Prijava u profil
NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN

NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN, PARAĆIN

Projektovanje i izvođenje instalacija klimatizacije, grejanja i hlađenja, toplotne pumpe, solarni kolektori, rashladni sistemi

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Nebojša Nikolić
predstavnik preduzeća

Vojvode mišića 64, 35250 Paraćin
Tel: +381 35...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Preduzeće NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN aktivno je na tržištu još od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem i montažom sistema za ventilaciju, klimatizaciju i grejanje. Pored navedenog, bavimo se i postavljanjem toplotnih pumpi i solarnih sistema za grejanje. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverne poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iskustvo, stručnost, profesionalnost i kvalitet najbolje opisuju naš način poslovanja, međutim o njemu još više govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Paraćinu i poslujemo na teritoriji grada ali i cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u sve navedeno tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN
NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN objavio/la je referencu za područje Grejanje
01. Aug 2019
NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN
NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN objavio/la je referencu za područje Grejanje
01. Aug 2019
Gde i šta radimo
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
MAŠINSKE INSTALACIJE
PODNO GREJANJE
SOLARNI KOLEKTORI
SOLARNI SISTEMI
TOPLOTNE PUMPE
VENTILACIJA
ZIDNO GREJANJE
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Paraćin , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Vojvode mišića 64, 35250 Paraćin
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati NID-ENERGY SYSTEMS DOO PARAĆIN?


9.7
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje i izvođenje instalacija klimatizacije, grejanja i hlađenja, toplotne pumpe, solarni kolektori, rashladni sistemi:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju