Prijava u profil

ROLOKOS AL DOO JAGODINA

ROLOKOS AL DOO JAGODINA, JAGODINA

Izrada i montaža Alu i PVC roletni, rolo gražna vrata, komarnici, žaluzine, solomatik

i po ostatku Srbije

Dušan Rajković
predstavnik preduzeća

Slovenski put bb, 35000 Jagodina
Tel: +381 35...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Više od 13 godina, koliko smo prisutni na tržištu, ROLOKOS AL aktivno se angažuje na tržištu montera sistema za zaštitu od sunca. Locirani smo u Jagodini i usluge pružamo klijentima kako na lokalnom tako i na inostranom tržištu. Naša firma može da izvede radove svih obima koji su u skladu sa našim kompetencijama. Najviše smo zastupljeni na izrađivanju i ugradnji ALU i PVC roletni, venecijanera, fiksnih i rolo komarnika jer nam je to glavna delatnost kojom se bavimo. Kako bi ponuda bila što kompetitivnija, u okviru aktuelne ponude obuhvaćeni su i radovi na izradi i postavljanju žaluzina i rolo garažnih vrata. Budite slobodni da nas kontaktirate, očekujemo Vaše pozive i upite.

Gde i šta radimo
GARAŽNA VRATA
Sekcijska garažna vrata, motor podizna garažna vrata, navojna garažna vrata, servis garažnih vrata, bočna garažna vrata, industrijska garažna vrata, jednokrilna garažna vrata, garažna vrata na daljinski upravljač.

Ponuda
KOMARNICI
ROLO GARAŽNA VRATA
ROLO ZAVESE
SPOLJNE ROLETNE
SPOLJNI ROLO ZASTORI
ŽALUZINE
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Slovenski put bb, 35000 Jagodina
Zašto izabrati ROLOKOS AL DOO JAGODINA?


9.8
odlična ocena preduzeća
15
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izrada i montaža Alu i PVC roletni, rolo gražna vrata, komarnici, žaluzine, solomatik:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju