Prijava u profil
ALIQUANTUM

ALIQUANTUM, NOVI SAD

Arhitektonska delatnost

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Zoran Rašević
predstavnik preduzeća

Trg republike 20 2 7, 21000 Novi Sad
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2010

ALIQUANTUM je porodično preduzeće iz Novog Sada koje se već gotovo deset (10) godina uspešno bavi Projektovanjem i Inženjeringom. Pružamo besplatne konsultacije! U sklopu paketa usluga koje nudimo vršimo izradu projektne tehničke dokumentacije, realizaciju svih potrebnih elektronskih aplikacija za potrebe ishodovanje dozvola te stručni nadzor nad izvođenjem radova. Specijalizovani smo i za izradu vizualizacija, 3d modela i videoprezentacija. Naš rad odlikuje visok nivo profesionalizma, kvalitet i estetika, što potvrđuju i mnogobrojne reference. Kontaktirajte nas za više!

AliQuantum (skraćeno AQ) je porodično preduzeće bazirano u Novom Sadu čija osnovna delatnost jeste pružanje usluga u oblasti Projektovanja i Inženjeringa. Naš najveći kvalitet jeste primena principa koji se ugleda u tome da se prilikom razrade svih projekata prvo svi detalji sagledaju kroz detaljanu 3D prezentaciju. Tek nakon što i poslednja stavka bude jasno definisana i razrađena, prustupa se finalnoj izradi projekta. Trenutno zapošljavamo deset (10) ljudi. Pored toga ostvarujemo permanentnu saradnju sa više kolega elektro i mašinske struke sa kojima zajednički nastupamo na tržištu. Da ne zaboravimo, ALIQUANTUM (Lat.) znači DOBRO OBAVELJEN POSAO. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija i besplatne konsultacije. Dobrodošli!

Ocene stranaka
10/10
sve ocene
Urbana vila © ALIQUANTUM

Urbana vila

Projektovanje, finansiranje i izvođenje urbane vile "Sunčani Horizont" površine 600m2

Stambeno-poslovni objekat © ALIQUANTUM

Stambeno-poslovni objekat

Izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije za potrebe ishodovanja saglasnosti MUPa u pogledu zaštite od požara i ozakonjenja (legalizacije) sta...

Gde i šta radimo
3D MODELOVANJE, RENDERI
AQ izrađuje 3D prezentacije i vizualizacije visoke rezolucije. Kroz 3d razradu omogućavamo sagledavanje kompletnog objekta kako unutra tako i spolja te potom izradu foto-realističnih vizualizacija (RENDERA) i po potrebi videoprezentacija. Molimo Vas da pogledate referentne projekte.

Ponuda
ARHITEKTURA, ARHITEKTA
AQ se prevashodno bavi projektovanjem. Vršimo razradu i projektovanje svih vrsta objekata za sve radove koji su Vam potrebni. Izrađujemo Idejna rešenja (IDR), Projekte za građevinsku dozvolu (PGD) i sve druge vrste projektovanja i vodimo elektronske procedure u ime naših Klijenata od početka do kraja. Javite nam se za besplatne konsultacije!

Ponuda
DIZAJN ENTERIJERA
AQ zapošljava dva člana koji su specializovani za izradu projekata uređenja ENTERIJERA. U oblasti razrade ENTERIJERA posedujemo bogato iskustvo na zadovoljstvo mnogobrojnih Klijenata. Pošaljite nam upit za uređenje ENTERIJERA pojedinačne prostorije ili kompletnog stana/kuće.

Ponuda
GRAĐEVINSKA DOZVOLA
AQ u ime Klijenata vodi elektronske aplikacije za ishodovanje svih vrsta dozvola. Na Vama je samo da nam date odgovarajuća ovlašćenja i da platite propisane takse. Sve ostale stavke rešavamo u Vaše ime. Javite nam se za besplatne konsultacije!

Ponuda
LEGALIZACIJA OBJEKATA
Vršimo izradu Izveštaja o zatečenom stanju (IZS) za potrebe Ozakonjenja/Legalizacije. Posredno pružamo geodetske usluge za potrebe Ozakonjenja/Legalizacije. Javite nam se za besplatne konsultacije!

Ponuda
PEJZAŽNA ARHITEKTURA
AQ pruža usluge uređenja slobodnih površina i hortikularnog uređenja dvorišta. Razrađujemo projekte na osnovu kojih je moguće izvođenje radova na oplemenjivanje Vašeg okruženja i pravljenju prostora koji je ugodan za boravak. Posedujemo bogato iskustvo u ovoj oblasti.

Ponuda
PZI, PROJEKT ZA IZVOĐENJE
Vršimo izradu Projekata za izvođenje (PZI) na osnovu kojih se vrši izvođenje radova. Takođe vršimo posredovanje u procesima ishodovanja saglasnosti MUP-a na PZI u ime Klijenata.

Ponuda
URBANIZAM
AQ vrši Urbanističku razradu lokacija i u saradnji sa partnerskim firmama izrađuje Urbanističke projekte i posredovanje u procesu usvajanja Urbanističkih projekata.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novi Sad , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Trg republike 20 2 7, 21000 Novi Sad
Zašto izabrati ALIQUANTUM?


10
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Arhitektonska delatnost:

Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju