Prijava u profil

DELTA PUT D.O.O. BEOGRAD

DELTA PUT D.O.O. BEOGRAD, BEOGRAD

Asfaltiranje, rušenje objekata , ravnanje terena, iskop

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Dimitrije Pavićević
predstavnik preduzeća

Vojvode Vlahovića 35, 11010 Beograd
Tel: 0633332...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2018

Preduzeće DELTA PUT aktivno je i uspešno posluje od 2009. godine. Mi smo preduzeće koje je specijalizovano u oblasti niskogradnje, za izgranju, rekonstrukciju i rehabilitaciju autoputeva, aerodromskih pista, gradskih saobraćajnica, kategorisanih i nekategorisanih puteva, trgova, sportskih terena kao i drugih putnih objekata iz oblasti niskogradnje. Preduzeće poseduje svu potrebnu savremenu mehanizaciju za uspešno izvršenje posla na obostrano zadovoljstvo investitora i izvođača. Izgradili smo čvrste partnerske odnose, i sa velikim zadovoljstvom pokazali da smo sposobni da odgovorimo svakom izazovu koji je bio pred nama. Sedište našeg preduzeća nalazi se u Beogradu, te smo u stanju da izvodimo radove kako na teritoriji grada, tako i po celoj Vojvodini. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Gde i šta radimo
ISKOP ZEMLJE
Iskop zemlje građevinske jame, iskop za kanalizaciju, drenaža, nanošenje zemlje.

Ponuda
ZEMLJANI RADOVI
ASFALTIRANJE
Ugrađivanje asfalta, strojno asfaltiranje, asfaltiranje dvorišta pred kućom, asfaltiranje pločnika i ceste, priprema terena za asfaltiranje, popravak novog asfaltnog sloja, asfaltiranje dvorišta sa prilaznim putom, asfalter.

Ponuda
NISKOGRADNJA
Asfaltiranje ceste, priključak na cestu, okretnica, kanalizacija.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Vojvode Vlahovića 35, 11010 Beograd
Zašto izabrati DELTA PUT d.o.o. Beograd?


9.2
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Asfaltiranje, rušenje objekata , ravnanje terena, iskop:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju