Cena, Odnošenje šuta i gradjevinski materijal, 8m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Crvenka

  630 € do 1050 €

  Cena, Mini bager, 5 sati
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Velika Moštanica

  225 € do 375 €

  Cena, kopanje podruma, i kanal za vodenu instalaciji, 50
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Šupljak

  270 € do 450 €

  Cena, Bager sa rukovaocem, 1000.00m3 30dan
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Beli Potok (Beograd)

  6750 € do 11250 €

  Cena, Mini bager 3.500t, 1kom
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Mladenovac

  405 € do 675 €

  Cena, Bager, 20 tona
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

  1350 € do 2250 €

  Cena, Bager Tockas sa planirnom kašikom do 18 t , 5 RADNIH DANA
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Knjaževac

  1350 € do 2250 €

  Cena, Bager guseničar 22 tone, 10 dana
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Zrenjanin

  2250 € do 3750 €

  Cena, Mini bager za kopanje temelja, 1kom
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Smederevo

  1440 € do 2400 €

  Cena, Japaneri, Mesečni najam
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

  450 € do 750 €  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  66+ Preduzeća za Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  Zatraži ponudu
  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana