Prijava u profil

LARIX DOO

LARIX DOO, SENTA

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom, iznajmljivanje građevinskih mašina, grubi radovi u građevinarstvu, betonska galanterija, prodaj

Kikinda, Senta, i po ostatku Srbije

Melinda Juhas
predstavnik preduzeća

Novosadski put 60, 24400 Senta
Tel: +381 24...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Preduzeće Larix DOO iz Sente aktivno i uspešno posluje od 2002. godine. Pretežna delatnost firme su poslovi niskogradnje, odnosno rušenje i razbijanje objekata, raščišćavanje i organizacija gradilišta, zemljani radovi, rad bagerom, utovarivačem, viljuškarom, prevoz i ugradnja kamenih agregata, iznajmljivanje građevinskih mašina, alata i opreme. Bavimo se prodajom građevinskog materijala za sve vrste građevinskih radova, kao i transportom istog, proizvodnjom i prodajom svežeg betona, kao i proizvodnjom i prodajom betonske galanterije (behaton ploča, kocki i sl.) U svom poslovanju smo tačni, posvećeni, te poštujemo rokove naših klijenata. Imamo odličan odnos cene i kvaliteta ponuđenog građevinskog materijala. Nalazimo se u Senti i aktivni smo širom Vojvodine. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve iformacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
BETONIRANJE
Betonska temeljna ploča, betoniranje stepenica, betoniranje stropne ploče, betoniranje parkinga, betonski zid, betonska nadvratnik, izrada opalte, željezo za beton.

Ponuda
DRVO, DRVNA GRAĐA
Drvene ploče, letve, šperploče, oplata ploče.

Ponuda
GRAĐEVINSKI MATERIJAL
ISKOP ZEMLJE
Kopanje građevinske jame, iskop za kanale, drenaža, poravnavanje terena.

Ponuda
RUŠENJE, MANJA RUŠENJA
Uklanjanje građevine, rušenje betonskog zida, rezanje ploče, rušenje stropa od opeke, demontaža montažnih zidova, odvoz šuta na otpad, uklanjanje kuće.

Ponuda
ZEMLJANI RADOVI
POPLOČAVANJE, BEHATON
Polaganje tlakovaca na dvorištu, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, opločenje oko kuće, polaganje rubnika, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, nasipavanje za polaganje tlakovaca, popločavanje dvorišta, majstor za polaganje tlakovaca.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Kikinda, Senta, Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Senta , Severno-banatski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Novosadski put 60, 24400 Senta
Ocene stranaka
9.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati LARIX DOO?


9.8
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom, iznajmljivanje građevinskih mašina, grubi radovi u građevinarstvu, betonska galanterija, prodaj:

Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju