Prijava u profil

TAPETARSKE USLUGE TAPETAR MEDA BEOGRAD

TAPETARSKE USLUGE TAPETAR MEDA BEOGRAD, Beograd

Proizvodnja tapaciranog nameštaja, tapetar, presvlačenje nameštaja, ugaone garniture, fotelje, dvosedi, trosedi, stolice

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Žarko Rančić
  predstavnik preduzeća

  Beograd , Beograd
  Tel: 0631163...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2021

  Preduzeće TAPETAR MEDA je već neko vreme aktivno na tržištu i uspešno posluje na polju proizvodnje novog tapaciranog nameštaja kao i restauiranje i presvlačenje starog. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji grada i okoline. Bavimo se izradom tapaciranog nameštaja kao što su trosedi, dvosedi, fotelje, stolice, garniture i ugaone garniture po meri. Takođe restauiramo ipresvlačimo stari nameštaj. Naši majstori tapetari su veoma iskusni, precizni i završavaju sve projekte u predviđenim rokovima. Za kratko vreme smo realizovali veliki broj poslova i stekli puno zadovoljnih klijenata. Imamo velik izbor boja i dezena za vaš nameštaj, tako da će svako naći nešto po svom ukusu. Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte. Biće nam drago da budemo deo vašeg doma.

  Gde i šta radimo
  TAPACIRANJE NAMEŠTAJA
  Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Sremski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

  Naše delatnosti
  Tapaciranje nameštaja
  Beograd , Beograd
  Zašto izabrati TAPETARSKE USLUGE TAPETAR MEDA BEOGRAD?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Proizvodnja tapaciranog nameštaja, tapetar, presvlačenje nameštaja, ugaone garniture, fotelje, dvosedi, trosedi, stolice:

  Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Sremski, Šumadijski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju