Prijava u profil

PROENERGY DOO KRAGUJEVAC, Kragujevac

Projektovanju i izvođenje svih vrsta termotehničkih instalacija, klimatizacije, ventilacije, toplotne pumpe, solarni sistemi, sistemi na biomasu, gas

i po ostatku Srbije
Za područje

  Zoran Vasiljević
  predstavnik preduzeća

  Kragujevac , Šumadijski
  Tel: +381 34...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2008

  Preduzeće Proenergy DOO iz Kragujevca aktivno je na tržištu od 2008. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem, konsaltingom i izvođenjem radova u oblasti termotehničkih instalacija. U našu delatnost spadaju poslovi toplovodnog, vrelovodnog i parnog grejanja, klimatizacija poslovnih prostora, cevni gasovodi (unutrašnje gasne instalacije), kotlarnice i industrijske energane na tečna, gasovita i čvrsta goriva, industrijska i komforna ventilacija, kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo stručni, tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče brojne reference koje posedujemo. Naš način poslovanja karakteriše profesionalan pristup svakom poverenom projektu, kao i stručnost i iskustvo koje poseduju naši zaposleni. Nalazimo se u Kragujevcu i poslujemo širom zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gasne instalacije

  Kragujevac, Šumadijski

  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klime, paljenje klime, servis klime, klasične klime, talna klima na tleh, mobilna klima.
  Ponuda
  Mašinske instalacije
  Kotlovnica u novogradnji, sanacija kotlovnice, razdjelnici grijanja, plinska kotlovnica.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno grijanje u estrihu, podno grijanje sa cijevima, podno grijanje sa trakama, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno zagrijavanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno grijanje za parket.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni kolektori, cjevni vakumski kolektori, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Vodoinstalater
  Zidno grejanje

  U blizini mesta Kragujevac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

  Kragujevac , Šumadijski
  Zašto izabrati PROENERGY DOO KRAGUJEVAC?


  9.1
  odlična ocena preduzeća
  14
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Projektovanju i izvođenje svih vrsta termotehničkih instalacija, klimatizacije, ventilacije, toplotne pumpe, solarni sistemi, sistemi na biomasu, gas:

  Braničevski, Grad, Beograd, Kolubarski, Moravički, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Šumadijski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju