Prijava u profil

VECTOR GROUP DOO FUTOG, Futog

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi

i po ostatku Srbije
Za područje

  Igor Galić
  predstavnik preduzeća

  Futog, Južno-bački
  Tel: 0631020...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2007

  Preduzeće Vector Group iz Futoga ima tradiciji dugu više od 10 godina i uspešno se bavi postavljanjem svih vrsta kamena i keramike. Bavimo se preradom i ugradnjom svih elemenata od prirodnog kamena, odnosno fasada, stepeništa, pločnika, podova, pultova, zidova, kupatila. U nažem asortimanu se nalazi različite vrste, dezeni i boje mermera i granita kako bi svaki naš klijent mogao da izabere nešto po svom ukusu. Poslujemo tačno, brzo i precizno, i u skladu sa postavljenim rokovima. Iskustvo, tradicija i kvalitet ukratko opisuju naš način poslovanja, ali o nama mnogo viče govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Futogu, nadomak Novog Sada i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Dekorativni kamen
  Ljepljenje lomljenog kamena, prirodni kamen na fasadi, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.
  Ponuda
  Kamenorezac, klesar
  Popločavanje
  Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, postavljanje tlakovaca oko kuće, izvođač postavljanja tlakovaca.
  Ponuda
  Teraco kamen
  Zidne obloge
  Podne obloge

  U blizini mesta Futog, Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati VECTOR GROUP DOO FUTOG?


  9.7
  odlična ocena preduzeća
  16
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju