x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš LARIX DOO

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  LARIX DOO

  LARIX DOO, SENTA

  Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom, iznajmljivanje građevinskih mašina, grubi radovi u građevinarstvu, betonska galanterija, prodaj

  i po ostatku Srbije

  Melinda Juhas
  predstavnik preduzeća

  Novosadski put 60, 24400 Senta
  Tel: +381 24 ...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2002

  Preduzeće Larix DOO iz Sente aktivno i uspešno posluje od 2002. godine. Pretežna delatnost firme su poslovi niskogradnje, odnosno rušenje i razbijanje objekata, raščišćavanje i organizacija gradilišta, zemljani radovi, rad bagerom, utovarivačem, viljuškarom, prevoz i ugradnja kamenih agregata, iznajmljivanje građevinskih mašina, alata i opreme. Bavimo se prodajom građevinskog materijala za sve vrste građevinskih radova, kao i transportom istog, proizvodnjom i prodajom svežeg betona, kao i proizvodnjom i prodajom betonske galanterije (behaton ploča, kocki i sl.) U svom poslovanju smo tačni, posvećeni, te poštujemo rokove naših klijenata. Imamo odličan odnos cene i kvaliteta ponuđenog građevinskog materijala. Nalazimo se u Senti i aktivni smo širom Vojvodine. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve iformacije vam stojimo na raspolaganju.


  Gde i šta radimo

  BETONIRANJE
  Betonska temeljna ploča, betoniranje stepenica, betoniranje stropne ploče, betoniranje parkinga, betonski zid, betonska nadvratnik, izrada opalte, željezo za beton.

  Ponuda
  GRAĐEVINSKI MATERIJAL
  GRAĐEVINSKO DRVO
  Drvene ploče, letve, šperploče, oplata ploče.

  Ponuda
  ISKOPAVANJE
  Kopanje građevinske jame, iskop za kanale, drenaža, poravnavanje terena.

  Ponuda
  RUŠENJE
  Uklanjanje građevine, rušenje betonskog zida, rezanje ploče, rušenje stropa od opeke, demontaža montažnih zidova, odvoz šuta na otpad, uklanjanje kuće.

  Ponuda
  ZEMLJANI RADOVI
  POPLOČAVANJE
  Polaganje tlakovaca na dvorištu, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, opločenje oko kuće, polaganje rubnika, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, nasipavanje za polaganje tlakovaca, popločavanje dvorišta, majstor za polaganje tlakovaca.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Senta , Severno-banatski i u okolini izvodimo:

  Veliki izbor pločica

  Novosadski put 60, 24400 Senta
  Ocene stranaka
  9.7/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati LARIX DOO?


  9.7
  odlična ocena preduzeća
  17
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom, iznajmljivanje građevinskih mašina, grubi radovi u građevinarstvu, betonska galanterija, prodaj:

  Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,