Prijava u profil
Za područje

  Nebojša Nikolić
  predstavnik preduzeća

  Paraćin, Pomoravski
  Tel: 0355641...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2002

  NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN, Paraćin

  Projektovanje i izvođenje instalacija klimatizacije, grejanja i hlađenja, toplotne pumpe, solarni kolektori, rashladni sistemi

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN aktivno je na tržištu još od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem i montažom sistema za ventilaciju, klimatizaciju i grejanje. Pored navedenog, bavimo se i postavljanjem toplotnih pumpi i solarnih sistema za grejanje. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverne poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iskustvo, stručnost, profesionalnost i kvalitet najbolje opisuju naš način poslovanja, međutim o njemu još više govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Paraćinu i poslujemo na teritoriji grada ali i cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u sve navedeno tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Mašinske instalacije
  Podno grejanje
  Solarni kolektori
  Solarni sistemi
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Zidno grejanje

  U blizini mesta Paraćin, Pomoravski i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Projektovanje i izvođenje instalacija klimatizacije, grejanja i hlađenja, toplotne pumpe, solarni kolektori, rashladni sistemi:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju