Prijava u profil

RANĐELOVIĆ-GRADNJA DOO NOVI BEČEJ

RANĐELOVIĆ-GRADNJA DOO NOVI BEČEJ, NOVI BEČEJ

Izgradnja stambenih objekata, novogradnja, čelične konstrukcije, izvođenje grubih radova, radovi sa betonom, limarski radovi, bravarija

Zrenjanin, i po ostatku Srbije

Mile
predstavnik preduzeća

Ive lole ribara 16, 23272 Novi bečej
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 7
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2007

Ponosimo se sa više od 12 godina iskustva u izvođenju različitih građevinskih radova. Predstavništvo nam se nalazi u Novom Bečeju i na lokalnom tržištu smo kotirani kao jedni od najistaknutijih izzvođača. Naša ekipa poseduje kapacitete da realizuje projekte svih veličina. Najviše poslujemo sa projektima novogradnje, visokogradnje i ostalih pratećih građevinskih radova. Takođe za potrebe svojih klijenata u ponudu smo uključili i radove sa metalnim konstrukcijama i betonom. Pošto smo veoma kvalitetni, pouzdani i repektabilni izvođači građevinskih radova, kvalifikujemo se kao odličan izbor svakog zainteresovanog investitora .


Baštenske garniture, baštenski nameštaj

Novi Bečej, Srednje-banatski

Gde i šta radimo
BAŠTENSKE GARNITURE, BAŠTENSKI NAMEŠTAJ
ASFALTIRANJE
Ručno asfaltiranje, strojno asfaltiranje prilaza, asfaltiranje parkirališta, asfaltiranje pločnika i ceste, utvrđivanje terena za asfalt, polaganje novog asfaltnog sloja, polaganje asvalta, asfalterski izvođač.

Ponuda
DEČIJA IGRALIŠTA
POPLOČAVANJE, BEHATON
Opločivanje dvorišta, polaganje tlakovaca na parkiralištu, opločenje s tlakovcima na pločniku, polaganje rubnika, postavljanje betonskih tlakovaca, tlak iz debala drveća, nasipavanje za polaganje tlakovaca, postavljanje tlakovaca oko kuće, majstor za polaganje tlakovaca.

Ponuda
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja trave, obrezivnje žive ograde, čiščenje korova, polaganje travnog plasta.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Zrenjanin, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novi bečej , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Ive lole ribara 16, 23272 Novi bečej
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati RANĐELOVIĆ-GRADNJA DOO NOVI BEČEJ?


9.2
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izgradnja stambenih objekata, novogradnja, čelične konstrukcije, izvođenje grubih radova, radovi sa betonom, limarski radovi, bravarija:

Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju