Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš MERMER KOMERC DOO BEOGRAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


MERMER KOMERC DOO BEOGRAD

MERMER KOMERC DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi

Beograd , i po ostatku Srbije

Vesna Borović
predstavnik preduzeća

Jaše prodanovića 23, 11060 Beograd
Tel: +381 65 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1991

Preduzeće MERMER KOMERC DOO BEOGRAD aktivno je na tržištu od daleke 1991. godine i uspešno se bavi se obradom granita i mermera u građevinarstvu, kao i kamenorezačkim poslovima. U našoj ponudi možete pronaći posebne izrade za enterijere i eksterijere, odnosno oblaganje mermerom i granitom stepeništa, kupatila, terasa, balkona, hodnika, podova hotela, auto salona, banaka i drugih poslovnih i stambenih objekata, česme i baštenski nameštaj, granitne grejalice, spomenike i memorijale ploče, kao i još mnogo toga. Poslujemo po najvišim evropskim i svedskim standardima, poštujući poslovnu etiku i kvalitet izrade i postavke kamena. Poverene projekte obavljamo u skladu sa predviđenim rokovima, željama, zahtevima i potrebama naših klijenata. O načinu našeg poslovanja govore i mnogobrojne reference koje posedujemo. Poslujemo na teritoriji zemlje. Za sva pitanja i informacije vam stojimo na raspolaganju, te nas možete kontaktirati.


Kamenorezac

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
TERACO KAMEN
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Podunavski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Kamenorezac
Teraco kamen
Jaše prodanovića 23, 11060 Beograd
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MERMER KOMERC DOO BEOGRAD?


9.1
odlična ocena preduzeća
28
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi :

Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Podunavski, Sremski,