Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš TRIOLUX

broj telefona

Šta vam je potrebno?


TRIOLUX

TRIOLUX, ŠABAC

molerski radovi, krečenje kuća, krečenje stanova, fasade za kuće, fasaderski radovi, farbanje u bojama, krečenje u belo, krečenje u boji, malterisanje

Loznica , Šabac ,

Dragan Cvetić
predstavnik preduzeća

Braće nedića 1, 15000 Šabac
Tel: +381 15 ...

Veličina ekipe: 50
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2008

Preduzeće TRIOLUX iz Šapca aktivo i uspešno posluje još od 2008. godine. Bavimo se molersko fasaderskim radovima, krečenjem, farbanjem, dekorativnim tehnikama kao što su ottocento tehnika, mikrocement i slično, gipsarskim radovima, postavljanjem štukatura, postavljanjem keramičkih i granitnih pločica, vodoinstalacijama i elektroinstalacijama, postavljanjem laminata, suvom gradnjom kao i drugim poslovima uređenja vašeg enterijera. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove završamo u skladu sa željama, zahtevima i rokovima naših klijenata. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji grada Šapca i okoline . Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojio na raspolaganju.


Fasade

Šabac , Mačvanski

Gde i šta radimo
FASADE
Izrada nove fasade, nova fasada na mjesto stare fasade, uklanjanje stare fasadne žbuke, objekti obloženi sa završnim slojem fasade, sokl kuće, izolacija čela balkona, postavljanje mrežice, fasada 15 cm, kontaktna fasada, povoljni fasaderski radovi, izvođač fasada.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
MOLERI, KREČENJE, FARBANJE
Bojanje kuće, bojanje stana, ravnanje i izbjeljivanje stropa, bojanje zidova bijelom bojom, osvježianje izgleda fasade, bojanje krovišta, bojanje vrata s pokrovnom emajl bojom.

Ponuda
KLASIČNO RUČNO MALTERISANJE
Klasična žbuka, klasična žbuka kod kuće, žbukanje betona, ručno žbukanje.

Ponuda
MALTERISANJE
izrada cementne žbuke, zidar za strojno žbukanje.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Mačvanski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Šabac , Mačvanski i u okolini izvodimo:

Braće nedića 1, 15000 Šabac
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati TRIOLUX?


9.4
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Molerski radovi, krečenje kuća, krečenje stanova, fasade za kuće, fasaderski radovi, farbanje u bojama, krečenje u belo, krečenje u boji, malterisanje:

Mačvanski,