x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš ROLOKOS AL DOO JAGODINA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  ROLOKOS AL DOO JAGODINA

  ROLOKOS AL DOO JAGODINA, JAGODINA

  Izrada i montaža Alu i PVC roletni, rolo gražna vrata, komarnici, žaluzine, solomatik

  i po ostatku Srbije
  odzivnost preduzeća

  Dušan Rajković
  predstavnik preduzeća

  Slovenski put bb, 35000 Jagodina
  Tel: +381 35 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2006

  Više od 13 godina, koliko smo prisutni na tržištu, ROLOKOS AL aktivno se angažuje na tržištu montera sistema za zaštitu od sunca. Locirani smo u Jagodini i usluge pružamo klijentima kako na lokalnom tako i na inostranom tržištu. Naša firma može da izvede radove svih obima koji su u skladu sa našim kompetencijama. Najviše smo zastupljeni na izrađivanju i ugradnji ALU i PVC roletni, venecijanera, fiksnih i rolo komarnika jer nam je to glavna delatnost kojom se bavimo. Kako bi ponuda bila što kompetitivnija, u okviru aktuelne ponude obuhvaćeni su i radovi na izradi i postavljanju žaluzina i rolo garažnih vrata. Budite slobodni da nas kontaktirate, očekujemo Vaše pozive i upite.


  Gde i šta radimo

  GARAŽNA VRATA
  Sekcijska garažna vrata, motor podizna garažna vrata, navojna garažna vrata, servis garažnih vrata, bočna garažna vrata, industrijska garažna vrata, jednokrilna garažna vrata, garažna vrata na daljinski upravljač.

  Ponuda
  KOMARNICI
  ROLO GARAŽNA VRATA
  SCREEN, ROLETNE
  SPOLJAŠNJE ROLETNE
  UNUTRAŠNJE ROLETNE
  ŽALUZINE
  Radove izvodimo i u regijama: Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

  Slovenski put bb, 35000 Jagodina
  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati ROLOKOS AL DOO JAGODINA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  13
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Izrada i montaža Alu i PVC roletni, rolo gražna vrata, komarnici, žaluzine, solomatik:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,