Prijava u profil
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Steva Stakić
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0643125...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2006

  MONTAŽA PLUS DOO BEOGRAD, VIŠNJICA, Beograd

  malterisanje, fasade, kauf gradnja, molerske usloge, fasaderski radovi, rigips radovi, gips radovi, gipsarski radovii, suva gradnja

  Firma MONTAŽA PLUS DOO iz Beograda snovana 2003. godine. Naša osnovna delatnost jeste izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Specijalizovani smo za izvođenje sledećih radova: suva gradnja, molerski i fasaderski radovi kao i rekonstrukcija i adaptacija stambenih, poslovnih, komercijalnih, javnih i industrijskih objekata.Dugogodišnje iskustvo i urađeni poslovi koristeći najsavremeniju tehnologiju svrstavaju je u sam vrh firmi koje se bave ovom granom građevinarstva. Sistemi i materijali koje koristi u skladu sa standardima su: Knauf, Rigips, AMF mineralni plafoni, Armstrong mineralni plafoni, JUB, Bekament o Maxima. Firma je nastala, postoji i konstantno se razvija zahvaljujući sledećim načelima: kvalitetu izvedenih radova, brzini izođenja istih, korišćenju savremenih materijala i alata, poštovanju standarda, komunikaciji i fer odnosu sa klijentima i kooperantima, fleksibilnošću. Poverene poslove realizujemo u skadu sa željama, zahtevima i potrebama naših klijenata. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo širom grada i regije. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  *Dobili smo još nekoliko ocena za preduzeće, vidljive su korisnicima kada pošalju upit.
  Gde i šta radimo
  Adaptacija, uređenje potkrovlja
  Dekorativni molerski radovi
  Gipsarski radovi
  Suha gradnja, gipsanje, spušteni strop strop, gips pregradne stijene, sanacija zida sa gipsom, obnova visokog potkrovlja, suhomontažna nadstrešnica.
  Ponuda
  Krečenje, moler
  Višebojno krečenje kuće, krečenje stana u dve boje, gletovanje i krečenje plafona, gletovanje i krečenje zida, jednobojno farbanje fasade, farbanje nastrešnice, farbanje vrata.
  Ponuda
  Štukature
  Lajsne za štukature, fasadni profili iz ekspanzivnog stiropora, ukrasni profili - štukature.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Malterisanje, fasade, kauf gradnja, molerske usloge, fasaderski radovi, rigips radovi, gips radovi, gipsarski radovii, suva gradnja:

  Grad, Beograd.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju