Prijava u profil

ALIQUANTUM, Novi Sad

Arhitektonska delatnost

i po ostatku Srbije
Za područje

  Zoran Rašević
  predstavnik preduzeća

  Novi Sad, Južno-bački
  Tel: 0604456...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2010

  ALIQUANTUM je porodično preduzeće iz Novog Sada koje se preko jedanaest (12) godina uspešno bavi Projektovanjem i Inženjeringom. Pružamo besplatne konsultacije! U sklopu paketa usluga koje nudimo vršimo izradu projektne tehničke dokumentacije, realizaciju svih potrebnih elektronskih aplikacija za potrebe ishodovanje dozvola te stručni nadzor nad izvođenjem radova. Specijalizovani smo i za izradu vizualizacija, 3d modela i videoprezentacija. Naš rad odlikuje visok nivo profesionalizma, kvalitet i estetika, što potvrđuju i mnogobrojne reference. Kontaktirajte nas za više!

  AliQuantum (skraćeno AQ) je porodično preduzeće bazirano u Novom Sadu čija osnovna delatnost jeste pružanje usluga u oblasti Projektovanja i Inženjeringa. Naš najveći kvalitet jeste primena principa koji se ugleda u tome da se prilikom razrade svih projekata prvo svi detalji sagledaju kroz detaljanu 3D prezentaciju. Tek nakon što i poslednja stavka bude jasno definisana i razrađena, prustupa se finalnoj izradi projekta. Trenutno zapošljavamo osam (8) ljudi. Pored toga ostvarujemo permanentnu saradnju sa više kolega elektro i mašinske struke sa kojima zajednički nastupamo na tržištu. Da ne zaboravimo, ALIQUANTUM (Lat.) znači DOBRO OBAVELJEN POSAO. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija i besplatne konsultacije. Dobrodošli!

  Ocene stranaka

  3 ocena
  Reference
  Uređenje dvorišta © ALIQUANTUM

  Uređenje dvorišta

  Izlazak na teren, premeravanje lokaliteta i izrada projekta uređenja slobodnih i zelenih površina dvorišta porodičnog stambenog objekta.

  Porodični stambeni objekat © ALIQUANTUM

  Porodični stambeni objekat

  Izrada Idejnog rešenja (IDR) i Projekta za građevinsku dozvolu (PGD), vođenje svih elektronskih aplikacija u ime Klijenta radi ishodovanja građevinske...

  Uređenje enterijera stana © ALIQUANTUM

  Uređenje enterijera stana

  Izrada projekta adaptacije trosobnog stana na Novom Beogradu. U okviru projekta su prvo preuzete mere na terenu na osnovu čega je u skladu sa željama ...

  Uređenje enterijera © ALIQUANTUM

  Uređenje enterijera

  Izrada uređenja enterijera i izrada projekta adaptacije Vojvođanske banke u Novom Sadu. Objekat je lociran u strogom Centru Novog Sada, na Trgu Slobod...

  Urbana vila © ALIQUANTUM

  Urbana vila

  Projektovanje, finansiranje i izvođenje urbane vile "Sunčani Horizont" površine 600m2

  Stambeno-poslovni objekat © ALIQUANTUM

  Stambeno-poslovni objekat

  Izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije za potrebe ishodovanja saglasnosti MUPa u pogledu zaštite od požara i ozakonjenja (legalizacije) sta...

  Adaptacija poslovnog prostora © ALIQUANTUM

  Adaptacija poslovnog prostora

  Izrada projekta adaptacije poslovnog objekta spratnosti P+2 površine cca 800m2

  Porodični stambeni objekat © ALIQUANTUM

  Porodični stambeni objekat

  Izrada projekta eksterijera i enterijera, stručni nadzor, 3D vizualizacije

  Više referenci
  Gde i šta radimo
  3D modelovanje, renderi
  AQ izrađuje 3D prezentacije i vizualizacije visoke rezolucije. Kroz 3d razradu omogućavamo sagledavanje kompletnog objekta kako unutra tako i spolja te potom izradu foto-realističnih vizualizacija (RENDERA) i po potrebi videoprezentacija. Molimo Vas da pogledate referentne projekte.
  Ponuda
  Arhitektura, arhitekta
  AQ se prevashodno bavi projektovanjem. Vršimo razradu i projektovanje svih vrsta objekata za sve radove koji su Vam potrebni. Izrađujemo Idejna rešenja (IDR), Projekte za građevinsku dozvolu (PGD) i sve druge vrste projektovanja i vodimo elektronske procedure u ime naših Klijenata od početka do kraja. Javite nam se za besplatne konsultacije!
  Ponuda
  Dizajn enterijera
  AQ zapošljava dva člana koji su specializovani za izradu projekata uređenja ENTERIJERA. U oblasti razrade ENTERIJERA posedujemo bogato iskustvo na zadovoljstvo mnogobrojnih Klijenata. Pošaljite nam upit za uređenje ENTERIJERA pojedinačne prostorije ili kompletnog stana/kuće.
  Ponuda
  Građevinska dozvola
  AQ u ime Klijenata vodi elektronske aplikacije za ishodovanje svih vrsta dozvola. Na Vama je samo da nam date odgovarajuća ovlašćenja i da platite propisane takse. Sve ostale stavke rešavamo u Vaše ime. Javite nam se za besplatne konsultacije!
  Ponuda
  Legalizacija objekata
  Vršimo izradu Izveštaja o zatečenom stanju (IZS) za potrebe Ozakonjenja/Legalizacije. Posredno pružamo geodetske usluge za potrebe Ozakonjenja/Legalizacije. Javite nam se za besplatne konsultacije!
  Ponuda
  Pejzažna arhitektura
  AQ pruža usluge uređenja slobodnih površina i hortikularnog uređenja dvorišta. Razrađujemo projekte na osnovu kojih je moguće izvođenje radova na oplemenjivanje Vašeg okruženja i pravljenju prostora koji je ugodan za boravak. Posedujemo bogato iskustvo u ovoj oblasti.
  Ponuda
  PZI, projekt za izvođenje
  Vršimo izradu Projekata za izvođenje (PZI) na osnovu kojih se vrši izvođenje radova. Takođe vršimo posredovanje u procesima ishodovanja saglasnosti MUP-a na PZI u ime Klijenata.
  Ponuda
  Urbanizam
  AQ vrši Urbanističku razradu lokacija i u saradnji sa partnerskim firmama izrađuje Urbanističke projekte i posredovanje u procesu usvajanja Urbanističkih projekata.
  Ponuda

  U blizini mesta Novi Sad, Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati ALIQUANTUM?


  10
  odlična ocena preduzeća
  13
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Arhitektonska delatnost:

  Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju