Prijava u profil

VECTOR GROUP DOO FUTOG

VECTOR GROUP DOO FUTOG, FUTOG

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Igor Galić
predstavnik preduzeća

Milana vidaka 1, 21410 Futog
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2007

Preduzeće Vector Group iz Futoga ima tradiciji dugu više od 10 godina i uspešno se bavi postavljanjem svih vrsta kamena i keramike. Bavimo se preradom i ugradnjom svih elemenata od prirodnog kamena, odnosno fasada, stepeništa, pločnika, podova, pultova, zidova, kupatila. U nažem asortimanu se nalazi različite vrste, dezeni i boje mermera i granita kako bi svaki naš klijent mogao da izabere nešto po svom ukusu. Poslujemo tačno, brzo i precizno, i u skladu sa postavljenim rokovima. Iskustvo, tradicija i kvalitet ukratko opisuju naš način poslovanja, ali o nama mnogo viče govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Futogu, nadomak Novog Sada i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
DEKORATIVNI KAMEN
Ljepljenje lomljenog kamena, prirodni kamen na fasadi, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.

Ponuda
KAMENOREZAC
POPLOČAVANJE, BEHATON
Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, postavljanje tlakovaca oko kuće, izvođač postavljanja tlakovaca.

Ponuda
TERACO KAMEN
ZIDNE OBLOGE
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Futog , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Milana vidaka 1, 21410 Futog
Ocene stranaka
9.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati VECTOR GROUP DOO FUTOG?


9.8
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi :

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju