Prijava u profil

PROTEKTA

PROTEKTA, BEOGRAD

Postavljanje alarmnih sistema, postavljanje video nadzora, postavljanje protivpožarnih sistemia, postavljanje interfonskih sistema, postavljanje siste

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Radoslav Kardašev
predstavnik preduzeća

Negovana ljubinkovića 71, 11080 Beograd
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 4
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2008

Firma PROTEKTA je osnovana 2008. godine i do sada smo realizovali veliki broj radova na osnovu kojih smo postali prepoznatljivi. Predstavništvo nam je u Zemunu i usluge pružamo svim zainteresovanim strankama u okruženju a po potrebi se angažujemo i na udaljenijim destinacijama. Naša stručna, iskusna i uigrana ekipa ima kapacitete da realizuje manje i srednje projekte. Osnovna delatnost kojom se bavimo je postavljanje alarmnih i interfonskih sistema, ugradnjom video nadzora i kontrole pristupa kao i postavljanjem kompjuterskih mreža. Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje uveravamo Vas da ćete napraviti najbolji izbor za Vašu investiciju.


Alarmni sistemi

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
ALARMNI SISTEMI
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
PAMETNE KUĆE
RAČUNARSKE MREŽE
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Sremski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Negovana ljubinkovića 71, 11080 Beograd
Ocene stranaka
9.6/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati PROTEKTA?


9.6
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje alarmnih sistema, postavljanje video nadzora, postavljanje protivpožarnih sistemia, postavljanje interfonskih sistema, postavljanje siste:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Sremski, Šumadijski,