Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina cena

Koliko košta iznajmljivanje građevinske mehanizacije? Najam bagera ili drugih građevinskih mašina i opreme računa se po satu rada ili danu. Možete da birate ili kratkoročni ili dugoročni najam. Najam najvećeg bagera s kašikom – BobCat, CAT ili sličnog težine do 20 tona – košta između 200 i 350 EUR/dan. Radni sat i prevoz bagera do određenog mesta, računaju se zasebno.

Kome poveriti najam bagera ili građevinskih mašina i opreme? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima građevinske mehanizacije u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Najam bagera


Najam novijeg tipa bagera – Bobcat, CAT do 20 t, s kašikom. Sat rada bageriste i prevoz bagera do mesta za rad nisu uračunati.

220.00 €/dan,dni

VEOMA NISKA CENA
€/dan,dni

SREDNJA CENA
300.00 €/dan,dni

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina cena

DETALJNIJE CENE ZA Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Najam mini bagera€/h

h
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina - sve što treba da znate

Iznajmljivanje bagera i Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina - šta sve treba da znate?

Iznajmljivanje bagera i druge građevinske mehanizacije postaje sve traženije budući da benefite ostvaruju i oni koji iznajmljuju i oni koji uzimaju u najam. Profesionalni alat, uređaje, mašine, opremu ili najtežu mehanizaciju neophodnu kada se gradi ili renovira objekat i možda nikada više, teško da može da kupi mnogo ljudi, ali da iznajmi može bilo ko. Ne bi li smo vam olakšali razmišljanja na ovu temu, malo smo istraživali umesto vas.

iznajmljivanje-bagera.jpg
Iznajmljivanje građevinske mehanizacije, gabaritnih mašina i alata te profesionalne opreme postaje sve češći izbor i pojedinaca i manjih firmi koje se bave poslovima izgradnje

1. Prednosti iznajmljivanja građevinske opreme i mehanizacije

Za građevinske projekte i uređenje okoline, da bi se poslovi odvijali što efikasnije i bili što kvalitetniji, najčešće je neophodna i dobra oprema, profesionalni alati i mehanizacija. Poslednjih godina najam građevinske mehanizacije je sve dostupniji, pa se za njega odlučuju i pojedinci koji sami rade manje poslove.

1.1. Pravilno održavanje građevinskih mašina

Svaka se vrsta alata, mašina i opreme mora redovno održavati. To je zadatak koji mnogi vlasnici odlažu ili zanemaruju. Za mehanizaciju koju uzmete u najam, za njeno održavanje i servisiranje niste odgovorni vi, već vlasnik koji vam je iznajmio. Svakako da je normalno i očekivati da oprema koju unajmite i funkcioniše kako treba.

1.2. Kvalitet građevinske opreme

Oprema koja se iznajmljuje uglavnom je odličnog kvaliteta. Obično su to vrhunski modeli iz svoje klase i čuvenih proizvođača, a poznati po svojoj izdržljivosti.

1.3. Ne brinite za čuvanje, odnosno, garažiranje

Alati, oprema i mehanizacija koji se koriste u građevinarstvu, obično su gabaritni, kao na primer, bageri, podne freze, pištolji s vazdušnom kompresijom i slični te ih je teško čuvati u zatvorenom. Većina vlasnika objekata nema mesto potrebne veličine za njihovo držanje. Međutim, to prilikom iznajmljivanja nije problem.

1.4. Uštede iznajmljivanjem građevinske mehanizacije, opreme, alata

Brojni poslovi tipa „uradi sam“ su jednokratni te niko ne želi da za njih kupuje preskupe komade alata ili mašine koje će upotrebiti tad i nikada više. Nepisano je pravilo da ono što vam treba jednom ili dva puta, pa ko zna kad, nikad ne kupujete već iznajmite. Iznajmljivanjem, oslobađate sebe i birokratskih peripetija i garažiranja, odnosno, čuvanja, a u ovom slučaju i cena će biti mnogo niža. Uz dobru organizaciju, platićete samo za minimalno potrebno vreme rada.

2. Traženje onih koji iznajmljuju bagere i drugu građevinsku mehanizaciju

Kada tražite ponuđače nije na odmet da s njima uspostavite dobar poslovni odnos. To će biti od koristi ako se nađete u vremenskoj stisci, a oprema vam je neophodna. Kao dobra stranka imaćete pravovremene informacije o eventualnim akcijama i posebnim ponudama, a bićete i u izvesnoj prednosti pri iznajmljivanju. Kada tražite dobre ponuđače, pažljivo proverite sve informacije koje nađete na internetu.

2.1. Pouzdaniji ponuđači

Među ponuđačima tražite one koji rade duže te imaju više iskustva i bolje reference. Takve ponude, uz uvek dragocena mišljenja ranijih mušterija, možete naći na našoj platformi Daibau.rs.

2.2. Kvalitet i količina opreme

Osobu ili preduzeće od kog ćete iznajmiti opremu birajte na osnovu kvaliteta i brojnosti onoga što nudi. Može se dogoditi da je, recimo, bager koji vam treba u određenom trenutku potreban još nekom. Ako ih ima više, onda nećete dugo čekati da jedan od njih bude na raspolaganju te ni vaš projekat neće morati da se prekida i odlaže.

2.3. Isporuka građevinske mehanizacije

Kada tražite alat, opremu ili tešku mehanizaciju proverite i uslove isporuke. Ako se dostavlja na vaše gradilište onda nećete morati da brinete o transportu niti da nekoga šaljete po nju. Najbolje je kada se sve isporučuje na vašoj lokaciji, i na isti način vraća kada završite s radom.

3. Vrste građevinskih mašina za najam

Bez obzira na to da li imate manje preduzeće koje se bavi građevinskim poslovima ili ste samo entuzijazista, sigurno će vas zanimati šta sve od alata i opreme može da se iznajmljuje, a što bi vam na duge staze itekako uštedelo izdatke. Na tržištu se danas nudi mnogo toga. Pored svih vrsta bagera, buldožera, kranova, kipera, utovarivača i svega sličnog tu su i svakovrsni alati i oprema za rad na visini poput skela, oplate, mehaničkih oruđa i rezervnih delova.

4. Pitanja koja treba postaviti prilikom iznajmljivanja

4.1. Troškovi:

Ponuđača ćete, svakako, prvo pitati za cene najma i eventualnih pratećih troškova, budući da je to jedan od presudnih faktora prilikom izbora. Dobro se raspitajte o cenama i proverite da li kraćim ili dužim najmom ostvarujete kakve pogodnosti. Proverite i šta sve ulazi u cenu, pa ćete tako znati i koliki su realni troškovi najma onoga što vam treba.

4.2. Uslovi plaćanja:

Kakvi su uslovi plaćanja? Kakvi su uslovi otkazivanja? Pre no što potpišete ugovor, morate znati kada plaćate ili imate li pravo na refundaciju.

4.3. Garancija kvaliteta:

Neizostavno pitajte i sve u vezi redovnog održavanja i servisiranja mašina koje uzimate. Proverite i to koliko treba da čekate na popravku ili zamenu u slučaju da oprema koju ste iznajmili zakaže. Ako znate da je sve u dobrom stanju, možete računati i na to da će funkcionisati kada vam treba. Ako se dogodi da se nešto pokvari u toku rada, poželećete da serviseri brzo dođu kako biste mogli da nastavite što je pre moguće.

4.4. Planiranje:

Kakvi su rokovi preuzimanja ili dostave opreme? Vrlo je važno da tačno znate kada će mašine stići i kada morate da ih vratite. Ako u međuvremenu nešto iskrsne, treba da znate i kome možete da se obratite i kada da očekujete servisera.

4.5. Pružanje podrške:

Da li možda osoba ili preduzeće od kojeg uzimate opremu ili mehanizaciju nudi obuku za rad s tim alatima i mašinama? Da li vam je na raspolaganju neko koga možete da pozovete za pomoć ako se nešto desi ili su vam potrebne dodatne informacije? Ukoliko vrši obuku za rukovanje određenim sredstvima, ponuđač osigurava koliko svoju imovinu toliko i vas i smanjuje mogućnost nastanka problema.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Iznajmljivanje viljuškara oko 7 tona

Poštovani,

Potrebno je izmestiti sidrište na 4 lokacije, težine 6 tona, visina 7.5m ili 10 m širina 1.5 - 2m, dubina 1.5-2 m premestiti za 20-30 m.

Hvala 52920 € do 88200 €

........

Iznajmljivanje bagera 3-5t

Poštovani,

potreban je bager od 2,5-5t (četvrtak, petal, subota) vraćanje zemlje u temelj.

Hvala 63504 € do 105840 €

........

Utovar i odvoz panjeva jabuka

Poštovani,

Potrebno je utovariti i odvesti panjeve jabuke cca 2000 kom. Daljina odvoza je od 200 do 400 m.

Hvala. 52920 € do 88200 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Mini bager sa kasikom ,
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kuzmin

540 € do 900 €

Cena, Iznajmljivanje telehendera roto 5.21,
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Sremska Mitrovica

900 € do 1500 €

Cena, Iznajmljivanje bager guseničara 22t na pet meseci, 1 kom
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kostolac

3150 € do 5250 €

Cena, Kombinovani bager JBC, Duzina 60m sirina 130cm
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Stara Pazova

585 € do 975 €

Cena, Valjak pegla za asfatl, širina valjka 1m, 1 kom, na nedelju dana
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Mladenovac

2250 € do 3750 €

Cena, Najam mini bagera za kopanje kanala, 12h
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

225 € do 375 €

Cena, Komatsu d21 ili sa laserima i ravnom kašikom, težine do 5 tona, 1 kom
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Beli Potok (Beograd)

2250 € do 3750 €

Cena, Najam bagera, 2000 m3 , 2-4 dana
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kruševac

2700 € do 4500 €

Cena, Kamion sa korpom, Dva dana u Kruševcu
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Kruševac

450 € do 750 €

Cena, Odnošenje šuta i gradjevinski materijal, 8m2
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Crvenka

630 € do 1050 €

Cena, Mini bager, 5 sati
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Velika Moštanica

225 € do 375 €

Cena, kopanje podruma, i kanal za vodenu instalaciji, 50
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Šupljak

270 € do 450 €

Cena, Bager sa rukovaocem, 1000.00m3 30dan
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Beli Potok (Beograd)

6750 € do 11250 €

Cena, Mini bager 3.500t, 1kom
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Mladenovac

405 € do 675 €

Cena, Bager, 20 tona
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

1350 € do 2250 €

Cena, Bager Tockas sa planirnom kašikom do 18 t , 5 RADNIH DANA
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Knjaževac

1350 € do 2250 €

Cena, Bager guseničar 22 tone, 10 dana
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Zrenjanin

2250 € do 3750 €

Cena, Mini bager za kopanje temelja, 1kom
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Smederevo

1440 € do 2400 €

Cena, Japaneri, Mesečni najam
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Novi Sad

450 € do 750 €

Cena, Vadjenje panjeva, 3-4 dana
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Čačak

315 € do 525 €

Cena, Buldožer sa 3-4 ripera, 20 ha
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Gadžin han

450 € do 750 €

Cena, Popravka puta, proširenje malo i nasipanje rizle, tucanika, 120m dužine
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Valjevo

180 € do 300 €

Cena, Uklanjanje stabala, 4kom
Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Sremska Mitrovica

180 € do 300 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

48+ PREDUZEĆA ZA Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina?

 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Beograd
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Novi Sad
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kragujevac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Niš
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Čačak
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kraljevo
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Pančevo
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Zrenjanin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Novi Pazar
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Smederevo
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Subotica
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Aleksinac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Apatin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Aranđelovac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Bačka Palanka
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Bačka Topola
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Bečej
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Bor
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Bujanovac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Ćuprija
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Gornji Milanovac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Inđija
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Ivanjica
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Jagodina
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kikinda
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Knjaževac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kovin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kruševac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kula
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Kuršumlija
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Leskovac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Loznica
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Negotin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Paraćin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Pirot
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Požarevac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Preševo
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Prijepolje
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Prokuplje
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Ruma
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Šabac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Senta
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Šid
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Sjenica
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Smederevska Palanka
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Sombor
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Sremska Mitrovica
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Stara Pazova
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Temerin
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Trstenik
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Užice
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Valjevo
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Velika Plana
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Vranje
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Vrbas
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Vršac
 • Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana